מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקותסופי08/02/2015
תוצאות מיפוי לב-פגם הפיך מילוי קדמי ,פגם מילוי הפיך תחתון,
lvef 57 במאמץ ו68 במנוחה, הרחבה זמנית קלה של חדר שמאל במאמץ, קליטה ריאתית תקינה. ממצאי המיפוי לאיסכמיה בינונית בשטח רחב בדופן תחתון טריטוריה של RCA
בנוסף איסכמיה קלה בשטח קטן בדופן קידמי טריטוריה של ענף דיאגונלי. לאור הרחבה זמנית של חדר שמאל ייתכן ומדובר באיסכמיה משמעותית יותר
אשמח לדעת בשפה פשוטה מה אומרות התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/02/2015בשפה פשוטה, המיפוי מחשיד לקיום הצרויות משמעותיות בעורקי הלב
רצוי לפנות לקרדיולוג בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בנשימה ודופק מהירזהר08/02/2015
שלום רב,
כאשר אני עולה אפילו קומה אחת במדרגות אני מרגישה קושי בנשימה ובהסדרתה ודופק מהיר יותר ולא מסודר ככה שאני צריכה לקחת נשימה עמוקה על מנת לנסות להסדיר את הנשימה.
האם יכול להיות שיש לי בעיה בלב?
אני ממש מודאגת
יש לציין שאני במשקל תקין אבל לא בכושר בכלל
תודה רבה
זוהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בנשימה ודופק מהיר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/02/2015כדאי לפנות תחילה לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתך?מירי06/02/2015
שלום,
אני בת 48 מזה כמה זמן אני חשב דפיקות מהירות הרופא ביקש שאעשה הולטר למשך 24 שעות שתוצאותיו הם:
מהירות מינימלית - 66
מהירות מקסימאלית - 129
מהירות ממוצעת - 83
הפרעות קצב חדריות APC'S - נצפה VPC בודד
הפרעות קצב על חדריות APC'S - במשך הבדיקה בפיזור הומגני ביממה
נ.ב.
אינני עושה פעילות ספורטיבית (מטעמי עצלנות)
אשמח לשמוע דעתך על תוצאות הבדיקה,
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתך? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/02/2015דעתי לא השתנתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך?
מירי07/02/2015שלום ד"ר,
הופתעתי מאוד מתשובתך היות וזו פעם הראשונה שאני שולחת לך את נתוני ההולטר שרק אתמול קיבלתי אותם.
בכל אופן המון תודה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחה חופשית מגובה 10,000 רגלחיים שטיין05/02/2015
שלום רב.
יש לי עבר של התקף לב שבו הלב מצא מעקפים טבעיים. לאחר ההתקף - בגיל 50 - נעשו לי שני צינתורים מוצלחים שבהם הוכנסו בגופי סטנטים. לפני כחצי שנה עבר צינתור שלישי שבו אובחן שסטנט אחד פתוח לחלוטין והשני סתום לחלוטין. ניסיונות לפתוח את הסטנט הסתום לא צלחו כך שהיום יש לי עורק סתום לחלוטין. כחום עני קרוב לגיל 60.
מבקש לדעת האם בעקבות כול זאת ממש מסוכן לי צנוח צניחה חופשית קשור למדריך או שרמת הסיכול שלי היא מעט גבוהה יותר מאנשים בריאים. אני יודע שאסור לכם לאשר לי לעשות את הצניחה החופשית, אך הייתי מבקש שהתשובה תהיה כנה ותדבר באופן כללי.
תודה,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחה חופשית מגובה 10,000 רגל - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/02/2015עם עורק סתום אחרי התקף לב ובגיל 60 אני הייתי מציע לך למצוא ריגושים בתחומים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לנזקי האנדרו פינסחיים05/02/2015
בקשר למכשיר הוא האריך לי את האיבר ב 1 ס"מ ועיבה במקצת ויישר במקצת.
בגדול זה סך הכל פיקציה מהאינטרנט שהאמנתי לה ויותר מזה המכשיר אפילו עשה את צורת איבר המין משונה .
בכל אופן זה לא העניין המרכזי בסיפור ואין סיבה להתרכז בו.
