מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אקו דופלר קרדיוגרפיהרויטלטל20/01/2012
שלום רב ותודה מראש עד תשובתכם.
בבדיקת אקו מ-שלשום שנעשתה (בגלל קוצר נשימה מזה זמן רב).
אי ספיקה מיטרלית בדרגה מינימלית. אי ספיקה טריקוספידלית בדרגה מינימלית, לחץ ריאתי סיסטולי 28 ממ"כ +RAP. וריד נבוב תחתון (IVC) בגודל תקין.
אני בת 48 (מטופלת פריון-ללא ילדים) ללא בעיות קרדיולוגיות ולא נוטלת שום תרופות קבועות.
האם יש סיכוי שהבעיה שהתגלתה ב-אקו לב יכולה להפריע להמשך הטיפולים??
שבת שלום רופאים יקרים
אתם עושים עבודת קודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקו דופלר קרדיוגרפיה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר20/01/2012לאיזה בעיה את מתכוונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך לאיזו בעיה את מתכוונת
רויטלטל20/01/2012בעיית קוצר נשימה. האם בדיקות ה-אקו לב תקינות? והאם הלחץ הסיסטולי בסדר?
האם יש בעיה קרדיולוגית????????????
בנוסף רופא המשפחה שלח אותי גם לרופא ריאות, כדי לדעת למה יש לי קוצר נשימה.
תודה אני אסירת תודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך לאיזו בעיה את מתכוונת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר20/01/2012הלחץ הראתי שציינת אינו גורם בשום מצב לקוצר נשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישר כח לכם דוקטורים!!עדן19/01/2012
קודם כל רציתי להלל ולשבח אותכם אתם באמתם עושים עבודת קודש ומקדישים מזמנכם אז תודה תודה תודה. ושאלה אחת ברשותכם מה אתם ממליצים לאכול או לשתות בכדי לשמור על לב בריא?. איזה שתיה או איזה סוגי אוכל איזה ירקות איזה פירות אם אפשר לדעת אני מאד אשמח.ושוב תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישר כח לכם דוקטורים!! - תגובה
ד``ר רוברט הפנר19/01/2012אני מציע שתתיעץ עם הדיאטנית של קופ״ח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וצהריים טוביםעדן19/01/2012
שאלה קצרה. בעבר היה לי תעוקות מוזרות מהלב והם עברו לי חלפו כאילו לא היו.יש לציין שאני תמיד חרד וגם לפני המקרה הייתי בחרדות אז הלכתי לעשות את כל הבדיקות והכל תקין כולל א.ק.ג ובדיקות דם.השאלה שלי דוקטור ממה זה נובע התעוקות? למה זה קרה לי בעצם אם הכל תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין דוקטור
עדן19/01/2012בן 21 בריא בדרך כלל אין בעיות במשפחה תמיד בריאים אין היסטוריה של אף מחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין דוקטור - תגובה
ד``ר רוברט הפנר19/01/2012כנראה שלא הייתה לך תעוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקגיהודה19/01/2012
אתה צודק.
פשוט מאז שאחי ואבי עבור צינטורים אני חרדתי
אנא תבין אותי!
אשמח לדעת האם האקג תקין לגמרי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר19/01/2012עד כמה שניתן לראות מהצילום, כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקג בהמשך לתשובהיהודה19/01/2012
תודה ד"ר יקר!!
סליחה על הנידנוד!!
האם האקג תקין לגמרי?
שוב תודה על הכול!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא חופר קצת יותר מדי? ספרת את
ד``ר רוברט הפנר19/01/2012מס׳ הפניות שלך לפורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקגיהודה19/01/2012
שלום
בן 32 משקל 78
מצ"ב תרשים בדיקת אקג.
אשמח לשמוע את חוות דעת הד"ר.
תודה על הכול!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד``ר רוברט הפנר19/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה לכולם.עדן17/01/2012
דוקטור האם יש משמעות לזה שמסתכלים על הצוואר ורואים את הוריד של הדופק זז?האם יש לזה משמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וברכה לכולם. - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/01/2012לפעמים כן ולפעמים לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום חזהרחל17/01/2012
אימי בת 84 עשתה צילום חזה להלן הממצאים אשמח לתשובה צל הלב מורחב סינוס קוסטופרני וסרעפת מימין סגורים נוזל פלוורלי בכמות קטנה לא הודגם ממצא חריג בשדות הריאות אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום חזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/01/2012רצוי לעשות השוואה לצילומים קודמים וההתיחסות בהתאם למחלות שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטר לבאירית17/01/2012
שלום
הבת שלי (22) הופנתה לבדיקות הולטר ל.ד, e.e.g , דופלר עורקי צאוור והולטר לב היות וקרה לה שהיא כמעט התעלפה, ראתה שחור בעיניים ולאחר מכן היו לה בחילות והקאות.
