מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי, כמה קלוריות בתפריט ואיך הוא?נוי25/02/2008
קימה: קפה רבע חלב עם כפית סוכר.
בוקר: מעדן תענוג וניל, אנרג'י מוזלי / START.
ביניים: פרי.
צהריים: 2 טבעולייט, סלטים עם כף שמן.
ביניים: אנרג'י לייט, פרי, קפה כמו בבוקר.
ערב: סלטים עם כף שמן, פיתה קלה עם לבנה וביצה.
לילה: חלבה לייט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יעלי25/02/2008התפריט מכיל בין 1000-1300 קל'.
הוא נראה לי טוב אבל קשה מאוד לחשב בגלל שלא ציינת איזה סלט- האם הכוונה לסלט ירקות? או איזה פרי, יש 80 קל' לפרי(תפוח/תפוז) ויש 30 קל'(מנדרינה/קלמנטינה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
מוניקה קרן25/02/2008שלום נוי,
התפריט שלך מכיל 1200-1300 קלוריות (תלוי בכמות הסלטים, הלבנה, המוזלי וכד').
הוא נראה מאוזן.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבה..?רעות24/02/2008
כמה קלוריות יש בפרוסת לחם קל עם חתיכה חלבה עליו.. חתיכה דקה בגודל של הפרוסה בערך..? והאם זה בריא לאכול פעם ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבה
מוניקה קרן25/02/2008שלום רעות,
בהנחה שחתיכת החלבה היא במשקל של כ- 20 גרם, היא מכילה כ-110 קלוריות, כלומר יחד עם הלחם זה יוצא 150 קלוריות.
חלבה היא טחינת שושמשום (בריא), שהוסיפו לה סוכר (פחות בריא). נראה לי מצוין כחטיף יומי או משהו מתוק שכיף לאכול.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על חלווה
אליעזר26/02/2008ד.נ.
אבל בחלווה יש, בנוסף לשומנים רגילים, גם שומנים מוקשים. היא טעימה, ולא מפריעים לי השומנים הרגילים, אך האם השומנים המוקשים אינם מקור להסתייגות מאכילתה? א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על חלווה
מוניקה קרן28/02/2008הכל עניין של מידתיות. איך התזונה שלך בד"כ? מה עוד את אוכלת במשך היום?
אם את מאוד אוהבת חלבה והתזונה שלך בריאה, אז חתיכה קטנה היא סבירה בהחלט, לדעתי. אם את מאוד מוטרדת, כן יש בה שומנים מוקשים, ואת מנסה להימנע מהם לחלוטין, אז חלבה מבחינתך היא מחוץ לתחום.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על חלווה
אלדד28/02/2008ד.נ.
לשאלתך אשיב שתזונתי מאוזנת, וכוללת פעמיים ביום סלט עם הרבה ירקות, אבוקדו, חצילים, טחינה, מוצרי חלב למיניהם, בשרים עם ירקות מבושלים, שימורי טונה, סרדינים, הרינג, לפעמים סלמון מעושן, פעם בשבוע לברק או דג סול, קפה, תה, קקאו, ממרח שוקולד או ריבה, אגוזים, בירה מאלט או משקה חמוציות, לימונדה, סודה.
אני רזה, אבל מקבלת סטטין (10מ"ג) עקב LDL שהיה גבולי בזמנו (אך מאוזן מאוד עקב נטילת התרופה). זו הסיבה היחידה שבגללה אני מבקשת לדעת האם חלווה, אותה אני אוהבת, טובה או רעה עפ"י הנתונים הללו. אודה על תשובתך. א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה מהירה דחוףלי24/02/2008
היי אני בת 32 1.65 שוקלת 75 רציתי עצה לדיאטה מהירה אם את יכולה להביא לי השמנתי נורא בשנה זו חייבת להוריד נכנסתי כבר לדיכאון מהשמנה ואיני יוצאת מהבית אבקש את עזרתך או עזרתכם לדיאטה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה מהירה
רחל גרנות24/02/2008שלום לך,
אין , לצערי, קיצורי דרך. דיאטה מהירה נגמרת בדרך כלל בשבירה ועלייה חזרה במשקל, ברוב המקרים זה נגמר עם תוספת עלייה.
עצתי לי אליך, לרדת באופן שפוי ובטוח. מה לומר, במקרה הזה, הדרך הארוכה היא דווקא הדרך הבטוחה.
