מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 20 קילו פחותריקי23/06/2010
שלום לכולם . רציתי לשתף אתכם לגבי הירידה שלי נותחתי לפני חודשים וחצי וירדתי 20 קילו . איזה כיף. הרגשה ניפלאה מיום ליום הביטחון חוזר והרגשה נהדרת.אנשים רואים אותי ואומרים לי ואיי איך רזית הם שכחו כבר שהם היו לועגים לי פעם ואומרים לי ואיי איך שמנת ככה? ואיי מה את בהריון?.. אז אני רוצה להגיד לכולם אפשר ולא לפחד לעשות את הניתוח בלי לחשוב פעמיים. תאמינו לי היום אני עוברת בראש מורם ולא עוברת את המראה בריצה . פשוט אני כל היום במראה לא תאמינו. .אני מאחלת לכולם המון בהצלחה וכמו שריקי תמיד אומרת לחשוב חיובי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבודדדדדדדד לריקו'שששש
כרמלה23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים!
עינת23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת מה זה 20 ק" פחות , כל
שמואל24/06/2010הכבוד יפה לך
20 ק"ג פחות זה גריקן גדול , זה המשקל של ילד בגיל 3 או 4 ,
המשיכי כך והגיע הזמן לצחוק על הצוחקים
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח תודה שמואל
ריקי24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואווו!
תהל25/06/2010ריקי מדהימה,
מרגש מאד לקרוא את דברייך. אני מזדהה איתך מאד וכמובן מאושרת בשבילך.
בהצלחה בהמשך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל- ציפור לילה
שולה זק25/06/2010מה שלומך? איך ההתמודדות וההתקדמות? תחמת לעצמך מנות קצובות של "פינוקים" ליום כעצתו של ליאור?
שבת שלום וסופ"ש נפלא שיהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תהלושש
ריקי27/06/2010תמיד כיף לשמוע אותךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שלב בדרך לניתוחsw23/06/2010
סיימתי את כל הבדיקות (סוף סוף)
קבלתי אישור מהכירורג של הקופה (מאוחדת)
ועכשיו אני ממתין לאישור הבקשה וטופס 17 הBMI שלי 40 בדיוק אני מקווה שלא יעשו לי בעיות
זהו זה מתקרב.
נ.ב
יש למישהו מושג אם הקופה יכולה להגיד לי שהם מאשרים לי ניתוח אבל לא בבית חולים רמב"ם?
ובדקתי מאוחדת עובדים מול בית חולים רמב"ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך צלחה
שולה זק23/06/2010אם הקופה שלך עובדת עם רמב"ם אין סיבה שיסרבו לך.
יש מצבים שקופה לא מאשרת טופס התחייבות, אם היא לא חתומה בהסכם עם אותו מרכז רפואי ציבורי או מרכז פרטי שהמטופל מבקש להגיע.
אם אתה אומר שהקופה שלך מפנה לרמבם, לא אמורה להיות בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחהההה
ריקי23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תאריך לניתוחאילן22/06/2010
יש לי תור לוועדה של מכבי ב13/7 ורציתי לדעת האם אפשר להתחיל לקבוע תור לניתוח (אסותא חיפה) לפני שיש אישור מהוועדה?
אם כן איך עושים את זה? למי פונים בדיוק?
אני אנותח ע"י ד"ר מחאגנה
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אילן
כרמלה23/06/2010גם לי יש וועדה ב13/7 באסותא חיפה אני מנותחת ע"י דר גרון ניסים שהבטיח שיקבע לי תור לסוף יולי וזה יהיה היום .
עדיף לדעתי לקבוע תור לפני אלא אם כן אתה חושב שלא תעבור בוועדה....למרות שהמנתח אמר לי שאם אין משהו מיוחד והBMI מעל 40 אז הכול עובר תקין.
בהצלחה ואולי ניפגש בוועדה...
יום מקסים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק23/06/2010כל מרכז וכל רופא יש להם את דרך העבודה שלהם.
