מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום...פרח2402/07/2010
היי שולה,
תודה רבה על הביקור היה נעים להכירך מקרוב.
רציתי לשאול אותך כמה שאלות...
אני יודעת שצריך להפריד בין אוכל לשתיה
האם מרק צח זה ארוחה או שתיה
יוצא לי לשתות שתיה שזה נסטי,צלול אננס מהולים במיים או מיים מינרלים או בטעמים לא יותר מ 2 כוסות ביום
ומעדן במתיקות מעודנת או וניל 0% אחד ליום ולפעמים אני שותה גם כוס של מרק צח
האם זה בסדר מבחינת הכמויות? אני מפחדת לדחוס
יום שני עברתי את הניתוח ויום רביעי בבוקר כבר שתיתי תה ואכלתי קצת יוגורט
האם יש עוד דברים שאני יכולה להתחיל לנסות לאכול?חוץ מיוגורטים וריוויון אני לא אוהבת חמוץ.
לגבי הטיפות של הברזל כמה טיפות צריך לקחת וכמה פעמים ביום?
מותר לי כבר לשתות נס קפה בבוקר?
ובנוגע להרגשה יש לי עדיין כאבים ועדיין קשה לי לנשום כמה זמן זה צריך לעבור?
מצטערת יצאתי עם המון שאלות מהניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ילדה יפה
שולה זק03/07/2010שמחתי לבקרך ולהכירך ולראות שאת אחרי ומרגישה טוב
לגבי הטיפות - אין לי מושג כמה את צריכה לקחת. אם רופא המליץ לך , תצלצלי לאסותא ותשאלי.
מרק צח הוא נוזלים. כרגע את על כלכלה נוזלית וכל מה שאת שותה/אוכלת זה בסדר. תעשי זאת הרבה פעמים ביום בכמויות קטנות ולגימות קטנות ולאט לאט.
לגבי הכאבים. תוך ימים זה יעבור. זה בגלל הגז "שנפחו" אותך בזמן הניתוח. רצוי מאוד שתקפידי לפחות 7-8 ימים על כלכלה נוזלית ורכה, זה יהיה רק לטובתך. לפחות עד יום שני תמשיכי עם הכלכלה הנוכחית.
תמשיכי לעדכן ותשמרי על קשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתקרן02/07/2010
שלום לכולם
זהו, נשברתי...הגעתי לנקודה שהבנתי שכלום לא יעזור לי חוץ מניתוח... קראתי המון חומר באינטרנט ואפילו ראיתי וידאו איך עושים את זה.... יש לי המון שאלות ואשמח אם תעזרו לי. כמה זמן לוקח מהרגע שהחלטתי , עשיתי את כל הבדיקות עד הניתוח? האם היו כאן כאלו שהניתוח הסתבך? איך עושים צילום וק"ת?
תודה לכל העונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתלבטת שלום.
שולה זק03/07/2010האם את עומדת בקריטריונים לניתוח? מה הגובה שלך והמשקל? באיזה קופת חולים את חברה? מה אזור מגוריך?
צילום ושט קיבה מבצעים בצילום רנטגן שבמהלכו מקבלים לשתות נוזל לבן ורדרד (לא נורא)
את הבדיקות ניתן לסיים בין שבועיים לחודש. התור לניתוח כבר סיפור אחר. תלוי בקופה, אזור מגורים, סוג ביטוח, האם עוברים במרכז רפואי ציבורי או פרטי.
תוכלי להתקשר ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתורי..אלין02/07/2010
קודם כל אני חייבת לציין את הפורום הזה לטובה. כמשהי שקוראת כאן את ההודעות והתגובות לא מעט ניתן לראות שיש כאן המון אנשים תומכים ועוזרים, לכן הגיע זמני לשאול שאלה..
אני בת 21 ,כל הבדיקות כבר נעשו וקיבלתי גם אישור מהקופה(כללית) בקיצור אני מוכנה .. ולא יודעת למה זה פשוט לא זז.. כבר לפני חודש הכול היה מוכן ודיברתי עם המזכירה של הכירורג שאני אמורה להתנתח אצלו והם פשוט לא נותנים לי תאריך.. זה נשמע לי ממש מוזר שאחרי חודש עדיין לא יכולים אפילו להגיד לי תאריך משוער לניתוח..
האם גם אצלכם זה קרה?
וכמה זמן לקח לכם מקבלת האישור עד לניתוח?