בהצלחה, רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת אטקינסמעיין24/02/2008
אני בת 29 אחרי 4 לידות קיסריים. גובהי 1.60 משקלי 72.5. ירדתי 4 ק"ג בחודשיים האחרונים. החלטתי כרגע להתחיל את דיאטת אטקינס.
התפריט שלי הוא:
בוקר: 2 ביצים קשות+ טחינה+ מלפפון+ קצת טונה בשמן.
צהריים: עוף בצורה כלשהי בתנור\ מבושל + שעועית ירוקה מבושלת.
ערב: חתיכה של דג סלומון עם ירק חתוך ( קולורבי+ שומר +פלפל ירוק + מלפופון)
אבקש לקבל את חוות דעתכם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת אטקיס
האם התפריט שבנית מתאים לך? האם את יכולה לחיות כך לאורך תקופה? יש אנשים שמסוגלים לשרוד ללא פחמימות, ויש כאלה שאפילו יום אחד קשה להם להעביר ללא פחמימות. לאיזו קבוצה את שייכת?
פחמימות , אגב, נותנות לנו אנרגייה, כוח וגם מצב רוח. המערכת העצבית ניזונה מפחמימות ולכן, לדעתי, חבל להוריד את הפחמימות. את נשמעת לי כמי שזקוקה לאנרגייה וחבל לי שתורידי לחלוטין את הפחמימות. כל המחקרים לא הראו איזה יתרון לדיאטת אטקינס לאורך זמן.
בהצלחה,
רחל גרמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים לי
מעיין24/02/2008האמת שהטפריט מתאים לי מאוד בגלל שאני לא אוכלת מוצרי חלב בכלל וגם שאני מהאנשים שיכולים לאכול עוף ובשר למוצריו כל היום.. ולכן אני מתקשה מאוד לעשות דיאטות אחרות. קראתי שת כל הכתבות בנושא הדיאטה הזאת ולכן יש לי חשש מסויים. אני רוצה לעשות את הדיאטה הזאת לטווח הקצר עד שאני אוריד את ה-10 ק"ג שמתרידים אותי מאוד והם מאוד אקוטיים מבחינתי ואחר כך אני אבקש את עזרתך לבניית טפריט מאוזן שכולל גם את הפחממות.
האמת הפחממה היחידה שחסרה לי זה האורז לחם בין כה וכה אני לא אוכלת.
האם יש לך רעיון איזה עוד דברים אני יכולה לאכול במסגרת הדיאטה?
האם הבמורגרים, קבבים, ונקנקיות ( אם כי אני מעדיפה לא אוכל מתועש) מותרים בדיאטה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצב הורדה
מעיין25/02/2008מה אמור להיות קצב ההורדה שלי?
והאם מותר לאכול זיתים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhelp.....
מעיין25/02/2008אני ממש אשמח אם תעני לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעיין26/02/2008אני מורידה בערך 200גר' ביום זה בסדר?
תודה על תשובתך ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל גרנות איפה את?
מעיין27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
מעיין28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת אטקינס
רחל גרנות28/02/2008שלום מעיין,
שמת לב ודאי שאני לא ממש מתלהבת מדיאטת אטקינס. לא ברור לי מדוע אנשים מוכנים להתענות בדיאטות מהסוג הזה. את שמטופלת בארבעה ילדים זקוקה לאנרגייה שלך, וכידוע, אנרגייה באה מפחמימות. אגב, כל המערכת העצבית ניזונה רק מפחמימות, חסך לאורך זמן עלול לפגוע בריכוז, זיכרון וכמובן גורם לעייפות ועצבנות. את רוצה לרדת 10 ק"ג ואז לחזור לאכילה רגילה, אני מכירה את החשיבה הזאת ומה לומר? לא עובד. אם זה היה עובד, אנשים היו יורדים פעם אחת ולא משמינים חזרה. במציאות, כאשר מנסים להוריד משהו מהתפריט בצורה מוחלטת, יש געגוע עז שגורם בדרך כלל לאובדן שליטה, אכילה ללא הגבלה וכל מה שירדנו עולה.
