מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוםנופר21/03/2008
האם יום צום (ללא אוכל, רק שתיית מים) יכול להועיל לדיאטה או להאט את קצב חילוף החומרים וכך לפגוע בדיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נופר
ד''ר רוני חרמון21/03/2008צום מבוקר עם שתיית מים פעם או פעמיים בשנה זה לא רע לגוף אבל אין לזה כל קשר לדיאטה. צום לצורך דיאטה זה אפילו מסוכן מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לדיאטהרחל שמרית20/03/2008
אני בת 22 והגובה שלי הוא 1.66 ואני שוקלת 80 קילו. אני רוצה לרזות כ20 קילו. הייתי שמחה אם הייתם יכולם לבנות לי טפריט שבעזרתו אני יכול לרדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחל
ד''ר רוני חרמון21/03/2008מטרת הפורום הינה להכתיב תפריטי דיאטה. את צריכה להחליט על איזה סוג מסלול דיאטה את רוצה לעשות , לפי זה את יכולה לפעול או לפנות ליעוץ מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטיויטמין גורם לי לגרדשלמה20/03/2008
אני גבר בן 40, לאחרונה אני סובל מנשירת שיער ובעקבות כך החלטתי ליטול מולטי ויטמין.
כבר לאחר יומיים אני מרגיש שיש שיפור בעניין נשירת השיער, כלומר, השיער הפך להיות חיוני יותר בעל יותר נפח והנשירה אכן התמעטה, אך לצד זאת אני מרגיש שלאחר נטילת קפליית המולטיויטמין מתחיל לי גרד מציק במקומות שונים בגוף. בגב, באיזור הצלעות במרפקים וברגליים.
מה הסיבה לכך??
האם עודף בויטמין כלשהו גורם לכך??
האם המותג של הויטמינים שאני לוקח לא בסדר ואולי כדאי לנסות מותג אחר??
האם זו תופעה חולפת עד שהגוף מתרגל לויטמינים (כאמור, אני לוקח את הויטמינים זה פחות משבוע)??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטיויטמין וגרד
מוניקה קרן20/03/2008שלום שלמה,
סביר שזה קשור לחומרים נוספים הנמצאים בטבליה. נסה להחליף מותג.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לרזות לאחר לידהמירב20/03/2008
ילדתי לפני 8 חדשים , אני מניקה עדיין באופן מלא . שבוע לאחר הלידה חזרתי למשקל שלפני ההריון (51 ק"ג 1.64 ס"מ) ומאז שהתחלתי להניק אני כל הזמן רעבה ועליתי 5 ק"ג!! אני לא מצליחה לרדת במשקל מה שהיה בעבר מאוד קל עבורי. כבר חודש אני שומרת על תפריט של 1500 קלוריות ועושה ספורט 40 דקות פעמיים בשבוע ולא מצליחה לרדת !! האם יתכן שבגלל שאני כמעט לא ישנה בלילות הגוף לא מאבד משקל ולכן אני גם רעבה כל הזמן? האם לאחר שאפסיק להניק ארד מהר יותר במשקל? כמה קלוריות עלי לאכול כדי שיצור החלב לא יפגע וגם שאוכל לרדת במשקל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לרזות לאחר לידה
מוניקה קרן20/03/2008שלון מירב,
כל הכבוד על ההתמדה בהנקה במשך זמן ממושך כל כך. יחד עם זאת בגיל 8 חודשים התינוק או התינוקת שלך צריכים כבר להתחיל לאכול מזונות מוצקים (טחונים): ירקות, בשר, פירות, שאמורים לכסות 2 ארוחות יומיות.
כנראה שהרעב המוגבר שלך נובע מהעייפות, ולוא דווקא מההנקה. נסי לישון יותר (קל להגיד...).
תפריט של 1500-1800 קלוריות לא אמור לפגוע ביצור החלב. חשוב להתמיד ולשתות הרבה מים.
אני ממליצה לך לעשות פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע, הפעם השלישית משמעותית.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות יש באוזן המן?נטע20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
140-200 קלוריות תלוי בגודל ובמילוי
מוניקה קרן20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה דיאטת נקודות??אחת20/03/2008
מה זה דיאטת נקודות??
כמה צריך לאכול ביום?
איך עושים אותה?
אם יש לכם את הטבלה אאני אשמח מאוד לקבל !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת נקודות
רחל גרנות20/03/2008שלום לך,
זו דיאטה של שומרי משקל.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה מצוינת
היורדת בגדול26/03/2008אם יש לך סבלנות לרדת לאט לאט זאת דיאטה מאוד טובה וממומלצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחת
ד''ר רוני חרמון27/03/2008דיאטת נקודות זו דיאטת בה מחליפים את הערך הקלורי בשווה ערך של נקודות וסופרים. יותר קל לספור נקודות מקלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףאפרת 1820/03/2008
שלום:)
קמתי היום ב4 כי יש היום צום.. וההינו צריכים לאכול לפני שיכנס
אז רק רציתי לשאול לאיזה יום כל מה שאכלתי שייך ?
