מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהההNo Name15/04/2007
אני בת 14
בגובה 1.59
ושוקלת 61
האם זה טוב?
ואם לא, כמה אני צכה להוריד?
ואם כן, עד כמה ק"ג זה נחשב טוב ביחס לגילי ולגובהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בסדר אולי
ד''ר רוני חרמון16/04/2007את בסדר אולי את יכולה לרדת 5 ק"ג בזהירות ולאט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת משקל באמצעות דיאטה ואירוביסיון א.15/04/2007
שלום,
אני בת 37 שוקלת 63 ק"ג ומעוניינת לרדת במשקל.
אני אוכל בסביבות 1200-1300 קלוריות ליום.
רציתי לדעת כמה פעמים בשבוע רצוי לעשות שיעורי אירובי? (שעור של 45 דקות)
האם 4 פעמים בשבוע מספיק?
האם רק עם 5 בשבוע יורדים במשקל? (ידוע לי שהקצב הוא של חצי קילו בשבוע)
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאתה עושה זה מצויין תמשיך כך
ד''ר רוני חרמון16/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?מיואשת15/04/2007
בשנה שעברה הורדתי 8 ק"ג. מאז ועד היום העלתי 3 ק"ג חזרה שאני מאוד רוצה להוריד. אציין שלא עשיתי דיאטה פשוט זה משקל שהעלתי בצבא ואח"כ האינטנסיביות של העבודה שבה עבדתי + כושר גופני ומודעות לתזונה גרמו לירידה במשקל. בתקופה האחרונה מסיבה שלא ברורה לי אני כל הזמן מרגישה רעב וזה מאוד מקשה עליי להתחיל בכלל בדיאטה. אני משתדלת מאוד לאכול מסודר , מה יכול לעזור לי בנושא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעבה
ד''ר רוני חרמון16/04/2007שמירה על המשקל צריך לעשות ברצינות ולאורך זמן בתפריטים שמקבלים מרופא ממקצועי בנושא. בכול מקרה בכדי להיות פחות רעבה צריך לעשות 4 דברים חשובים. צריך לשתות 20 כוסות מים ליום צריך ללכת ברגל 5 ק"מ בשעה 2-3 פעמים בשבוע צריך לאכול כמויות קטנות בכדי להקטין את נפח הקיבה וצריך לאכול כל 3 שעות בכדי לא לאפשר עליות גדולות של אינסולין לאחר האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית תה קרשני15/04/2007
שלום
אני שותה הרבה אייס T , ונסטי, ששניהם זה בעצם תה קר הייתי מענוניינת לדעת האם זה משמין? או שזה טוב לשתות מזה הרבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייס תה
ד''ר רוני חרמון16/04/2007כל עוד יש סוכר במשקה זה משמין ולכן רצוי לעבור למשקה תה דיאט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידים ודיאטהסתו15/04/2007
אני סובלת מעודף משקל קל. אני נוטלת לעתים סטרואידים בשל מחלת פרקים, ואיני מצליחה לשמור על המשקל.(איני יכולה לבצע ספורט כלשהו -גם בגלל הפרקים).כמו"כ, בגלל התסכול והנסיון לעשות דיאטות רבות, חילוף החומרים שלי נמוך ,ואיני יודעת כיצד לזרז אותו (כאמור, אסור לי להתעמל).
כיצד בכל זאת אוכל לרדת במשקל?
נא עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת פרקים
ד''ר רוני חרמון16/04/2007בעייתך מורכבת ויש להתחשב בבריאותך, לכן רצוי מאוד לפנות ליעוץ מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטההילה15/04/2007
שלום רב
אני בת 27 אחריי 2 לידות
גובה .163 משקל 75
אני מנסה לעשות דיאטה ולא מצליחה
אני חייבת להוריד 15 קילו
אולי תעזרו לי ותשלחו אליי תפריט חודשי
תודה מראש עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
ד''ר רוני חרמון16/04/2007לא מקובל לתת דיאטה בלי לבדוק אותך. את צריכה לפנות ליעוץ מקצועי. ולשאלתך תנסי לא לערבב פחממות וחלבונים בדיאטה כלומר אם את אוכלת בשר או דגים תוכלי את זה עם סלט ולא עם תפוח אדמה ואורז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להיתפטר מצילוליתים?meme15/04/2007
שלום
החלק העליון מגופי רזה מאד, הבעייה שלי היא הצלולילתים והישבן שלי, אני לא שמנה אבל הם נותנים לחלק התחתון להראות קצת שמן, איך להיתפטר מהם!!
עוד בעייה שהחזה שלי נהפך לקטן מההנקה ומרוב הדיאטה!!איך לשפר ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור הצללית
ד''ר רוני חרמון16/04/2007רק בעזרת התעמלות ותזונה נכונה ללא שומנים אפשר להגיע לתוצאה משביעת רצון אבל הכול בערבון מוגבל אי אפשר לשנות ולעצב את מבנה הגוף רק בעזרת התעמלות לפעמים צריך גם כירורגיה אסטטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר חרמון לכל מי שרצה לענותר14/04/2007
עשיתי פעמיים את הדיאטה פעם אחת לפני החתונה שזה לפני 9 שנים ושהפסקתי העליתי קצת והתיצבתי ואח"כ עשיתי שוב אחרי ההריון של הילדה הראשונה ירדתי יפה ושוב העלתי קצת והתיצבתי ועכשיו בני הקטן בן שנה ושמונה ואני מתכוונת להגיע שוב שבוע הבא למרפאה אך תגיד לי בבקשה איך אני אמורה לשמור אל המשקל בלי לעלות בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד''ר רוני חרמון15/04/2007כל ההסברים בפרטי פרטים תקבלי מהצוות במרפאה ומהרופא בעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הדיאטהמור14/04/2007
עשיתי דיאטה והצלחתי בה
והגעתי למשקל ששאפתי אליו .
