מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- וועדה קופ"ח מכבימיכל29/05/2011
שלום חברים יקרים,
אני עומדת כרגע לאחר כל הבדיקות לקראת ביקור בוועדה הבריאטרית של מכבי בעז"ה בקרוב. מישהו מכם עבר את הפרוצדורה? מה הסבירות שלא יאשרו לי את הניתוח? מה הקריטריונים שלהם כדי לאשר? (בת 32 bmi 40.1, סובלת מבעיות פוריות מצב בריאותי כללי מצוין ב"ה)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבח לאל שאת בריאה
מקס ברנר29/05/2011תצטרכי לשכנע שעשית בעבר מאמצים לרזות בדרכים שמרניות,ושאת מבינה את משמעות הניתוח כתחילה של תהליך.בהתחשב ב-BMI שלך ובכך שאינך נערה עוד-איני רואה קושי מיוחד.רק אל תפצחי בדיאטת רצח לפני כינוס הוועדה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שולה וכל חברי הפורום הנפלאים..אורנית29/05/2011
אשתף שהקדימו לי את הניתוח ל- 20/06/2011 ב"ה.. ד"ר מחאג'נה הגדול...
אני מאוד מתרגשת, לא ישנה בלילות... ומחכה ליום המיוחל.
אוסיף ואומר לכל מבוטחי הכללית - תילחמו ואל תוותרו, כי רק ככה לצערי זה עובד.
שיהיה לכולנו בהצלחה...
שולה את מדהימה..ישר כח על פעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
יארא29/05/2011שיהיה לך בהצלחה...את בידיים טובות לפני חודשיים נותחתי אצל ד"ר מחאגנה ברמב"ם המדהים ומרגישה מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומניציפיטפוט29/05/2011
שבוע שעבר עברתי את בדיקת האולטרסאונד שלפני הניתוח,
בתוצאות רשום שהכל תקין: הכליות הטחול וכו וכו
אבללל - "הכבד שומני מאוד ואין להוסיף עוד פרטים"
אני צריכה לחשוש מכך? זה נורמלי?
(אגב שוקלת 120, גובה 1.60)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזה ש "אין להוסיף פרטים"
מקס ברנר29/05/2011אין מה לחשוש כי כשהכבד מאד שומני לא רואים הרבה באולטראסאונד !
מזה שהכבד שומני-יש לחשוש כי לאורך זמן זה יכול להתפתח למחלות לא נעימות,אבל הניתוח וההפחתה הניכרת במשקל אמורים לפתור גם את זה עם הזמן.פעם צירפתי לינק למאמר רפואי על הנושא.ייתכן שאפשר לאתר זאת ע"י חיפוש.
זה מה שאני אומר תמיד:את הניתוח עושים כדי להיות בריאים-לא כדי ללבוש מידה 38 !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוררר בשביל הבריאות
ציפיטפוט01/06/2011(אמרה במידת ציניות קלה)
ה-38 זה רק צ'ופר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שתיית אקטימל מותרת בשבוע הראשוןלנא29/05/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשמותר גבינה לבנה,יוגורט ומעדן
מקס ברנר29/05/2011מותר גם אקטימל-וזה קורה יום-יומיים אחרי החזרה הביתה, לפי הוראות הרופא בשחרור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה היקרהאפרת עוזיאל29/05/2011
אני מחשבת את ה bmi שלי אבל אני לא בטוחה שהוא נכון הייתי שמחה שתגידי לי מה הוא וכמה אני עוד צריכה לרדת על מנת להגיע ל bmi תקין.
גובה 1.70 משקל 75 ..........
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כייף לך הנה החישוב
רותי29/05/2011כיום את 25.95 BMI
אם תורידי 2.8 ק"ג וממשקלך , אז תשקלי 72.2 ותגיעי ל- BMI 25
בהצלחההההההההההההההה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי
אפרת עוזיאל29/05/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה היקרה - תגובה
שולה זק29/05/2011ה BMI שלך עכשיו 25.9.
לפי התמונות את נראית נהדר. יש להזהר לא לרדת יותר מידי ולהראות רע.
בכדי להיות במשקל תקין לפי הטבלה עליך לשקול 72 קילו.
את לא רחוקה מהיעד.
