מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא זקוק לעזרהלימור20/05/2008
שלום לך לעולם לו האמנתי שאצטרך לכתוב כאן אבל כן אני בבעיה אבא שלי הובחן אצל פסכיאטרית כסובל מדקאון חזק וממושך.ולכן הוא קיבל טרופות שהם לא כל כך השפיעו עליו שזה לורון והרסיטל זה היה מרגיע למספר שעות ואזשוב פעם החרדה והחוסר שקט והמחשבות לא נתנו לא מרגוע שוב פעם הלכנו ליעוץ ושם הוא קיבל את רידיזין ומה שהוא עבר פשוט גהנום השתוללות ומכות לעצמו ואיומים הרבה שעות עד שאבא נרגע, אבא טיםוס רגוע והוא לו מסוגל להזיק אפילו לזבוב למה זה קורה זה לא אמור להרגיע האים צריך זמן עד ש הגוף מתרגל. חברים המלצו על צפרלקס או קלונקס האים הם טבעיים הם יכולים לעזור לאבא אך אני אמורה לעזור לו זה חדש לי ואני עובדת עצות ופוחדת שהמצב יחמיר עוד יותר אנה מבקשת את עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא זקוק לעזרה
ד''ר אירנה נתנאל20/05/2008לימור שלום,
ציפרלקס וקלונקס אינם טבעיים. האם זה מתאים לאביך רק הרופא המטפל יכול לענות לך. ייתכן וכדאי לפנות לרופא אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת לגבי מצבו של אביך והמשך הטיפול בו.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות במצב רוחנ17/05/2008
אני סובל תקופה מהפרעות במצב רוח כבר כמה שנים מעליות וירידות חדות
לפני 3 חודשים נפרדה ממני חברה
מאז אני בדיכאון כמותו לא ידעתי בחיי ניסיתי להתאבד כמה פעמים לקפוץ לרכב בכביש ואף לנסות לתלות את עצמי על עץ
אני לא מצליח לחיות ואני לא מצליח למות אני מטופל אצל פסיכולוג דינאמי ואצל פסיכיאטרית שנתנה לי כדורים נגד הפרעה דו קוטבית ואחר כך בגלל תופעות לוואי ציפרקלס
ניסיתי הכל גם טיפולים הוליסטיים ברפואה משלימה והשקעתי כספים רבים בכך
אני באמת כבר לא יודע מה לעשות יש לציין שאני לא מסתיר דבר מהפסיכולוג ומשתף אותם בכל ניסיונותי אפילו בניסיון התליה האחרון שנעשה אתמול
הקושי העיקרי הוא היותי סטדנט והעובדה שהחברה לשעבר מנהלת מערכת יחסים חדשה עם בחור חדש שגם לומד איתנו ואני נאלץ לראות אותם לא פעם הפסיכולוג דווקא אומר שזה טוב שאני אגיע לאוניברסיטה ולא יעזוב כדי להתמודד עם הכאב אבל אני מרגיש שאני לא מסוגל לעמוד בזה יש לציין שזו לא הפעם הראשונה בא אני חווה כאב כזה מבחורה ונאלץ לברוח למקום אחר
אני לא מצליח לחיות אך גם לא מצליח למות אני מתוסכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות במצב רוח
ד''ר אירנה נתנאל17/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך, אך אני מאמינה שבעזרת הפסיכולוג, הפסיכיאטר וכמובן בשיתוף הפעולה שלך אתה תתגבר. פרידה מחברה לעיתים יכולה להיות קשה וההתמודדות איתה דומה לתהליך של אבל.
חזק ואמץ!!!
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנ'
ליאן21/05/2008תאמין לי, כמה שהמצב קשה אתה לא רוצה להתאבד ,הסבל לא נגמר שם.
זה שאתה לא מצליח למות זה לא במקרה וזה שאתה לא מצליח לחיות,זה ניתן לשינוי.
אתה לא הראשון שיש לו הפרעה דו-קוטבית או דיכאון, יוצאים מזה, זה שאתה לא חושב כך או רואה את זה כך זה בגלל המצב הנפשי שאתה מתאר.
