מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אכילת פמלה- בסכרתאחת29/12/2010
בעלי סובל מעודף משקל ומטופל בתרופות להורדת סכרת ושומנים בדם. החליט פתאום מדעת עצמו לאכול יום יום ופעם ביום פמלה-פמולית שלימה. האם זה מותר?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת פמלה- בסכרת - תגובה
ד''ר זהר לנדאו30/12/2010שלום רב,
בעקרון בפירות יש סוכר פשוט הנספג במהירות.
סוכרתיים יכולים בהחלט יכולים לאכול פירות, אך בכמות סבירה.
אני מציעה להתייעץ עם דיאטנית לגבי הפמלה ולראות אם פרי זה מתאים לדיאטה שלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה גבוהה של בלוטת התריסטלטול29/12/2010
היי,
מזה מס' שנים אני סובלת מחוסר איזון בבלוטת התריס. לפעמים היא מתאזנת ולפעמים שוב קופצת, כלומר תת פעילות.
הכי גבוה שהיה לי היה בסביבות 7 כשהטווח הוא בין 0.35 ל- 4.94. לעולם לא טיפלתי בבלוטה עם כדורים, כי לא רציתי.
אני עכשיו 5 חודשים אחרי לידה ראשונה. עשיתי בדיקות שבוע לאחר קבלת המחזור הראשון מאז הלידה. אני לא מניקה. אף פעם לא היה מסודר לי המחזור, אלא אם כן הייתי לוקחת גלולות. אגב, גם בהריון הTSH עמד על 6.5.
תוצאות הבדיקה הגיעו היום ודיי הבהילו אותי.
יצא-
TSH- 12.66
FREE T4-12.69 זה יצא בתוך הטווח שהוא בין 9 ל-19.
מה זה אומר??? האם התוצאה של הTSH גבוהה כ"כ בגלל שאני אחרי לידה? אף פעם זה לא היה לי גבוה כ"כ. האם יש דרך טיפול ללא כדורים? אני ממש לא בעד.
והאם כדאי לעשות בדיקה נוספת בעוד מס' חודשים כדי לבדוק אם תוצאה זו לא נבעה בגלל שאני אחרי לידה?
אודה לכל תשובה.
המשך שבוע טוב:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד לתגובה...חשוב לי מאוד..
טלטול30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה גבוהה של בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס31/12/2010שלום
יש לך בעיה קלה בבלוטת תריס, סביר להניח שHASHIMOTO
בהריון רצוי שבטרימסטר הראשון הTSH יהיה פחות מ2.5 ובשני הטרימסטרים האחרים מתחת ל-3.
לאחר הלידה לעיתים קיימת "דלקת" בבלוטה אשר יכולה לגרום לHYPER ולHYPO (תת פעילות)
ניתן לעקוב אחר תפקודי בלוטת תריס שלך ובמידה וקיימת החמרה אז מומלץ לטפל בעיקר אם את מתכננת הריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 100חוששת בת 4227/12/2010
לאחר תוצאה גבוה בהעמסת סוכר 50ג'
ביצעתי העמסת סוכר 100 (נאמר לי שאני יכולה לשתות מעט מים במהלך ה- 3 שעות
התוצאות שהתקבלו:
זמן 0 - 92
אחרי שעה - 174
אחרי שעתיים - 137
אחרי 3 - 58
התוצאה האחרונה חריגה לצד הנמוך - מה משמעותה?
האם שתיית מים במהלך הבדיקה השפיעה והטתה את התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 100 - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס27/12/2010שלום
ירידה של סוכר לאחר העמסת סוכר אינה חריגה באוכלוסיה ולא אצל נשים בהריון ואינה מסוכנת לעובר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת ערכי סוכרzvi25/12/2010
לקחתי כרום פיקולנט 1 ביום בנוסף ל 2 כדורים מטפורמין בוקר ערב ויש תוצאות טובות האם רצוי להמשיך בלקיחת כרום פיקולנט בנוסף למטפורמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת ערכי סוכר - תגובה
ד''ר זהר לנדאו25/12/2010שלום רב,
מדובר בטיפול שאינו קונבנציונאלי.