תודה מראש לעונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת מוזר
שולה זק02/07/2010שמעתי שנותנים תורים לעוד 8 חודשים במרכזים מסויימים, אבל לא מחכים חודש פלוס לקבלת התאריך הרחוק. לפי דבריך יש לך אישור ועברת כל הבדיקות וגם טופס התחייבות (טופס 17) - נשמע לי ממש מוזר . איפה את אמורה לעבור את הניתוח? אולי נוכל לעזור/לייעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אלין03/07/2010אני אמורה להתנתח בשערי צדק אצל ד''ר רם שפירא...
יש לי גם תור ב20 לחודש אצל ד''ר קידר(הדסה עין כרם) אולי אצלו זה יהיה אחרת.. לפחות כך אני מקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת טבעתעמית01/07/2010
שלום שולה,
לפני כשבועיים סגרתי את הטבעת ואני סגורה כמדומני על 7.5. לאחר כשבוע התחלתי להרגיש כמין הרגשת חנק שמאד מקשה עלי לאכול. אין לי כאבים ובעבר עברתי פעם אחת בעקבות סגירה בצקת כך שאני יודעת מהם התופעות האלה וזה לא אותו הדבר. יש לי הרגשה כמו של חנק בלי כאבים. אני מצליחה לאכול כמובן פחות מלפני. השאלה שלי אם זה מצב נורמלי או שאני צריכה לפתוח את הטבעת? אני פוחדת חלילה מנזקים או השלכות כגון בצקת. אודה על תשובתך. עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירה/פתיחה של טבעת
שולה זק01/07/2010להיות סגורה על 7.5 די די הרבה לפי הבנתי.
אם את מרגישה תחושה לא נעימה ולא טוב לך, אני מציעה לפנות למנתח ישירות, להיפגש עימו (לא בטלפון), ולבדוק את הנושא. את אמורה להרגיש טוב ולא להסתובב עם תחושה שמשהו מפריע ופוגע באיכות החיים שלך. שבועיים זה הרבה זמן מאז הסגירה ולפי עניות דעתי לא היית אמורה להסתובב עם תחושה כזו. ציינת שבעבר נגרם לך נזק. אל תחכי תפני לנתח
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה לאחר ניתוח שרווליוסי פלדלר01/07/2010
בוקר טוב ד"ר מחאגנה נותחתי ברמבם ניתוח שרוול לפני כ 4 חודשים בתחילה ירדתי כ 25 קילו ממשקלי שקלתי 125 קג לפני הניתוח לאחרונה אני תקוע בחודש האחרון כמעט לא ירדתי במשקל אני עושה פעילות אירובית וממש לא אוכל הרבה האם המצב נורמלי ותקין? או שישנה איזושהיא בעיה. אני מעונין לרדת עוד כ 10 ק"ג לפחות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוסי
שולה זק01/07/2010סאחטן...כל הכבוד על הירידה היפה.
אתה לא בדיוק תקועה. מחוגי המשקל לא מראים ירידה, אבל אני משוכנעת שכתוצאה מהפעילות האירובית שלך, הגוף משנה היקפים ואתה הופך שומן למסת שריר שיותר כבד.
האם אתה מלווה ע"י דיאטנית? במקרה לא - הייתי ממליצה לפנות אליה ולקבל תפריט שיתאים לך.
בטוחני שתוך ימים תתחיל לראות אץ שתי הספרות המיוחלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה25 ק"ג פחות ב 4 חודשים
פרופ` אחמד מחג`נה03/07/2010שלום לך
25 ק"ג פחות ב 4 חודשים הינו דבר מבורך. יכולה להיות האטות בדרך כאשר לרוב מגיעים למטרה. חשוב מעקב הרופא המנתח ודיאטאנית להצלחת התהליך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב אנשיםsw01/07/2010
בעז"ה אם הכל ילך כמו שצריך אני אמור לעבור ניתוח שרוול ב19 לחודש אצל ד"ר מחג'נה המקסים.
השאלה היא תוך כמה ימים בערך אפשר לחזור לעבודה ? אם אין סיבוכים כמובן
כיוון שאני באמצע פרויקט חשוב ולא נראה לי שהבוס שלי יאהב שאני יעלם לו להרבה זמן
המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תגובה
sw01/07/2010יש למישהו תשובה בשבילי אולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ויש תגובה
שולה זק01/07/2010אם אתה עובד בעבודה משרדית אתה יכול לחזור כבר אחרי 7 - 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
sw02/07/2010ואני עובד בעבודה הכי משרדית שיש כל היום מול המחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק02/07/2010בהחלט תוכל להיות במשרד ולעבוד את עבודתך . אבל:
להביא אתך אוכל
לאכול כל 3 שעות לפחות
לשתות בין הארוחות.
