מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהרונית25/05/2011
יש לי שאלה, אני כבר אחרי הבדיקות שהמנתח שלח אותי אליהן, יש לי שוב פגישה איתו בחודש הבא. האם נהוג שבפגישה זו אני כבר אקבל תור לניתוח?? כי פשוט אני שומעת פה אנשים שמדברים על וועדות ועל אישור מהכללית, למה הכוונה???
אם יש לי BMI מתאים והבדיקות בסדר, זה אומר שישר יהיה תאריך, לא???
סליחה על הבלאגן בשאלה, קצת עירערו לי את הביטחון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תור לניתוח- תגובה
שולה זק25/05/2011חברת איזו קופה את? ואיפה את אמורה לעבור את הניתוח?
כל קופה נוהגת אחרת למתן ההתחייבות לניתוח.
אם את עומדת בקריטריונים את תקבלי את ההתחייבות ותור לניתוח.
כרגע יש בעיה עם קופת חולים כלילית במחוז חיפה וגליל מערבי שבאופן כללי לא חתמו על הסכם עם בתי חולים ולא נותנים התחייבות (למרות שנראה שהבעיה נפתרה).
את התור לניתוח לא קובע הרופא עצמו אלא המרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
רונית25/05/2011אני חברת כללית (פלטיניום) ואני כנראה אתנתח במדיקל סנטר, שם אמרו לי שהרופ קובע את התור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תור לניתוח
ד"ר אסנת רזיאל30/06/2025עלייך להפגש עם הרופא המנתח ובמקביל לעבור וועדה במדיקל סנטר ולקבל אישור מכללית. הרופא והמתאמת שלו ינחו אותך בכל השלבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יאשרו לי ?רויטל24/05/2011
היי,
בת 39, BMI 37 לערך,ללא מחלות למעט אסטמה.
אמנם יש לי ביטוח בריאות פרטי אך לא ידוע אם יאשרו לי גם שם.
אני גם לא יודעת אם בכללית יאשרו לי והתור לי לרופא במדיקל קבוע ליולי...
מה דעתכם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק25/05/2011שלום רויטל,
יש קריטריונים ברורים שקבע אירגון הבריאות העולמי לניתוחי קיצור קיבה ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלו והנחה את הקופות לעבוד על פיהם.
את לא עומדת בקריטריונים ולא משנה איזה ביטוח יש לך - לא יאשרו לך את הניתוח.
אם תרשמי לקבוצת תמיכה ותלכי לדיאטנית לקבל תפריט שמתאים לך ותשלבי פעילות גופנית - עד התור ביולי תשילי כמה קילוגרמים ממשקלך. תפני את האנרגיות לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים ותראי שתצליחי.
אגב, ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - גם עם ניתוח צריך לשמור על דיאטה, פעילות גופנית ושינויי הרגלי אכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבלתי אישורתמר גנור24/05/2011
היי שולה יקרה!
שמחה לבשר לך שדברים מתחילים לזוז סוף סוף , היום חזרה אליי נציגה של פניות הציבור של הכללית לאחר בירור קטן יש אישור מרמב"ם עוד היום קיבלתי אותו, הצעד הבא זה להפגש עם אחד הרופאים המנתחים של רמב"ם בתחום,ואז הוא שיקבע תאריך, מקווה להגיע לד"ר מחג'נה , למרות ששמעתי גם על ד"ר בשארה דברים טובים. אבל יש בעיה חדשה של שביתת הרופאים. כול המעומדים לניתוח בתקופה הזו נדחו עד לאחר השביתה
אז זה אומר שכנראה התור יהיה ארוך . מקווה שיתמזל מזלי והכול יסתדר לטובה . מחכה כבר בקוצר רוח. :))
נשתמע
תמר נהריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק24/05/2011אני מקווה שנפתרה הבעיה מבחינת כללית באזור חיפה.
אתקשר אליך בבוקר.
ברמבם יש כמה מנתחים תצלצלי למרפאה ותקבעי תור למי שההמתנה הכי קצרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסרטיביות לשמה!!!!
סיגל24/05/2011כל הכבוד שהתמדת והצלחת.מקווה שהשביתה תגמר ומהר ותוכלי לעבור את הניתוח בקלות.אני מכרמיאל ובגלל כל העניין של מחוז צפון אני העבור את הניתוח בבלינסון.
