מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איסכמיה במאמץדר17/06/2011
בן 43, אי ספיקה אאורטלית בינונית ידועה מזה כ-20 שנה, ללא שינויים במימדי החדר השמאלי לאורך השנים ומפעם לפעם בדיקות מאמץ תקינות, האחרונה שבהן לפני כשנה וחצי.
בבדיקה שבוצעה לאחרונה נצפתה בא.ק.ג. צניחת מקטע ST בחיבורים אינפריורים, ובאקו עדות לירידה בתפקוד איזורי בדופן אינפרופוסטפריורית. הלחץ הסיסטולי המוערך בעורק הריאה מגיע ל-50 ממכ. במנוחה לחץ דם ריאתי מוגבר במידה קלה.
באקו מיד בסיום המאמץ התפקוד הגלובאלי משתפר.
נרשם חשד לאיסכמיה בדופן אינפריורית אחורית אפיקלית.
האם מדובר בהיצרות עורקים? האם אני זקוק לצנתור? מה הדחיפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איסכמיה במאמץ - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2011ייתכן ואתה זקוק לצנתור אבל קשה להעריך בפורום אינטרנט.
אם אתה מאיזור המרכז אתה יכול לפנות למרפאתי לחוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להמנע מפעילות גופנית עד לבירור?
דר17/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם מהיוםדני16/06/2011
שלום ד"ר
אני בן 31 משקל 76 גובה 1.75
לאחר 9 חודשים של שמירת תזונה וירידה במשקל (15 קילו) עשיתי היום בדיקות דם.
כולסטרול כללי 179
כולסטרול HDL 45
כולסטרול LDL 110
טרגלצידים 118
סוכר 92
ראוי לציין שיש לנו במשפחה גנטיקה של כולסטרול ושומנים בדם
אחי בן 39 עבר צינטור ואבי בן 62 עבר צינטור.
האם הבדיקות תקינות לגורמי הסיכון? אני לא מעשן!!!
אשמח לשמוע את חוות דעתך.
תודה על הכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם מהיום - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2011תחזור על הבדיקות בשבוע הבא ודווח לנו בדחיפות על התוצאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור נוסך לכאב בחזה.אבי16/06/2011
ד"ר נכבד שלום.
הנני כבן 40 בריא בד"כ אך בשנתיים האחרונות אני מרגיש כאב בחזה בצד השמאלי למשך כ 3 שניות עם הרגשה של כמו ירידה ברכבת הרים.כמו נפילת לחץ.
ללא קשר למאמץ פיזי.
במהלך השנתיים האחרונות ביצעתי את הבדיקות הנ"ל שתוצאתם יצאו תקינות:
אקו לב.
מבחן מאמץ.
ל.ד. + אקג.
בדיקות דם לשומנים.
אקו במאמץ.
הפסקתי לעשן מלפני 4 שנים.
בהיסטוריה רפואית במשפחה אבי עבר צנתור בגיל 50 עם חסימה חלקית , ובגיל 70 עבר צנתור נוסף שדרש ניתוח מעקפים ותיקון וסתם.
האם להערכתך אני צריך בירור רפואי נוסף? אפילו צנתור להבחנה מדויקת?
בברכת שבת שלום .
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור נוסך לכאב בחזה. - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2011אבא עם טרשת בעורקי הלב מגיל צעיר ללא ספק מהווה גורם סיכון משמעותי עבורך. אני מציע שתתיעץ עם קרדיולוג או תפנה למרפאתי. ודאי לא יהיה מקצועי מצידי להמליץ לך בפורום אינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד שליטה האם זה קשוררותם16/06/2011
שלום ותודה על תשומת הלב
אני בן 22 בריא ללא עבר כלשהו לפני כמה ימים ישנתי ובאמצע הלילה התעוררתי ממש בבהלה הרמתי את הראש מהר מאוד יש לציין מהמיטה כנראה חלום או משהו ומיד הרגשתי שהוא נופל חזרה למיטה כאילו אני מאבד שליטה על הגוף נבהלתי מאוד ומיד פתחתי את העיניים אני רק זוכר שאחרי זה היה לי צמרמורות ברגליים לשניות כנראה מהבהלה מעבר לזה לא חשתי ברע או משהו כזה חוץ מבהלה ברמה גבוהה מאוד שלא נתנה לי להרדם
זה לעולם לא קרה לי הייתי ממש מבוהל...בינואר האמת ביצעתי בדיקות של ארגומטריה ואקו כי אני מבצע פעילות ספורטיבית סדירה הם יצאו תקינות לחלוטין
תקופה אחרונה יש לי חוסר שינה ממש גבוהה ולחץ נפשי כבד יש לציין
האם המקרה הזה מעיד על בעית לב?
