מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותרינת05/07/2009
רציתי לדעת האם קיימות תנוחות המסייעות במניעת עצירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה ועצירות
פסי פייג05/07/2009ישנן הרבה תנוחות יוגה העוזרות למניעת עצירות. אורח חיים יוגי כולל גם תזונה בריאה המסייעת בעיכול. רוב תנוחות היוגה , מלבד ההשפעה שלהן על מערכת השלד והשרירים, מסייעות בהעלאת התפקוד של האיברים הפנימיים, כך שכל מערכות הגוף, גם מערכת העיכול , הופכות להיות יעילות יתר. דם, חמצן ופראנה מוזרמים אל האיברים ומחיים אותם.
תנוחות פיתול הן מצוינות לבטן וכן בהסטריקה פראנאיאמה שהיא סוג של תרגיל נשימה לבטן שאת יכולה ללמוד אצל מורה מוסמך סמוך לאזור מגוריך.
הליכה ברגל בשעות הערב ונשימות עמוקות יסייעו לך בנושא זה.
בנוסף אפנה אותך לספרה של חברתי ענת צחור וד:ר ראובן ברק - "המדריך לריפוי טבעי" שיצא בהוצאת מפה. בספר זה תוכלי למצוא מידע רב על תזונה, נשימה, צמחי מרפא ותנוחות יוגה המתאימים למצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
רינת06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DVD בהדרכת ענת צחורטל29/06/2009
רציתי לדעת אם אפשר לרכוש באיזהשהוא מקום DVD בהדרכת ענת צחור?ואם זה אכן אפשרי היכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DVD
ענת צחור29/06/2009לצערי אין. אך אם התכנית משודרת, ניתן להוריד לשימוש אישי.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון יוגה שחור עבה למכירהצהלה23/06/2009
הי.
מזרו ןיוגה שחור ועבה למכירה. חדש לגמרי.
280 ש"ח.
לפרטים: צהלה 0524642873* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרון עבה
פסי פייג24/06/2009שלום צהלה, למיטב ידיעתי מזרון שחור עבה חדש עולה בארגון מורי היוגה 260 ש"ח. כדאי שתבדקי את הענין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיטציה טרנסדנטלית וסוטרת SOHAMהיולית09/06/2009
היי אני בת 35 חדהורית ל2 ומסיימת בימים אלו נטילת תרופה בשם קלונקס(לטיפול באפילפסיה)
אדם שעובד עימי אמר שזה מאוד מסוכן ושכדאי שעכשיו כשאין את התרופה שתגן שאני אתחיל לעשות מדיטציה של חצי לוטוס ושאומר את הסוטרה סו-הם למשך 20 דק'
פעם הראשונה עשיתי בחדר שינה בחושך אחרי שהילדים נרדמו (אנחנו ישנים באותו החדר) ועלו פחדים מטורפים, שמעתי קולות כאילו יש בסביבה מישהו מתהלך התאפקתי עד שפקחתי עיניים ויצאתי מהמצב
פעם נוספת כבר עשיתי באור אח"כ התקדמתי ושמתי צמר גפן באוזניים
בפעם האחרונה לא הדלקתי את כל האור ולא סתמתי אוזניים ושמעתי מדי פעם כאילו רחשים, ועלו לי דמויות מפחידות (שדים וכאלה) אח"כ אפילו דמיינתי את התאום (שנפטר קצת לפני הלידה) של בתי בגילו כיום (כמה שנים לפני כן קרה לי שראיתי אותו פעם על העגלה ופעם הולך אחרי לח.שינה וסגרתי עליו את הדלת כדי לא להתחרפן) ואח"כ ראיתי את עצמי כיצור ביזארי נוראי, בסוף הפסקתי.
אני קצת חוששת, קצת הרבה האם להמשיך, הוא אמר לי שאני צריכה לתת ליצורים האלה חום ואהבה כי הם חלק ממני, מהצל שלי אבל גם ככה יש לי פחדים נוראיים זה לא עלול להחמיר אולי עליי להגיד סוטרה אחרת?
אולי יש דרך אחרת (מדיטטיבית) להגיע אל האני אל האור ולהתחבר?
ומה קורה לי?! למה מופיעים לי הדברים האלה?!
