מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר כמעט 4 שבועותאורית07/07/2010
שלום, רציתי לדעת מתי מותר להתחיל להרים דברים כבדים כמו קניות וכו' וגם מתי אפשר להתחיל לאכול סיבים ומה מותר. תודה ובהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר כמעט 4 שבועות
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010לגבי הרמת משקולות אפשר להתחיל בהדרגה בשלב שלך. לגבי כלכלה אני מציע שתלכי לפי הוראות הדיאטאנית אשר הדריכה אותך בניתוח או של הקופה. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתחים של מכבי באסותא או באיכילובגל07/07/2010
שלום,
אני בת 44, BMI = 48, והחלטתי שאני חייבת להתחיל את התהליך. חושבת על זה כבר שנתיים ולא העזתי. עכשיו בעקבות ביקורים בפורום הזה ועוד פורומים בנושא, שאבתי כוחות ואני רוצה להתחיל להניע את התהליך, כדי להציל את שארית החיים שלי (כבר באמת קשה לי לזוז...)
קראתי באתר של מכבי שלחברי "מכבי זהב" יש זכאות לניתוח שרוול באסותא (ת"א) וגם באיכילוב. לא מצאתי רשימת מנתחים באתר, וקשה לי להחליט לאן כדאי לפנות. נראה לי שעדיף לבחור לפי הרופא ולא לפי המתקן. יש למישהו המלצות? או להיפך, מי עדיף שלא?
אשמח לכל תגובה ועזרה. נראה שבאמת יש פה בני אדם עם לב.
תודה רבה, גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד שהחלטת לטפל בעצמך
שולה זק07/07/2010שלום גל,
אני שמחה שהבנת שזו הדרך שיכולה לשנות את חייך.
לגבי מנתחים - כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומנוסים שעובדים בבתי חולים ציבוריים וגם במרכזים הפרטיים.
את צריכה להקפיד לגשת לרופא שעושה את כל סוגי הניתוחים (טבעת, שרוול, מעקף)ולהתיעץ איתו איזה ניתוח כי מתאים לך.
אם את רוצה לעבור את הניתוח במרכז פרטי, תצלצלי אליהם, תבררי את שמות המנתחים הבריאטריים שעובדים איתם ועושים את כל הניתוחים (תצייני זאת ) ותקבעי תור למי שזמן ההמתנה הקצר ביותר :).
אנחנו כאן לא ממליצים על רופא זה או אחר. כפי שכתבתי לך - כל הרופאים מומחים בתחום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
גל08/07/2010ממה שקראתי עד עכשיו, טבעת אינה מתאימה לי (אם היה לי כוח רצון והתמדה בעשרות הדיאטות שעשיתי עד היום, לא הייתי מגיעה למצב הזה), וניתוח המעקף קצת מפחיד אותי. קראתי על הרבה סיבוכים שעלולים להתרחש. לכן אופציית השרוול נראית לי הכי מתאימה לי. כמובן שאקבל את המלצתך להתייעץ עם רופא שמכיר את כל הסוגים, שההחלטה תהיה מושכלת יותר.
איפה אני יכולה לקבל רשימת המנתחים של מכבי? לא מצאתי באתר שלהם.
תודה רבה על דברייך המעודדים,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת מנתחים
שולה זק08/07/2010היי גל
באיכילוב מוכרים לי רק דר' סובחי ודר' קוריאנסקי ואני מניחה שיד עוד. את צריכה לצלצל ליחידה להשמנה ולברר.
כנ"ל מציעה לך לברר באסותא. לבקש את רשימת המנתחים הבריאטריים שמנתחים באסותא את מבוטחי מכבי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל
ליאור07/07/2010כול הכבוד על ההחלטה האמיצה .
כמו זציינת לחברי מכבי זהב יש אפשרות לעבור ניתוח באסותא אבל זה לא בחינם יש עוד השתתפות שיכולה להגיע לכמה אלפי שקלים למרכז ובנוסף יש מנתחים שגם להם התשלום נפרד... קחי את זה בחשבון.
כמו ששולה אמרה , כדאי לפנות לפחות לשני מנתחים ועדיף כאלה שמנתחים לפחות שניים או שלושה סוגי ניתוח , שיתנו לך רקע מדוייק ויעזרו לך לבחור ניתוח שיתאים לך בהתאם להרגלי האכילה שלך ומצבך הבריאותי .
אם יתעוררו עוד שאלות - נישמח לענות
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על דבריך המעודדים
גל08/07/2010כשהתחלתי לברר באסותא לגבי ניתוחים פרטיים, הסתבר לי שרק הייעוץ עולה 850 ש"ח ומחיר הניתוח יכול להגיע לעשרת אלפים ש"ח. זה בלתי אפשרי מבחינתי.
האם נותחת דרך הקופה, או במסלול פרטי?
מדבריך אני מבינה שאתה (את?) חבר מכבי.
האם הם מסבסדים את הייעוץ? האם יעוץ אצל רופא של מכבי, גם עולה כסף?
האם הוועדה בבית החולים גם עולה כסף? אם כן, כמה?
אני מאוד רוצה להתחיל בתהליך, אבל מעבר לקושי הנפשי (לוותר על ההרגלים הנוכחיים) והפיזי (הפחד מהניתוח והסיבוכים שעלולים לקרות), יש גם קושי כלכלי לעמוד בכל התשלומים האלה.
בנוסף, רציתי לדעת - אם את הבדיקות עושים לפני הוועדה, כמה זמן עובר בממוצע עד לניתוח עצמו?
האם נותחת באיכילוב או באסותא? או אולי במקום אחר?