אני גם חוויתי פעם סוג של פרידה כזאת כמו שאתה מתאר, שנאלצתי לראות את אותו בו אדם בזוגיות חדשה, האמת היא שזה באמת כואב מאוד ומדכא מאוד, אבל לאחר זמן מה מתגברים על זה.יש לנו הרבה כוחות שאנחנו לא מודעים אליהם אני ממליצה לך לקרוא את הספר "כוחו של התת-מודע" / ד"ר ג'וזף מרפי זה ספר מצוין, ייתן לך הרבה ידע וכלים לחיזוק נפשי.
תמשיך בטיפולים שאתה נמצא בהם ותעשה גם הרבה ספורט, זה ממש מאזן ומרגיע ומשפר מאוד את מצב הרוח אם עוסקים בזה באופן קבוע.
לא להתייאש, הרגע הכי חשוך ביממה הוא הרגע שלפני עלות השחר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאוןמיכל16/05/2008
האם ייתכן מצב שיינתנו לי כל התירכובות ( כל סוגי הכדורים) ואני עדיין לא ייצא מהדיכאון.
אני מצויה בפחד אדיר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
19/05/2008לדלית שלום
דיכאון לפעמים קשה לטיפול. צריך להתמיד ולהמשיך לנסות. אסור להתייאש!! בסוף הדיכאון עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה בבקשהחסוי16/05/2008חרדה כללית יכולה לגרום לעוות משמעותי בראיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעוות בראיה
ד''ר אירנה נתנאל17/05/2008שלום לך,
עיוות בראיה יכולה להיות תופעה מאוד שכיחה ואופיינית להפרעות חרדה. לתופעה זו קוראי דה - ריאליזציה (תחושה שמצאיות מתעוותת: מדרכות גבוהות מאוד, כביש נראה משונה וכו'). אין צורך להבהל למרות שהתופעה יכולה להיות מאוד מפחידה ועצם כך יכולה להגביר את רמת החרדה.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
חסוי17/05/2008שלום אירנה בנוסף לזה חרדה מתבטאת גם בראיית נקודות שחורות ..? אודה לך מאוד אם תעני לי כי אני מאוד לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד''ר אירנה נתנאל17/05/2008נקודות שחורות הינה תופעה שכיחה של חרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה הסבר
הדס20/05/2008ממישהי מכן למה אתן מתכוונות ב"נקודות שחורות"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס שלום
חן20/05/2008הדס שלום אני חן ואני מתכוונת לזה שאת מסתכלת לעבר משהו או בן אדם..ופתאום את מתחילה לשים לב לעוות משמעותי בריאה כולל נקודות שחורות..ותחושה דמוי התנדפות "גז" מכירה את זה ?זה קורה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון אחרי הפלות חוזרותאורלי15/05/2008אני 3 שבועות אחרי הפלה בשנה האחרונה הפלתי פעמיים אני בוכה המון אין לי מצב רוח ואני לא מרוכזת וחסרת מוטיבציה לעשות דברים אני מבינה שאני בדיכאון אבל רוצה לנסות שוב להכנס להריון מה אני יכולה לקחת בהריון כדי לשפר את מצבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדכאון אחרי הפלות חוזרות
19/05/2008
לאורלי שלום
השאלה שאת שואלת היא כללית מדי ואישית מידי כדי לתת לה תשובה הפורום. תקבלי תמונה כללית דרך קריאה באתר שלנו www.mindclinc.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות בלוטת התריסאריקו14/05/2008שלום,
אני בן 46, בריא בד"כ.
סובל מדיכאון קל/בינוני. אני לוקח ויאפקס XR 75 - כדור אחד ביום.
שאלתי :
איזה בדיקות צריך לבצע בבלוטת התריס כדי לשלול דיכאון עקב בעיה בבלוטה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבדיקות בלוטת התריס
ד''ר אירנה נתנאל14/05/2008שלום לך,
בדיקת TSH כל רופא משפחה יכול להפנות אותך.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום.מיכל14/05/2008אני בת 14..ר=ע לי...ר=ע לי בחיים !!!!!
אני פשוט רוצה למות...אבל שאני חושבת על זה,
המשפחה שלי לא יהיו יכולים בלעדי אחר כך....
כל המשפחה תשתנה לא יהיה יותר שימחה כמו שפעם....
