מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני צריך עזרה דחוףבן 2725/07/2008
אני בן 27 מחפש קבוצת תמיכה בתל אביב לאנשים בדיכאון וחרדות אשמח לתשובה ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות טיפול לדיכאון / חרדה
ד''ר אירנה נתנאל25/07/2008ערן שלום,
במיינד קליניק אנחנו עושים טיפול קבוצתי לאנשים שסובלים מדיכאון ומחרדה. פרטים נוספים מופיעים בכותרת העמוד.
נשמח לעזור!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר שקטנאור23/07/2008
שלום.אני בן 26 ויש לי בעיה שקשה לי לשבת לראות סרט ואני כל הזמן חייב להיות בתנועה כי אחרת אני מרגיש אי שקט בגוף.קושי לשבת נינוח ורגוע. אני לא פוחד ממשהו וגם לא מרגיש עצוב ככה שאני לא ממש מבין אם זהו תסמין של חרדה או תסמין של דיכאון. ממה זה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שקט
ד''ר אירנה נתנאל24/07/2008יאיר שלום,
כיצד היית בתור תלמיד בבית הספר? האם זכור לך שבעיות קשב וריכוז היו אז? אם מדובר בתופעה חדשה לך חוסר שקט וקשיי ריכוז יכולים להיות תופעות של מצב נפשי, לחצים, דיכאון וכו'. כדאי לפנות לרופא לאבחון מדויק ומתן טיפול שיעזור לך להרגע ולהתרכז.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תנמיכהרינת23/07/2008
הייתי רוצה לזעת האם אתם מכירים קבוצת תמיכה להתמודדות עם דיכאון באזור המרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תנמיכה
ד''ר אירנה נתנאל24/07/2008רינת שלום,
בת"א במיינד קליניק אנו עושים קבוצות טיפול לדיכאון ולחרדה. פרטים נוספים מופיעים בכותרת העמוד.
נשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרהשירל23/07/2008
שלום רב! אני בת 26 מזה כ 6 שנים סובלת מאינוסמיה (בתקופות מסויימות) אך החרדה שהבעיה תחזור היא יומיומית . יש לי קשיי תפקוד כתוצאה מעייפות וחרדה. אני ובעלי מנסים להכנס להריון ללא הצלחה (כנראה מהפחד של האינוסמיה בתקופת ההריון) אני בדכאון. האם ישנו טיפול אלטרנטיבי לטיפול? או טיפול טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינוסמיה
ד''ר אירנה נתנאל24/07/2008שירל שלום,
טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול לעזור לך להתמודד עם אינוסמיה. במספר מפגשים תרכשי כלים, שיטות ומיומנויות להתמודדות העכשיוית וגם לטווח הארוך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רברובי גינת23/07/2008
שלום רב שמי רובי בן 28 סטודנט אני סובל מחרדות ודכאון לפני כשנה נטלתי רמוטיב האם אני יכול לחזור לטול את התרופה מבלי להוועץ ברופא ו או פסיכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב
ד''ר אירנה נתנאל24/07/2008שלום לך,
רמוטיב נחשבת לתרופה לכול דבר ולכן חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל. בנוסף, כדאי לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית על מנת לרכוש שליטה מיידית וגם לטווח הארוך.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה ושיווי משקלתמר22/07/2008