וממש ממש לטפל בעצמך כמו שצריך
מבטיח???
אז אני מאשרת לך עבודה משרדית חחחחח... אחרי מנוחה של 3-4 ימים בבית לאחר האיפשוז.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלום שמתגשם...תהל30/06/2010
שברתי את מחסום המאה, שוקלת 99... דו ספרתית לראשונה מזה 8 שנים... מאושרת מאד ובדרך ליעד הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תהל
ליאור30/06/2010מזל טוב !!!!
אני זוכר איך הרגשתי לראות את השתי ספרות במשקל - כמה שמחתי והתרגשתי .
שמח בשבילך - תמשיכי ככה .
מה היעד הבא ?
מה היעד הסופי ?
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל......נפלא
שולה זק30/06/2010איזה כייף לקום בבוקר ליום חדש, עם שמחה בלב.
ליאור צודק...גלי לנו מה היעד הבא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיעד הבא לרדת בעשור :)
תהל01/07/2010כלומר, 89... ולאחר מכן לרדת עשור נוסף ל-79 וליעד האחרון 70...
:) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אל תשכחי לצ'פר עצמך בכל יעד :)
שולה זק01/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
רוזי03/07/2010שבוע טוב שמחה לשמוע תמשיכי ככה נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסום ה 100
יוסי פלדלר01/07/2010היי שמחתי בשמחתך גם אני מת לרדת מתחת ל 100 במהרה בימינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יקרה יוסי
שולה זק01/07/2010...."הרכבת" התחילה לדהור והיא על המסילה בכיון הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן! זה יגיע..
תהל01/07/2010תאמין ותתמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה .. יש לי גם משקל... :) כנסיחלי בוזגלו30/06/2010
היום לאחר שהתעלפתי פעמיים אתמול בלילה..
הייתי בבית חולים..
נשקלתי... ו.. ירדתי 14 קילו..
בחודש וחצי..
לא ואוווו.. אבל סבבה לגמריי..
אני אוכלת הכללל.. לא עושה ספורט..
אז זה אפילו טוב מאוד..
אמרתי לך.. אני והשרוול שולם..
ולא מתרגשת מהמשקל..
אז יםם תודות לך על הכל..
אוהבת אותך..
והממממממממוןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב אישה יקרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי היקרה
שולה זק30/06/2010את דברייך אני קוראת בשקיקה. נהנית מכל מילה ומילה. כל כך שמחה לשמוע שאת כבר לא במלחמות על עצמך ולא עם השרוול.
מה קרה שהתעלפת והיית במיון? מקווה שהכל בסדר ואת בפעילות מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שאלתית........אביה30/06/2010
שלום.....
אני מאושרת עד השמיים....
אבל תחליטו אתם....
5 חודשיים וחצי ירדתי 40.2 קילו.....
אני אחרי קיצור קיבה של השרוול.....
גאה בעצמי....
האם זה הרבה...?
תודה מראש....
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו יהודיה כשרה שואלת מה דעתך??
שולה זק30/06/2010נראה לך ש- 40.2 קילו זה מעט???????
לא זכור לי משקלך ההתחלתי (BMI) - הישג מרשים ביותר. יש לך על מה להיות גאה. "רדי והצליחי" בדרך זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך
עדי03/07/2010אני לא מאמינה שאת שואלת אם זה הרבה...
כל הכבוד לך על ההישג, הלוואי עליי.
רק לשמור על זה וזה מושלם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
פרופ` אחמד מחג`נה03/07/2010כל הכבוד.