אין לנו ("הרופאים הרגילים") כלים לשפוט חומר כזה מבחינת ההשפעות לטווח ארוך.
על פניו נראה כי אין בכך בעיה, אבל שוב - לא מדובר בתרופה מוכרת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ופעילות בלוטת התריסילנה25/12/2010
שלום רב!
אני בהריון בשבוע 29 , בחודש 07/2010 ביצעתי בדיקת דם והתקבלה תוצאה TSH
4.73 ו- T4 FREE 11.6 . הרופא שלי אמר שאין צורך בטיפול. הופנתי לבדיקה חוזרת רק לפני שבועיים והתברר ש TSH קפץ ל- 7.64 , T-4 השתנה ל-12 , מעכשיו אני נוטלת 50 מ"ג אלטרוקסין ביום. השאלה שלי כזו : מעולם לא היו לי בעיות עם בלוטת התריס ולא ידעתי שבמקרה של תת פעילות עלולה להיות השפעה שלילית על ההתפתחות השכלית של העובר, (זה מה שהבהיר לי הרופא עכשיו)האם לאור הנתונים שציינתי יתכן ויש סיכוי שנגרם נזק לעובר ,במידה ובחודשים בהם לא נבדקתי כבר הייתה לי בעיה עם בלוטת התריס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ופעילות בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס25/12/2010שלום,
הטרימטר הראשון הוא החשוב ביותר ואז היו לך תפקודי בלוטת תריס טובים יותר.
קיימת עליה בTSH במשך ההריון לנשים עם נטיה לכך. לפי רמות הTSH והטיפול שניתן לא נגרם נזק לעובר. חשוב להביא את הTSH לרמה של פחות מ-3
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ותפקוד בלוטת התריס
ילנה28/12/2010שלום!
רב תודות על תשובתך.
היא בהחלט מרגיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להודעה- בדיקה אקראית של סוכרמיכל24/12/2010
חשוב לי לציין- אני כבר לא לוקחת פרדניזון לפחות שלוש שבועות.
גם אז לקחתי מינון של 5 מ"ג אחרי שירדתי באופן הדרגתי מ- 40 מ"ג.
האם זה היה יכול להשאיר נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה- בדיקה אקראית של סוכר - תגובה
ד''ר זהר לנדאו25/12/2010שלום רב,
בדרך כלל אנחנו רואים ירידה של רמות הסוכר עם הפסקת טיפול בסטרואידים. לפעמים המצב לא חוזר לנורמה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת גלוקוז בבדיקת דם אקראית,לא בצוםמיכל24/12/2010
שלום רב,
אני חולת מיאסטניה גרביס, עד לא ממזמן נטלתי פרדניזון ואימוראן שלא הועילו בהרבה ולכן הופסקו. במהלך טיפול פלסמה פרזיס למחלה לקחו לי באופן אקראי בדיקת דם-כימיה וספירה. יצא לי ערך גלוקוז- 192 כשאני לא בצום. האם זה גבוה או נורמלי כיוון שאכלתי קודם לכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת גלוקוז בבדיקת דם אקראית,לא בצום - תגובה
ד''ר זהר לנדאו24/12/2010שלום רב,
ערך אקראי של 192 הינו גבוה יחסית למצבים רגילים. פרדניזון ותרופות אחרות יכולות לגרום לרמת סוכר גבוהה כמו גם מצב סטרס (מצב דחק).
כדאי לקחת רמת סוכר בצום ורמת HbA1c. לפי התוצאות להחליט על המשך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות סוכר אחרי לידהאמא של רועי24/12/2010
בדיקת גלוקוז עם העמסת סוכר 75 -
בצום 100.7
אחרי 120 דקות 70.2
מאוד מוזר לי, בהריון בבדיקות הביתיות היה יוצא לי בצום 85-95 ואחרי ארוחות גדולות אחרי שעה 130-139 ושעתיים 115-120.
