מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- משהו טוב לעצירות שיעזור יש המלצות ?מור02/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות נפוצות מספר 56
מקס ברנר02/06/2011וגם חיפוש באתר "עצירות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חגיגות השנהצמובר02/06/2011
טוב עברה בדיוק (!) שנה מאז הניתוח.
בסדנה שעברתי באסותא אמרו לי שהכי חשוב זה שינוי הרגלים ואורח חיים, ולא כמה ק"ג ירדתי...
אז בשביל הרשמיות, אכן שינית אורח חיים. שיניתי את ה"תוכנה" ואני ממש לא מרגיש שאני חי בשביל לאכול, אלא אוכל כדי לחיות (אבל עדיין נהנה מאוכל, רק מעט).
ולמרות שזה לא חשוב כמה ירדתי (-: לי זה בהחלט חשוב, אז בשנה הזאת ירדתי 42 ק"ג ואני מרגיש מצוין.
אני שמח שהכרתי פה אנשים נפלאים ושאתם חוגגים איתי את היומולדת החדש שלי. אני יכול לומר בבטחון, שהניתוח הזה זה הדבר הטוב ביותר שעשיתי בשביל עצמי אי פעם.
אם יש כאן עוד מישהו שמתלבט/ת אם לעשות את הניתוח, אני השגריר הכי הכי של "רוצו" לעשות את הניתוח.
בנוסף רציתי לספר לכם שאתמול עזבתי אתת"א, עברתי לביתי החדש בגליל (קיבוץ כברי) אבל זה לתקופה מאד קצרה. בעוד חודש אני עובר ל-3 שנים ללונדון, ככה שלא אהיה במפגש הבא (בסוף העולם-שמאלה), אבל אחגוג אתכם מרחוק.
לכל מכרי וחברי הטובים מאד מהפורום היקר הזה תשמרו על הגחלת, ואני אבוא לבקר מדי פעם.
להתראות, ותודה ענקית,
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לונדון מחכה לנו
רותי02/06/2011רק תזמין ונגיע כולנו למפגש בלונדון
דרך צלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונדון בהחלט מיקום לוהט למפגש פורום
מקס ברנר02/06/2011והבית האדום בכברי יוכל לשמש את קבוצת התמיכה הגלילית המתגבשת והולכת...
צנובר-אתה בליבנו תמיד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצנובר
אפרת עוזיאל02/06/2011תמשיך להנות מחייך החדשים הניתוח הזה נתן לכולנו חיים במתנה ועל כך יום יום צריך להודות.
לא משנה היכן תיהייה בארץ או בלונדון קרוב או רחוק אתה תיהייה בליבנו תמיד אז שיהייה המון המון הצלחה בהמשך .
מקווה לראות אותך במפגש הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח מאוד מאוד
סיגל07/06/2011אתמול אחותי ילדה וגם גיסתי וכאילו שזה לא מרגש ומשמח מספיק חגגתי לביתי בת ה8 יום הולדת.
דלית רק עכשיו קלטתי את ההודעה שלך.תשלחי לי אפילו sms ואני אחזור אליך.
חג שמח מאוד ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שבועותאפרת ב02/06/2011
הי לכולם . יש לי תור לניתוח ךעוד שלושה שבועות ( 21/06/11 ) , התחלתי את דיאטת החלבונים ונורא נורא קשה לי . רציתי לשאול האם זה בסדר לאכול בערב שבועות רגיל , גם פחממות , ולאחר מכן לחזור לדיאטת החלבונים . מדובר על שבועיים לפני הניתוח . תודה וחג שמח , אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני ב21.6.11
סיגל02/06/2011אני עוברת את הניתוח ב"ה בבלינסון.ניתוח מעקף.
איפה את?ואיזה ניתוח?
ההתרגשות מתחילה להתגבר ...סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ב21.06.11
אפרת ב03/06/2011הי סיגל , אני אמורה להיות מנותחת בבי"ח מאיר . מאוד מתרגשת וגם קצת חוששת . גם לך אמרו לעשות דיאטת חלבונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דיאטת חלבונים ?
