מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעמיר24/12/2009
שלום רב,
מדוע כשעושים מדיטציה רבים יושבים ישיבה מזרחית. לדעתי הישיבה הזו ממש ממש לא נוחה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבת לוטוס במדיטציה
פסי פייג24/12/2009בכתבים העתיקים מוזכרות מספר תנוחות ישיב ה המותאמות למדיטציה.
אחת מהן היא ישיבת לוטוס וגם מה שאתה קורא לו ישיבה מזרחית הנקראת בשפת היוגה מוקטה אסאנה גם תנוחה זו מוזכרת כאחת התנוחות למדיטציה.
הדבר המרכזי והחשוב ביותר בישיבה למדיטציה הוא לשבת בגב זקוף וארוך.
לאדם המערבי שאינו מתרגל את תנוחות היוגה, משימה זו קשה ביותר לאורך זמן.
לכן בהחלט ניתן לשבת על כיסא העיקר לשמור על זקיפות הגו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגה ושרירים לחיזוק עמוד שדרהאליס18/12/2009
שלום
יש לי בעיות בעמוד השדרה, בעיקר גב תחתון, בצוואר, וקצת בברכיים. באופן כללי אני אדם מעוך למדי. האורטופד אמר שזה אמור להסתדר אחרי שאפתח שרירי גב. איזה סוג יוגה הייתם ממליצים לי? האם יש אפשרות ליוגה מסוג זה בי-ם? יש את החברה הזאת שמלמדת את המטופל לעשות יוגה בעצמו- האם זה אפקטיבי ובטוח לדעתכם?
תודה רבה וחנוכה שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה טיפולית
פסי פייג18/12/2009אתה צריך כיתה של יוגה טיפולית או כל כיתה בה המורה מבין איך ללמד בהתאם לאנטומיה/פיזיולוגיה של הגוף. מורה כזה יודע איך לעבוד בהתאם לכללים של דיוק וישורת הגוף הנחוצים מאד לתרגול. ישנם מורים טובים מאד בירושלים. תוכל למצוא אותם ברשימת ארגון מורי היוגה בישראל וברשימת עמותת איינגאר. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגהגל16/12/2009
שלום,
האם מישהו יודע על שיעורי יוגה באזור שדרות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשימת מורים
ענת צחור16/12/2009שלום איתי
באתר ארגון מורי היוגה ישנה רשימת מורים באיזורים שונים בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפוגה מיוגה בגלל מחלהגילי14/12/2009
השנה השתתפתי בחוג יוגה, לקח לי הרבה זמן עד שהשגתי את הגמישות שיש לי עכשיו. לאחרונה שברתי רגל ואני בכאבים, אני לא חושבת שאוכל לחזור ליוגה לפחות כמה חודשים. אני מפחדת שאני אחזור לנקודת ההתחלה כשאחזור לבסוף. הייתי רוצה לדעת האם הגמישות ושאר התהליכים שהתרחשוב בגוף יעלמו לגמרי או ישאר איזה שהוא זכר מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי
פסי פייג15/12/2009ישנם מצבים לא צפויים כאלה המתרחשים בחיינו בהם אנו חייבים לנוח. יחד עם זאת מנסיוני, אוכל לספר לך שמהר מאד תחזרי לתרגל והגוף "זוכר" באיזשהו אופן את הגמישות וההישגים שהגעת אליהם. לכן, תני לעצמך את הזמן הזה למנוחה ונצלי אותו כאאות נפשך.כשתחזרי לתרגל עשי זאת בהדרגה ובסבלנות. אני בטוחה שהתוצאות לא יאחרו להגיע ! בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיטציהמירב29/11/2009
חיי כרגע עמוסים למדי, ואני מרגישה צורך להירגע. הייתי רוצה לקבל הדרכה איך מבצעים מדיטציה. ניסיתי כמה פעמים לשבת ולחשוב מחשבות נעימות אבל זה פשוט מרדים אותי. מה בדיוק עושים? צריך לשים מוסיקה? אני משתעממת די במהירות, האם זה משהו שלוקח הרבה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה
פסי פייג06/12/2009שבי בגב זקוף, אפשר גם על כיסא. עצמי עיניים והיי קשובה לנשימה. שימי לב לשאיפה ולנשיפה. נסי לשבת בהתחלה רק חמש דקות. זה ידמה לך כנצח אך ככל שתתמידי יהיה קל יותר. אל תתרגשי ממחשבות שבאות וחולפות, התבונני בהן בשקט. אל תנסי לכוון את המחשבות, התיחסי אליהן כמו אל עננים בשמים, שטיבם לבוא וללכת. לא צריך מוסיקה.
