מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בשתןאחת22/08/2010
שלום רב,
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה מס' חודשים.
כיומיים לאר הביוץ (והנידה) הופיעה אצלי הפרשה צורבת ושקופה (שנעלמה לחלוטין) והופיעה במקומה דלקת כואבת בשתן בליווי דם רב נראה לעין בניגוב.
עליי לציין כי לפני חודשיים קרה אותו דבר בדיוק, אבל אז רופא נשים הפנה אותי לרופאה כללית כי התלוננתי על דלקת בשתן. (טופלתי בזינט, הדלקת חזרה והמשכתי ליטול זינט שבוע נוסף.).
עלה בי חשד שמדובר ביותר מכך עקב הזהות בן שתי התופעות.
עליי לציין כי לפני חודש קיימנו יחסים והכל היה תקין.
האם יש חשד לבעיה באחת מהשחלות שלי? יש בדיקות מסויימות שליי לבצע? (מלבד תרבית שתן)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם בבקשה זה דחוף
אחת27/08/2010יש לי תופעה זהה כפי שכתבתי מידי חודשיים. חודש שעבר הכל היה תקין.
הרופאה הכללית ורופאת הנשים לא נתקלו בכזה דבר.
האם זה קשור לתחילת הריון שלא צלח?
נא תשובתכם
אגב, נשלחתי לבצע בדיקת הורמונים (מכיוון שהרופאה שלי לא מצאה אצלי זקיק החודש בUS) שיצאה תקינה.
האם זה אומר שלא היה כלל ביוץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחזור וגלולותניר21/08/2010
מאז המחזור האחרון שלי (שהיה מיד אחרי חבילת הגלולות האחרונה שאחריה לא לקחתי חדשה) חלפו 35 יום, כמה זמן יכול לקחת עד שהמחזור יגיע? אני לחוצה על הריון.. היה לי מחזור סדיר לפניי הגלולות,אותן נטלתי 12 שנה ללא הפסקה. הרופא אמר שהוא ממליץ להמתין בסבלנות אבל ולא לקחת פרוברה, למה בעצם לא לקחת?זה לא עושה "התחל" למערכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה
ניר22/08/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה על הריון
ד''ר עדי דוידסון23/08/2010"לחוצה" זו כבר התחלה רעה.
את יכולה לקחת פרוברה אין בכך כל בעייה ואפילו יתרון.
אם לא תתני לגוף לזרום ולהגיע להריון ספונטני כאשר הוא יחליט שהוא מוכן אז זה מתכון לפגיעה בפוריות ולבסוף תזדקקי לטיפולים ולהמתנה ממושכת.
אז צאי מהלחץ תשכחי שאת מתכננת הריון והוא יפתיע בקרוב.
באירופה החסידות באות בחורף :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר דוידסון או רופא אחר..חשוב
לי25/08/2010מה היתרון בעצם של לקחת פרוברה? האם זה יסדר את המערכת מחדש? תודה רבה. הגניקולוג בדק אותי ואגינלית ואמר שפשוט אני צריכה להרגע...מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טטנוס בהריוןלימור21/08/2010
ד"ר שלום
אני בשבוע 15 להריון לפני כ 7 שנים וקצת חוסנתי לטטנוס ושאלתי האם אני עדין מחוסנת?
נחתכתי חתך ממש קטן עם סכין ביתי באצבע ולא הלכתי להתחסן תוך 24 שעות ובכלל.
האם יש לי מימה לחשוש?
בנוסף הייתי במסעדת דגים ואכלתי דג סלומון שהיה על הגריל אך מסתבר שבפנים היה ממש נא לקחתי מזה חתיכה האם זה מהווה בעיה ? חיידקים? בדיקה שצריך לעשות אודה על תשובתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור
ד''ר גדעון נגר21/08/2010אין כל סיבה לחשש
אין כל צורך בבדיקה כלשהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת מי שפירדנה21/08/2010
צהוריים טובים. רציתי לברר אם תוצאת מי שפיר לגבי בעיות כרומזמליות הן ב100 אחוז?ז"א שאם תוצאה תקינה אין לחשוש מבעיות כרומזמליות?שאלה נוספת סיכון להפלה לאחר בדיקה תוך כמה זמן?כמה ימים אחרי בדיקה אפשר להפסיק לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר גדעון נגר21/08/2010אכן הבדיקה נועדה לתת תשובה ב100%
הסכון להפלה בדרך כלל עד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות - הצילו !!!!!!מעין21/08/2010
אני בשבוע 15 ויומיים
כבר 3 ימים עם עצירות קשה
כואבת לי הבטן ואני משתגעת - הרופא שלי בחו"ל ואין עם מי להתיעץ
הפסקתי את הברזל לבינתיים
מה אפשר לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעין
ד''ר גדעון נגר21/08/2010לשתות הרבה ולהרבות באכית ירקות ופירות
במידה ולא עוזר ניתן לבצע חוקן קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קטן שיכול לעזור לעצירות
למעין יקירתי22/08/2010אני בשבוע 18 וגם אני סובלת מעצירות עקב שימוש בברזל.. הדבר היחידי שעוזר לי הוא לאכול גיל (סוג של לבן 3% שומן ) עם 2 כפות שמן זית... מודה , זה די מגעיל בהתחלה אבל זה מאוד עוזר ביציאות ( זה לא משלשל כמובן... ולכן לא מסכן אותך ואת העובר).. אני אוכלת את זה בערב.. ובבוקר שלמחרת אני בשירותים. מלבד זאת יש כאלה שחולטים ( במים חמים) שזיפים מיובשים ושותים את זה.. לי זה לא עוזר...