אורטל03/06/2011לי נתנו דיאטת נטולת פחמימותת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורטל
רים03/06/2011זה אותו דבר דיאטת דלת פחמימות או נטולת פחמימות זה בעצם דיאטת החלבונים
אוכלים רק פרות ירקות וחלבונים
בהצלחה
גם אני בתוךזה כרגע
יש לי עוד חודש ניתוח
בהצלחה
רים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רים
אורטל04/06/2011בהצלחה גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה21.6.11
סיגל04/06/2011היי אני העבור את הניתוח בבלינסון אצל ד"ר קידר.הוא לא נתן לי את הדיאטה הידועה,אמר שלא כל אחד צריך...ב15.6.11 יש לי טרום ניתוח.אני מתרגשת מאוד והפורום מאוד עוזר עם ההתמודדות. המון הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק04/06/2011בהצלחה סיגל לקראת דרכך החדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף בבלינסון
דלית05/06/2011גם אני עוברת ב-21.6 מעקף אצל קיידר בבלינסון וב-15.6 יש לי טרום ניתוח אבל אף אחד לא אמר לי על שום דיאטת חלבונים / נטול פחמימות וכו... מי אמר לך להתחיל ? אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדלית דיאטת חלבונים
אפרת ב05/06/2011הי דלית . אני אמורה לעבור ניתוח שרוול במאיר אצל ד"ר שוורץ . והדיאטנית במאיר אמרה לי להתחיל דיאטת דלת פחממות שלושה שבועות לפני הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת חלבונים
דלית05/06/2011תודה אפרת. לא אמרו לי כלום על זה. אולי יגידו בטרום ( שבוע לפני הניתוח... ??? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל, נתראה ב-21.6 אצל קיידר,
דלית05/06/2011שיהיה לכולנו בהצלחה. דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה21.6.11
סיגל05/06/2011נפגש גם בטרום ניתוח ב15.6.11 אני מוזמנת ל9:00. מתי התור שלך?מאיפה את ?כשדיברתי עם ד"ר קיידר הוא הסביר שהוא לא נותן לכולם את הדיאטה (והאמת שלא שאלתי יותר מדי נהנתי לוותר על "החוויה") אשמח לדבר איתך בטלפון 054-2005758 לחלוק התרגשויות וחוויות...סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
דלית05/06/2011התור שלי לטרום ב-09.30 . אני מגיעה מהדרום החם. נורא מתרגשת, כבר לא כל כך צעירה ( 51 ) אני מתלבטת כבר כמה שנים על הניתוח הזה וזהו החלטתי ללכת על זה.
איך הגעת לקיידר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית
סיגל05/06/2011היי אני מכרמיאל בת 32 כמעט.
היתה בעיה לפני מס' חודשים במחוז צפון לא נתנו אישורים מהכללית,
כך הגעתי לקיידר...ממש התלהבתי מהאנושיות שלו שהוא מדבר איתך ב"גובה העיניים" אח"כ הבנתי שהוא אלוף ואני נמצאת המון בפורום שלו ולומדת בכל הזדמנות.אז בטח ניפגש... יש לך את הנייד שלי אם תרצי ליצור קשר לפני או ב15.6
המתנה נעימה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
דלית06/06/2011צלצלתי אלייך אתמול בערב ולא ענית. נדבר בהמשך... חג שמח - דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי דיאטת החלבוניםאו דלת פחמימות
ג'ני06/06/2011נותחתי אצל דר' קידר לפני כ6 שבועות -"10קג פחות"!!
דר קידר לא נותן לכולם את דיאטת החלבונים תהדיאטה מיועדת להקטנת הכבד (תקנו אותי פה אם אני טועה..) כי זה יותר קל בזמן הניתוח.. ככה שמי שאין לו צורך אז לא צריך לעבור את דיטאת נווה תרצה (שם חיבה לדיאטה הזאת)
אני לא הייתי צריכה לעשות למשל,וגם אמא שלי שנותחה לפני שבוע לא הייתה צריכה...
מה שכן אפשר להתחיל איזשהו סוג של שמירת משקל למרות שזה לא מיועד דווקא למטרת הרזיה אלא יותר למטרת התרגלות למצב החדש של אחרי הניתוח וגם כדי להקנות הרגלים טובים הכל כך נחוצים גם אחרי הניתוח!!!
