מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בבקשה תעזרו לי להבין...טל28/06/2010
היי אני טל בת 22 ואני הולכת לעשות בעוד שבועיים ניתוח שרוול אצל ד"ר פייגין באסותא..
עד עכשיו הייתי ממש קולית לכל הנושא והיום התקשרתי לקבוע עם מרדים.
פיתאום התחלתי לרעוד!!!
עד כמה הכאב חזק?
זה בהרדמה מלאה?? ואם לא אז רואים את התהליך??? זה לא טראומתי??
אחרי כמה זמן מרגישים טוב?
האם אחרי ניתח כ"כ רציני אפשר להתחיל לעשות ספורט? אחרי כמה זמן??
עד עכשיו לא היה לי עם מי לדבר שעבר את זה...
איזה ספורט אתם ממליצים?
ממש אשמח אם מישהו יעזור לי כי אני ממש לחוצה!!!
תודה רבה =)
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טל
עדי28/06/2010עברתי את הניתוח, חששתי מאוד מההרדמה ומהתאוששות.
היום כשאני אחרי, זה ממש שטויות- כמובן הרדמה מלאה
את ישנה ולא מרגישה כלום.
לי ביום הניתוח ויום אחרי היה קצת מגעיל אך מבחינת כאבים- אין, שטויות.
בהצלחה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
ליאור28/06/2010קודם כל תירגעי :-)
עכשיו אני אנסה לעשות לך קצת סדר בבלאגן:
אז כמובן שהניתוח הוא בהרדמה מלאה .
כשתתעוררי מההרדמה מה שתרגישי זה בעיקר עייפות ותשישות.
מפה והלאה הכל מאוד אישי ואינדיבידואלי :
כאבים יש כאלה לא סבלו משום כאב ( אני , לשמחתי ) ויש כאלה שכן סובלים מכאבים .
הכאבים לא ברמות שמשככי כאבים לא יעזרו לך - ותהיי בטוחה שישמחו לתת לך .סביר להניח שביום הניתוח או יום למחרת כבר תתחילי ללכת - זה אומר שאת מרגישה כבר יותר טוב .
מבחינה פיזית אחרי כשבועיים לא הרגשתי שום זכר לניתוח והרגשתי טוב כבר מהתחלה .
הדבר שמאוד אופייני לחודש שאחרי הניתוח זה תשישות ועייפות - אבל תוכלי להתחיל קצת פעילות גופנית - כדאי בעיקר הליכות .
אחרי חודש אפשר לחזור ( באישור הרופא ) לפעילות מלאה .
בגלל העודף משקל הגדול של אנשים אחרי ניתוח כדאי להתחיל בפעילות גופנית מתונה , ונעימה כדי שתוכלי להתמיד בה : הליכה שחיה וכדומה .
אני התחלתי עם הליכה ואופניים ואחרי כ4 חודשים הוספתי גם חדר כושר - לחיזוק.
מקווה שהרגעתי אותך קצת
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור פה , במייל או בטלפון.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
יעל28/06/2010עברתי את הניתוח 21/5/10
ואשמח להמליץ לך בכייף על הניתוח
אחרי 12 קילו
אשמח לשוחח אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה מוגזת ואלכוהול...ADI27/06/2010
כמה זמן לאחר השרוול ניתן לשתות מעט אלכוהול ומתי שתיה מוגזת? (כמו בירה או שמפניה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול ושתיה מוגזת
שולה זק27/06/2010ראשית לא לשכוח שאלכוהול עתיר קלוריות.
שתיה מוגזת מנפחת.כחודש לאחר הניתוח ניתן לשתות מוגז, למרות שלא רצוי ולא מומלץ. סתם מנפח ולעיתים גורם לאי נוחות. לגבי אלכוהול אפשר לשתות מעט בארועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ליאור27/06/2010אני חיכיתי משהו כמו 3 חודשים עד שניסית אלכוהול.
גם בירה ...
את המוגז כדאי לשתות ממש ממש לאט - לראות שלא מנפח לך את הבטן יותר מידי.
בקשר לאלכוהול:
קחי בחשבון שהגוף עלול להגיב שונה מאוד ממה שאת רגילה - יכול לעלות מהר מאוד לראש.
אני שהייתי שותה בכיף ליטר-שניים של בירה בערב הרגשתי אדמומיות בלחיים אחרי שליש :-)
שימי לב עם מי את נמצאת ובטח שאת לא צריכה לנהוג ( או לעוף ... )
תהני ולחיים
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחריי חודש שתיתי אלכוהול..
חלי בוזגלו28/06/2010בשלוק הראשון הכל היה מוזר.. ואפילו הרגשתי שורף בקיבה..
אבל לאחר מכן הכל היה בסדר וסגרתי את האירוע עם 2 כוסות וודקה-רדבול.. (שבאירועים הייתי עפה על 6-7 בשקט)
לגביי ה"סטלה" ניראה לי שאצלי הפעולה הייתה הפוכה חחח.. משום מה לא הרגשתי כלום (אבל אצל כל אחד זה שונה)
את יכולה לנסות לשתות לאט ובעדינות.. וכמובן שלפני כן אכלת משהו- אל תשתי על בטן ריקה..