איך עכשיו אני מפסיקה את הדיאטה ואוכלת רגיל
בלי לעלות במשקל ולהשאר במשקל שאני עכשיו ?
הרי אם עכשיו אתחיל לאכול בלי הדיאטה יתווספו קלוריות לתפריט ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה
ד''ר רוני חרמון15/04/2007את חייבת להתחיל ולעשות דיאטה לשמירה על המשקל. אם במשך 6 חודשים תשמרי על משקלך החדש יש סיכוי שתצליחי לא לעלות יותר מהר במשקל. יש להתיעץ עם מומחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים מינרלייםשרית14/04/2007
איזה מים מינרליים הכי מומלץ לשתות? כלומר של איזה חברה?
מי עדן\עין גדי \נביעות כו'?..שמעתי שיש מים "מעושרים" שלאו דווקא מומלצים.
תודה, שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים מינרלים
ד''ר רוני חרמון15/04/2007הטוב ביותר לשתות זה מים זקים וטהורים מי מעיינות שעברו בדיקה וראויים לשתיה. אין חשיבות גדולה למים של חברה מסויימת ובתנאי שאתה בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעייצו לי..רונית14/04/2007
שלום,
שמי רונית,
אני בת 13 ,
אני רוצה להוריד מישקל (להרזות), באיזור האגן ושוקיים.
תעייצו לי בבקשה דיאטה מתאימה.
תודה מראש,
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר רוני חרמון15/04/2007דיאטה להרזיה פועלת על כל הגוף באופן פרופורציונלי ולכן לא ניתן לכוון את הירידה לאזורים מיוחדים. פשוט זה מבנה הגוף שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל,
אלה17/04/2007אוקי, אבל ברצוני שתעייצו לי דיאטה מתאימה להרזיהה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרעיני חמניות או שאר פיצוחיםיוסי13/04/2007
שאלתי היא האם גרעיני חמניה או כל סוג אחר של פיצוחים כגון גרעיני דלעת בוטנים וכדומה גורמים להשמנה או לנזק כל שהוא והאם אדם שלקה בהתקף לב מותר לו לאכול מהפיצוחים הנל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרעיני חמניות ופיצוחים
מוניקה קרן14/04/2007שלום יוסי,
פיצוחים מכילים כמות גדולה של שומן מהצומח, מה שאומר שמצד אחד הם מכילים הרבה קלוריות, ולכן בצריכה סדירה עלולים לגרום לעליה במשקל, ומצד שני, זה שומן בריא, במיוחד לכלי הדם והלב, בתנאי שלא קולים את הפיצוחים. אחרי הקלייה, השומן הבריא הופך למזיק ביותר. לאדם אחרי התקף לב מומלץ להימנע מאכילת פיצוחים קלויים (ורובם כאלה), אך לשלב בתפריט מעט אגוזים, שקדים וכד' לא קלויים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלללהההNo Name13/04/2007
מהה עוושייםם כשיש "התקפות" ורוציים משוו מתווק שלא מתפשר לפירותת או ירקוותת?!?!
ואיך, עם ההתקפות האללה אפשר לרדתת ?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
מוניקה קרן14/04/2007שלום,
הפיתרון הכי טוב היא למנוע תרופה למכה, כלומר למנוע את ההתקפות. כאשר אוכלים תפריט מאוזן, הכולל ארוחה כל 3-4 שעות, וכולל את כל רכיבי התזונה, הסיכוי להתקף מתוק הוא קטן בהרבה. גם אם מתחשק משהו הסוד הוא בכמות. אם תאכלי 2-3 קוביות שוקולד או משהו דומה, מאמץ ההרזייה לא יפגע. צריך לתרגל את העניין הזה, לעשות שינוי מחשבתי התנהגותי. אצלנו במרפאה זה חלק מהטיפול המשולב. www.drlevy.co.il
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטיסאבישג12/04/2007
שלום! רציתי לדעת אם יש טיפול ביתי לצלוליטיס?
ואם אני יטפל פה האם זה יחזור לי לאחר לידות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליט
מוניקה קרן12/04/2007איני מכירה טיפול ביתי בצלוליט. בקשר להופעה אחרי הלידות, זה אישי. תלוי באלסטיות, השמישות של העור שלך, במידת העליה במשקל, בתזונה, בסוג וכמות הפעילות הגופנית שתבצעי ובנטייה הטבעית שלך.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטראואידים.שרון,1912/04/2007
שלום,אני מטופלת במשאף שמכיל סטראואידים ובכדורים בגלל בעיות נשימה שמתחילות אצלי כאשר אני מאוד מקוררת או חולה.(מה שהרופאה אמרה)לאחרונה נודע לי שסטראואידים משמינים...האם זה נכון?הפסקתי לקחת את הטיפול בגלל החשש להשמנה....יש טיפול אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים
מוניקה קרן12/04/2007טיפול במינון גבוה של סטרואידים לאורך תקופה ממושכת, עלול לגרום לעלייה בתיאבון ולעלייה במשקל. בכל מקרה התופעה הזו אינה מחוייבת במציאות אצל כל המטופלים, זה אישי. לא נראה לי שזה המצב במקרה שלך. אני ממליצה לך לא להפסיק טיפול בלי להוועץ ברופא המטפל שלך.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)