המון הצלחה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי אישור - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/05/2011תמר שלום
תוכלי לקבוע אלי בטלפון 1700505150. השביתה היא לא קבועה ומשתנה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
תמר גנור24/05/2011מקווה להגיע אלייך מהר ככל האפשר . מהרגע הראשון ידעתי שרק אותך אני רוצה כמנתח שלי. מקווה שהכול יסתדר כמו שרציתי
תודה מראש
תמר נהריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר תתקשרי אבד לי המספר - תגובה
שולה זק25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר הנהריינית רוצה לדבר איתך דחוףף
חרוה26/05/2011היי תמר גם אני נהריינית ובכללית רוצה לעבור את הניתוח אבל מערימים עלי קשיים. מאוד אודה לך עם תיצרי איתי קשר או שתעבירי לי אפשרות ליצור איתך קשר האימייל שלי [email protected] מודה לך מראש חדוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל תהליך של ניתוחצוקולוק24/05/2011
אני בת 33 ועם עודף משקל רב,
אחרי הרבה לבטים ומחשבות אני ממש רוצה לעשות ניתוח אבל רוצה עזרה עם כמה דברים:
1 - האם ניתוח מעקף קיבה זה נקרא ניתוח שרוול?
2 - אני אמא לילד בן שנתיים ורוצה לפחות עוד ילד אחד אבל רופא משפחה לא ממליץ לעשות את הניתוח לפני שאני מסיימת עם ההריונות, האם זה נכון?
3 - כמה זמן הניתוח אורך (שרוול) וכמה ימי אישפוז?
4 - אחרי כמה זמן אפשר לחזור לעבודה או לפעילות יומיומית
תודה על כל השאלות ומראש על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להתחיל תהליך של ניתוח - תגובה
שולה זק24/05/2011שלום,
עדף משקל עדיין לא מקנה זכאות לניתוח.
הקריטריונים ברורים ונמדדים על פי ה- BMI (מסת גוף).
BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות נילוות.
מה הגובה שלך ומה המשקל שלך על מנת לחשב את ה- BMI.
יש 3 סוגי ניתוח: טבעת, שרוול, מעקף. שלושת הניתוחים שונים - הטכניקה שונה.
התוצאה דומה - אפשרות אכילה של כמויות קטנות.
משך הניתוח שונה מסוג לסוד. נע בין חצי שנה לשעתיים . משך האישפוז יום עד 4 ימים.
החלמה מאוד אישית לכל אחד - בדרך כלל אחרי שבועיים ניתן לחזור לפעילות מלאה
לאחר ניתוח קיצור קיבה (מכל סוג) רצוי המתין מינימום שנה עד להריון על מנת להשיג את המטרה לשמה נעשה הניתוח.
ממליצה לך להכנס לשאלות נפוצות , תרכשי שם מידע רב בנושא.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה...
צוקולוק25/05/2011קודם כל תודה על התשובה..
אני שוקלת 102 קילו על גובה של 1.63
לפי רופא משפחה אני עומדת בקריטריונים אבל את זה ביררתי לפני שנה שהייתי עם עוד 6 קילו נוספים.
בכל מקרה אני מקווה שכן אעמוד בקריטריונים אני ממש נואשת מענייני דיאטות ושמנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 שבועותשרה24/05/2011
שלום לכולם,
היום אני כמעט 8 שבועות , ירדתי כמעט 15 ק"ג (משקל התחלתי 103)אני כבר כמה זמן לא יורדת .. היום הייתי אצל הדיאטקנ ית היא הוסיפה לי עוד כמה דברים.
יש לי שאלה מה לקחת לעצירות? אני לא מבינה למה אני תקועה עם המשקל ?
אשמח להצעות..
יום נפלא לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8 שבועות - תגובה
שולה זק24/05/2011חבל שלא בררת עם הדיאטנית מה היא ממליצה נגד עצירות.
תרבי בשתיה. תאכלי שזיפים יבשים.
כמו כן את יכולה לקנות תכשיר טבעי אגיולקס אם את לא מסתדרת עם משהוא אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8 שבועות - תגובה
הילה כהן24/05/2011הי שרה ,
המשולש לטיפול בעצירות הוא : סיבים תזונתיים ,ספורט ושתיה מרובה
לעצירות קשה ניתן לקחת 2 כפות שמן פרפין בערב
ולשתות מיץ שזיפים בבוקר על קיבה ריקה
נסי לשלב פירות וירקות עם קליפה בתפריט ולשתות הרבה מים (הרבה אומר להגיע לצבע שתן בהיר)
עוד דברים שיכולים לעזור : יוגורט אקטיביה וסלק מבושל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
שרה24/05/2011הילה ושולה תודה על התשובה המהירה,
אני כמעט ולא אוכלת ירקות ומעט מאוד מלון,אבטיח אני כבר יכולה ירקות עם קליפה??
לגבי השתיה אני מנסה לשתות אבל נסתמת מהר.
אני יכולה לאכול סלט - עם עגבניה מלפפון חסה??
