מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבנה גוף רזהאיילת19/09/2010
שלום, יש לי מספר חברים שיש להם מבנה גוף רזה וצר, הם אוכלים ממש המון ונשארים בערך אותו משקל, חלקם אפילו לא עושים ספורט.
רציתי לשאול - סוג מבנה גוף כזה, ניתן לקבל אותו איכשהו או נולדים איתו? במה הוא תלוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איילת
ליטל סמואל-לוי20/09/2010מבנה גוף רזה בהחלט גנטי, אבל עדיין אפשר להיות בעודף משקל ובעל מבנה גוף צר. אני מניחה שיש להם גם קצב חילוף חומרים טוב (שריפת קלוריות במנוחה), ושסה"כ המאזן הקלורי שלהם (הוצאה מול הכנסה של קלוריות) - תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיביםיעקב גבריאל19/09/2010
שלום רב
שאלתי
מהי כמות הסיבים ליום בגרמים
שאדם צריך לצרוך
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבים
ליטל סמואל-לוי20/09/2010ההמלצה היא 15 גרם סיבים לכל 1,000 קק"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבים
יעקב גבריאל21/09/2010שלום
אמשיך ואשאל
משקלי כ-80 קילו
אני נכה משותק לאחר ארוע מוחי
כמה קלוריות ביום אני צריך-ללא תזוזה
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלידה, פסטהאני19/09/2010
שלום כמה קלוריות יש בגביע גלידה (יחסית קטן) עם כדור-כדור וחצי של גלידה וניל פליק?
אני יודעת שאי אפשר להגיד בדיוק אבל בערך...
בנוסף לכך, אם אני ממלאה פסטה מבושלת (בצורת קרניים) בכוס פלסטיק של 250 מ"ל כמה קלוריות זה יוצא בערך? (לא ספגטי, פסטה)
ממש ממש תודה על העזרה..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
ליטל סמואל-לוי20/09/2010גלידה - בערך 150 קק"ל
פסטה - בערך 300 קק"ל בספל. כוס פלסטיק רגילה מכילה 180 מ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה גוףרן19/09/2010
שלום
אני בן 14 גובה 1.66 משקל 49...
לפני כ4 חודשים הייתי 1.60 במשקל 61 ונראה מאד שמן
בחופש עשיתי שינוי עצום
עכשיו רואים שירדתי כמובן, והרבה אומרים לי...
אבל אני עדיין מתוסכל ויש לי המון שאלות.
א. אני לא רעב יותר... כבר מעל חודשיים... חצי סנדוויץ משביע אותי ליומיים... כיום אני אוכל רבע ממה שהייתי אוכל בד"כ..., מדוע?
ב. למרות משקלי... אני עדיין לא נראה ממש רזה... חברים שלי בגובה שלי שוקלים 55 ונראים מקל ואני נראה הרבה יותר שמן מהם. יש הסבר לזה?
ג.כמה מנות אמורים לאכול ביום? אני ממש אובססיבי לגבי אוכל ואני מתחיל לדאוג לגבי מחלה... אני מחשב כל דבר שנכנס לפה... לא נגעתי במתוק מעל ל3 חודשים ושתייה רק מים קבוע!, אני מנסה לעלות במשקל אבל אני ממשיך לרדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רן
ליטל סמואל-לוי20/09/2010לפי הנתונים אתה מאוד רזה. מטרידה אותי החשיבה האובססיבית שלך על אוכל, המשך הירידה במשקל וגם התפיסה העצמית של המשקל. אני מציעה בחום שתפנה לדיאטנית מומחית להפרעות אכילה לטיפול כדי שלא תפגע בבריאות שלך ובאיכות החיים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה
רן20/09/2010על מבנה הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים עדיין לא קיבלתי תשובה
רן22/09/2010אני מחכה הרבה זמן... לא עניתם לי על שום שאלה ממה ששאלתי על מבנה הגוף ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בצוםעומר19/09/2010
שלום רב,
באופן קבוע בשנים האחרונות אני סובל מבחילות בשעות אחה"צ של צום ביום כיפור(לאחר -15-20 שעות של צום בערך).
ברצוני לציין כי אני בן 29 בריא וכמו כן בצומות אחרים אני לא חש תחושה זו.
