מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפוציטים אטיפיים ותאי bandשירה07/09/2010
בעלי בן 29.חולה מזה 10 ימים במחלת חום .בבוקר החום נמוך ובערב מטפס עד 40 מעלות עם תסמינים לא מוגדרים שכוללים כאבים ברגליים,כאבי ראש,הזעות וחולשה רבה.צילום חזה שעשה חזר תקין.בבדיקת דם נמצאו לימפוציטים אטיפיים של 6.9 ותאי בנד band) 9 )
בבדיקת נוגדנים נמצא כי בEBV כבר חלה בעבר ואילו נוגדנים לCMV יצא IGG 88 וIGM גבולי.
נאמר לבעלי כי הוא לא חולה במונו ויש חשד שמדובר בסרטן.
יש לציין כי החום של בעלי עדיין גבוה ואין לו כאבי גרון או כל מחלה נלוית.
האם באמת יש חשד לסרטן?
אודה לתשובה מהירה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינה
פרופ` אלן ברבי10/09/2010לא !
צריך כמובן לעקוב ולחזור על ס.ד בעוד שבועים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום 10 ימים כבר...ענת07/09/2010
שלום.
בעלי בן 29 בריא בד"כ. כבר 10 ימים עם חום ללא שום תסמין אחר, אולי שיעול קל. בשיא - החום היה 39.2 וכיום הוא מתעורר עם 37 או ללא חום ובמהלך היום החום עולה ומגיע בערב ל38.
שלושה ימים לאחר תחילת המחלה בצע בדיקות דם.
שקיעת דם תקינה (נמוכה - יצאה 2 כשהגבול העליון 15). CRP-1 כשהגבול העליון 0.5. ספירת דם בתחילה הראתה WBC תקין, המוגלובין תקין הכל תקין פרט למונוציטים טיפה גבוהים ולימפוציטים נמוכים טיפה.משטח דם הראה גם תמונה דומה כמו הספירה. CMV שלילי לשני צורות הנוגדנים וEBV IGG חיובי (הדבקה לשעבר).
תרבית שתןתקינה, בדיקת שתן תקינה. תרבית לגרון תקינה.
שלושה ימים לאחר מכן בוצע צילום חזה - יצא תקין. שבוע לאחר פרוץ המחלה חזר על בדיקת הדם -בדיקת דם יצאה שוב תקינה בכל הפרמטרים אבל במשטח הדם נמצאו הפעם - לימפוציטים אטיפיים ותפקודי כבד גבוהים (ALT,AST LDH) שאר תפקודי הכבד בילרובין וALP - תקינים. CMV חזר שוב שלילי לIGM ןIGG. נאמר לנו שאולי עדיין לא רואים נוגדנים שבוע לאחר פרוץ המחלה ושצריך לחכות.
שאלתי היא - האם מבחינה המטולוגית יש להרחיב את הבדיקות או שזה נראה באמת כמשהו ויראלי? ועד מתי לחכות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
פרופ` אלן ברבי10/09/2010נראה לי שמדובר בסימנים של מחלה ווירלית.
ממליץ על המשך מעקב אצל רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפהדנה06/09/2010
שלום רב,
אחרי 4 חודשים של פריחה מפושטת ואישפוז במחלקת עור לברור הפריחה כשכל בדיקות הדם תקינות לחלוטין נשלחתי גם לממוגרפיה ללא ממצא פתולוגי עם בלוטות קוטר 1.5ס"מ עם עיבוי קורטיקלי בבית השחי ,אחרי ביצעתי בדיקת סונר בלוטות בבית שחי והתוצאה מבנה ריקמת השד הוא בחלקו שומני ובחלקו פיברוגלנדולארי שמאל:בבדיקת US סונר לא הודגם גוש סולידי או ציסטי בית שחי:ריבוי קשרי לימפהעם מחיקת הסינוש השומני התקין עד 15 מ"מ כמו כן אותה תשובה לגבי צד ימין ובהמלצות הומלץ ייעוץ כירורגי לביופסיה של הממצאים .
אשמח לקבל תשובה האם יש סיכוי שזה חמור ?
