מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך זמן עיכולפילה15/06/2011
שלום, מקווה שבחרתי בפורום הנכון. אני רוצה לדעת אם זמן עיכול של 48 שעות הוא משהו תקין. אני "ביצעתי ניסוי" שבו אכלתי סלק וחיכיתי לזמן שהיצאות היו סגולות, וזה לקח 48 שעות. זה פשוט נראה לי הרבה מאוד זמן.... אני אוכלת סדיר, משקלי תקין, ובד"כ אין לי בעיות בעיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך זמן עיכול - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי15/06/2011אם את אוכלת סדיר, משקלך תקין ואין בעיות עיכול, אז בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצה ועגבניהנטע15/06/2011
ברצוני לשאול האם אני מאבדת ויטמינים כשאני מערבת ביצה עם עגבניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצה ועגבניה - בסדר גמור
אהרון רזון15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס ליהוליווד14/06/2011
שלום לכולם
נמאסססססססססססס לי , האוכל הורס לי את החיים יש לי אפס שליטה במה שאני מכניסה לפה , אני כבר מתחילה לחשוב שעדיף למות ולא להיות במצב הזה, אני יודעת שיש כנראה משהו ממש ממש דפוק אצלי שאני נותנת לאוכל להכתיב לי את החיים
אבל זה לא נשלטטטטטטטטטטט
אני רוצה למצוא מטפלת ודיאטנית,אבל איך בוחרים טיפול מתאים?
צריכה עזרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס לי - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי15/06/2011שאלי אנשים אחרים שהיו בטיפול מוצלח. אין כמו פה לאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורסלשון14/06/2011
היי, רציתי לשאול כמה קלוריות אני מוציא במשחק כדורסל במשך שעה לערך.
אני שוקל 61-62 ק"ג.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורסל - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי15/06/2011במשחק פעיל, פלוס מינוס 550 קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להוריד במשקל- מתוסכלתליאל14/06/2011
שלום רב,
לקחתי במשך שנה את הרדוקטיל וירדתי.
לאחר שהפסיקו את מכירת הכדורים עליתי במשקל.
אני בת 28 גובה 167 שוקלת 72.
אני רוצה לרדת 10 קילו, נרשמתי לשומרי משקל ואני לא מצליחה לרדת כלום.
עשיתי בדיקות דם והכל תקין, גם בבלוטת התריס.
מה עלי לעשות בכדי לרדת במשקל?
אני אוכלת לפי התפריט של שומרי משקל ומשלבת פעילות גופנית פעמיים בשבוע.
קשה לי להיות במשקל הזה, אני מתוסכלת.
אשמח לעצה אם בכדורים או בתפריט.
בנוסף, עשיתי שילוב של דיאטת גלוטן וסוכר- לא אכלתי חודשיים סוכר וגלוטן ולא ירדתי גרם.
אשמח לתשובה.
תודה מראש,
ליאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל דיאטה מתאימה לכל אחד
אהרון רזון14/06/2011על אף שהיא מאוזנת, נראה שדיאטת שומרי משקל איננה מתאימה לך. אחת מהאפשרויות היא לפנות לתזונאי\ת עם רקורד של הצלחות והמלצות, לבניית תוכנית הרזיה המתאימה לך.
אפשרות אחרת היא להמשיך בשומרי משקל ולהרחיב את הפעילות האירובית לשעה או יותר כל יום.
אין להמנעות מגלוטן השפעה על הרזיה, אבל המנעות מוחלטת מסוכר, כמובן כולל דבש ותחליפים טבעיים אחרים אמורה לעזור. אם תמנעי או תגבילי דרסטית גם אכילת קמח ומוצרי דגנים אחרים לטובת ירקות מגוונים בשפע, תראי תוצאות מעודדות. בהתחלה זה לא קל, אבל תמיד עובד (מותנה בפעילות גופנית כפי שציינתי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העשרת חלבאלעד14/06/2011
האם יש הבדל משמעותי בספיגה של החלב המועשר של יטבתה המועשר בויטמינים E D B12 לבין החלב הרגיל של תנובה?
שורה תחתונה האם החלב המועשר שווה את קנייתו כי לפי מה שראיתי "העשרת החלב"היא מינורית למדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העשרת חלב - תגובה
אהרון רזון14/06/2011צריך לקרוא את ההרכב ולהחליט אם יש הבדל משמעותי.מלבד זה, הוויטמינים שמוסיפים, לרוב אינם טבעיים, לכן ספיגתם איננה אופטימלית.