ואם אפשר ברשותך לחקור את העניין של המכשיר בשבילי כי אני ממש אובד עצות
בקשר למכשיר ולהשלכות שלו
לענייננו.. הייתי רוצה לדעת מה חומרת המצב שלי כי אני מרגיש החמרה מיום ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לנזקי האנדרו פינס - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/02/2015לדעתי אתה צריך לשלול שלא נגרם לך נזק מקומי ולכן אני מציע שתבדק אצל אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם יש תחליף לפרוקור ?ריבקה05/02/2015
כותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש תחליף לפרוקור ? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/02/2015תלוי לאיזה מטרה הפרוקור ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לטפל בפרפור חדרים
ריבקה07/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לטפל בפרפור חדרים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר07/02/2015פרוקור לא טיפול לפרפור חדרים. ואם התכוונת לפרפור פרוזדורים אז יש מס׳ אפשרויות בהתאם למצבו הרפואי של המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרפור פרוזדורים כן טעות שלי
ריבקה08/02/2015אפשר את השמות של התחליף ואיזה מהם הכי מומלץ לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרפור פרוזדורים כן טעות שלי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/02/2015זה לא יהיה נכון לזרוק שמות כי לא מדובר ב״תחליף״ אלא תרופות שונות וכאמור זה תלוי במצבו של המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקי מכשיר האנדרו פינסחיים05/02/2015
לאחר כחודשיים של שימוש במכשיר ה"אנדרו פינס" (מכשיר ליישור והגדלת הפין) בעקרון המכשיר מרחיב את כלי דם בפין ע"י מתיחת האיבר באופן יומיומי.
התחלתי להרגיש כאבים במפשעה השמאלית ובבטן התחתונה
מיד עם הכאבים הפסקתי את השימוש במכשיר
כיום יש לי כאבים חמורים יותר ואני מרגיש שהמצב הולך ומחמיר
יש לי כאבים במפשעה השמאלית, בבטן התחתונה ,בבטן העליונה,דקירות בלב, לחץ בחזה, דופק מהיר באמצע הלילה שמפריע לישון, כאבים בפין עצמו, שלשולים ועצירות לסירוגין, כאבים באשך שמאל כולל נפיחות.. ועוד
אני מרגיש החמרה מיום ליום בקשר ללב
בדיקות דם תקינות
בדיקות א.ק.ק תקינות
אבל לא עשיתי בדיקות יותר מעמיקות כי אני לא מקבל שום הפנייה לבדיקת כלי דם או יותר מזה וגם הרופאים לא עושים מזה כזה עניין כי הם לא יודעים איך להתמודד איתי ועם המכשיר
אני צריך לדעת מה הקשר בין הפין ללב.
מהו הטיפול הדרוש ?
איזה בדיקות אני צריך לעבור ?
ומה חומרת המצב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקי האנדרו פינס - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/02/2015לא מכיר את המכשיר הנ״ל. אבל לא כתבת לפורום אם הפין שלך התישר והתארך. המכשיר יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדרו פינס מכשיר יעיל מאוד
ניר01/11/2016אנדרו פינס זאת התשובה
קניתי השתמשתי גדל לי ב5 אורך 2 עובי
אני אחרי חצי שנה בלי המכשיר והתוצאות אותו הדבר
זה הציל לי את חיי הזוגיות
את האגו שלי ואני הכי מרוצה בעולם
המכשיר שווה כל שקל
גם אחרי השימוש מכרתי את זה לחבר שלי ככה שבכלל זה מדהים
מכשיר מדהים אנדרו פינסt* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר נשימהאורית03/02/2015
אני בת 60. יש לי קוצר נשימה כבר חודש ימים. נשלחתי למיון. אקג וצילום חזה תקין. בדיקות דם תקינות. לא עשו לי אקו. . לפני שנה עשו לי ציינתור וירטואלי שהייה תקין. נשלחתי על ידי רופא משפחה לקרדיולוג. בדיקת הקרדיולוג תקינה. הוזמנתי לבדיקת אקו במאמץ בשבוע הבא. יומיים הייה לי שקט מהקוצר נשימה חוץ מבזמן מאמץ. מאתמול בצהריים חזר לי קוצר הנשימה . היום הקוצר ממש חזק. ואני מאד עייפה. אין לי מה לחזור מיון אם האקג תקין. האם לפנות למוקד? אני חברת קופת חולים מכבי. האם לחכות לאקו במאמץ? (שבוע נראה לי הרבה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר נשימה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/02/2015אם לפני שנה הצנתור הוירטואלי היה תקין לא רואה צורך באקו לב במאמץ
מציע אקו לב במנוחה ,תפקודי ראות ובדיקת רופא ראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקור אצל קרדיולוגשירי01/02/2015
שלום,
אדם מבוגר, בן 86, לאחר ניתוח מעקפים מלפני כ 8 שנים,
לפני שהיה ידוע על בעיה לבבית, לפני כ 8 שנים, אותו מבוגר, ביצע מבחן מאמץ, במרפאה הקרדיולוגית, ושוחרר לביתו בלי ממצא מיוחד. באותו ערב הכאבים החריפו , ניגש לבי"ח, ומיד הובהל לחדר ניתוח בגלל 99% חסימה בעורקים הראשיים.