אישית תרגלתי אכילה יותר איטית ולעיסה יותר טובה ועזה עזר!!!!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שבועות - תגובה
הילה כהן03/06/2011הי אפרת אם תהיי שבועיים לפני הניתוח אפשר לחרוג מדיאטת החלבונים אבל לא להגזים עם פחמימות .
הקפצתי שאלה דומה מדפנה שכותרתה "שאלה לדיאטנית" משבוע שעבר עם רעיונות למה אפשר לאכול בלי לחרוג יותר מידי
בהצלחה ושבועות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלכתי לאיבוד זקוק לסיוע-הגוף בשוק?אהרון02/06/2011
חברים יקרים
אולי אתם יכולים לסייע לי - לפני שנה וחודש עשיתי קיצור למי שזוכר אותי (הרבה זמן לא הייתי בפורום) רזיתי כ 42 קילו בערך עד עכשיו.
עכשיו אני דוגמן הבית - אבל יש לי בעיה שנכנסתי אליה.
בשבועת האחרונים אני סובל מכאבי ראש - בדיקות דם מוכיחות שאני אנמי-ומוגלובין נמוך.
אתמול אפילו לא הסכימו לי לתרום דם- אני שכל רבעון תרמתי דם והבידקות דם שלי סמל היופי נהיו אדומות מחוסר כדוריות :-) :-)
מה שווה כל הבלאגן שנוצר לי ?
הרופא שלי אומרת שאני אתחיל לאכול יותר בשר אדום..כמה כבר בשר אפשר לאכול פרוסה :-)(פרה שלמה כבר לא נכנסת)
אישתי כל הזמן צועקת עליי שאני אנורקסי -כי עכשיו אפשר ללמוד עליי אנטומיה .
בנימה רצינית - אני מרגיש חולשה וכאבי ראש לפרקים -
נראה לי שאני אחליף דיטאנית - לא מתחבר אלייה ולא זורמת ...מה דעתכם?
מה ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל
סיגל02/06/2011עד שהמקצוענים יענו , לא מתיימרת להיות רופאה אבל... האחיין שלי סבל מהמוגלובין וברזל מאוד נמוך והוא צימחוני מגיל 0 ובעזרת:גמבה,עדשים אדומים,עגבניות ועלים ירוקים התוצאות התאזנו תוך חודש.
הילד בן 3 אז הכמויות קטנות...ממליצה לנסות.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הערכים בבדיקות ?
מקס ברנר02/06/2011HGB
IRON/FERITIN
B-12
RBC
HCT
FOLIC ACID* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילה - וכל מי שיכול לענותשרה02/06/2011
היי לכולם,
שמחה לעדכן 9 שבועות אחרי שרוול הורדתי 16 ק"ג (יורד לאט אבל יורד...)
רציתי לדעת האם אפשר כבר להשלב באוכל בצל קצוץ מבושל (למשל בבולונז)
מנסה לאכול כבר רגיל..ניסיתי קציצה עם עשבי תיבול היה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - וכל מי שיכול לענות - תגובה
הילה כהן03/06/2011אפשרי בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירגון מפגש בצפון הרחוקשלמה מסאסא02/06/2011
בוקר טוב,ליעל,יארא ,גליה פ. סיגל, נטלי.
שמחתי שיש היענות לראיון המפגש תעבירו אלי את המיילים שלכם ואת הניידים לקשר כדי שנתחיל לגלגל את הראיון.אשמח עם מישהי/ו יעזרו לי בהיתרגנות.
הנייד שלי 054-2874046 אם אני לא עונה לא להיעלב כי אני בעבודה מבטיח שאני חוזר.
המייל שלי [email protected] מבתיח תשובה בלילה
תודה לכולם שלמה
חברים מוזמנים להיצטרף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתובת מייל
יעל02/06/2011אני מנהריה. אשמח להשתתף במפגש
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים....
סיגל02/06/2011מכרמיאל [email protected]
054-2005758 עדיף אחרי 21:00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנהריה
גילה פ.02/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להשתתף במפגש של הצפוניים
חדוה02/06/2011אני מנהריה בשלבים ראשוניים של התהליך מחכה לאישור הניתוח אשמח גם לקשר עם הבנות הנהריניות שכאן ליצירת קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה ?לימור02/06/2011
בת 32
אחרי 3 לידות
(אחרונה לפני 5 חודשים)
משקל 75
גובה 1.54 מ'
סובלת מכאבי בירכיים בגלל המשקל
וכאבים בעקבים....
