מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה עצה באירגון מפגש חברתי בצפוןשלמה מסאסא01/06/2011
שולה שלום,
נטלי ואני רוצים לארגן מפגש חברתי להחלפת דעות וליצור קבוצת תמיכה בהמשך.
הכוונה שלנו לפנות לאנשים מאיזורים בגבולות טבריה-נהריה-מטולה ורמת הגולן.
האם את מוכנה לתרום לנו מניסיונך באיך לבצע זאת.
תודה שלמה ונטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל התארגנות מבורכת - תגובה
שולה זק01/06/2011ועל אחת כמה וכמה התארגנות לשם יצירת קבוצת תמיכה.
ניתן להיפגש באחד הימים בשעות אחר הצהריים ולהתחיל לגבש תכנית.
ניתן לצלצל אלי ונעשה שיחות ועידה לתאום פגישה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,לקבוצה בצפון
סיגל01/06/2011אני מכרמיאל ואשמח מאוד מאוד להצתרף לקבוצה.
אם צריך עזרה אשמח לעזור, למרות שאני 3 שבועות לפני ניתוח מעקף.
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בצפון
גילה פ01/06/2011הידד למי שמרים את הכפפה, אני מנהריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאיזור כרמיאל אשמח להצטרף
יארא01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממטולה אשמח גם להצטרף.
יעל הצפונית02/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות א.ס בטןקובי01/06/2011
שוב שלום חברי פורום יקרים
מתוך תשובה אולטרה סאונד שקבלתי עכשיו:
כבד – מוגדל ובעל הסננה שומנית משמעותי דרגה -3 אין לדון בתהליכים מוקדיים עקב
הסננה שומנית.
האם יש סיבה לדאגה??
האם יכול לעקב ניתוח??
שוב המון תודה על ההתייחסות
קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיגיעו הרופאים
מקס ברנר01/06/2011ומענה מדוייק תוכל קרוב לוודאי לקבל מרופא של מחלות כבד-טוב שתדע שהמצב המתואר כמובן אינו בריא,אבל הטיפול העיקרי בו הוא הפחתת משקל וטיפול בסוכרת ובשומני דם גבוהים (האם אתה סובל ממחלות אלו ? )אנחנו לא יודעים עליך הרבה (גיל,משקל,מחלות רקע וכו' )אבל אין ספק שהניתוח הממשמש ובא הוא הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות למען הכבד שלך !אגב-הריפוי מהמצב שתיארת אורך בד"כ שנתיים לפחות.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בבית חולים ציבוריאורלי ל31/05/2011
שלום לכולם,
תודה על ההתייחסות לשאלתי הקודמת,ממש נפלא שיש אתר שכזה!התלבטתי בין שרוול לטבעת וקיבלתי תגובות ללכת על שרוול-עכשו אני מתלבטת בין ניתוח ב"מלבי" אצל אחד מהשלושה שזה יעלה לי כ-10,000 שקלים מאחר ואין לי ביטוח בריאות פרטי ,אלא רק מכבי זהב ,או בבית חולים כמו תל השומר אצל ד"ר גויטיין או במאיר אצל ד"ר שוורץ - שאליהם יש לי תור באוגוסט,האם בטוח הם אלו שיעשו לי את הניתוח ולא איזה מתמחה צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בבית חולים ציבורי - תגובה
שולה זק31/05/2011את יכולה להיות רגועה. הם ינתחו אותך. כמובן אחד מהם זה שתבחרי בו.
בררת באסותא כמה תעלה לך ההשתתפות העצמית.
כמדומני עם מכבי זהב ההשתתפות הרבה יותר נמוכה מהסכום שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם מנתחים מצויינים וכולם יהיו
מקס ברנר31/05/2011בחדר הניתוח בעת הניתוח.סביר שיעבדו איתם מנתחים יותר זוטרים.ככה זה-אין דרך אחרת להתלמד,וגם המנתחים שנקבת בשמם היו פעם מתמחים !
