מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד לרזות?מרינה18/03/2008
שלום, אני חייבת לרזות לפחות 5 קילו . אך הבעיה היא שסדר היום שלי הוא כ"כ עמוס שאין לי בכלל זמן לפעילות גופנית... מה אני יכולה לעשות על מנת לרזות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לרזות
רחל גרנות18/03/2008שלום לך,
פעילות גופנית היא חשובה וכדאי למצוא את הזמן לשלב את זה בסדר היום שלך. מנסיוני,גם אנשים עמוסים הצליחו לשלב פעילות גופנית. אולם, את יכולה לרדת גם ללא פעילות גופנית. תפריט מאוזן ושתייה מרובה יורידו אותך במשקל.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחל אשמח לדעת את דעתך תודה...תמי18/03/2008
אם עד עכשיו אכלתי כמו שרשמתי לכם קודם (תפריט של 350 קלוריות) ועכשיו אני אתחיל לאכול יותר(תפריט של 800-900 קלוריות) האם אני אמשיך לרדת או שאני יעלה בחזרה את מה שכבר הורדתי?
אני צריכה לרדת עוד 5-6 קילו וחשבתי על תפריט כזה:
07:00- תה ירוק.
09:00- עגבניה.
11:00- שתי פרוסות לחם+ריבה+נס קפה עם מעט חלב +כפית סוכר
13:00- פרוסת לחם עם ממרח (גבינה לבנה או חומוס)+סלט ירקות גדול +ביצה קשה/חצי קופסא
טונה.
15:30- קרמבו 1/ 4-5 קוביות שוקולד / 2 ביסקוויטים+נס קפה עם מעט חלב+כפית סוכר
18:00-2 פרוסות לחם עם 4 פרוסות פסטרמה +תפוח עץ + גזר
מה דעתכם על התפריט הזה האם התפריט הזה יעזור לי לרדת בצורה נכונה יותר?
מה יקרה לגוף שלי עקב השינוי בתפריט?
האם אני יכולה בזמן הדיאטה לאכול ביום קרמבו1/ 2ביסקוויטים/ 4-5 קוביות שוקולד+קפה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט מתאים
רחל גרנות18/03/2008שלום תמי,
התפריט הזה כבר הרבה יותר טוב. הוא מאוזן יותר והעיקר, מכיל יותר קלוריות. תפריט כזה בהחלט יוריד אותך במשקל, רק לא לשכוח לגוון, לא לאכול כל יום אותו דבר. הוסיפי גם 2 כפיות שמן ביום. שמן טוב חיוני לבריאותנו.
קרמבו מכיל בסה"כ 115 קלוריות, אז מדוע לא לשלב משהו גם לנשמה?
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המשקל מטעה????נועה17/03/2008
שלום,
אני שוקלת 55 וגובהי 1.62, המראה שלי רזה וחטוב..הבעיה שאני לא שלמה עם זה וכל הזמן מחפשת לרדת במשקל, אני קבוע עושה ספורט ועם תזונה נכונה. ועכשיו התחלתי גם דיאטה..
למרות שאני נראת רזה, אני חושבת שהמשקל גבוה מידי. שמעתי גם על כך שיש עצמות ששוקלות הרבה..האם זה נכון?!
והאם הנתונים לגבי מבחינת המשקל סבירים?! כי מפריע לי יותר המשקל מהמראה...המראה מטעה..והמשקל נראה לי גבוה מידי..
בתודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר רוני חרמון18/03/2008את שוקלת בידיוק בסדר לפעמים יש פער בין הצורה למשקל זה תלוי במבנה הגוף לגבייך זה פועל טוב כי מה שמשנה זה הצורה שלנו ולא המשקל שלנו. את הצורה שלנו כולם רואים את המשקל אף אחד לא יודע חוץ ממך כך שתשמחי בחלקך על כך שיש לך גוף יפה חטוב ושאת אוהבת אותו ולמשקל אין חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור חרמון
נועה19/03/2008תודה..היה כיף לקבל תשובה כזאת:)
אם בכל זאת אני רוצה לרדת במשקל, אני עושה ספורט ואוכלת נכון כל הזמן..אוכל בריא..ועם ספורט ותזונה נכונה לאורך זמן אני יודעת שכן מרזים..אבל אני לא יודעת אם אני רוצה לרזות יותר לאיזה תפריט לעבור, כי אני מלכתחילה לא אוכלת שטויות ואני אפילו לא בטוחה שאני מגיעה ל1000 קלוריות ביום..אז מה אני צריכה לעשות כדי לרזות יותר מהר? כי אני יודעת שגם עם כמות מועטת מידי של קלוריות לא מרזים..נכון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריותרני17/03/2008
רציתי לדעת מהו הערך התזונתי של פיטריות והיכן ניתן למצוא מידע מלא בעברית עליהן? חוץ מהאינטרנט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רני
ד''ר רוני חרמון18/03/2008הערך הקלורי של פטריות דומה לזה של חלבונים כמובן בהתחשב בכמות הנוזלים בפטריה. יש מידע על פטריות בכול הספרים שעוסקים בתזונה אבל הקל ביותר זה באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קל' יש בכפית שוקולית של "עלית"?אלינה17/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כ- 40-60 קלוריות
איילה17/03/2008תלוי איזה גודל כפית בהריון או אנורקסית?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותמיכל17/03/2008
היי, אשמח לעזרה
בתפריט של 1200 קלוריות ליום, איך כדאי לחלק את הארוחות מבחינת קלוריות (כמה ארוחות קטנות) ומה המרחק בין כל ארוחה?
אני סובלת מבחילה כשאוכלת ארוחות גדולות מדי ונראה שלאוכל לוקח הרבה זמן להתעכל.
מה מעכב את התרוקנות הקיבה וכדאי להימנע ממנו או לצרוך פחות? (ירקות חיים?) ומה מזרז את התרוקנות הקיבה?
תודה רבה, יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר רוני חרמון18/03/2008רצוי לאכול ארוחות קטנות מספר פעמים ביום רצוי כל 3 שעות לאכול קצת. לגבי פעילות מעיים צריך לשתות 20 כוסות מים ליום לאכול שמן בסלט לפחות 2 כפות ביום ולאכול הרבה סלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר רוני חרמון18/03/2008רצוי לאכול ארוחות קטנות מספר פעמים ביום רצוי כל 3 שעות לאכול קצת. לגבי פעילות מעיים צריך לשתות 20 כוסות מים ליום לאכול שמן בסלט לפחות 2 כפות ביום ולאכול הרבה סלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב לי לדעת בבקשה...תמי17/03/2008
אם עד עכשיו אכלתי כמו שרשמתי לכם קודם (תפריט של 350 קלוריות) ועכשיו אני אתחיל לאכול יותר(תפריט של 800-900 קלוריות) האם אני אמשיך לרדת או שאני יעלה בחזרה את מה שכבר הורדתי?
אני צריכה לרדת עוד 5-6 קילו וחשבתי על תפריט כזה:
07:00- תה ירוק.
09:00- עגבניה.
11:00- שתי פרוסות לחם+ריבה+נס קפה עם מעט חלב +כפית סוכר
13:00- פרוסת לחם עם ממרח (גבינה לבנה או חומוס)+סלט ירקות גדול +ביצה קשה/חצי קופסא
טונה.
15:30- קרמבו 1/ 4-5 קוביות שוקולד / 2 ביסקוויטים+נס קפה עם מעט חלב+כפית סוכר
18:00-2 פרוסות לחם עם 4 פרוסות פסטרמה +תפוח עץ + גזר
מה דעתכם על התפריט הזה האם התפריט הזה יעזור לי לרדת בצורה נכונה יותר?
מה יקרה לגוף שלי עקב השינוי בתפריט?