מקווה שיעזור לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבים
ענת22/08/2010אני מערבבת כפית סיבים (קניתי בבית מרקחת) בכוס מים ושותה, וזה עוזר נפלאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן! אני אנסה...
מיכל22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל והריון - מודאגתגל21/08/2010
אני עכשיו בשבוע 35+4, הריון ראשון.
עד כה עליתי 7 ק"ג, יש לי מבנה גוף רזה, אבל הרופא אמר שהעלייה במשקל היא בסדר ותקינה.
העניין הוא שכבר למעלה מחודש אני לא עולה עוד במשקל.
היום שוב נשקלתי, וראיתי שלא רק שלא עליתי, אלא אף ירדתי והמשקל מראה שעליתי עד כה 6.3 ק"ג.
אני ממש מודאגת. זה קורה שבחודש מתקדם כמו שלי יורדים במשקל במקום להיות במגמת עלייה במשקל?
אני חייבת לציין, שבשבועות האחרונים אין לי ממש תיאבון, יש לי בחילות וטעם רע בפה. אבל אני ממש מכריחה את עצמי לאכול מסודר.
אשמח לכל תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל
ד''ר גדעון נגר21/08/2010אין כל סיבה לדאגה
לעיתים יש עצירה בעליה במשקל..
סביר להניח שבשבועות הקרובים תחול עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- talb28@gmaטל21/08/2010
שלום רב,
אני מנסה להיכנס להריון כבר מספר חודשים ולא מצליחה. המחזור שלי לא סדיר ולכן אינני בטוחה שאני מחשבת נכון את מועד הביוץ. אם בשלושת החודשים האחרונים קיבלתי כעבור 28 יום, לאחר מכן כעבור 34 יום ועכשיו קיבלתי כעבור 37 יום, כיצד עליי לחשב את מועד הביוץ המדויק ביותר? האם לפי ממוצע של שלושת החודשים האחרונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב מועד ביוץ
טל21/08/2010בכותרת נפלה כמובן טעות וזו הכותרת הרלוונטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
ד''ר גדעון נגר21/08/2010הביוץ מתרחש כ14יום לפני תארין קבלת הווסת המצופה.
במרה שציינת רצוי לקיים יחסי מים יום כן יום לא מהיום ה12 ועד ליום ה20 מהמחזור
במיד והמחזורים יהפכו ללא סדירים עליך להוועץ ברופא הנשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות שבוע 34ס.21/08/2010
שלום אתמול היה לי כאבים בבטן תחתונה ובאגן משעות הבוקר הרופא שלי אמר לי ללכת למיון וכן הלכתי שם עשו לי כל הבדיקות -מוניטור אולטראסטאונד ובדיקה ויגנלית הכל נראה תקין אין צירים וצוואר רחם סגור היום בבוקר קמתי לשירותים (למרות שקמתי בלילה פעמים רבות ) ומצאתי הפרשה חומה זה מאוד הלחיץ אותי כשדברתי עם הרופא שלי אמר שזה יכול להיות מהבדיקה הוויגנאלית רציתי דעה שנייה לכן אני שואלת לאחר הבדיקה אתמול ועד היום בבוקר לא היה כלום אז אם מהבדיקה למה רק בבוקר הופיעה ההפרשה הזו ( שהפסיקה עכשיו)?!!
(אני מפחדת מכל הפרשה חומה בגלל נסיונות מעבר) אז האם אין צורך בבדיקה בינתיים אני מרגישה תנועות עובר ואין כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומות
ד``ר איילון לחמן21/08/2010שלום.
