מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאביגייל21/07/2007
אבי נפטר ממחלת הסרטן לפני כ 9 חודשים , חמותי נפטרה לפני שבוע וחמותה של אחותי נפטרה לפני שנה ו... אין סוף לאנשים שנפטרים סביבי מהמחלה הארורה הזאת , מדוע לא ניתן היום ברפואה כל כך מתקדמת למצוא תרופה / פתרון ?
איך אפשר להמנע?
מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרטו הוא גורם התמותה מספר 1
ד''ר יוסף ברנר25/07/2007בשנים האחרונות הולך הסרטן ותופס את המקום הראשון בתמותה ממחלות. יש לכך סיבות מרובות ולא ניתן להכנס לכך בפרופטרוט. בין השאר קשורים לכך העליה בתוחלת החיים, הזיהום הסביבתי, אורח החיים ועוד.
ניתן לנסות להפחית את הסיכוי לחלות בסרטן בעזרת פעילות גופנית, הפחתת לחצים, תזונה נכונה, נטילת תוספי מזון ועוד.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי מקור הגרורותמעיין19/07/2007
לאבי בן ה-60 גילו לפני חודשיים גרורות בעצמות.בבדיקת PET סיטי נראה גידול בבלוטת התירואיד ובבביופסיה נראו סימניים לסרטן הריאה. כיצד ניתן לדעת בוודאות את מקור הגידול? והאם זה נכון שסרטן בבלוטת התריס הוא סרטן "עצלן" שלרוב לא מפתח גרורות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרורות בעצמות
ד''ר יוסף ברנר21/07/2007צריך לבדוק הן את בלוטת התריס והן את הגוש בריאה בעזרת ביופסיה ולראות מי מהם סרטני. גם סרטן הריאה וגם סרטן הטירואיד מסוגלים לשלוח גרורות לעצמות. הדבר שכיח יותר בגידולי ריאה ולכן אם יאובחן סרטן ריאה הייתי חושב שהגרורות קשורות לסוג סרטן זה.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות של בדיקת תירוגלובולין
תוצאות בדיקה22/07/2007תודה רבה על תשובתך, נקודה חשובה נוספת שהתגלתה בבדיקת דם האחרונה של אבי היא רמת תירוגלובולין של 727H . מהם הערכים התיקניים של חלבון זה? והאם ערך מסוג זה יכול לתת רמז גדול יותר לסרטן התירואיד כמקור לגרורות בעצמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CIN 2 בעבר האם בעלי צריך להיבדק?רוחה19/07/2007
רופאים נכבדים שלום!
בגיל 26.5 גילו לי בבדיקה שגרתית של פאפס CIN 2 בצואר הרחם. עברתי ניתוח בלייזר בבית החולים רמב"ם וכיום אני נמצאת במעקב כל שלושה חודשים של פאפס ופולופוסקופיה.
לאחר שקראתי בעיון את הכתבה באתר יש לי מספר שאלות:
1. האם אני עדיין יכולה לעבור את החיסון, אני בת 30 ?
2.הבנתי שמדובר בוירוס שנדבקים ממנו תוך כדי מגע מיני האם בעלי צריך ללכת להיבדק?
תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV אצל גבר
ד''ר יוסף ברנר21/07/2007זה שלך יש CIN זה לא אומר שאת נשאית של HPV. רק אם יימצא אצל HPV בעלך יצטרך להיבדק.
זריקות חיסון נותנים רק לילדות בגיל 12-14.החיסון צריך להינתן לפני ההדבקה בוירוס ולא לאחר מכן.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב אחרי סרטן כליהאופיר18/07/2007
שלום רב,
לפני ארבע שנים עברתי ניתוח להסרת גידול ממאיר מכלייתי השמאלית (כריתה חלקית). במהלך השנתיים הראשונות הייתי במעקב חצי שנתי ולאחר מכן במעקב שנתי. המעקב בוצע ע"י הרופא המנתח, אורולוג-כירורג. לפני כמה זמן הייתי אצל רופא בקשר לעניין אחר וכשסיפרתי לו על כך הוא שאל למה אני לא נמצא במעקב אצל אונקולוג.