סליחה על ההצפה, אני ממש מבולבלת ולא מוצאת את המידע...
אשמח לתגובות נוספות מנסיון של חברי פורום אחרים.
הרבה תודות, גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל
ליאור08/07/2010אני חבר במכבי זהב , גר בצפון .
נותחתי לפני 10 חודשים , ע"י דר מחגנה , באסותא לב המפרץ.
התשלום שלי הגיע לכ4000 ש"ח - שכללו השתתפות עצמית למכבי ו"אביזרים נילווים " ( סיכות וכדומה ) .
על הפגישות לפני כן , הועדה והבדיקות לא שילמתי ( אולי עשרות שקלים בודדות למרכז שעושה את הבדיקות ) .
אם את עוברת את הניתוח בבית חולים ציבורי , הניתוח הוא ללא תשלום בכלל!!! אבל זמני המתנה ארוכים יותר .
בעיקרון סדר הדברים הוא : פגישה עם מנתח , ממנו תקבלי רשימת בדיקות , אחרי שתשלימי את כל הבדיקות תקבעי תור לועדה .בועדה אחרי ניתוח תוצאות הבדיקות תקבלי אישור לניתוח וא תוכלי לקבוע תאריך.
על הקושי הכלכלי ניתן להתגבר בקלות - לעבור ניתוח בבית חולים ציבור .על ההכנה הנפשית לפני בזמן ואחרי - נוכל לנסות לעזור לך פה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המידע והעידוד
גל12/07/2010אני רואה פה בפורום את דבריך המעודדים לכל הפונים וזה ממש מחמם את הלב!
אני מסיקה מכך שהניסיון שלך היה טוב וירדת במשקל כפי שציפית. זה כבר מעודד ועושה אותי יותר אופטימית.
בזכות דבריך כבר התחלתי את התהליך, הייתי אצל רופאת משפחה וקיבלתי את כל הבדיקות. קצת קשה להשיג תור קרוב לכל הבדיקות, אבל אני ממשיכה לנסות.
אני בטוחה שעוד אעזר בך ובחברים האחרים כאן בפורום, ככל שתתקרב שעת האפס.
המון תודה ותמשיך לעודד ולתמוך כאן. זה כל כך חשוב!
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאסותא
אילן08/07/2010נראה לי שיש קצת חוסר הבנה בקשר לאסותא בת"א. כשיוצרים קשר אם אסותא ישירות הם מפנים למלב"י שזה בעצם מרפאה פרטית על כל המשתמע ולכן צריך לשלם סכום לא קטן ליעוץ ועוד סכום די גדול לניתוח עצמו. מצד שני ישנם מנתחים שעובדים בהסדר עם מכבי ומנתחים באסותא אבל לא של אסותא ואצלם יש השתתפות יותר משמעותית של הקופה.
בעצם יש כמה דרכים להתנתח:
רופא בבית חולים ציבורי ואז אין השתתפות עצמית בכלל
רופא בהסדר עם מכבי בבי"ח פרטי - השתתפות עצמית קטנה יחסית והשתתפות עצמית בסיכות
רופא פרטי בבי"ח פרטי - השתתפות עצמית גבוהה
זה מה שאני הצלחתי להבין מהמסע שלי לכיוון הניתוח (עוד מעט מגיע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אילן. עזרת לי מאוד
גל12/07/2010איזה אנשים נהדרים יש פה...
אם הייתי טורחת להיכנס לכאן קודם, כבר הייתי מזמן אחרי הניתוח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
שולה זק12/07/2010את יכולה לברר בקופה שלך מי הרופאים אליהם את יכולה לפנות באסותא. יש להם רשימה מסודרת.
אנחנו נשמח לעזור בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את חברת מכבי , זו האינפורמציה
לחברי מכבי11/07/2010שהצלחתי לגייס ואני רוצה לציין שהשגת האינפורמציה הייתה מאד מסובכת ומעייפת.
חברי מכבי שרוצים לעבור ניתוח צריכים לעבור את הועדה הטרום בריאטרית שמתקיימת באסותא , היות ואסותא הוא בית חולים פרטי (של מכבי) הם כל הזמן מנסים לדחוף אותך לבצע את הניתוח בצורה פרטית ומסרבים לענות על שאלות, מפנים אותך למכבי ללא הפסקה שאומרים שאת התשובות צריך לקבל באסותא .
אני קודם כל קבעתי פגישה לועדה הטרום בריאטרית באסותא - התור שנקבע היה לעוד חודש וחצי.
ביקשתי את רשימת הבדיקות הנדרשת - נתנו לי רשימה חלקית ביותר, היות ולא סמכתי עליהם נכנסתי גם לאינטרנט תחת מכבי זהב ומצאתי את רשימת הבדיקות הנדרשת ואז פניתי לרופאת המשפחה.
את הרשימה המלאה והמעודכנת של הבדיקות הנדרשות עדיף לקבל בסניף שלך במכבי - רשימה שמוציאים לך כשאת מבקשת טופס 17 לצורך הפנייה לועדה הבריאטרית (בקשי את הרשימה מראש , משום שביצוע הבדיקות והתשובות לוקחים זמן רב) .
רופאת המשפחה מוציאה לך הפניות לכל הבדיקות , הצילומים וההפניות הנדרשות (כמו דיאטטיקאית, כירורג , צילומים ) וכו..
לוקח בסביבות חודש וחצי (לחרוצים) להשלים את כל הבדיקות אם לא אכפת לך לנסוע למקומות שונים לבצע את הבדיקות, משום שחלק מהבדיקות מתבצעות רק פעם בשבוע - כמו צילום קיבה - אנו תושבי המרכז ואת הצילום ביצענו באסותא בחיפה..