אנחנו אמורים להפגש החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהווו כל הכבוד
ריקי04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה הכוונה אמיתיתגילי30/06/2010
אני מעוניינת לעבור ניתוח להשמנת יתר, רק אני ממש לא יודעת במה לבחור, יש לי שתיי חברות שעברו ניתוח, אחת טבעת והשניה שרוול, כול אחת משבחת את הניתוח שלה, זו אם השרוול אומרת רק שרוול וחלילה לא טבעת, וזו אם הטבעת אומרת רק טבעת וחלילה לא שרוול, גם כאן בפורום כול מנותח משבח את הניתוח שלו ולא חלילה ניתוח אחר.שמעתי וקראתי כול מיני סכנות בשתיי הניתוחים. קבעתי התייעצות עם מנתחים שונים לגבי שתיי הניתוחים ושכמובן גם הם משבחים את סוג הניתוח שלהם.אני ממש בבלבלה רצינית אלא יודעת מה לעשות. הצילוווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי
שולה זק30/06/2010אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, קיימות 3 אופציות: טבעת, שרוול, מעקף. שלושת הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית (ללא פתיחת בטן) בהרדמה מלאה.
בניתוח טבעת צירך שיתוף פעולה מלא שלך ומשמעת עצמית רבה, כי ניתן לרמות בקלות את הטבעת. בניתוח טבעת את צריכה כל פעם לסגור או לפתוח את הטבעת. אם את אכלנית מתוק מראש לא מומלצת טבעת.
הניתוח המתאים היום למרבית המטופלים הוא שרוול. לגבי מעקף - זה במקרים של סוכרת והסטוריה רפואית.
אני ממליצה לגשת ליעוץ למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים. לקבל הסבר על כל ניתוח ולפי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה, הפרעות אכילה - לבחור יחד את הניתוח שהכי מתאים לך.
נשמח לעזור גם בהמשך ואת יכולה ליצור קשר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גילי
ליאור30/06/2010לכל אחד מ3 הניתוחים יתרונות מול ניתוחים אחרים .
את צריכה ללמוד ולקרוא על כל ניתוח כדי להחליט איזה יתאים לך יותר .
כדאי לשמוע ממנותחים למה החליטו ללכת על סוג הניתוח שהלכו ואם בדיעבד צדקו בבחירתם .
אני אישית בחרתי בניתוח שרוול כי לא רציתי את כל ההתעסקות עם הטבעת : פתיחה\סגירה שלה , המתנה אורכה לפני פתחיה\ סגירה , והכי הרתיע אותי נושא ההקאות - מנותחי טבעת מקיאים די הרבה ( כמנותח שרוול 10 חודשים לא הקאתי אפילו פעם אחת ) .
היתרון של הטבעת הוא שהוא הפיך ( כמובן שאפשר לראות בזה גם חיסרון ) ובעיקר הוא הכי"פשוט " והחלמה הכי מהירה .זה היה על קצה המזלג
כמובן שיש עוד המון בעד ונגד לכל ניתוח .
יש מנתחים שמנתחים את 3 סוגי הניתוח - כדאי לך להייעץ עם לפחות אחד כזה .
אם יהיו עוד שאלות - אשמח לעזור
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם ליאור ושולה
גילי01/07/2010אשמח לקבל המלצות עם שמות של מנתחים טובים בתחום הטבעת והשרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק01/07/2010כל המנתחים הם כירורגים בכירים בהתמחו בתחום הזה. כדאי לך לפנות למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוח טבעת, שרוול, מעקף. ראשית עליך לברר בקופה שלך לאן את מקבל הפניה/התחייבות.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעונה על הקריטריונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה והתגובה המהירה.
גילי05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הניתוח "נתפר" לחולה
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010סוג הניתוח "נתפר" לחולה לאחר שיחה מעמיקה ולפי הרגחי אכילה, סוג האוכל ועוד. ניתוח אחד יכול להיות מצוין לחולה אחד ןלא לאחר.
יש צורך להפגש עם מנתח אשר מבצע את כל הניתוחים לקיצור קיבה, לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל סוג ולבדוק איזה ניתוח הכי מתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילתריקי29/06/2010
שלום לכל האנשים המקסימים.רציתי לשתף אתכם אני ומישפחתי נוסעים לאילת טיול ראשון מאז הניתוח ואיי איזה פחד. פחד מכל האוכל פתאום לראות הרבה אוכל ולדעת שהיום אני לא יכולה לאכול בכמויות שהייתי אוכלת. . לראות את כל העוגות הטעימות שפעם הייתי שמה בצלחת .ואת כל האנשים שהיו מסתכלים עליי אוכלת. הייתי מיתבישת לאכול לפני אנשים. היום אני מאושרת וטוב לי ואני לא מיתביישת מכלום. במיוחד לא מהמראה חחח. אז אנשים מקסימים אני נוסעת ביום חמישי הקרוב עד יום ראשון. אני יתגעגע תחסרו לי נהייתם חלק ממני.כשאחזור אספר איך היה . במיוחד עם האוכל חחחחחחחחחח. שיהיה לכם שבוע מקסים אוהבת ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה טובהההה
כרמלה29/06/2010כפרהההה שליייייי תהנייי תעשי חיים ותחזרי שזופה וכוסיתתת אששש!!!!