יכול להיות שפתאום נהיה 70? נורא מוזר לי...
הכוכבית היתה מחוץ לסוגריים, 55-100. האם יש סכרת?
אגב, טריגלצידים יצא 262.. יכול להיות שזה קשור איכשהו?
קיימת תת פעילות בלוטת התריס מאוזנת כרגע עם 75 אלטרוקסין ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות סוכר אחרי לידה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/12/2010שלום,
אין לך סוכרת מאחר ולאחר העמסת סוכר ערך הסוכר תקין (ואף נמוך מאשר בצום)
ערך של 100 הנו גבוה מהתקין. רצוי לבצע פעילות גופנית ולשמור על משקל גוף תקין כי הרי סוכרת הריונית מנבאה סוכרת בעתיד באחוז גבוה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזיהוי גידול נוירואנדוקרינידניאל23/12/2010
שלום רב,
אני בן 21, ברקע חשד לגידול נוירואנדוקריני. מזה שנתיים אני מתלונן על התקפי הסמקה בבטן, צוואר וחזה, פסים אדומים באיזורי קפלים בעיקר בבטן שמופיעים ונעלמים....
בדיקות דם לסמנים מטבוליים: כרומוגרנין A- תוצאה 100 (נורמה עד 98), NSE- תוצאה 17.8 (נורמה בין 15.7 ל- 17), איסוף שתן ל- hiaa 5 תקין, קטכולאמינים בשתן תקינים.
בדיקת GA 68 DOTATOC PET CT שנעשתה לאחרונה לצורך זיהוי מקורו של גידול נוירואנדוקריני מפריש יצאה תקינה.
כיצד עליי להמשיך בבירור הדמייתי על מנת לגלות את מקורו של הגידול בגוף???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בזיהוי גידול נוירואנדוקריני - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס23/12/2010שלום,
אני חושבת שעשית כבר את הבדיקות המתקדמות ביותר . אני יודעת שאתה במעקב אנדוקריני צמוד וממליצה שתמשיך אותו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי טרום סכרתנירה22/12/2010
בת 47 בכושר גופני מתעמלת באופו, קבוע רזה .לאימי היתה סוכרת נפטרה לא מסכרת.
עד אוגוסט הסוכר היה 86 ערכי מעבדה תקינים 55-100. בבדיקות ביתיות בצום 105 .
בבדיקת A1C 5.6 ערכי מעבדה תקינים 4-5.8 ..
תזונה בריאה למעט שתיית 2 ל' חלב ביום (האם ייתכן שזו הסיבה לעליית הסוכר ).
אודה לקבלת המלצות האם לפנות לדיאטנית או לאנדוקרינולוג בכדי למנוע את הסכרת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי טרום סכרת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/12/2010שלום,
רמת סוכר בצום גבוהה מעט עם AIC תקין (קצת בגבול עליון של נורמה אך תקין)
ההמלצה היא לשמור על משקל תקין ולבצע פעילות גופנית דבר שאת עושה. כדאי תמיד להתעייץ עם דיאטנית ולהפחית באכילת סוכריים זמינים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH גבוה בתחילת הריוןאלון21/12/2010
האם רמת TSH=8.12 ו T4=14.4 בשבוע הריון 5.1 מצריכים טיפול תרופתי.
אני בת 37 הריון רביעי ובעבר לא סבלתי מכל בעייה בערכי TSH.
האם ערך ה - TSH הגבוה יכול להיות קשור לכך שהפסקתי להניק בחודש האחרון.
לאחר שנה של הנקה.
תודה מראש על התשובה,
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH גבוה בתחילת הריון - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס23/12/2010שלום ,
במידה ואת בהריון ורמת TSH 8 את צריכה טיפול בELTROXIN בהקדם האפשרי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסענת פרנק20/12/2010
שלום.