במפגש עם עצמך יעלו כל מיני תחושות כולל שיעמום, כפי שהזכרת, אך אל תתני לתחושות לעכב אותך והמשיכי למדוט.
תוך תקופה קצרה תוכלי לחוש בשינוי שחל בך וחייך יהיו שלוים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי להתאים טכניקה לאופי המתרגל
ענת צחור07/12/2009ישנן טכניקות מדיטציה רבות, הבודהה תמיד לימד טכניקה המתאימה לאופיו של האדם המתרגל.
מורה מנוסה יתאים לך את נוסחת התרגול המועילה לך, כמו רופא הרוקח את התרופה המתאימה לאדם מסויים עם בעיה מסויימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני29/11/2009
שלום רב,
רציתי לדעת האם ישנם סמים הידועים כמסייעים בתהליך של יוגה. מה לגבי חשיש? האם נעשו מחקרים בנושא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמים ויוגה
פסי פייג29/11/2009סמים הם חומרים נרקוטיים המערפלים את התודעה.תרגול יוגה מכוון להצללת התודעה לכן אין מקום לשימוש בסמים למתרגל יוגה בשום מסורת או זרם יוגה.
היוגה מכוונת לטהר הגוף, הנפש והתודעה. באמצעות תרגול נכון ניתן להגיע לתובנות גבוהות ולמצבי תודעה אפילו טרנסצנדנטיים. זוהי האצילות שמביאה היוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקוליוזיסרבקה19/11/2009
עברתי 2 ניתוח סקוליוזיס, כיום יש לי עקמת בולטת אך אין סיכוי שהעקמת תחריף.
ניסיתי לתרגל יוגה אך כמעט כל תנוחת ישיבה מכאיבה לגבי ובד"כ אני גם לא יושבת נכון.
האם יש טעם להמשיך לתרגל יוגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש טעם!!!
עמית20/11/2009תנסי להשתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה וסקוליוזיס
פסי פייג22/11/2009חשוב מאד לתרגל יוגה עם מורה שיודע לטפל בבעיה ויכול לתת לך תרגול המותאם למצבך. לא כל תנוחות היוגה מתאימות לך ולכן כדאי לתרגל תחת עינו הפקוחה של מורה מקצועי.
קראי באינטרנט על יוגה וסקוליוזיס. יש חומר מענין שיתן לך מושג מה מתאים ומה לא מתאים לך.