בבדיקת הולטר לב רשום מהירות מינימאלית 54 לדקה, מהירות מקסימאלית 166 לדקה, מהירות ממוצעת 84 לדקה.
בפרעות קצב חדריות vpc's ניצפה סה"כ 1 vpc's בודד במשך הבדיקה.
רציתי לדעת מה זה אומר.
בעלי, סבל מהפרעות קצב במשך שנים והיה מטופל בנורמיטן. לפני שלוש וחצי שנים קיבל התקף לב ומאז הוא בתרדמת.
תודה מראש על תשובתכם המהירה למייל. דואגת מאוד אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/01/2012אין קשר בין הבת שלך ובעלך. בגיל הבת שלך זאת תופעה דיי שכיחה, הבדיקות תקינות כי אין בעית לב, הרבה פעמים איבודי ההכרה על רקע נפשי, וזה חולף עם הזמן. ברוב הגדול של המקרים אין סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמציקה ליעדן15/01/2012
דוקטור שלום וברכה.אני תמיד מרגיש מצויין בן 24 בריא כל המשפחה בריאים.בדיקות הדם שלי תקינות לפני חוודשיים עשיתי.וגם א.ק.ג תקין שעשיתי. הבעיה שלי זה שבלילה לפני השינה תמיד אני מרגיש את הלב דופק כמו פטיש לא מהר אבל כמו פטיש ומרגיש ממש את הדופק וזה מאד מציק.מה אםשרלעשות אולי זה חרדות?כי בעבודה אני מרגיש מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שמציקה לי - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר17/01/2012שלום
אתה צודק לא ביעה לבבית רק חרדות.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח תוצאות אקו לבזאב סלנט15/01/2012
אודה לכם באם תסבירו לי את הכתוב בתוצאות הבדיקה אותן קיבלתי:
Left ventricular diastolic dysfunction
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח תוצאות אקו לב - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר17/01/2012שלום זאב
ממצא באקו לב שלעיתים קרובות הוא תוצאה מלחץ דם גבוה.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקג בהמשך לתשובהיהודה15/01/2012
ד"ר יקר יש אפשרות לשלוח לך את תרשים האקג לבדיקתך?
המסמך הוא בPDF ואני לא מצליח לעלות אותו לפורום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקג בהמשך לתשובה - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר15/01/2012בדיקת אקג תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, משהו בנוגע לכאבים בחזהעידן14/01/2012
עכשיו, אני לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לפתיחת נושא זה, אך זה הפורום שהכי מתאים לנושא זה.
עכשיו, אני בן 15 ובזמן האחרון יש לי איזה משהו מוזר באזור החזה, לרוב קורה שאני נושם עמוק, אז יש לי מין כאבים\עיקצוצים באזור החזרה (אמצע ואף נוטע לצד שמול).
הייתי רוצה לדעת אם זה משהו שאני אמור לידאוג מימנו? אני אולי עוד כמה ימים אלך לרופא גם, כדי ליבדוק את זה.
*חשוב לציין שהיה לי את זה פעם וזה דיי עבר לי אחרי שבוע ועכשיו זה חזר שוב.. ואני לא יודע אם אני אמור לידאוג מיזה או לא...
תודה! שזה מאוד חשוב לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, משהו בנוגע לכאבים בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/01/2012נראה לי שאתה תדאג פחות אם רופא יבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטורים יקרים מה אתם ממליצים לי ?אמיר14/01/2012
לאחרונה יש לי תעוקות מוזרות מהלב זה קורה לי פעם פעמיים ביום כל יום ! ובשינה כשאני שוכב על הגב אני מרגיש בחוזקה את הדופק.אני כל הזמן טרוד במחשבות מה יש לי ואי אפשר לנהל ככה אורח חיים.התעוקות זה הרגשה כאילו הלב מפסיק למאית השניה ואז הכל חוזר לקדמותו. זה קורה לי פעמיים ביום לפחות.ממה זה נובע דוקטורים יקרים ומה אתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה שכחתי לציין
אמיר14/01/2012אני בן 23 בריא בד"כ לפני חודש בדיקות דם תקינות לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה שכחתי לציין - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר14/01/2012שלום רב
אתה בריא וק״ל אין לך בעיות בלב.
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה דוקטור יקר
עדן14/01/2012אם תוכל לפרט קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקג בהמשך לתשובהיהודה12/01/2012
תודה!
האם זה מסוכן הפעינוח?רופא המשפחה אמר שהבדיקה תקינה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקג בהמשך לתשובה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/01/2012אם באמת יש LPHB זה לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)