מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת ביטאדנה27/02/2011
שלום ! ב-21/2/11 ביטא = 15 ב- 23/2/11 ביטא = 29 ב-27/2/11 ביטא 112 . האם העלייה תקינה?? האם יש סיכוי להריון תקין??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביטא - תגובה
ד``ר אריה לידור28/02/2011שלום רב
עושה רושם לעליהמעט איטית
ממליץ על המשך מעקב ביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעשות בדיקת מי שפיר? חוששתליאת27/02/2011
שלום רב
אני בת 37 הריון ראשון שלי.
אני חוששת מביצוע דיקור מי שפיר עקב רגישויות שונות שיש לי בהריון.
כמו: התכווצויות ברחם לחצים בבטן התחתונה, דימומים שהיו פעמיים אחד מהם היה פוליפ, שליית פתח שהתגלתה בסקירה מוקדמת ורישות לתרופות.
תוצאות שקיפות עורפית הן:
trisomy 21 1:781
trisomy18 1:1094
trisomy 13 1:20929
עובי העורף 1.5 מ"מ
לאחר בדיקת דם שמבצעים לאחר השקיפות התוצאה שהתקבלה בשקלול עם הגיל היא 1:1500
סקירת מערכות היתה תקינה.
אינני יודעת מה להחליט , חוששת לבצע את הדיקור בגלל הרגישויות שלי וההתכווצויות ברחם שכבר קיימות. אני מודעת לסיכון שכרוך בבדיקה וחוששת ממנה יותר.
מחר אני אעשה בדיקת חלבון עוברי.
מחכה לעצתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אנא תענו לי
ליאת28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לעשות בדיקת מי שפיר? חוששת - תגובה
ד``ר אריה לידור28/02/2011שלום לך
גילך מכתיב את הצורך בבדיקה שתוצאתה חדמשמעית לעומת כל יתר הבדיקות שהן ניבוי סיכון בלבד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעיות לב מואצות מלוות בכיווץ רחם שבסיוון27/02/2011
,
אני בשובע 36 להריון ראשון, ההריון עובר תקין ואני בד"כ בריאה (בת 31). כבר קרוב לחודש שאני (מדי פעם) בעיקר בערב, מרגישה התכווצויות והתקשות בבטן (הבנתי שזה תקין). אבל לאחרונה ההתכווצויות מלוות בפעימות לב מואצות וחזקות למרות שאני רגוע לגמרי, אני מנסה לשכב ולנשום עמוק כדי להרגיע את המתרחש אבל זה עובר עד כשההתכווצות חולפת.
בפעם האחרונה כשזה קרה קודם הרגשתי את הפעימות ואז באה ההתכווצות בבטן ואחרי כמה רגעים שההתכווצות עברה גם הפעימות החזקות נרגעו.
ברצוני לדעת האם התופעה דורשת התייחסות מיוחדת או שזה זניח ורגיל בשלב זה של הריון והאם זה פוגע בעובר, ומה כדאי לעשות כשזה קורה?
אשמח מאוד לתשובה
תודה מראש,
סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעיות לב מואצות מלוות בכיווץ רחם שב - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/02/2011שלום.
כמובן שיש צורך בבדיקה רפואית כדי לברר תלונותיך.גשי לכן להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות לב מואצות מלוות בכיווץ רחם
סיוון28/02/2011שלום ד''ר לחמן
אני מודה לך מאוד על תגובתך העניין הוא שניגשתי לגניקולוג המטפל שלי והסברתי את הנ"ל אך נאמר לי, ואני מצטטת :"זה בסדר". האינטואיציה שלי אמרה שזה לא לגמרי בסדר אבל עכשיו אין לי "כתובת" למי לפנות, האם עלי לגשת לגניקולוג אחר או קרדיאולוג או לגשת למוקד חרום.
אני מתנצלת על השאלה שהיא לא רפואית אבל אשמח אם תוכל לכוון אותי.