אני צריכה רעיונות לתפריט
תודה שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה - תגובה
הילה כהן25/05/2011הי שרה , 8 שב' אחרי שרוול את יכולה ורצוי שתאכלי ירקות עם קליפה - צריך לעשות זאת בהדרגה ,קודם ירקות שניתן לקלף מקולפים אחרי שלושה ימים ירקות שאכלת וקילפת הפעם עם הקליפה ובסוף ירקות סיביים כמו חסה , כרוב, ברוקולי, כרובית , עשבי תיבול וכו'
הבסיס לתפריט צריך להיות 3 ארוחות שהיחסים הם : חצי מהנפח חלבון(בשרי,חלבי או ביצה) רבע פחמימה ורבע ירקות
בנוסף ארוחות ביניים כמו פרי , יוגורט , גלידה דיאט , חטיף אנרגיה , פרי עם שקדים וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי ניתוח קיצור קיבהמיכל24/05/2011
אתמול הייתי באסותא ועפי הנתונים שלי יש מצב לעבור ניתוח קיצור קיבה ה BMIשלי 36.1 יש לי בעיות של לחץ דם כאבי גב רפלוקס הרופא אמר שבגלל הרפלוקס כדאי אולי לשקול מעקף קיבה
השאלה הנשאלת מה עדיף מעקף קיבה או ניתוח שרוול
ואיך אפשר לדעת אם הרפלוקס אכן יעשה לא טוב לאחר ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לגבי ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק24/05/2011שלום לך,
אנחנו לא רופאים. אנחנו מנותחים - חולקים את מה שעבר עלינו. תחושות רגשות. מאגר מידע למנותחים. אנחנו לא קובעים איזה ניתוח לעשות . זה מתפקידו של המנתח להמליץ ולהסביר.
אם מנתח ממליץ לך על מעקף בגלל ריפלוקס כדאי לך להקשיב לדעתו.
יש 3 סוגי ניתוח ורצוי יחד עם המנתח להתאים את הניתוח הכי אפקטיבי לפי ההסטוריה הרפואית, מחלות, תרופות, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש פורום - לשריין תאריךשולה זק24/05/2011
חברים יקרים, חדשים, ותיקים ואלו שעוד יכנסו עד למועד המפגש,
נא לשריין ביומנים את יום חמישי 7.7.11 מועד מפגש הפורום ב"סוף העולם שמאלה"
(רמות השבים/הוד השרון) - אצל לילך פ.
פרטים מלאים יבואו בהמשך.
מי שמעוניין כבר לאשר השתתפות נא לעשות זאת למייל:
[email protected]
נא לציין שם, דוא"ל, מספר טלפון נייד.
בברכה,
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המפגש יומיים אחרי הניתוח שלי
מירית28/05/2011חבל רציתי לפגוש אותכם כי במפגש הקודם לא יצא לי להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינק'ה מה עם פרטים...?
עפרה31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה יגיעו בזמן - תגובה
שולה זק31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סגירת הטבעתמיה24/05/2011
הטבעת שלי סגורה על 7 - הורדתי כמה ק"ג בודדים בסה"כ במשך כמה חודשים. אני מרגישה הגבלה באוכל, אבל עובדה שהירידה מאוד איטית! האם להמשיך לסגור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סגירת הטבעת - תגובה
שולה זק24/05/2011שלום מיה,
לא ציינת משקל התחלתי. גובה ומשקל יעזרו לחישוב ה- BMI.
האם את במעקב דיאטנית? מאוד חשוב וחיונ. לקבל תפריט מאוזן ולעמוד בו.
יתכן ואת אוכלת דברים עתירי קלוריות ושומנים - אמנם בכמויות קטנות בגלל המקבלה של הטבעת , אך מספיק בכדי לא לרדת במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא לקטנים ומתלבטת לגבי ניתוח שרוולדפנה23/05/2011
אני אמא לתאומים בני 8 חודשים ומתלבטת מאוד לגבי הניתוח בעיקר בגלל ההחלמה.
יש לי BMI=45 מה שבהחלט מצריך ניתוח אך מצד שני הקטנטנים שלי כל הזמן רוצים ידיים וצריך להרים אותם , לרוץ אחריהם, להתכופף מה שהבנתי מאוד בעייתי לאחר הניתוח.
אשמח לשמוע מהנסיון שלכם כמה זמן באמת אורכת ההחלמה, מהי עוצמת הכאבים, מה מותר ומה אסור לעשות לאחר הניתוח ותוך כמה זמן מהניתוח אפשר לחזור לפעילות שכוללת הרמה, התכופפות וכו' בתדירות גבוהה
המון תודה
דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לקטנים ומתלבטת לגבי ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק23/05/2011שלום דפנה,
ההחלמה מניתוח היא מאוד אינדיבידואלית. . קחי בחשבון שניתוח הוא ניתוח גם אם לא עם בטן פתוחה. תצטרכי לפחות חודש ימים להתכופף בזהירות וכמובן לא להרים את הילדים בהנפף יד. אני מניחה שהסובבים הקרובים יעזרו לך. אני חושבת שהתנהלות עם BMI 45 לא פשוטה ואת צריכה לחשוב על העתיד שלך - להיוץ אמא בריאה ואנרגטית.,
יש כאן אמהות צעירות שיגיבו לך בודאי בהמשך. רחל ב. שעברה ניתוח לפני כמה שבועות, לילך פ. אפרת עוזיאל, תהל.