מנסיוננו אנו יודעים שרופאך צודק משום שההפרשות לא מיד יוצאות לאחר בדיקה.בכל מקרה אם את מודאגת ,גשי עכשיו להיבדק,במוקד הקופה או אפילו שובי למיון .בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bifid noseשירי21/08/2010
שלום,
אני בת 27 בהריון טבעי בשבוע 25, לפני כ 10 ימים ביצענו סקירת מערכות שנייה בה הרופא שלי העלה חשד לבעיה במבנה האף של התינוקת, זאת לאחר הריון בריא ותקין לחלוטין מכל הבחינות (שקיפות, חלבון, סקירה ראשונה).
הופנינו לד"ר מלינגר (מוולפסון) וביצענו אצלו סקירה פרטית שהעלתה ממצא קשה ונדיר של אף חצוי\שסוע bifid nose \ nasal.
ד"ר מלינגר העלה בפנינו את האפשרות של הפסקת הריון.
לפני יומיים הגענו לוולפסון לסקירה נוספת הפעם יחד עם רופא נשים נוסף, נוירולוגית, גנטיקאית ופלסטיקאי.
בוצעה סקירה ארוכה ומקיפה בה לא התגלה ממצא נוסף פרט לבעיית מבנה האף (נאמר לנו כי בד"כ ממצא זה קיים יחד עם בעיות שונות במוח, עיניים רחוקות, שפה שסועה וחיך שסוע).
הבעיה היא ששתי עצמות האף לא מחוברות ביניהן וזה גורם לאף להיות חצוי במרכזו; בסיס האף רחב מאותה הסיבה - יש לתינוקת נחיירים והיא נראית נושמת.
הגנטיקאית טענה כי אין למום זה שום השלכות גנטיות (בטח שלא תסמ' דאון).
הפלסטיקאי טען כי לא נתקל במקרה כזה כבר 15 שנה וכי לא ניתן לנתח תינוקת (אלא לחכות עד גיל ההתבגרות) בלי לפגום בהתפתחות האף העתידית; בכלל הכיוון הכללי היה הפסקת ההריון.
חשבנו לפנות לפלסטיקאי ילדים בבי"ח שניידר שמתמחה בתינוקות.
אתמול נאמר לנו ע"י רופא הנשים שלי כי ד"ר מלינגר בודק אפשרות של שליחתנו למרפאה מיוחדת בוינה שמטפלת בבעיות כאלו במבנה הפנים.
שאלתי היא - האם נתקלתם במום זה? האם ידוע לכם על רופא שטיפל בעובר או תינוק עם בעיה זהה? האם הוא אכן חמור כל כך? (נתקלתי והוצגו לי תמונות קשות באינטרנט).
הובהר לנו כי זהו מום קשה, מורכב וחמור וכי הילדה תמיד תהיה חריגה מבחינה חיצונית - אנחנו לא בטוחים כי אלו החיים שאנו רוצים עבור ביתנו הבכורה, כולנו יודעים כמה ילדים יכולים להיות אכזריים, לכן ההתלבטות שלנו קשה ובינתיים ההריון מתקדם..
אנא, תשובתכם בהקדם - אנחנו אובדי עצות...!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אכן הבעיה שהצגת היא מאד חריגה ונדירה.לי אישית לא זכור מקרה שכזה.אני מבין שדר מלינגר בודק עבורכם הנושא,אני הייתי ממשיך לעקוב אחר הנחיותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBSמיכל21/08/2010
בשבוע 19, הריון ראשון, IVF.
ביוני נמצא בבדיקת שתן GBS כמות 2000, קיבלתי אנטיביוטיקה במשך 10 ימים - ירד ל 1000, קיבלתי אנטיביוטיקה במשך 5 ימים נוספים בבדיקה האחרונה לפני שבוע עלה ל- 3000.
מה אפשר לעשות על מנת להיפטר מהחיידק הזה? אני חוששת שיפגע בעובר בלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS
ד``ר איילון לחמן21/08/2010למיכל שלום.
הפגיעה בעובר יכולה להתרחש רק במהלך ירידת המים של תהליך הלידה עצמו.אז גם באופן שיגרתי תקבלי אנטיביוטיקה בעירוי שתעבור ברך הדם לעובר ותגן עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווווףףףאנונימית21/08/2010
הייי, טוב זה התחיל מיום רביעי בחילות קשות , מהצוהריים עד שהלכתי לישון , ביום חמישי כאב ראש נוראי ובסוף היום עייפות , והיום חולשה בגוף , בחילה חלשה והבטן מציקה לי ,
השאלה היא האם זה הגיוני שאני בהריון ? ואני עכשיו מסיימת מחזור
(או שיכול להיות זה וירוס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווףףף
החשוב בבקשה הוא לגשת ולהיבדק אצל רופאך.הרגישי טוב מהר.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סקר ביוכימיבתרון20/08/2010
שלום רב.
אני בת 32 .
שבוע 13 להריון.
