מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 22 וקשיי נשימהשני28/07/2010
שלום
הגעתי לשבוע 22
אני מרגישה שהבטן נפוחה ומתוחה, אני מרגישה לחץ ולעיתים קשיי נשימה.
אני עייפה ומרגישה שהבטן כבדה לי. (עד כה עליתי 5 קילו. מ 48 ל 53)
אני דיי מצוברחת ומודאגת בגלל קשיי הנשימה. האם יש מקום לדאגה או שיש צורך לבצע בדיקה?
אם כן האם לפנות לרופא נשים או רופא משפחה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שני30/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
ד''ר גדעון נגר31/07/2010יש פנות לרופא הנשים שלך
למרות שאיני מתרשם מבעיה על סמך התלונות שתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי יחסים בשבוע 12לירון28/07/2010
שלום
אני בשבוע 12 אתמול עשיתי שקיפות והכל היה תקין
בגלל 2 הפלות שהיו לי לפני רופא המליץ לנו לא לקיים יחסים עד שבוע 12 אז בערך חודש לא קיימנו ואתמול קיימנו ועכשיו יש לי קצת דימום מה עושים אני ממש חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ירגיע...
מיכל29/07/2010אינני רופאה ובכל זאת הזדהיתי קצת עם מצבך...
גם אני בשבוע 12 וגם אני עשיתי שקיפות לפני מס' ימים, ובגלל שהרופא לא הצליח לראות כלום דרך הבטן הוא עשה לי אולטרסאונד וגינאלי. יום אחרי היו לי דימומים שנמשכו יום וחצי ופסקו - זה חריג ולא קורה לי בדר"כ אחרי בדיקות גניקולוגיות לכן חששתי.
כשפניתי לרופא הוא הסביר לי שלא ברור מדוע זה קורה ופשוט צריך לנוח ולשתות המוןןןןןןן
זה מה שעשיתי - והדימום פסק (לבינתיים)
אם את חוששת את יכולה ללכת למיון שיבדקו שהכל שם בפנים תקין (זה מה שאני עשיתי), אולי זה ירגיע מעט את החששות
מקווה שעזרתי
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות יקרות- יחסי מין ודימומים
אילנה29/07/2010היי
גם אני בהריון יקר לאחר טיפולים, גם לי היו דימומים בתחילת ההריון, גם אחרי בדיקות גניקולוגיות וגם בלי קשר.
בכל פעם קיבלנו הוראה לא לקיים יחסים מספר ימים. בסופו של דבר החלטנו לא לקיים יחסי מין מלאים בכלל בזמן הקרוב (החלטה שנעשה ביחד ).
בנות, אתן לא חייבות להסכים איתי- אבל ההריון הזה כל כך יקר לנו, אם אנחנו שמות לב שכל בדיקה או יחסי מין מביאים דימום, למה לקחת סיכון?
חשוב להקשיב לרופאים, אבל חשוב גם להקשיב לגוף שלנו
הרופא שלי אמר לי לא לתת שיבדקו אותי וגנילית, גם שאת מגיעה עם דימומים לבית חולים, זה יכול לגרום נזק. השתדלו לנמנע מזה...
וחוץ מזה שיש דרכים אחרות לשמור על האינטמיות הזוגית שהביאה איתה התגשמות חלום :-)
בהצלחה לכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים קלים בבטן תחתונהשירי28/07/2010
שלום רופאים יקרים,
אני בשבוע 6 + 6 ימים, בהריון ראשון לאחר טיפולים. (פיוריגון, אוביטרל והזרעה, ועד עכשיו לוקחת פעמיים ביום אוטרגוסטן 200 לנרתיק).
לפני כמעט שבוע (בשבוע 6 + 0) הייתי בבדיקת רופא ראשונה, ובאולטרהסאונד נצפה שק, שק חלמון ועובר עם דופק, תואם בגודלו בדיוק לגיל ההריון. בקיצור, הכל תקין עד כה, טפו טפו טפו.
העניין הוא שמתחילת ההריון, וגם בימים אלו, יש לי כאבים קלים בבטן התחתונה - משני סוגים:
גם ממש ברחם, מעין דקירות קלות (ז"א במרכז הבטן התחתונה, ממש מעל השערות)
וגם בצידי הבטן, מעין מתיחות כאלו, שבעיקר מורגשות כשאני משתעלת (ואז לרגעים זה גם מאוד כואב) - הייתי קצת מקוררת והשתעלתי השבוע לא מעט....
בעיקרון אני לא אמורה לגשת לרופא השבוע - האם בשל הכאבים יש לגשת לרופא לבדיקה? עד כה הנחתי שזה טבעי, כיוון שלא מדובר בכאבים נוראיים ומשתקים, אבל זה לא נעלם ואני מתחילה לחשוש.
אודה מאוד על תגובתכם,
תודה רבה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, מודאגת - אנא תשובתכם, תודה!
