מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- clip to heartמרינה28/04/2015
שלום רב,
אימי בת 78, סובלת ממסתם מטרלי ימני שלא עובד ועוד מסתם אחד שזקוק לתיקון. לא רוצים לעשות לה צנתור בשיטת "מיטרה קליפ". כיוון שטוענים כי היא מסוגלת לעמוד בניתוח לב פתוח. היא מסרבת לעשות ניתוח מסובך כזה בגילה ומבקשת לעשות דרך צנתור.
מה לדעתך עלי לעשות?
האם ניתן לעשות את הניתוח בתשלום של החולה? כי הבנתי שזאת בעיקר כי העלויות שלו יקרות.
תודה מראש
מרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר clip to heart - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/04/2015לא מכיר את אימך לכן לא יכול להביע דעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם והלבאורפז25/04/2015
לצוות הרופאים שלום רב,
יש לי בן זוג בן 49 ,שכרגע הוא בעבודה בחו"ל למשך שנתיים.
לאחרונה הוא סבל מכאבי ראש חזקים (בייחוד מאחורי העורף) עד שהגיע לרופא ושם נאמר לו שיש לו לחץ דם גבוהה 180 .. והרופא היה בשוק אמר לו איך הוא עדיין עומד על הרגליים .הרופא נתן לו לבצע הרבה בדיקות.והוא גם לא הבין איך הלחץ דם גבוהה.
בן זוגי בחור בריא בדרך כלל,מתאמן קבוע,הוא טבעוני ,עושה ספורט,אוכל נכון,לא צורך בכלל לא גאנק פוד ולא מתוקים.לא מעשן,הרופא שאל אם יש היסטוריה במשפחה וזה כן יש ,לבן זוגי גם האמא וגם האבא מתו מהתקף לב,כתוצאה מגנטיקה.
הכלוסטור שלו גבוהה,וזה בגלל גנטיקה.ככה הרופא אמר לו.על סמך היותו בחור שרירי שמתאמן,לא מעשן,לא אוכל בשר לא אוכל גאנק פוד,לא גבינות.
הרופא אמר לו לקחת כדורים ללחץ דם.אך הוא לא רוצה לקחת והוא ניגש לבית מרחקת ורכש משהו טבעי לצורך זה.יש לו עוד בדיקות לבצע.והרופא אמר לו שהוא בסיכון לחטוף התקף לב כל יום.
האם זה נשמע הגיוני?
נראה לי שהוא כבר נהיה היפוכנדר ומפחד .
או שזה באמת המצב ככה.
האם אפשר לפתור את בעית הכלוסטרול על ידי אוכל,ודיקור סיני ואולי תרופות טבעיות?
אודה לתגובה
אורפז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם והלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2015הרופא שלו בחו״ל צודק. אולי בעיניך הוא סופרמן שלא אוכל ג׳יאנק אבל הוא איש לא בריא. לחצי דם גבוהים וכולסטרול גבוה הם גורמי סיכון משמעותיים מאוד לטרשת עורקים. דהיינו התקף לב, ארוע מוחי וכו.
בשלב זה כיוון שאת מספרת שהוא מנהל אורח חיים בריא, קיימת רק האופציה התרופתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
אורפז29/04/2015תודה על המענה דוקטור
יש לי שני שאלות האם קיימים תרופות הומואפתיות ,נוטרפטיות ,להורדה של הלחץ דם?או שרק כדורים מהסוג שהרופא נותן ,זה מה שיתן פיתרון?
שאלה שניה,האם במידה והלחץ דם יהיה מאוזן או שיהיה בגדר הנורמה,אז הוא כבר נחשב כבנאדם בריא,ולא עלולים להיות הפתעות כל עוד הוא במעקב קבוע מדיי חצי שנה או שנה אצל רופאים?