עם ניתוח- בלי ניתוח לא טוב ולא בריא ( אני ברמנית לשעבר)
במידה ואת שותה וודקה-רדבול.. אז תפחיתי באלכוהול ותרבי במערבב.. (כגון: רדבול, אשכולות, רימונים, תפוזים וכו'...)
שיהיה בהצלחה..!
לגביי שתיה מוגזת.. אני לא יכולה לענות לך..אני אישית לא שותה שתיה מוגזת!
יום טוב שיהיה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליייייייייייייייייייייי אהלן חמודה
שולה זק28/06/2010איזה כייף אמיתי לקרוא את דברייך.
את פשוט מקסימה ותודה על האינפורמציה והעזרה.
ספרי/שתפי/דווחי איך את מרגישה ואיך את מתקדמת.
אני מניחה שהתחברת עם "ידידך השרוול" - השלמת ואתם עכשיו חיים בהבנה והרמוניה חחחחח
בהצלחה חמודה ויום טוב.
שלחי בהזדמנות תמונות חדשות שנתלהב מיופייך ומהשגייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שולה, ושלום רב לכולם [:פולי27/06/2010
5 ימים אחרי הניתוח אני 5 קילו פחות... אולי זה מוקדם להתלהב... אבל להוריד 5 קילו בשבילי לפני הניתוח היה תהליך של חודשיים.
איזה כיף זה שיש את מי לשתף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי ...נהדר....
שולה זק27/06/2010כל הכבוד פולי....חמישיה פותחת!!!!!!
אני משוכנעת שכל הדרך למשקל רצוי תעברי בחיוכים.
אנחנו כאן ונשמח לשמוע על ההתמודדות בהמשך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פולי
ליאור27/06/2010לא רוצה לאכזב , אבל קח בחשבון שעיקר ההורדה בימים הראשונים זה בעיקר מאיבוד נוזלי , כך שאין להתאכזבב או להבהל אם אחרי שבוע תראה שאין ממש תזוזה או טיפה עליה - אלו נוזלים שהחזרת לעצמך .
בסה"כ ממוצא ההורדה בחודש הראשון מגיע לכ10% ממשקל הגוף שזה הרבה ותענוג לראות את זה .
בנתיים לשתות הרבה ולנוח .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול עם BMI מעל 45פרופ` אחמד מחג`נה27/06/2010
לשולה שלום
אני עם BMI מעל 45 ורוצה לעבור את ניתוח השרוול.
ניגשתי לרופאת המשפחה שלי על מנת להתחיל את הפרוצדורה.
ונאמר לי בקופה שעדין לא חתמו עם רופא שעובד בשיטה זו.
רופאת המשפחה שלחה אותי לאולטרסאונד בטן ורופא כירוג
וביקשה שאני הגיעה אליה אחרי. ואז יראו איך להמשיך בתהליך.
אני בקופת חולים מאוחדת.
אם תוכלי להדריך אותי כיצד להמשיך את הפרוצדורה?
בתודה אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק27/06/2010שלום אתי
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואת אזור המגורים שלך.
לאחר שאדע נתונים אלו, אוכל להיות לך לעזר לאן לפנות וכיצד לקדם הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי28/06/2010אני בקופת חולים מאוחדת בראשון לציון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברר במרפאה
שולה זק28/06/2010עליך לברר במרפאת המרפאה לאן את מקבלת התחייבות. לאיזה בית חולים ציבורי ואו למרכזים פרטיים.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ועד עומדת בהם.
לאחר שתוודעי במרפאה לאן את יכולה לקבל התחייבות של הקופה תוכלי לקבוע תור למנתח ולהתיעץ איתו.
אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקופת חולים מאוחדת
רונית29/06/2010יש לך ביטוח משלים שיא או עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי30/06/2010יש לי ביטוח שיא של קופת חולים מאוחדת האם זה מספיק?
דבר נוסף הייתי אתמול אצל רופאת כירוג מטעם הקופה והוא שאל אותי למה אני רוצה לעבור את הניתוח. אמרתי לו שהנושא מאוד מפריע לי וחוץ מזה שראיתי אנשים שעשו את הניתוח קרובת משפחה ועוד מכר. ואז הוא אמר לי אז ראית רק את ההצלחות ולא ראית שגם יש אנשים שהניתוח לא הצליח. ויש סיבוכים כמו בעיות בוושת בעיות עיכול, דימומים פנימיים.
אמרתי שאני עוד שוקלת לגבי הניתוח אני יעבור את הבדיקות הנחוצות ולאחר מכן אני אגיע להחלטה.
מה קורה באמת בקשר לסיבוכים של הניתוח וכמה יש? האם ניתן לצפות את הסיבוכים לפני?
אני עברתי שני ניתוחים קיסריים. יש לי שני ילדים מקסימים שאני רוצה להמשיך ולהיות להם אמא ב-100% לא רוצה להיות חולה.
אשמח לקבל את תגובתכם. ואת עצתכם.
תודה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי01/07/2010לשולה שלום
אשמח אם תוכלי להנחות אותי לגבי המשך.
הייתי אצל רופא כירוג והוא נתן לי לבצע צילום קיבה + וושת.
האם אני צריכה לגשת לפסיכאטר לפני שאני ניגשת להגיש את כל הטפסים לרופאה
או שאני ניגשת לרופאת המשפחה כדי לקבל הפנייה?