כולם יגידו לך - לכי על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דפנה
שרה24/05/2011גם אני אמא לקטנטנים ועברתי את הניתוח לפני 7 שבועות,
ממליצה בחום.. השבוע הראשון היה קצת קשה אבל קיבלתי עזרה מהבעל, אמא וחברות
לאחר שהורדתי את התפרים הכל נעשה יותר קל.
אני פשוט תפעלתי את כולם לא התביישתי פשוט ביקשתי עזרה.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דפנה
יושי24/05/2011אני היום שבועיים אחרי שרוול. ואני אמא ל 3 ילדים, אמנם בגילאים יותר גדולים: 8,7,3 אך עדיין ההתנהלות בבית היא יומיומית ואינטנסיבית...
אמא שלי הייתה אצלי כל זמן שהייתי בבית חולים יומיים אחרי וזהו. עכשיו אני כבר לגמרי חזרתי לעצמי... אז לא מרימה את הילד ולא מנקה את הבית , אבל חוץ מזה הכל רגיל! אני ממש ממליצה לך ללכת על זה - ההרגשה כל כך נעימה והרגשת "ניצחתי" (שעדיין לא התחלתי "לנצח")- שאין דומה לה!
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שאלות...קובי23/05/2011
היי שוב וערב נפלא
שוב שאלות שמטרידות אותי...
1. ה BMI הקובע את הזכאות נקבע ע"י רופא המשפחה המפנה או ע"י הועדה?? אני ממש במתח כי אני ממש על הגבול של 40 אך עם לחץ דם גבוה ...
2. בעיסוקי אני נוסע לחו"ל לעיתים תחופות כמה זמן לאחר הניתוח אפשר לחזור לשגרה מלאה (לא מאמץ פיזי אך כן נסיעות לחו"ל)
תודה רבה והמשך ערב נעים
קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שאלות... - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/05/2011שלום קובי
עם BMI כמו שלך ויתר לחץ דם אין לך מה לדאוג.
לגבי החלמה - זה תלוי במנותח. אני ממליץ להיות בקרבת מקום (בארץ) בחודש הראשון לאחר הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבטיח... מה הגבול?!עופר23/05/2011
שלום,
אני נותחתי שרוול ביום רביעי האחרון,
ולחר שנמאס לי מהתזונה הנוזלית, וירקות טחונים, מרוסקים עבר יפה.
ניסתי לאכול אבטיח, כמובן שהמון לעיסות,
אבל עובר יפה,
מה שמוזר לי אני לא מרגישה מלאה,
אני אוכלת ואוכלת מהאבטיח ולא מרגישה צורך להפסיק או להקיא.
זה נורמלי?
זה לא מלחיץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבטיח... מה הגבול?! - תגובה
שולה זק23/05/2011אישית לא הייתי אוכלת אבטיח כמה ימים אחרי ניתוח
האבטיח הוא עם סיבים ועם סוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
עופר23/05/2011זה יכול להיות מסוכן?
אני הבנתי שכל גוף וההסתגלות שלו,
ואם זה עובר טוב, אז אין בעיה. לא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? - תגובה
שולה זק23/05/2011אם אני מבינה נכון את 6 ימים אחרי ניתוח. את אמורה לעבור לכלכלה רכה שזה גבינות רכות מעדנים ללא חתיכות פרי. פרי תפוחי אדמה, מרק עם ירקות מבושלים ומרוסקים.
בשלב הזה עדיין לא אוכלים פירות וירקות חיים.
אני מאוד ממליצה להיפגש עם דיאטנית בהקדם ולקבל תפריט מאוזן שמתאים לשלבי הניתוח בהם את נמצאת וכן הדרכה לגבי המשך הכלכלה.
ממליצה להכנס לשאלות נפוצות ולקרוא את המלצותיה של הילה הדיאטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? - תגובה - תגובה
הילה כהן24/05/2011הי מלי
יש מספר סיבות שלא לאכול כל דבר בהתחלה ,גם אם הוא עובר טוב:
1. תקופת ההחלמה מהניתוח אורכת כ-6 שבועות בזמן זה נרצה שרב הכלכלה תהיה חלבונית - כדי לתמוך בריפוי הפצעים
2. בתקופת ההחלמה לא נרצה שתצרכי סיבים תזונתיים - שמגרים ו"שורטים" את פצעי הניתוח הפנימיים בקיבה
3. יכולת העיכול והערבול של הקיבה הקטנה מתפתחות בהדרגה ולכן יש הגיון בהתקדמות הדרגתית מבחינת מרקם, סיבים ותכולת חלבון בתפריט
חכי עם האבטיח לשבוע החמישי ובינתיים הצמדי לתפריט שקיבלת מהדיאטנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבטיח
נטלי24/05/2011שלום לך.אני שנה אחרי ניתוח ו לא אכלתי אבטיח אסור.....אני חודש ראשון אחלתי רק גלי ו יוגורת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ולא אחר...