זה פעם ראשונה ונראה לי שחשוב לשאול אני לא יופתע האמת אם זה בכלל לא קרה הכל ואני זה שזרק את הראש זה היה מאוד מהר ואני לא זוכר במדויק הכל רק שנבהלתי היה לי מין לילה סהרורי כזה
תודה רבה על ההקשבה אשמח לקבל חוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד שליטה האם זה קשור - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2011הסיפור שלך מאוד הרשים אותי במיוחד הצמרמורות ברגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהברווז16/06/2011
שלום
אני צעיר בן 23 סובל סובל מהשמנת יתר + לחץ דם.
ביום ראשון שני רציתי להתחיל דיאטה אכלתי סביר ועשיתי הליכות.
מיום שלישי ועד עכשיו יש לי לחץ חזק באיזור החזה, קוצר נשימה מידי פעם (שהתחיל מאמצע ההליכות כבר) ודפיקות לב מעצבנות ומורגשות מידי פעם.
מה זה יכול להיות? יש לחשוש ? ומה עושים ?
אני במתח, זה לא עובר לי למרות שעברו שני לילות ושני ימים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2011כנראה שאתה אוכל יותר מדי ברווזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך מה אני אמור להסיק מהתשובה?
ברווז17/06/2011תשובה מרגיעה ?
מה פשר הכאבים ?
אני שאלתי ברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך מה אני אמור להסיק מהתשובה? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2011גם אני עניתי ברצינות, נראה לך שאני יכול לאבחן את הכאבים שלך באינטרנט על סמך שורה וחצי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדדים לתוחלת חיים של חולי אי ספיקתprado 100115/06/2011
רופאים נכבדים
אני חולה לב עקב אוטם גדול שעברתי ב-1984 - מ2001 מושתל CRTD עקב הפרעות קצב חדריות. לפני שנה כריתת מפרצת גדולה מחדר שמאל שנוצרה בהתקף.
המפרצת נכרתה והפרעות הקצב מעלמו.
יחד עם כל זאת-השריר התעייף וחלק קטן ממנו מתכווץ . ההדמיה ב-ECO מאד מאד גרועה
וקשה להעריך EF גם לא באקו שנעשה דרך הוושט.
השאלה שלי היא האם ישנה יכולת להערכה מה תהיה תוחלת החיים בחולה אי ספיקת לב על פי הסימפטומים הפיזיולוגים או ע"פ איזשהו מדד כל שהו.
מכיוון שישנם חולים רבים הסובלים מאי ספיקת לב אני בטוח שהצטברו נתונים סטטיסטיים רבים בעולם הרפואה שיכולים לשמש כבסיס נתונים לחישוב כזה
האם ישנו תחשיב כזה זמין ברשת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדדים לתוחלת חיים של חולי אי ספיקת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2011בפנייתך אין מספיק נתונים כדי להאריך תוחלת חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםחסוי15/06/2011
שלום
בן 31 משקל 75 גובה 175
עשיתי בדיקות דם
כולסטרול כללי 165
כולסטרול LDL 96
כולסטרול HDL 35
טרגלצידים 150
סוכר 75
לחץ דם 110 על 70
האם הבדיקות תקינות?
ראוי לציין שיש לנו גנטיקה של שומנים וכולסטרול
אחי ואבי עברו צינטורים ללא התקף לב
אני לא מעשן!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה החסוי
ד''ר ריקרדו תובר15/06/2011שלום יהודה החסוי
מיגש לקרדיולוג לבצע בדיקת מאמץ.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיריגאל14/06/2011
בן 51 בריא בד"כ אתמול לאחר רכיבה על אופניים לא במאמץ מיוחד התחיל לי דופק של 100 ובהמשך עלה והגיע עד 140 ללא הפסקה במשך כשעה וחצי ללא לחץ גבוה. לאחר כשעה וחצי התחיל הלחץ דם לעלות לרמה של 100/140 ומלווה בסחרחורת .רק לאחר כ-20 דקות חזר הכל לקדמותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר15/06/2011יגאל
למה אתה לא ניגש לרופא שלך?
