מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח אקו לב בעקבות לחץ בחזהפרופ` דוד רוט11/01/2015
שלום
עשיתי בדיקת אקו לב לאחר שהרגשתי לחץ וכאבים בחזה.
האם אפשר עזרה בפענוח הבדיקה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח אקו לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/01/20151- אקו לב אינה בדיקה לאבחון לחץ או כאבים בחזה (ברוב הגדול של המיקרים)
2- לא קריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדללי דםלאה11/01/2015
שלום רב,
אימי אישה בגיל 75 , לאחר שני צנתורים , האחד ב 12/13 והשני ב 1/14.. מטופלת באספירין ומחודש ספטמבר מקבלת פרוקור בשל פרפור פרוזדורים.
לאחר מתן טיפול בבי"ח המצב חזר לסינוס. לאחר מכן נשלחה לבדיקת הולטר וגם שם היה פרפור לא קבוע.
שבוע שעבר ביקרנו אצל קרדיולוג והחליט לתת מדלל דם בשם אפקסיבין בשל צאד3 (גיל,לחץ דם, סכרת). 5מ"ג * 2 ביום.
הבנתי שתרופה זו יחסית חדשה..רציתי לדעת האם יעילה? מה הסיכונים של התרופה הזו? האם בטוח לקחת אותה?
תודה רבה ושבוע מצוין,
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדללי דם - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/01/2015לא חדשה, יעילה מאוד ועדיפה על קומדין בגלל הסיכון הנמוך יותר לדימום מוחי בהשוואה לקומדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר!
לאה11/01/2015תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לפני טיפול שינייםשלי10/01/2015
שלום ,
אני בת 22 לפני כחצי שנה גילו בבדיקת אקו שיש לי מסתם ביקוספידלי בלב-גם נשמעה אוושה דאסטולית-כלומר דבר מולד. עשיתי בדיקת אקו עקב ברורים ראומטולוגים של שקיעת דם גבוהה שעד היום לא ידועה מה הסיבה שהיא קיימת.
שאלותי הן האם עליי לקחת אנטיביוטיקה לפני כל טיפול (גם אם סתימה)?אם עליי לקחת אנטיביוטיקה האם זה בגלל המסתם הבקוסידלי או בגלל שקיעת הדם או שניהם?
מה כמות האנטיביוטיקה שעליי לקחת אם בכלל?
(לפני כ12 שנה עברתי טיפולי שיניים -עקירות טיפולי שורש וסתימות ללא אנטיביוטיקה מאחר ולא ידעתי על המסתם הביקוספידלי.)
אודה מאוד על תשובות לכל שאלותיי.
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה לפני טיפול שיניים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/01/2015אין צורך בכלל בטיפול אנטיביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי לבגםזו10/01/2015
בן 60 ב2010 עברתי צינתור לב 2 סטנדים לפני שבוע עקב כאבים בלסת אושפזתי ועברתי מבחן מיפוי לב עם חומר במאמץ הפעולה שביצעו בי עליתי על הליכון לקראת הסוף הזריקו לי חומר והמשכתי ללכת עוד קצת עד לדופק מטרה אחר כך אמרו לי ללכת לנוח 25 דקות ולשתות מים אחרי 25 דקות חזרתי ונכנסתי למכונת צילום מיוחדת משהו כמו 20 דקות יצאתי וחיכיתי עוד רבע שעה ואז אמרו לי לחזור למחלקה הכול תקין האם דרך הפעולה שעברתי תקינה ומה אחוזיי אמינות בבדיקה תודה איציק (אצל חולים אחרים הבדיקה הייתה שונה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
גםזו11/01/2015אתה צריך להתיעץ עם הקרדיולוג שלך. באופן כללי בלבד, עדיף לא מאמצים פיזיים ואם כן אז רק ארובי מתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!מאיר10/01/2015
שלום ! לפני כשנה וחצי התגלתה לי באופן אקראי אב עורקים העולה 50 ממ. מאז אני נימצא במעקב מתמיד של אקו לב. שומר על ערכי לחץ דם תקינים ע״י כדורים. אני בן 55 בריא בדרך כלל ללא מחלות רקע. לפני הגילוי הייתי עוסק בספורט בעיקר חדר כושר ומבצע מאמצים גבוהים. לפי המלצת הרופא הפסקתי מידית. גודלה של האאורטה לא השתנה מאז.1)האם אני יכול לעסוק בספורט לא תחרותי כגון שחיה , מכשיר אליפטי , רכיבת אופניים?באיזה תדירות?האם אני יכול לנסוע לחול? אני כרגע במצב בריאותי תקין האם לא כדאי לבצע את הניתוח בשלב זה של חיי מאשר לחכות?מה קורה לאחר ניתוח לאיכות החיים? הגבלות ?מקווה שלא הלאתי אותכם בשאלותי המרובות. מאחל לכם כל טוב והרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/01/2015אתה צריך להתיעץ עם הקרדיולוג שלך ובאופן כללי בלבד עדיף לא מאמצים פיזיים ואח כן ארובי בלבד בעומס נמוך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימה מוקדמת לא תקינהפרופ` דוד רוט09/01/2015
בס"ד
שלום שמי מורן בת 29 בריאה בדרך כלל.