כבר מתגעגעתתתת אלייךךךךךךךךךךךךך יפה שלי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה טובה וטעימה
שולה זק29/06/2010ריקי בילוי נעים ואל תשכחי - מעבר לאכול יש בילויים נוספים. מותר לאכול, מותר להנות מהאוכל ולא רק להסתכל עליו.
האם את חושבת שלאכול 6 סוגי עוגה זה הכייף שבאוכל?
אז קחי מכל סוג רבע כפית. תטעמי ובאת על סיפוקך.
גם כשאת נכנסת לאיקאה העיניים גדולות....האם את קונה הכל ובכמויות??????????
אז בילוי נעים ואנחנו נחכה לשמוע חוויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם שולה וכרמלה.
ריקי29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לעבור ניתוח אך לא בטוח האםron29/06/2010
שלום לחברי הפורום היקרים אני בגובה 173 ועם 39 bmi שוקל 119 ק"ג ראשית איני יודע אם לעבור ניתוח במשקל זה אך בשורה תחתונה איני מצליח לרדת במשקל ואני במגמת עלייה .הערות חוזרות ונישנות של כדאי שתעשה משהו עם המשקל החלו להעלות את המודעות שלי והתחלתי לחשוב על ניתוח ראשית איני יודע מי הרופאים המומלצים בירושלים לביצוע ניתוחים מסוג זה וגם האם כדאי לעשות ניתוח שאני גבולי ב bmi לניתוח האם מישהו ממצליץ על ד"ר מרקשטיין אור או ד"ר שפירא רם (של הכללית)
ראוי לציין שאני סובל מיתר לחץ דם וכולסטרול שמאוזנים כרגע ע"י כדורים האם יש טיפים נוספים של אלו מכם שעשו ניתוח לאן לפנות למה לשים לב וכד'
תודה רבה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רון
ליאור29/06/2010חבל שלא ציינת את גילך , אבל לא חשוב .
אתה מתלבט אם לעבור תא הניתוח במשקל הזה - למה ? אתה חושב שהוא נמוך מידי לניתוח ?
מתוך 3 משפטים שכתבת אני יכול לתת לך לפחות 5 סיבות למה כן כדאי לך ספציפית לעבור ניתוח :
1. אתה שוקל 120 ק"ג
2. נמצא במגמת עליה
3. אתה סובל מלחץ דם
4. סובל מסכרת
5.הסביבה אומרת לך שכדאי לעשות משהו עם המשקל שלך .
לידיעתך , אתה כבר לא במשקל גבולי : BMI35 ומחלות נלוות זה כבר משהו מאושר ואתה אפילו מגרד כבר את הBMI המאושר בלי בעיות (40).
מעבר ל"סיבות" שמנינו כאן אני יכול לתת לך עוד הרצאה של 3 שעות על שיפור באיכות חיים לאחר ירידה במשקל.
אני אישית לא שמעתי על הרופאים שהזכרת - לגביהם בטוח ששולה תוכל לדבר.
אם ההתלבטות שלך באה מסיבה מסויימת - ציין אותה ונוכל לדבר על זה .
אשמח לעזור לך פה או מחוץ לפורום ( מייל \ מסנגר \ טלפון )
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רון
שולה זק29/06/2010ליאור הקיף את הנושא, כהרגלו ביסודיות רבה.
תשאל את עצמך - בעוד 5 שנים, איך אתה רואה את עצמך? איפה אתה רואה את עצמך? האם אתה חושב שבמצבך הנוכחי תוכל לתפקד ולהנות מהחיים ולזכות גם באיכות חיים (ים, בריכה, טיולים, מסיבות, לשחק עם ילדים/נכדים)?
ניתוחי קיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים - ואתה עומד בהם.
לגבי מנתח - כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומנוסים שהתמחו גם בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
עליך לפנות לקופה שלך ולברר לאן אתה יכול לקבל התחייבות כספית ובהתאם לעשות תור ליעוץ אצל מנתח.
אתה יכול לכתוב או להתקשר בכל עת ותמיד נשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדברי ליאור...
