מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורמי סיכוןיהודה29/05/2011
אצל אבי גילו סתימה בגיל 62 ולכן עבר צינטור.(ללא התקף לב)
ואצל אחי גילו סתימה בגיל 39. אחי סבל מהשמנת יתר גבוהה מאוד + עישון כבד ולחץ דם.(ללא התקף לב)
האם לפי הפירוט הזה יש לנו גנטיקה במשפחה של מחלת לב?
אני בן 31.5 משקל 78 גובה 1.75
עשיתי בדיקות דם
כולסטרול כללי - 200
כולסטרול HDL 42
כולסטרול LDL 126
טרגלצידים - 159
סוכר - 91
לחץ דם 117/70
האם הבדיקות תקינות לגורמי סיכון? או שזה מצריך תרופות?
וכול כמה זמן אני צריך לחזור על בדיקות דם?
ומה אני צריך לעשות בשביל לשמור על נתונים תקינים?
תודה על הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורמי סיכון - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר29/05/2011שלום רב
ללא ספק יש לך גם גנטיקה של מחלת לב.
מומלץ במקרה שלך להיבדק ע״י קרדיולוג במסגרת ג׳ו
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאלקרן28/05/2011
אני סובלת מכאבים בצד השמאלי של הגוף. לא ממש כאבים אלא יותר חולשה של הצד.אני מרגישה כאב כאשר אני לוחצת על הצלעות לצד החזה ומתחתיו.אני גם מרגישה את החולשה באצבעות הידיים וליעיתים מתקשה לעשות פעולות של מוטוריקה עדינה כמו לדפדף. הכאב מורגש גם בכף הרגל. מדובר בתחושות שמלוות אותי כבר מספר שנים וזה בא מידי פעם וחולף בעוצמה משתנה. האם מדובר בבעיה לבבית, איזה בדיקות כדאי לבצע כדי לאבחן את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פורום מתאים
ד``ר רוברט הפנר28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצד שמאל
קרן28/05/2011לא ברור לי, זה לא פורום מתאים מכיוון שהבעיה אינה קשורה לתחום הקרדיולוגיה?
במידה וכך, לאיזה כיוון אתה ממליץ לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצד שמאל - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/05/2011נכון, כלום ממה שאת מתארת קשור לבעיה קרדיאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלים חסרות מנוחהמוטי28/05/2011
מה התסמינים של רגלים חסרות מנוחה? האם אלה תנועות בלתי נשלטות על הרגלים בשעת השינה ? הבעיה אצלי היא תחושות מעצבנות עד כואבות המופיעות בדרך כלל בשעות הערב לאורך כל הרגל מהירך עד השוק ( לא בשתי הרגלים ביחד אלא לסירוגין) בשעת פעילות איני מרגיש דבר מה אתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלים חסרות מנוחה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/05/2011ממליצים לך לגלוש בפורום המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק ממש ממש גבוהdanka28/05/2011
שלום,
דודה שלי סובלת מבעיית לב שמתבטאת בדופק ממש גבוה (130+) וקוצר נשימה וכו'
היא נכנסת לבית חולים, נותנים לה תרופה שעוזרת לכמה ימים להוריד את הדופק, משחררים אותה הביתה, ואז הכל חוזר. (הדופק עולה והיא מגיעה לבית חולים)
מה אפשר לעשות עם הבעיה הנ"ל? האם הטיפול הוא רק תרופתי? האם יש פתרונות אחרים? ניתוח? קוצב לב? פתרונות אלטרנטיביים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק ממש ממש גבוה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/05/2011ישנם פתרונות רבים, בינהם תרופתי, חשמלי וכו, תלוי בסיבה לדופק הגבוה (הפרעת קצב? איזה? מחלות אחרות?...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להמלצה על רופאנורית27/05/2011
שלום רב,
הבן שלי בן 16, אובחן אצלנו פריקרדיטיס לפני 6 חודשים. מאז הוא סבל מ-6 התקפים ואושפז מספר פעמים. עד היום לא ברור לרופאים ממה נובעת הבעיה. אני אודה לכם מאוד, אם תוכלו להמליץ לי על מספר רופאים פרטיים המתמחים ביותר בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה להמלצה על רופא - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/05/2011כל רופא קרדיולוג (מומחה במחלות לב) יכול לעזור לבנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםדני27/05/2011
ואצל אחי גילו סתימה בגיל 39. אחי סבל מהשמנת יתר גבוהה מאוד + עישון כבד ולחץ דם.(ללא התקף לב)
עשיתי בדיקות דם
כולסטרול כללי - 200
כולסטרול HDL 42
כולסטרול LDL 126
טרגלצידים - 159
סוכר - 91
לחץ דם 117/70
האם הבדיקות תקינות לגורמי סיכון? או שזה מצריך טיפול של תרופות?
ומה אני צריך לעשות בשביל לשמור על נתונים תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יודע לכתוב ולא לקרוא?נענית פעמיים
ד``ר רוברט הפנר27/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופלר לבגילה27/05/2011
בת 63 קיבלתי תוצאת אקו דופלר עם 2 נתונים שמדאיגים אותי:
תפקוד כולל של חדר שמאל : תקין
חדר ימין תפקוד תקין
עליות הלב: מורחבת .דופלר: אי ספיקה מינימלית.