בברכת שנה טובה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ07/09/2010סביר מאוד להניח כי הגדלת בלוטות בבית השחי יכולה להיות תגובה לתהליך הדלקתי בעור.
יחד עם זאת על מנת לקבל החלטה האם לבצע ביופסיה צריך להבדק ע"י רופא המטולוג מומחה ולראות את הצילומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג דםחבצלת06/09/2010
האם יתכן שלזוג הורים בעלי דם O- ו B- יצא ילד עם סוג דם B+ ?
כלומר השאלה היא בעיקר לגבי האטיגן אם הוא מינוס אצל ההורים אצל הילד זה יכול להיות+?
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס בבקשה
חבצלת06/09/2010אשמח לקבל תשובה לשאלתי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ07/09/2010כדאי לחזור על הבדיקה כי בדר"כ לא לא יכול להיות + להורים עם - .
ייתכן ואצל אחד מההורים יש אנטיגן דומה או מחליף שהביא לתוצאה אצל הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול חדשני בNHLאנונימי05/09/2010
פרופ' רחמילביץ' שלום,
נודע לי כי בתוכנית "בקו הבריאות" המשודרת בערוץ 33 סיפרת על טיפול חדשני כלשהו ב-NHL הניתן בבי"ח וולפסון.
הטיפול עשוי להיות רלוונטי עבורי, אך לצערי לא צפיתי בתוכנית המדוברת
והייתי רוצה לדעת פרטים על הטיפול הנ"ל (כולל שם התרופה).
ובעיקר -
האם הטיפול רלוונטי עבור Primary mediastinal B-cell lymphoma
והאם הטיפול רלוונטי גם במקרה של הישנות המחלה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010מדובר במתן נוגדן MABTHERA הנמצא בשימוש כבר מספר שנים כחלק מפרוטוקול טיפול בלימפומות.
בתוספת לטיפול הכימוטרפי המשולב כולל במחלה שלך .
אני מניח שאת מודעת לגבי מחלתך יש פרוטוקולים ייחודים ויש לוודא שאת מקבלת אותם כולל גם במקרים של הישנות המחלה.
אין לי ספק שמתן הנוגדן הוא חלק מהפרוטוקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפהרועי05/09/2010
שלום ד"ר
לפני כ- שבועיים וחצי - שלושה הרגשתי כאבים מאחורי האזניים ולחץ, ללא תסמיני חום כלשהם
הלכתי לבדיקת רופא וביצעתי ספירת דם כולל שקיעת דם שיצאו תקינים
לאחר שהרגשתי נפיחות עם הכאבים הלכתי לרופא מומחה של אא"ג והוא הפנה אותי לבדיקת CT רקמות רכות לדבריו כנראה על רקע דלקתי / זיהומי
כשהלכתי לקבל הפניה ל- CT צווארי נתנה לי רופאת המשפחה גם הפניה לUS צווארי
להלן התשובות:
התשובה שהתקבלה היתה שבלוטות מגן + רוק ת לסטיות + פרוטיס = תקינות
ואילו בלוטות לימפה נכתב:
"בלוטות לימפה בצוואר דו צדדית הגדלות ג'וגולודיגסטריק עד 3.0 ס"מ בציר האורך
מימין כנראה תגובתיות בלבד"
לאחר מכן ביצעתי CT צווארי שבו נאמר:
הבדיקה בוצעה לאחר הזרקת 80 סמ"ק חומר ניגוד תוך ורידי
קשריות לימפה אחדות בקוטר מירבי של 9 מ"מ (ציר ארוך) באיזורים התת ליסטיים
שאר אברי הצואר שמורים
אין לזהות פתולוגיה ברורה כולל האזור מאחורי האפרכסת הימנית
העצמות הטמפורליות נראות שמורות עם איוורור תקין באוזן התיכונה ובתאי המסטואיד
בחלונות עצם: ללא ממצא מיוחד
לאחר בדיקת רופא המשפחה שוב נאמר שהוא לא רואה שום דבר בבדיקות שביצעתי
חשוב לי לציין שאני מרגיש קצת כאבי שרירים בידיים וברגליים וכאב קל באיזור המפשעה
לדברי הרופאים אולי דלקת פנימים אשמח לעזרתך להבין את הממצאים