שוב תודה
סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון -דחוףיאנה27/02/2011
שלום רב ,ב15/1/11 עברתי הפלה טבעית בשבוע 6 עובר שלא התפתח (בשבוע 5 בטא שלא עלתה 434), ביום שלישי ה18 עשיתי בדיקת בטא אחרונה והיא היתה כבר 15 מאז לא קיבלתי מחזור וניסיתי להכנס להריון , כברע יש לי כעבים בחזה ובחילות (עדיין לא מקיא)יכול להיות שאני בהריון ? אם כן איך אני צריכה לספור בערך באיזה שבוע אני אמורה להיות ? האם כדאי כבר לעשות בדיקת הריון?תודה רבה מראש יאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום שלישי 18 ל-?? לאיזה חודש
ריקי27/02/2011גם לי קרה ככה, נכנסתי להריון אחרי הפלה, בלי ווסת בין לבין.
אם את בהריון, החישוב ייקבע ע"י הרופא באולטראסאונד ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמת- התייעצותסעידה27/02/2011
שלום רב,
הייתי שמחה לעצה של הרופאים בפורום.
בשבוע 15.3 הלכנו לעשות סקירת מערכות, הכל היה תקין חוץ מזה שהעוברית לא נתנה לרופא לראות את הלב שלה, לאחר נסיונות רבים הרופא זימן אותנו שוב לבדיקה רק לראות את הלב.
גם בבדיקה השניה היא לא נתנה לו לראות את הלב למרות הנסיונות הרבים להפוך אותה ללא הצלחה, אחרי התייעצות עם עוד רופא הוא החליט לשלוח אותנו לאקו לב עובר ולייעוץ גנטי עם חשד ל- RT AORTIC ARCH ואמר שהוא חושב שהסבירות נמוכה אבל בגלל שכמעט והוא לא הצליח לראות זה מה שנראה לו שהוא ראה אבל לדעתו הסבירות מאוד נמוכה וזה פשוט בגלל שהוא לא הצליח לראות.
השאלות שלי הן:
אם קודם ללכת לאקו לב ואז לייעוץ הגנטי כי אם הכל בסדר עם הלב אז אין טעם ללכת לייעוץ הגנטי, לא?
ועוד שאלה, מה זה RT AORTIC ARCH? אם ח"ו יתברר שיש לה מה זה אומר על איכות החיים שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות מוקדמת- ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור27/02/2011ערב טוב
קודם כל כדאי לבצע אקו לב עובר
לפי תוצאות האקו יעוץ גנטי
קשת אאורטה ימנית זה מימצא כמעט ללא חשיבות קלינית.
לרוב קשת האורטה עוברת מצד שמאל של עמוד השדרה
חלק מהעוברים עוברת מצד ימין
זה לא מום אלא שונות ביולוגית כנראה ללא משמעות כפוף ליעות גנטי ושלילת מימצאים נוספים
לא לדאוג לבצע אקו לב עובר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד הרגעת אותנו!תודה רבה ויום טוב!
סעידה28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל שבוע 36ה27/02/2011
שלום,
ביצעתי הערכת משקל בתחילת שבוע 36. (36+0)
התוצאות היו:
BPD 35+4
HC 34+4
FL 36+2
AC 34+1
מטרידים אותי הערכים המקשרים את התוצאות לשבוע 34, כלומר שבועיים אחורה. במה מדובר והאם זה מסמן על בעיה ? כמו כן אציין כי גיל ההריון גם ככה תוקן אצלי אחורה ב- 12 ימים על פי אולטראסאונד ראשון, וברגיל על פי תאריך וסת הייתי אמורה להיות כיום כמעט בשבוע 38.
האם תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל שבוע 36 - ד"ר תדמור
תוצאות הבדיקה תקינות.
לפי מה שאת מתארת גיל ההריון 36
הכל מתאים
בטן מעט קטנה
לא מדאיג
צריך אבל לעשות מעקב, על קול חוזר שבועיים
אם בבדיקה חוזרת בטן גדלה ללא דאגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טובמממ26/02/2011
שלום, האם יש דרך "לכוון" שיצא בן?? :) תודה מראש
היום קיבלתי ואנחנו רוצים להיכנס להריון חשוב לנו שיהיה בן מכיוון שיש לנו דוד מבוגר מאד מאד שאין לו ילדים או משפחה (ערירי ניצול שואה) והיינו רוצים לזכות אותו בסנדקות ולקרוא לבן בשמו... מזדרזים וממש רוצים בן...