בעקבות התקפי חרדה עברתי הרבה בדיקות של הלב.א.ק.ג כל חודש בערך אקו לב פעמיים ב 7 שנים האחרונות ובדיקת טרופונין לפחות 6 פעמים אם לא יותר.הכל נמצא תקין ברוך השם.
יש לי מאין קפיצה בחזה לפעמים כמה פעמים ברצף לפעמים פעם ביומים לפעמים נעלם לחודש חודשיים ואז חוזר.נאמר לי שמדובר בפעימה מוקדמת וזה עי פורומים.
השאלה שלי היא כזאת.
לאחר שישבתי אם עצמי ושמתי את הפחד בצד...שמתי לב שרוב הפעימות מוקדמות חוזרות לרוב לאחר שתיית אלכוהול בזמן סטרס וחרדה ולאחר עישון מסיבי.
הראש עדיין מסרב להבין שזה מזה לנוכח העובדות שהבדיקות תקינות.
השאלה היא כזאת.
האם פעימה מוקדמת לא תקינה אפשר לראות בא.ק.ג כי פעם אחת היה לי את הפעימה שניה לפני הבדיקה עצמה.הרי עם הפעיה המוקדמת לא תקינה חס ושלום אפשר לראות בא.ק.ג מה קרה בלב לפחות כמה שעות אחורה.
השאלה השניה.
האם זה דבר שיכול להמשך שנים כי יש לי את זה מגיל 19 עשר שנים פעם זה מידי יום כמעט פעם נעלם לחודשים ושנים פעם מתוך שינה הקפיץ אותי אבל אני עוברת התקפי חרדה גם מתוך שינה וחלומות וסיוטים.
אשמח לעזרה בבקשה אני מתחרפנת מזה.כי גם אם אני יעשה הולטר א.ק.ג וזה לא יהיה בזמן הבדיקה לא יוכלו לראוץ ולא עשיתי בזה כלום.האי וודאות והחוסר ידע משגע אותי.
תודה וסליחה שחפרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
מיטל ביטון11/01/2015בס"ד
שחכתי רק להוסיף עם בדיקות א.ק.ג טרופונין ואקו לב תקינים האם אין מה לחשוש מפעימה מוקדמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לציין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/01/2015לכולם יש פעימות מוקדמות. חלקן מורגשות יותר חלקן לא. הטיפול אצלך צריך להיות מכוון לחרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מיטל ביטון11/01/2015תודה דוקטור...
אבל עם היה משהו בלב היו רואים בא.ק.ג או באקו לב?זה אומר שעם הבדיקות תקינות ברוך השם אז אפשר להבין שזה לא פעימה מוקדמת מסוכנת שבאה מהחדרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/01/2015באנשים בריאים כמוך אין משמעות אם הפעימה המוקדמת מהפרוזדורים או החדרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי השתלת רכיב REVEAL XTאיתן גולדשטיי05/01/2015
האם אפשר לעבור MRI על כתף שמאל אם אני מושתל רכיב REVEAL למעקב
אחר דופק הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי השתלת רכיב REVEAL XT - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/01/2015כנראה שלא. מציע שתתיעץ עם המשתיל / הוראת הזהרה או מגבלות ההתקן
בחלק מהמיקרים מספיק שההתקן הושתל חודש לפחות לפני ה MRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות לב לצעיריםנועה04/01/2015
שלום,
אני בת 35 נשואה+3 ללא בעיות בריאותיות למעט מחסור בברזל .
לאחרונה אני נמצאת בלחץ נפשי (מסתבר) כי אני חווה כל מיני תסמינים פיזיים.
מאוד מטרידה אותי השאלה- למרות שאין לי רקע לבבי, האם בעקבות הלחץ המתמשך יכולה להיגרם בעיה? תוך כמה זמן אם כן? (ימים/שבועות/שנים?)
ומה כדאי לי לעשות כדי לעקוב בנושא? אילו בדיקות? למה לשים לב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוסיף משהו
נועה04/01/2015בתור ילדה בעיקר אך גם בחיי הבוגרים הרבה פעמים היו לי דקירות בצד שמאל וכמו שריר תפוס, כאילו מישהו צובט מבפנים וקשה לקחת נשימה עמוקה.
בזמנו עשו לי בדיקות אני לא יודעת מה היו התוצאות אבל אם לא לקחתי טיפול תרופתי או משהו כזה כנראה שזה היה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצות בדופק בעת הליכהשאול30/12/2014
שלום דר'.
אני בן 65 - משקלי כ76 ק"ג - גובה 1.87.
אני עושה הליכות וריצות קלות בשילוב - כמה פעמים בשבוע.
משתמש באפליקציה בנייד שלי- שעוזר בין היתר להקפיד לא לחרוג מגבולות המאמץ.
שמתי לב לאחרונה שהדופק קופץ בחדות מ115 ל175 פעימות ותוך שניות חוזר חזרה למצב הקודם.
זאת תופעה חוזרת על עצמה עוד מס. פעמים במהלך הפעילות.
אודה לך בעד הערתך בנושא.