הבנתי שצריך BMI מתאים דרך הקופ"ח כדי לא לשלם
האם בפרטי כן ינתחו אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח!!!!!
דניאל02/06/2011עם BMI - 31.6 בוודאי שינתחו אותך, אבל נראה לי שאת בפורום הלא נכון...
ניתוחי לייזר בעיניים או ניתוחים קוסמטיים - זה לא פה!!!
ועכשיו ברצינות, הניתוח נועד לכאלה שסובלים מהשמנה חולנית,
את רחוקה מאוד מהקריטריונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שוב מנסה אשמח מאוד לתשובות ...אריאלה02/06/2011
בדרך כלל אני קוראת סמויה כאן, אני ברך לניתוח מעקף ב12 ליוני,ואני מאוד מפחד חוששת ומבולבלת, יש לצין שאני עושה את זה די בלחץ הסביבה, ברור שהייתי רוצה לרזות וכל זה אבל זה לא מסתדר לי בדרכים אחרות שניסתי , יש לי כל הזמן חרדות רעב (בגלל דברים שעברתי בעבר ) האם גם לכם היה ? איך אתם מסתדרים עם המפגשים החברתיים(שבואו נודה ש90 אחוז מהמפגשים מבוסס על אוכל בצורה כזאת או אחרת) האם אתם באמת לא מרגשים רעב? והאם מישהו שמע על ניתוח בשם BPD?
אני מאוד אשמח להכיר עוד מנותחים .
תודה ענקית מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאלה הי
יושי02/06/2011בתור משורוולת טרייה מאוד (3 שבועות) אני יכולה להגיד לך שהרעב לא מאיים... כי כשיש תחושת רעב אז כמה ביסים בודדים של גבינה או מעדן או כוס קפה, מייד מספק את הרצון לאוכל...
לפני הניתוח אני לא הצלחתי להבין את הפרסומת של "נישנושי קוטג'" שהיא אומרת "בשביל הרעב הקטן...." זה היה תמיד מצחיק אותי ונשמע לי מטופש... מה רעב קטן? יש דבר כזה? אבל- הנה... עכשיו אני אומרת- יש רעב קטן! כזה שאפשר "לנצח" עם רבע גביע של "נישנושי קוטג"...
לכי על זה...... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לסייע
רוני02/06/2011שלום לך
הניתוח הוא אלמנט שנותן יתרון ענק לשינוי אורחות חיים - הוא לא מטפל בראש ובחשקים - אלו החסרונות שעלינו להתמודד איתם - אבל הוא מסייע בכך שאין תיאבון פיזי גדול כבעבר - עדיין פיצוחים, מתוקים ואוכל רב (בסופו של דבר אם תאכלי הרבה זה יגדל שוב) יגרמו להשמנה, אבל אם תדעי לנצל את הניתוח לסגל אורח חיים בריא - תזכי גם לאורך חיים גדול יותר.
הגיעי למפגש זה יתן לך המון מידע ועידוד
כמו כן את מוזמנת להתייעץ איתי 0524796475 ומהיכרותי שולה תמיד תשמח לתת עוד מידע וטלפונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה כנראה לא נכונהאני01/06/2011
אני שבוע וחצי אחרי ניתוח שרוול ואכלתי חסה אני מרגיש נורא מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נכון-הקדמת בכמה שבועות
מקס ברנר02/06/2011אבל אם לא הקאת שה כנראה ירד כבר !לא קיבלת תפריט מהדיאטנית?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגביי אישורתמר01/06/2011
לאחר מלחמה שנלחמתי בקופת חולים כללית , קבלתי אישור שלא ברור לי מהו
באישור מב"ח רמב"ם (לאחר שיחות עם פניות הציבור)כתוב ניתוח השמנת יתר קריתת קיבה חלקית מאושר, מה זה אומר שקבלתי אישור לעשות ניתוח , או מה . כי כמו שהבנתי בעית ההסכם של מחוז חיפה לא נפתרה , אז לא ברור לי מה האישור הזה אומר. לא עברתי שום ועדה ועדיין לא פגשתי את ד"ר מחג'נה שאליו יש לי הפניה. אומנם עשיתי את כול הבדיקות הנדרשות , כולל מעקב של דיאטנית, ועכשיו כול שנשאר לי זה להפגש עם הרופא ברמב"ם מקווה שהוא שיקבע לי תאריך לניתוח, (במידה והניתוח מאושר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לגביי אישור - תגובה
שולה זק01/06/2011היי תמר
בכללית אין ועדה. בכללית שולחים ניירות ומקבלים טופס 17.