הרופאים בבי"ח לא הבינו כיצד הרופא בבוקר לא ראה תוצאה חריגה במבחן המאמץ.
מאז,היה מטופל בד"כ אצל קרדיולוג כל כ 3-4 חודשים, לבקשת אותו קרדיולוג, מכיוון שמתלונן על כאבי חזה. כמו כן אותו קרדיולוג ,בבדיקה שגרתית, הבחין, בהיצרות בעורקי הקרוטיס ובעורקי הרגליים, והפנה לרופא המשפחה על מנת להמשיך מעקב .
רופא זה, יצא לפנסיה והוחלף ברופא אחר.
הרופא החדש, לא מוכן לקבל את המטופל המבוגר כל ארבעה חודשים מכיוון שלטענתו, "אין בעיה לבבית פעילה", למרות תלונות המטופל על כאבים חזקים.
יתירה מכך, הרופא החדש, כתב מכתב נוזף לרופא המשפחה של המטופל שישלח אותו רק פעם בשנה . למרות שזה כלל לא עבר דרך רופא המשפחה אלא הרופא הקרדיולוג הקודם ביקש להגיע כל כ-רבעון.
מה זכויות מטופל זה? האם לא מגיע לו להגיע לקרדיולוג כל רבעון???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור אצל קרדיולוג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/02/2015״מגיע״ לו ללכת לקרדיולוג לפי צורך רפואי שנקבע ע״י הרופא ולא לפי לוח שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטאלין ואי ספיקת המסתם המיטראלישני01/02/2015
שלום,
אני אם בת 36. פעלתנית ובריאה בד"כ.
לפני 12 שנים בערך בשל כאבים בחזה והפרעות בקצב הלב שהיו מופיעים מדי פעם אובחנה אצלי אי ספיקה קלה מאוד של המסתם המיטראלי. לקחתי בעבר בפרולול 10 מ"ג פעם ביום (לסירוגין. רק בתקופות שהרגשתי לא טוב)
לאחרונה - לאחר בדיקות ומבדקים שונים אובחנה אצלי הפרעת קשב וריכוז (באופן רשמי...)
והנוירולוג - שהתייחס בביטול לעברי הלבבי - כתב לי מרשם של ריטאלין LA מ"ג20 .
מאוד מאוד חשוב לי להיכנס לסדר בחיי (אני מניחה שהשימוש בריטאלין יציל את עתידי) אך קבלתי רגליים קרות לאחר קריאת העלון המצורף לתרופה.
האם יתכן שהנוירולוג לא מודע לסכנות?
האם יש לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטאלין ואי ספיקת המסתם המיטראלי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/02/2015אי ספיקה קלה מאוד של המסתם המיטרלי היא בגדר הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני01/02/2015תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירוריוסי29/01/2015
שלום האם אתה יכול להסביר לי מה זה ואזוגאל ומה הי חשד לסינקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור - תגובה
ד``ר רוברט הפנר29/01/2015בתגובה וזו וגאלית יש ירידת לחץ דם ודופק מה שיכול לגרום לסינקופה (איבוד הכרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב בהריוןר28/01/2015
שלום רב
בת 31 בהריון בשבוע 36. מזה שבועיים דפיקות לב מהירות וחזקות במיוחד בשכיבה . כל פעולה קטנה מרגישה כמאמץ גדול. התחושה הכללית היא של חולשה ועייפות. כמו כן בזמן הדופק המהיר מופיעה תחושת מחנק ולחץ ממש מתחת לגרון - בעיקר לפני שמתחיל ציר.