תהל29/06/2010תתחיל בהליך לקראת ניתוח... אני 3 חודשים אחרי ומברכת בוקר-צהרים-ערב על הזכות להיות משורוולת!!! איזה אושר, איזו התרגשות לעלות על המשקל, להראות טוב ולקבל מחמאות בלי סוף כמה אני מהממת : )
כבר אמרתי לחברים שלי שאם הייתי נחשפת לניתוח לפני כמה שנים טובות הייתי מזממממן עוברת אותו ולא מחכה למשקל של 126.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהלוששששש
ריקי30/06/2010כמה שאת צודקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב מאוד!!!!!!!!!!!ליאור29/06/2010
לידיעת כולם :
היום לפני שלושים וקצת שנים הגיעה משהי לעולם.
עברה אותה משהי מה שעברה והיום מלווה ,מעודדת ,תומכת ,עוזרת,מכוונת , ועוד ועוד ועוד לכל אחד שרק רומז לה שצריך איזושהי עזרה.
המשהי הזו היא שולה כמובן, ולמי שלא הבין שולה חוגגת היום יום הולדת!!!!!!!!
קדימה תנו לה במזל טוב ונאחל לה עוד הרבה שנים פורות ועוזרות .
תודה לך
המון מזל טוב
מאחל לך רק והרבה טוב
בריאות לך ולמשפחה
ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב לשולה
כרמלה29/06/2010עד 120 שנים מאושרות בריאות ורוגע נפשי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאוררררררררררר
שולה זק29/06/2010הסמקתי...מה קרה לך?? אבל - מקורי עד הסוף.
תודה תודה מכל הלב לך ולכל מי שיחד איתנו עוזר ועושה למען הקהילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב שולההה
ריקי29/06/2010מזל טוב שולה עוד המון שנים של נחת ועזרה לזולת. תמשיכי בדרכך כי ככה את הכי טובה. יודעת לעזור ולפרגן שצריך. יודעת לתת מעצמך בכל דבר. את הדוגמא לכולם אוהבת אותך גם כאן מרחוק חולון כמובן. ריקי.יום טוב.=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב שולה המלאך האנושי באתר
שמואל29/06/2010אלפי ברכות והרבה נחת עם העשיה הברוכה שלך
עד 120 ואני בטוח שאת מרגישה כמו בת 20
העשיה והתרומה שלך הינם חסד של אמת , רק לענות לכולם ,להדריך ,לשמוע את הצרות של באי הפורום , בשעות לא שעות , עוד כמה אנשים כמוך והמדינה היתה מסתדרת אחרת ,פשוט כל הכבוד . המון מזל טוב
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב מאחלת ל את כל מה שתבקשי
המשורוולונת29/06/2010תודה על התמיכה בנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרו תרועה-יום הולדת הנה בא!
תהל29/06/2010מזל טוב יקירתי..
שפע אור, צמיחה והתפתחות.
שתמיד תהיי בריאה והשמחה תשכון בליבך לעד.
המשיכי לחזק את חברי הפורום ולהאיר להם את הדרך...
מכל הלב,
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה !המון ברכות
לי30/06/2010מאחלת לך שנים רבות של בריאות,עשיה ואושר.בהחלט מגיע לך.
אוהבת,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום....
אביה30/06/2010שלום.....
המון מזל טוב שולה!!!!!!!
עד 120 שנה!
בהצלחה!
אביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפע ברכות ואיחולים
יניב30/06/2010המון מזל טוב ושאר דברים כבר איחלו לך פה מעל ומעבר
אאחל לך רק שתמשיכי להיות מי שאת ומה שאת
שתמיד תהיי שמחה ומאושרת ומלאה בכוחות להמשיך לעשות את מה שאת עושה עוד שנים ארוכות
בהערכה רבה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לאכולחופית28/06/2010
אני עברתי את הניתוח ב7.6 וירדתי עד כה כמעט 13 קילו ויש לי דיאטנית רק ב18.8 רציתי לדעת מה אני יכול לאוסיף לאכול חוץ מי גבינות פירה ומרק השמח לתשובה
תודה חופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
שולה זק28/06/2010ראשית מברוק על הירידה היפה..
אני הייתי מציעה לצלצל לקופה או לדיאטנית ולנסות בכל דרך להקדים את התור. חודשיים המתנה זה קצת הרבה. ניתן להסביר בטלפון את הדחיפות. איזה ניתוח עברת ואיפה? האם אין דיאטנית שמלווה את המנותחים.