נראה אותך ב 7.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל29/05/2011תודה רבה
בטח שניתראה מחכה בקוצר למיפגש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקלדפנה29/05/2011
הי לכולם. מישהו יודע מה זה אומר ירידה של 60%.? זה אומר שנשארים עם עודפים?
כמה זמן זה אישפוז בניתוח שרוול?
{בדרך כלל אני אדם הרבה יותר רגוע, תראו את זה בעוד שבועיים אחרי הניתוח.
מזל שאתם קיימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צודקת
רותי29/05/2011nכלל הק"ג שהם מעבר ל- BMI25 מחשבים 60%. לדוגמא:
מי שצריך לשקול 60 ק"ג כדי להיות BMI 25 והוא שוקל 100 ק"ג עליו להפחית 40 ק"ג.
60% מ-40 הם 24 (16 ק"ג נותרים)
. הוא ירד 100-24= 76 ק"ג
אם ישאר במשקל זה יהיה 16 ק"ג מעל הרצוי...
יש רבים שהגיעו למשקל הרצוי,כמובן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי?שרית28/05/2011
שבוע טוב
כבר חודש וחצי שאני עולה קילו יורדת קילו.
מתנדנדת בין 63-64 (גובהי 1.65)
מומלץ לאכול כל שלוש שעות בערך וכך אני עושה.
השאלה שלי עד מתי?
מהרגע שקמתי שזה בסביבות 6:30 עד???
ואם אני הולכת לישון ב24:00-01:00 בלילה????
והאמת אני רעבה כל 3 - 2.5 שעות, כמו תינוק :)
שבוע טוב והמון בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד מתי? - תגובה
שולה זק29/05/2011למה מתכוונת שאלתך עד מתי תאכלי כל 3 שעות או עד מתי תעלי קילו ותרדי קילו או שתיהן יחד
אז ככה: רצוי בשינויי הרגלי אכילה לאכול כל 3 שעות מעט ולא להגי למצבי רעב.
כדאי לפנות לדיאטנית לקבל ממנה תפריט שיעזזור לך לכלכל את עצמך נכון כל הזמן. יתן לך בסיס איתן מה לאכול, איך כמה ומתי.
אם את הולכת לישון מאוחר מותתר לך שאכול שעתיים לפני השינה. זו היתה המלצתה של הדיאטנית שלי בזמנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאה להיות משורוולת טרייה...מיכל28/05/2011
לא ייאמן אבל אני כבר 5 ימים אחרי,
נותחתי ביום שלישי בבוקר ע"י ד"ר נחום בגלייבטר - מנתח מקסים, אנושי, נחמד ומיוחד,
זה המקום להודות לו ולכל הצוות שאיתו, וכמובן גם לד"ר רונית גרינבויים שנמצאת יחד איתו בכל ניתוח - איזה כייף זה 1+1 (;
אני כבר בבית היום ההרגשה הכללית בסדר, לוקחת אופטלגין נוזלי לכאבים ופרמין לבחילות, אני כרגע על כלכלה של ג'לי ומרק צחף ואני חייבת להודות שיש לי לפעמים רגעים של רעב שהג'לי או המרק לא ממש מרגיעים אותם,
אני יודעת שזאת ממש ההתחלה ולאט לאט אוסיף דברים, אבל לא כלכך יודעת מה לעשות כרגע עם רגעי הרעב שתוקפים אותי?! מנסה לשתות אולי זה יעבוד.
מחכה כבר לפגישה בשבוע הבא עם הרופא ועם הילה/סיוון הדיאטניות המקסימות של המרפאה, איזה כייף שאתן תמיד מחייכות ותמיד נמצאות שם בשבילינו.
אז שיהיה שבוע מקסים,
משורוולת טרייה,
מיכל (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה- תגובה
שולה זק28/05/2011שמחתי לקארוא שאת אחרי ומרגישה טוב.
תני חיבוק חזק להילה שלנו בשם כולנו - כשתפגשי בה בשבוע הבא
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיכל
יושי29/05/2011תתחדשי על השרוול :) גם אני טרייה (שבועיים וחצי) וגם בהר הצופים אצל גרינבוים ובגבלייטר, מצטרפת למילים החמות על הרופאים המקסימים ועל הדיאטניות הנהדרוווווות!