הועדה הטרום בריאטרית מתאימה לחברי מכבי המעוניינים להנתח באסותא או בבית חולים ממשלתי שאינו איכילוב או תל השומר (לשני בתי החולים האלה יש ועדות משלהם) .
בזמן שחיכיתי לועדה הבריאטרית הרמתי טלפון לבתי חולים ממשלתיים שונים וקיבלתי תור שהתפנה פתאום לבית חולים ציבורי במרכז.
בקיצור- סיימתי את כל הבדיקות + הועדה בחודש וחצי
תור לבית חולים ציבורי - נקבע לשבוע אחרי הועדה הבריאטרית
בבית החולים אמרו שמחכים לניתוח מקסימום 3 שבועות, ויכול להיות גם לפני אם מתפנה אצלם פתאום תור - ככה שכל התהליך אורך לנו בין חודשיים לחודשיים וחצי. .
עלות הניתוח בבית חולים ציבורי - 17 ש"ח העלות של טופס 17
עלות הניתוח באסותא - 800-1100 ש"ח עלות האישפוז בבית החולים + סטנדים (שאותם מקבלים בחינם בבית חולים ציבורי/ממשלתי ) בשווי של בערך 4000 ש"ח - זאת אומרת בסביבות 5000 ש"ח .
לטעמי אין שום סיבה לבצע את הניתוח דוקא שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על התשובה המפורטת
גל12/07/2010עזרת לי מאוד המידע המפורט והמדויק.
קבעתי כבר תור לוועדה באיכילוב לתחילת אוגוסט, והתחלתי כבר את בדיקות הדם וכו'.
את רוב הצילומים והאולטרסאונד הזמנתי לחודש יולי, אבל רק בתחילת ספטמבר יש תור פנוי בת"א לצילום ושט, קיבה ותריסריון. אימצתי בשמחה את הרעיון לנסות לנסוע למקום אחר לבדיקה.
האם בדיקה באסותא חיפה דורשת תיאום שלא דרך זימון התורים של מכבי?
מזל שיש פה אנשים טובים, שנותנים את המידע שבמכבי מעדיפים להסתיר...
שוב תודה, גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל - המלצה על מנתחת מדהימה
טל11/07/2010אני ממליצה על ד"ר פייגין- מנתחת באסותא רמת החייל ואם אני לא טועה גם בתל השומר..
זה המ"ס של המשרד שלה.. : 036183141.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר פייגין
גל12/07/2010כן, היא אכן נמצאת ברשימת המנתחים של מכבי.
המלצתך מבוססת על ניסיון אישי? אשמח לשמוע יותר פרטים.
אני עדיין מתלבטת בין אסותא לאיכילוב, וכל מידע יעזור לי להחליט.
תודה, גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
שולה זק12/07/2010תוכלי להתקשר אלי ואשמח לעזור.
מעל דפי הפורום לא נהוג להמליץ ולחוות דעות על רופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה הסוף שלי ........ התחלתי להשמיןאוראל06/07/2010
אחרי ניתוח טבעת לפני 10 חודשים התחלתי לאכול הרבה בזמן האחרון אחרי שירדתי 35 קילו ואני לא יודע מה לעשות כי עליתי 8 קילו ואני מנסה סגירות וקשה לי תמיד אני פותחחחחח אני לא יכולל כבר ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשנות הרגלי אכילה
שולה זק07/07/2010צר לי לשמוע שכבר אחרי 10 חודשים הרמת ידיים. עכשיו לאחר הצלחה - 35 קג' אתה צריך לשנס מותניים ולהמשיך הלאה.
אין לי מושג למה בחרת בטבעת - אך כרגע זה מה יש ויש צורך מיידי להכנס לשינוי הרגלי אכילה.
כפי שאני תמיד אומרת מנותח טבעת חייב להיות בעל רצון עז, מוטיבציה, שיתוף פעולה מלא וכך להצליח.
1. לגשת לדיאטנית לקבל תפריט מתאים ולהיות במעקב צמוד שלה כמה חודשים.
2. להירשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד בה.
3. לשלב פעילות גופנית.
4. לשנות כליל את הרגלי האכילה. לא לנשנש ג'אנק פוד. לא לטרוף ממתקים. לאכול 6 פעמים ביום ארוחות קטנות. לאכול לאט וללעוס היטב.
אחרי ירידה של 35 קילו הוכחת שזה אפשרי ושאתה כן יכול. מה קרה שפתאום הכל התהפך???
אשמח אם נוכל לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה לאחר ירידה
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010האם אתה במעקב אצל הרופא המנתח ודיאטאנית?
בניתוחים אלו חשוב מאוד להיות במעקב מההתחלה. מציע לך לפנות למנתח לבדוק את הפאוש ואם תקין לפנות לדיאטאנית. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ריקי.. וכולםפולי06/07/2010
לפני שבועיים בדיוק עשיתי טבעת. עכשיו אני מרגישה רעב כל הזמן, מנסה להרגיע את זה במים, אבל לא תמיד זה עוזר. אני פוחדת לאכול יותר מדי שלא תיפגע הטבעת. ביום שישי האחרון נשקלתי וירדתי 7 קילו. היום כשנשקלתי הייתי אותו הדבר. זה כל כך מדאיג. מה כבר נתקע המשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שולה, כתבתי ריקי בטעות
פולי06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פולי
שולה זק07/07/2010את חייבת לפנות לדיאטנית לקבל תפריט שיתאים לך ולפי זה להתנהל. ככה תרדי במשקל בצורה מבוקרת.