מה הסיבה לבחילה בצום?בעיקר כשהקיבה כבר ריקה?יש משהו להקל/למנוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עומר
ליטל סמואל-לוי20/09/2010התחושה של בחילות בצום ממושך היא נפוצה ועשויה לנבוע מהתייבשות. לצערי לא ניתן למנוע אותה אלא על ידי שתייה ואכילה. מציעה לך לשתות הרבה מאוד במהלך היממה שלפני הצום וגם לנוח כמה שיותר במהלך הצום ולהמנע מחשיפה לשמש או שהייה בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימות-פחות, או יותר?דניאל.א18/09/2010
פחמימות תמיד הווי בעבורי מקור להשמנה, ההיתי אוכל לרוב כול היום רק פחמימות
היום המישקל שלי כבר יותר מאוזן בהתהם לגובה ואני עוסק בספורט ומשלב תזונה בריאה ונכונה וישלי כמה שאלות לגבי פחמימות
האם זה בסדר לשלב פחמימות בכול ארוחה אבל במידה מועטה? נגיב בארוחת בוקר שני פרוסות לחם קל, בצהריים כוס אורז\פסטה\תפוח אדמה גדול?
בערב בדרך כלל אני לא אוכל פחמימות אלה יותר חלבונים כמו ביצה וגבינה ופירות, ארוחה ללא פחמימות נחשבת לארוחה בריאה ונכונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דניאל
ליטל סמואל-לוי20/09/2010אני בעד לשלב פחמימות בצורה מתונה בארוחות, בעיקר בשלב שבו אתה צריך לשמור על המשקל. אפשר לאכול ארוחה ללא פחמימות משום שהגוף "יודע" להפוך את החלבונים גם לסוכר אבל תזונה "מאוזנת" באופן כללי היא כזו המכילה גם פחמימות (עדיף מדגנים מלאים, קטניות ופירות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יורדת במישקל כמו פעםאדוה18/09/2010
אני בת 32 תמיד שהתחלתי דיאטה ישר ביומיים שלוש הראשונים ירדתי איזה שתיי קילו
עכשיו אני כבר בניסיון השני להפחית במישקל התחלתי לעשות הליכות שלושה פעמים בשבוע ולאכול מסודר
אבל אני לא יורדת אפילו גרם!!!
אני בדיאטה כבר שלושה ארבע ימים ולא יורדת...למה?
זה מתסכל אותי
מה הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר...
אדוה18/09/2010העם נס קפה משפיע באיזה שהיא צורה על הירידה במישקל?
יש שאומרים שהקפה שורף קלוריות ויש שאומרים שעוצר את הירידה במישקל
אני שותה הרבה נס קפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול יהיה בסדר
אהרון רזון20/09/2010אם הדיאטה נכונה ומותאמת לנתונים שלך. מומלץ לבצע יותר פעילות גופנית, רצוי כל יום. עם הגיל ורבוי הדיאטות, הקצב נוטה לרדת אבל ההרזיה בוא תבוא אם תתמידי.
נס קפה לא עוזר לירידה. אפשר לשתות באופן מתון (לא יותר משלוש פעמים ביום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
אור25/09/2010אני בת 38, אחרי כמה נסיונות דיאטה הבנתי שכן, חייבים לשמור על תזונה...אבל הבעיה שלי שקשה לי מאוד להתמיד בספורט, אחרי שבוע שבועיים של הליכה במשך שעה שלוש פעמים בשבוע אני תמיד יורדת לפעמיים, פעם אחת ובכלל לא...
אז חיפשתי ופישפשתי ומצאתי אימון של 20 דקות ששורף אנרגיה ומחטב כמו הליכה של שעה. מה שעזר לי לי להתמיד זה שאת מקבלת אימון אישי בהשגחה של מדריך שעוזר לי לשמור על מוטיבציה ולהמשיך להגיע בין פעמיים לשלוש כל שבוע. תוך חודשיים ירדתי 7 ק"ג ממידה 42 ל40 :)).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסניקלמתענינת18/09/2010
היי
רציתי לדעם האם הקסניקל אפקטיבי גם בארוחות שאינן רווית שומן, למשל ארוחה של סלט, גבינות רזות עד 5%, אחרוחה המכילה לחם קל או אפילו פסטה ברוטוב עגבניות- האם גם אז שווה לקחת את התופה לפני הארוחה או שהיא אפקטיבית רק אם הארוחה רוויות שומן כמו מיני בשר, גאנק פוד, אוכל מטוגן וכדומה?