דניאל26/05/2011גם אצלי חומוס עובר בקלות,
לשמחתי, האוכל הפסיק להעסיק אותי, הדגים מעניינים יותר.
אגב, מי שנוסע בכביש 6 , הפיצה ב- SI CAFE שבתחנות העצירה, הותאמה בדיוק לשרוול שלי. והטעם שלה לא רע בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת השקשוקהרוני23/05/2011
הי חברים
מזמן לא כתבתי- אני כחודשיים אחרי השירוול מינוס 15 ק"ג.
לאחרונה דברים נכנסים בקלות מדאיגה- אבל אני מנסה לתפוס עצמי ולא לאבד את התהליך.
ביום שישי ישבתי עם אישתי (שהיא רזה באופן מרגיז עד לשיקולים האם נסקול אותה במפגש הבא...)באחד מבתי הקפה הפלצניים והזמנו ארוחת בוקר- אני הלכתי על השקשוקה שאמורה לרדת די בקלות- אישתי ניסתה לשכנעני שנזמין מנה אחת בלבד, לצערי ראשי השמן עדיין בשלטון- כמו קדאפי הקיבה המרדנית לא ממש נספרת על ידו... סרבתי לחלוק עם אשתי את ארוחת הבוקר, לאחר חמש דקות קשות שעה שבצלחת נשארו שלושת רבעי המנה ועל פני מבט מיואש- צחקקה לה אשתי בזלזול ורק מפני שסיכמנו שמשפט כמו "אמרתי לך" לא נאמר בינינו היות והוא ממש מרגיז- היא אמרה אותו פעמיים... מה לעשות צודקת הרזה בת רזה הזו- אגב הייתה זו הפעם הראשונה שאישתי סיימה לבד את המנה שלה ואף טעמה ממנתי המיותמת. סיכום שקשוקה כן - אבל בשיתוף עם בן/בת הזוג...
מקס- אשמח לקחת על עצמי את תפקיד שפן הניסיונות לאוכל מהיר- רשמו לעצמכם שקשוקה יורדת יפה אבל מעט....
בפעם הבאה פיצה האט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת השקשוקה - לא פתיח טוב
שולה זק23/05/2011ראית את הזרט של מיקי רוזנטל ......בשם הנ"ל!!!!
אז שקשוקה...זה בסדר לא נערב ה"שיטה" חחחחח.
זה רק מוכיח שוב את צדקתי - אין חכם כבעל ניסיון.
לגבי הג'אנק.....תמשיך א הסקר של מקסי וב- 7.7.11 נעשה טבלת השוואות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאושר שנמצא לי יורש !
מקס ברנר23/05/2011שים לב-מנסיוני הפיצה הדקה-הקריספית-עוברת יותר טוב.העבה של "פיצה האט" תהיה חוויה ייחודית.ספר לנו אחרי.
ניסיתי גם בורקאס.אני, שיכולתי לפצח עשרה בורקאסים במהלך דיון מקצועי ער וטעון,הצלחתי לסיים אחד בינוני-כנראה די הרבה בהשוואה למשרוול סטנדרטי (מאלה המעצבנים ששואלים כאן:"הורדתי רק 33 קילו ב-35 ימים-זה לא לאט מדי ?" )
שקשוקה היא באמת אחד ממאכלי הרחוב הכי קלים לאכילה-אם מוותרים על הלחם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע שנייה!!!!
ציפיטפוט24/05/2011אני פשוט מחפשת את הלסת שלי שנפלה..........
35 קילו????????? ב 35 יום????? אתה אמיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורה-את כנראה מורעבת !
מקס ברנר24/05/2011ולא קוראת את כתביי המרובים ביסודיות הנדרשת.
אני יורד לאט-גם כי אני כבר בן 50 ובוגר הרבה דיאטות,גם כי יש לי תיאבון מאד בריא למשרוול,וגם כי אני צורך מתוקים למיניהם (רק בכמות יותר קטנה מבעבר )בואי נאמר שאחרי כמעט 5 חודשים אני עוד רחוק מהורדת 35 קילו !
אני מניח שאת בדיאטה דלת פחמימות ,ולכן ראייתך מעורפלת ואת מתקשה להתרכז !