אני מציעה לפנות לדר' מחג'נה ולברר עימו ה הפרוצדורה המקובלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול- אצל מישרי22/06/2010
אתמול עברתי וועדה ואישרו לי ניתוח שרוול. אני מבולבלת ולא יודעת במי לבחור . באופציה הפרטית אבחר באוסנת רזיאל אבל לא בטוחה שנכון לשלם כ"כ הרבה על ניתוח שניתן לבצע ללא עלות, אני במכבי ומאפשרים לי להינתח אצל פרופ' רובין. מישהו עבר ניתוח אצלו ויכול לספר עליו? גם אצל ד"ר שמעונוב או שכטר המליצו. מישהו יודע. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' רובין מנתח מצויין!!!!
עידית23/06/2010אמנם יש צורך לחלוב אותו כשרוצים מידע,
אבל מעבר לזה הוא מתקתק את הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתחים מומחים ומנוסים
שולה זק23/06/2010שלום שרי
כל המנתחים בתחום ניתוחי קיבה הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום. מרביתם עובדים בבתי חולים ציבוריים ובמקביל במרכזים הפרטיים. כחברת מכבי את יכולה לבחור איפה לעבור ניתוח. וודאי עם הקופה לאיזה מרכז רפואי את מקבלת התחייבות - שם זה ללא עלות כספית כלל ולברר איפה תור ההמתנה לניתוח הקצר ביותר.
כמו כן את יכולה לעבור את הניתוח באחד המרכזים הפרטיים, שם את נדרשת להשתתפות עצמית והתעריפים שונים ממקום למקום וממנתח למנתח.
יש עשרות מנתחים וכולם טובים, מוכשרים ומקצועיים. תקבלי כאן ובפורומים אחרים אין ספור המלצות - כל אחד והמנתח שלו.
על מנת למנוע בלבול ועוגמת נפש אני ממליצה:
1. לוודא בקופה לאיזה מרכז רפואי את מקבלת התחיבות.
2. לודא במרכז מי הרופאים המנתחים ולאיזה מהם התור הקצר ביותר.
3. לברר לאיזה מרכזים פרטיים את מקבלת התחייבות ומה גובה ההשתתפות העצמית שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לקחת לבית החולים?לי22/06/2010
הי חברים,
מועדי מתקרב ואני מתחילה את ההתארגנות לקראת הניתוח שיהיה בע"ה בעוד כשבוע וחצי. (אמא'לה!).
רציתי לשאול את המשרוולים הותיקים,מה כדי לקחת לאישפוז?
אשמח להכוונה ע"מ שלא אקח דברים מיותרים או לא לקחת דברים שצריך.ההדרכה לקראת הניתוח מבחינה זו די לוקה בחסר מצד המוסד הרפואי
בתודה מראש
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
צנובר22/06/2010אני עברתי את ניתוח השרוול לפני 3 שבועות ככה שה"תיק" עדיין מאד טרי.
אני גם מניח שיש הבדל בין גברים לנשים בעניין הזה, ואולי גם בין בתי החולים (אני הייתי בחדר פרטי באסותא).
לקחתי:
2 טרנינגים (מיותר, לא נתנו לי ללבוש כלום חוץ מפיג'מה של בית חולים).
3 לבנים
כלי רחצה (ואיפור??)
נעלי בית (מאד חשוב)
זוג קרוקס ליציאה הביתה
נגן MP3
בסה"כ התיק שלי חזר כמעט כמו שנארז בבית, אז קחי מה שנראה לך שתצטרכי רק אל תגזימי שלא יהיה לך משקל עודף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
לי23/06/2010זה דומה כמו להכין תיק לחדר לידה.אולי זו באמת לידה?
תודה על הטיפ
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו לידה גם צעד זה חיובי
שולה זק23/06/2010צדקת בהשוואה להכנת התיק.
כשאת הולכת ללידה זה מהלך חיובי ומשמח
כנ"ל המהלך שאת לפניו עכשיו.
הולכת ניתוח על מנת להבריא ממחלה (השמנה) ולהתחיל חיים חדשים (גם לידה זה חיים חדשים)
לכי לשלום ושובי אלינו בשלום .