לפני כשנה אימי נפטרה ומאז סבלתי מחרדה שהיתה מלווית בדופק מהיר חום בצד שמאל וחוסר שינה. קיבלתי פריזיום ושתיתי במשך 8 חודשים יש לציין שמבחינה נפשית אני מרגישה טוב, ישנה בלילות וכבר כ שלושה שבועות אני לא לוקחת תרופות כלל.יש לציין שבחודשיים האחרונים אני מרגישה חוסר שיווי משקל בגוף מעין תחושת ריחוף עשיתי פעמיים בדיקות כלליות הכל בסדר. יש לציין שאני יושבת הכל בסדר רק כשאני עומדת או הולכת אני מרגישה לא יציבה. תחושה זו מפריעה לי מאוד ומציקה לי הלכתי לא.א.ג והוא נתן לי לעשות בדיקת ENG הלכתי לרופאת משפחה ולפסיכיאטר ושניהם טענו שזה מחרדה וזה יעבור פשוט צריך להתעלם . אני ממש חסרת אונים לא יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה לעזור לעצמי והחוסר שיווי משקל מאוד מטריד אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ושיווי משקל
ד''ר אירנה נתנאל23/07/2008תמר שלום,
טיפול התנהגותי - קוגניטיבי מאוד יעיל במקרים כאלה. במספר פגישות תוכלי ללמוד כלים, שיטות, מיומנויות על מנת להתמודד עם החרדה.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקלונקס?נאור21/07/2008
שלום.האם נטילת כדור קלונקס 0.5 מ"ג בלילה למשך 12 יום בלבד עשויה לגרום למצב בו לא ניתן להפסיק את הכדור עקב התמכרות פיזית? לפני כשנה קיבלתי את הכדור בגלל אפיזודה של מתח וחרדה ומאז הפסקת נטילתו יש לי כל הזמן תחושות חרדה קשה, מחנק בבית החזה, קפיצות של שרירים בכל הגוף ותחושת דיכאון. עברה כבר שנה שאני ללא קלונקס בכלל. היות ובדיקות הדם המקיפות תקינות ובדיקת EMG תקינה אני ממש חושש שזה נובע מהתמכרות לקלונקס.אשמח לשמוע דעה מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לקלונקס
ד''ר אירנה נתנאל22/07/2008יאיר שלום,
לא סביר שהתמכרת לקלונקס. התופעות שאתה מתאר מתאימות לסימפטומים של חרדה. קלונקס עוזר בהקלה על הסימפטומים האלה. הייתי מציעה לך לפנות לטיפל בחרדה. בנוסף, חשוב לציין כי ייתכן ומצבך הולך ומחמיר משום שנראה שגם דיכאון מתלווה לחרדות שלך. כמובן שהתרשמות שלי יכולה להיות מוטעת וחשוב לפנות לפסיכיאטר לאבחון וטיפול. טיפול משולב של תרופות נוגדות חרדה ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית הוכיח את עצמו כיעיל ביותר בהלתמודדות עם חרדה.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפקסורעידו20/07/2008
פרופ שלום אני נוטל אפקסור XR במשך 4 שנים.כמו כן לוריוואן שני כדורים ביום וחצי כדור זודורם בלילה. במהלך היום אני מרגיש עייפות רבה וחוסר אנרגיה.יחד עם זאת אני מתפקד ועובד בעבודה קבועה,נשוי ואב לילד.אני מתאר לעצמי שהעייפות קשורה ללוריוואן ואולם קשה לי א ושאני חושש להפסיק עם הלוריוואן ועם הזודורם.אני מרגיש שאני בתוך לופ קבוע כזה של סדר יום קבוע בנטילת הכדורים.אני אפילו מחפש שעתיים פנויות במהלך צהריים למשל כדי ליטול חצי זודורם ולישון(זה ממש נהפך להרגל). אין אני יכול לצאת מהלופ הזה?אני מבין שבתת מודע הגוף בעצם רוצה את הכדורים הנ"ל ואולם אני יודע שזה לא טוב בשבילי.אני גם מנסה לפעמים לגוון עם האפקסור ונוטל אותו לפעמים שני כדורים ביום כי שמתי לב שזה נותן לי מעט אנרגיה.האם יש בזה משהו נכון? אודה לך על העזרה לתיאור מצבי. בברכה,אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפקסור
26/07/2008לאייל שלום