מה שחשבת שקראת נאמר על דרך ההומור,והוא מתייחס ל "מעצבנים" שאני מותח עליהם בקורת מתמדת.הם יורדים מהר מדי במשקל-ע"י שילוב הקאות,הרעבה עצמית והפרעה מטבולית לא מפוענחת,(אולי גם ספורט אתגרי )ויוצרים רף ציפיות מתסכל לכל השאר נוכח חוסר היכולת להדמות להם.
בערך מה ש "יוסף ממחלקת המים " ירגיש אחרי שיציץ במלתחה של הבריכה לשחקן אן.בי.איי שיצא מהמקלחת !
אין מה לחלום על מה שלעולם לא יהיה לנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס - לידיעתך ...
ציפיטפוט25/05/2011אתה הורג אותי מצחוק ואני די עוקבת אחריי התגובות שלך, האמת לאחרונה לא נכנסתי לפורום אבל כשנכנסת מחפשת את תגובותיך :)
אגב דיאטת הפחמימות נכשלה כישלון מוחץ (כנראה אני מחכה כבר לתאריך ושומרת את כוחותי ליום המיוחל)
בכל מקרה הורדת במשקל ובאמת לא משנה אם תוך חודש או 5... העיקר שהורדת ותמשיך בדרך הזאת.... (על מי אני עובדת זה כן משנה הרי רוצים לרדת כמה שיותר וכמה שיותר מהר! אבל במצבי אני מקנאה בכל מי שיורד גם אם זה לוקח 5 חודשים...)
ב-ה-צ-ל-ח-ה :)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מה עם הפיצה האט?
רוני24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצה האט
רוני24/05/2011עדכון - הפיצה נלעסה וערבה לחיכי - קצת תחושת צרבת - אבל "ירד לא רע" אבל - מעבר למשולש אחד בלתי אפשרי! ואני מדבר על מישהו שהיה מחסל לבד מגש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין
אורן24/05/2011למה לאכול פיצה ,אם אתם אמורים לעשות תהליך הרזיה.
הניתוח הוא כלי עזר לתהליך ההרזיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר שאסור - תגובה
שולה זק24/05/2011נכון כלי עזר. אבל לא כלי מניעה.
לא נמנעים מאוכל.
אוכלים מעט וקצת וקמצוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן-אני רוצה לגלות לך סוד שמור
מקס ברנר24/05/2011ביותר-משהו שלא מדברים עליו כאן !
5 שנים אחרי 25-30 אחוז מהמשרוולים משמינים חזרה
הסיבה העיקרית לזה:בשלב מסויים הם מתחילים לחיות בעיקר מפיצוחים וממתקים (ואם נשאר מקום יוסיפו גם חצי פולקע...)
מי שחושב שאחרי השרוול יחיה רק מגבינה אפס אחוז,חסה,וקפה נטול קופאין עם חלב נטול שומן ,מועד למצוא את עצמו בקיצון ההפוך יותר ממי שאוכל תפריט מאוזן-"אוכל של אנשים"-רק מעט ובאחריות.צריך להנות מהאוכל גם אחרי הניתוח-בייחוד אם זה היה מרכז חייך עד הניתוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליפות...
עפרה25/05/2011כמה שהדברים האלו נכונים ואני רואה את זה על עצמי...
אני מנותחת כבר 3 חודשים וכמעט ולא נמנעת מכלום למעט עוגות בורקסים ושות' כי זה במילא אני לא אהבתי אף פעם... הירידה בסדר גמור ההרגלים של האכילה המהירה עדיין לא מיושמים במלואם ואני מרגישה באמת כי הדיאטה הזו שונה מכל הדיאטות שעשיתי בעבר כי הכמויות פה שפויות ואפשר להנות מהכול במידת האפשר...
בדיאטות עבר הייתי נמנעת מכל דבר ועד שהשגתי ירידה של 20 ק"ג לערך הכל היה נשבר כי שוב הייתי "מתנפלת" על מאכלים שהייתי נמנעת מהם....
GOD BLESS THE SLEVE.... :)
ומקס... GOD BLESS YOU אני מאוד נהנית לקרוא את כל מה שאתה רושם ניכר כי הנסיון עושה את ההבדל ומזריע בטחון ... וזה מה שעושה את הפורום הזה כל כך מבורך באנשים טובים...
יום מקסים לכולם.... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקדונלדס
דניאל25/05/2011רוני,
יש להם מוצרים ב-10 ש"ח , בגודל המתאים לילדים.
מנסיון שלי, המבורגר או מק-דג או מק-שניצל קריספי בגודל הזה,
מתאים בדיוק לגודל הקיבה שלי (מינוס הביס האחרון - שבו אני מרגיש כבדות מה...)