בתודה
אורפז,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/04/2015המטרה לאזן את לחץ הדם לא משנה באיזה דרך
לא בקיא בתחומים שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת אקוישראל25/04/2015
שלום אני בן 30, בריא בדרך כלל, לא שותה ולא מעשן משרת בחיל האוויר עובד במהלך היום בעבודה פיזית מאוד, משחק כדורגל פעמיים בשבוע, ובאופן כללי מאוד פעיל. במסגרת בדיקות רפואיות בהגעתי לגיל 30 ביצעתי בדיקות כלליות ובדיקות לב . בבדיקת לב א״ס 1.6 בעיקר בהוד החב ללא קרינה, באקג קצב סינוס תקין, הומלץ לבצע אקו לב עקב אוושה. היום ביצעתי בדיקת אקו על פני בית החזה, ואלו התוצאות: תפקוד סיסטולי כולל של החדר השמאלי תקין לא הודגמה עדות ל asd או לקוארטקציה חדר שמאל לא מוגדל, לא היפרטרופי לפי העין 60% lvef חדר ימים מעט מורחב עם תפקוד תקין עליות לא מוגדלות, אי ספיקה מיטרלית מינימלית, מבנה המסתם נראה תקין, מסתם אורטלי תקין אי ספיקה טריקוספידלית קלה, עם עדות ליתר לחץ דם ריאתי קל, חושב לציין שאין לי שום בעיה ומרגיש מצויין. הופנתי לביצוע Mri אשמח להבהרה מה התשובה אומרת ואם יש הגבלות ברגע זה? והאם מותר לי לבצע פעילות ספורטיבית ( חשוב לציין שעשיתי שני בדיקות אקו בהפרש של 4 חודשים ושניהם פחות או יותר זהות)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת אקו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2015כל מה שכתבת תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו
ישראל25/04/2015יש מניעה לבצע פעילות ספורטיבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2015כתבתי לך שמה שרשמת תקין. מה הגיון לשאול עכשיו אם יש מניעה מ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ישראל26/04/2015תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומלץ לצינתור ימני האם זה חובה במצבדוד25/04/2015
הרקע הכללי הידרוצפלוס מימן הוכנס שנט פעמיים ראשונה מימין בגיל חצי שנה שני בגיל 16.5 משמאל השמנת יתר יתר לחץ דם עישון בעבר הפסקה לפני חצי שנה מוחלטת המיפרזיס ימני מחלה רסטרקטיבית ראתית
בירור שנעשה LAC RVVT 1.45 כאשר INR 2.67 הוחלף הכדור עליית באנזימי כבד
חלבון C 51% B12 TEH תקינים
האם יש צורך בצינתור ימני עקב מה שסיפרתי האם ניתן לעשות אותו מיד שמאל מה ההשלחות לריאה האם יכולה לקרוס במהלך הטיפול האם פעולה זו תפגע לי בהיבט התעסוקתי הרופא המטפל פרופסור שמואל פוקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ לצינתור ימני האם זה חובה במצב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2015אין כל נתון לגבי הלב אלא אם כן הכוונה למחלה רסטריקטיבית לבבית ולא ראתית. צנתור ימני מבצעים דרך מערכת ורידית ולכן דרך המפסעה. מדובר בבדיקה שבודקת לחצים משני צידי הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת AMPLAZER -כדאית ?חגי24/04/2015
שלום רב.
אבי בן 92 סובל מאי ספיקת לב אי ספיקת כליות((קריאטנין +2) ופירפור פרוזדורים .
לקיחת מדללי דם פוגעת בתיפקוד כליות כידוע .מצד שני הפסקת הקומדין - מגבירה את החשש מקרישי דם "שיזרקו למוח ."
הפתרון שהציעו לי בבית החולים - השתלת "מטריה" (AMPLAZER 'WATCHMAN ׂשתחסום זריקת קרשים למח ותאפשר הפסקת לקיחת מדללי דם .
אודה לחוות דעתכם המקיפה לגבי תועלות מול סיכונים בהשתלה מעין זו
בהנחה שהמצב הקיים של לקיחת קומדין הוא בעייתי - לא מיטיב את מצב הכליות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת AMPLAZER -כדאית ? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2015אין בעיה של נטילת קומדין באי ספיקת כליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ארגומטריה ואקו לבדני22/04/2015
שלום רב
אני אמור לבצע ארגומטריה ואקו לב באותו יום, ואני נוטל כדור קלונקס של שני מיליגרם ביום, האם אני יכול ליטול את הכדור הנ"ל לפני הבדיקותהנ"ל או לא.
אודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות ארגומטריה ואקו לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/04/2015יכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופניתיוני21/04/2015
היי אני בן 30 בריא עד לפני חודש הייתי עושה בממוצע כול יום הליכה של 25 דק עם הכלב (לפעמים 40 דק) עכשיו עדיתי חודש הפסקה מוחלטת כעת אני רוצה לחזור להליכות איך נכון לעשות זאת מבלי להעמיס על הלב ?באזה תדירות וכמה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית - תגובה
ד``ר רוברט הפנר21/04/2015אתה בן 30 בריא ורוצה ללכת עם הכלב. באמת שואל איך עושים את זה? מציע שתתחיל הליכות עם פודל ובהדרגה תגיע לרועה גרמני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגיל 18 עם פעימה מוקדמתפרופ` דוד רוט20/04/2015
אני בת 37 מגיל שמונה עשרה הרגשתי מידיי כמה חודשים פעימה מוקדמת
בשנה האחרונה אני מרגישה כמעט כל יום הרבה פעימה מוקדמות
רופאת המשפחה ביצעה אקג , בדיקת דם, ולחץ דם ואמרה שזה מצב מוכר ואין צורך להתייחס
האם הבדיקות שרופאת המשפחה ביצעה מספיקות?
חייבת לציין שסובלת מחרדות ומטופלת בפריזמה, אולי יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימה מוקדמת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר21/04/2015מסכים עם רופא המשפחה שלך. את יכולה להוסף בדיקת הולטר 24 שעות ואקו לב במנוחה
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב מואצותאנה15/04/2015
אמ יש לי שאלה שממש מטרידה אותי.
בשבועות האחרונים יש לי דפיקות לב נורא מואצות שבאות ברגעים חולפים. באופן כללי הן מלוות בתחושת חולשה וכמעט עילפון (רואה שחור לרגעים וסחרחורת קלה)
הלכתי לביקורופא שם בדקו לי אקג ולחץ דם שנמצאו לטעמם של הרופאים תקינים (לחץ הדם היה 134/55) והרופא נתן לי איברופן פורטה כי טען שהכאב אינו לבבי אלא בשרירים מסביב לאזור.
מכיוון שאני חיילת, הטיפול והבדיקות נעשות באופן קצת אחר אז רציתי לשאול דעה מוסמכת מעט לפני שאני מתחילה ללכת סחור סחור בין בתי חולים צבאיים באזורי.
מעשנת שלוש שנים והפסקתי ביום ראשון בעקבות ההרגשה הכללית.
בנוסף לכל, יש לי דקירות בבטן התחתונה מדי פעם ובאזור הריאות לסירוגין.
נאמר לי גם שהרגשה זו יכולה להופיע מלחץ נפשי אך לא ידוע לי על משהו שיגרום לי לכך.
לרוב התחושה הזו מקשה עלי להרדם אך באופן כללי בעקבות החולשה אני מרגישה עייפות מסביב לשעון.
אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצורך העניין בת 18
אנה15/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל'ד ריאתי שהתגלה באקו לבדנה14/04/2015
שלום לרופא,
עקב ארוע סינקופה אחד חד פעמי, ועוד 2 ארועים כמעט עלפון, שעבר
אחרי לקיחת סוכריה, נשלחתי לבדיקות.
אק"ג - ממצא LBBB ,
הולטר 24 שעות - קצב סינוס תקין ללא הפרעות קצב משמעותיות.
אקו לב הדגים ל,צ דם ריאתי המוערך 50 ממ"כ.עם תבניות מינוי מיטרלי
של IMPAIRED RELAXATION
גיל 63 ,יתר ל"צ מאוזן, סכרת, ורקע ממאירות.(הקרנות אחרי לימפקטומי).