ולגבי עלות הניתוחים ב-מלב"י-את צודקת כי מלב"י היא חלק מ"אסיא מדיקל" שהיא חברה פרטית לניתוחים, שהוקמה כדי לייצר רווחים נאים למייסדיה.הם אמנם יושבים ב"אסותא",אך לא שייכים ל"מכבי".את משלמת 1500 ש"ח עבור טופס 17,השלמה לשכר מנתח,והשתתפות באביזרים (מה שהחבר'ה כאן מכנים "סיכות").העלות הכוללת עלולה להגיע גם ל13-14 אלף ש"ח (אם את כן שוקלת לממן את זה מהון עצמי או בסיוע קרובים נדיבים ).
רק די לקבל פרופורציה-אם היית מגיעה "מהרחוב",בלי ביטוח רפואי דרך קופ"ח כלל,והיית רוצה לעשות ניתוח "פרטי טהור"-לא היית מקבלת עודף גם משמונים אלף ש"ח !
אמרי מעתה-הטופס 17 שאת מקבלת בקופה שווה הרבה כסף !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי לניתוחקובי31/05/2011
שוב שלום לכולכם..
סיימתי עכשיו הרצאה של ד"ר סקרן במלב"י התרשמתי מאוד וממש רוצה כבר לעבור את הוועדה של מכבי
שמעתי שם שיש סיכוי שחברת פניקס לא תסכים לכסות את הניתוח למרות שיש לי כיסוי לניתוחים מאחר וזה מוגדר כניתוח כתוצאה מעודף משקל
האם כך הדבר???
תודה רבה
קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסוי לניתוח - תגובה
שולה זק31/05/2011לגבי העלויות והכיסויי הבטיוחי הפרטי עליך לפנות לחברת הביטוח ולברר איתם ובנוסף גם לברר עם איזה מנתחים הם עובדים.
החברים בפורום שנותחו דרך ביטוח פרטי כולם סבלו מהשמנת יתר חולנית, כך שאם יש לך ביטוח פרטי המכסה גם ניתוחים אין סיבה שלא ישתתפו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי-שיעורי בית למחר-החרגות
מקס ברנר31/05/2011כשמצטרפים לביטוח בריאות פרטי ממלאים הצהרת בריאות כדי שחברת הביטוח תוכל להעריך את הסיכון החיתומי של המבוטח.ככלל הפוליסה מגיעה עם "החרגות",כלומר חוסר כיסוי על מצב רפואי שהיה קיים במועד ההצטרפות לביטוח.כמה שמן היית במועד מילוי הצהרת הבריאות?!בדוק במסמכים ושאל את הסוכן.
חלק מאיתנו-שהפעילו ביטוח פרטי-הצטרפו לביטוח קבוצתי מועדף שלא כלל חיתום (מצטער אם זה נשמע סינית...).לא ניתן לשלול לחלוטין את החשש שאתה מעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעתאורטל31/05/2011
מה זה המיפגש הזה ביולי איפה הוא נימצא אם תוכלי לתת לי קצת פרטים מה זה בדיוק אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת - תגובה
שולה זק31/05/2011שלום אורטל,
מאחורי השמות כאן יש אנשים ודמויות....אחת כמה חודשים אנחנו נפגשים - ממפגש למגש כוחנו עולה חחחחח יותר משתתפים.
המפגש הקרוב כבר מתקרב והוא יהיה ברמת השבים (סוף העולם שמאלה). פרטים מלאים יגיעו בהמשך.
במפגשים האלה מגיעים גם חברים שטרם עברו ניתוח וזה מאוד מחזק אותם (תשאלי את רותי ואת רוני ).
מקווה לראותך במפגש
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה אורטל ושתי הערות
מקס ברנר31/05/2011ראשית-אנו ממליצים על סימני פיסוק.הם בהחלט מסייעים בהבנת הנקרא !
שנית-אין מתכונת אחידה למפגשים.לעיתים יש הרצאה מקצועית,יש הזדמנות לפגוש עמיתים בשלבים שונים ,לפני הניתוח או אחריו ולשאול שאלות.מטבע הדברים יש כיבוד...