יצא ארוך נורא
אבל יחסית קצר..
אשמח להבהרה/ות
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה
פסי פייג10/06/2009שלום לך היולית, תודה על גילוי הלב והכנות. נשמע שאכן את סובלת מאד. בשלב זה עצתי לך לשבת למדיטציה מאד פשוטה שבה תהיי קשובה לנשימה שלך ותו לא. אם עולים דברים, מחשבות, מראות, תחושות - נסי להתבונן בהם בשקט, בלי פחד. אם עולה פחד, התבונני בפחד. זהי את העובדה שכל מה שעולה הוא חולף וזמני. אינך חייבת להזדהות עם כל אלה. כך יהיה לך הרבה יותר קל ופשוט ותוכלי להתמיד במדיטציה מבלי להיכנס למערבולות קשות ומאיימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת קורס יוגה לנערות באזור י-םאביגיל09/06/2009
מישהו יכול להפנות אותי לחוג יוגה שמתקיים באזור גבעת זאב / רמות בירושלים או בעיר מודיעין? היות ולא מצאנו עד כה חוג כזה אנחנו מתעמלים בחוג יוגה פרטי במסגרת משפחתית אך הייתי רוצה שביתי תתעמל עם בנות גילה בחוג כזה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה לנערות בירושלים
פסי פייג09/06/2009שלום אביגיל
נסי באתר ארגון מורי היוגה בישראל, אתר עמותת איינגאר יוגה בישראל.
באתרים אלו יש רשימות של מורים מוסמכים ליוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיטציהדימה03/06/2009
האם ניתן בבקשה להפנות אותי למרכזים באזור חיפה שם אפשר לבצע מדיטציה תחת הדרכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה
פסי פייג10/06/2009שלום דימה, אתה יכול להגיע אלי לקבל הדרכה במדיטציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס יוגה בהודו או תאילנדשרון22/05/2009
אני רוצה לסןע לקורס יוגה בהודו או תאילנד - קורס למתחילים- אשמח להמלצות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה בהודו
פסי פייג10/06/2009שלום שרון, באזור רישיקש ישנם הרבה מאד מרכזים ומורים ליוגה. הענין הוא שהשפע די מבלבל וכדאי היה שתשאלי מורה ליוגה ממנו את לומדת את דעתו לגבי כיוון של מורה או שיטה. אחרת את עלולה למצוא את עצמך שטופת אינפורמציה אך לא ממוקדת. בכל אופן תוכלי למצוא בכל מקום "טעימות" קטנות מהיוגה ובהדרגה תוכלי לדעת מה מתאים לך. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם מורה מיומן לפני הנסיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פראנאימהעומר22/05/2009
שלום...
אני מתרגל יוגה מזה כמה חודשים(פעמיים שלוש בשבוע)ומאוד נהנה.
אני מסוקרן מאוד לגבי תרגילי נשימה שונים ומאוד מתפתה לנסות ולתרגל אותם לבד- לא חסר חומר לימודי באינטרנט. המורה שלי אמרה לי שלא רצוי שאתחיל פראנאימה ובטח שלא לבד.
שאלתי היא כזו- היכן אני יכול ללמוד פראנאימה והאם יש מורים שמלמדים זאת בצורה ספציפית( הכוונה שלי היא לשיעור שלם ולא כמה דקות לפני תום השיעור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פראנאיאמה
ענת צחור22/05/2009פראניאמה רצוי ללמוד אצל מורה אשר מכיר את רזי האומנות הזו.
יש ללמוד ולתרגל במתינות.
על מנת שפראנאיאמה תהיה יעילה יש לתרגל אסאנה ברמה מספקת ולהיות בעל רגישות וקשיבות לתנועות רבדים עמוקים בגוף.
פראניאמה אינם תרגילי נשימה אלא רגולציה של נשימה!
אין טעם לתת למתחיל שיעור שלם של שעה או שעה וחצי של פראנאיאמה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
עומר24/05/2009תודה.
ולמרות זאת- האם ישנם דגשים היכולים לאפשר נשימה נכונה ומלאה יותר בחיי היוםיום?