אגב, מוצרי חלב זה חלבונים. זיתים שייכים לקבוצת השומנים ולכן מותרים לפי דיאטת אטקינס.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מעיין28/02/2008אני לא רוצה לחזור לאכילה רגילה. אני רוצה לחזור אחר-כך לאכילה מבוקרת ומאוזנת. אני יודעת שאת לא חסידה של הדיאטה הזאת קראתי זאת במאמר. אבל מה אני אגיד לך זאת הדיאטה היחידה שאני יודעת בה ואני לא מרגישה שום תחושת רעב...
בהמשך אני ארצה לעשות דיאטה שמשלבת פחממות ואת כל אבות המזון אבל זה רק אחרי שאני אגיע למשקל אליו אני מיעדת את עצמי.
אגב ראיתי את נאתר שלך והוא מקסים...מאוד יכול להיות שאני אעשה דרכו את הדיאטה המבוקרת.
תודה על הכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעל גרנות את 10רונית24/02/2008
אני "משוטטת" בהמון פורומים של דיאטות ותזונה.את המומחית היחידה שממש כיף לקרוא את התשובות שלך.הן נורא מקצועיות מפורטות והגישה שלך לשואלים היא מאוד מבינה וסבלנית...
סוף סוף...
יישר כח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
תודה, זה תמיד כיף לקבל חיזוק.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנעמה23/02/2008
רציתי לדעת מספר דברים: 1. כמה קלוריות יש בעוף עם רוטב חמוץ מתוק-שנאכל במסעדה סינית כמובן.. 2. כמה קלוריות בקערת אורז לבן בערך שמגישים לנו במסעדה ואין לדעת מה הכניסו בפנים.. 3. האם יש כדורים שבאמת יכולים להועיל להורדה במשקל או שהכל באמת זבל-עבודה בעיניים מה שנקרא? 4. מה הדרך הכי טובה להוריד שומנים באיזור התחת והירכיים? ספינינג? אירובי? אירובי עם מדרגה? ריצה? עיצוב? איזו דרך הכי מועילה ושווה להתמיד בה הכי הרבה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
רחל גרנות23/02/2008שלום נעמה,
בעוף ברוטב חמוץ מתוק יש כ-400-500 קלוריות. בקערת האורז (מאודה) יש כ-150 קלוריות.
יש כיום שני סוגי כדורים שניתנים על פי מרשם רפואי: האחד סניקל מונע ספיגה של כ-30% משומנים במזונינו, האחר רידוקטיל מעלה מעט את חילוף החומרים ומוריד במעט את התיאבון. שניהם יעילים רק כשזה מלווה בתפריט מופחת קלוריות. מעבר לזה כל הכדורים שניתן לקנות מאד עוזרים ליצרנים וליבואנים...
הליכה, ריצה, ספינינג הם בהחלט עוזרים בחיוטב האיזור התחתון של הגוף. בחרי את הפעילות שעושה לך הכי כיף.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם כדורי DAIT FOR LIFE??
נעמה23/02/2008שווה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחמניה קטנהשני22/02/2008
כמה קלוריות יש בלחמניה עגולה ממש קטנה בקוטר של כוס מטבח בערך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות בלחמניה
רחל גרנות23/02/2008שלום לך,
כ-200 קלוריות בערך.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף אני חיייבת לדעת...!!!איילה22/02/2008
הכנתי בורקסים החלטתי שעדיף שאני הכין מאשר הכנה במקום מסוים סופר נגיד ולא ידע מה שמו וכמה מרגרינה וכו'..
קניתי בצק עלים לקחתי חתיכה לא הכול,יצא לי 14 קטנים שמתי בפנים רק גבינת קוטג' גבינה צוהובה (5% חצי בכל אחד) ופסטו בארך כפית בכל בורקס.
השתמשתי בחצי כוס קמח בנוסף
כמה קלוריות מכיל אחד שהכנתי? הגודל כמו רגיל בסופר.
תודה איילה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בורקס
רחל גרנות23/02/2008שלום לך,
בערך 150 קלוריות. בצק עלים הוא עתיר קלוריות.
