מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי בוגוס בוושט בשתיה קרה ?יאיר31/03/2011
שלום-חיפשתי באינטרנט. היתכן שאחי כמעט מתעלף כשהוא שותה משהו קר זה בגלל גירוי בווגוס בוושט ? או אולי משהו לבבי ? מה ניתן לעשות ? תודה יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי בוגוס בוושט בשתיה קרה ? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס טכיקרדיה במהירות 156 לדקהשרון31/03/2011
שלום
ביתי בת ה4.5 עברה הולטר והתגלה בעירנות קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות 156 לדקה. מה זה אומר? האם כדאי להעמיק בברור נוסף?האם זה יכול לגרום להרדמויות פתאומיות באמצע היום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתיעץ עם קרדיולוג ילדים
ד``ר רוברט הפנר01/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה בצד ימיןשירן31/03/2011
שלום, אני בת 20 וכבר כמה ימים שאני סובלת מכאבים בחזה בצד ימין, שבנוסף להם יש לי גם סחרחורות וחולשות.
ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה בצד ימין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/04/2011כדאי לברר קודם אצל רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיה דרסטית והשפעה על הלברונה31/03/2011
שלום רב,
לפני מספר שנים בעקבות התקף לב , עברתי צינתור עם סטנט.
לאחרונה עקב השמנת יתר קיצונית, עברתי ניתוח קיצור קיבה, שבעקבותיו הפחתתי כ 15 ק"ג בתקופה של חודשיים וחצי.
בימים האחרונים, אני חשה בכאב קל בחזה בצד שמאל.
האם ירידה דרסטית במשקל עלולה לגרום לבעיות לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה דרסטית והשפעה על הלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/04/2011לא במקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחזהיאיר30/03/2011
שלום לדר'
אני בן 76-עברתי ב 1999 ניתוח מעקפים- לאחר שבועיים של כאבים בחזה במאמץ
ושינויים איסכמיים בארגומטריה-מפוי לב והצרויות בצינתור.
י.ל.ד גבולי ולבילי-נוטל אטקנד 4 מג אחת לכמה ימים-לפי העליה בל.ד.
בזמן האחרון אני חש לעיתים לחץ קל בחזה במאמץ קל.
אעבור בדיקת אקו במאמץ בעוד כמה ימים.
על איזו עוד בדיקה היית ממליץ ?
האם אתה מטפל במסגרת מכבי ו\או מקבל ביטוח רפואי פרטי ?
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/04/2011גם וגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקה נוספת ?
יאיר03/04/2011שלום לדר
אני שמח שאוכל להגיע אליך.
אך איזה עוד בדיקה --חוץ מאקו במאמץ--רצוי שאבצע -כך שאוכל לחסוך בזמן ולמנוע מטרטור ?
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקה נוספת ? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/04/2011אתה ודאי מבין שזה לא מקצועי להמליץ לך על בדיקות מבלי להכיר אותך.
ממליץ שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן ,אבל....
יאיר03/04/2011שלום לדר-
אכן אינך מכיר אותי,
אך השאלה היתה תיאורטית-
איזו בדיקה נוספת --חוץ מאקו במאמץ- אפשרית
לבירור לבבי באדם שעבר מעקפים ומתלונן על כאבים אנגינוטיים קלים במאמץ.??
האם מיפוי לב יוכל להוסיף ? CT וירטואלי של העורקים הלבביים ??
ולפי התוצאות--צינטור בשלב כל שהוא ????
וכל השאלות כדי שאבין את השיקול לבדיקה שיכולה לתרום לבירור-
-ויש להניח-גם אולי --לטיפול טוב יותר..
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע לך לבקש בדיקת אקו לב
eitan08/04/2011אקו לב דרך הוושט, כי בבדיקת אקו לב רגילה,לא רואים את כל שסתומי הלב,יותר נכון קשה להעריך תפקודם,
אני כמוך עברתי נתוח מעקפים,מזמן,לאחרונה החלפת שסתום ותקון אחר,הכל בזכות בדית אקו לב דרך הוושט,לא מרגישים אותה בכלל ,כי זה בהרדמה,טשטוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום קרדיולוגיה
שגית לוינסון06/04/2011אני מתייחסת לתשובותיו של ד"ר ריקרדו בושה וכלימה לענות בצורה כל כך - כדי לצאת ידי חובה אני מתארת לעצמי שאף אחד לא הכריח את ד"ר ריקרדו להשתתף בפורום. יש להתייחס יותר בכבוד לחולים המבקשים עיצה ועזרה תודה שגית לוינסון אני במקרה עיינתי בכתובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמעט התעלפות בשתיהיאיר30/03/2011
שלום לדר'
לאחי תופעה מוזרה--כשהוא שותה מים קרים -
ולעיתים רחוקות גם שתיה פושרת או חמה--
לעיתים הוא חש מיד עם השתיה שהיא עדין בוושט --
חולשה וחושך בעינים ועליו להחזיק במשהו.
