מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוגה בהריוןדקלה28/10/2008
שלום רב, אני בשבוע ה31 להריוני ו עשיתי עמידת ראש למשך פחות מ10 דקות וכשירדתי לעמידת שש הרגשתי כאב חד וחזק בבטן התחתונה בצד שמאל. לקח לי זמן להתאושש מהכאב ואני מאוד חוששת שאולי גרמתי לעוברית שלי לעקם רגל או איבר אחר- היתכן???. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה בהריון
פסי פייג28/10/2008כדאי בתוך התנוחה לשים לב שאינך מחזיקה מתח באזור הבטן. כך גם בכל התנוחות האחרות, הבטן צריכה להיות שקטה ורכה.
לא נראה לי שהעוברית שלך עיקמה רגל, הרי בסך הכל את לא מפתלת את הבטן,בתנוחה. הגוף ישר והעבודה היא כמו בעמידת הר.
נסי 'שוב את התנוחה ותראי מה קורה. אם תחושת הכאב חוזרת, התייעצי עם מורה מיומן ליוגה שיכול להתבונן בך בעת ביצוע התנוחה.
יכול להיות שהכאב שחשת קשור למעיים ולא לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיטציהרז25/10/2008
שלם אני נער בן 16 ואני נורא מתעניין בכל הקטע של מדיטציות אם תוכלו לעזור לי להיכנס לתחום הזה כי הוא פשוט ענק אני נאבד בכל המאמרים העצומים שאני קורא אם תוכלו לתת לי ייעוץ ועזרה והפניה ויחס אוהב אני ממש יודה לכם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה
פסי פייג25/10/2008שלום רן,
מדיטציה הינה תרגול יוגי המתאפשר כשאתה רוכש ידע מסודר וחווייתי בכל האספקטים של היוגה הכוללים, תרגול נשימה, תרגול תנוחות יוגה. תרגול ריכוז והתבוננות. מאד מאד קשה ולא רצוי, לפי תפיסתי, להתחיל מהשלב השמיני בסולם. לכן עצתי לך היא למצוא מורה ליוגה מיומן ומקצועי באזור מגוריך והוא או היא יוכלו לכוון אותך בדרך מסודרת להגשים את משאלתך ללמוד מדיטציה.
דרך תרגול תנוחות היוגה תחזק את עמוד השידרה שלך כך שתוכל לשבת בעיניים עצומות ולמדוט בשקא מבלי שמחשבתך תנדוד לכאבי גוף מציקים. תוכל לשבת לאורך זמן מסוים ביציבות ובשקט הנחוצים למצב מדיטציה להתרחש.
זה נכון שיש המון מידע באינטרנט אבל מרוב עצים לא רואים את היער ונוצר מצב של בלבול גדול.
הדרך הנכונה והבטוחה ביותר בשבילך היא ללמוד אצל מורה. אי אפשר ללמוד יוגה ומדיטציה מקריאה של מאמרים.
אגב, יש המתחילים בתרגול מדיטציה מבלי לתרגל יוגה. זה לא בלתי אפשרי, אך שוב, לדעתי, מאד כדאי ליצור תשתית טובה ומוכנות דרך השלבים הראשונים של נשימה ואסאנות.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיטציה
רועי26/10/2008אני לא יכול לתרגל מדיטציה לבד בלי מורה כי אני כן רוצה להיכנס לזה בהמשך חיי שאגדל יותר ליסוע להודו או משהו כזה ולנגן מוזיקה הודית ולעשות מדיטציות ויוגה ודברים כאלה אבל עכשיו בגיל הזה אני רק רוצה לטעום מזה להיות יותר שליו ולדעת להתבונן פנימה יותר בלי כל הפוזה של גיל ההתבגרות ולפתח בטחון עצמי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמישותמאי20/10/2008
אני בת 22 ולא כל כך גמישה ברגליים באופן טבעי(לעומת החלק העליון שגמיש יחסית). אני רוצה לעבוד עכשיו רק על גמישות כך שאוכל לעשות למשל שפגט בקלות..האם יש ספורט מסוים שמפתח באופן ספציפי את הגמישות? והאם מישהי שלא נחשבת גמישה כל כך יכולה בסופו של דבר להגיע (בעבודה קשה כמובן) לרמה של מישהי גמישה במיוחד ? תודה וחג שמח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה וגמישות
פסי פייג23/10/2008בהתמדה ובמסירות תוכלי להגיע לגמישות וחוזק מאד טובים בהנחה שיהיה לך מורה מיומן שיוכל להנחות אותך בהתאם לצרכיך האישיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך יוגה?