בינתיים ניתן להוסיף גם ירקות מעוכים וקציצות בשר.. לאכול לאט, ללעוס היטב, ולא לשכוח ביסים קטנים.ניתן גם לאכול מעדנים דאיט ולנסות קצת פירות - לרסק אותם.
אני מאוד מקווה שהתור לדיאטנית יוקדם - זה מאוד חשוב לקבל את היעוץ והכוונה מייד לאחר הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
חופית28/06/2010אני עברתי ניתוח שרוול בבית חולים רמבם אצל ד"ר אחמד מחאג'נה אני ניסיתי לקבוע תור יותר מוקדם אבל אין תורים קרובים . תודה על העזרה אני יוסיף את מה שרשמת לי
תודה חופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חופית
שולה זק28/06/2010עד כמה שידוע לי, יש ברמבם דיאטנית המלווה מנותחים לאחר שחרורם. תנסי לברר באסותא לב המפרץ אם את יכולה לפנות אליהם ליעוץ דיאטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקשת אינפורמציה.. אז קבלי...חלי בוזגלו28/06/2010
חחחחח קודם איזה כיף היה לראות את ה"חלייייייייייייייייייייייייייי"
העלה חיוך ענקי על פניי..
בקשר למשקל.. אמממ.. לא עוקבת, לא נשקלת.. זורמת איתו... :)
התחברתי לשרוול, החבר החדש שלי.. הוא התחבר אליי.. הכל בסדר השלמנו :)
מבחינת אוכל.. אני כבר אוכלת הכללל.. ושאני אומרת הכל זה הכללל..
אם זה דגים, ואם זה באירוע הצלחתי לאכול 2 חתיכות של מעורב.. (2 והשביע אותייי אני לא מאמינה בעבר הייתי אוכלת שני צלחות)
אממממ כנף עם תפוחי אדמה.. סלט חסה עם הרבה לימון (שזה החיים שליי)!
אלכוהול (חחחחח ניסיתי, הצלחתי)
חזרתי לעשן (אני יודעת שלא טוב.. אבל לקח לי חודש פלוס לחזור לעשן)
כאבים- אין בכלל! שכחתי שעברתי את הניתוח..
אני הרבה יותר קלילה.. מצליחה לשבת עם רגליים מכופפות על הספא (פעם הבטן הייתה מפריעה)
אנשים רואים עליי הרזיה (או שזה פסיכולוגי.. כי הם יודעים שעברתי קיצור קיבה)
למרות ש.. למה לא לפרגן לעצמי.?!?!
בטחח שירדתי בנפחחחחחח.. מרגישה את זה על הבגדים..
הלך הסנטר הכפול...
בקיצור בדרך שלי.. עם ה50% קיבה שנארה לי..
עם זה שאני אוכלת הכל אני מרזה..
רק אני מחכה ליום שהמח שלי יתעשט על עצמו ואני יתחיל ספורט..
העצלנות הזו תהרוג אותי..
ובקשר לתמונות.. חכי! נגיע ל2 ספרות ואז נתחיל לפרגן בתמונות!
בעיקרון הכלל בסדר..
הלך התסכול.. חזרתי לעצמי..
יםם תודות לכםםםם אנשים יקריםםם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי שמחת אותי
שולה זק28/06/2010אני לא זוכרת מתי הייתי כל כך מאושרת כשקראתי יומן "מסע" של משהוא כאן בפורום, כמו שאני מאושרת לקרוא את דבריך.
עכשיו את מקסימה ולא רק בתמונה ואחכה בסבלנות לשתי ספרות בכדי לראותך שוב.
"ירדנו עליך" "עלינו עליך" עודדנו וכעסנו....העיקר התוצאה. מבחינתי התוצאה השיגה 100% הצלחה!!
כל הכבוד חלי....ושמרי על קשר, או שמע את רגילה שאני צועקת חלייייייייייייייייייייייייייי ורק אז מגיבה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה מאוודדדדדדדדד
שמואל28/06/2010שמעי , עכשיו , לפי הכתוב חלי שונה ,ממזרח למערב
כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד !
הצעה להמשך הפסיקי את השתיה החריפה מיותר לחלוטין ,
והכי חשוב שהשלמת עם הניתוח זה לדעתי שלב מאוד חשוב .
בהצלחה בהמשך .
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)