האמת היא שאין לי תשובה טובה. הרופא המנתח שלח אותי לבדיקות מעקב אחרי הניתוח וככה המשכתי את המעקב אצלו.
האם המעקב היה צריך להתנהל ע"י אונקולוג? האם עלי לפנות לאונקולוג להמשך המעקב?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב אחר סרטן כליה
ד''ר יוסף ברנר21/07/2007המעקב יכול להתבצע על ידי האונקולוג או האורולוג. העיקר שיהיה מעקב.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיחות סרטןאריאל18/07/2007
לרופאים שלום,
יצא לי לקרוא כמה מחקרים על סרטן ונראה כי שיעור התחלואה הוא עצום. לאור הנתונים נראה כי כל אדם שלישי או רביעי יחלה בסרטן. לא נראה לי הגיוני שכ"כ הרבה אנשים יחלו במחלה ואני מנסה למצוא לזה הסבר: אולי יש שכיחות גבוהה מאוד בגילאים מבוגרים (70-80+) או שחלק גדול מהמקרים הם מקרי סרטן בהם אין צורך בטיפול ממושך (למשל נקודת חן סרטנית שהוצאה ובכך הסתיים הטיפול, אולם האדם נכנס בכל זאת להגדרה של חולה סרטן). אם הדבר לא כך, אני לא מצליח להבין איך אני לא מכיר עשרות אנשים שחולים בסרטן ואיך החברה שלנו מצליחה לתפקד עם מספר גדול כל כך של חולים הדורשים טיפול מתמשך, שגם מכביד על המשק כלכלית.
אודה לכם אם תענו לי, הנקודה הזאת מטרידה אותי מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטטיסטיקה של סרטן
ד''ר יוסף ברנר21/07/2007כיום יש 25,000 חולי סרטן חדשים לשנה בישראל. הסרטן הופך לגורם התמותה מס 1. הסיבות לעליה בשכיחות המחלה והתמותה ממנה הן רבות ומגוונות. החל מסיבות סביבתיות כמו זיהום האויר והמים, חומרי הדברה במזון, עבור לשינויים באורח החיים וכלה בהארכת החיים (סרטן היא מחלה של גיל מתקדם). יש ירידה בתמותה ממחלות לב ולכן הסרטן הולך ותופס את המקום הראשון בתמותה.
הסיבה שאינך מכיר הרבה חולי סרטן היא הגיל. סביר יהיה שלו היית בגיל 60-70 היית נתקל בהרבה יותר חולי סרטן בין החברים ובני המשפחה.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPV אצל גבריםמודאג מאוד!16/07/2007
התברר לי ולחברה שלי שהיא נדבקה בHPV ממני וקיבלה חיסון.
כעת, אני מצליח לקשר אולי בין כמה דברים שהופיעו לי ואשמח אם תוכל לתת לי מענה ראשוני או יעוץ קדם לרופא.
לפני כשלוש שנים הופיע לי על שק האשכים מעין בליטה לבנה (בערך בגודל של גרעין אבטיח), הבליטה הזו מתנהגת מוזר שכן היא קשת רכה אך קשה מאידך, הגבשושית הזו, אם נקרא לה כך, ישמע מוזר אולי, אבל היא זזה, אך לא מורגש, אם לפני שלוש שנים היא היתה בתחתית שק האשכים(שם היא הופיעה לראשוןנה), כרגע היא כמעט על איבר המין עצמו.
בחודשים האחרונים אני מרגיש דילול בזרע ותהליך שפיכה לא שלם,
כלומר אני מרגיש אני לא פולט את מלוא הזרע וזה מטריד אותי,גם מהצד הבריאותי וגם מהצד ההנאתי.
האם לדעתך יכול להיות קשר? הHPV עשוי לגרום לתופעות כאלו?
האם ניתן לעשות משהו בנידון במידה וכן?
מודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV בגברים
ד''ר יוסף ברנר16/07/2007כל מה שתארת לי, לדעתי, אינו קשור לזיהום ב HPV. נראה לי שמוטב ותפנה לאורולוג או רופא עור לבדוק את התסמונות והממצאים אותם אתה מתאר.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, אגש אליו בהקדם.
ד.17/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותדניאל15/07/2007
שלום,
במשפחתי יש אנשים רבים שלקו בסרטן. ידעתי שקרובת משפחה אחת שלי מתה מסרטן ריאות ועוד אחת מסרטן מפושט בכל הגוף (לא הצלחתי לברר איזה סרטן בדיוק). בימים האחרונים גיליתי שאצל דודה אחת שלי היה סרטן עור (גידול סרטני שהוסר בלי כימותרפיה וכו') ואצל אחרת סרטן שהוצא בניתוח, שוב בלי טיפול נוסף (לא יודעת איזה סרטן). לאור כל ההיסטוריה הזאת אני מאוד מודאגת. איזה בדיקות אני צריכה לעשות (אני בת 30, עד כה בריאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן משפחתי
ד''ר יוסף ברנר16/07/2007מחלת הסרטן נפוצה מאד ויתכן כיום שמספר חברים באותה משפחה יחלו במחלה זו במהלך חייהם. זה אינו אומר שמדובר במחלה משפחתית, אלא זה חלק מהסבירות הסטטיסטית. אף אחד מסוגי הסרטן שהבאת אינו משפחתי.
כמובן שינוי אורח חיים כמו עיסוק בספורט, הפחתת מתחים, תזונה נכונה ונטילת תוספי מזון יכולה להפחית את הסיכוי שלך ושל חברים אחרים במשפחה לחלות בעתיד בסרטן.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים חשמליים.תמר11/07/2007
שלום.
בתקופה האחרונה גופי מלא בזרמים חשמליים.
אני מתקרבת לכסאות בבית,כריות,בדים/סוגרת את דלת הרכב ואז
חשה מיידית בזרם חשמלי כואב וחזק. ושערותי סומרות.
ממה הדבר נגרם?
למי עלי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים
פרופ' עפר מרימסקי14/07/2007הגוף והבדגים נטענים בחשמל סטטי עקב חכוך או מעבר ליד חפצים שונים
הבעייה אינה אונקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדנה10/07/2007
אני בזמן האחרון ירדתי פתאום במשקל ירידה משמעותית 10 ק"ג לא שיניתי את ההרגלים שלי באוכל, אני סובלת מנשירת שיער דרסטית יש לי חולשה שמתבטאת לפעמים בשיתוק של הגוף שאני לא יכולה לעשות כלום יש לי כאבי ראש חזקים בשילוב סחרחורות ולפעמים הקאות עשיתי בדיקות דם ולא מצאו משהו חריג וזה לא עובר מה עליי לעשות האם לדאוג בבקשה תענו אני מפחדת שיש לי משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל ללא סיבה
ד''ר יוסף ברנר13/07/2007האם בדקת בבדיקות הדם את תפקוד בלוטת התריס?
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ענת20/07/2007תעשי מיד בדיקת גסטרו. מנסיון הרופאים לא טורחים לעשות בדיקת גסטרו ואז באיחור רב מגלים בסוף מחלה. לכי להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהשרון08/07/2007
לרופאים שלום,
אני בת 30 ובזמנו קיימתי יחסי מין עם מספר אנשים. אני יודעת שנגיף הפפילומה הוא אחד הגורמים לסרטן צוואר הרחם ושיש חיסון שמונע אותו, אבל אני לא קיבלתי חיסון כזה. יש טעם עכשיו לעשות בדיקה לפפילומה? יש מה לעשות עם זה אם ימצא שיש לי פפילומה ולא קיבלתי חיסון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה
פרופ' עפר מרימסקי09/07/2007יש טעם בבדיקה לגילוי פפילומה ומחלות אחרות כולל בדיקה לגילוי מוקדם של סרטן צואר הרחם
לגבי החיסון שאלי את רופא הנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה חשובהיוסי06/07/2007
האם נקודות בשני צבעים או נקודות חומות שבתוכם נקודה\גוון עוד יותר כהה מעידות בוודאות על סכנה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד''ר יוסף ברנר06/07/2007אם מצב נקודת החן לא השתנה בשנים האחרונות, אין מקום לדאגה.