ממי קיבלת את המכתב ממנו ציטטת עכשיו? לפי מה שנראה לי הקופה אישרה לך את הניתוח . את אמורה לקבוע תור לדר' מחג'נה. לקבל התחייבות מהקופה לביקור במרפאה ברמבם וכשיהיה לך תור לניתוח - תקבלי טופס 17.
יש לך אפשרות לשלוח לי את המסמך בפקס או לסרוק אותו ולשלוח למייל?
הפקס: 04-6020590
המייל: [email protected]
אני אנסה במקביל לברר מה קורה עם כללית באזורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה
תמר02/06/2011תודה על תגובתך . אנסה לפקסס לך היום את האישור . אבל למיטב ידיעתי אין עדיין הסדר
של הכללית. יש לי תור לד"ר מחג'נה ב22 לחודש, והרופא הכין לי כבר התחייבות לביקור במרפאה ברמב"ם. מה שמוזר זה שתאריך ההחלטה הוא ב24.5 לאחר שיחה עם פניות הציבור, וברור לגביי במחשב שלהם. יש גם הערות שלא ברור לי אם הן רלוונטיות או לא אבל אני יפקסס לך ואז תוכלי לראות .
תודה תמר נהריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר רציתי לשאול אותך כמה שאלות
חדוה02/06/2011איך עשית את הבדיקות ? מי הפנה אותך ? אני הבנתי שקודם צריך להיפגש עם הכירורג ליעוץ והוא זה שמפנה לבדיקות והאם את בטוחה שד"ר מחאג'נה עובד עם הכללית? כי אתמול דיברתי עם *2700 ומושלם וביקשתי רשימת כירורגים מומחים שעובדים עם הכללית, שאלתי על ד"ר מחאג'נה ואמרו לי שהוא לא ברשימה אשמח לקשר איתך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
אורטל03/06/2011יש אישורים אני גם קיבלתי טלפון שאישרו לי תנסי לדבר עם הרופאה שלך ואני ממש מודה לך שהפנת אותי לשמוליק זה ממש עזר תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חדווה
תמר03/06/2011אני מאוד ישמח לעזור לך את יכולה להתקשר אליי 0522934591
ונוכל לדבר. לגביי ד"ר מחג'נה הוא עובד גם עם הכללית , אבל הוא לא מופיע ברשימת המומחים של הכללית. לא כול הרופאים בכללית רשומים ברשימת המומחים של המושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדווה
אורטל03/06/2011את צריכה להפגש עם מחאג'נה הוא נותן לך רשימת בדיקות ואז את קובעת תור שהלכתי אליו ליעוץ לא נתנו לי התחייבות מהכללית בגלל שהוא לא רופא שלהם והם קוראים לזה כאילו פרטי עלתה לי פגישה 100 שקלים ואחרי שאת עושה אץ הבדיקות את הולכת אליו לעוד פגישה שגם היא עולה כסף אבל זה שווה כל שקל אמרו לי שאת יכולה אחרי זה לבקש החזר כספי מהקופה אני לא ניסיתי כי זה לא ממש מעניין אותי
בכל מקרה חדווה המון המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרהורי ניתוחזיו01/06/2011
לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאין מוצא אחר מלבד ניתוח... אני מיואשת מהאפשרות ששוב אנסה לעשות דיאטה וזה לא ילך, עשיתי כבר הכל אפילו לקחתי כדורים שמקורם מלבנון (מה חשבתי לעצמי???.) שממש עשו לי רע והכל בתקווה לנצח את השומן. אני בטוחה שרבים שותפים להרגשתי אבל לא בסביבה הקרובה, שבה מסתכלים עלי כמסכנה שלא מסוגלת לפתח משמעת ולסתום את הפה. האם יש למישהו עצות בשבילי? איך מתחילים את התהליך? יש לי ביטוח מגן זהב במכבי. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אמנם משרוולת חדשה אבל
avivit5901/06/2011קודם כל מחליטים לקחת את עצמנו וגורלנו ובעיקר בריאותנו בידיים.