תוך כדקה -שתים הכל חולף.
פעם אפילו הרגיש שהוא נופל והתעורר אחרי זמן--שניות ?--שוכב חבול על הריצפה.
האם יתכן שמעבר הנוזל הקר גורם למשהו עיצבי-לבבי ?
האם תלונה זו מוכרה לך ?
האם יש לך איזו הצעה לבירור ?
בתודה לעזרתך יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט התעלפות בשתיה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/04/2011פתאום כך בגיל 80?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה קרה וכמעט התעלפות
יאיר03/04/2011שלום לדר
אכן-בגיל 75 זה התחיל.
גירוי ווגלי ?
איך לבדוק ולטפל ?
צריך להשאיר איזה חידוש גם לגיל המבוגר.
שכחתי-וזה בתוספת BARRETT שפעם אחת נמצאה בביופסיה אקראית דיספלזיה נמוכה.
אשמחלהצעתך האיבחונית-טיפולית.
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה קרה וכמעט התעלפות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/04/2011כדאי לבדוק את הושט במיוחד אם בעבר הועלה חשד לבארט אזופאגוס, אולי יש קושי במעבר וכתוצאה מזה התופעה שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהjulia30/03/2011
שלום
אני בת 35 שנים . יש לי שתי בנות .
ילדתי לידה קיסרית .
אחרי הלידה הראשונה לפני שלוש שנים . התעלפתי בזמן ההנקה .
כל הזמן הרגשתי שאני חלשה מאוד .
עשיתי בדיקות דם . אקו לב ומאמץ בזמנו הכל תקין .
בתקופה הזו ועד היום אני מרגישה כאב בזרועות ובכתף וגם דקירות בחזה מצד שמאל ועייפות יתר (הדבר הזה הולך ובא ) לא קבוע .
השאלה שלי : האם יש לי בעיה בלב ואיזה בדיקות מומלץ לעשות ???
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ לך לנוח יותר
ד``ר רוברט הפנר30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקהלירון30/03/2011
שלום
אמי ביצעה בדיקות אקו דופלר קרדיוגרפיה
בממצאים ניצפו : אי ספיקה אאורטלית בדרגה מינימלית
ואי ספיקה טריקוספידלית בדרגה קלה
מה משמעות ממצאים אילו?
לתשובתם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר30/03/2011שלום רב
לפי תשובת אקו לב לא נראה לי שיש סיבה לדעגה
ד״ר צובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהסוזי30/03/2011
אני בת 51 והרבה פעמים חשה כאבים,פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל.
כאבים מציקים אך נסבלים.
פתעום הרגשתי כאב מאוד חזק בצד שמאל שזה הקרין גם ליד, חזה וגם לגב בצד שמאל.
נוסף לזה הרגשתי חום ושחרחורת.
זה נמשך בערך 5 עד 10 דקות ואחר כך עבר.
לפני שלושה חודשים עשיתי א.ק.ג. והכל היה תקין.
האם יש סיבה לדעגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר30/03/2011שלום רב
לפי דעתי לא נראה שיש קשר עם בעיה לבבית ותלונות שלך
בהצלחה
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ נפשי
אביגייל07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קצה ואבלציה - סיכון משפחתירויטל30/03/2011
שלום רב,
אימי אישה בת 63 שעבר לפני כחודש טיפול אבלציה עקב הפרעות קצב. היא גם סובלת מתת פעילות של בלוטות התריס, לחץ דם גבוה.
לאחר תקופה ארוכה שלא חשה בטוב, הגענו לחדר מיון עם בצקת ריאות והיא אושפזה בטיפול נמרץ לב. לאחר מס' ימים עברה אבלציה בהצלחה ושוחררה הבייתה.
מאז היא מטופלת בכדורים שונים הגורמים לה להקאות ולשיעול, האם הדבר נורמאלי?
האם ההקאוטת חולפות לראחר "התרגלות" לכדורים?
שאלתי נוגעת אלייי, אני בת 36 בהריון בחודש חמישי, דופק מהיר של 130-140, ללא סיבה רפואית, לחץ דם תקין, מוגלובין תקין, ובדיקת בלוטת התריס תקינה?
האם הדבר גנטי? האם יש לי סיבה לדאגה? האם בעתיד אני מועדת לסבול מהפרעה זו?
אשמחל קבל תשובות.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קצה ואבלציה - סיכון משפחתי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/03/2011ישנם סוגים שונים של הפרעות קצב שהטיפול באבלציה ואת לא כתבת מה הייתה הפרעת הקצב, בכל מקרה יש הבדל בין דופק 130 תקין ודופק 130 שהוא הפרעת קצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקת לב והגדרת הפרעת קצב
רויטל31/03/2011"בצקת ריאות ו-TACHYCARDIA INDUSED ככל הנראה מדובר ב- RAPIO ATRIAL FLUTTER. באקו לב- ירידה גלובלית בתפקוד חדר שמאל, היפוקינזייה של חדר ימין, אי CARDIOMYPATHY, ספיקה בינונית של מסתם מיטרלי וכן טיפול לאי ספיקת לב כמקובל IV PROCOR"
עברה טיפול אבלציה בשל רפרוף/פרפור פרוזדורים TVA-IVC ISTHMUS WITH עם צריבה מוצלחת של BIDIRECTIONAL BLOCK.