בנוסף האם התרופה מפחיתה ספיגת שומן בלבד? כלומר איך היא מתנהגת עם פחממות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכדור שורף רק שומן ורק 30%
אני18/09/2010הכדור שורף רק שומן ורק 30% מתוך השומן הנכנס לגוף.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!חסוי17/09/2010
האם נערות המרזות בגיל ההיתבגרות ישמינו מהר יותר כשהן יגדלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אם מרזות ללא צורך
אהרון רזון20/09/2010ובדרך לא מושכלת, אבל לא חייב לקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוחי אדמהסיון16/09/2010
כמה קלוריות יש ב100 גרם תפוחי אדמה לפני בישול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 85 קק"ל
אהרון רזון20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב וקפהזוהר16/09/2010
האם הקפה משפיע או פוגע איכשהו בערך התזונתי של החלב?
אני שותה חלב כדי לקבל כמה שיותר חלבון וסידן,
שותה אותו עם קפה נמס כי רק חלב לא טעים לי.
עדיף לשתות רק חלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפה אינו פוגע בספיגת הסידן
המחלקה המדעית20/09/2010ניתן לשתות קפה בלי לפגוע בספיגת הסידן. הוספת סוכר לא פוגעת בערך התזונתי של החלב. בנוסף, תכולת הסידן ושאר המינרלים בחלב לא נפגעת בחימום. בנוגע לקפה עצמו, מדובר על פגיעה בספיגת הסידן שהיא נזילה ביותר ולא משמעותית ועומדת על 4% פגיעה בספיגה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם בראשית קל הלחםאני16/09/2010
אני במסגרת תפריט דיאטה מדיאטנית של קופת חולים שבמסגרתו אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות לחם בראשית שנקרא " קל הלחם" וגם בערב 2 פרוסות כאילו ( לפעמים בבוקר אני אוכלת כוס ברנפלקס במקום הלחם).
האם הלחם הנ"ל נחשב קל מבחינת ערך תזונתי יש בו 176 ל 100 גרם והוא משביע וטעים אך מצד שני הפרוסות שלו מרובעות ודי גדולות...
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 80 קלוריות לפרוסה.... מדדתי ושקלתי
:)17/09/2010ממש לא קל..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היוגורט שנמכר ביוגורטיות בריא?אייל16/09/2010
היי,
יש היום הרבה יוגורטיות שמוכרות מקפא יוגורט.
רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא בריא (נניח, שניתן לאכול כמה מנות בשבוע ) או שזה יותר קרוב לאכילת גלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר בריא מגלידה רגילה,
אהרון רזון20/09/2010יש בו גם פחות קלוריות, אבל למי שרוצה לרזות, עדיף יוגורט טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם איני רוצה לרזות?
אייל20/09/2010כלומר, מעבר לכך שאכן זה המצב, האם אפשר 'להרגיש בסדר' שאוכלים את היוגורט כמה פעמים בשבוע, כמו שנניח מומלץ לאכול מוצרי חלב באופן קבוע...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר כמה פעמים בשבוע.
אהרון רזון21/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה עזר
רונה21/09/2010אני עשיתי דיאטה מטורפת עם הרבה יוגורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה ד"ר חרמון לא עונה? אפשר תשובה?שיר14/09/2010
ראיתי שענית פה למישהי ששאלה בקשר למשקל ולגיוס שלה אז יש לי גם שאלה שקשורה בזה.
אני בת 18 והגובה שלי הוא או 151 או 152 ס"מ ואני שוקלת נכון להיום 34 ק"ג. בצו ראשון שקלתי 36 אבל מאז ירדתי. השאלה שלי היא אם הם יכולים לגייס אותי עם משקל כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 34 קילו ???!!@
לינויי14/09/2010את כאילו בדיאטה או משהו ?או שזה גנטי ,לפי עעד כמה שידוע לי לא מקבלים בצבא מתחת למשקל של חמישים .אבל אין לי מושג ככה שמעתי .