אני אישית למדתי בפורום הזה המון.
התחלתי בלהרים טלפונים. לברר מה "מגיע לי"
פתאום מסביב שמעתי על רבים שעשו ניתוח,
התחלתי לשאול על רופאים, מרכזים רפואיים, סוגי ניתוחים
ולאט לאט גיבשתי החלטה איפה ומי הרופא שאני רוצה.
ואז, השלב הבא הוא קביעת תורים.
לרופא, לדיאטנית לפסיכולוג וכמובן, המון בדיקות.
בהתחלה זה נראה המון זמן לחכות אבל עם כל רשימת הבדיקות
וההכנות הזמן עבר והנה אני כבר אחרי, ומאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הצעד הראשון?
זיו01/06/2011מאיפה להתחיל? קופת חולים רופאת משפחה? האם אני עומדת בקריטריונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעד ראשון
רותי01/06/2011לחשב מהו ה-BMI כי נתון זה המתייחס לגובה ולמשקל הוא התנאי הראשוני. רק מי שה-BMI שלו גבוה מ-40 ללא מחלות נילוות, או 35....יוכל להנתח. (בגוגל לחפש מחשבון ואז מגיעים למחשבון bmi -יש מספר אתרים)
זהו ניתוח שבסל הבריאות ובבית חולים הוא בחינם.
שלב שני מתייחס לקופת החולים אליה משתייכים והטוב ביותר עם יש ביטוחים בקופת החולים או פרטיים ..זה יקבע אם אפשר לערוך ניתוח פרטי.זה ניתן לברור במכבי.
בהצלחה בחישוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית פניתי לרופא משפחה
avivit5901/06/2011בעיקר כדי לשמוע את דעתו.
הקריטריונים לניתוח נקבעים על פי BMI (חישוב גובה ומשקל)
אני עמדתי בקריטריונים ופשוט פניתי לבית חולים אסותא
וקבעתי תור לרופאה וכך התחיל התהליך מבחינתי
לקראת התור המיוחל קיבלתי רשימת בדיקות שדרשו ממני
להביא לפגישה עם הרופאה, באותה פגישה, עם הרופאה, הדיאטנית והפסיכולוגית
נקבע לי תור לניתוח כי עמדתי בקריטריונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרהורי ניתוח - תגובה
שולה זק01/06/2011שלום זיו
רותי ואביבית נתנו לך תשובה מלאה.
1. האם את עומדת בקריטריונים
2. לקבוע תור למנתח ולקבל הסבר
3. לקרוא בפורום בשאלות נפוצות וכן לדפדף מה שהחברים כתבו.
וחוץ מזה - אנחנו כאן ונשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרהורי ניתוח
זיו02/06/2011הbmi שלי הוא 41.5 יש לי ביטוח מגן זהב במכבי אבל לא הייתי אצל רופא משפחה כבר המון זמן. השאלה מהי הכתובת הראשונה במסלול הזה מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר הפעולות
מקס ברנר02/06/20111.בקרי אצל רופא המשפחה.ספרי לו על התוכניות ובקשי הפניה לבדיקות.
2.קבעי תור לוועדה טרום בריאטרית של הקופה
3.לכי להתייעץ עם כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים הבריאטריים.יש לפחות 20 כאלה בארץ.
השאלה הבאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוני כמוך
אנאל02/06/2011זיו גם אני כמוך מתחילה את התהליך ממש בימים אלו ...