אסור לפחד לאכול. צריך לאכול מה מותר ובכמויות מותאמות לסוג הניתוח.
לאחר שבועיים עם הטבעת את יכולה לעבור לכלכלה רכה שזה גבינות מרק ירקות ולרסק הירקות במרק. ניתן לבשל קציצות עוף ולרסק אותם. ירידה של 7 קג' היא ירידה יפה מאוד. לא ציינת מה היה ה- BMI שלך לפני הניתוח.
האם סגרו לך כבר את הטבעת?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
פולי07/07/2010התור לסגירת הטבעת הוא רק ב28 לחודש... עוד הרבה זמן. הbmi שלי עמד על 40. תודה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לחשוש
שולה זק07/07/2010תאכלי רגיל. מה שמותר לך. כלכלה קרה. תשתי הרבה. יש עצירות בירידה גם בהתחלה. אין להכנס מזה ללחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים אחרי
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010ההרגשה הזו יכולה להיות לאחר ניתוח טבעת אשר תעלם עם הזמן. ירידה של 7 ק"ג בתקופה קצרה זו הינה הצלחה יפה מאוד.
שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! משמח שיש עם מי לדבר
פולי09/07/2010סליחה שאני נודניקית, אולי בגלל שאני מחכה בקוצר רוח לשינוי... תודה שאתם סבלניים בשבילי בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכבוד ד"ק מחגנהקרן אטדגי06/07/2010
ערב טוב שמי קרן אני עברתי את הניתוח שרוול לשפני שנה חודשים אצלי הכול מצוין תודה לאל עברתי אותו אצלך בבית החולים רמב"ם. ד"ק רציתי ליתיעץ איתך יש לי חברה עם b/m/i 36 ובעיות גב הרופא של הגב קבע שהיא צריכה ניתוח שרוול היא גם כמובן עם משקל עודף. היא עשתה את כול הבדיקות החיסרון הוא שהיא לא מוצאת טורים לזמן הקרוב וגם לא הרחוק אלא ממש ממש רחוק בקופת חולים שלה מאוחדת הפנו אותה לכול מנתח .האם היא צריכה לחכות קודם לאישור מהמנפר או שהיא יכולה כבר להתחיל לחפש מנתח והאם היא יכולה גם להגיע אלייך ? ואיך היא עושה את זה מה השלווים הבאים שהיא צריכה לעשות על מנת לא לשלם כסף.
תודה על העזרא ועל החחים החדשים שהענקת לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך קרן
שולה זק06/07/2010אני הייתי מציעה שחברתך תברר קודם עם הקופה שלה אם היא מקבלת את אישור הקופה לניתוח (התחיבות כספית על מנת שחברתך לא תשלם כסף). לפי דבריך חברתך עם BMI 36 ובעיות גב. לא ציינת אם היא סובלת ממחלות רקע נוספות. הקופה עלולה להערים קשיים עם נתונים שמסרת.
כתבת שאת עצמך מנותחת שרוול כבר שנה וחצי ומרגישה טוב. שמחה לשמוע. שתפי אותנו כבר ירדת ואיך את מסתדרת.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010שלוםקרן. מזמן לא שמעתי ממך ןזה לא טוב. אני מבקש שתקבעי תור אלי לרמב"ם. לגבי החברה שלך את יכולה להביא אותה אלי לרמב"ם לבדוק את העניין.
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתיערה06/07/2010
שלום,
אני בת 44, גובה 1.64 ושוקלת 112 ק"ג.
חושבת ללכת להתייעצות לגבי ניתוח טבעת אצל אבינוח אביעזר באסותא.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון מה התהליך. כרגע ניתן לקבוע תור להתייעצות רק לעוד חודשיים.
כמה זמן ייקח לקבוע תור לניתוח מרגע ההתייעצות? מהו קצב ההתאוששות? ושאלה שמאוד מציקה לי - קראתי בפורום על רבים שהשילו ממשקלם קילוגרמים רבים בזמן קצר - מה קרה עם עודפי העור?
אני נוטלת כדור אספירין ליום וסובלת מאנמיה - האם הדבר עלול להפריע לביצוע הניתוח?
בתודה
יערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה
שולה זק06/07/2010יש שלושה סוגים של ניתוח: טבעת, שרוול, מעקף. שלושתם מבוצעים בשיטה לה-פריסקטפית (ללא פתיחת בטן) ונמצאים בסל הבריאות לעומדים בקריטריונים. לפי נתונים שרשמת ה- BMI שלך 41.6, כך שאת עומדת בקריטריונים.
אני מציעה לקבוע תור להתיעצות אצל מנתח שעושה את שלושת הניתוחים (דר' אבינוח עושה רק טבעת) . הרופא יסביר לך על כל ניתוח וניתוח ועל פי הרגלי האכילה, הפרעות אכילה, הסטוריה רפואית ימליץ, לך על סוג הניתוח המתאים לך.
לפני שאת פונה למנתח רצוי שתבררי בקופה שלך לאן את יכולה לקבל התחייבות כספית.
לגבי בעיות העור (זה לרתום את העגלה לפני הסוס...חחחח) . הנושא מאוד אישי.. תלוי בקצב הירידה, בכמות השלת הקילוגרמים, בפעילות הגופנית וכמובן בגנטיקה. "דיה צרה בשעתה"...בכל אופן ניתוחים לשחזור הגוף נכנסו לסל הבריאות וכל מקרה נידון ונבדק לגופו של עניין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה..נטלי06/07/2010
היי לכולם,
ברוך השם סיימתי את הבדיקות ואני מחכה לתור לניתוח.