ברגע שיורידו לך את התפרים את כבר חדשה- תאמיני לי... הרעב בקושי קיים וכשהוא מגיע אז כף גבינה או מעדן מספק כמו ארוחת בשרים ענקית- שבוע שבועיים ואת חדשה!
ב ה צ ל ח ה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לשמוע ...
מיכל29/05/2011היי יושי,
איזה כייף לשמוע, את ממש מעודדת אותי,
בכלל אני חושבת שלא מדברים יותר מידי על ד"ר בגלייבטר בשום פורום,
בקושי ניתקלתי , ואני חושבת שבהחלט מגיע לו ולצוות לקבל יותר הוכרה,
כי הם באמת מדהימים!!!
תגידי את האמת - שמוציאים את הסיכות, זה לא כואב?
אני זוכרת שחיכיתי 3שעות עד שהוציאו לי את הנקז ומתתי מפחד,
זה קצת כאב אבל בהחלט נסבל....
אגב אמרו לי להיות שבועיים בבית, מתי מותר לחזור לפעילות רגילה, מתי מותר לצאת מהבית, מתי מותר לנהוג למשל ?
יום מקסים (;
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
יושי29/05/2011הנקז היה סיוט אצלי!! אבל הסיכות - ממש פחות מדקה ולא כואב בכלל... דר' גרינבוים הוציאה לי והיא שיא עדינה...
יומיים מקסימום אחרי שיוציאו לך את הסיכות את תרגישי ממש חדשה- אני הלכתי לקחת את הילד מהגן ביום שהוציאו את הסיכות וגם הלכתי לסופר באותו יום...
ביום רביעי זה כבר שלושה שבועות מהניתוח שלי ואני יכולה להגיד לך שהיום אני עושה ה-כ-ל... מכבסת, מנקה, מבשלת, שיעורים עם הילדים, אמבטיות לכולם בערב... בקיצור- הכל, וממש בסבבה......
בינתיים- תראי הרבה טלוויזיה ותשתי הרבה מים ומיץ תפוחים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיך לשמוע - שמעת על ?
מיכל01/06/2011היי איזה כייף לשמוע - את ממש מעודדת אותי,
תגידי שמעת על קבוצת הירושלמים שנותחו ע"י ד"ר בגלייבטר שנפגשים פעם בחודש למפגש חברתי ?
הם הזמינו אותי יש מפגש עוד שבועיים בערך,
אשמח לספר לך פרטים נוספים, יכול להיות מגניב אם ניפגש שם....
לילה מקסים,
מיכל (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך פייס?
יושי01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ...
מיכל02/06/2011היי יושי,
את מוזמנת בשמחה
michal refua
איך את רשומה בפייס???
יום מקסים (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
יושי03/06/2011aya ergas
שלחתי בקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפנה היקרה...לילך.פ28/05/2011
א. אני לא מרשה לך להתייסר.
ב. לא שמעתי על אף אחד שלא גנב פה ושם בדיאטה המעפנה הזאת
ג. תשמרי אבל אם יש לך חשקים של ביס פה ביס שם עליי.... אל תפחדי....
ד. אני אישית לא הצלחתי ליישם יותר מ 24 שעות של הדיאטה המפגרת הזאת
ולא קרה לי כלום לא שאני משדלת אותך לפריקת עול... אבל אפשר לגנוב...
ה. חודשיים שלושה אחרי הדיאטה את יכולה לאכול הכל ככה שלא לדאוג מה יהיה....
ו. את פשוט לא תרצי לאכול הכל... כי לא תהיא רעבה רוב הזמן...
ז. אני אישית שותה כוסית של דיאט קולה מפעם לפעם לזכר הזמן ההוא וזה מספק אותי
ח. מרגישים אח"כ כל כך מצויין שהאוכל הופך להיות במקום אחר ...
ט. בהצלחה בניתוח ובימים שאחרי
י. אל תחשבי על כמה תהיא מסכנה בשבועות... תחשבי על שנה הבאה בשבועות איך את הולכת ללבוש מכנס לבן עם חוטיני.... לכבוד החג :)
תפסיקי עם הרגשת הקורבן אנחנו לא חוגגים את "עיד אל פיטר" .... תשמחי שיש לך תאריך, שאת אחרי הבדיקות, שיש לך אישור לניתוח.... שאת בדרך לחיים מאושרים ויפים....