אבל די אני לא רוצה להיתחשב באף אחד !!!!1
:'(
יש דרך למות חץ מלשתות כדורי שינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
ד''ר אירנה נתנאל14/05/2008מיכל שלום,
צר לי שאת סובלת.
אשמח לעזור לך לחיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרמיל במקום ציפרלקסריקי13/05/2008אנ
י י מקבלת 20 מג ציפרלקס ביום. הנטל הכלכלי קשה לי מדי .האם לקיחת ציפרמיל דומה ? אם כן כמה ציפרמיל מקביל לכמות 20 מג ציפרלוקס
תודה ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציפרמיל במקום ציפרלקס
19/05/2008לריקי שלום
התרופות שעליהם את מדברת מאוד דומות. מקובל להגיד שצריך כפול cipramil כדי לתת מינון דומה של cipralex
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מכדורים ורעעעעעעעעע ליאסתי13/05/2008אני במרחק נגיעה מלהפסיק לנשום או לחזור לכדורים.
לפני 3 חודשים הפסקתי לקחת כדורים אחרי 9 שנות טיפול
אני סובלת מדיכאונות חרדות ,אובססיות פחדים ומה לא??
בהתחלה הרגשתי מצוין,כנראה שפשוט הייתי גאה בעצמי,אחרי חודש התחילו החרדות והדיכאונות והמחשבות הנוראיות האלה.
מיותר לציין שהדבר משפיע גם על הסובבים אותי,אני חסרת סבלנות ,אני עצבנית ברמות בינלאומיות וסתם עצובה.
התחתנתי לפני 3 חודשים ,ובן זוגי (למרות שלא מודה) מתרחק ממני ...מה שלא מוסיף לחרדות שלי ממש...
מה לעשות?????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפטל משולב של תרופות ו CBT
ד''ר אירנה נתנאל13/05/2008אסתי שלום,
צר לי על הרגשתך! כעת את נמצאת בתקופה חשובה בחייך - התחלה של חיי הזוגיות והנישואין. הזוגיות עלולה להפגע בגלל מצבך הנפשי. הייתי מציעה לך בראש ובראשונה לפנות לרופא ולחזור לטיפול התרופתי כדי לאזן את עצמך. שנית, אני מציעה לך לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT (אישית או קבוצתית). שיטות התמודדות שתלמדי במהלך הטיפול CBT יעזרו לך להתמודד עם מצבך כאשר תרצי להפסיק את התרופות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTMSיוליה13/05/2008שלום לדר' גרינהאוס!
אני שואלת בשם חברת המשפחה שגרה בארה"ב.
היא מתעניינת באפשרויות טיפול לבן שלה ( בן 30) שלא נמצא טיפול יעיל לבעיתו בארה"ב. נתנו לו לפחות 4 אבחנות שונות ועד עכשיו לא ברור מה זה בדיוק . אחת האבחנות זה דיכאון עמוק. איפה עושים בארץ טיפולים ב-TMS ? ולאיזה בעיות זה יכול לעזור?
מחכה לתשובתך, בתודה מראש,
יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרTMS
19/05/2008ליוליה שלום
TMS מיועד לטיפול בדיכאון עמיד. הטיפול הוא חדשני ועדין לא ניתן בכל המדינות בעולם. הטיפול יעיל אך לא ברור עדיין עד כמה ולמשך איזה זמן. בישראל הוא ניתן במספר בתי חולים במסגרת פרוטוקולים מחקריים ואני עוזה את הטיפול במסגרת הקליניקה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי תחושה בשרירי הגוףחסוי11/05/2008היי דקטור אני לא רוצה למהר ולקבוע שיש לי בעיית נפש אבל רציתי לשואל אותך שאלה ...היה לי התקף חרדה לפני חצי שנה בערך ומאז אני לא מרגיש בכל הגוף אני מתכופף ומרגיש מנותק עומד מרגיש מנותק האם זה בעיות חרדה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיסוציאציה
ד''ר אירנה נתנאל12/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך. ייתכן מה שאתה מרגיש שייך לתופעת דיסוציאציה (ניתוק) שמאפיין אחד הסימפטומים של חרדה. טיפול תרופתי ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT אישית או קבוצתית תעזור לך להתמודד עם התופעה.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
רז12/05/2008אהלן אני בן 28 עוד מעט אני יודע מה שצריך לדעת על דכאון תרופות טיפולים וכו הגעתע למעיין סטטוס קוו מגעיל בחיים אבל דבר אחד לא השתנה אני מוקף באנשים שמחים שאוהבים את החיים וזה יוצא לי מכל החורים אני מעוניין להתערבב עם אנשים אמיתיים יותר חרדתיים דיכאוניים עם מחשבות אובדניות עזבו אותכם אף אחד פה לא יכול לעזור לכם רופאים הם אנשים נורמטייבים עם חיים נורמליים התרפיה הכי טובה זה אנחנו אחד עם השני , אגב לא סובל נשים (לא הומו) אז גברים אומללים כמוני שרוצים חברה אמיתית בלי הבולשיט תאמינו לי זה הכי עוזר דברו איתי באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה תרופות מפסיקות להשפיע?עינת11/05/2008שלום.