בימים האחרונים התחלתי להרגיש ממש רע, חום, כאבי גרון וכו'.
יש לי חשש ל"מחלת הנשיקה".
מישהו יודע האם זה יכול להשפיע על הניתוח? (במידה ובאמת אני חולה במחלת הנשיקה)
יש מצב שלא ירצו לעשות לי אותו?
כי אני יודעת שמשך ההחלמה לוקחת אפילו עד שנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
שולה זק06/07/2010אני מקווה שלא חלית במחלת הנשיקה. בבדיקת דם מגלים זאת. ואכן כפי שכתבת ההחלמה עורכת כמה חודשים.
צר לי (כי בטח לא זו התשובה שרצית לשמוע), אבל לא נראה לי שינתחו אותך אם יש לך חום וכאבי גרון ואת לא בקו הבריאות.
אני ממליצה לעשות בדיקות ולשלול חידק, מחלת נשיקה וכו' ואז לפנות מנתח להתיעצות.
מאחלת לך החלמה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה..
נטלי06/07/2010תודה על התשובה..!!
אני באמת מקווה שזה לא מחלת הנשיקה וסתם כאבי גרון חזקים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעבור מהר
שולה זק07/07/2010נטלי טפלי בגרון וכפי שכתבתי לך אם חלית במחלת הנשיקה רואים זאת בבדיקות דם. כך שאין צורך לחיות בספק.
החלמה מהירה והצלחה בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מנתחים בזמן מחלה
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010בשני המקרים לא רצוי לנתח בזמן מחלה אלא לחכות לאחר ההחלמה. באם מדובר במחלת גרון ודרכי נשימה עליונות דוחים את הניתוח ב שבוע או שניים ואם זו מחלת נשיקה הדחיה ארוכה יותר. תגשי לרופא המשפחה ע"מ לברר את המחלה ותידעי את המנתח שלך.
נקווה שזה לא משמעותי וקצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למשורוולים הותיקיםlibby05/07/2010
כמה זמן אחרי הניתוח חזרתם לשתות ולאכול יחד (לשתות כוס קפה עם משהו קטן ליד?) או שההפרדה הזו תהיה לעד?
האם לנצח נדונתי לחכות חצי שעה בין שתיית שלוק מים לביס או שעה וחצי בין ביס לשלוק מים?
האם מתישהו הזמנים יקטנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה ואוכל
שולה זק05/07/2010היי ליבי
לאכול ולשתות יחד זה לא "איסור" אלא בגדר המלצה ולא רק למנותחי שרוול.לכל מנותחי קיצור קיבה - טבעת, שרוול, מעקף (SRVG כמוני).
את יכולה לנסות ללגום קפה עם משהו בצד ותראי איך תרגישי. לא מומלץ לשתות שתיה מוגזת ויש מנותחים ששותים וחשים טוב ויש שרק לגימה קטנה גורמת להם ל"בלגן".
האם את חשה כ"נדונה" (במובן השלילי של המילה)? מה עם כל היתרונות ...אותם שכחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
libby08/07/2010חס וחלילה,
אני מאוד מכבדת את הניתוח והשינויים שחלים ומשתדלת לעקוב אחר ההוראות. כמו כן אני לא שותה מוגז, עוד בזמן חיפוש אחרי מידע לגבי הניתוחים הפסקתי עם המוגזים.
אבל... פשוט קשה לי קצת עם ההפרדה בין אוכל ושתייה כי אני רגילה לשתות כמויות מים בזמן הארוחות ופתאום נאמר לי שאסור.
ולפעמים אחרי ארוחה אני צמאה וקשה לי לחכות שעה וחצי עד לשלוק שיעביר את הצמאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי מאמי.. מי שלא מנסה..
חלי בוזגלו09/07/2010ל-א יודע!
אני חודשיים אחריי.. גם אני הייתי מחכה חצי שעה.. הרגשתי אני עומדת להתעלף..
פעם אחת ניסיתי- ראיתי עבר.. ואני שותה אחריי ארוחה..
לא לשתות כמויות אדירות.. תתחילי בשלוק להרוות את צימאונך.. עבר.. נסי עוד שלוק!
כמו ששולה אומרת "אין חכם כבעל ניסיון"
תנסי.. מקסימוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תקיאי! לא יקרה כלום..
ספרי לנו איך עבר..
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
שמן בדימוס09/07/2010אני יודע שלא סופרים כאן קלוריות אבל בכל זאת, כמה קלוריות בממוצע אוכלים המשורוולים בחודשים הראשונים. אני ספרתי אתמול ואני אוכל מעל 700. זה נורמלי? זה תקין? או שאני צריך לקזז.
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות לפני הניתוחאלינור אדר04/07/2010
ששלום לכולם !
קוראים לי אלינור ואני מאזור הצפון..
אני הגעתי למצב שאני שוקלת 140 קילו , ואני רק בת 18.( אני יודעת שהמצב שלי די גרוע)
תמיד שהציעו לי את הניתוח עניתי בשלילה . חשבתי שזה יפגע לי באגו שלי , שמה פתאום אני עושה ניתוח ולא יורדת לבד במשקל .
עד שהבנתי שלבד בלי עזרה אני לא יכולה לשנות את עצמי.
עברו עליי ימים קשים ולילות בלי שינה ואז החלטתי שאני עושה את זה.