בתודה אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי
רוזי04/07/2010אני גם במאוחדת עברתי את הניתוח בוולפסון אני אחרי 3 חודשים מאושרת מאוד הלך לי מהר ממה שחשבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנות לניתוח
שולה זק01/07/2010שלום אתי
ראשית לחשוב חיובי ולא רק על סיבוכים אלא על האושר אחרי....ותקראי את תגובת המנותחים בפורום.
כרגע מה שצריך להדאיג אותך, זה הסכנה של המצב שבו את נמצאת - השמנת יתר חולנית, הנזקים הבלתי הפיכים מהמחלות בעקבות ההשמנה.
האם היית אצל כירורג רגיל או כירורג בריאטרי - מנתח קיצור קיבה?
יש רשימת בדיקות שאת נדרשת לעשות בינהם כמו שכתבת ושט קיבה, אולטראסאונד בטן, לעיתים נדרשים גם לגסטרוסקופיה, בדיקת פסיכאטר, דיאטנית, בדיקות דן ושתן.
כדאי לעשות תור לגורמים מקצועיים כי לעיתים ההמתנה ארוכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי01/07/2010ההיתי אצל רופא כירוג רגיל. והוא נתן לי לבצע צילום קיבה + וושת.
ממזכירות הקופה לא הפנו אותי לכירוג ביאטרי אמרו לי לגשת לכל כירוג.
קבעתי כבר תור לצילום ותור לדיאטנית שאני צריכה אישור ממנה שאכן
ניסתי לעשות דיאטות.
האם אני צריכה הפניה מהרופאה לפסיכאטר או שלא צריך ?
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
שולה זק01/07/2010אני ממליצה שתצלצלי לאסותא ת"א ותבררי אם עובדים עם מאוחדת, אם כן תבקשי לעשות תור לרופא כירורג בריאטרי שעושה ניתוחי קיצור קיבה.
את יכולה לברר גם באסותא בראשון איזה רופאים עובדים אצלהם שעושים את כל סוגי הניתוח טבעת, שרוול מעקף. דר' אבינוח עושה רק טבעת, כך שאין טעם שתקבעי אליו.
תצלצלי למוקד של הקופה שלכם ותעשי תור לפסיכיאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך גם הפנייה
שרה מ.04/07/2010שלום אתי
כחברת קופ"ח מאוחדת שגם אני בתהליך לקביעת תור לקיצור קיבה, אחד הקריטריונים שרופאת המוז בירושלים קבעה לעשות את רוב הבדיקות שנעשות לפני הניתוח על מנת לבדוק את הזכאות, וכדי לקבוע תור לפסיכיאטרית או כל בדיקה שהיא חייבים את ההפנייה של רופא המשפחה, לכן כדאי תוך כדי קביעת התורים שיהיו לך את כל ההפנייות לכל הבדיקות הדרושות.
בהצלחה,
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אתי06/07/2010לשולה שלום
התקשרתי לשני רופאים ביאטרים ד"ר פייגין אניה (התקשרתי למרפאה הפרטית) קבעו לי תור לאוקטובר להתייעצות. ולד"ר גוטין בבית חולים תל השומר בנובמבר גם להתייעצות.
אם התורים כל כך ארוכים להתייעצות אז איך זה כשמזמינים תור לניתוח.
ההיתי אצל כירוג בקופה והוא נתן לי לעשות צילום קיבה וושת. האם כדאי לי לעשות את הבדיקות עכשיו או לחכות עד להתייעצות?
יש לי תור לצילום, לפסיכאטר, ובדיקות דם בחודש הקרוב. האם לדחות את הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית06/07/2010עדיף שתעשי את כל הבדיקות לפני שאת הולכת להתייעצות עם הרופאים .
בהתייעצות הם ירצו לראות את הבדיקות וככה גם תחסכי זמן אחרי - יוכלו לקבוע לך תאריך ניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד חלי
ריקי28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיעתך...
ליאור06/07/2010לדעתי בגלל הטיעונים שלך עדיף לתת טלפון מאשר לאשר מישהו שאת לא מכירה בכלל בפייסבוק :
מהפייסבוק אפשר להוציא עלייך מידע שלא בטוח שכל אחד צריך לדעת ( תחביבים , עבודה משפחה ) וכמובן דברים אישיים יותר - תמונות למשל .
ברור שפה כולנו אנשים טובים ונפלאים :-) , אבל חשוב להזהר!!!!
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנית אלי ליאור?
ריקי06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!
תהל04/07/2010איזו התרגשות!!! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים במעגל העבודהשולה זק27/06/2010
שלום לכולם,
באחת התשובות שלי כאן, כללתי במשפט את המילה "ענק".
מאחר וכולנו באים מהצד "הגדול" עם השאיפה לקטון בעזרת הניתוח ולהתמודד עם השינוי והחיים החדש.
אני, אחרי 9 שנים, לא שוכחת את עברי ולא שוכחת מאיזה מקום (של בריאות ירודה) הגעתי הלום.
מי שנכנס לאתר "עמותת משק בריא" יודע שהעמותה שמה לה למטרה להעלות את המודעות שהשמנה זו מחלה ויש לטפל בה. כמו כן אנו פועלים גם בקרב הציבור למניעת אפליה ולתמיכה באנשים המרגישים עצמם נפגעים בגלל היותם שמנים.