שולה-כמנהיגת הפורום והרוח החיה בו-ולילך.פ שהיא המארחת יגדירו את המתכונת למפגש הבא.
תנוח דעתך-לא יישאלו אותך שאלות שאינך רוצה להשיב להן,וגם לא תתבקשי להרים את החולצה ולהציג את הבטן...כל אחד מחליט עד כמה להשתתף ולהחשף.
יש כאן מספיק חברים לדרך שכדאי להכיר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אורטל01/06/2011אני אשמח להגיע במידה וזה לא כל רחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בין רעננה להוד השרון
מקס ברנר01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפגשתי שבוי לפני הניתוח עם הפורום
רוני01/06/2011במפגש האחרון בפברואר נכחתי, היה זה שבוע בידיוק לפני הניתוח שלי (תראי בתמונות של רותי הבחור עם אשתו והתינוק) המפגש הזה נתן לי יותר הסברים ועידוד מכל ייעוץ רפואי ו/או חומר שקראתי.
מאז אני כל יום בפורום קורא ולומד - ולעיתים גם משתף.
אני יותר מממליץ להגיע.
מעבר לכך אשמח לייעץ טלפונית ולענות על כל שאלה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום טוב
אורטל02/06/2011ותודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו, אני אחרי וכבר בביתavivit5931/05/2011
יום ראשון נותחתי,
אי אפשר להגיד שלא היה קשה, אבל פחות נורא ממה שפחדתי
אין לי בכלל כאבים,
בחילות היו טיפה ביום הראשון, והקאה קלה אחת
היה לי דימום קשה מהקליפסים, ובגלל זה קיבלתי שתי מנות דם
אבל גם זה מאחורי.
עכשיו צריך להתרגל לנורמה חדשה של חיים
בינתיים רק שותה, מחר אוכל כבר "לזלול" קוטג'
המון בזכותכם שהלכתי על המהלך הזה בכלל
ועל כך מודה לכל אחד ואחד
מקווה להעביר חוויות במפגש הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בחיים החדשים
רים31/05/2011בקרוב מצטרפת אליך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה - תגובה
שולה זק31/05/2011שלום אביבית,
הנה חלף עבר לו הזמן מהר ואת כבר כאן אחרי.
אני מתחילה להתרגש לקראת המפגש שבו יקחו חלק הרבה חברים חדשים.
בהצלחה בדרכך החדשה ובתאבון עם הקוטג חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה אחריsw31/05/2011
שלום לכולם וכמובן שלום לשולה הנפלאה.
הרבה זמן לא כתבתי פה מסיבות שונות היום אני כשנה ארי ניתוח שרוול ירדתי 41 קילו ממשקל של 125 למשקל של 84 כדי להגיע ליעד יש לי עוד 4 קילו לרדת
אני אוכל עדיין כמויות קטנות מאוד למרות שהפיצוחים והמתוקים כהגדרת מקס הם מכשול לא קטן בנוסף אני עושה ספורט 3 פעמים בשבוע
אם יש למישהו שאלות או תהיות אשמח לענות
וכן היכולת בכדורסל משתפרת פלאים אחרי ירידה 41 קילו פתאום הטבעת כבר לא נראת כל כך גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה אחרי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה31/05/2011שלום לך,
מזמן לא התראינו. שמח שהכל בסדר ולמרות זואת צריך להקפיד על ביקור ומעקב אחת ל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר ועדהליהי31/05/2011
שלום לכולם,
מחר אני אמורה לעבור ועדה לפני ניתוח שרוול והבטן מתהפכת לי. חוששת,
האם תוכלו לספר לי קצת על הועדה?
הייתי אצל דיאטנית והיא אמרה לי שצריך לחשוב מה ההשלכות של הניתוח בעתיד, שעדיין לא יודעים מה קורה עם זה בגילאים מבוגרים.
מישהי/ו יכולים להסביר לי קצת יותר על הועדה וקצת לעודד.
תודה
ליהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר ועדה... בהצלחה!