תודה רבה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010לפי התאור קרוב לוודאי שמדובר בתהליך דלקתי אך ברור לך שלא ניתן לתת תשובה יותר מדוייקת מבלי לראות את ה- CT יחד עם רנטגנולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ללימה
רועי07/09/2010בהמשך לבדיקות שעשיתי ורשמתי התפנתי אתמול למיון הראתי לרופא את הבדיקות של ה CT
וה- US ובדיקות דם כולל שקיעת דם וכולל וירוסים של מחלת הנשיקה,
לאחרונה החלו לי כבר 4 ימים כאבים וחולשה בשרירי הידיים והרגליים לפעמים אף קשה לי לנהוג
הרופא ביצע עוד ספירת דם ובדיקות דם לזיהוי דלקת והתוצאות היו תקינות
אמרתי לרופא שיש לי קצת כאבים במפשעה כשאני יושב והוא אמר שזה כלום והחליט לשחרר אותי הביתה אשמח לעזרתך מה לעשות כי הידיים כואבות לי וכואב לי בבית השחי וקצת במפשעה
לדברי הרופא וירוס ויראלי חזק
אשמח לעזרה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה טובה פרופ'. השתלת מח עצם עצמיתאחות05/09/2010
אחותי התאשפזה הערב להשתלה עצמית. בת 47 חולה במיאלומה מאז גיל 40 . אז עברה השתלה עצמית ראשונה כעת אחרי 8 קורסים של וולקיד והקרנות ההשתלה. אני מוטרדת ולא מבינה
1. למה השתלה אם ניתן לדחות אותה ובכך אולי להרויח בעתיד עוד נשק לארסנל?
2. האם ידועה היעילות של ההשתלה בוולקיד?
3. מה הפרוצדורה ומה רמת הסיכון?
4. האם ישנו טיפול או ניסוי שטרם הגיעו לארץ? בזמנו דובר על חיסון?
5. האם נראה שבעתיד הקרוב תמצא התרופה למחלה?
6. מהי תוחלת החיים עם דור התרופות החדש?
שבוע מבורך ושנה בריאה וטובה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010ההמלצה על ההשתלה תלויה בגיל .
נכון להיום בהנחה שמדובר באישה פחות מגיל 60-65 .
ההמלצה החד משמעית היא לבצע השתלה עצמית ובמידת הצורך להמשיך בטיפול.
בדר"כ החולים עוברים השתלה עצמית ללא סיבוכים וגם במידה והמחלה תחזור יש טיפולים חדשים הזמינים גם בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- r-chop 14-21?נטלי04/09/2010
אצל אבא איבחנו לימפומה של תאי Bגדולים. הפרוטוקול הוא R-CHOP 21ע"פ מחקר שקראתי סיכוי ההשרדות עלו משמעותי אם הפרוטוקול ניתן אחת לשבועים ולא 21 יום. מה עושים האם יש מרכז בארץ שנותן טיפול כל 14 יום? בנוסף את המבטרה הוא יקבל רק בטיפול השני ז"א עוד 21 יום האם זה לא מחבל בסיכויי ההצלחה?
תודה נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010תלוי בסוג הלימפומה.
אין עדיין עדות חד משמעית כי CHOP 14 עדיף על CHOP 21 .
העובדה שהטיפול במבטרה יתחיל רק בטיפול השני לא צריכה להדאיג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספרין במקום קלקסן-אפשרי?אור04/09/2010
סובלת מLAC
בהריון לקחתי אספרין 100 עד שבוע 34
וקלקסן 40
הונחתי להמשיך קלקסן עד שבוע 6 לאחר לידה
האם אפשר להחליפו באספרין במקום קלקסן
אני לא מניקה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני שבוע שני לאחר לידה
אור05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010התשובה שלילית
מה שנאמר לך היא ההמלצה המקובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MPDעידו04/09/2010
שלום
1. האם ניתן להתכתב בצרפתית?
2. מה השכיחות הסטטיסטית של מעבר ללוקמיה חריפה?
3. מה אורך חיים ממוצע למי שאצלו מתגלה מוטציה Janus kinase 2-Jak2?