בתיאבון,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לידינה22/02/2008
ילדתי כלפני שלושה חודשים, לפני שנכנסתי להריון שקלתי כ49 קילו בהריון עליתי 20 קילו ושקלתי 69 עכשיו אני שוקלת כ59 קילו כלומר ירדתי עשרה קילו , אני מניקה את הבת שלי באופן מלא ז"א שאני לא יכולה לעשות דיאטה באוכל לכן מה שהתחלתי לעשות מאז שבוע זה לעשות כושר דרך הליכה על הליכון כ40 דקות ביום , רציתי לציין שמלמעלה אני לא שמנה כלומר רזיתי מלמעלה אבל מלמטה אני שמנה יש לי ישבן וירכייםשאותם לא ירדו ואני גם לא מצליחה להוריד שאלתי היא האם ריצה על הליכון יכולה לעזור לי לרדת במשקלי ולחזור למשקל שלי לפני הכניסה להריון .
רציתי לציין שמבנה הגוף שלי גם לפני ההריון זה כמו אגס כלומר מאוד רזה מלמעלה אבל קצת שמנה מלמטה האם ריצה על הליכון יכולה לפתור לי את הבעייה
*הגובה שלי בסביבות 1.60* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עניתם לי
דינה24/02/2008למה לא עניתם לי על השאלה ששאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדינה
הליכה או ריצה בהחלט יכולות לעזור לך בחיטוב וגם בשריפת קלוריות. יחד עם זאת, שימי לב למה שאת אוכלת, לסוג ולכמויות. הקפידי על שתייה מרובה (חשוב גם להנקה, כידוע לך) ולאט ובהדרגה תחזרי לגזרה שלך. אולם, סבלנות, זה לוקח זמן.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לדיאטה-עזרה בבקשהמיקה21/02/2008
מעוניינת להתחיל בדיאטה או לפחות לאכול נכון,ויש כמה שאלות
1. איזה סוגי לחם מומלצים? קל ?שיפון? חיטה מלאה? מה?
2. חלב. סויה? רגיל 1% שומן? חלב עיזים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה -מרקים
מיקה21/02/2008האם יש הבדל בין מרקים שקונים בסופר לאלה שמכינים בבית לבד? האם יש הבדל משמעותי בקלוריות האם בכלל שווה לקנות מרקים מהסופר(אבקות מרק של תלמה וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
יעלי21/02/2008קודם כל הלחם ופחמימיו: פסטה ואורז מחיטה מלאה= יותר בריא.
לחם מומלץ לבריאות- שיפון ומלא ודגנים. לדיאטה- קל.
אפשר גם למצוא לחם קל ומלא או קל עם דגנים וכד'...
חלב- כל חלב הוא בסדר לדעתי.
מרקים- ברור שיש הבדל!! מרק שקונים זה חרא, לא בריא ואי אפשר לקרוא לזה מרק. מביחנת קל' זה זהה למרק ביתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ?יעל21/02/2008
האם ארוחת בוקר שמכילה:
כוס נס ללא סןכר
גביע קוט'ג 1/2 אחוז שומן
2 כפות גבינה 1/2 אחוז שומן
ביצה קשה
האם זו ארוחת בוקר בריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת בוקר
מוניקה קרן22/02/2008שלום שוש,
הארוחה שתיארת מבוססת על חלבונים בלבד.
חסרות פחמימות: מה לגבי לחם מקמח מלא, איזה פרי?
ומה עם ירקות?
הארוחה שלך אינה מאוזנת.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר קצת גבוהעדי21/02/2008
שלום
בדיקת הדם שערכתי לאחרונה חרגה מגבול הערך העליון הנורמלי (120). אני רוצה לרדת במשקל ולגם לשמור על כמות הסוכר שאני אוכלת. מה הייתם ממליצים לי לאכול ביום? אין לי בעיה עם מונוטוניות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר גבוה
מוניקה קרן22/02/2008שלום עדי,
אני ממליצה לך לחזור לרופא המטפל שלך ולבקש העמסת סוכר. בהתאם לממצאים לפנות ליעוץ תזונתי מסודר.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המבורגר בריא?אורית21/02/2008
שלום וברכה
אני נוהגת לאכול הרבה במסעדות ובייחוד במוזס, שם אני אוכלת אתצ ההמבורגר בריאותאשר עשוי מלחמניות בריאות דגנים נראה לי וההמבורגר זה שילוב של עוף טופו ופטריית פורטבלו\. כמובן שאני מפנקת אץ ההמבורגר במיונז קצת וקטשופ. כמה קלוריות בערך הנזק הזה? האם זה באמת בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
יעלי21/02/2008אני לא מכירה את זה, ולא יודעת כמה קל' אבל..