במקום 100 נורמלול 1 ביום הקרדיולוג החליף לי ל 10 מג קרדילוק.
נרשם - ארועים של התעלפות כנראה מסוג ואסו ואגאל.
ממליץ סיטי ריאות ותפקודי ריאות מלאים כולל מבחני דיפוזיה בגלל יל"ד
ריאתי.
שאלתי, האם לחץ 50 ממ"כ נחשב ללא משמעותי, מצב שכיח, ואפשר
לוותר על הבדיקות הנוספות, רק להיות במעקב אחת לתקופה של אקו לב.
תודה על עצותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל'ד ריאתי שהתגלה באקו לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר15/04/201550 זה לא תקין אבל אקו לב אחד לא עושה אבחנה של לחץ ראתי גבוה. הגיוני לעשות תפקודי ראות. כי ברוב הגדול של המיקרים לחץ ראתי מוגבר מישני ולא ראשוני. אם אין קוצר נשימה נדרש מעקב בלבד גם אם המספר נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר הפנר על
דנה15/04/2015תודה ד"ר הפנר על תשובתך המקצועית, המרגיעה, וכמובן המהירה.
ישר כח.
רק טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הולטרלורה14/04/2015
שלום בת 28 תוצאות הולטר pvcs 1638 בכמות מרומה
מזה אומר
האם מצריך טיפול ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/04/2015לא אומר כלום. תלוי מה את מרגישה. מה הרקע הרפואי וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקגרועי14/04/2015
לאחר דופק מהיר הגעתי למיון וזה האקג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/04/2015לא מספיק ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קרדילוקנינה14/04/2015
שלום.לסבא שלי התגלה פרפור פרזדורים .קצב לא סדיר 72-80 במנוחה.לחץ דם 140-150/80-90.הומלץ לו מינון קרדילוק 1.25 ביום והרופא אמר שבמידה וירגיש צורך-לעלות עד ל2.5 מ"ג.
בשבוע הראשון דופק היה סביב 60-70.הרגשנו שהוא לא סדיר,אבל התחושה הייתה בזמן בדיקת הדופק שהפרפור היה "יותר סדיר"
כבר מס' ימים דופק נע בין 68-75 ,והתחושה שהוא "פחות סדיר" ממה שהיה בשבוע הראשון.לחץ דם באותם ערכים.
האם כדאי לחשוב על העלת המינון? התור נקבע לרופא משפחה לעוד שבוע,אין בישוב שלנו רופא מחליף בשלב זה,תור לקרדיוגוג נקבע לעוד 3 שבועות.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על קרדילוק - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/04/2015אם הדופק אינו מהיר לא חייבים להגדיל מינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית בנושא אבלציהשחורדיני12/04/2015
שלום רב,
הנני בן 38, הגעתי לבית החולים עם דופק מואץ של 140-150. הוחלט לאשפז ולצנתר (אבלציה).
כעת כשבועיים לאחר הפעולה עצמה (אשר כללה גם היפול חשמלי ) חזרתי לשגרה ולעבודה לאחר מנוחה בבית.
. אני מטופל בתרופות : טריטייס, קרדילוק ואליקוויס ( מדללי דם )
עד לביקורת בעוד חודש.
אני צריך לטוס לחו"ל במסגרת העבודה בחודש הקרוב ( יעד יחסית קרוב - אירופה כ 4 שעות טיסה ).
האם יש הנחיה לא לטוס לאחר אבלציה/היפוך חשמלי ? האם יש מינימום זמן שהגוף צריך להתאושש ? האם התרופות הנ"ל מצריכות הימנעות מטיסות ?
אשמח לקבל תשובה בהקדם,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית בנושא אבלציה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/04/2015אינך כותב איזה אבלציה עברת. אינך מציין איך אתה מרגיש.
אני מציע שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסק תופעות לוואיאורם12/04/2015
היי האם יש מניעה ליטול לוסק 40 מג פעמיים ביום עם יש חשד להפרעות קצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק תופעות לוואי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/04/2015לא מוכר לי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)