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל בנות הפורום שעברו ניתוח שרוולאנאל01/06/2011
שלום לכן בנות יקרות אני חושבת לעשות ניתוח שרוול הייתי מאוד רוצה להתייעץ עם מישהי שכבר עברה את התהליך אם מישהי מכם יכולה לדבר איתי על זה אני אשמח :-)) כולם סביבי רזים המשפחה החברים כולם וגם מי ששמן או מלא לא עבר ניתוח אשמח לשמוע חוויות וניסיון לפני שאני עוברת את הכל לבד מבלי לדעת דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמודה אני עשיתי שרוול לפני 5 חודשים
ליאתול01/06/2011אשמח לעזור לך .
שמי ליאת והפלאפון שלי הוא - 0577451540 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי - חמודה בכותרת הקודמת
ליאתול01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת ?
אנאל01/06/2011מתי אפשר להתקשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להתקשר עד 22:00 בכל שעה
ליאתול02/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכול החברים היקרים
רוזי02/06/2011שמי רוזי בת44מחולון נותחתי לפני שנה ושלושה חודשים בעקבות סכרת גבוה והשמנת יתר נותחתי בנישקל 96 בביתחולים וולפסון ירדתי בערך 28 קילו מאושרת ועליזה עדין לא הגעת ליעד שלי אוכלים הכול בקטן ומרגישים שבעים ומרוצים למרות שהכיבה משתנה מחודש לחודש אבל עדין שומרים על המישקל הקיים חברים יקרים צאו לדרך בוא תיראו שינוי אדיר ואמיתי אני היום אוכלת מהכול וכמובן אם חשיבה משתדלת למרות שיש חוק ברזל לשארוול לא הפריז שזה אומר קצפות שוקלדים בורקסים
חשיבהיובית חבריםיקריםםם השמן תמיד נישאר שמן בראש יום טוב 0503337236 בשמחה ואהבה שלכם רוזי זבטאניגם בפייס50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרוזי
טל02/06/2011קודם כל רוזי, יישר כח ובהצלחה עם הקילוגרמים האחרונים.
שנית, ספרי בבקשה מי היה המנתח שלך והיכן עשית את הוועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות לליאתושש
אנאל02/06/2011ליאת יקירה אני מאוד מודה לך שהרמת את הכפפה והסכמה לעזור לשוחח ולשתף עם בחורה שאינך מכירה קודם כל תודה תודה תוהד וושוב תודה את בחורה מקסימה ואני מאחלת לך את כל האושר שבעולם ! מאז שיחתנו לפני כשעהה ההחלטה שלי על ניתוח רק התחזקה יותר ויותר ממש כיף לדעת שייש עוד כמוני שעברו ויכולות לחזק את אלו שעוד לא עברו כמוני ..תודה על כל המידע , על כל הסיפורים, החוויות, הטיפים את מלכה אין עליך באמת תודה !!! נשתמע בהמשך הדרך כמובן שלא תוכלי להתחמק אני יעדכן אותך בכל דבר :-))) צוחקת מאושרת ושמחה הכי חשוב מאחלת לך רק טוב בריאות אושר ושמחה תודה תודה תודה ..
תודה גם לרוזי שנרתמה :-))) חדשה בפורום אך מהיום תופסת וותק אתם מקסימים שוב תודה לכולםםםםםםםם לאלו שעזרו ולאלו שעוד יעזרו בהמשך הדרך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשרתתתתאנאל01/06/2011
היי אני אנאל בת 24 שמנההה מאוד ה bmi שלי הוא 48 אני ממש רוצה לעשות ניתוח שרוול רציתי לדעת אם אפשרי לעשות ניתוח שרוול בחינם מי שאין לו מושלם ככלית ואינו מבוטח אני נואשת אין באפשרותי לממן ניתוח כזה רציתי לדעת אם זה אפשרי אשמח לדעת פרטים נוספים וכן אלו בדיקות צריך לפני ניתוח כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי יאוש- תגובה
שולה זק01/06/2011שלום אנאל
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ועובר את הניתוח בבית חולים ציבורי. כחברת כללית עם ביטוח רגיל - את זכאית לניתוח.
לכי לרופא המשפחה ותבקשי הפניה לכירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה ותתחילי את התהליך.
איפה את גרה ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אנאל02/06/2011היי אני גרה בבאר שבע
כמה זמן כל הבדיקות עד לקבלת תאריך הניתוח בערך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנאל
אפרת עוזיאל02/06/2011היי אני אפרת בת 32 מאזור המרכז.