מסתם טריקוספידלי : דופלר צבעוני: אי ספיקה מינימלית.
סיכום: מה שלא תקין: עליות מורחבות במידה קלה, אי ספיקה מיטרלית וטריקוספידלית
מינימלית. (כל השאר תקין). האם יש מקום לדאגה? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופלר לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/05/2011לא, אין סיבה לדאגה, טפלי בלחץ דם במידה וגבוה תחזרי על האקו בעוד שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלב דופק ממש חזקדניאל27/05/2011
אני בן 21. פעם בכמה חודשים ללא שום התרעה מוקדמת ללא מאמץ גופני כלשהו,הלב שלי מתחיל לפעום ממש חזק למשך מספר דקות. בזמן הזה אני מתחיל להזיע מתחיל לכאוב לי היד ואני מקבל סחרחורת.. אחרי כמה דקות של ישיבה אני מרגיש יותר טוב וחוזר למצב רגיל.. יש לציין שזה לא קורה לי לעיתים קרובות אלא פעם בדיי הרבה זמן
זה מסוכן?
האם זו תופעה מוכרת? אולי סוג של התקף חרדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלב דופק ממש חזק - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/05/2011אולי חרדה אבל אני מציע שתתיעץ עם קרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות ולחצים בחזהאור דרורי26/05/2011
שלום..
שמי אור בת 20 לאחרונה תקפה שוב פעם מחלת הנשיקה וזה היה מלווה בסחרחורות איומות חוסר שיווי משקל ולחצים בחזה...סובלת מטינטון.
עברתי א.ק.ג והוא יצא תקין..יש מקום לדאגה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלא
ד``ר רוברט הפנר27/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובהיהודה26/05/2011
לאבי ולאחי אין טרשת עורקים בדקו את זה במהלך הצינטור.
האם זה משנה את הנתונים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתשובה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/05/2011כתבת שגם לאביך וגם לאחיך היו סתימות בעורקים, זה נקרא טרשת עורקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיהודה26/05/2011
עשיתי בדיקות דם
כולסטרול כללי - 200
כולסטרול HDL 42
כולסטרול LDL 126
טרגלצידים - 159
סוכר - 91
לחץ דם 117/70
האם הבדיקות תקינות לגורמי סיכון? או שזה מצריך טיפול של תרופות?
ומה אני צריך לעשות בשביל לשמור על נתונים תקינים?
תודה על הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/05/2011זה בדיוק מה שנקרא גנטיקה של טרשת עורקים ואם אתה לא רוצה שילדיך יכתבו מה שאתה כותב לגבי אחיך ואביך אז אתה צריך להתחיל טיפול תרופתי להפחתת ldl ל 70, עוד היום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב מואצותתומר נבעה25/05/2011
שלום רב, היום בצהריים שכבתי על הספה ופתאום הרגשתי מין תחושת סחרחורת וחנק מין קושי לנשום. לא ייחסתי לזה חשיבות בהתחלה אבל זה הלך והחמיר. נלחצתי מאוד ודפיקות הלב רק המשיכו בחוזקה. יש לציין שזה קרה לי בעבר רק בלילות ואז זה נגמר. מה זה יכול להיות ? האם אני צריך לעשות עם זה משהו, איזו בדיקה כדי לברר שהכל תקין?
תודה , תומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב מואצות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/05/2011מציע שתתיעץ תחילה עם רופא המשפחה, הנתונים שאתה כותב אינם מאפשרים תשובה ענינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרלין לחרדה יכול להזיק?נאור25/05/2011
שלום,
אני בן 28 וסובל מחרדה חברתית ודיכאון קל. מטופל בציפרלקס 20 מ"ג ביום עם שיפור חלקי. עדיין יש לי בעיה של חרדה מדי פעם עם תסמינים של הסמקה ודופק מהיר. אם אקח דרלין באופן קבוע כל יום זה יכול לגרום נזק? זה יכול להוריד את הדופק יותר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרלין לחרדה יכול להזיק? - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר25/05/2011שלום
DERALIN-זה לא טיפול לחרדה וצריך מעקב לחץ דם ודופק בהמשך הטיפול
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתיהודה24/05/2011
שלום,
אחי ואבי עברו צינטור(ללא התקף לב)גילו את הסתימות בבדיקת מאמץ. בגלל סתימה בעורק בגלל אי טיפול בכולסטרול ושומנים בדם
גבוהים.
האם זה אומר שיש לנו במשפחה גנטיקה של בעיות לב? או ששומנים וכולסטרול בדם זה נושא אחר ולא קשור למחלת לב עצמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר25/05/2011יהודה שלום
גם וגם יש ללא שום ספק השפעה גנטיק וגם גורמי סיכון נוספעים ירת לחץ דם ,כולסטרול,עישון בעוד
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדוס הוטר לחץ דםלימור24/05/2011
בדיקת פונדוס האם זו בדיקה אצמל רופא עיניים??? הייתי בייעוץ נירופתומולוגי לפני כ חמשיה חודשים היה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדוס הוטר לחץ דם - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר25/05/2011אני חוזר בשלב הזה רק מעקב
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)