וזה בא ממני, אולי אחד מה"מרגיזים" שירד 42 ק"ג ב-5 חודשים.
(בלי פעילות ספוטיבית, ובלי לבחול בשוקולד גלידות ופיצות)
כן, אני מצליח גם לגמור משולש פיצה(בלי ה"קשה" בסוף)
וכוס של גלידת יוגורט עם תוספת יוגורט, גרנולה, קוקוס ופקאן סיני - עובר אצלי טוב מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?כמה שקלת בשיא ?
מקס ברנר25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 43 במשקל 125 ק"ג בשיא
דניאל25/05/2011אבל אתה צריך לדעת את הפרטים האלה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה דניאל המקורי ?!מהדגים ..
מקס ברנר25/05/2011ולא דניאל מהקפה או איזה דניאל מתחזה אחר ?
קודם כל תודה על הרצפט לפרוזן יוגורט-אנסה אותו בקרוב
זה עתה סיימתי רבע קילו של מסבחה-עברתי ביפו ליד אבו חסן,ולא יכולתי לסרב להזדמנות.אמנם וויתרתי על שתי הפיתות שמלוות את המנה,על רבעי הבצל ומיץ הענבים,אבל אני לא יכול להגיד שרבע קילו חומוס חם עם גרגרים,מיץ לימון ושום היווה איזה אתגר משמעותי לשרוול שלי.אני די משוכנע שמעצבת השרוולים גזרה לי אותו גדול,כי ממה שאני שומע פה אנשים ממשיכים לאכול לאורך זמן "כמו ציפור".אני כבר לא אוכל "כמו חזיר" אבל בהחלט מנות די יפות:שעתיים לפני החומוס אכלתי קרקרים של שיפון עם ממרחים שונים ופרוסה מכובדת של פשטידת ירקות,ובין לבין שתיתי.
וכן...-הביצועים שלך בתחום הפחתת המשקל מעוררים כאן קנאה וכנראה גם תסכול.אני עומד ביעדים הצנועים שלי לפי שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אני מורידה בפניך את הכובע
ליאתול25/05/2011השרוול שלי לא יכול להכיל כמויות כאלו אבל כן שמתי לב שפתאום אני יכולה להכניס לשרוול יותר מלפני שבועיים!!!
הדיאטנית בסורוקה שראתה אותי במקרה (כי אבא שלי היה מאושפז שם) אמרה בתום שיחה איתי שאני צריכה להגיע אליה דחוף כי נראה לה שאני לא אוכלת מספיק ושאני לא אמורה להתלונן על עייפות תמידית כי זה מצביע על "בעיה" ולכן קבעתי תור אליה בסורוקה לעוד שבוע וחצי!!
היא אגב אמרה שכנראה הדיאטנית שלי מהקופה לא מבינה בכלל בקיצורי קיבה ומנותחים מהסוג הזה!!
ביי בינתיים ליאת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם "אשת הברזל"-הדיאטנית הפרטית
מקס ברנר25/05/2011שלך-את כבר לא מטופלת אצלה ?!
עם השיטות שלה והגנים של עופר היית חוזרת לשקול כמו בכיתה ג'.השאלה רק אם היית מרגישה חיונית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי יש עודף?סיגל23/05/2011
נכון,שיש לי עוד חודש עד מעקף הקיבה אבל הגעתי לשלב החששות.אני שמחה שמצאתי את הפורום המקסים והאנושי הזה ועוקבת אחרי הנאמר...
ולשאלתי...מה עם עור עודף?לכולם יש?האם ספורט עוזר?
תודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיה צרה בשעתה - תגובה
שולה זק23/05/2011יקירתי אולי בכלל לא תעלה הבעיה אצלך?
ספורט עוזר מאוד. גם שתיה מרובה עוזרת.אז בואי נעבור את הניתוח...נרד במשקל....נגיע למשקל רצוי יציב של חצי שנה ואז נראה אם צריך שחזורים למיניהם.
חלק מהניתוחים נמצאים בסל הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל-כמה קווים מנחים
מקס ברנר23/05/2011ככל שאת כבדה יותר בתחילת הדרך-יש יותר עור שיידלדל בסוף הדרך.אם את קטנת קומה ואושרת לניתוח עם 98 קילו עלובים,מצבך טוב בהרבה ממצבה של מוסיקאית מקצועית שהכרתי פעם ששקלה כמעט 200 !!
ככל שאת צעירה יותר-העור גמיש יותר ומשתקם טוב יותר.אם את בת 17-מצבך מצויין.בת 62-פחות מוצלח.
כמובן-ככל שתורידי יותר-יהיו יותר עודפים
בקיצור:בת 60 שיורדת 100 קילו היא חלומו הרטוב של כל פלסטיקאי !