ואם לסבתא שלי היו שתי תאומות יש לנו סיכוי לתאומים איכשהו?? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מממ27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה - עצה דחופהאביה26/02/2011
שלום רב
אני נשואה אמא לשלושה הקטנה בת שנתיים, נכנסתי להריון לא רצוי עכשיו בשבוע 6 אני מעוניינת לבצע הפלה .האם בבית חולים הוועדה לא אישרה אין אפשרות לבצע שם את ההפלה גם לא על חשבוני המלא? או לחילופין לגשת לבית חולים פרטי?
ושאלה אחרונה האם יש צורך לחשוש מהרדמה מלאה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכירה מי שיכול לעזור
מירה26/02/2011בארגון אפרת תוכלי לקבל ייעוץ ותמיכה ללא תשלום בכל שאלה הנוגעת להריון לא רצוי. אני מכירה אותם אישית. עזרו לי ללא גבול.
בכל מצב תחשבי לפני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירה
טליה27/02/2011עלק לעזור... ארגון אפרת הוא ארגון שמתנגד להפלות בצורה פנאטית! היא אמרה שהיא רוצה לעשות הפלה, הם לא באמת יעזרו לה אלא יעשו לה שטיפת מוח ויפוצצו אותה ברגשי אשם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בנרתיקיעל26/02/2011
שבוע 36. כבר שבועיים מרגישה דקירות חדות בנרתיק שבאות והולכות. ביומיים האחרונים התדירות עלתה. מעין כאב חד ומשתק שחולף אחרי שניה. מופיע בעיקר בעת עמידה ו/או הליכה.
היתכן שיש קשר לעיסוי פירינאום שהחלנו לפני כשבועיים? יש לציין כי בשבוע שעבר ניסינו לקיים יחסים אבל סבלתי מכאבים עזים בחדירה ונאלצנו להפסיק.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה וממתינה לתשובה
נעמי27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גנטית לתסמונת דאוןמירי26/02/2011
שלום,
אני בשבוע 14+4, הריון ראשון, והתוצאות שקיפות עורפית יצאו תקינות.
דרגת סיכון לפי הגיל שלי 1:1388
והסבירות לתסמונת דאון לפי השקיפות 1:9253.
השאלה היא כזאת: לאבא שלי הייתה אחות עם תסמונת דאון ואחותי בהריון הראשון שלה אמרה את זה לרופא שלה והוא שלח אותה לאיזה פרופסור שעשה לה בדיקת דם שקובעת האם התסמונת דם זה גנטי אצלה או לא. אצלה זה יצא שלילי.
הבעיה היא שכששאלתי את האחות הריון שלי היא אמרה שהיא לא מכירה בדיקה גנטית לתסמונת דאון. ואחותי מתעקשת שהיא עשתה בדיקה גנטית ואם אכן זה גנטי היא הייתה צריכה לעשות בנוסף בדיקת מי שפיר כדי לפסול תסמונת דאון.
אחותי שייכת לקופת חולים מכבי ואני לכללית. יכול להיות שיש להם בדיקה כזאת ולכללית אין? האם מוכרת לכם בדיקה כזאת שיכולה לפסול שאכן התסמונת דאון היא לא גנטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, חשוב מאוד!
מירי27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה גנטית לתסמונת דאון - תדמור
ברוב המקרים דאון נוצר באופן מיקרי כתלות בגיל האם
קיימת אפשרות נדירה שתסמונת דאון עוברת גנטית בתוך המשפחה
לכן בדקו לאחותך את כל הכרומוזומים
למיטב ידעתי לא מקובל לבדוק את הכרומוזומים לכל מי שבמשפחתו היה מקרה של דאון בעבר.
הפיתרון ללכת ליעוץ גנטי ושם יוחלט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הריוןאני26/02/2011
שלום. אנחנו באמצע שנות ה 30. מתכננים עוד רגע להתחיל ולנסות להיכנס להריון. מה כדאי ומה מומלץ לפני כן לעשות? האם כדאי לעשות בדיקות דם לפני או שזה בסדר אחרי שבעזרת השם ניכנס להריון? האם פשוט להתחיל וזהו?