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך לרדת במשקללורין14/06/2011
שלום
אני בת 32 ואני צריכה להוריד 7-8 קילו
שמעתי על כדורים שמדכאים את התאבון רציתי לדעת את שמו של הכדור והאם יש תופעות לוואי והאם אפשר לרכוש אותו ללא מרשם????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך לרדת במשקל - לא על ידי כדורים!
אהרון רזון14/06/2011עוד לא המציאו כדורים שפותרים את בעית ההשמנה, אחרת לא היו עוד אנשים שמנים.
לתכשירים מסוג זה יש תופעות לוואי, חלקן מסוכנות, לכן מדי פעם מורידים אותם מהמדפים. גם אם יש כאלה שבאמת מדכאים את התאבון, זה לזמן מוגבל, ואחרי סיום הטיפול, לרוב בגלל תופעות לוואי או חוסר יעילות התאבון והשומן חוזרים ביתר שאת.
בקיצור, אין תחליף לאימוץ אורח חיים בריא הכולל בראש ובראשונה תזונה נכונה ופעילות גופנית כחלק קבוע מסדר היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה - דיאטה וספורטאמא ל213/06/2011
שלום רב,
אני בת 30 משקל 62 גובה 152.
אחרי הלידה הראשונה עשיתי את דיאטת שומרי משקל וירדתי כ 15 קילו והגעתי למשקל 52.
מאז עברתי לארץ אחרת וילדתי בפעם השניה וכרגע כחצי שנה אחרי הלידה השניה אני במקל 62 ק"ג.
שוב חזרתי לתפריט שומרי משקל והפעם הוספתי גם 3 פעמים בשבוע חדר כושר שבו אני משתדלת לעשות פעילות אירובית של בערך שעה (ספינינגף הליכון, אירובי מדרגה וכו).
משום מה הירידה היא מאודדדדדד איטית משהו כמו 2 קילו בחודש וחצי ואין לי מושג מה אני לא עושה טוב.
אין לי כל כך מאיפה לקזז יותר כי אני אוכל ממש מעט והייתי שמחה לעצות וטיפים מבחינת הספורט והתפריט.
האם כדאי להוסיף עוד פעילות אירובית?
אני ממש ממש משתדלת אבל התוצאות ממש מאכזבות ואני על סף יאוש
אשמח לעזרה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - דיאטה וספורט - תגובה
אהרון רזון14/06/2011קודם כול טוב שאת יורדת. הקצב לא חשוב אלא ההתמדה ובעיקר השמירה (הרי יש לך נסיון!). אם את רוצה להגביר את הקצב, יש להמשיך לאכול כמו עכשיו, בהנחה שהתזונה שלך בריאה ומתאימה לך, ולהרחיב את הפ"ג לכל יום, רצוי תוך גיוון, לפחות שעה. שחיה של שעה בעצימות בינונית הינה פעילות מצויינת שמניבה תוצאות טובות מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא ל215/06/2011אגב יש קשר בין הלידות לקצב הירידה או שזה סתם מיתוס (השומן "נדבק" יותר אחרי לידות)
אני אוסיף עוד פעילות גופנית כהמלצתך אבל אין לי בריכה במועדון הכושר איזה עוד סוגי ספורט יניבו תוצאות טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אהרון רזון15/06/2011אגב יש קשר בין הלידות לקצב הירידה או שזה סתם מיתוס (השומן "נדבק" יותר אחרי לידות)
*****ספק מיתוס, ספק תירוץ. השומן לא "נדבק", אבל לוקח זמן להסדרת האיזון ההורמונלי. יש כאלה שלא מרגישות (כמעט) האטה בקצב ההרזיה אם פועלות נכון.
אני אוסיף עוד פעילות גופנית כהמלצתך אבל אין לי בריכה במועדון הכושר איזה עוד סוגי ספורט יניבו תוצאות טובות?
****הליכה נמרצת עם קטעי ריצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדלשירי13/06/2011
האם אפשר לתבל בשר בחרדל במסגרת דיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר כפית
אהרון רזון14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהA13/06/2011
מה הזמן הכי מהיר / טוב להפחתה של 5 ק"ג ממשקלה של בחורה ששוקלת 80 ק"ג?
והאם זה נכון שהורדה כזאת אפשרית בצורה הרבה יותר מהירה מאשר בחורה ששוקלת פחות? ז"א,ממשקל כזה גבוה אפשר להוריד 5 ק"ג מהר יותר?
מקווה שהבנתם למה התכוונתי..
תודה רבה מראש! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים גיל וגובה?