ההכחשה - זו חלק מהבעיה העיקרית שלנו. ברגע שאנחנו מודים שאנחנו בבעיה ולא משקרים לעצמנו - מתחילה ההתמודדות האמיתית שמביאה עימה לתוצאות עם הצלחות.
מצרפת כאן מאמר שפרסמתי בזמנו, לאחר שראיתי את ההצגה "השמנה" של הקאמרי.
שבוע טוב והמשך יום נעים
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים במעגל העבודה
ליאור27/06/2010כמה דברים :
כמי שנמצא בדרך מהצד השמן לצד הנורמאלי אני לא חושב שכמו שהסקר המתואר , בן אדם שמן הוא עובד פחות טוב כי הוא חסר משמעת עצמית , אבל בהחלט חושב שאדם שמן הוא פחות ערני , פחות מטיבציה וכמובן נטיה גבוהה למחלות .
מבחינת תעעסוקה , אחד הדברים הקשים לאדם שמן הוא תהליך מציאת עבודה .
לאחרונה התחלתי לעבוד במקום חדש, אני יכול לאמר בודאות שהירידה הגדולה שלי במשקל השפיעה על תהליך הראיונות ( מי שעובד בתחום הייטק יודע איזה תהליך ארוך ומייגע ולפעמים אף משפיל ) , הגעתי עם ביטחון עצמי שמעולם לא היה לי בראיונןת לפני שנתיים למשל , הייתי צריך למקד את כל האנרגיה שלי על תושבות מקצועיות בלי להיות עסוק בלימתוח את החולצה בבטן וכו...
התייחסות נוספת לדברי שולה - אני לא חושב שהכחשה היא המילה הנכונה - אף אחד לא מכחש את זה שהוא שמן , אבל לא כל אחד מוכן להודות בזה .פעם אפילו תארתי את עצמי כ"מלא" - 140 ק"ג מלא - עאלק. צריך לקרוא לילד בשמו , בלי הנחות וגינונים : ענק, שמן , גדול לא משנה השם , חשוב לקחת החלטה ולעשות עם זה משהו .
בהצלחה לכולם
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה מידי ומהר מידי....אורית26/06/2010
שבוע טוב, אני כשלושה שבועות לאחר ניתוח שרוול. היום אכלתי הרבה מידי ומהר מידי , לא הקאתי אך היו לי כאבים חזקים בבטן ובחזה. האם יהיה בסדר ? לא עשיתי נזק ??
תודה, המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב
שולה זק26/06/2010אל תדאגי נזק לא נגרם. אבל רצוי להקפיד במיוחד בתקופה הראשונה על התנהלות נכונה, לאכול לאט, מעט, וכל כמה שעות. זה חשוב גם לעתיד - זו הדרך לשנות הרגלי אכילה.
זכרי דבר אחד - האוכל לא בורח - אין לו רגליים. כך שאת יכולה לאכול בשקט ובנחת ולהנות מכל ביס וכל מנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית
ליאור27/06/2010כמו ששולה אמרה - לא עשית נזק , אבל לא צריך להגיע לזה .
חשוב לאכול לאט , ביסים קטנים והרבה לעיסות לכל ביס.
הדיאטנית המליצה לי בזמנו לאכול בעזרת מזלג קטן או כפית ...
בין הביסים מומלץ להמתין קצת אפילו דקה שתיים - לתת לאוכל להתעכל , ככה תרגישי טוב יותר מתי את שבעה ותדעי להפסיק בזמן.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וגם פירגון
אורית27/06/2010תודה רבה על ההסבר, על התשובות.
רוצה לאמר לכם שכאן זה הפורום היחיד שאני רואה שהתשובות ניתנות מכל הלב ולא בכדי להאמר. רואים שאכפת לכם ואתם ממש "משקיעים" בתשובה.
תודה ובהצלחה לכולם.
שבוע טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעבהעדי26/06/2010
שבוע טוב לכולם.
אני בסה"כ בסדר, קצת יותר מחודש וחצי לאחר הניתוח.
בימים האחרונים לא יודעת מה קורה לי, אני יותר רעבה,
אני לא מצליחה להחזיק 3 שעות, אני אוכלת טוב -אוכל בריא,
לא נופלת על שטויות.
במשקל אני תקועה 15 קילו כבר שבועיים.
קצת מבאס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורה - לא נורא
שולה זק26/06/2010היי עדי.
תחושת רעב יכולה להופיע וזה לא נורא. אז גם אם לא עברו 3 שעות את יכולה לאכול משהו להשתיק את הרעב.. אני שמחה לשמוע שאת מסתדרת עם היתוח ואוכלת ברי ונכון. אז לאכול בין הארוחות כי מתחשק או כי רעבים - מותר לפעמים . רק לא להגזים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ליאור27/06/2010תוכלי לפרט אחרי איזה ארוחות את מרגישה רעב ? ארוחות ראשיות ? ארוחות ביניים?
מה את אוכלת וכמה לפני שנהיית רעבה ? בעיקרון לא לחכות לרעב "כבד" כי אז את הארוחה הבאה כנראה תאכלי מהר מידי , ואלי יותר מידי.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
עדי27/06/2010תודה על התגובה...