אפרת רומי31/05/2011ליהי היי,
הועדה מורכבת משלושה אנשים שאת נכנסת אליהם אחד אחד (בניגוד למה שחשבתי שוועדה היא קבוצת אנשי מקצוע היושבת יחד)
1. כירורג\ית - מטרתו לוודא שאת עובדת בתנאים לניתוח, שלא עומדות בפנייך מגבלות פיסיולוגיות לניתוח. הוא מתחקר מחלות רקע, תרופות שאת לוקחת, רגישויות, ניתוחי עבר, מחלות במשפחה, נסיונות דיאטה קודמים, טיפולים שונים בהשמנה שניסית בעבר. מבוצעת בדיקה גופנית וכן מדידת משקל, גובה וחישוב מסת הגוף – BMI.הוא יבקש ממך את הא.ק.ג שעברת או הארגומטריה כמו במקרה שלי, את בדיקות הדם, את בדיקת השתן, את תוצאות צילום ושט קיבה או גסטרוסקופיה, אולטרה סאונד בטן עליונה, בדיקת תפקודי ריאות.
2. הדיאטנית - תבקש את המלצת הדיאטנית שהבאת איתך וגם המלצת הפסיכולוגית, הדיאטנית בודקת גם היא את נסיונות העבר שלך לירידה במשקל, ובאופן כללי תבדוק את המוכנות שלך לניתוח ברמת ההבנה של הצרכים המיוחדים ושינויי התפיסה שיש לעבור כדי להצליח בו, בדיקת הרגלי תזונה ואורח חיים. עוד היא תתן לך דף מידע לגבי דיאטה לפני הניתוח ותזונה אחריו (לא להבהל על התזונה שאחרי הניתוח עוד יעברו איתך עשרות פעמים בבית החולים)
3. פסיכולוגית\עובדת סוציאלית - זה החלק הטריקי, כאן תרגישי דה ז'אוו מהפגישה עם הדיאטנית אולם לא כך, מה שהיא מנסה לבדוק זה בעצם עד כמה את מוכנה ומה עשית בכדי למקסם את התמיכה ולייצר סביבה שתעזור ותתמוך בתהליך שלך, מנסים לברר התנהגויות היכולות לפגוע בתהליך כמו התמכרויות, הפרעות אכילה וכו'.
חשוב לקבל את אישורם של כל אחד משלושת הגורמים.
אני הייתי בלחץ שכמעט שכחתי את שמי ביום הזה, להגיד לך לא להיות בלחץ יהיה מטופש וחסר יעילות כי את תהיי בכל מקרה.
מה שאני ממליצה זה להתכונן לועדה כמו לראיון עבודה, לחשוב מה את הולכת להגיד ואיך והכי הכי חשוב... אבל ממש הכי חשוב... לא להתחכם!
לא להסתיר דבר, מקסימום יורו לך לעשות שינויים ולחזור שוב, זה עדיף מאשר לת מידע שגוי או להסתיר מידע שיוכל אח"כ לפגוע בך.
וקחי איתך צילומים, רק צילומים של כל הבדיקות והתשובות ומכתבי ההפניה. לא צריך לקחת את הדיסקים של הבדיקות אם יש לך.
אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול בשמחה.
בהצלחה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי 4 חודשיםגי.פי31/05/2011
היום מלאו לשרוול שלי 4 חודשים. 27 ק"ג ירידה ואני שמחה. לומדת מדי יום מה מתאים לי לאכול ומה לא. לומדת להסתפק בחתיכה קטנה של טונה צרובה על האש עם סלט. הולכת 3 פעמים בשבוע 4.5 ק"מ וגם נהנית מזה. הדלקת פרקים בנסיגה הלחץ דם תקין, הברכיים זזות בלי כאבים.
ולאחר שביום ראשון הלכה לעולמה (בשנתה) ידידה שלא הספיקה להגיע לניתוח השרוול שהיתה אמורה לעבור השבוע, אני מציעה לכל המתלבטות והמתלבטים קחו החלטה על החיים, ובצעו את הטוב ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כייף...
עפרה31/05/2011יש לנו כמעט אותם הנתונים....