ואם תרצי נתראה חודש אחרי בסוף העולם שמאלה.... נשיקות והצלחה לילך פ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך את מקסימה. תודה
דפנה28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך את מקסימה. תודה - תגובה
שולה זק28/05/2011דפנה - את לא יודעת כמה את צודקת. היא מקסימונת. תבואי למפגש ביולי ותיווכחי בעצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה........ מתה מגעגועים....
לילך.פ29/05/2011ותודה על הפרגון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך-רציתי רק להגיד לך
ציפיטפוט29/05/2011שאת באמת מקסימה ושכל מה שאמרת לדפנה חיזק גם אותי (למרות שעדיין אין לי תאריך) מרגישה שכולם כאן עוקפים אותי משמאל ומימין מחכה ליום כבר שאודיע לכם על התאריך שלי.
אז תודה שוב ושבוע טוב לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
אפרת עוזיאל31/05/2011לילך את צודקת בהחלט לגבי הדיאטה המעפנה הזאת
ממני המנתח אפילו לא ביקש לישמור על דיאטה
אני לא עשיתי דיאטה לפני הניתוח אני עוד זוכרת שלפני הניתוח עשיתי ארוחות שחיתות.
אבל אם המנתח שלך ביקש ממך לשמור על דיאטה אז תעשי את מה שהוא דורש וקחי את זה בקלות, נכון שזה קשה אבל תחשבי על התוצאה שעוד מעט תיהיי אחרי הניתוח והחיים יפים.
אז שיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה שלומכם ?עדי28/05/2011
היי חבריםף מה שלומכם?
אני חודשים לא נכנסתי לפורום..
בתחילת מאי חגגתי שנה לניתוח, ירדתי 35 קילו.
אני מאוד מרוצה מההחלטה לבצע את הניתוח, אך נמצאת היום
במלחמה גדולה מאוד לא להתחיל בעליה.
אני כבר מסוגלת לאכול כבר כמויות גדולות יותר, קשה לי מאוד עם המתוקים,
כדי לא לעלות אני שוב במלחמה עצמית.
מקווה שכולכם מרגישים טוב,
שבוע טוב,
עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עדי תעלי תמונה של
לילך.פ28/05/2011לפני ואחרי ... שנחגוג קצת.... את אושרך...
לגבי הפחדים שלך יש לי רעיון בשבילך... תרשמי לחדר כושר... כל יום שאת עולה בבוקר על המשקל ומשקל עומד או בירידה תחייכי אליו ותגידי לו תודה... כל יום שהוא מראה עליה אפילו של 100 גרם לכי לחדר כושר... ככה אני עושה... אבל מאחר ואני בתחילת הדרך (3 חודשים אחרי - 15 קילו) אני נשקלת כל בוקר .... וכל בוקר שאני רואה שמהשקל לא ירד אני הולכת לחדר כושר... כך שיוצא שאני כל יום בחדר כושר... חוץ משבת... בקיצור הכניסי כושר לחיים... תאכלי ירקות בכל ארוחה בלי להתעצל... גם לפני ציפס... ותראי שהמשקל יהיה לטובתך....
מחכה לתמונות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
עדי28/05/2011זה כבר שבועיים שאני הולכת לאיזושהי מכונת רטט שמטרתה שריפת קלוריות
עניין של חילוף חומרים טוב והצרת היקפים.
בינתיים התחושה טובה, מקווה שאצליח להתמיד, ושיהיה רק טוב.
אני מתביישת להעלות תמונות, אך אני מקווה שאצליח להגיע למפגש ביולי, מאוד רוצה לחזור לשיגרת הפורום (כפי שהייתי בעבר)..
כדרך אגב - אמא שלי עברה ניתוח שרוול לפי 6 חודשים (ומי שזוכר עברה תאונת דרכים קשה לפני ארבעה וחצי חודשים) - השבוע סגרה 40 קילו!!! - תותחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובך - תגובה
שולה זק28/05/2011שמחה לראותך איתנו ועוד יותר שמחה לשמוע שאמא שלך החלימה וגם הורידה במשקל. מה שלום אחותך? (ברוב עוונותי פרח לי כרגע שמה). מקווה שלא עושה סלט ומתבלבלת.