ברור שצריך להמשיך ותרגל כי זה יחזק לך את השרירים סביב עמוד השדרה וימנע כאבים עתידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחנה11/11/2009
שלום רב,
האם יש איזו מדיטציה במים? אשמח לשמוע אם יש והיכן ניתן לעשותה בישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלילה היא מדיטציה במים
ענת צחור11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11
עמית16/11/2009בא לי מדיציה במים, אבל אין לי בריכה, אין לי כסף ):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההלנה04/11/2009
שמעתי כי יוגה הוא לא ספורט שנועד לפתח שרירים ולנפח אותם. בכל זאת ברצוני לשאול: אילו שרירים בעיקר כן יכולים להתנפח כתוצאה מיוגה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב ולא ניפוח של שרירים
ענת צחור04/11/2009היוגה לא מנפחת שרירים אלא מעצבת שרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון..דיקלה20/10/2009
היי
אני סובלת מדיכאון ולפני שבוע התחלתי לקחת ויפאקס XR שמאד עוזר לי.. רציתי לדעת האם יוכל לעזור לי גם לשלב יוגה עם הטיפול התרופתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה ודיכאון
פסי פייג21/10/2009שלום דיקלה, אכן את יכולה בהחלט לשלב יוגה עם התרופות שאת לוקחת. אין בעיה עם זה. רצוי להתחיל ביוגה עדינה ולא תובענית עם מורה מיומנת שתוכל ללוות אותך במצבך. כדאי לדעתי לשתף את המורה כך שתוכל להתאים לך תרגול המתאים לצרכיך. אחרי מספר שבועות של תרגול רצוף תוכלי להרגיש שינוי במצבך. ישנן תנוחות יוגה רבות העוזרות לענין זה. בוסף קראי על יוגה ודיכאון ישנם מאמרים רבים המתפרסמים באינטרנט בנושא זה. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית15/10/2009
שלום רב,
האם יוגה מפתחת שרירים? אם כן , אילו? האם היא שורפת קלוריות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה ופיתוח שרירים
פסי פייג15/10/2009יש כל מיני סוגים של יוגה וכל מיני סגנונות וזרמים.
יוגה כשלעצמה נועדה להרחבת גבולות התודעה ולא לפיתוח שרירם. יחד עם זאת תנוחות היוגה מאד מחזקות את השרירים בכל הגוף וגם סביב עמוד השידרה, כך שאדם המתאמן באופן רצוף הופך להיות גם גמיש וגם חזק. השרירים אינם מנופחים כמו במכון כושר אך הם חזקים.
בענין של שריפת קלוריות, ישנה יוגה דינמית שנקראת פאואר יוגה וגם ביקראם יוגה שנעשית בחדר מחומם ואולי שם יש שריפת קלוריות וגם הגוף כמובן מתעצב.
מכל מקום אלה ההם הרווחים המשניים של תרגול היוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוטוס - מתחם יוגה חדשיוגה סטודיו08/10/2009
בקרוב יפתח מתחם יוגה חדש בצפון הישן, ברחוב אלכסנדר ינאי 3. לוטוס סטודיו - בניהולם של ענת צחור ואייל צ´חנובסקי. מתחם לאיינגר יוגה, אשטנגה יוגה ולייף סטייל. בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת היקרה
פסי פייג09/10/2009בהצלחה בפתיחת הסטודיו החדש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה??
111128/10/2009אני מעריץ של ענת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוטוס- אלכסנדר ינאי 3 ת"א
יוגה סטודיו28/10/2009לוטוס- מתחם יוגה שכונתי
03-6026606
אלכסנדר ינאי 3 בצפון הישן של תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע לא זכיתי להתייחסות ...?עידו30/09/2009
שלום רב
האם יש לכם נסיון או שמעתם על טיפול בנשירת שיער על ידי חיכוך הציפורניים
אחת בשניה השיטה פותחה ע"י מסטר ביוגה baba ramdev
ידועה שנים רבות בתרבות ההודית יותר אקופונטורה מוכר גם כיוגה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנשירת שיער
פסי פייג01/10/2009לא שמעתי על שיטה זו, עמך הסליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי111128/09/2009
קראתי קצת בספר המתורגם עי ענת צחור על מדיטצית הליכה
התחלתי לעשות את זה
ובאמת קל יותר לעבור מרחקים בלי כאבים ברגליים והכל
התחלתי מדיטציית ריצה וגם שם זה עוזר, כי היו לי בעיות בנשימה, שכחתי לנשום תמיד, וזה עצר אותי, ועכשיו בנשימות מודעות יותר כאילו קל יותר לרוץ
אבל פתאום איבדתי את היכולת לעשות מדיטצית ריצה או הליכה
פשוט כאילו הראש שלי בורח מזה, ניסיתי כמה פעמים ואי ואי אפשר להאחז יותר
מה לעזעזל
מה היוגאיסטים חושבים על קפאין? הם נגד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה
פסי פייג01/10/2009המצב הזה שאתו אתה מתאר אינו נדיר. לפעמים אנחנו חשים שהנ זה מסתדר לנו ואנחנו מבינים "איך זה הולך" ויצרנו סוג של טכניקות שאולי יתמכו בהתנסות הזו שלנו...