כל תופעות לוואי שהיו לי לפני הניתוח נעלמו כלא היו וכייף ממש... אפילו תחושת הדיכאון שהייתה לי אחרי הניתוח עברה... :)
בהצלחה.... וכל הכבוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 חודשים אחרי...
אפרת רומי31/05/2011היי, כייף לקרא, מעודד משרוולת טריה לדעת שהחיים חוזרים למסלול שהפחד של כמה לשתות כמה לאכול ופחד לא להגדיל שוב את הקבה מתאזן
תודה והצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול או טבעת ?אורלי לאודון31/05/2011
אני בת 53,BMI בדיוק 40,מתלבטת איזה סוג ניתוח מתאים לי,לא מנשנשת כל היום אלא יותר אוכלת כמות גדולה בבת אחת,בדרך כלל בערב.
אין לי ביטוח פרטי ולכן אין לי כל כך חשק להוציא 10,000 שקלים ויותר,מתלבטת אם לעשות אצל ד"ר אבינוח-טבעת או שרוול בבית חולים ציבורי כמו תל השומר או מאיר או איכילוב,לא בוער לי לעשות את הניתוח,יכולה לחכות כמה חודשים.מישהו יכול לעזור לי מניסיונו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במילה אחת שרוול...
עפרה31/05/2011לעניות דעתי וכמי שמנותחת שרוול כבר כמעט 4 חודשים אני ממליצה בחום עליו...
את הנאומים אני בטוחה שחברים אחרים נפוצים ומוכרים בפורום ירשמו לך...
אין על השרוול... אין צורך להטריד את עצמך בפתיחות וסגירות כיוונונים ומדידות ודאגה על זה שגוף זר נמצא בתוכך....
תשמרי עליו הוא ישמור עלייך....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול או טבעת ? - תגובה
שולה זק31/05/2011לא הייתי ממליצה שתחשבי על כיוון טבעת. יש היום ניתוחים מתקדמים כמו שרוול ומעקף שלא מצריכים טיפול והתעסקות כל הזמן כמו טבעת.
ממליצה לגשת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ויחד להחליט איזה ניתוח הכי מתאים לך . רצוי להגיע לרופא עם ההסטוריה הרפואית שלך - מכתב מהרופא המטפל.
בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות לעמודים בקריטריונים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול או טבעת - נתונים לעיונך
אפרת רומי31/05/2011היי אורלי,
אני משרוולת מזה שבוע, ואחרי מחקר לא קטן שעשיתי טרום ההחלטה ללכת לניתוח ואני אשתף אותך בכמה נתונים, אתחיל מהקל לכבד:
1. בניתוח שרוול קיבה מוסר חלק ארי של הקיבה בו יושב הורמון הרעב גרלין, אותו הורמון האמור לידע אותך שאת רעבה מה שיוצר מצב כי כמעט ולא תחושי רעב.
בעוד שבניתוח טבעת אותו אוייב שנקרא רעב נשאר, שריר וקיים.
2. הגבלות האכילה - בעוד שניתוח טבעת מקשה על צריכת מזונות שונים ניתוח שרוול קיבה לא מגביל כלל את סוגי המזונות רק את כמותם כך שניתן להנות מהאוכל ולא לסבול מתחושת דיאטה מתמדת.
3. לניתוח הטבעת יש כ- 20% ניתוחים חוזרים כתוצאה מבעיות בטבעת כמו תזוזה שלה. עוד שבניתוח שרוול יש רק כ- 5% וזאת כתוצאה מגדילת כיס קיבה לאנשים שלא הקפידו על תזונה מועטה ועפ"י ההנחיות.
4. לשרוול הקיבה יש הצלחה של הורדת כ60% מהמשקל העודף תוך שנה בעוד שלטבעת הורדה של כ- 50% שהיא איטית יותר ולרוב לוקחת כשנתיים שלושה.
5. "תופעת לוואי" ידוע של ניתוח הטבעת הוא הקאות ממושכת
או בקיצור כמו שאמרו לפני... :)
שרוול קיבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
דניאל31/05/2011אפרת, הכל נכון, חוץ מהעניין שהנתונים שבידייך - ישנים.