הודעתי להורי שאני מוכנה ( שד"כ שמחו מאוד והתחננו בפני שאני יעשה את זה) ,
ישר אבא שלי זירז את התהליכים ואני הגעתי למצב שאוטוטו אני ניכנסת לניתוח ...החששות שלי מתגברות , אני רוצה שתעזרו לי לעבור את זה, ועם אתם יכולים להביאי כמה טיפים לכאילו שעוברים או שעברו מה אני צריכה לעשות ואיך לעשות ..זה יעבור לי מאוד !
תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלינור
ליאור04/07/2010כל הכבוד על ההחלטה האמיצה .
להגיע למשקל כזה בגיל כה צעיר זה לא דבר בריא -לא פיזית ולא נפשית .
אני חושב שיהיה כיף לעבור ניתוח בגיל צעיר ולהאוויח שנים חשובות ונפלאות בגוף ונפש בריאים.
טבעי והגיוני שמתעוררים פחדשים וחששות .
נסי לחשוב ולשתף ממה בדיוק את חוששת ואנו ננסה לעזור לך .
יש פה הרבה חברים מנוסים אחרי הניתוח , בטוח תוכלי לקבל פה את כל התשובות העיצות הטיפים והחיזוקים שתצטרכי
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אלינור אדר05/07/2010רוב החששות שלי נלוות לסיטואציה של הניתוח .
עם זה יכשל ואני ישמין שוב?! , או שיקרה לי משהו בניתוח .
דברים בסיסים שחושבים לפני ניתוח .
וגם צריכה לחשוב מה יקרה לי שהניתוח יעבור בהצלחה, שמעתי שאומרים שהחיים משתנים מין הקצה על הקצה.
את/ה עבר/ת כבר את הניתוח ?! אתה יכול/ה לספר לי חוויות שעברת ?
איזה ניתוח עשית?, ומה קרה בהמשך .
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור
עדי04/07/2010אלינור- לכי על זה, שיהיה בהצלחה.
אם לא תעשי את זה עכשיו, סתם תסבלי עוד כמה שנים
עד שתגיעי לתובנה - שכנראה אין דרך אחרת.
מחזקת אותך, אני עשיתי ואני מאושרת!!!
אחרי חודשיים - 16.5 קילו (וזה לא הרבה יחסית).
עדי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אלינור אדר05/07/2010תודה רבה לך .חיזקת אותי מאוד !
גם 16.5 קילו זה די הרבה שחושבים על זה .
שהיה לך בהצלחה בהמשך !:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלינור
רוזי04/07/2010אני אחרי 3 חודשים משרוואלת ולא רק שמחה מאושרת מאוד תדמייני לאכול בצלחת קטנה ולהיות שבעה שסבביך כולם אוכלים ואת לא רעבה ביכלל נשמה לכי על זה בגדול ןתהני מכול רגע שאחרי בהצלחה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה אלינור
ריקי04/07/2010שחקי אותה מאמיי. תעשי את הניתוח כמו גדולה.לא לפחד מכלום. להאמין בעצמך ולא לראות מה אנשים סביבך יגידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו אתך אלינור
שולה זק04/07/2010כל החיים לפנייך, והגיע הזמן שתהני מהם .
התברכת בסביבה אוהבת ותומכת - המשפחה שלך - ובפורום שלם של אנשים נפלאים, הנמצאים כאן לידך ואיתך לעזור לך לעבור את התהליך בקלילות ועם חיוך על הפנים.
שתפי אותנו בחששות, בלבטים ובכל שאלה שמציקה לך ונשמח לעזור בכל עת.
את מוזמנת להתקשר בכל עת.
איזה ניתוח את עוברת? האם יש לך כבר תאריך ואיפה את עומדת לעבור את הניתוח?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
אלינור אדר05/07/2010תודה רבה לך .
אני עושה את הניתוח באסותא לב המפרץ , אצל ד"ר חזן .
אני מתלבטת בין טבעת לבין שרוול .
אני ישמח עם תעזרי לי להחליט מה יותר טוב. כי אמרו לי על פי משקלי שעדיף לי שרוול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלינור
שולה זק05/07/2010את בידיים טובות. דר' חזן מנתח מעולה. לגבי סוג הניתוח את צריכה להחליט יחד עם המנתח מה מתאים לך.
טבעת לא מתאימה לאכלי מתוק. כמו כן טבעת מצריכה שיתוף פעולה מלא של המטופל ומשמעת עצמית גדולה. ניתן בקלות לרמות את הטבעת. בניתוח טבעת יש צורך מידי פעם ללכת למנתח לסגור את הטבעת או לחילופין לפתוח כי יש בעיות עם מעבר האוכל.
היש סיבה מיוחדת שאת מתלבטת לכיוון טבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור יקרה...
תהל04/07/2010שמחה בשבילך שנכנסת למצב של מודעות ובחרת בחירה שהיא נכונה עבורך.
אני כשלושה חודשים אחרי הניתוח, משקלי ההתחלתי היה 126- כיום 99!!!
הלוואי והייתי מודעת לניתוח לפני כמה שנים, הייתי ניגשת בלי לחשוש!
אם תרצי שלחי לי את מספר הטלפון שלך, גם אני צפונית-באיזור טבריה.
אשמח להיות לך לעזר, מכל הלב.
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך :)
אלינור אדר05/07/2010תודה רבה לך . ידעתי שהיה פה אנשים שיכולים לעזור לי .
בתור התחלה אפשר לדבר בפייסבוק ואז להגיע לשיחות בפלאפון .
תעדכני אותי עם יש לך שנאשר חברות .
:) תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תהל05/07/2010כתבת "בתור התחלה אפשר לדבר בפייסבוק אח"כ אפשר לעבור לפלאפון..." :)
נשמע כמו היכרות בין בני זוג.... לא מתאים למצבנו אנו :I)
כתבי את שמך ואחפש אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחח
אלינור אדר06/07/2010חחחחחחחחח את יודעת היום אסור להאמין לאפחד בעולם הוירטואלי ..