אהרון רזון13/06/2011אם רזית בשנתיים האחרונות, מה היה המשקל הקודם? אני מציין שגם אחרי מסירת פרטים אלה, אין אפשרות לענות במדוייק לשאלתך מאחר וקצב ההרזיה תלוי בעוד גורמים. יעילות אותה הדיאטה, אפילו מלווה בפעילות גופנית דומה, איננה זהה בין אנשים גם אם הם בעלי אותם הנתונים ( מין, גיל, גובה ,משקל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון רזון..
a13/06/2011אני לא רזיתי בשנתיים האחרונות אלא עליתי בשנתיים האחרונות לפחות 9 ק"ג והבעיה היא שאני לא מצליחה לחזור למצבי הקודם,כלומר 71 ק"ג...אני מרגישה ממש רע בגלל זה..אשמח לעצה בנידון..אני בת 21 גובה מטר 70 מבנה בינוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אהרון רזון13/06/2011עם הנתונים שלך, אפשר עם מאמץ להוריד 5 ק"ג תוך 5-6 שבועות בדרך הבריאה:
פעילות גופנית אירובית של לפחות שעה וחצי כל יום, וויתור מוחלט על מתוק כולל שתיה,
המנעות מטיגון ומאכלים שמנים, הגבלת לחם, אורז , תפו"א ופחמימות אחרות. כמו כן יש להמנע ממזון מתועש ומעובד כמו דגני בוקר מעובדים למיניהם, שניצל מוכן, רטבים מוכנים, אבקת מרק וכו".
יש לאכול הרבה ירקות מגוונים, 2-3 פירות ביום, דג טרי איכותי (ללא רוטב) לפחות 3פעמים בשבוע, גבינה 3%, בשר בקר\עוף ללא שומן, ביצה קשה לא יותר מאחת ביום.
בדרך כלל, ככול שהמשקל והגובה גדולים יותר, הירידה מהירה יותר עבור אותו משטר הרזיה, אך כפי שציינתי קודם, זה שונה מאדם לאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום..
a14/06/2011אז אני מבינה שאני צריכה לקצץ הרבה מהלחם ומהפחמימות? שתיה מתוקה אני בד"כ לא שותה..מה שכן,כל השאר מהדברים שציינת אני באמת אוכלת בכמויות. בנוגע לזמן הפ"ג שציינת..האם זה נחשב אם אני עוברת למשל כמות מסויימת של צעדים ביום מעצם היותי על הרגלים הרבה שעות או שזה חייב להיות בלי קשר שעה וחצי של אימון? המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום.. - תגובה
אהרון רזון14/06/2011את מבינה טוב: צריך לקצץ הרבה בפחמימות. לא יותר 3-4 פרוסות לחם מקמח מלא ביום. אפשר להמיר את הלחם באורז מלא, פסטה מלאה וכו" כאשר פרוסת לחם מלא רגיל (לא קל) שווה בערך ל-20-22 גר אורז\פסטה לפני בישול.
גם מיתר הדברים שציינתי לא צריך לאכול בהגזמה מלבד ירקות חיים שאפשר לאכול חופשי.
הפעילות הגופנית היא בנוסף לפעילות יומית שיגרתית, גם אם האחרונה כרוכה בעמידה על הרגלים וכמות מסויימת של צעדים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן,משימה לא קלה..
a15/06/2011אבל אני מניחה שעם מספיק מוטיבציה ורצון להשיג את המטרה אני אראה תוצאות נחמדות מאוד (:
ועוד משהו,אני צריכה להתחיל ישר לפי התפריט הזה או שבהדרגתיות לבצע את ההפחתה של המזון והעלאת הפ"ג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן,משימה לא קלה.. - תגובה
אהרון רזון15/06/2011השינוי בתזונה עדיף להיות מידי. את הפעילות הגופנית האינטנסיבית מוטב לבצע בהדרגה בהתאם לכושר ורצוי אחרי קבלת אישור מרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
a16/06/2011מכיוון שאין באפשרותי לממן חדר כושר בזמן הקרוב..אני יכולה להתעמל בבית ולעשות הליכה מהירה בעליה בחוץ וכו'...ביררתי וחדר כושר לשלושה חודשים עולה בסביבות ה-1200 ש"ח....מבין את הבעיתיות שבזה?
המון תודה,בלי קשר... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייבים חדר כושר.