נראה שאתה משתמש בתרופות הרגעה לא בצורה הנכונה והתרגלת לקחת אותם בשעות היום כדי לישון. זה לא שימוש נכון! תתייעץ עם הרופא שלך. אבל באופן כללי כדי לעשות ירידה מאוד עיתית של המינון ואז מצליחים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאניה דיפרסיהפוצי20/07/2008שלום קרוב שלי סובל ממאניה דיפרסיה ,מטופל ב"למיקטל" כרגע על 300 מ"ג וכשהמאניה לא ירדה הוסיפו לו "דיפרקסה" (לא ידוע לי המינון) . הוא התאזן "יותר מידי" ונכנס להסתגרות ואז הורידו לו חצי כדור עד שהפסיק עם ה"דיפרקסה" . תוך כמה ימים נכנס שוב למאניה ושוב החזירו לו חצי "דיפרקסה" . מה יכולה להיות הסיבה שהבחור (בן 49) לא מתאזן ??? אולי ליתיום יעיל יותר ? תודה מראש נ"ב כשהיה בדיכאון קיבל בנוסף ל"למיקטל" (200 מ"ג) גם "ציפרלקס" ,את ה"ציפרלקס" הפסיקו מיד עם התחלת המאניה ,יכול להיות שיש עדיין שארית מה"ציפרלקס" ,הופסק לפני חודשיים בערך ! יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאניה דיפרסיה
26/07/2008לפוצי שלום
לפעמים לוקח יותר זמן לאזן מצב מני. צריך להמשיך לנסות שילובים תרופתיים. אין סיבה ברורה לחוסר תגובה לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן47 ובדיכאוןברק18/07/2008אז ככה אני רווק גיי בן 47 עובד בעבודה שבתאוריה בסדר אבל למעשה לא מנצלת את כל הכישורים שלי בנוסף אני נורא לבד ומלבד זיונים פה ושם אין לי חברה אומנם יש לי מס' חברים טובים אבל אני נפגש איתם בתדירות של עם בשבוע בכרך מה שמשאיר לי הרבה זמן לבד . נמאס לי ממש ואני ממש חושב שהבנתי את הפטנט...הכל בסדר כזה כאילו אבל שום דבר לא ממש בסדר ואני לא רואה מעין יבוא השינוי והתקווה. אין ממש תקווה. הכי טוב זה לגמור עם הכל. אמנם לא מחר ולא בשבוע הבא אבל בטח תוך כמה שנים (אחרי שאמא שלי תלך לעולמה) (אני בן יחיד. ) מה כבר יהייה?עוד נסיעה לחו"ל? נו טוף או קי הבנו עוד איזה ערב נחמד?נעים? מה עושים? מה יגיד פסיכיאטר אם אספר לו את הכל כמו שכתבתי כאן? ישלח אותלי למחלקה הסגורה?????? התרופות יעזרו אולי במצב רוח הכללי אבל לא ישנו בכלום את המצב האמיתי אשמח לקבל התיחסות תודה ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מתאר לעצמי שבטח כבר שמעת את זה
פרוזקיד19/07/2008שלום לך אני מתאר לעצמי שבטח כבר שמעת את זה אבל הכדורים בהחלט יכולים לעזור. כל המצב שאתה נמצא בו הוא מצב דיכאוני ולכן הכל ניראה לך חסר טעם וחסר סיכוי. חוץ מיזה גם כדאי לך לראות פסיכיאטר. אתה לא יכול לדעת מה הוא יגיד לך ואם לא יעזור בטח לא יזיק. אני בטוח שלא יאשפז אותך במחלקה הסגורה בניגוד לרצונך. היאוש הוא חלק בלתי ניפרד מהדיכאון וזה שולט בך כרגע תשתדל להתגבר על זה ולצאת מהמעגל האכזרי הזה וכמה שיותר מהר. אפילו ללכת לפסיכולוג יכול לעזור לך. שבת שלום פרוזקיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן47 ובדיכאון
26/07/2008שלום ברק
השאלה היא לא מתי "תגמור עם הקל" אלה מתי תתחיל לעשות משהו כדי לשנות את הקיים, את השעמום עם עצמך ועוד. תאמין לי שאפשר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
יעל10/08/2008שלום ברק, אני רווקה סטרייטית בת 43 ומרגישה אותו דבר, רק שאני כבר מטופלת בכדורים נוגדי דכאון מזה כמה שנים טובות. הבדידות קשה מאוד וגם אני לא רואה שינוי או תקווה באופק. יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברק
גילי11/08/2008שלום אתה מוזמן ליצור איתי קשר באיימל אם אתה רוצה לשוחח,הדבר הכי נורא זה בדידות. אל תשאר אם עצמך זמן רב לבד.תאמץ תגדל כלב,תהיה מחוץ לבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצהקרן18/07/2008שלום רב, שמי קרן , ואני יוצאת כרגע עם מישהו כמעט חצי שנה שמטופל אצל פסיכולוגית קלינית ,אלטרנטיבית. הכל היה בנינו תקין עד שיום אחד הוא בא אליי ואמר לי שהמטפלת שלו הפסיכולוגית אמרה לו שהיא איבחנה אצלו דיכאון קליני ושהכי טוב בשבילו כרגע, להיפרד ממני מכיוון שהוא לא יכול לעזור לי..אין לי מושג במה.. ואין לו כרגע אפשרות ליהות בקשר עם אף אחת. לאחר מכן ,כדי לאמת את דבריה נכנסה לאתר באינטרנט של שבט המאיה והוכיחה לו שדבריה נכונים. כתוצאה מכך, הוא רצה שניפרד . ואני חזרתי אליו בכדי לברר הכל וחזרנו כרגע אנחנו ביחד. כי הבנתי שהוא אוהבת אותי ומאוהב בי בדיוק כמוני. השאלה שלי היא כזאת, אחד האם יש דבר כזה שפסיכולוגית קלינית אפילו אם היא אלטרנטיבית תמליץ על דבר כזה ?. האם זה שחזרנו יכול באמת לפגוע בו נפשית אינני רוצה בכך. ושאלתי האחרונה האם בכלל אדם המרגיש בדיכאון קליני מסוגל ליהות במערכת יחסים מבלי לפגוע בצד השני?. תודה קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה אף אחד לא עונה לי ????????????.
קרן22/07/2008חשבתי שזה פורום רציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה
ד''ר אירנה נתנאל22/07/2008קרן שלום,
לא ברור לי מה זה "פסיכולוגית קלינית ,אלטרנטיבית" יש פסיכולוגית קלינית ויש מטפלת אלטרנטיבית וזה שני דברים שונים. בכול אופן, הייתי מציעה לך שתפגשו את, חברך והמטפלת ותבררו את כול השאלות שמטרידות אותך. כמו כן את יכולה לברר אצלה כיצד את יכולה לעזור לחברך לצאת מהדיכאון ומה יכול להפריע לו. לא סביר לי שפסיכולוגית קלינית יכולה לשאר שאת יכולה להפריע לה טיפול אלא אם כן, יש לה הוכחות שתומחות בהנחה שלה. בדרך כלל בטיפול בדיכאון מעודדים קשר עם אנשים קרובים, תמיכתם ועדוד חשובים מאוד.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול עם מציאות מדומה**16/07/2008שלום אני בת 27 סובלת מחרדה חברתית שהיום שאני בתהליך של מציאת עבודה וצריכה להתראיין, ממש עושה פדיחות לעצמי. אני לא מדברת ברצף, נתקפת בבלאק אאוט המשפטים מסורבלים ולא מצליחה להירגע שעתיים אחרי שהראיון מסתיים. לפני כמה זמן ראיתי בטלוויזיה על שיטה שמשתמשת במציאות מדומה כדי לטפל בבעיות שקשורות לחרדה. האם ידוע לכם האם זה טיפול שיש אותו גם בארץ והאם הוא מתאים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול עם מציאות מדומה
18/07/2008לשרון שלום
טיפול במציאות מדומה בשימוש יותר בפוביות ממוקדות ולא כ"כ בחרדה חברתית. כאן טיפולים כגון קוגניטיבי התנהגותי או תרופתי מתאימים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול עם מציאות מדומה
18/07/2008לשרון שלום
טיפול במציאות מדומה בשימוש יותר בפוביות ממוקדות ולא כ"כ בחרדה חברתית. כאן טיפולים כגון קוגניטיבי התנהגותי או תרופתי מתאימים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הכתבה