קרה לי מיקרה שנתתי מספר וזה לא ניגמר נעים .
למקרה ביטחון עדיף להתחיל בפייס.
השם שלי הוא - אלינוריי אדר .
אשמח שתאשרי אותי .:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיעתך
ליאור06/07/2010לדעתי בגלל הטיעונים שלך עדיף לתת טלפון מאשר לאשר מישהו שאת לא מכירה בכלל בפייסבוק :
מהפייסבוק אפשר להוציא עלייך מידע שלא בטוח שכל אחד צריך לדעת ( תחביבים , עבודה משפחה ) וכמובן דברים אישיים יותר - תמונות למשל .
ברור שפה כולנו אנשים טובים ונפלאים :-) , אבל חשוב להזהר!!!!
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור
אלינור אדר06/07/2010אני בטוחה שכולם פה במטרה טובה .
אבל בכול זאת האינטרנט זה מקום מסוכן.
אני מעדיפה בכל זאת להתחיל לדבר עם אנשים זרים דרך הפייס מאשר בפלאפון, אולי בגלל שיש לי סיבות לכך .
תודה על ההצעות . אתה יכול גם לאשר אותי בפייס ולדבר שם.:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאשרת את תהל
שולה זק06/07/2010בחורה כשרה אמיתית ישרה ומקסימה.
תהל תאשרי אותי בפייס בוק כתבתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תהל
אהובה06/07/2010איזה סוג ניתוח עברת? האם אפשר לשאול בת כמה? אני בת 44 במשקל שאת היית לפני הניתוח וממש לאחרונה התחלתי לחשוב שאם אני רוצה לחיות אני חייבת לעשות משהו...גם אני מאזור הצפון והייתי שמחה לשמוע ממך פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביבה :)
תהל06/07/2010קודם כל- ברוכה הבאה לפורום נפלא!
אני מברכת אותך על ההחלטה החשובה...את צודקת, בשביל לחיות צריך את העזרה הזו כי אנחנו לא מספיק חזקים להצליח ולשמר לבד.
עברתי לפני כשלושה חודשים שרוול, בביה"ח "זיו", צפת. ניתח אותי מנהל המח', ד"ר וקסמן- מקצועי ומקסים, חיזק אותי מאד. כיום אני שוקלת 99, בעבר נמנעתי מלהישקל אבל היום זו חוויה מדהימה ומרגשת בכל פעם מחדש. אשמח להיות לך לעזר, דודה שלי בגילך ועברה אף היא את הניתוח לפני שבועיים וחצי- היא מרגישה נפלא והשילה כבר 7 ק"ג.
אשמח להיות לך לעזר בכל אפיק תקשורת שתבחרי :)
בהצלחה רבה,
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטר אכילהחן04/07/2010
אני חצי שנה אחרי ניתוח.. ובלי עין הרע הולך מעולה. סתם רציתי לדעת לידע כללי מה קורה אם אין תיאבון ולא רוצים לאכול... עוד יכול להיגרם נזק לקיבה? היא עוד רגישה? מתי למעשה היא מחלימה לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
שולה זק04/07/2010לא ידעת אותנו איזה ניתוח עברת?
אנחנו לא מדברים על משטר - אלא על הרגלי אכילה.
לאכול צריך ורצוי בלי קשר לניתוח.
האם את/ה נמצא/ת במעקב של דיאטנית? האם עשית בדיקות כללייות בתקופה האחרונה, על מנת לבדוק שהגוף מאוזן ואין חוסרים של ויטמינים ומינרלים.
אם את/ה מרגיש/ה בשינוי מהותי בהרגשה הכללית, בחוסר תאבון מתמשך, רצוי לפנות לרופא המטפל.
למיטב הבנתי הקיבה בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לניתוח שרוול ושאלות נלוותרונית ארנון04/07/2010
בס"ד
הנני בת-49 שוקלת 140 ק"ג גובה מ-178 ס"מ, הייתי רוצה אינפורמציה לגבי ניתוח שרוול, אני מבינה שבמשקל כשלי האפשרות היחידה, לצאת ממעגל ההשמנה הוא רק פיתרון כירוגי. הנני חברת קופת חולים כללית, רציתי לדעת מה האפשרויות? איך מתחילים את התהליך? מה צריך לעשות על מנת להתנתח במהירות האפשרית. הנני מתגוררת במרכז הארץ. מה הסיכון? והאם יש סיכוי שלאחר הירידה בשרוול, אחזור למשקל הקודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה חוזרת מה-3.7
שולה זק04/07/2010שלום לך רונית
כחברת כללית, דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לברר בקופה שלך לאן את יכולה לקבל הפניה (טופס 17).
את עומדת בקריטריונים לניתוח . ה- BMI שלך לפי מה שרשמת 45.7. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
לא ציינת אזור מגורים.
את יכולה לפנות ישירות למנתח, רצוי ללכת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף. לקבל הסבר מקיף על הניתוח ומהלכו ויחד להחליט איזה ניתוח מתאים לך.
אני חוזרת ומציינת, חשוב לפני שאת פונה לכירורג, לוודא בקופה שלך שאכן תוכלי לקבל אליו הפניה.