ולך עדי...35 קילו זה יפה מאוד. אמצי את דבריה של לילך. היא צודקת בכל מה שכתבה ואכן מקווה שתגיעי לסוף העולם שמאלה ביולי.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
עדי28/05/2011כיף להיות כאן שוב...
אמא שלי לצערי ממש לא החלימה, היא עדיין מאז ועד היום נמצאת בשיקום
בבית לוינשטיין - המצב הוא בלתי הפיך והיא תיהיה משותקת לכל החיים.
היא לומדת היום להיות עצמאית ככל האפשר במצב הנתון.
ברוך השם הראש עובד, הידיים מתפקדות וצריך להמשיך להסתכל על חצי הכוס המלאה.
שיהיה טוב לכולם..
לאחותי הקטנה שבסוך לא עברה את הניתוח קוראים עיינה.
לאחותי שעברה גם כן את הניתוח קוראים עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך-כל הכבוד על המשמעת החדשה !
מקס ברנר28/05/2011בכל הנוגע לחדר כושר ואכילת ירקות בכל ארוחה.
ברגע של חולשה עשיתי מנוי לחדר כושר,אבל אני מצליח להכריח את עצמי להגיע לשם פעם בחודש-בקושי לעשרים דקות !אני מנסה לשכנע אותם לבטל את המנוי ולהחזיר לי את רוב הכסף.מבטיח לכם לא לחזור על הטעות המזעזעת !
ובנוגע לירקות-לא אוהב אותם יותר מאשר בעבר-כנראה פחות !במאמץ אני מכניס אותם לשתיים מתוך 7-8 הארוחות היומיות שלי.
אז מה את אומרת לילך?לא ישימו תמונות שלנו על הפוסטר של הפורום ?!לא נהיה חניכים מצטיינים ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי אתה המצטיין שבמצטיינים- תגובה
שולה זק28/05/2011כולם יודו שאכן כך!!!!
מצטיין בחפרנות..
מצטיין בשקדנות
מצטיין בכתיבה והבהרת הנושאים באופן פשוט וברור
מצטיין בנוכחות העקבית איתנו כאן
מצטיין במשמעת הירידה במשקל.
בקיצור - איך אפשר בלעדייך??
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי...
לילך.פ29/05/2011אל תדאג אנחנו עוד נדגמן כאן בפורום... רק שלנו זה יקר שנה וחצי BY THE BOOK , אפרופו דוגמן כמה כבר ירדתה ? מצפה לראות אותך ולחבק אותך חיבוק דוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשדרכתי לראשונה על מפתן ביתך לילך
מקס ברנר29/05/2011באוקטובר 2010,בכנס הפורום,שקלתי 148 בערך. (לא שיא אישי,אבל לא מאד רחוק ).כיום בסביבות ה-120 (כמו הברכה הידועה "עד 120 ").אם באוקטובר2011 אוכל לדווח על 108-זה יהיה לי לכבוד !
75-כמו שצוטט כאן בזמן האחרון ע"י כמה דוברים ממצטייני המחזור-היה משקלי בחטיבת הביניים-עם שיער ארוך ופלומת שפם רכה.
בחלומותיי הכי נועזים אני לא מדמיין מספרים כאלה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכוןמור28/05/2011
BM התחלתי 42 והיום בדקתי והוא 37 נחמד לא .? : D אני חודשים אחרי הניתוח עם ירידה של 25 קילו משקל התחלתי 136 משקל היום - 111.1 עדין מתקשה לאכול ניסיתי מקודם עוף בתנור והוא פשוט אחרי 2 מזלגות הרגשתי כאילו אכלתי בופה שלם בנתיים אני והשרוול ביחסים נהדרים הוא עוצר אותי אני מקשיבה וככה הלאה והלאה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפיפיה אמיתית!!!!!!!!
יושי29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור
אפרת עוזיאל29/05/2011את יפהיפיה
וכל הכבוד לך תמשיכי ככה ..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש יפה..יש לך פנים מדהימות
יארא29/05/2011תמשיכי בדך החדשה ושיהיה לך הרבה הצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודות וגם עדכון מהנעשה בעירנומקס ברנר28/05/2011
תודה לרים,ליושי,לציפיטפוט ולכל אלו שהתוודו בשבועות האחרונים שאני מחזק,משכיל או סתם משעשע אותם/ן...נעים לשמוע שטרחתך לא לשווא,במיוחד שאני לא מה-"אופטימיים להכעיס "
וכעת לעדכון-מאחר שאני אחד מכם (ולא יועץ חיצוני ) וגם לא מהחניכים המצטיינים שמורידים קילוגרמים כאילו אין מחר.