הליכה, ישיבה מול מחשב, צפייה בטלוויזיה- בהנחה וקיימת מודעות לנשימה, איך אני מאפשר נשימה נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשימה בחיי היום יום
ענת צחור03/06/2009היה מודע למצב הגוף, היה מודע למצב הנפש, היה מודע לנשימה בכל המצבים.
לכל מצב ישנה נשימה המתאימה לאותו מצב, למד את המצבים למד את הנשימה, המודעות לשניהם תלמד אותך נשימה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגהמיכל15/05/2009
אני בטיפולי פריון, IVF לפני 5 ימים עברתי שאיבה ויומיים לאחר מכן החזרה. האם ניתן ולחזור לתרגל יוגה ?? האם יש הגבלות מסוימות? או שעדיף עד שאדע לגבי הקליטה להמתין ולא להתאמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה וטיפולי פריון
פסי פייג15/05/2009עדיף בשלב זה לא לבצע תנוחות יוגה רגילות אלא רק תנוחות שיקומיות רסטורטיביות ונשימות יוגה מלאות וממושכות ללא עצירות. תנוחות כמו סופטה בדהה קונה אסנה על בולסטר, סופטה וירה אסנה על בולסטר, סופטה פרשבהפדנגושטה אסנה עם בולסטר וכד' לא מעבר לזה.
גם בתחילת ההריון, כיון שזהו הריון הפריה, עדיף לחכות עד השבוע ה 12 או אפילו עד ה 14 ואז לתרגל בכיתת הריון עם מורה מיומנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגה למתחילים - מתעניןהלל10/05/2009
שלום
אני מעונין להתחיל לתרגל\ללמוד יוגה בקבוצה, באזור המרכז, עדיף באזור פ"ת
1) אשמח להמלצות
2) אשמח לדעת, בערך, מהו סדר הגודל של עלות לשעור\לסדנא
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הלל
פסי פייג10/05/2009ישנם באץ מספר גופים המאחדים תחתם מורים ליוגה. ארון מורי היוגה בישראל, עמותת איינגאר יוגה. שיבננדה יוגה.
באתר הבית של ארגונים אלו תוכל למצוא רשימות מורים לפי מקום מגוריהם.
מכאן מתחילה עבודת חקר שלך שבה אתה צריך למצוא לך מורה המתאים/ה לציפיותיך ולמזגך.
כפי שאתה יודע , ישנם הרבה סגנונות והרבה זרמים. עליך מוטלת המשימה להגיע אל המורה הנכון ביותר עבורך.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות אבהותיאיר07/05/2009
מטבעי אני אדם חרדתי ובעבר נטלתי תרופות הרגעה. אבל מזה חמש שנים שאני משתדל להימנע מהן ולנקוט בדרכים טבעיות להקלת המתח בחיי, כמו נשימות, מדיטציה... בדרך כלל זה עוזר אולם בכמה חודשים האחרונים גורם דחק חדש נכנס לחיי- זוגתי "לחוצה" לילדים. נישאנו לפני מספר חודשים ומאז היא לא מפסיקה לבקש ולדרוש. היא טוענת שאחרי שלוש שנים שאנחנו ביחד, ואחרי חתונה, הגיע הזמן לילדים. ואני חושש מזה ברמות שאני לא יכול לתאר. ובטח שהיא לא מבינה.
מה אני יכול לעשות? המדיטציה כבר לא עוזרת.
היא אפילו ביקשה שאני אעשה בדיקה, לראות אם אני מוכן לאבהות.
ויצא שאני לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת אבהות
פסי פייג07/05/2009יוגה ומדיטציה הינם כלים המסייעים להשגת תובנות ואינם עומדים בסתירה להתערבות של גורם מקצועי טיפולי, שלעניות דעתי יכול לסייע לך ולזוגתך להגיע להחלטות נבונות.
ניכר שאתה אדם העוסק בחקר פנימי ובעל מודעות ועצתי לך לבחון את הסוגיה בתוך סביבה אמפתית מקצועית הולמת. בהצלחה מכל הלב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמישות מפרקיםאסף01/05/2009
שלום,
אני בן 23, גמישות ברמה נמוכה מאוד,
שמתי לב שמתי שאני מנסה להגיע לשפגט (פתיחת הרגליים לצדדים) הכאב המורגש הוא לאו דווקא בשרירים באיזור המפשעה והירך הפנימית אלא דווקא בצד החיצוני בחיבור של הירך עם האגן.