**20/07/2008שהם מטפלים גם בחרדות כמו אנשים ממפחדים לטוס ואו להיות בתוך מעלית אבל גם מטפלים במי שמפחד לעמוד מול קהל או מול מישהו סמכותי. תוכל לכוון אותי איפה מטפלים בשיטה הזאת? האם גם פסיכולים משתמשים בזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרא למטופלת בחרדותאביבה15/07/2008אירנה שלום. שמי אביבה ואני סובלת מחרדות הרבה זמןאני מטופלת כמה חודשיפ בציפרילקס 10 מג והחרדות עדיין קיימות מלוות בתופעות לוואי שמשבשות את מהלך החיים . הנויירולוג שלי והפסיכיאטרטית המליצו לי להגדיל את כמות הציפרילקס מ10 ל 15 במשך 3 שבועות ולאחר מכן לעלות ל20 ביום . השאלה שלי היא א. האם לא יהיו לי תופעות לואי מהגדלת הכמות ? ב. האם זה אמור להפחית לי את רמת החרדות? אירנה הנוירולוג המליץ לי גם על cbt ,bjh היבן עושים את זה האם זה כלול בסל הבריאות ? אני מעוניינת ביותר פרטים אשמח מאד אם תעני לי על כל השאלות הם מאד חשובות לי מכיוו שאני מאד סובלת. לציין שכל המצב הזה זה בתקופה האחרונה. תודה מראש אביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעזרא למטופלת בחרדות
18/07/2008לאביבה עניתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ גרינהאווסאביבה15/07/2008לפרופסור שלום רב. לפני תקופה כתבתי לך את הבעייה שבה אני נמצאת משום מה עדיין לא קיבלתי ממל תשובה. אשמח מאד אם תתייחס לשאלה, ולשאלה נוספת הייתי אצל הנויירולוג צשלי והוא אמר לי שכדאי לי להגדיל את כמות הציפרילקס מ10 מג ל 15 במשך 3 שבועות ולהגיע ל 2 ביום מאחר ואני מתלוננת על חרדות כל הזמן. ב. הוא המליץ לי על טיפול cbt השאלה שלי איפה הטיפול מתבצע כמה זמן והאם זה כלול בסל הבריאות? על הציפרילקס האם הגדלת הכמות מורידה את החרדות? בבקשה תשובה תןדה מראש אביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לפרופ גרינהאוס
18/07/2008לאביבה שלום
אפשר להגיע עד 30מג עם צ'פרלקס כאשר החרדה לא עוברת עם מינונים נמוכים יותר. טיפול קוגניטיבי לא כלול ב"סל הטיפולים" מאחר ומדובר בשיחות. לכל קופה יש מדיניות משלה בדבר. את צריכה לברר. במסגרת פרטית יש הרבה אפשרויות, אחת מהם היא ה MIND CLINIC 036962733
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות נפשיתדורית14/07/2008אני בת 49 ושנים רבות סובלת מחרדות ומדכאון. אובחן אצלי דכאון קליני ואני מטופלת בציפרלקס. לאורך השנים עבדתי במספר רב של עבודות שבהן לא החזקתי מעמד וכל פיטורין רק גרם למצבי הנפשי להדרדר. כיום אני מטופלת אצל פסיכיאטר מצבי אינו מאפשר לי לחזור לעבוד. האם אני יכולה לתבוע קצבת נכות מביטוח לאומי. יש לצייןצ שלא עשיתי זאת בעבר . אני גרושה ומצבי הכלכלי בכי ע. מה עלי לעשות ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנכות נפשית
18/07/2008לדרית שלום
תתייעצי עם המטפל שלך. חוק הנכות בישראל מגדיר היטב למי מגיע נכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות נפשית
18/07/2008לדרית שלום
תתייעצי עם המטפל שלך. חוק הנכות בישראל מגדיר היטב למי מגיע נכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעהזאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואביםבחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)