חשוב לי לציין הלכתי לשון ב11 וקמתי ב3 וחצי אכלתי ב4 ועשרה...!
זה שייך ליום שמתקרב מה לא?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום
מוניקה קרן20/03/2008שלום אפרת,
מה שאכלת ב-4, שייך להיום.
צריך לזכור שביום צום בד"כ אוכלים את אותה כמות אנרגיה כמו ביום רגיל, פשוט בשעות אחרות. לקראת ערב כשיגמר הצום, את תאכלי ארוחה דשנה שתלווה בקינוחים ותחגגי את פורים. ארוחה זו בוודאי תכסה על החיסכון הקלורי שעשית במהלך הצום, לכן צריך לאכול במתינות.
צום קל וחג פורים שמח
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש בדיכאון נמאס לי כבר מהחיים!!אחת19/03/2008
היי כולם ,
אני ממש בדיכאון , אני רושמת את כשאני בוכה באמת!!
אני כבר הרבה זמן מנסה לרדת במשקל וכל המעמצים הולכים לפח , פשוט כך!!
נמאסס לי מהחיים.
אגב אני שוקלת 72 גובה 1.55 ואניי בת 15 בכיתה י'.
אני נמצאת אצל דיאטנית אנו נפגשים פעם בחודש..
אני כל יום קמה בבוקר במצב שאני שונאת את עצמי.
אני מודחת מהחברה, עד שנה שעברה הייתי בו נומר מקובלת והייתי 10 קילו פחות ,
אני מדיחה את עצמי ,
מסיבות כיתה , מסיבה פורים , סיבוב בעיר , להכל אני לא הולכת בשביל שלא יראו אותי..
נמאס כבר אני על סף התאבדות!! :,(
יש לי אחים קטנים ויש בבית מלא מתוק אני פשוט לא עומדת בפיטוי אני כבר לא יודעת מה לעשות !!!
פליזזז אני חחיייבת עזרהה , וגם אני לא סובלת שאומרים לי ללכת לטיפול או משהו כזה זה לא עוזר!!
פליזז תגיבו לי אני חייבת עזרההה
זה החלום שלי!!
סליחה שחפרתי , ביי לבנתיים.
(אשמח אם תגיבו!!).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוקה זה עניין של כוח רצון והתמדה.
איילה19/03/2008אין לך למה להרגיש ככה חמודה, תקומי בבוקר ותחייכי , תשמחי ותיראי הכול השתפר תחשבי טוב היה טוב, תעסיקי את עצמך על תחשבי אוכל אוכל! אוכל!
אז מה עם יש מתוק... בבית אז מה.. תנסי לאכול מסודר לא לחשוב רק על המתוק הזה!
אני כאן באמת לדבר איתך עם תירצי את האסיקיו שלי אתן לך
ואחזק אותך אך תדעי את עוד יכולה לרדת במשקל עם רצון רב ותזונה נכונה + ספורט
מאחלת לך הצלחה רבה!
=] תני חיוך הכול לטובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בדיכאון
מוניקה קרן20/03/2008שלום לך,
אני חושבת שכדאי שתפני ליעוץ פסיכולוגי, נוסף לטיפול התזונתי שאת מקבלת. זה יעזור לך להתמודד עם תהליך ההרזיה ועם גיל ההתבגרות בכלל. אצלנו במרפאה זה נעשה וזה עובד מצוין.
בכל מקרה תזכרי, את קודם צריכה לאהוב את עצמך קודם כל, כדי שאחרים יוכלו לאהוב ולקבל אותך.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
אחת20/03/2008אבל זה לא עוזר טיפול!!
אני חייבת טיפים וכיאלו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבינה לבנה 1/2%יעל19/03/2008
למה ממליצים לא לאכול גבינה לבנה 1/2% שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבינה 1/2%
מוניקה קרן20/03/2008שלום יעל,
לשומן שבמוצרי החלב תפקיד בעזרה בספיגת מינרלים וויטמינים שונים, כמו ויטמין D. כשאין שומן כלל, כמו בגבינה 1/2% את מפסידה אותם. לכן כדאי לאכול גבינה 3-5% למשל (גם טעימות יותר, לדעתי) ויוגרטים אם את אוכלת אפשר 0-1.5%.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד קלוריותרלי19/03/2008
שלום לכול המומחים העונים לפורום ותודה ענקית על הסבלנות
שמעתי שיש מכשיר שאפשר לחבר לגוף או להניח ליד לא ממש הבנתי ולבדוק כמה קלוריות הגוף שורף בפעולות שונות כמו נקיון הליכה וכו.... אני מאוד מאוד רוצה לרכוש את זה היכן ואיפה אני ממש אשמח לתשובה
תודה ענקית רלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד קלוריות
רחל גרנות20/03/2008שלום לך,
את יכולה לרכוש מכשיר כזה בחנויות שמוכרות ציוד ספורט.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודייהליטל19/03/2008
מה זה בדיוק ? והאם זה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליטל
ד''ר רוני חרמון19/03/2008שאלתך אינה ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודייה
ליטל19/03/2008קראתי על זה באינטרנט:
הודיה גורדוני הוא קקטוס סוקולנט שמוצאו בדרום אפריקה בעיקר באזור נמיבייה ומדבר קלאהרי .