שירי28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזר - האם יש סיבה לדאגהויקה28/07/2010
שלום
בחודשיים האחרונים המחזור שלי מתנהל בצורה מוזרה.
חודש שעבר הגיע לי מחזור, ז"א, בקושי דימום, רק בעת ניגוב היה דם, ובקושי הייתי צריכה להחליף תחבושת. אחרי כ - 3 ימים כאלה, הדימום הקל נעלם, ואחרי יום הגיע המחזור הרגיל, דימום חזק וכו' כרגיל.
גם החודש אני רואה שזה קורה באותה הצורה.
אני מתחילה לדאוג בגלל השינוי בהתנהלות המחזור.
יש לציין כי מאז ומתמיד המחזור שלי היה ארוך, מאחר ותחילת המחזור תמיד היה מאופיין ביומיים שלושה של הפרשות חומות, וכנ"ל סוף מחזור. הדימום בדר"כ היה יומיים שלושה.
האם יש סיבה לדאגה?
האם אני צריכה לפנות לרופא נשים לבדיקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה ומקווה למענה
ויקה29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש , ממש אשמח לשמוע את דעתכן .
קורין29/07/2010לא הצלחתי להתאפק והיום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית נוספת...
ויצא קו מאד בהיר , אבל ממש בהיר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב פעם
מודאגת29/07/2010ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל העוברלילי28/07/2010
אני היום בשבוע 35 מתחילת ההריון העוברית גדולה בשבועיים מהגיל שלה למשל אתמול ב U.S התאימה לשבוע 37 והמשקל שלה 3300 ק"ג והשאלה שלי היא:
1- האם זה נורמאלי ואני לא צריכה לדאוג?
2- האם יש סיכוי שאני אלד לפני שבוע 40 ?
3- ושאלה אחרונה האם יש סיכויי שתהיה יותר מ4 קילו בזמן הלידה? ואם כן אז זה יהיה בקיסרי?
זה הריון ראשון שלי ואני בת 25 ואין לי סכרת הריון.
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר לענות לי דחוף
לילי28/07/2010תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובה אנא תענו לי
לילי29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לילי30/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי
ד''ר גדעון נגר31/07/2010אכן הפרש בשבועיים הוא אינו מצריך דאג ה
יש סכוי שתלדי לפני שבוע 40 אך אין זה בגלל משקלו של העובר
יתכן שהעובר יהייה אכן מעל 4קג
נהוג לבצע נתוח קסרי כשהערכת העובר מעל 4.200אך לא בהכרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 12 - שאלה בעניין הבטןמיכל28/07/2010
הלכתי הבוקר לעשות בדיקת דם של שליש ראשון (זו שעושים בסמוך לשקיפות)
היו שם עוד הרבה בנות שכולן פחות או יותר באותו שבוע כמוני - יום לפה יום לשם...
לכולן היתה בטן כזו ממש בולטת - שאי אפשר לפספס שיש הריון
אצלי אין בכלל בטן (אולי פצפונת - שרואים רק בלי בגדים)
אני רזונת - שוקלת 51 וגובהי 1.64
מתי אמורה לצאת הבטן??
האם העובדה שאצל בנות אחרות כבר יש אמורה להדאיג??
אשמח לשמוע תגובות, חוויות אישיות, זכרונות וכו' וכו'...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טבעי - הבטן לא גדלה
מיכל28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי ככה
לימור28/07/2010גם אני בשבוע 12 ושוקלת בדיוק כמוך.
יש לי בטן פיצית שרק אני שמה לב אליה, זה מאוד אינדוודואלי לכל אחת...
ואל תאגידי- היא עוד תצא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
מיכל29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת להריוןדניאלה28/07/2010
שלום!
מחזור אחרון שלי בתאריך 28.6 אני יודעת שהיום היתי אמורה לקבל ווסת
אתמול ערכתי בדיקת היריון ויצא שלישי
אבל עדין יש לי תחושה שמשהו לא בסדר..
העם ערכתי בדיקה מוקדם מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דני28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
ד''ר גדעון נגר28/07/2010סביר להניח שאינך בהריון
אך במידה ולא תקבלי בעוד מספר ימים תחזרי על בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי הריון מוקדםיעל28/07/2010
שלום,
עשיתי בדיקת הריון ביתית 9 ימים לאחר הביוץ. הבדיקה יצאה שלילית. האם ניתן להסיק בוודאות שאנני בהריון או שעלי לחזור על הבדיקה מאחר וערכתי אותה מוקדם מדי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאני יודעת
לי28/07/2010ניתן לזהות הריון 12 יום לאחר הפרית הביצית.
אז תחכי עוד כמ ימים ותנסי שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BETA-HCGנירית27/07/2010
שלום!
האם תוצאת בדיקת דם IU/L 762 BETA-HCG מאשררת שאני אכן בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה
קארין27/07/2010אבל בהחלט כן, את בהריון,
שיהיה בשעה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמתהילי27/07/2010
שלום,
אני בשבוע 10 מטופלת בקופת חולים כללית.