היו לי יומיים שפשוט הייתי כל הזמן עם הראש באוכל.
לא משנה אחרי איזה ארוחה, כעבור שעה, שעתיים כבר הרגשתי רעבה.
אכלתי ב14:00 ארוחת צהרים, ב-16:00 כבר התעלפתי מרעב.
אכלתי ב-16:00 פרוסת לחם עם טחינה ומעט סלט ירורות, פירגנתי לי עם ארטיק לקינוח
בשעה שש כבר חיפשתי עוד פעם.
אלו הדוגמאות...
אני מקווה שזה פשוט היה סוף שבוע, היום כבר היה יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ליאור28/06/2010נראה לי שלארוחת צהרים מה שתארת לא מספיק עשיר ומאוזן :
לדעתי פרוסת הלחם מיותרת , במקומה עדיף קצת בשר \ טונה \ דג...
עדיף לאכול (בעיקר בארוחות הראשיות ) יותר חלבונים , ולהפחית בפחמימות .
גם אם את אוכל עוף עם תוספת ( תפו"א למשל או אורז ) , עדיף להתחיל לאכול את העוף ורק בסוף להתחיל מהאורז - כך שאם את שבעה שזה יהיה מחלבונים ולא מפחמימות .
הלחם במקרה שלך לא משביע - ממלא אותך לשעה שאחרי הארוחה ואח"כ הופך לסוכר...
כדאי להתייעץ עם הדיאטנית שתבנה איתך תפריט מסודר ומאוזן .
בהצלחה ויום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט... ועוד קצתפולי26/06/2010
היי שולה, אני מזכירה כי עברתי ניתוח ב22.6 ביום שלישי. ומאז אני שותה רק נוזלים. היום בבוקר תחושת הרעב הציקה לי מאוד ואכלתי גביע מעדן. למרבה הפלא הכל עבר. ובנוסף עוד קיימת תחושת רעב קטנה שמלווה בכאבי בטן קלים [ כנראה מהמעדן].
איבדתי את התפריט שקיבלתי מבית החולים... [יכול להיות שמהלחץ זה נשאר שם]. יש לך מושג לגבי אתר שבו ניתן למצוא תפריטים? קבעתי לדיאטנית ליום חמישי הבא...
אני מודה לך על האתר הזה, לא קל להיות מטובעת חדשה }:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריטים
שולה זק26/06/2010תיכנסי למשרוולים תמצאי שם תפריטים
את יכולה לעבור לכלכלה רכה. גבינה לבנה. מכדנים. ג'לי. יוגורט מרק עם ירקות טחונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההההההה [ :
פולי26/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבוק לי בראשאור26/06/2010
הי ריקי אני קראתי לעצמי אור כי ראיתי אור בקצה המנהרה עברתי ניתוח שרוול לפני חודש בהצלחה בביקור הראשון שלי לפני שבוע לדיטניאית ולמרפאה ואחרי שקילה התבשרתי שירדתי 17 קילו במשך שבועיים יש לציין שאני עם bmi 67 חברים משפחה קרובים כולם אומרים לי שאני התחלתי לרזות אבל אני לא מרגיש את זה האם עדיין זה דבוק לי בראש שאני שמן ומתי זה יעבור תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד אור
שולה זק26/06/2010אור 17 קילו בשבועיים זה הישג כביר. קשה לי לחשב את הגובה והמשקל שלך. BMI 67 - אתה ענק., אז כרגע 17 קילו הם כמו טיפה בים. אני מניחה שלאחר 6 שבועות לא רק מחוגי המשקל יחמיאו אלא גם הסביבה תתחיל להתפלא מהישגך הנאים.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור כל הכבוד לך!!!!
כרמלה26/06/2010כל הכבוד על הירידה היפה המשך כך!!1
שולה סליחה,אך לא אומרים לאדם "ענק " אני קצת הייתי נפגעתתתתת!!
צריך פירגוןןןןןןןןןן.
אור המשך בדרכך המוצלחת וכל טוב מחזיקה לך אצבעות !!!!!!111
שבוע טוב!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמלה
שולה זק26/06/2010מקבלת את הערתך. וממש לא היתה לי כוונה לפגוע.
אך אנחנו מעבר "להכחשה" ומעבר להתעלמות מהאמת. ואדם עם BMI 67 הוא לא גוזל - מה לעשות.
ובאמת כל הכבוד לאור הוא בחר בדרך הנכונה ותוך זמן קצר יהיה "ענק" מבחינת ההישגים בירידה במשקל.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל מקרה
כרמלה26/06/2010שיצליח בהמשך ויהיה לו רק טוב הכי חשוב בעולם !!! בכל זאת הנושא הזה רגיש ....אם לאור לא מפריע סבבה!!!
בהצלחה רבה לך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
אור27/06/2010תודה רבה לפרגון לשולה וריקי אני בטוח ששולה לא התכוונה לפגוע במילה ענק כי היו זמנים שהיא בעצמה היתה ענקית ושתתה מאותו באר שאני שותה עכשיו ממנו ומילה ענק היא לעומת מה ששמעתי ברחוב גן עדן ההתלחשיות והצחקוקים מאחורי הגב או המילים בפרצוף כמו דבה או גורילה גרמו לי חיי גיהנום מנעו ממני לצאת מהבית
טוב מה שהיה היה ואני מנסה לשכוח אחרי הניתוח
אגב גובהי הוא175 bmi 67
שאלתי היא אני מרגיש סחרחורות מדי פעם איך אני אוכל להפחית מהסחרחורות האלו האם זה נגרם מחוסר נוזלים בגוף או מחוסר תזונה ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שולה זק27/06/2010אכן אור. הייתי 133 קילן פרוסים על 153 סנטימטר = 56.8 BMI - הייתי ענקית. וכמו שאמרת הליחשושים באוויר לא פסקו, אך בפנים נזהרו.