ההודיה גורדוני מפורסם בעיקר בשל יכולתיו כמדכא תאבון ומגביר אנרגיה.
מזה אלפי שנים , משתמשים בהודיה בני שבט הבושמן סאן ממדבר קלאהרי, לצורך בקרת התאבון שלהם.
בתנאי המחייה הקשים של המדבר, נאלצים בני השבט לצאת למסעות צייד ארוכים ללא מזון וצידה לדרך.
ההודיה מאפשר להם להאריך את מסעות הציד האלה ומעניק להם גם כוח ואנרגיה.
הודיה הוא מדכא התאבון הטבעי , החזק והאפקטיבי ביותר מאז ומעולם.
הודיה גורדוני הוא מדכא תאבון חדש לעולם המערבי ומלהיב בשל יכולתיו המוכחות, לאפשר שליטה כמעט מושלמת בצורך לאכול.
כך מתאפשרת שליטה ובקרה טובה יותר בתוכניות ההרזיה למיניהן.
השאלה האם זה מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHoodia Gordonii מעכב תאבון טבעי
לאון19/03/2008ההודיה ניתן לרכוש בשרון בטלפון 0544307665
לאון
www.hoodiaseeds.pagaz.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת עוזר??
ליטל19/03/2008אתה משתמש בזה? זה מומלץ? זה באמת עוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודיה
לאון20/03/2008זה קיים בצורתו הטבעית כמו שמשתמשים בו השבטים באפריקה,הוא מכיל את הP57 האנזים שמשפיע על תחושת השובע.P57 אפקטיבי רק במצבו הטבעי של הצמח לכן חברות התרופות מתקשים ליצר כדורי הודיה אם חומר פעיל.
www.hoodiaseeds.pagaz.net
טל 0544307665 לאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדןשני19/03/2008
האם אפשר לשלב מעדנים של 3% בדיאטה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר רוני חרמון19/03/2008התשובה היא כן אבל צריך לקחת בחשבון את ערכן הקלורי בחשבון הקלורי היומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- *****התייעצות לדיאטה********חנה18/03/2008
שלום רב,
אני בת 33 גובה 1.68 מ' שוקלת 75 ק"ג.
1. כמה ק"ג אני צריכה להוריד?
2. כמה קלוריות עליי לאכול ביום על מנת לרדת במשקל? כמה מתוכם חלבון, פחמימות, שומן ?
3. כמה קלוריות שורפים בהליכה מהירה /ממוצעת במשך שעה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות לדיאטה
מוניקה קרן19/03/2008שלום חנה,
ירידה התחלתית של 5-7 ק"ג תביא אותך למשקל תקין ביחס לגובה. אח"כ תוכלי להחליט האם את מרוצה מהתוצאה או שאת רוצה לרזות עוד.
דיאטה של כ- 1300 קלוריות תביא אותך לירידה במשקל (תלוי כמה את אוכלת עכשיו, מה סדר היום שלך, האם את פעילה גופנית, האם עשית דיאטות בעבר וכד'). היחס בין רכיבי התזונה צריך להיות 50% מהאנרגיה תבוא מפחמימות, 15-20% מחלבונים והיתר משומנים.
בשעה של הליכה נמרצת שורפים כ- 300-400 קלוריות, תלוי שוב בגורמים כמו קצב ההליכה, הכושר הגופני שלך וכו'.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה הפוך ממכונה המכיל אבקת חלבחנה18/03/2008
בעבודה שלי יש מכוה של שוקו/קפוצ'ינו/קפה הפוך
אני לוחצת על האופציה של קפה הפוך ללא סוכר ומוסיפה סוכרזית
רציתי לדעת מהם הערכים התזונתיים הקיימים בהפוך שכזה...
ה"חלב" מקורו באבקת חלב. יש בה הרבה קלוריות?
אני נוהגת לשתות הפוך כזה לפחות 4 פעמים במהלך יום העבודה.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה ממכונה
מוניקה קרן19/03/2008כל קפה כזה שווה 100-150 קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אצליח לרדת במשקל?*18/03/2008
בת 20 1.65 משקל 65
אם אני צורכת ביום 1400 קלוריות הולכת במשך שעה ורוקדת במשך שעה וחצי (בלט קלאסי או מודרני)
האם אצליח לרדת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן ! אולי תנסי 1000-1200 קל' ביום
ד''ר רוני חרמון19/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)