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,אני רוצה ללכת לעשות בדיקת לבמספר שאלות14/06/2011
בגלל תחושה שכבר יש לי אותה שנים,והיא מתרחשת בעיקר בעת ריצות וברגע שאני הולך לישון,כשאני נח.זו תחושה שיש אי-סדירות בלב.למשל,יש לי פעימת לב,ואז פתאום הפסקה של שנייה,ועוד פעם דופק,אני מרגיש שהדופק לא סדיר לפעמים(רק במקרים שהזכרתי לעיל,בשאר המקרים במהלך היום הכל טוב ואין שום בעיה).כאשר אני הולך לישון יש לי לפעמים תחושה שפתאום אין לי דופק,תחושה שנמשכת שנייה אחת,ומפסיקה.זה ממש מפחיד.לעיתים גם היה קורה לי דבר כזה,שהיה לי דופק לא סדיר לכמה שניות,ופתאום לשנייה היה דופק מהיר ביותר(ממש שמתי יד על הלב,היה דופק איטי ורגיל עם קצת אי-סדירות,ופתאום היה דופק מהיר ביותר של לדעתי איזה 140 לדקה,למשך כמה שניות,וזה היה קורה כשהייתי הולך לישון).בנוסף לפעמים קורה לי שאני מרגיש דופק באזור הצוואר והראש.הלכתי לבדיקת אקו לב לפני מספר שנים,והבדיקה יצאה תקינה.אך אני חושש מהדברים האלה,כל לילה אני הולך לישון בפחד מחשש שיהיה לי דום לב.אציין שאני נער,בסה"כ בן 15...מה אתם מציעים לעשות?בנוסף אני מתחיל להתאמן,ואני רוצה להיות בטוח שהלב שלי יהיה בסדר,כי כמו שאמרתי לפעמים בריצה יש לי תחושה לא טובה עם הלב(הרגשה שהוא לא בסדר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים קרה לי גם שבגלל התחושה הזו
מספר שאלות14/06/2011בלב הרגשתי צורך עז להשתעל,כי הרגשתי פתאום לחץ בחזה(גם זו תופעה שקורית לי לפעמים:פתאום בעת הנשימה אני מרגיש כאבים באזור החזה,וסתם כך זה קורה,בעת מנוחה,לפעמים אני מרגיש גם כאבים קלים באזור הלב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,אני רוצה ללכת לעשות בדיקת לב - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר15/06/2011שלום
בן כמה ואם יש רקע של מחלת לב במשפחה?
ק"ל אין קשר בין ההרגשה שלך ובעיה לבבית
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 15,מבנה גוף רזה,עוסק
מספר שאלות15/06/2011בכושר ובספורט,אבל נוטה לאכול המון ממתקים ושוקולדים.ככל הידוע לי אין מחלות לב במשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
מספר שאלות18/06/2011אפשר תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיגש לרופא משפחה שלך
ד''ר ריקרדו תובר18/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Q 10פנינה13/06/2011
שלום לאחרונה שמעתי הרבה המלצות העל התוסף הזה שהוא טוב לחיזוק ללב להעלות את הרמה החיסונית בגוף ואנטי אוקסידנט כאילו שזה כדור פלאים אז אתם הרופאים מה אתם אומרים כן ממלצים אני בת 60 בעלי 65 תודה פנינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Q 10 - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר14/06/2011שלום רב
אני לא בעד או נגד
אין עדות שעוזר אבל גם אין שמזיק
בהצלחה
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהשני13/06/2011
אבי הינו בן אדם צעיר,בן 55.
במשך שנים ארוכות יש לו כמעט את כל גורמי הסיכון האפשריים.
לאחרונה המצב ממשיך ואולי אף מחמיר (הוא לא מאוזן)-בעיות בכליות, כולסטרול גבוה, השמנת יתר, סוכרת, בלוטת התריס ועוד.
הבעיה העיקרית היא שאבי לא מוכן להפסיק עם המאכלים המתוקים. הוא אומר שהוא רוצה לחיות את החיים ושאם הוא לא יאכל את הדברים האלה, הוא לא יחיה אותם.
הנחמה היא שאבי לוקח את כל הכדורים שהוא צריך והוא במעקב קבוע אצל רופא צמוד וגם עושה ספורט-הרבה טיולי אופניים. לדעתי זה לא מספיק לקחת את הכדורים, אם לא דואגים לשנות את אורח החיים.
רציתי לשאול מה אפשר לעשות? אני מאוד דואגת לו והמחשבות בנוגע לעתיד כל הזמן רצות לי בראש. ניסינו לדבר איתו, לשכנע אותו, להסביר לו. כלום לא עוזר, הוא חושב שרק ככה הוא יכול לחיות את החיים.