כפי שאמרתי אתה כבר בשלב אחר בחיים - בדרך לשנות הכל.
ולעניינינו - הסחרחורות יכלות להיות עוד ספיחים מהניתוח, אך חשוב לעקוב אחרי זה ואם ימשיכו, לרופא המטפל לבדיקת לחץ דם. אני מניחה שבקרוב הדיאטנית תפנה אותך לבדיקות דם.
לא לשכוח לשתות הרבה זה חשוב מאוד. חשוב מאוד להמשיך במעקב של הדיאטנית בחודים הראשונים ולתהתחיל לשלב פעילות גופנית. יש יעזור גם לעיצוב הגוף וגם להרגשה הכללית שלך.
שבוע טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור קודם כל
כרמלה27/06/2010שמי כרמלה ולא ריקי שנית אם לא מפריע לך המילה שנאמרה מקובל וגם האמת חבל שהגבתי ....
בכל מקרה המשך חיים נפלאים לך.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרמלה
שולה זק27/06/2010נהפוך הוא - נהדר שהגבת. את יודעת שעם הרגשות ורגשות אי אפשר להתווכח. ולא אחת קורה שאנחנו מתכוונים לטוב והתוצאה לא תמיד לפי הכוונה ("כל הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות" חחח). אני האדם האחרון עלי אדמות שאפגע במשהוא, לפעמים כותבים ואומרים מכוונה טהורה וזה מתפרש אחרת.
אני שמחה על כל מי שנכנס לפורום, כותב ומשתתף. גם ביקורת זה דבר חיובי ואין להתעלם ממנה.
שבוע טוב לכולם והמשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור כרמלה
אור27/06/2010היי כרמלה סליחה שהתבלבלתי בשמךכנראה שאני גם יורד ממשקל הגוף והזיכרון
כרמלה עצם מחשבתך על הרגשות של האחרים מוכיח כמה שאת אנושית ובן אדם על ההערה שנאמרה לי קודם קיבלתי את זה עם ראש פתוח זאת מציאות שלא מתכחשים ממנה וטוב שמזכירים לנו מדי פעם מאיפה באנו ולאן צריכים ללכת זה נותן קצת bush בחיים
כשאת אומרת חבל שהגבתי עצוב לי כי יש אנשים לא מקבלים את ההערות עם ראש פתוח ולוקחים את זה באופן אישי ריגשי ומעליב אז אני חושב שמקומך שם בשבילם אז בבקשה תמשיכי להגיב
תודה רבה כרמלה על הפירגון ואני מבטיח גם לרדת במשקל וגם לזכור את שמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אור.
ריקי27/06/2010אור בקצה המנהרה משפט מקסים. ושם נפלא. קודם כל שיהיה לך בהצלחה . למרות שאנחנו עברנו את ניתוח הראש מרגיש שמן.אני ירדתי 21 קילו וניראת נהדר ומרגישה טוב עם כל המחמאות . אבל בנינו אני עוד מרגישה שמנה . אני עוד לפעמים שוכחת ובאה לאכול מהר ואופסס ניזכרת שאני לא יכולה לאכול מהר ופתאום כואב לי. זה המוח . למוח שלנו יקח עוד קצת זמן להבין שעברנו שינוי .אנחנו רגילים לאכול מהר והרבה לפני שיגמר אני בכל אופן. ולאט לאט נילמד את השרוול .ונכניס לראש שלנו שפתאום יש שינויים אחרים.ופתאום אנחנו לא יכולים לאכול בכמות של אז. מה שאני רוצה להגיד לך ליאור היקר אני מאמינה שככל שהזמן יעבור לך ואתה תיראה שתרגיש יותר טוב עם עצמך ותראה את המחמאות שתקבל פתאום. הכל יעבור בלי שתרגיש אתה תרד במשקל ותיראה יפה. ותוכל לעבור במראה מבלי להיתבייש כמו שאני הייתי.אור מאמי תחשוב חיובי ואם תגיד לעצמך יו מה יהיה יש לי סחרחורות מה אני יעשה. הכל בראש אור. תהיה חזק תעשה מה שאומרים לך. איך שאומרים תלך לפי הספר. אז אור היקר תצליח ואתה תצליח . ואל דאה המחשבות עוברות עם הזמן. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
כרמלה28/06/2010מאחלת לך הצלחה רבה בתהליך,זה בסדר לא נעלבתי רק סתם לא אהבתי את המילה ....
מאחלת לעצמי ,לך ולכל האחרים שנצליח בתהליך ונוכל לצחוק על התקופה הזאת שהייתה ושהכול יהיה מאחורינו!!!
בטוח שתזכור את שמי חסר לך שלא חחחחחחחחחחחח
שולה הכול בסדר שתמיד נדע לפרגן ולתת מאהבתנו אחד לשני כי אני כזאת !!!!