אני בת 35, כאשר הייתי בת 30 לקיתי בהתקפי חרדה ומאז אני מטופלת בנוגדי דיכאון, תחילה סרוקסט. הוא עזר אך היו נפילות ועלייה במינון עד שהוחלף לציפרלקס שעבד אך בחודש האחרון שוב הרגשה רעה של דיכדוך. המינון עלה לשני כדורים לפני כשבועיים אך אני לא מרגישה הטבה משמעותית.
מה לעשות? להחליף תרופה?
האם אצטרך לקחת נוגדי דיכאון כל החיים (הפסיכיאטר טוען שכן וזה עושה לי רע לחשוב על זה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול משולב
ד''ר אירנה נתנאל12/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך. הייתי מציעה לך לשלב תרופות עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT (אישית או קבוצתית). השילוב מאפשר לך לשלוט בחרדה/דיכאון ואך למנוע התקפים חוזרים כאשר תרצי להפסיק את הכדורים.
הטיפול המשולב הוכיח את עצמו מחקרית בארץ ובעולם.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כח לדיכאון הזהג'יין11/05/2008פשוט סיוט לחוות דיכאון וחרדה, הסובבים אותי לא ממש מכירים את ההרגשה ולכן גם לא יכולים להבין מה עובר עליך, בתוך הראש, חוסר אונים , פחד, ייאוש, אומרים:"תאספי את עצמך, הכל בסדר.."
ואני בכלל לא יודעת מאיפה להתחיל לעזור לעצמי. כדורים כבר לקחתי למיניהם, לא יודעת כמה עזרו ועכשיו שוב התחלתי לקחת ציפקלקס מהבנה שאין ברירה אני לא מצליחה לבד. מישהו שמע אולי על שיטת גרינברג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון / חרדה
ד''ר אירנה נתנאל11/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך. אני מציעה לך לשלב תרופות עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT. שילוב זה יאפשר לך לפתח טכניקות התמודדות עם דיכאון / חרדה ולמנוע התקפים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסיבל או אלפרלידנעמה10/05/2008פעם בשנה לערך אני בהתקף חרדה שמשתק אותי בגלל שזה מגיע לעיתים כה רחוקות אינני לוקחת תרופות על בסיס קבוע להתקף שכזה מה יעזור יותר במיידי ליצב את קצב הלב או יותר נכון את התחושה שהלב עומד להתפוצץ ואין אויר? אסיבל או אלפרליד???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראסיבל או אלפרליד
10/05/2008לנעמה שלום
גם אסיוול וגם אלפרליד מצוינים למצב שתיארת. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מריספונדיוני08/05/2008שלום רב,
מאז שהפסקתי את השימוש בריספונד 2 מ"ג (תרופה שלקחתי במשך חודש וחצי) חלה הדרדרות במצבי, אני שרוי במצוקה חש תחושת ריקנות, חרדה, חוסר תאבון, נוטה לבכי אני מיואש .. מה עלי לעשות??. לא מצליח לאתר את הרופא המטפל שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמילה מריספונד
ד''ר אירנה נתנאל08/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך,
אם אתה לא מצליח למצוא את הרופא שלך גש בדחיפות לרופא אחר. ללא טיפול מצבך עלול להחמיר.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)