האם הנל תופעות נורמאליות ומוכרות בהריון? לא יודעת איך אצליח ללדת עם חולשה כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב בהריון - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/01/2015תעשי אקו לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קצב מסוג חדריותמורן27/01/2015
שלום רב,
שמי מורן בת 29 בריאה בדרך כלל.עשיתי מאות בדיקות של א.ק.ג ואקו לב שיצאו תקינים.היום קיבלתי תשובה של בגיקת הולטר א.ק.ג ובה נרשם.קצב סינוס של 91 פעימות לדקה בממוצע ביממה.והיה כתוב שנמצא הפרעת קצב מסוג חדריות-1 בודד.הרופא משפחה חתם ואמר שזה תקין.
השאלה שלי היא כזאת.מה זה אומר חדריות והאם בעתיד יכול להיות לי בעיה בלב בעקבות הממצאים הללו.ואם עליי לפנות לקרדיולוג להמשך בירור.הרופא משפחה אמר שאין צורך ושלכולם יש הפרעות קצב.אני סובלת מחרדות בלי קשר.ומה זה משנה חדרים או פורזדורים והאם עליי לחשוש.
תודה רבה דוקטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קצב מסוג חדריות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/01/2015מורן
בעבר נענית לאותה שאלה
מציע שתטפלי בחרדות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתנצלת ששיגעתי אותכם
מיטל28/01/2015בס"ד
אני מודה לך על התשובה ואני בכוונתי לטפל בחרדות שלי ואני כבר מטופלת.
אבל באמת מתוך מקום של ידיעה אני שואלת.
האם זה מסוכן מה שנמצא בבדיקה וזה שזה מהחדרים זה אומר משהו לא טוב חס וחלילה?
אשמח עם תוכל להשיב לי על כך.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינקופה ושינויים באק"גדנה26/01/2015
שלום ד"ר,
אני סובלת מלחץ דם מאוזן, נורמלול כדור ליום ורמיפיריל כדור ליום.
אני סובלת מסכרת ומקבלת מטפורמין 3 כדורים ביום. A1C 6.7
אמריל הפסקתי ליטול כי היה מוריד לי את הסוכר באופן מסוכן.
בחצי השנה האחרונה, קרה לי 3 פעמים מצב סינקופה.
לפני חצי שנה בסוף הקניות עם העגלה בסופרמרקט.
באותו יום כמעט ולא אכלתי כלום מהבוקר.
הצלחתי לשבת על כסא, אחרי מספר שניות כבר הרגשתי בסדר.
רופא משפחה אמר לי שזה מירידת סוכר.
בפעם השניה, קרה לי אותו דבר בסופרמרקט, עם עגלה עמוסת קניות
הצלחתי להגיע לחניה ולהתיישב 2 דקות ברכב. הרגשתי שחור בעיניים עם
הזעה בכל הגוף.
מאז אני יוצאת מהבית כאשר אני מצויידת בסוכריות, ולא רק ברכב.
לפני כשבועיים, בסיום התור, לא הצלחתי לקחת סוכריה במהירות הנדרשת
והתעלפתי ממש בחניון של הסופר, אשה נגשה אלי ואמרה לי שתעזור לי לקום,
למזלי לא נחבלתי רציני.
רופא משפחה הפנה אותי לקרדיולוג וכן לאקו לב כי אמר שיש שינויים באקג.
אקג -
CARDIOLINE DLTA 3 PLUS
RHYTHM ANALYSIS
-SINUS RYTHM
לפני שנה וחצי נמצא לי באקג LBBB (שלא הפריע לניתוח אחר שעברתי).
שאלתי מהי משמעות המימצא באקג, האם זה לא דחוף, כי נקבע לי תור
בקופת חולים לתחילת חודש מרץ.
אגב, אני בת 63 .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינקופה ושינויים באק"ג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/01/2015לא מבין מה רשמת לגבי האקג זה לא פיענוח.
בנוסף לאקו מציע שתעשי הולטר וללכת איתו לסופר.
עד אז תתני למשהו אחר לעשות את הקניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על מהירות התגובה וההסבר ישר כח
דנה26/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקחת ואבן לפני בדיקת א.ק.גרות25/01/2015
בכל פעם שעלי לעבור בדיקת לב במאמץ,אני מאד מתרגשת,ועקב כך נאלצת להפסיק את הבדיקה לאחר כמה דקות עקב עלייה מיידית בלחץ הדם.
האם ניתן לקחת ואבן (או חומר מרגיע אחר)לפני הבדיקה?
בכבוד רב,
רות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לקחת ואבן לפני בדיקת א.ק.ג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/01/2015בהחלט כן. רק שימי לב שהתכשירים הללו מרדימים בנוסף (נהיגה...) ובכל מקרה לא ״לערבב״ עם אלכוהול
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)