מחכים לעדכונים "מחים" ממך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
רוזי23/06/2010לכי אם המון אהבה והרגשה ניפלאה תיק קטן כלי רחצה זה היום שלך בלבד חשיבה נכונה ביטחון והכי חשוב חזרי אלנו בריאה ושלמה בהצלחהההההההההההההההההההה כול שאלה אשמח אני אחרי 3 חודשים מהניתוח שרוואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוזי
לי24/06/2010כל הכבוד על הירידה, ממש מחמחם את הלב
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט לאחר ניתוח טבעתמיכל22/06/2010
שלום
אשמח לקבל עזרה עברתי ניתוח טבעת לפני כ שבועיים.
מתח מותא להתחיל בספורט?
שחייה?
הליכה?
תודה
המשך יום קסום וכתום
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל
ליאור22/06/2010אחרי שבועיים את בהחלט יכולה להתחיל עם הליכות - לא להתאמץ יותר מידי ולהקשיב לגוף!!!
ברגע שהחתכים יגלידו ויראו טוב תוכלי להתחיל גם לשחות .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חבריםרוזי22/06/2010
הרבה זמן לא הייתי אתמול נישקלתי וירדתי עוד אזזז אני פחות מ80 מהמחוג מאושרת אחרי 3 חודשים הייתי95 זה הולך לאט ובטוח מה שהכי חשוב אז יום טוב לכולם בקרוב אצלכם שתיהיו מאושרים אוהבת רוזייייייייייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבודדד
תהל22/06/2010רוזי, אני מאושרת בשבילך. כל הכבוד, המשיכי יקירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזילהההה
ריקי22/06/2010כל הכבוד מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף קיבהמירב22/06/2010
שלום,
בעלי עובר ניתוח מעקף קיבה בתל השומר -כמה ימי אישפוז נישארים בבית החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מירב
ליאור22/06/2010משך האישפוז משתנה בהתאם לקצב ההחלמה , סוג הניתוח ( לפרסקופיה או פתוח ) נהלי הבית חולים הלחץ במחלקה ועוד...
בעיקרון אישפוז אחרי מעקף קיבה יכול להיות בן 3 ימים לשבוע .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגרנו חודש 10 קילו פחות :)יעל22/06/2010
שלום לכולם !
היום אחרי חודש מיום הניתוח , מרגישה נפלא
פחות 10 קילו .........................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיפאק היי, כיפאק היי היי היי
שולה זק22/06/2010כל הכבוד
בעקבות ה- 10 הראשונים יבואו עוד כמה עשיריות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה על הכול :)
יעל22/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה!!!!מיכל22/06/2010
לפני 10 שנים עשיתי ניתוח לקיצור קיבה הניתוח הצליח וירדתי כ50 קילו.
לפני שנתיים ילדיתי ושוב לפני שנה ילדתי ועליתי בצורה משמעותית 30 קילו מההריונות והלידה .
יש לי פגישה עם דוקטור אבינוח להתייעצות היום אני שוקלת 90 קילו וגוהי 1.67 אני מאוד חוששת להגיע למשקל שהייתי שהיה 120 קילו אני חוששת שהוא יסרב לנתח אותי האם יש החלטות שונות כאשר בוצע ניתוח או עדיין זה נטול לשיקול דעתו של הרופא כי אני במגמה להגיע למשקל שהייתי לפני 10 שנים ואני מתחליה לחשוש מאוד אנא עזרו לי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
שולה זק22/06/2010נתחיל לעשות "סדר בבלגן"
1. לפני 10 שנים עברת ניתוח . איזה? האם טבעת מתכווננת ?
2. אם התשובה חיובית ואת עם טבעת מתכווננת - אז צריך ללכת למנתח לעשות צילום ושט קיבה ולקראות מה מצב הטבעת ולהשמיש אותה.
3. לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הוא 32.2 ואת לא עומדת בקריטריונים לקבלת אישור לניתוח חוזר/נוסף.
4. בהנחה שאת עם טבעת עדיין ולאחר בדיקת המנתח יתברר שיש להחליפה - ניתן לפנות לקופה בה את מבוטחת בצרוף מכתב מהכירורג ולבקש אישור.
אשמח לעזור בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה מוגזת.ריקי21/06/2010
שלום לכולם.ובשורות טובות. מה קורה לגבי שתיה מוגזת דיאט . הבנתי שאסור.האם זה לתמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה מוגזת
שולה זק21/06/2010למנותחי טבעת מומלץ לא לשתות שתיה מוגזת כי הגז גורם לכאבים (לחץ על הטבעת.