קודם כל יחסית להמבורגר- מה שאת אוכלת זה הכי בריא מההמבורגרים.
שוב אבל, אם ההמבורגר מטוגן- כבר לא בריא!
אני לא חושבת שזה ממש נזק ההמבורגר אבל אני משערת שלא חבר קל' וזה בסביבות ה300-500 קל'.
זה בסדר לפנק את עצמך בזה אבל לא כל הזמן..אחת לשבוע-שבועיים זה מספיק. יותר בריא מרק וסלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמבורגר
מוניקה קרן22/02/2008שלום אורית,
ההמבורגר עשוי לרוב מבשר שמן ומטוגן, לכן לא בריאותי במיוחד. ההמלבורגר שאת אוכלת משולב עם טופו וירקות ולכן הנזקים אולי קטנים יותר.
אני מערכיה שכמות הקלוריות בלחמניה עם המבורגר כזה, מיונז וקטשופ הוא בסביבות ה-500 קלוריות.
כדאי להוסיף סלט ירקות ליד. ולא להגזים בתדירות. פעם בשבוע, זה מעל ומעבר.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה קלוריות
סטודנט24/08/2011העניין הוא לא רק קלוריות. למה רק על קלוריות מדברים? זה שיש שם חומרים שאולי לא בריאים כשלעצמם, משום מה כמעט ולא מעניין אף אחד, רק שאלת ההשמנה בראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תפריט דיאטהרותם20/02/2008
בוקר:יוגורט 1.5% (120 קק"ל).
כוס ברנקפלקס או 3 כפות גרנולה.
ביניים:2 לחם קל +קוטג' או טחינה או אבוקדו או משולש גבינה מותכת (25 קק"ל)
צהריים:שניצל תירס (220 קק"ל).
כוס אורז מלא
מלפפון+ עגבניה+ גזר וכף טחינה.
ביניים: חטיף אנרגיה (100 קק"ל).
נס קפה עם סוכרזית.
ערב:סלט ירקות.
חביתה או ביצה.
1 לחם קל
3 כפות קוטג'.
כמה קק"ל מכיל התפריט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסביבות ה1100..
יעלי20/02/2008זה תלוי מה בחרת לאכול..בחישוב יצא 1100 לפעמים יותר לפעמים פחות- תלוי מה בחרת לאכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
רותם21/02/2008האם עם תפריט זה אני אוכל להוריד בסביבות ה1.5 בשבוע?
גובה 1.70
משקל 58
גיל 17
אני גם עושה פילאטיס פעמיים בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
יעלי21/02/20081.5 את לא תורידי גם אם תצרכי 800 קל'.
פילאטיס- זה יותר גמישות מאשר כושר- כדי להוריד אז שלבי הליכות 4 פע' בשבוע או חדר כושר וכד'..
לפי דעתי את לא צריכה להוריד אבל מה שבה לך.
אם תעשי יותר כושר את תורידי בסביבות ה1-0.5 בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
רותם21/02/2008למה אני לא יכולה להוריד עם 1100 קק"ל ביום,בהנחה שאני מאוד פעילה ביום-יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
מוניקה קרן22/02/2008שלום רותם,
את מאוד רזה כבר עכשיו.
איני ממליצה לך ירידה במשקל, בוודאי שלא בקצב שאת מצפה לו. זה תלוי איך ומה את אוכלת כשאינך בדיאטה, אך אם תאכלי 1100 תרדי בערך 1 ק"ג לשבוע, אולי קצת פחות.
תאכלי בריא. תעשי יותר פעילות גופנית ושמרי על משקלך ובריאותך.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימותשני20/02/2008
אם יש לי "עודף " פחמימות או שומנים,ולא קלוריות
ז"א אם הגעתי בתפריט של 1200 קלוריות ל 180 גר' פחמימות(לא ריקות!) שזה הרבה,
עדיין תיהיה ירידה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים =\
שני21/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות
מוניקה קרן22/02/2008שלום שני,
הירידה במשקל תלויה בכמות הקלוריות שאת אוכלת ביום. 1200 קלוריות אמורים לגרום לירידה במשקל.
נכון שעודף פחמימות עלול לפגום בירידה, אך קשה לי להאמין שזה המצב עם 180 גרם פחמימות (שהם 60% מהקלוריות בתפריט) מתוך תפריט של 1200.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)