לפני כמעט שמונה חודשים עברתי ניתוח שרוול דרך הקופה,מאז כל יום אני מודה לאלוהים שנתן לי שכל לעשות את הניתוח כי פשוט קיבלתי חיים במתנה .
לי היה bmi 40.1 . הלכתי לניתוח עם 120 קג
והיום כמעט שמונה חודשים אחרי עם משקל של 75 קג כלומר ירידה של 45 קג.
תלכי בלב שלם כי התוצאה מדהימה ............
נולדתי לגמרי מחדש .
בכל מיקרה שיהייה המון בהצלחה .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל פעם מתעודדת מחדש ושאלה...avivit5901/06/2011
עכשיו קראתי לגבי הוצאת הסיכות מהבטן
זה נראה מפחיד, ודי פחדתי אבל שמחה לקרוא כאן שלא מרגישים.
יש לי עוד זמן, רק ביום חמישי הבא.
אתם לא יודעים כמה שאני שמחה שעשיתי את זה,
שהלכתי על זה
שעשיתי משהו לעצמי.
ועכשיו לשאלה שלי,
מאז יום לפני הניתוח (שבת) לא לקחתי כל בוקר את הכדורים שאני צריכה, שאינם קשורים לניתוח. נראה לי מבצע לבלוע כדור, לא משנה מה גודלו.
לרסק, נראה לי עוד יותר נורא..... מררררררררררררררררר
כדור שלם יכול לעבור????
ועוד הערה,
חשובה פי כמה מבחינתי
אחד מהכדורים שהפסקתי לקחת, הוא כדור להרגעה, לא משנות הסיבות, עברו עלי חודשים לא פשוטים.
מאז הניתוח, 4 ימים .... ואני לא מרגישה כלל צורך בו,
כל המשברים שהיו לפני הניתוח חלפו
אולי זה רק זמני
אולי זה יחלוף
אבל מבחינתי זה ענקקקקקקקקקקקקקקקקק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות - תגובה
שולה זק01/06/2011לא פרטת באיזה כדורים מדובר. אני חושבת שאת אמורה לקחת אותם אם אלו כדורים שאת לוקחת בהמלצת רופא. אין סיבה שלא תבלעי אותם. תתיעצי עם רופא המשפחה.
זה שאת לא מרגישה צורך בכדור ארגעה זה מעולה.
תמשיכי להרגיש טוב ובאמת הוצאת הסיכות זה כלום. אל חשש.
לילה טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת סיכות
רוני02/06/2011בתור אדם עם תעודת פחדן מוכרת מארגון הבריאות העולמית ואישתי... הייתי בחרדות איומות מהוצאת הנקזים (בטח שהסיכות) ד"ר שוורץ אף התלוצץ על זה עם האחיות וביקש שיביאו לי זריקות נגד פחד....
אבל זה כלום - הנקזים קצת כאבו אבל הסיכות - לגמרי לגמרי לא הורגשו.
היי רגועה זה כלום לעומת מה שכבר עברת.
אני ממליץ לך לא להפסיק לקחת כדורים - כל כדור - ללא התייעצות עם הרופא
היי בריאה ומאושרת
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולאתי01/06/2011
קבעתי תור לד"ר סקרן בבי"ח אסיא בת"א לסוף החודש לייעוץ ראשוני.
אני מקווה שאצליח לבצע את כל הבדיקות.
האם אני צריכה לעשות את בדיקת המאמץ? אני בת 40.
האם העובדה שעברתי שני ניתוחים קיסרים יכולה להפריע לניתוח?
אחרי כמה ימים אפשר לחזור לעבודה? אני עובדת בעבודה משרדית.
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה- תגובה
שולה זק01/06/2011את הבדיקות שאת צריכה לעשות יתן לך הרופא. אם את סובלת מבעיה לבבית סביר להניח שתתבקשי לעבור דרך קרדיולוג אם אין לך בעיה לבבית סביר להניח שלא תידרשי לבדיקת מאמץ.
אין מניעה לעבור ניתוח בגלל ניתוחים קודמים.
ההתאוששות אחרי ניתוח היא מאוד אידיבידואלית. ניתן לחזור לעבודה משרדית אחרי שבוע עד 10 ימים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)