אתמול ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית התוצאות היו טובות לדעת הרופא המבצע:
ע"פ הגיל בלבד: 1:628
משוקלל עפ"י הגיל ותוצאות הבדיקה: 1:3489.
עובי השקיפות העורפית: 1.6 מ"מ.
בעקרון קבעתי לשבוע הבא ע"פ המלצת הרופא המטפל תור לבדיקות סקר ביכימי, הבדיקות עולות 220 ש"ח.
רציתי לדעת האם לאור התוצאות הטובות של השקיפות ניתן לוותר על בדיקת הסקר הביוכימי?
אשמח לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקר ביוכימי
ד''ר עדי דוידסון20/08/2010אכן השקיפות שלך טובה.
לא ברור איזה סקר ביוכימי את מתכוונת.
סקר ביוכימי שליש ראשון זו בדיקה חשובה המשלימה את בדיקת השקיפות עורפית ונותנת עוד נתונים חשובים.
ברוב הקופות הבדיקה עולה רק 100 שח'
מבצעים אותה עד שבוע 13 + 6 ימים כך שאם קבעת לעוד שבוע אולי כבר יהיה מאוחר מידי
סקר ביוכימי שליש שני (אשר נקראה בעבר חלבון עוברי) מבצעים בין השבועות 16-20 וישנןש תי אפשרויות:
תבחין משולש המבוצעת באופן מסובסד בקופות או תבחין מרובע אשר מבצעים פרטי.
התבחין המרובע מוסיף לדיוקג רק כ 2% כך שאין הצדקה רבה בביצועו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימירויטל20/08/2010
שלום
אני נבדקתי ונאמר לי שהרחם שלי בסדר, הורמונים וכו'. למרות זאת, היה לי הריון כימי בדצמ' ועתה ( אוגוסט) יכול להיות שהיו עוד פעמים אבל לא ידעתי.
הזרע של בעלי עצל ואנו לפני הזרעה וגם מורפולוגיה 6%. האם יכול להיות שאלךו הגורמים להריון כימי ?
שאלה נוספת, מאז שהוציאו לי פוליפים במרץ לא היו לי קרישי דם ועתה ( לאחר שלא נקלט ההריון) יש לי מחזור קשה יותר עם קרישי דם. האם יכול להיות שזה בגלל ההריון שלא נקלט או אין קשר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
ד''ר עדי דוידסון20/08/2010הריון כימי זוהי תופעה נפוצה מאד שהרבה נשים חוות אותה והגורם העיקרי הוא ביצוע בדיקת הריון מוקדם מידי. בעבר כאשר ביצעו בדיקות הריון רק אחרי כשבועיים איחור בווסת לא היו הריונות כימיים.
הריון כימי זוהי תופעה נורמלית ואין לייחס לה הרבה חשיבות.
אחוז ההפלות עולה לאחר טיפולי פוריות כך שאם את יכולה להרות ללא טיפול זה עדיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך...
רויטל20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת DERMOVATEטליה20/08/2010
שלום,
אני מנסה להכנס להריון ובדיוק היום חל הביוץ. היה לי פצע ברגל והרופא עור נתן לי DEMOVATE למרוח ואמר שזה בסדר גם אם אני בהריון.
בימים האחרונים גיליתי פצע אדום בירך העליון (יחסית קרוב לאיבר המין) וחשבתי למרוח את אותה משחה שם גם.
האם הדבר יכול לפגוע בסיכויי הקליטה שלי או בעובר במידה ונקלטתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר בהריון
ד''ר עדי דוידסון20/08/2010אך עדיף לברר מדוע מופיעים אצלך פצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר. הסיבה שאני דואגת היא
מיכל20/08/2010שקניתי עכשיו את המשחה, וכתוב בפירוש בעלון לא להשתמש בשליש ראשון של ההריון. אפילו לא כתוב רק "להתייעץ עם רופא"...
אז כן להשתמש או לא? אני מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תגובה...
טליה21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל ולכל בנות הפורום
ד''ר עדי דוידסון23/08/2010מידע מדוייק ואמין לגבי שימוש בתרופות בהריון ניתן לקבל במרכז לתרופות בירושלים
02-6243669 או 02-6243663
הם עונים בשמחה לכל פונה בשעות העבודה ואף שולחים תשובה בכתב.
הם עונים גם על תרופות שכבר נלקחו ומה הסיכון בהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקה ביתית...אסתי20/08/2010
אני מאחרת כבר כ4 ימים במחזור, אתמול עשיתי בדיקת שתן ויצא שאני לא בהריון,
האם התשובה סופית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה סופית ליום הביצוע
ד''ר עדי דוידסון20/08/2010אך אם לא תקבלי מחזור גם בעוד שבוע יש לחזור על הבדיקה ולפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)