האם אני יכולה בזמן הדיאטה לאכול ביום קרמבו1/ 2ביסקוויטים/ 4-5 קוביות שוקולד+קפה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר רוני חרמון18/03/2008את עושה נזק לעצמך באופן שבו את מזינה את עצמך. בשביל להצליח לרדת במשקל וגם להשאר בריאים צריך לדעת לתכנן דיאטה ולכן כיוון שאין לך את הידע המתאים ואת יכולה לגרום לעצמך נזק בריאותי אני מיעץ לך לפנות למומחה לתזונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר זלילהגל16/03/2008
ברצוני לדעת אחר כמה זמן מרגע האכילה מסיים הגוף לעבד את אחרון סוגי המזון שנאכל וניתן לראות את המשקל המקסימלי כתוצאה מאותה זלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר זלילה
רחל גרנות17/03/2008שלום לך,
התהליך הוא אישי ושונה מאחד לשני. אולם, מה זה משנה כמה זמן זה לוקח, החוכמה היא לסלוח לעצמנו ולחזור מיד למסלול. אם נעשה זאת, נצליח לרדת במשקל וגם לשמור על ההישג.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת שומניםנורית16/03/2008
האם יש כדור או מוצר שאוכל לקחת כדי לשרוף שומנים יותר מהר לפני ספינינג ושיעזור בירידה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת שומנים
לצערי אין. אולם, טוענים ששתית קפה לפני פעילות גופנית מגבירה את קצב השריפה.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן בריא - האם אפשר להגזים בצריכתו?ערבה16/03/2008
שלום,
אני ניזונה מכמות לא מבוטלת של שמן, אך להבנתי זהו שמן בריא: אגוזים וגרעינים מסוגים שונים, הרבה טחינה גולמית, שמן זית, זרעי פשתן, אבוקדו וכו'.
האם יש השפעות שליליות של צריכה מרובה של אלו (מלבד ערך קלורי גבוה, כמובן)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בריא
אנשים טועים בין בריאות לכמות. ברגע שמשהו מוגדר כבריא, נדמה להם שניתן לאכול ממנו ללא הגבלה, ולא כך הוא. מבחינה תזונתית אנחנו זקוקים לכ-3 כפיות שמן (או 3 מנות של שומן מומלץ) ביום ותו לא.
כמובן, שאם כבר מגזימים, עדיף להגזים בדברים בריאים מאשר במאכלים שמכילים רק קלוריות ריקות.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לירקותתמי16/03/2008
אמרו לי שאם אני חותכת ירקות שעתיים או שלוש מראש הם מעבדים מהערכים התזונתיים שלהם האם זה נכון ואם כן האם יש משהו שאפשר לעשות בכדי למנוע זאת?
אנא תצילו אותי מחיתוך במקום תודה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתוך ירקות
לצערי, יש בזה מן האמת. אולם, מה עם בריאות הנפש שלנו? זה לא חשוב? גם אני חותכת חלק מהירקות מראש (אם אני מגיעה הביתה עיפה רעבה וחס ושלום גם לחוצה, אין סיכוי שאעמוד לחתוך ירקות) מכסה ושומרת במקרר.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש תפריט לדיאטה המתימה ליתמי16/03/2008
אבקש תפריט הנכון לדיאטה.
אני בת 20. שוקלת 75. גובה 1.70
אשמח לקבל תפריט דיאטה המתימה לי שאצליח לרדת.....
רוצה לרדת 5 קילו.אבל במהירות. מה מומלץ לי לאכול בבוקר?בצהריים? בערב???
מחכה לשתובתכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
דיקלה16/03/2008מכורה למתוק מה עושים?ועקב זה לא מצליחה לרדת 7 קילו מה שאני צריכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
רחל גרנות17/03/2008שלום תמי,
תפריט של 1200 קלוריות ביום (לא כולל ירקות, אין צורך לספור אותם) יוריד אותך במשקל. את התפריט את צריכה ללמוד לבנות, כך שהוא יתאים לאורח החיים שלך, לאהבות ולצרכים הספציפיים שלך. לא יתכן שאותו תפריט יתאים לכולם, אנחנו שונים וזקוקים להתיחסות אישית.