אהרון רזון16/06/2011הליכה נמרצת, עליה במדרגות, ריצה במקום וכו" הן פעילויות לא פחות יעילות מהמכשירים האירובים בחדר הכושר. תרגילי כוח אפשר גם בבית כנגד משקל הגוף ועם משקולות ידיים, וגומיות, שאפשר לקנות בזול בחנויות ספורט. להדרכה מומלץ לפנות לפורום השכן "כושר גופני" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גלידהרותם12/06/2011
כידוע, הקיץ מגיע ואיתו עונת הגלידות.
היום אכלתי כדור גלידה מגלידריה בכוס (לא גביע). חשוב לציין שכל כדור זה כדור!
שאלתי היא כמה קלוריות בערך יש בכדור גלידה שכזה? לא מדובר בגלידת סורבה, אלא בגלידה עם שמנת וסוכר וכל ה"טוב" הזה...
בנוסף, האם גלידה ללא סוכר עדיפה? כי העובדה שאין סוכר לא אומרת שאין שומן...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על גלידה - לא חייבים גם בקיץ.
אהרון רזון13/06/2011אם יש לך בעית השמנה, כדאי להמנע או להגביל באופן משמעותי. מנה שאת מתארת יכולו להגיע ל-400 קק"ל. אם את "מוכרחה" לאכול, עדיף ללא סוכר אבל גם היא עתירת קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלי12/06/2011
שלום אני בת 16 וחצי שוקלת 48 וגובה שלי הוא 1.55
גובה זה נושא מאוד רגיש אצלי כל החברות שלי גבוהות ממני והייתי רוצה מאוד לגבוהה , יש משהו שאפשר לעשות בעניין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
אהרון רזון13/06/2011לחברות שלך יש תורשה שונה משלך. את הגעת לגיל בו אצל רוב הנערות הנמוכות שלב הגביה מסתיים, אבל מי יודע, אולי עוד תוסיפי סנטימטרים אחדים. אין מה לעשות חוץ מללמוד לאהוב את הגוף שלך כפי שהוא ולהקפיד על תזונה נכונה, פעילות גופנית סדירה ושמירה על משקל תקין (כרגע מצויין). הגובה לא קובע את מידת ההצלחה בחיים בתחומיו השונים (חוץ מדוגמנות ואנפי ספורט תחרותיים מסויימים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלח תירסיעללל12/06/2011
כמה קלוריות בקלח תירס?? רגיל מבושל במים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 90-130 קק"ל
אהרון רזון13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי באופן דחוף בבקשה.....sema12/06/2011
שלום לכל הצוות.... אני בת 23 ....גובה :170 , שוקלת כרגע 64 .....
ב23 לחודש יוני אני מתחתנת ....
בפברואר התחלתי דיאטה וכבר חודש אני לא בענייני הדיאטה :) והצלחתי להוריד 8 קילו.... תוך תקופה ארוכה יחסית כדי לשמור על המשקל ולא להעלות אותם בחזרה....
בקיצור נשארתי עם 4 קילו שמציקים לי ובעוד שבוע וחצי כמעט אני מתחתנת , רציתי להוריד עוד שני קילו לפחות .... בקצב מהיר יחסית....
מה עלי לעשות עד 20 לחודש או 22 ????
איזה פעילות גופנית וכמה זמן ???
מה לאכול ???
בבקשה עזרו לי אני רוצה להיראות טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרו לי באופן דחוף בבקשה..... - תגובה
ליטל סמואל-לוי12/06/2011קודם כל מזל טוב!
אני חושבת שרק מהלחץ לפני מורידים במשקל...
בכל מקרה, אני מציעה לך להנות מהתקופה ומההישג היפה שלך, גם אם תרדי עוד ק"ג אחד או עוד 4 ק"ג זה לא ממש משנה המספר, משנה איך תרגישי בשמלה.
תשדלי לאכול במהלך השבוע בעיקר חלבונים (גבינות רזות, יוגורט, ביצים, דגים, עוף, טופו) וירקות, יש לתפריט כזה השפעה מהירה יותר יחסית. אבל חשוב מאוד שתקשיבי לגוף בתקופה הזו, אם את "זקוקה" גם למשהו פחמימתי או שאת חלשה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שיורד מהר עולה מהר
שמן הדסה12/06/2011מרגעי כי התקופה לחוצה כעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ???בר12/06/2011
ישנה דרך בריאה להוריד 5 קילו בשלושה שבועות?? מוכנה גם לדרך קשה רק שהקילוגרמים לא יחזרו.. אשמח לתשובה! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??? - תגובה
ליטל סמואל-לוי12/06/2011לצערי אין דרך "בריאה" לעשות זאת. וגם לא בטוח שאפשרי גם אם תצומי, זה תלוי בנתונים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)