בברכה,
שאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצות בדופק בעת הליכה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/12/2014אתה מרגיש שינוי בדופק? בין 115 ל 175 ההפרש גדול אתה אמור להרגיש.
אפשר לעשות הולטר (ניטור דופק של 24 שעות) ותראה אם הנ״ל בא לידי ביטוי בבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת בשביל בעלי.דנה30/12/2014
בן 32
האבא עם הסטוריה לבבית (אי ספיקה, מעקפים, היפוך..) האמא עם ל"ד גבוה מטופלת קבוע בקומדין.
בעלי עם הידרונפרוזיס מולד. כליה אחת מתפקדת 75 והשניה 25.
ל"ד רגיל שלו תמיד על הגבול ומעלה.. 145/100 וכדו'..
פעיל, בריא.
מתלונן שמתעורר באמצע הלילה עם דום נשימה ותחושת עילפון, ואחרי שנרגע זה חולף.
בבקרים האחרונים מתעורר עם דופק 120.. (כשעדיין שוכב במיטה)
וכשניסיתי להאזין שמעתי לכל דופק "הד" צמוד אליו. כמו דופק בזוגות, עם הפסקה.
11 11 11 ולא 11111
לא מתלונן על כאב כלשהו.
חושש מאד ללכת להיבדק.
האם אפשר להתעלם מזה כל עוד אין תסמין מיוחד או כאב כלשהו?
אני חוששת כיוון שלאבא שלו גילו 90% חסימה באופן מקרי וללא כל סימן מקדים מלבד בצקת ברגליים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת בשביל בעלי. - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/12/2014מציע שבכל זאת ילך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נושמת רגיל מזה שנתייםמיטל30/12/2014
שלום,
אני בת 26,מעשנת כ3-5סיגריות ליום במשך 3 שנים בערך, בחורה מלאה ולא פעילה גופנית.
עוד מעט שנתיים יחלפו ואני עדיין לא נושמת בצורה רגילה, כל פעם אני צריכה לקחת נשימה עמוקה בין אם זה בזמן מנוחה או לא.
עשיתי צילום ריאות וחזה, בדיקת חמצן, CT חזה, בדיקות דם,תפקוד בלוטת התריס,בדיקת תפקודי ריאות לאחר ששללו הכל הפנו אותי לפסיכיאטרית שנתנה לי רסיטל 10 מ"ג ואח"כ עברתי לציפרלקס 15 מ"ג מכיון שזיהו שעברתי התקף חרדה.
עד היום אני לא יודעת איך לטפל בזה ולא נראה שיש מישהו שיכול לעזור
אשמח לעזרתכם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני מרגישה ככה...
נועה04/01/2015תנסי ביופידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בי כספיד אורטיק וולבמור30/12/2014
שלום יש לי בי כספיד אורטיק וולב .רציתי לדעת האם זה מהווה בעיה אם רוצים להסיר שיער בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בי כספיד אורטיק וולב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/12/2014אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין פעימות מוקדמות לקפאיןסקוביבון30/12/2014
שלום
אשמח אם תוכל להסביר את הקשר בין פעימות מוקדמות לקפאין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין פעימות מוקדמות לקפאין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/12/2014קפאין עלול להגביר את כמות הפעימות המוקדמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב לא סדירותסקוביבון27/12/2014
שלום
בת 54 בריאה בדכ.. סובלת מאי סדירות בפעימות הלב. מצב שיכול לקרות אחת ליממה בערך לשבריר שניה. נאלצת להשתעל כדי לסדר את הנשימה / דפיקה. חוץ מזה כאבים בחזה לעיתים. לפעמים הפעימות מורגשות מכף רגל ועד קצה הראש. כאילו מין הד כזה..
כל הבדיקות תקינות. הולטר אקו אקג. אקג במאמץ. אני בכושר טוב מאד. טוען שזה מצב שיכול לקרות.
מה שמצאו בהולטר זה מספר pacs. לא יודעת מה זה. אשמח לדעת מה זה והאם הרופא צודק שזה מצב שיכול לקרות והוא לא מסוכן.
מה שהרופא המליץ זה להוריד בכמות הקפאין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב לא סדירות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/12/2014הרופא שלך כנראה צודק
pac זהו קיצור של "פעימות מוקדמות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור לבדורון27/12/2014
שלום וברכה למומחי הלב ! הינני כבן 59 בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים באזור הלב בדיוק זה קורה לי בעיקר בזמן שכיבתי במיטה ללינת הלילה הכאבים מגיעים בגלים גלים וגם בנשימות שלי ובדפיקות הלב עד שאני נרדם ! פניתי מספר פעמים לרופא המשפחה והוא כל פעם אומר לי שזה מהשרירים מסביב או מקדימה ללב השרירים הם שגורמים את הכאבים ! לשאלתי איך רופא יכול לקבוע עובדה זו ללא בדיקה והאם נכון הדבר ומה עלי לעשות ? במידה וישנם שאלות אשמח להשיב היות והכאבים כמעט מידי לילה תודה לתשובתכם הכנה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/12/2014תפנה לקרדיולוג שגם הוא יתרשם מתלונותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)