את מודעת לזה שאת בתת משקל וה bmi שלך 14.9 ואת צריכה לעלות 12 קילו כדי להיות במשקל תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חרמון בופש עד ה-20
:)14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שיר
ליטל סמואל-לוי15/09/2010אני לא מאמינה שייגסו במשקל כזה. מה הסיבה למשקל הנמוך כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר ליטל
שיר15/09/2010אין סיבה אני חושבת שזה גנטי אבל הצבא חושב שאני במשקל תקין והוא כן רוצה לגייס אותי ואני לא יודעת מה לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני תקועה על אותו המשקל .לינויי13/09/2010
אני בת 16.5,ומחודש מאי השנה התחלתי דיאטה רצינית .זאת אומרת לאכל מעט מאוד .
מעט מאוד זאת אומרת בין 250-600 קלוריות ליום .הורדתי את כל הדברים ,לחם אני לא אוכלת בכלל ,סוכר בשתיית קפה או תה ,שתייה מתוקה,חטיפים .
שקלתי בתחילת מאי 68 ,ועכשיו אני 56.5.על 159 מטר .bmi-22.3
זאת אומרת ירדתי 11.5 קילו ב 4 וחצי חודשים .
וביינתיים אני תקועה על 56 וחצי מה-6.08 ..ואני עושה ספורט !למה אני תקועה ?
הייתי במעקב אצל הדיאטנית שלושה פעמים ובפעם השלישית היא הפנתה אותי להפרעות אכילה .יש לה בכלל זכות ?
אני נמצאת במשקל תקין לגובה שלי [159],ולגיל שלי ואפילו צריכה להוריד עוד שמונה קילו נוספים .אז איך בכלל היא מפנה אותי ?
אשמח על תשובה למה אני תקועה כ"כ הרבה זמן אל אותו משקל .
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי שתהיי תקועה
:)13/09/2010אכלת מעט מדי קלוריות גרמת לגוף שלך הרעבה קשה וירידה דרסטית במשקל בזמן קצר, ברגע שתאכלי מעט יותר תעלי במשקל.... את צריכה לפנות דחוף לייעוץ פסיכולוגי לקבלת עזרה כי אם לא הבנת את הדיאטנית שהפנתה אותך לטיפול בהפרעת אכילה אז את באמת ובתמים זקוקה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עיין אוכלת
לינויי14/09/2010זה לא שאכלתי מעט אני עדיין אוכלת מעט .
ובאמת שאין לה שוב סיבה להפנות אותי !!!אני לא בתת משקל או משהו להפך אני בעודף ולא יזיק לי לרדת עוד טיפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי לתשומת לבך את התשובה שקיבלת
אהרון רזון14/09/2010הדיאטנית מכירה אותך ובטח יש לה סיבה טובה להפנות אותך לטיפול בהפרעות אכילה. לגבי אבחון הפרעות אכילה לא רק הBMI קובע. אפשר להיות בתת-משקל ללא הפרעות אכילה ולהיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה ,
לינויי14/09/2010למה אני תקועה כבר חודש פלוס על אותו המשקל חודשים לפני כן הייתי יורדת בין קילו לשלושה קילו בחודש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו השתבש בגוף שלך בגלל ההרעבה,
אהרון רזון14/09/2010הוא חוסך באנרגיה ומסרב להמשיך לרזות. עליך לפנות לטיפול כפי שאמרו לך, לפני שיהיה מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול ?
לינויי14/09/2010++שחכתי לציין משהו בהודעה הראשונה ,היו מספר פעמים שגם הקאתי אחרי ארוחת צהריים .למרות שלא אכלתי המון .[3 כפות פתיתים ,ונקניקיה .].אבל זה קרה רק מספר פעמים .
להיות בצ'ק סנטר בצק פוסט [חיפה]?למה משעמם להם שם ?יש להם מלא בנות באנורקסיה שהם צריכים לעזור להם לא לאחת כמוני .לאיזה סוג של טיפול בידיוק אני צריכה ללכת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נפשי
אהרון רזון14/09/2010הדיון מיצה את עצמו. שאלה נוספת לא תענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)