אחוז ה-"בעיות" בניתוח שרוול - קטן בהרבה ממה שציינת,
הרופאים היום מיומנים הרבה יותר, ואחוזי ההצלחה ללא בעיות - קטנה בצורה משמעותית.
חוץ מזה - שמח לקרוא שאת מרגישה יותר טוב,
והאופטימיות שאת מפגינה - יובילו אותך אל היעד במהרה - ובכיף.
אני - קילו אחד מהיעד - (80 ק"ג) - ומרגיש נהדר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף למה שאפרת כתבה לך
צמובר04/06/2011רוצה לספר לך מניסיוני.
השרוול שלי (שהוא בן שנה) הציל אותי. זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיי. אני מודה למי שהמליץ לי עליו, בכל יום ויום.
איכות החיים פשוט לא תאמן.
לעומת זאת, יש בת דודה (צעירה ממני ב-16 שנים) שעשתה ניתוח טבעת. היא אמנם ירדה במשקל (לא מספרת כמה) אבל סובלת כל הזמן.
היא כל הזמן רעבה
בכל ארוחה היא אוכל יותר מדי
ובכל ארוחה היא מקיאה.
זה כבר הפך לשיגרת חיים אצלה.
היא מקללת את הטבעת שלה כל הזמן, וממש סובלת.
אני לא אומר שזה מה שיקרה לך אם תעשי טבעת, אבל למה להסתכן?
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונה לפני שנההודיה30/05/2011
היי
זאת תמונה שלי פורים שנה שעברה
שקלתי אז 135 בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה עכשוית
הודיה30/05/2011ותמונה שלי
לפני שבוע אחריי חודשיים וחצי מהניתוח
עכשיו אני שוקלת 108.1 והגובה שלי 163
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימההההה
רחל09/12/2013איך עושים את זה???????????????????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו כל הכבוד נשאר רק לקנא בך
meira13/12/2013ממש שינוי יפה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בדרך הנכונה
שולה זק30/05/2011הודיה את הולכת להיות נערה יפיפיה
כל הכבוד על ההישג עד עכשיו. אני מאוד ממליצה לשלב פעילות גופנית. לא להזניח - זה חשוב ביותר.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד... תמשיכי כך...
עפרה30/05/2011איזה שינוי...!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה ועופרה
הודיה30/05/2011אני עושה הליכות ועשיתי מנוי
במועדון כושר בקריית שמונה
היייתי בשיעור ספינינג ובשיעור קיקבוקס ואחריי השיעורים הרגשתי כאבים בקיבה מהמאמץ,
איזה מכשירים מותר לי להשתמש ובאיזה עוד שיעורים אני יכולה להשתתף כרגע שלא יהיו עם הרבה מאמץ ולא יכאב לי אחריי?ואיזה פירות מותר לאכול? אני עובדת במעון עם ילדים בגילאים 3 חוד' עד שלוש שנים עד איזה משקל מותר להרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה ועופרה - תגובה
שולה זק30/05/2011אל תעשי מכשירים קשים בהתחלה. קצת אופניים והליכון. הליכות וצעידות זה מצויין.
מה עם שחיה?
תבקשי מהמאמן כושר שיבנה לך תכנית, שתתאים לירידה במשקל. למצק את העור ולמנוע עודפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי
נטלי30/05/2011כל הכבוד.גם אני מק"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמם!
יושי30/05/2011איזה ירידה מקסימההההההההה!!!!!!!! תמשיכי כך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחריאישית30/05/2011
שלום לכולם, אני סוף סוף אחרי. נותחתי לפני חמישה ימים. מרגישה מצוין כאילו לא עברתי ניתוח משמעותי.
התסכול הגדול שלי זה שתחושת הרעב שלי קיימת!!!!!!
אני רואה אוכל אני רוצה גם!
אני עדיין בימי הנוזלים היום הוספתי חצי יוגורט.