אשמח לתשובה מנומקת מאיש מקצוע,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר15/06/2011שני שלום
אין חרש טוב יותר שמישהו שלא מקשיב
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מאמץדני12/06/2011
שלום בן 32
בבדיקת מאמץ נכתב שינויי st-t לא ספציפיים בהתאוששות.
מה זה? והאם זה צריך להדאיג?
בסיכום רשום שהבדיקה תקינה.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מאמץ - תגובה
ד``ר רוברט הפנר13/06/2011כנראה שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת מאמץ - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר13/06/2011יהודה שלום
לא יכול לתת לך יעוץ רציני בפורום מבוסס רק על בדיקת מאמץ,לכן רצועי שתגש לרופא שלך.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על תוצאות מיפוי לביוסי12/06/2011
קיבלתי תוצאות של מיפוי לב והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם עלי, אם אני צריך לדאוג או מה לעשות לפי הבנתכם:
מהלך הבדיקה:
המיפוים בוצעו בשיטת GATED-SPECT במאמץ ובמנוחה.
גודל הלב:
במנוחה - תקין
במאמץ - אין הרחבה איסכמית של חדר שמאל
מיפוי במאמץ בוצע לאחר הזרקת 8 מילקרי של TC99M SESTAMIBI בשיא המאמץ, קיימת ירידה בפרופזיה בקירות: SEPTUM וב ANTERIOR
במיפוי במנוחה בוצע לאחר הזרקה נוספת של 25 מילקרי באותו יום קיימת פרופזיה טובה באותם אזורים.
פגמי פרופוזיה הודגמו באזורים.
בסיס: הכל N
אמצע בקידמי מחיצתי R ובאחורי צדדי R
הרד (משהו כזה זה מחוק מעט) בקידמתי מחיצתי ובקדמי R
בבדיקת GATED-SPECTף
במאמץ: LVEF 65% תקין
ESV 44ML ,EHI
במנוחה:
LVEF 61% תקין
ESV 47ML תקין.
סיכום:
תגובה קלינית: לא איסכמית
תגובה אלקטרוקרדיוגרפית במאמץ: איסכמי גבולי
קיימת עדות לאיסכמיה מיוקרדאלית הפיכה קלה בקירות SEPTUM וב ANTERIOR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מיפוי לב - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר13/06/2011יוסי שלום
אתה צריך לגשת לקרדיולוג בהקדם עם תוצאות הבדיקת מפוי לב.
אם אתה מאזור המרכז אשמח לעזור לך.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מיפוי לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר13/06/2011יוסי שלום
לא צריך להיות רופא כדי להבין שהמיפוי אינו תקין. אבל ההחלטה על המשך הטיפול רק אחרי שמשהו מאיתנו יבדוק אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יוסי13/06/2011התאשפזתי היום במרכז הרפואי זיו. שם לאחר יממה הציעו לי צינתור ווירטואלי שיערך בעוד שבוע ומנהל המחלקה אמר לי שתשעים ותשע פסיק תשע אחוז שאין לי בעיה לבבית. אגב את המיפוי עשייתי באותו מקום. איך זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיהא11/06/2011
שלום,
לאחר חבלה בשוק הרגל המליצו לי לקחת ארקוקסיה 90 מ"ג למשך 10 ימים.
היה לי SVT ועברתי אבלציה מוצלחת ב- 2003 ומאז לא חזרו מקרים של SVT. יש לי מדי פעם חוסר פעימה אבל לא משהו רציני. כמו כן איבחנו לי ב- 2003 PFO . ויש לי תת פעילות בלוטת התריס.
קראתי את העלון של התרופה, ארקוקסיה, וקצת נבהלתי... האם אני יכולה לקחת את התרופה ? אני לא סובלת מלחץ דם גבוה או משהו בסגנון.
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארקוקסיה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר13/06/2011איזה חלק ממה קראת הבהיל אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
א'14/06/2011מה שהפחיד זה עניין השבצים והתקפי הלב. רשום שהשימוש בתרופה מגביר את הסיכוי להתקפי לב ושבצים פי 3. והבנתי שPFO קשור לשבצים ואף מחמיר אותם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהיהודית11/06/2011
לבעלי יש כאבים בחזה מצד ימין ,הכאב מתגבר כאשר הוא יושב ,כאשר הוא עומד או שוכב הם פוחתים, האם יש קשר ללב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/06/2011מה שאת כותבת אינו מספיק כדי שאוכל לענות לך, כדאי לפנות תחילה לרופא המשפחה ולהתיעץ איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)