אני מתלבטת אם להזמין תור לסקירה מוקדמת באופן פרטי או דרך הקופה.
האם קיים הבדל?
אנא עזרו לי לקבל החלטה נכונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילי
ד''ר גדעון נגר28/07/2010למיטב ידיעתי רצוי לבצע במסגרת הקופה.
אך תמיד ניתן לבצע גם במסגרת פרטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, מספר שאלותרינת27/07/2010
רציתי לשאול האם טיפולי לייזר באזור הפנים ובית השחי מותרים בהריון?
דבר נוסף שראיתי דעות שונות לגביו, הליכה בשליש ראשון לא מומלצת? ודבר אחרון שגם עדיין לא הבנתי, האם משקאות דיאטטיים (דיאט קולה, ממתיק הרמזיט בנס קפה) אסורים?
אשמח מאוד לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה-מידיעה אישית
מיכל28/07/2010משאלות רבות שקראתי פה בפורום ראיתי שהרופאים כתבו שאין סיכון בלייזר אולם ישנם מכונים שלא מוכנים לעשות לייזר לנשים הרות סתם כדי לבטח את עצמם....תלוי במכון
בעניין הספורט - הליכה - הכל תלוי במה עשית לפני ההריון, אני בחורה לא ספורטיבית במיוחד והרופאה אמרה לי שהליכה שאינה מאומצת לא תזיק, אולם המליצה לי בשליש הראשון להמנע משום שזה לא דבר שאני עושה באופן שגרתי - מה שבטוח בטוח....
לגבי הממתיקים - אין לי מושג
בהצלחה
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה (:
רינת28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוג'ל-תופעות לוואי?קרן27/07/2010
שלום!
רופא הנשים של אימי הנמצאת בגיל המעבר המליץ על שימוש באסטרוג'ל. היא סובלת בעיקר מנדודי שינה.
האם ישנם תופעות לוואי וגורמי סיכון מנטילת תרופה זו?
שמעתי שעכשיו נמכר בבתי מרקחת "אסטרוג'ל" בצורת מדבקה סגולה, האם זה עדיף?
תודה על תשובתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
קרן29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאלה27/07/2010
רציתי לדעת מה זה אומר כשרשום בבדיקת הדם * 559
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו הנתון?
לי27/07/2010אם הכוונה לHCG (בטא) משמע שיש הריון.
אבל כתבת רק 559.
תבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
אלה27/07/2010תודה על התשובה, בפעם האחרונה שהיה לי מחזור זה היה ב- 17/6 . עשיתי שתי בדיקות ביתיות . הופיו שני קווים. אחד חלש יותר. והבדיקת דם. הרופא פשוט איננו ואני לא יודעת לקרוא את זה. האם מדובר בוודאות בהריון.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
אלה27/07/2010היה כתוב hcgb quantetive 559
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי טופי, את בהריון (-:
לי27/07/2010אם הופיעו 2 קוים זה הריון.
ואם גם עשית בדיקת דם וזה הנתון אז זה בטוח הריון.
עכשיו את צריכה ללכת לרופא.
הנתון הנ"ל אמור להכפיל את עצמו כל יומיים, וכשהוא עובר את ה-1000 אפשר כבר לראות שק הריון, ובשבוע 7 ניתן לראות כבר דופק.
אני לא רופאה, פשוט מידע אישי, אז כדאי שתגשי לרופא.
ומזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ללי
אלה27/07/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל עובר גדול לגיל ההריוןענבר27/07/2010
לרופאים שלום רב,
אני כיום בשבוע 31, בשבוע 30+3 ביצעתי בדיקת א.ס להערכת משקל העובר.
הערכת המשקל היתה 1995 גרם (מה שתואם לשבועות 32-33 וממקם את העובר באחוזון ה90)
נקבעה לי בדיקת העמסת סוכר חוזרת לשלילת סכרת הריון אך אני עדין לא רגועה כלל.
1. האם ישנן בדיקות נוספות אותן מומלץ לבצע כגון בדיקה של גודל הראש ומוח העובר?
כמו כן, האם במצבים כאלו מומלץ לחזור בעוד מספר שבועות על בדיקת הערכת משקל?
2. האם משקל עובר גבוה לגיל ההריון עלול להוביל ללידה מוקדמת בהנחה והוא אכן גדול בשבועיים?
בתודה מראש,
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין ממתינה לתשובה
ענבר29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות מהפטמהסתוונית26/07/2010
שלום
אני בשבוע 20 + 5 ויש לי הפרשות צהובות מהפטמות. מה זה? האם זה בעייתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צהובות מהפטמה
ד``ר אריה לידור27/07/2010שלום שולי
את מתארת מצב תקין להריון. ממליץ לא לעסות את השד או הפטמות בזמן ההריון
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)