אשמח להמשיך לעזור בכל שאלה. את יכולה גם להתקשר בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבוע, סוף סוף זה קורהממיתה04/07/2010
השבוע יום שישי פניי מועדות לניתוח טבעת...מקווה שהניתוח יעבור בשמחה ובהצלחה...ומקווה שהתאוששות תעבור טוב יותר!! ומהיר יותר!!...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחודש וחצי אבל כבשתי!עינת03/07/2010
סוף סוף עשרה ק"ג ושינוי קידומת (דו ספרתי)
מרגישה שהצלחתי לנצח את הגוף שלי שמסרב בכל תוקף להיפטר מהשומנים
בדרך לעשר הבא
ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!!!!
עדי03/07/2010סוף סוף, אני שמחה בשבילך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גאה בך
לימור03/07/2010כל הכבוד עינת אני ממש גאה בך , שמעתי שנראה הרבה יותר , אני מתה לראות אותך
בהצלחה בהמשך
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד עינת
ריקי04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר שרווללי03/07/2010
הי חברים,
לא יאומן אבל גם תורי הגיע.בע"ה מחר בצהריים אני מתאשפזת בב"ח איכילוב.
פתאום מתקיפות אותי מחשבות מפחידות,רועדת והנשימה נתקעת בחזה.מה לעשות, אני ממש פוחדת למרות שבבית משחקת אותה "קולית" כדי לעודד את הילדים שלי (הם גם קצת דואגים...)
יש לי רגשות מעורבים,מנסה לחשוב חיובי אבל מתה מפחד מהכאבים והבחילות לאחר ניתוח.
תודה על זה שאתם כאן כאוזן קשבת , מאפשר "לפרוק" מטען כבד.
נתראה אחרי הניתוח, מבטיחה לספר חווית.
בהצחלה לכולם
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזקי ואימצי
שולה זק03/07/2010מחשבותיך וחששותיך טבעיים ביותר. כפי שכתבת, תחשבי חיובי ותתחזקי מכל חברי הפורום הכותבים כאן כמה הרגע אחרי לטווח הרחוק ...עם הקשיים הקטנים בדרך....פשוט נפלא.
דברי עם הסביבה הקרובה על חששותיך על דאגתך, על מה שאת מרגישה וחוששת, אך תבלי כל זאת בטעם הנפלא של ה"אחרי" לרדת במשקל, להרגיש טוב, להנות מהחיים.
בהצלחה ומחכים לך אחרי הניתוח לקבל דיווח.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עדי03/07/2010הכל יהיה בסדר, תיהיי אופטימית, בהצלחה בדרכך החדשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה רבה
ליאור03/07/2010בהצלחה בדרך החדשה .
תחזרי מהר לספר ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
רוזי03/07/2010שמחה בשלך את תיהי מאושרת זה היום שלך חזרי אלנו בשלום שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה03/07/2010שיהיה לך הרבה בהצלחה. תקחי איתך חיוך רחב ומחשבות חיוביות.
שוב בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה... תחשבי חיובי
תהל03/07/2010את עושה את המעשה הכי נכון לך, בהצלחה... החיים יפים אחרי השרוול- הרבה יותר מהחיים לפניהם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אישית לכל אחד ואחת מכם.
לי03/07/2010אתם אנשים נפלאיים,שולה ,דר מחג'נה ,וכל המנותחים שתורמים מניסיונם ונותנים כח ותקווה.
אכנס לבית החולים ברגל ימין,אחשוב עליכם ואצעד ברוגע לניתוח.
ממש משתוקקת לכתוב כבר כמשורוולת...
חיבוק ענק לכולם
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה שהצלחה היום
שמן בדימוס04/07/2010זו אכן תקופת הסתגלות לא קלה ואולי אפילו קשה למפונקים. אבל תחשבי על התוצאה בעתיד.
אני כיום 5 ימים אחרי הניתוח וכל יום נעשה פחות קשה.
את עושה את הדבר הנכון ואכן הדרך לאושר קשה.
בהצלחה
גיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
גילי05/07/2010בהמלחה מאמי, אני מקווה שיעבור מהר ותניבי פירות מתוקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון למילה בהצלחה.
גילי05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילוש
ריקי05/07/2010שיהיה בשעה טובה דרך צלחה ואמיצה. כולנו מכירים את המחשבות האלו . זה טיבעי להרגיש ככה. אצלי זה היה בבכי . אבל תחשבי על האחרי הניתוח שזה הדבר הכי נפלא בעולם אצלי בכל אופן. שיהיה לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולרונית ארנון02/07/2010
בס"ד
הנני בת-49 שוקלת 145 ק"ג גובה מ-178 ס"מ, הייתי רוצה אינפורמציה לגבי ניתוח שרוול, אני מבינה שבמשקל כשלי האפשרות היחידה, לצאת ממעגל ההשמנה הוא רק פיתרון כירוגי. הנני חברת קופת חולים כללית, רציתי לדעת מה האפשריות? איך מתחילים את התהליך? מה צריך לעשות על מנת להתנתח במהירות האפשרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית ראי תשובתי מה-3.7
שולה זק03/07/2010שלום לך רונית
כחברת כללית, דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לברר בקופה שלך לאן את יכולה לקבל הפניה (טופס 17).
את עומדת בקריטריונים לניתוח . ה- BMI שלך לפי מה שרשמת 45.7. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
לא ציינת אזור מגורים.
את יכולה לפנות ישירות למנתח, רצוי ללכת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף. לקבל הסבר מקיף על הניתוח ומהלכו ויחד להחליט איזה ניתוח מתאים לך.
אני חוזרת ומציינת, חשוב לפני שאת פונה לכירורג, לוודא בקופה שלך שאכן תוכלי לקבל אליו הפניה.
אשמח להמשיך לעזור בכל שאלה. את יכולה גם להתקשר בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)