מאוד אוהבת ובעלת נתינה עצומה לכל אחד!!!
בהצלחה בהמשך וכל טוב .
המשך יום מקסים מקסים לכולנו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהפולי25/06/2010
ב22.6 ביום ג' עשיתי ניתוח טבעת בקיבה. מלבד כאבים מאוד לא משמעותיים הכל בסדר. אבל יש דבר אחד שמטריד אותי מאוד. הבטן שלי נפוחה עד קצה היכולת ואני מרגישה מפוצצת כל הזמן. האם זה משהו תקין? או מצריך בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
שולה זק25/06/2010בשעה טובה ובהצלחה בדרכך החדשה.
בניתוח מנפחים את חלל הבטן בגז על מנת שניתן יהיה להכניס את המכשירים ולהגיע בחופשיות לקיבה (במקרה זה).
נכון, ההרגשה מאוד לא נעימה ולא נוחה, אבל היא תחלוף לגמרי תוך כמה ימים.
בכל מקרה אם זה מאוד מציק ולא עובר, תמיד רצוי לפנות לרופא לבדיקה וקבלת יעוץ.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה המהירה...
פולי25/06/2010שתהיה שבת שלום ומבורכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שולה,נעמי קידר24/06/2010
הייתי מאד מעוניינת לשוחח אתך, אבל אני לא יודעת מתי לא אפריע לך, אנא כתבי לי מתי זה נוח?
תודה ולהתראות,
נעמי קידר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נעמי
שולה זק24/06/2010בכל יום ובכל שעה. תתקשרי חופשי (כולל שישי שבת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבת .... הצילויעל24/06/2010
מה עושים נגד צרבת ........?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתדלים להפתר ממנה
שולה זק24/06/2010אכן לא נעים ומציק
אפשר לקחת כדורי טומס למציצה או כדורי לוסק.
תנסי לבדוק מה את אוכלת שגורם לך לצרבת.
אם הצרבת מתמשכת ומאוד מציקה , אנא פני לרופא המשפחה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי אני צריכה עזרהרעות24/06/2010
בעוד חודש אני בע"ה עושה את הניתוח קיצור קיבה של הטבעת רציתי לשאול אם גם בזה יש תוצאות מהירות כמו שניתוח שרוול???? החלום שלי זה לרדת 20 קילו בחודש או חודשיים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב רעות
שולה זק24/06/2010במקרה זה אני מקווה "שחלומות לא יתגשמו" במקרה זה שלך.
אין לי מושג מה ה BMI שלך, אבל 20 קילו בחודש - זה התאבדות לרדת.
אנחנו עוברים את הניתוח על מנת לרדת במשקל באופן מבוקר ובריא ולא להרס עצמי ולגרום לקריסת מערכות.
הייתי מציעה לך לקרוא קצת בקשר לניתוחי קיבה וללמוד את הנושא, במיוחד על ההתנהלות עם טבעת. את צריכה משמעת עצמית ושיתוף פעולה מלא שלך לאחר ניתוח טבעת על מנת להגיע להישגים באופן בריא ונכון.
לאחר ניתוח קיצור קיבה צריך לפנות לדיאטנית לקבל תפריט מאוזן המתאים לצרכים שלך, לאכול כל 3 שעות בערך, כמויות קטנות, ללעוס היטב ובין הארוחות לשתות כמה שיותר ולשלב פעילות גופנית על מנת לעצב את הגוף.
בהצלחה
אפשר לדעת למה בחרת בניתוח טבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דבר כזה גם לא לאחר ניתוח שרוול
שמואל24/06/2010אני חושב שהדרישות שלך מוגזמות מאווד ,20 ק"ג בחודש ?????
הגוף לא יסבול דבר כזה .
בטוח שזה לא בריא .
קחי אוויר , הרגילי את עצמך לתרבות אכילה שונה , התחלי לעשות ספורט ,אכילה מבוקרת , הפרדי מההרגל לפתוח את המקרר .
אני לאחר ניתוח טבעת כחודש וחצי , מרוצה מאווד מהירידה ואני מאמין שתוך מספר חודשים אני מגיע למטרה שלי .
צריך לציין שכל גוף מגיב אחרת .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
ג'ולי26/06/2010שלום רעות, אני בדיוק אחריי חודש מ ניתוח טבעת וירדתי 14 ק"ג, אני אוכלת קצת באמת, יותר גבינות, ירקות מאודים, מרק ירקות חזה עוף, והכל עם רטבים כי גם כשאני לא סגורה עדיין לא כל דבר עובר, אני לא נוגעת בבצקים, עוגות, אפילו ספגטי, ואורז ופתיתים לא ניכנסים אליי, אני ניפרדתי מהם יפה ליפניי חודש,תפוחי אדמה כן אוכל אם רוטב אם לא עובר, אלה הדברים שהביאו אותי לעלייה גדולה במישקל. אני שמחה על הניתוח הזה קודם כל כי זה צימצם לי בארוחות מאודדד, כולם מתחילים ליראות ירידה אני לא ממש אומרת לך את האמת, אבל אני אם bmi 40 שקלתי 103.5, וחצי כך שזה לא ירידה ממש משמעותית כדי ליראות, מבחינתי לא איכפת לי מה יראה המשקל עצם הסוויצ' בראש שזהו אני צריכה ליהיות רזזזזה זה מה שאני רוצה ואני ילחם ואשמור חזק, מה שתראה המראה והמידה בבגדים זה הקובע מבחינתי לא המיספרים.