וספורט עוזר-עד גבול מסויים
וגם נתונים גנטיים-שאינם בשליטתך- משתקללים במשוואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הסבלנות
סיגל23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי יש עודף? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/05/2011שלום סיגל
ספורט עוזר
למעט יש עודף שמציק - ניתן לתיקון במסגרת בית חולים ציבורי (על חשבון הקופה)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשיים אחרי שרוולעופר23/05/2011
בהתחלה היה לי קשה לאכול אפי' רבע שניצל והיום אוכל שניצל שלם בארוחה אני חושש שגדלה לי הקיבה כמו בהתחלה יש ממה לפחוד? או שזה הנורמל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים אחרי שרוול - תגובה
שולה זק23/05/2011למה לפחד מאוכל? מותר לאכול וצריך לאכול.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מאוזן ולהתנהל על פיו.
רצוי בשנה הראשונה לאחר הניתוח להקפיד על ליווי דיאטנית, ביקורת רפואית ובדיקות כל 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת בסורוקה אצל אובנת ....אירמה23/05/2011
שלום לכולם. אני מתכוננת לניתוח טבעת בסורוקה אצל מנתח בשם אמנון אובנת .
קיבלתי עליו המלצות חמות....אך בפורומים אני לא רואה שאנשים כותבים על הניתוחים
שעברו אצלו ?????????
האם אני יכולה להיות רגועה?????????ולהמשיך בתהליך ??...אשמח לקבל את חוות דעתכם הכנה על המנתח אובנת..
תודה אירמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה טבעת .... - תגובה
שולה זק23/05/2011כל המנתחים הם מתנחים טוסים. שאלתי למה טבעת? האם קיבלת הסבר על כל סוגי הניתוחים? האם בדקת שאכן ניתוח טבעת מתאים לך ? להרגלי האכילה שלך? הפרעות האכילה?
בפורומים בדרך כלל משוחחים על התהליך של הניתוח לפני אחרי, הרגשות רגשות והתנהלות. הפורומים לא נועדו לעצמת המנתחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נותחתי אצל אובנת אבל שרוול
ליאתול23/05/2011הייתי מיועדת לטבעת ואז דיברתי עם דר' דוחנו שמנתח עם אובנת והוחלט על שרוול .
היום אחרי 5 חודשים אני ממש מרוצה ולא הייתי מוותרת על הניתוח.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח טבעת אצל אובנת בסורוקה
אירמה24/05/2011תודה על תגובתכם המהירה. הגובה שלי -162 סמ ...המישקל שלי כרגע 97.5 קג.
כבד לי כואב לי הגב ונימאס לי מהניסיונות הכושלים להרזות.
את כל הבדיקות כבר עשיתי במרץ . מחכה לתור לפגישה עם הכירורג ב 22.6.11 ????
עיקוב קטלני בגלל הדרכה לא נכונה במכבי. אני יכולה לעשות את הניתוח רק באוגוסט בגלל העבודה\עיקוב\תור לכירורג ..בנוסף לכל התחילו לצערי את השביתות בבתי החולים...מקווה שהכל יסתיים במהרה לשביעות רצון כולם.
לגבי השאלה: למה טבעת??? התשובה : 1. בדיוק בגלל כל מה שאני קוראת בפורומים על חששם של המנותחים לאחר הניתוחים האחרונים..לא מוכנה לקחת סיכון ככ גדול.. 2. הטבעת ניקראת " ניתוך הפיך\נקודת חזור" ניתן לשלוט במצב....
והוא הכי פחות מסוכן...
תודה על סבלנותחם.. אירמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח טבעת אצל אובנת בסורוקה - תגובה
שולה זק24/05/2011אירמה,
חששות זה טבעי ואנושי.
קראת גם את התגובות של המנותחים אחרי?
קראת גם על כל מנותחי הטבעת שעברו ניתוח חוזר להוצאת טבעת והפיכת הניתוח לשרוול או מעקף, בגלל בעיות שהטבעת גרמה ואו השמנה חוזרת?
ניתוח הפיך????????? אז למה שתעשי ניתוח בכלל?? אני אהווה לך "ניתוח וירטואלי. תלכי לדיאטנית, שלבי פעילות גופנית, שני הרגלי אכילה ותראי שתצליחי יפה מאוד במשימה. כל שבוע נדבר חצי שע בטלפון ומבטיחה לך לשבת על הוריד יותר מטבעת וללא הקאות ו"תקיעות".
שמעתי על הוצאת טבעת בגלל בעיות ולא בגלל שזה "הפיך" והמנותח החליט שהוא מסתדר לבד.
מאחר והניתוח נדחה לך, ממליצה קצת להתעמק בחומר וכן לקבל הסבר מהמנתח על כל סוגי הניתוחים. כמו כן - את מוזמנת למפגש הפורום ב- 7.7, דבר שיתרום לך רבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)