שבת שלום
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/20101. לא ניתן להתכתב בצרפתית
בשלב זה אין נתונים כי נוכחות המוטציה משנה את אורך החיים הממוצע ב- MPD .
כרגע מנסים לבדוק האם מתן ANTI JAK 2 יכול לעזור בהקלת השימנים אך עדיין לא בהארכת אורך החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה jak 2 - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ10/07/2013את מקבלת את הטיפול האופטימלי בהנחה שמנון בקומדין הוא בטווח הרצוי
אין תחליף להדראה במצבך ואין בעיה בקבלת התרופה במשך שנים
נתונים אלו לא צריכים להשפיע באופן משמעותי על אורך החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלילת DVT בחולה אונקולוגיתדנה02/09/2010
שלום,
אמי חולה אונקולוגית,
החלו לה כאבים רציניים ברגל, ובביה"ח שלחו אותה לעשות אולטראסאונד ושללו DVT, אע"פ שיש לה כאבים ונפיחות גם בכף הרגל, אבל את האזור הזה לא בדקו באולטראסאונד.
שאלתי היא, האם די באולטראסאונד? האם אין צורך בבדיקות דם העשויות להצביע על בעית קרישה?
אגב, אמי לא עשתה מעולם בדיקות קרישה, אבל אני (בתה) הטרוזיגוטית לפקטור 5 ליידן, והיו לה בעבר טרומבוזות בהריונות.
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010את האבחנה עושים לא רק ע"פ אולטראסאונד אלא לפי הקליניקה. במידה והסימנים מחשידים בנוכחות ההסטוריה המשפחתית כדאי להתייעץ עם המטולוג העוסק בנושא קרישה ובוודאי לבדוק האם אמך נשאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסר ב-G6PDאני01/09/2010
שלום,
מדוע לא ניתן ליטול את אנזים ה-G6PD כטיפול במחלה?
(כמו שהזרקת הורמון אינסולין עוזרת בסוכרת)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010התשובה שלילית
אין תכשיר זמין של G6PD .
בנוכחות חוסר ב- G6PD צריך לדעת ממה להישמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וקומדיןמעיין01/09/2010
שלום רב,
אני מניקה ועליי לחזור מקלקסן לקומדין , רציתי לדעת האם מותר לקחת קומדין בזמן הנקה, האם הקומדין עובר לחלב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/09/2010התשובה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפוציטים גבוהיםאמא מודאגת29/08/2010
שלום רב,
בני בן 2.5, חלהלפני שנה וחצי במחלת הנשיקה, כנראה (כי הרופא החליטה כך רק על סמך תוצאות של בדיקת ספירת דם, % MONO היה גבוה).
השבוע עשינו בדיקת דם מאצבע לבדוק את ההמוגלובין והתוצאות שהתקבלו היו בנורמה חוץ מ:
NEUT %-27.9 נורמה מ40 עד 60
LYM %-57.4 נורמה מ35 עד 50
EOS %-7.9 נורמה מ0 עד 7
אם אני משווה את התוצאות לבדיקות קודמות שלו במהלך שנתיים (היו 4 בדיקות כולל אחרונה) אני רואה שNEUT% אף פעם לא היה מעל 30, לרוב מתחת, 26 או 23; LYM% תמיד היה באיזור 55.5; EOS% לפעמים בנורמה.
האם הבדיקות תקינות? אין לו אלרגיה ואין חום למה בכל זאת יש רמה גבוהה של לימפוציטים. בזמן אחרון מרגיש כאבי ראש (ככה נראה, כי לא יכול עדיין להצביע על כאב).אילו בדיקות עליי לעשות בנוסף אם יש צורך.
תודה לכם על תשובתכם
בכבוד רב, אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת
פרופ` אלן ברבי30/08/2010בתינוקות וילדים קטנים יש תמיד לימפוציטוזיס.
בנוגע לילד אני מציע לחזור לרופא/המטולוג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות קרישהלילך29/08/2010
התוצאות קרישה שלי יצאו 1.08 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
פרופ` אלן ברבי30/08/2010ככה זה לא אומר כלום !
אם מדובר בתשובה של INR זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)