אין לי בחילות אין לי חוסר תיאבון. אולי טיפה תחושה לא נעימה אחרי כמה כפיות ג'לי שהייתי בשמחה מחליפה אותם אפילו בירקות מבושלים עם טעם טוב.
חשבתי שלפחות בתקופת "ירח הדבש" לא ארגיש צורך לאכול לא ארגיש "קרייבינג לאוכל"
התיסכול גדול. אני בן אדם עם קוצים אין לי סבלנות לשבת בבית להחלים.....
אני נשמעת מאד מקטרת למרות שאני בהחלט יודעת להעריך את זה שאני מרגישה מצוין.
למחרת הניתוח כבר הרגשתי מצוין. הרופא התבדח איתי ואמר שסתם עשו לי חוים ובעצם לא עשו לי כלום בבטן.
האמת זה ניקר לי כבר בראש כי אני לא מרגישה כלוווווווום!
תודה שאתם פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אחרי - תגובה
שולה זק30/05/2011ברוך שובך.
כל הכבוד שאת היפר אקטיבית...מי אמר שזה רע?
ההתלבשי, תתאפרי וצאי לטייל בקניונים ולבקר חברים.
מותר לך מעט גבינה רכה ויוגורטים וג'לי וכמובן הרבה שתיה.
כל 3 שעות לאכול ותראי שלא תחוי רעב או חשק בלתי מבוקר לאוכל .
את בתחילת הרומן ותראי כמה תהני ממנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי תברכי על זה שאת לא מרגישה
יושי30/05/2011זו זכות! חכי, חכי.... עוד חודשיים- שלושה תרגישי טוב טוב. את הירידה :)
גם אני כמוך- בתחילת הדרך, 3 שבועות- אבל אני לעומתך- הרגשתי את התפרים והיו לי כאבים ולא היה קל... אבל- הכל שטויות... זה ישתלם big time!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה שלוםאורטל30/05/2011
שלחתי מכתבים בפקס ביום רביעי האחרון לשמוליק בן יעקוב מזכויות החולה לפניות לציבור ולמנכ"ל הכללית אלי דפס אף אחד לא חזר אלי למי אני יכולה ליפנות .?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשיחתנו הטלפונית- תגובה
שולה זק30/05/2011שלום אורטל,
לפי מה שהבנתי כאן בפורום - הבעיה נפתרה וכללית חתמו על הסכם עם רמבם.
תפני בקשה לקופה שישלחו שוב את הטפסים שלך. במקרה ושוב יהיה סרוב אעזור לך לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אורטל31/05/2011תודה רבה שולה את בן אדם מדהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולאתי30/05/2011
אני שוקלת לעבור ניתוח שרוול אני שייכת לקופת חולים מאוחדת עם ביטוח שיא.
כששאלתי לאיזה רופא אני יכולה לקבוע, לייעוץ, ואח"כ למנתח.
קיבלתי רשימה ארוכה, ונאמר לי לחפש באינטרנט ולשאול מי עובד עם קופת חולים מאוחדת.
אז פניתי לתל-השומר קבעתי תור לייעוץ ראשוני לד"ר גויטיין.
האם אני צריכה להגיע עם הבדיקות לייעוץ? (צילום קיבה, ושת בדיקות דם?) כי הבנתי שבין הייעוץ הראשוני ועד קביעת התור לניתוח עוברת תקופה ארוכה בבתי החולים הציבוריים.
נאמר לי מהקופה שאני יכולה לבצע את הניתוח בבית חולים אסותא בעלות של 900 ש"ח. כשהתקשרתי לאסותא נאמר לי שהניתוח יעלה 5000 - 6000 ש"ח לא כולל הסיכות שיכולות להגיע ל-3000. וד"ר גוטיין לא עובד עם מאוחדת רק ד"ר סקרן.
האם מישהוא נותח ע"י ד"ר סקרן?
אולי מישהוא יכול להנחות אותי לאן אני צריכה לפנות? כי לממן ניתוח ב-6000 ש"ח אני לא אוכל.
אודה לכם אם תוכלו להנחות אותי.