אבל מדיטציה זה לא באמת משהו שאתה עושה מדיטציה היא מצב תודעה ולכן ישנן סיטואציות כמו זו שאתה מתאר שהתחושה של "להיות שם" מתפוגגת.
אני ממליצה לך ללמוד מדיטציה במסדרת מסודרת ממורה שיכול להוביל אותך דרך בתוך הערפל.
בענין קופאין. אנחנו יודעים שקפה הוא סטימולנט, ז"א מעורר ומשפיע על מע' העצבים וכן על גלי התודעה. יחד עם זה מורים ליוגה דגולים שותים קפה ולא ניכר שזה משפיע באופן כזה אן אחר על התרגול שלהם. זו חירה אישית והעדפה.
במסורת היוגה הקלאסית קפה נחשב לרז'אסי, לכן אינו מומלץ. כמו קולה, משקאות קלים מוגזים וכ'
יש ספרות ענפה על הנושא גם באינטרנט.
כשאדם מתחיל למדוט או לתרגל יוגה עולות שאלות רבות הקשורות להתנהלות יומיומית כולל אכחלה, שינה, בילוי ועוד. זו הסיבה בעטיה כדאי ומומלץ להיות במחיצת מורה ובסביבת אנשים ששאלות אלו משותפות להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, האם ניתן ללמוד מדיטציה באינטרניל27/09/2009
באינטרנט? או שעדיף ללמוד בקבוצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה באינטרנט
פסי פייג27/09/2009מדיטציה כדאי ללמוד ממורה שמעביר לך הנחייה בצורה מסודרת.
אם אין לך מורה בסביבת מגוריך תוכל ללמוד מספר או מהאינטרנט אבל זו כמובן רק הקדמה לדבר האמיתי. יש באינטרנט מידע רב אודות מדיטציה ויש גם מורים המלמדים דרך יוטיוב אך מדיטציה ויוגה לפי המסורת צריכות להיות מועברות ממורה כיון שזהו לימוד חוויתי , חי ולא תיאורטי.
כמו שיחסים בין שני בני אדם קשה להם להתקיים באינטרנט וצריך שתהיה נוכחות פיזית כדי לקיים אותם.
שאלתך מענינת ומעלה הרבה תמיהות בקשר למידע הטכני הרווח סביב ויוצר אשליה שאכן ניתן ללמוד כל דבר בעודך ספון מול המחשב...
שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- אכן זה מוזר, אעשה
ניל29/09/2009מאמץ להגיע פיזית לשיעורים..נראה שזה שווה את זה.
דרך אגב, אשמח לשמוע חוויות ממי שמבצע מדיטציה: כיצד זה משנה את החיים וכד'
שמעתי שיש מחקרים המוכיחים כי מדיטציה ממש מעבה את הקורטקס. זה מדהים..
תודה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיטציה והשפעותיה
פסי פייג30/09/2009יש מחקרים רבים על מדיטציה. כשתגיע למקום בו אנשים מודטים באופן קבוע תוכל לשמוע על חוויותיהם הישירות.
אל תפחד מההתנסות הזו, היא מרתקת ומפעימה. זו מעין הרפתקה שבה אתה השחקן הראשי .
תוכל באמצעות מורה מיומן לגלות עולם מופלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)