לגבי שרוול ומעקף - לא חל איסור. מומלץ לא לשתות, כי זה ממלא ומנפח. רצוי לשתות משקאות לא מוגזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
ריקי22/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי21/06/2010
האם אפשר להפגש עם ד''ר אחמד מחג'נה בבי"ח רמבם? ואם כן מתי? לאיזה כירוגית הוא שייך? ( א או ב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודעת על כירוגית א
עדי21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזימון תורים
פרופ` אחמד מחג`נה21/06/2010אני יועץ של מכבי (כרטיס) ולאומית מושלם. מקבל באסותא לב המפרץ
בנוסף אני שייך לכירורגית א ברמב"ם ואפשר לקבוע דרך זימון תורים במרפאות חוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- ורק מי שבאמת יודע שיענהחלי בוזגלו21/06/2010
ולא רק מהערכות אישיות..
אשמח אם אחד מהרופאים יענו לי...!!!
אני חודש וחצי אחריי ניתוח..
ויום רבעי יש לי אירוע משפחתי...
שאלתי היא.. אם אני יכולה לשתות אלכוהול?
או שזה אסור..
ואם אסור אז מה הסיבה??
האם זה פוגע בתפרים הפנימיים..
או שבגלל שזה משמין!!
אשמח אם תענו לי תשובה ברורהה....!!!!
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול ושרוול
פרופ` אחמד מחג`נה21/06/2010אלכוהול גם עתיר קלוריות וגם יכול לגרום לנזק ברירית. לשתות מעט באירוע נראה לי בסדר. תהני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע לועדה באסותא חיפה לוקח חודש?יעל21/06/2010
אני כרמיאלית ,בקופ"ח מכבי.
הייתי אצל קוזקוב ועברתי את כל הבדיקות קיבלתי אישור (טופס 17)והתקשרתי לאסותא חיפה לעוד חודש????.
אוליי אני צריכה להזמין תור לכירורג דרך הרופאים שעובדים באסותא?
כי רצוני לעבור בצפת שמעתי על דשקבסקי ובקצב הזה נראה שאעבור את הניתוח ...בחורף.
ומצד שני:-)
ממליצים לי על אסותא.
מה עושים?אני מבולבלת וחשבתי שבאוגוסט אני אהיה אחרי .הכל.. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה להיות מבולבלת?
שולה זק21/06/2010התור באסותא לועדה הוא לא לפי הרופא המנתח. זו המדיניות של מכבי לערוך ועדה ומופנים לאסותא מכל המרפאות ומהרכזים הרפואיים, מטופלי מכבי . כנראה התורים מלאים.
אין קשר לרופא המנתח ולתור לועדה.
כחברת מכבי את יכולה לבחור איפה לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי מבלי לשלם השתתפות עצמית או באסותא ולשלם השתתפות עצמית.
שוב, אין קשר למי מנתח למועד לועדה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קובעים פגישה עם דר' אחמד מחג'נה
יעל21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
פרופ` אחמד מחג`נה21/06/2010אם את בקופ"ח מכבי תוכלי לבוא אלי לאסותא. תתקשרי למספר 8810663-4 מקבל בימי רביעי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
כרמלה21/06/2010גם אני מחכה כבר הרבה זמן לוועדה זה באמת לוקח זמן המתנה של חודש אך סבלנות חיכנו כל כך הרבה עוד קצת וזה מגיע.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי פונים כשמעוניינים לעבור ניתוח קפזית20/06/2010
מי יכול לעזור לי אני רוצה לעשות ניתוח לקיצור קיבה ואני לא יודעת למי לפנות? אני שוקלת 90קילו והגובה שלי 160 ובאסותא סירבו לעשות לי את הניתוח כי אני לא מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק20/06/2010הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות ימץ אותם. ה- BMI שלך 35 ואם את לא סובלת ממחלות רקע נילוות כמו לחץ דם, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה, את לא יכולה לעבור ניתוח. מה שאת כן יכולה זה לפנות לדיאטנית ובמקביל להירשם לקבוצת תמיכה ובשילוב פעילות גופנית והתמדה תצליחי לרדת במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)