שאלתי כזאת,
האם אפשר בכלל לשפר גמישות כזאת של מפרק הירך בגיל כזה (לאחר סיום הגדילה)
ומה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמישות מפרקים
פסי פייג01/05/2009קשה לענות רק מתיאור מילולי, אבל אנסה. הכאב שאתה מרגיש בחיבור מפרקי ראש הירך לאגן מצביע אכן על נוקשות.
הנוקשות יכולה להיות תולדה של מבנה האגן או שרירים מאד נוקשים סביב מפרקים אלו.
העבודה ביוגה היא איטית והדרגתית.
אתה צריך מורה טוב שידע להתבונן בך ולאתר את המקומותבהם אתה זקוק לתמיכה.
למשל בתנוחה שאותה אתה מתאר עליך לשבת על הגבהה, זה יקל על התנועתיות של שרירי הגלוטאוס ותוכל ליצור תנועתיות טובה יותר באגן. בעיקר פחות לסבול.
אפשר לתרגל בלי וגם רצוי לתרגל בלי "לכסח" את הגוף.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד ימין גב תחתון באשור הישבעדי27/04/2009
שלום
כאבים נמשכים באזור הנ"ל בעיקר במתיחות בישיבה , כל תנוחות העמידה בסדר וכך גם בשכיבה , בישיבה בפיסוק רגליים ומתיחות כואב
איזה תרגילים כדאי לי לעשות כדי לשחרר כאבים אלה
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגול עם מורה
ענת צחור27/04/2009השאלה איזה תרגילים אינה במקומה, יותר חשוב לדעת כיצד לבצע ולהקפיד בביצוע מובנה ומושכל בהתאם לבעיה שלך. עיצות לטיפול וטיפול בבעיה יש לקבל בזמן אמת מול מטפל או מורה אשר יכול לראות וללמוד את הבעיה שלך ובהתאם לתת לך כלים לביצוע אשר יסייע וייקל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגה ורפלוקססיגי26/04/2009
שמעתי שיש תרגילים מסויימים שיכולים לעזור במקר של רפלוקס ולחזק את השריר של פתח הקיבה
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה ורפלוקס
פסי פייג26/04/2009שלום דנה , אני עצמי איני מכירה תרגילים המכוונים ספציפית למקרה של רפלןקס. אני משערת שמדובר בתרגילים הנקראים בנדהות. בתרגילים אלו אנו לומדים לשלוט בשרירים הטבעתיים ובשרירי הבטן וכך לחזק מקומות אלו ואת האיברים הפנימיים הקשורים אליהם. אם אכן מדובר בבנהות, תוכלי ללמוד את הנושא אצל רוב מורי היוגה המלמדים בשיטת שיבננדה.
בכל מקרה, אם את מחליטה לטפל בבעיה באמצעות יוגה, תתרגלי לאורך זמן לפחות שנה, כך תוכלי לראות תוצאות חיוביות. תרגול היוגה הכולל, לא רק לבעיה הספציפית ממנה את סובלת, בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגה וחשק מינילילי21/04/2009
אני מתרגלת יוגה במשך הרבה שנים, בשנים האחרונות אני חווה חשק מיני.
כמובן שיש דברים בחיים האישיים שמשפיעים (נולדו לי ילדים) אולם הייתי מאד רוצה לדעת
אם ביוגה ישנן תנוחות שאמורות להגביר את המיניות.
האם יכול להיות שהיוגה יוצרת במובן מסוים דיכוי של המיניות? הרי בסופו של דבר היוגה
מביאה לשליטה ביצרים ובתשוקות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה וחשק מיני
פסי פייג21/04/2009תרגול היוגה מאפשר זרימת אנרגיה טובה בגוף ומעלה את החיוניות, החדוה ושמחת החיים.
תרגול יוגה לאורך זמן מביא לאיזון , שלוה והרמוניה. החשק המיני אינו נחווה כמשהו נפרד מזרימת החיים. כשהגוף והנפש באיזון, המיניות עולה ובאה לידי ביטוי בצורה ספונטאנית.
כל תנוחות היוגה, בתנאי שתתרגלי אותן ברצף נכון, יוכלו להביא אותך למטרה המיוחלת. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)