וכעת, בקשר לירידה המהירה, צר לי, אולם ירידה מהירה מבטיחה דבר אחד - עליה מהירה... אז הגיע הזמן שנבין שלרדת במשקל זה תהליך שדורש זמן ואין קיצורי דרך. ברגע שנפנים את זה ונקבל את התהליך, הכול יהיה קל יותר.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמח רגיל או מלאשפרה15/03/2008
שלום
הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין קמח רגיל לקמח מלא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפרה
ד''ר רוני חרמון16/03/2008קמח לבן רגיל מעובד ומנוקה לחלוטין
קמח מלא פחות ממויין ויש בו גם את המעטפת של החיטה כך שיש בו יותר סיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בדחיפות !ירדן15/03/2008
שלום למומחים ..
אני עושה עבודה על המחלה "טרשת עורקים" ואני צריכה לגשת לתזונאי שיכין לי תפריט לאדם החולה במחלה , מאחר ולא הצלחתי להגיע לתזונאית ואני צריכה להגיש את העבודה בעוד כמה ימים אני מבקשת את העזרה שלכם . השאלה שלי אם תוכלו לבנות לי תפריט שכולל כמויות מזון , תחליפים אפשריים וזמני ארוחות לאדם שחולה במחלה זו.
תודה רבה . אימייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירדן
ד''ר רוני חרמון16/03/2008ברצון הייתי רוצה לעזור לך אבל לא מתפקידי לעשות את העבודה בשבילך. עצתי לך להכנס לאינטרנט ולקרא על המחלה ומגבלות המזון שלה , לחפש באינטרנט מזון מתאים לפי הקריטריונים ולהכין תפריט. או שתרכי לדיאטנית של קופ"ח בכדי שתנחה אותך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יאוששששששששש...למומחים !שני15/03/2008
היי,
אני מקווה שמוניקה או מישהו זוכר אותי אני כותבת פה דיי הרבה ,
אני בכל זאת יספר על עצמי ,
בת 16 וחצי , גובה 1.69 ,עד לפני 4 וחצי חודשים שקלתי 65
אחרי חודשיים ירדתי ל 61
מאז אני פשוט תקועה,
אני לא יגיד שלא היו לי קצת יותר מעידות פה ושם ,
אבל אף פעם לא עברתי את ה 1200 קלוריות
יש סיכוי שאני ישאר ככה ולא ירד יותר ?
אני מתה להגיע ל 57 ק"ג ,זה החלום שלי !!!
אני לא עושה פ"ג אין לי זמן,אבל משתדלת ליהיות פעילה כמה שיותר
אני חייבת עזרה אני לא יודעת מה לעשות כבר,
זה 4 קילו עקשניים שלא רוצים לרדת
אולי הגוף שלי רוצה להישאר ככה ? אני שונאת אותו ככה !
מה אפשר לעשות חוץ מפ"ג?
( כתבתי כמה פעמים את התפריט שלי ואמרתם לי שהוא מאוזן אז אין צורך שוב )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר רוני חרמון16/03/2008בתחילת דברי אומר שהמשקל שקבעת לעצמך הוא שרירותי ואני לא רואה בו את המשקל שבאמת מתאים לך. כעיקרון מבחינת משקל את בסדר גמור ולא צריכה לרדת יותר במשקל. הבעיה שלך שהגוף שאת רואה במראה לא מוצא חן בעינייך. לשם כך אומר שני דברים גם אם תרדי ל- 57 קילו לא בטוח שצורת הגוף שלך תהייה מושלמת מבחינתך. צורת הגוף היא נתון שלא תמיד אפשר לשנות בעזרת ירידה במשקל, ושנית אם את בכול זאות רוצה לרדת במשקל את חייבת לשנות את מאזן הקלוריות שלך ע"י הוספת פ"ג או הורדת כמות הקלוריות היומית וכיוון שאת עומדת היום על 1200 קל' לא הייתי מוריד אותם יותר. ולכן פ"ג גם אם אין לך זמן זה הפיתרון למאזן שונה של האנרגה אצלך. כמובן תשתדלי לאכול יותר קלוריות מורכבות הרבה סיבים ולשתות הרבה הרבה מים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
שני16/03/2008ואני אוכלת רק פחמימות מורכבות,
חוץ מסופי שבוע שאני מרשה לעצמי קצת יותר להתפנק
אבל לא עוברת את ה 1400 קל' בשישי ושבת ,
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)