אשמח לקבל יותר מידע ובתייחסות לשאלתי עם ההגדרות הרפואית ממכתב השחרור.
כמו כן, הקצב שלי 130 הוא ללא הפרעת קצב אלא פשוט גבוה?
תודה רבה לכם.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהציצו26/03/2011
שלום רב אני בן 38 בריא בדרך כלל -סובל כבר מספר שבועות מכאבים בחזה הכאבים לא מפסיקים גם במנוחה לפעמים סחחרות קלה מה אלי לבדוק אל מה זה מצביע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שלא תלמד לכתוב קודם?
סטניסלב26/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחזה - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר26/03/2011שלום רב
אין מספיק נתונים אבל לא נראה לי שיש קשר בין תלונותך ובעיות בלב
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפסולה גיבן וקוצב לבדינה25/03/2011
האם יש בעיה לעשות את הבדיקה במעי הדק עם קפסולת גיבן כאשר יש לפצינט קוצב לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפסולה גיבן וקוצב לב - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר25/03/2011שלום רב
אין התנגדות לביצוע בדיקה במעי הדק .
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- q10 בטלביזיה ובאינטרנט, לקחתאיתן24/03/2011
במיוחד ממליצים למי שלוקח סיבסטין כמוני,
הקרדיולוג שלי ,מומחה אמר לי,אם תחליט להפסיק איזה כדור,תפסיק את q10
הכדור די יקר,מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר q10 בטלביזיה ובאינטרנט, לקחת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר24/03/2011דעתנו בדיוק כמו של הקרדיולוג שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NSVTעמוס24/03/2011
בבדיקת הולטר נצפו ערכי סינוס של 52 עד 106 עם ממוצע 71 לדקה 279vpcs
כמו כן נצפתה במהלך הבדיקה הפרעת קצב של nsvtx1 שלוש פעימות בדופק 105bpm.
ברצוני להדגיש הבדיקה נתבקשה עקב תלונה שלי של מספר מקרים בודדים של דופק מהיר.
.ברצוני לציין שזה היה קורה במצב של שכיבה במיטה לשינת לילה.. שהיה מסתיים וחוזר לדופק נורמלי תוך מספר דקות כשהייתי עובר ממצב שכיבה למצב עמידה..בנוסף אני רוצה לציין שזה קורה במרווחי זמן ארוכים ומשתנים.
1.מה המשמעות של ההפרעה הזו..
2.האם יש צורך בבדיקת EPS
הערה: אני רוצה לציין שעברתי התקף לב לפני כ-7 שנים..וזו בקשה לחוות דעת שנייה.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NSVT - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר24/03/2011שלום רב
בן כמה,מה הרקע שלך,טיפול תרופי בעוד.....
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNSVT
עמוס25/03/2011אני בן 55 בריאות תקינה עד התקף הלב בגיל 48 אובחן אוטם אינפרו פוסטרויורי.
בוצעה הרחבת עורק באמצעות סייפר..ברצוני לציין שאני פעיל באופן מלא..מרגיש טוב
מבצע פעילות ספורטיבית. בחיוך אומר שמזה 7 שנים אני חיי בהרמוניה מלאה עם הסייפר.
מטופל בקרדילוק 2.5 אספירין 75 וסימבקור.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNSVT - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר25/03/2011שלום רב
ק"ל אין שום משמעות להפרעות קצב במידה שהתפקוד הלב הוא שמור (אקו לב)
לכן אין הנדקציה ל EPS רק מעקב אצל קרדיולוג.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריומיופתיהYAEL23/03/2011
שלום אני בת 18 ואני מגיל 5 חולה מקרדיומיופתיה. כל שנה אני הולכת לביקור רופא אבל הפעם שחכתי לשאול אותו משהו. לפי דברי הרופא אסור לי ספורט תחרותי, אך אני מעוניינת בכל זאת ללכת לחדר כושר על מנת להוריד משקל האם זה אפשרי לקבל אישור ללכת לחדר כושר עם המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריומיופתיה - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר23/03/2011שלום רב
ק"ל גם לחדר כושר לא מומלץ, לפי דעתי אפשר גם בהליכות ודיאטה לרדת במשקל.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדיומיופתיה
ויקי11/04/2011היי יעל, גם אחי חולה בזה. אשמח להתכתב איתך על כך במייל אם את מעוניינת כי עוד לא נתקלנו במישהו נוסף שסובל מזה. הוא בן 21... לגביו-- הקרדיולוג המליץ על חדר כושר מיוחד לחולי לב בהשגחת קרדיולוג צמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה..
יעל13/04/2011בשמחה אני אתכתב איתך הנה כתובת המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)