בתודה
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק30/05/2011דר' סקרן הואנ רופא מעולה ואת יכולה לפנות אליו באסותא.
תבררי בקופה שלך בכמה מסתכמת ההשתתפות העצמית שלך. יש חלק מעלות הסיכות שיש החזר מהקופה.
בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכון- תמונה אחרייארא29/05/2011
שלום חברים הרבה זמן לא הייתי פה..היום אני 8 שבועות אחרי שרוול (כמעט חודשיים)
הורדתי 18 קילו האורכ שלי 164 ...ביום הניתוח שקלתי 103 היום אני שוקלת 85 וה bmi שלי הוא 31.6 מרגישה מצויין וכולם המשפחה והחברים מחמיאים לי איזה כיף ..וחבל על כל יום עבר לפני שעשיתי את הניתוח
מצרפת את התמונה שלי מהיום וחבל שאין לי תמונה לפני מפני שתמיד הייתי מתחבאת מהמצלמות אבל לפחות הייתי במפגש האחרון בנתניה אז מי שראה אותי יכול לראות את ההבדל
בהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יארא נפלא לראות אותך
רותי30/05/2011המשיכי "להעלם"...
כל הכבוד!
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיארא
רותי30/05/2011ב-19/5/11 סוף כל סוף העליתי את התמונות מהמפגש
- התמונה הראשונה היא שלך!!!
תחפשי ותמצאי את ההבדלים בין התמונות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רותי בהצלחה גם לך
יארא30/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה זו ליאת - ישבנו ביחד במפג
ליאתול31/05/2011במפגש בנתניה.... התמונה שרותי שלחה אותך אליה היא של שתינו.
את ניראת מדהימה פשוט יפיפיה!!!!!
תמשיכי כך !! גם אני יורדת ואין לי הרבה תמונות מלפני מפני שלא נעים להסתכל על עצמך כשאתה נראה שמן!!!
אבל אני מבטיחה בקרוב לשים תמונה שלי מלפני ואחרי!! (ברגע שארד מהמאה קילו ממש אוטוטו...... עוד 2.3 קילו ואז אסגור 40 פחות ואשים תמונה!!)
ביי מתוקה תמשיכי כך!! מהאוהבת ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול היקרה איזה כיף לשמועע ממך
יארא01/06/2011היה ממש נעים להכיר אותך במפגש ועזרת לי הרבה בהתלבטות לפני הניתוח..אז תודה רבה לך
ומחכה לראות את התמונה שלך (של 40 פחות ) ובהצלחה לאורך כל הדרך ובעזרת השם נפגש במפגש הבא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי - תגובה
שולה זק01/06/2011כל הכבוד יארא. את נראית נהדר. אדם חדש לגמרי.
אני מקווה שתגיעי גם למפגש הקרוב ויחד עם רותי ורוני נעשה השואות לעבר (המפגש הקודם .
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואווווווו
אנאל02/06/2011בלי עין הרע את ניראת מדהים
אני לפני ניתוח הייתי שמחה לשמוע ממך כמה דברים על אחרי הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ישר כוח
רים03/06/2011איזה כיף לראות הצלחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אנאל ורים
יארא05/06/2011תודה על המחמאות... איזה כיף לרדת במשקל ולקנות בגדים 2 מידות פחות :)
שולה היקרה מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא למרות שהוא בתקופת הבחינות.
בכל זאת אני רוצה להירשם למפגש הבא כי המפגש הקודם תרם לי הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיארא יקרה - תגובה
שולה זק05/06/2011את יודעת שאנחנו מחכים לך ולכל הוותיקים ולקלוט את החדשים.
אנחנו משפחה מאמצת ומתרחבת. אמנם מרזים ומשילים קילוגרמים, אבל הלב נשאר גדול ורחב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיארא הגלילית
רותי06/06/2011אני מקווה שהפעם,ב-7.7, תתארגני כך שלא תצטרכי לעזוב מוקדם,,,
מצפה לפגישה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליארא
אהובה08/06/2011את נראית נפלא. תהני מכל רגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)