בתחילת המסע שלי היה הBMI שלי מעל 48 (ובלשון בני אדם-דגדג מלמטה את ה-150 קילו ).נכון להבוקר הורדתי 10 יחידות BMI !ז"א BMI 38.5.עדיין אני עמוק בתוך הקריטריונים לניתוח בגלל קיום מספר מחלות רקע "מזכות".בשמחה הייתי מעביר אותן,רק שאני לא חושב שמישהו מהמתקשים לקבל אישור לניתוח היה רוצה לקבל "במתנה" ייתר לחץ דם,דום נשימה בשינה,ברכיים שחוקות או סוכרת גבולית !עם הזמן אני מקווה להזדכות עליהן,ולשגר אותן "לקוסמוס". ולא לאף אדם ספציפי.תקבלו עדכון כשארד מ-BMI 35 ואני מקווה שעד ערב ראש השנה הבעל"ט נגיע ליעד.
ודבר נוסף-נשבר לאשתי מ"מכנסי השק" שאני מסתובב בהם מהימים השמנים.בחלל שהתפנה בהם ,באיזור הישבן והרגליים ,אפשר לארוז ציוד קמפינג למסע של שבוע,אבל מכיוון שאני לא בעניין אין לזה שום שימוש.
בקיצור-לקחה אותי רעייתי לחנות הידועה של השמנים ברעננה (בלי פרסומת...)וקנתה לי שני זוגות מכנסיים.המידה הקודמת-64.המידה הנוכחית-58.ללמדך שיש תנועה יפה בכיוון הרצוי,אבל אין עדיין סיכון-ל20 הקילוגרמים הבאים-שאוכל לקנות בחנות רגילה בקניון,והאמת-זו גם לא אחת מ-100 הפנטזיות הראשונות שלי לצאת מ"קסטרו" עם שקית !
אז כל מי שנמצא במסע ארוך כמוני (לדעת המנתחת אתייצב לבסוף באיזור המאה קילו )יוכל וודאי לתרום ולהיתרם מבזאר הביגוד ששולה מתכננת.
הבעיות הוותיקות בעינן עומדות:חיבה למתוקים ורעב בשעות הקטנות,אבל ההתמודדות נמשכת-אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס תודה רבה מכל הלב
אפרת רומי28/05/2011כהתחלתי לקרא את הפורום וכשהתחלתי ללמוד על נושא הניתוח היה נראה כי לאחר הניתוח רבים נוטים לשכוח את כל ההתמודדויות שעברו עליהם ומעלים על הכתב רק את היתרונות וההכרחיות של הניתוח (שעליו אין עוררין לבטח) וכן, שמחתי לקרא את הפיכחון שבדברייך.
אז כטרייה בדרך אני אשמח אם תמשיך לעדכן בדרכך המזוככת והמעודדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי הקנאה מתחילה לכרסם - תגובה
שולה זק28/05/2011אני רואה שקמו לי מתחרים ואני חשבתי שרק בעיני אתה האחד והיחיד. כנראה בקרוב אצטרף להוציא מהדורה 2 מורחבת ל"עלילות מקס ברנר" חחחחחחחחחח.
אמנם עד ה- 7.7 יש עוד זמן. מפצה שתגיע מחוייט ומעונב.
שיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיא בה יה
יושי28/05/2011איזו ירידה.......... כיף לך!!