כל אחד יורד אחרת יכול להיות ש- 14 ק"ג יראו עלייך סוף הדרך מאשר עליי, אז זה באמת לא משנה.
את בדרך הנכונה שיהיה בהצלחה , תספרי איך הולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון שתייה
ג'ולי26/06/2010שכחתי להגיד שצריך המון מים לשתות לפחות 2 ליטר, תישתדלי פחות מוגזים ומיץ אבל זה לא נורא כל כך לישתות מהם אבל קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזיתיעדי23/06/2010
עברתי את הניתוח ב-5/5, עברו כבר מעל חודש וחצי
ורזיתי 15 קילו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחמם ת'הלב לקרוא תוצאות כה יפות
שולה זק23/06/2010כל הכבוד...יש תמורה להחלטה להתחיל חיים חדשים.
בהצלחה בהמשך
מחכים לדיווחים עדכניים גם הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרית חייםזיוה טוג23/06/2010
שלום לכולם,
אני חודש ושבוע לאחר ניתוח שרוול, עשיתי את הניתוח בבי"ח כרמל ע"י הרופא המקסים ד"ר חזן.
ירדתי עד עכשיו 19 ק"ג ואני בעננים. פשוט נולדתי מחדש, אני מרגישה מצויין, מקבלת מחמאות כל הזמן.
אוכלת כמעט הכל, מוצקים, פירות, ירקות, קציצות, וירקות מבושלים. לא אוכלת לחם כלל, על מנת שלא יתפוס מקום של האוכל העיקרי. אוכלים מעט מאוד, וכמובן בצלוחיות קטנות.
לדוגמא קציצה אחת ו-2 כפות אורז/תופ"א/פסטה - זוהי ארוחת צהריים, בבקר לבן + 2 כפות גבינה.
ביניים חצי תפוח.
לא להאמין לכמויות הקטנות שאוכלים, אבל זוהי המטרה של הניתוח לעזור לנו השמנים לא לאכול
כמויות וללמוד לאכול לאט, ללעוס היטב ולא לאכול מתוקים.
אני ממליצה מאוד על הניתוח שמציל חיים, כמובן שהניתוח בשלב הראשון הוא לצורך בריאות אבל
בהמשך כמובן הינו גם לצורך הנפש, להראות יותר טוב ולהרגיש יותר טוב.
בשלב זה אני עדין לא קונה בגדים חדשים, אבל אתמול קניתי קישוטים שונים - לשיער, תכשיטים,
כלי איפור וכדומה. שפוט יש חשק יותר לקנות לעצמי, מה שלא עשיתי מספר שנים.
ושוב וכל מי שבדרך - בהצלחה, וממליצה בכל פה.
זיוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זיוה
שולה זק23/06/2010כייף לקרוא את דברייך.דברייך ממש מחממים את הלב .
כל משפט נכון ואמיתי וללא ספק יעזור להרבה מתלבטים ולממתינים לניתוח.
ארשה לעצמי להעתיק דבריך ולהעבירם לשאלות קבועות באתר.
בהצלחה בהמשך ונשמח לכל לעדכונים בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת ניתוח...
פרח2423/06/2010שלום לכולם...
אני בעוד 5 ימים ב"ה צריכה לעבור את הניתוח באסותא אצל ד"ר בשארה
מהניתוח אני לא מפחדת כמו מההרדמה... קצת מלחיץ.
מה צריך לקחת לבית חולים?
שאלה קצת אחרת...מה לובשים בזמן הניתוח :) אמאלההה
מה לגבי הסיכון מההרדמה??
:) יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה
עדי23/06/2010קודם כל שיהיה בהצלחה, לגבי הפחד מההרדמה אני מבינה אותך מאוד,
תחשבי חיובי, חייב להיות בסדר!!!
את הניתוח את עוברת עם חלק בית חולים- מתחת ערומה לגמרי.
תביאי לעצמך לימים שאחרי בגדים נוחים מהבית, שתרגישי בנוח.
להיות אופטימית!!!
שוב בהצלחה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני
שולה זק23/06/2010אם תקראי כאן ותראי כמה האנשים מאושרים שעברו את הניתח....תרי שכדאי להתמודד עם הפחד, החשש, הדאגה (שזה אנושי) אבל לחשוב על התוצאות...היום שאחרי.
אז שיהיה לך בהמון הצלחה.
תדאגי שאחרי הניתוח כשתצאי מבית החולים תהיי לבושה "חתיכית". בזמן האישפוז חדשוב שיהיה לך נוח. קחי משהו קליל איתך, במה שאת מרגישה נוח. כלי רחצה, קרמים, איפור קל וכו''''* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני
חופית23/06/2010את צריכה לבוא לניתוח הכי קולית ותאמיני לי יעבור לך כמו גדולה אני עברתי את הניתוח ב7.6 ואני ממליצה בגדול אני שבועים אחרי וירדתי כבר 12 קילו ואם כול החששות זה שווה את זה אז בהצלחה
מי חופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)