בכל מקרה מציע לך לפנות לרופא עור להם יש אמצעים לבדוק טוב יותר את נקודת החן
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהיוסי03/07/2007
תוך כמה זמן יכול סרטן עור כלשהו להגיע למצב בלתי הפיך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן מהרגע ש...
יוסי03/07/2007הוא מופיע על נקודת החן\נמש,עור בכללי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלנומה
ד''ר יוסף ברנר05/07/2007אני מבין שאתה מתכוון לסרטן של נקודות החן, מלנומה. גידול זה הוא גידול קטלני לעיתים. ככל שמאבחנים אותו מוקדם יותר וככל שמוצאים את המלנומה כאשר היא שטחית וחודרת לעומק דק יותר, כך הסיכוי גבוה יותר לריפוי מלא לאחר הוצאה כירורגית. גידול עמוק פרושו סיכוי גבוה יותר להישונות המחלה הן באזור הניתוח והן כגרורות רחוקות.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו בדיקה מגלה HPV ?שאול02/07/2007
מה עלי לבקש מהרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד''ר יוסף ברנר03/07/2007לפנות לגניקולוג שיקח משטח מצוואר הרחם
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם HPV מופיע גם בגרון?
נוני03/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV
ד''ר יוסף ברנר05/07/2007נגיף ה HPV אחראי לכמה סוגי סרטן. הידוע ביותר הוא סרטן צוואר הרחם, אך גם סרטנים של הוולוה, אנוס פניס נגרמים על ידי וירוס זה. כמו כן הוירוס יכול לגרום סרטן באזור האורופרינגס, כלומר בפה ובתעלת הבליעה.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתליאת02/07/2007
אבי בן 53 חולה לב , בעבר היה לו סרטן בגרון.
מזה כשבועיים סובל מעייפות תשישות כאבי בטן ובחילות, לפני כשבוע ערך בדיקת אולטרסאונד ונימצא שהכבד מוגדל, הבדיקות הדם הראשוניות הראו על תקינות ואפילו הורדה בשומני הדם , ואילו תוצאות הבדיקה מאתמול הראו כי יש לו גידול, הייתי רוצה לדעת מה קורה (יש לו ביום שלישי סיטי) האם מדובר בסרטן הכבד? ואם כן מה סיכויי ההחלמה מהמחלה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בכבד
ד''ר יוסף ברנר03/07/2007גידולים ראשוניים של הכבד הם נדירים. לרוב הגידולים בכבד הם גרורות מגידולים שנוצרו במקומות אחרים בגוף. גידול של הגרון אינו שולח גרורות לכבד. לכן לשם אבחנה יש צורך לבצע את הבדיקות הבאות::
1. ביופסיה מהגוש בכבד
2. CT של החזה והבטן
3. קולונוסקופיה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשאני01/07/2007
כבר כמעט כשבוע שאני סובלת מכאבי ראש תמידיים, שהתחזקו לקראת שעות הערב, וביומיים האחרונים מופיעים באותה עוצמה החל מהבוקר. הם אינם חולפים, למרות השימוש בכמה משככי כאבים.
רציתי לדעת מה הם הסיכויים שמדובר בגידול מוחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר יוסף ברנר03/07/2007אם אין סימנים נאורולוגים אחרים מלבד כאבי הראש, קיים סיכוי קטן ביותר שמדובר בגידול. אין מקום לאבחון וטיפול בכאבים של שבוע, אלא אם עוצמתן חריגה. באם כאבי הראש לא יחלפו תוך 2-3 שבועות תפני לברור לנאורולוג
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)