כל כך חבל לי שאני לא יכולה להגיע למפגש לראות את הפרצופים מאחורי המילים - בעיקר איתך , מקס - זה סוווופר מסקרן! כמו ששולה אומרת- הנה יש לך עוד מלא מעריצות חדשות :)
לי ניראה שבסוף אתה תדגמן לקסטרו.......... ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום אקטימל ראשוןאפרת רומי28/05/2011
בוקר טוב ושבת שלום לכם,
היום לקחתי את החצי אקטימל הראשון שלי אחרי שמיום ראשון אני שותה בלבד
מי היה מאמין שאתלהב כל כך מחצי בקבוק אקטימל :)
ואתמול בלילה גם נשקלתי ומצאתי שירדתי ב5 ימים 10 ק"ג זה לא יותר מידיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה-BMI ההתחלתי שלי הוא 57
אפרת רומי28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום חבריםאפרת עוזיאל28/05/2011
שבעה וחצי חודשים אחרי עם ירידה של 45 קג
התחלתי לעשות הליכות זה כיף אני לא מבינה איך לא עשיתי עד עכשיו .
אני מאושרת עד הגג החיים יפים .................
שיהיה לכולנו אחלה קיץ אני על בגד ים השנה לא מוותרת
וכמובן בלי מכנסיים וגופיה מעל............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמשרוולת טריה זה כייף גדול לקרא
אפרת רומי28/05/2011בהצלחה!!!
בייחוד עם בגד הים החדש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו יש תאריךמירית28/05/2011
טוב אחרי שלא הצלחתי להוריד את גודל הכבד וכמעט כמעט הרמתי ידיים הרופא הסכים לנתח אותי ככה במצבי כי אם אתם זוכרים כתבתי שהסכרת כבר פגעה בי אז קיבלתי תאריך 5.7 זה יהיה ברמבם ואני מקווה שיהיה בסדר (לא אצל ד"ר מחאגנה)
לחוצה פחד לא יושנת כבר יומיים מאז שאני יודעת את התאריך ונכנסתי לדיאטת האנטי פחמימות ועד יום הניתוח.
תחזיקו לי אצבעות כי אצלי זה ממש להצלת בריאותי האמת שאני הכי מפחדת מההרגשה שאחרי הטשטוש ההקאות והחוסר נוחות :(((
חבל שאפסיד את המפגש אבל בטוחה שתחשבו עלי
מקסי היקר אני קוראת את כל ההודעות שלך ושואבת כוחות משם למרות הלחצים והפחדים כי הנה זה ממש כאן בפתח עוד מעט ואהיה כמוכם .
בהצלחה לכולם והכי תודה לך שולה שאת תמיד שם למען כולם. :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רים היקרה
אפרת רומי28/05/2011אץ הניתוח עברתי רק ביום שני האחרון כך שאני יכולה לומר לך שאין לך מה לחשוש מהתופעות של ההתאוששות. נכון שזה כרוך באי נוחות אבל לי למשל היו בחילות ונתנו לי משהו שמיד הקל.
והאמיני לי שהתחושות האלו והחששות האלו מתפוגגות די מהר
שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! זה לא פשוט, זה לא נעים, אבל יודעת מה, אמרת בעצמך זה מציל לך את החיים ויותר מזה, הרבה יותר מזה משיב לך או במקרה שלי מקנה לך איכות חיים שאבדה או מעולם לא הייתה.
שוב... בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לפחד
מור28/05/2011אני היתי כלכך היסטרית לפני הניתוח וחפרתי בשאלות ומה לא כשהגעתי ליום הניתוח הבנתי שזו הדרך היחידה שלי להציל את החיים שלי ואחרי שעברתי אותו אני חודשיים אחרי ומרגישה נפלא תחשבי טוב יהיה טוב (: !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרים היקרה
יעל הצפונית28/05/2011טבעי להיות מפוחדים ולחוצים וזה מה שעבר על כולנו.מי יותר ומי פחות.
אני יודעת ששגעתי חצי מהסובבים אותי, וראיתי רק שחורות בזמן שבעלי אמר כל הזמן שיהיה בסדר.
מה שאני רוצה לאמר זה שאי אפשר לדעת איך תהיה ההתאוששות וההחלמה. זה מאד אינדיבידואלי. מניסיון.
אני שמעתי על הרבה שהקיאו וסבלו מאד וחששתי מזה,אך הפלא ופלא- לא הקאתי בכלל, וההתאוששות היתה קלה יחסית.ביום יומים היו לי קצת בחילות וישר קיבלתי משהו להקל, והשד לא היה כ"כ נורא כמו שדמיינתי.
תקווי לטוב ויהיה בסדר. איך אמרו לי כל הזמן: לחשוב חיובי ועל השינוי הטוב שיבוא בעקבות הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)