לפני 4 שנים היו לבן זוגי ככל הניראה שתי יבלות בבטן התחתונה ורק בדיעבד הוא הבין שייתכן ומדובר בפפילומה. הוא לא עבר שום פרוצדורה ולא ראה רופא והיבלות נעלמו וכרגע מופיעות כשני פצעונים. האם אני צריכה לדאוג? אני לא מאוהבי החיסונים ואשמח שלא לקחת חיסון, בייחוד כי קראתי שצריך לחכות חצי שנה עד לכניסה להריון אחרי החיסון.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה וממתינה לתשובה
מישהי27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה....
מישהי28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/02/2011שלום.
בעקרון כדאי שתגשי להיבדק ולהתיעץ עם רופאך.אנו ממליצים לפני ההריון לבצע בדיקות גנטיות המותאמות לכל זוג לפי מוצא הוריהם.עליך גם להיבדק בנושא הפפילומה.בנוסף יש גם הטיפול עם חומצה פולית לפני הכניסה להריון כדי למנוע מומי מערכת העצבים המרכזית.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי לידהורד25/02/2011
מאוד מטריד אותי ,
אני סובלת מתת פעליות בלוטת התריס ממש כל תקופת ההריון קיבלתי 150 מ"ק הטרוקסין ,
אמנם ההיתי מאוזנת (כל חודש בדיקת דם)
ילדתי לפני חודש . איך אדע שהילד בריא ושלם , בבית החולים לא אמרו לי שום דבר לגבי הבלוטה,
האם עלי לעשות בדיקות דם לילד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אחרי לידה - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/02/2011עליך להוועץ ברופא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גאביסמין25/02/2011
שלום,
יש לי כאב גב חד בגב עליון , רציתי לדעת אם זה נורמאלי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גאב - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/02/2011כאב חד אינו תופעה נורמלית
יש להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב גב
יסמין25/02/2011סליחה לא ציינתי שאני בהריון בשבוע 31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי ניתוח קיסרישרון25/02/2011
שלום
אני 16 יום אחרי ניתוח קיסרי. אחרי הניתוח היו לי 5 ימים של דימומים מאסיבים
אח"כ הופיעו הפרשות צהובות
היום ביום ה 16 החל לי דימום שוב..
האם זה נורמלי או שיש סיכוי שהתפרים ברחם או הדבקויות הן הגורם לדימום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/02/2011רצוי להבדק על מנת לשלול אפשרות של המצאות חלקי שליה
הסבירות קטנה אך רצוי לפנות לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור לאחר אורגזמההדס25/02/2011
שלום רב אני בשבוע 7+5 לפי US. מאז שגיליתי שאני בהריון (לפני כארבעה שבועות) , כל פעם שאני חווה אורגזמה יש לי כאב מחזור בינוני-חזק למשך מספר דקות. כמו כן, בד"כ אני חווה מספר אורגזמות בזו אחר זו מה שמאריך את זמן הכאב. רציתי לדעת אם זה מסוכן והאם עלי להפסיק להגיע לאורגזמה. חשוב לציין שהיו לי בעיות עם הורמון הבטא - בשבוע שעבר ערכתי שתי בדיקות בהפרשים של יומיים ובבדיקה הראשונה הערך היה 7100 ובבדיקה השניה במקום עלייה הייתה ירידה ל-6300. עם זאת, נצפה בפעם הראשונה דופק עוברי (טפו טפו טפו). ארבעה ימים לאחר מכן בדיקה נוספת הראתה עלייה קטנה מדי - מ6300 ל9900.... יחד עם זאת אולטרסאונד חוזר כעבור בשבוע מהאולטרסאונד הראשון הראה שהעוברון מתפתח (ושוב - טפו טפו טפו, מלח מים, חמסה*5 , בלי עין הרע). תודה רבה וסליחה על המגילה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור לאחר אורגזמה - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/02/2011המגילה מוזרה הן לגבי האורגזמות והן לגבי תוצאות הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המזלזלת והלא עניינית
הדס26/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)