אני בת 61 ובריאה. בבדיקות האחרונות ה- TSH קפץ לרמה של 7.56. לפני כן הוא היה תקין לחלוטין. בדיקת ה- T4-FREE הייתה תקינה 1.0 . אני לוקחת ג'ינקו בילובה בהמלצת הנוירולוג. מאידך אין לי אף תופעת לוואי המוזכרות עם בעיות בבלוטת התריס. האם יכול להיות קשר בין תוסף המזון ותוצאת המעבדה? האם אני צריכה כבר להתחיל טיפול ב ELTROXIN- כפי שרופאת המשפחה המליצה? או כדאי לעשות בירור נוסף? אם כן ע"י מי ואיזה? בעקרון אחרי סרטן בכליה ימין אני נמנעת מלקחת כדורים שלא לצורך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/12/2010שלום,
לא ידוע על הקשר בין גינקו בילובה ותת פעילות בלוטת תריס אך דבר זה דורש בדיקה נוספת בעיקר אם התכשיר מכיל יוד.
לגבי הצורך טיפול ממליצה לחזור על הבדיקה בעוד חודשיים עם בדיקת נוגנדים לבלוטה ואז להחליט לגבי הצורך בטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH ו T4 בהריוןקרן20/12/2010
בשבוע 5 להריון עשיתי בדיקות דם, הערכים היו:
TSH 5.36 mIU/L
T4- FREE 14.1 pmol/L
רופא הנשים שלי אמר שמכיוון וה T4 תקין, אין מקום לטיפול.
כשלושה חודשים לאחר מכן, חזרתי על הבדיקות.
התוצאות הן:
TSH 3.03 mIU/L
T4- FREE 11.5 pmol/L
לציין כי מאז ומתמיד היו לי קפיצות בערכי ה TSH, אף פעם לא עבר את ה 6.
האם יש סיבה לדאגה בהריון?
האם יש צורך לעקוב באופן צמוד יותר ללא קשר להריון ולטפל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH ו T4 בהריון - תגובה
קיימת תת פעילות קלה של בלוטת תריס. יתכן ובתחילת ההריון הייתי מטפלת אך במידה ואת בטרימסטר השני אז רמת TSH של 3 הנה תקינה. חשוב שהרמה לא תהיה גבוהה מ-3. ממליצה לחזור על הבדיקה בעוד חודש ובמידה ומעל 3 אז כן לטפל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפטמות בשל פעילות יתר בלוטת תיואל19/12/2010
שלום דוקטור
אני סובל מפעילות יתר של בלוטת התריס. יש לי כבר מספר חודשים כאבים בפטמות וסביב להן.האם יכול להיות קשר ביניהם? אני לוקח מידי יום כדור מרקפטיזול.
תודה.
יואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפטמות בשל פעילות יתר בלוטת ת - תגובה
כדאי לרופא המשפחה/אנדוקרינולוג יבדוק את השד אך בהחלט יתכן כאב בפטמות עקב פעילות יתר של בלוטת תריס.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירורספיר18/12/2010
שלום.עקב בירור של רמות קורטיזול גבוהות בשתן ובדם ,נשלחתי לצילום MRI מוח וגם צילום אולטרסונד בטן.ללא ממצאים.מהו המשך הבירור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס19/12/2010שלום,
צריך לאשר באמצעות בדיקות אחרות שאכן קיימות גבוהות של קורטיזול (כגון מבחן דיכוי באמצעות DEX) או ביצוע בדיקת קורטיזול ברוק בחצות כדי לאשר את האבחנה.
במידה ואכן כך אז לא תמיד בדיקת MRI מראה ממצא מאחר ולרוב הגידולים הגורמים לקורטיזול מוגבר הנם לעיתים בגודל של מ"מ בודדים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשו לי
ספיר29/12/2010גם את הבדיקות שהזכרת וגם בהם יצא קורטיזול גבוהה.
מה הלאה?
אם לא מוצאים בצילומים גידול ובכול הבדיקות יוצא קורטיזול גבוה.
מה עושים?מה הטיפול?
כי יש לי לא מעט תופעות...
האם זה בכלל יכול לנבוע לא מגידול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)