מאי24/10/2008או שקיים ספורט אחר שיכול לסייע יותר בגמישות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמישות
פסי פייג24/10/2008תחום ההתמחות שלי הוא יוגה ואני ממליצה עליה כדרך לגמישות וחיזוק הגוף בין שאר הדברים הנוספים שהיא מעניקה. בקשר לסוגי פעילות אחרים, איני יודעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנטנה..
מאי26/10/2008האם בשביל להשתתף בחוג ליוגה דרושה מידה מסויימת של גמישות או שכל אחד יכול לעשות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה
פסי פייג28/10/2008כל אחד יכול לנסות יוגה. מעטים האנשים המגיעים גמישים כבר מהתחלה. אל תחששי. נסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון19/10/2008
שלום רב, האם יוגה יכולה לסייע במקרים של דיכאון? אם כן, כיצד? תודהה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה ודיכאון
פסי פייג19/10/2008שלום לירון יקרה, יוגה ידועה כמסייעת במקרים של דיכאון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגה בתחילת הריוןkoko16/10/2008
שלום אני נמצאת בתחילת הריון, שבוע שלישי, בחצי השנה האחרונה אני מתרגלת יוגה לבד, בניתי לי סשן אישי אותו אני מתרגלת בלי בעיות מיוחדות אני מודעת לעניין של הדרכה של מורה מקצועי ביוגה אבל עד עכשיו הגוף והמיינד שלי הדריכו אותי לא רע ובנאמנות מלאה, אני רק אציין שאני בת 27 בריאה בד"כ ללא בעיות מיוחדות. השאלה שלי היא האם עכשיו אני אצטרך להפסיק לתרגל בגלל ההריון?, כבר כמה ימים שאני לא מתרגלת וזה לא עושה לי טוב, מה לעשות- התמכרתי. האם אתן חושבות שכדאי לי להמשיך לתרגל כרגיל או שעדיף לחכות לחודש שלישי?., האם זה בעייתי לתרגל יוגה לבד בהריון? מה לגבי תנוחות הפוכות ועמידת נר האם הם מומלצות בזמן ההריון? אשמח לקבל תשובה לגבי תנוחות שמומלץ ואפשר לעשות בתקופה הזאת וכאלו שכדאי להימנע מהם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגול עצמי
ענת צחור16/10/2008הינך יכולה להמשיך לתרגל בעצמך אם נעים לך כך.
הייתי מציעה לך לקבוע מספר פגישות אישיות עם מורה שיוכל להנחות אותך בהמשך תרגול עצמי בתקופת הריונך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפרופו ספריםאפרת15/10/2008
אפשר לקבל המצלה על ספר על יוגה מאוד מאוד טוב? משהו שאוכל להתחבר אליו. משהו שרבים טוענים שהוא טוב. תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה ובריאות
ענת צחור16/10/2008יוגה ובריאות של ס.ייסודיאן, זה ספר שקצת קשה להשיגו, ספר שיצא מזמן לאור, אך שווה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש אחר ספרמיה11/10/2008
שלום, אני רוצה לקנות את הספר- עץ היוגה -ב.ק.ס איינגארר אך חוץ מקנייה באתר אינטרנט לא מצאתי אותו בשום מקום. האם אתן יודעות איפה אפשר לקנות אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עץ היוגה
פסי פייג11/10/2008אפשר לרכוש את הספר דרך עמותת איינגאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעץ היוגה
טל14/11/2008את הספר אפשר לקנות בחנויות הספרים סטימצקי , צומת ספרים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה סוג יוגה לבחור?מיה08/10/2008
שלום, אני מצטרפת חדשה לעולם היוגה ואני נמצאת כרגע במצב שאני לא יודעת איזה סוג יוגה לבחור. אני לא יודעת מה מבדיל בדיוק כל סוג יוגה אחת מהשנייה שאני קוראת עלייה. מה שמסקרן אותי לנסות זה אשטנגה .(האם זה כמו ויניאסה?), איינגר ושיבננדה... אוליי גם האטה :) ניסיתי ביקראם יוגה אך לא נהנתי מהחום ובעיקר מהתנוחות שחוזרות על עצמן.. אני צריכה גיוון. אני מחפשת יוגה זבה כמעט כל שיעור הוא שונה ולומדים תנוחות חדשות כמו כוריאוגרפיה חדשה שמתמקדת באיזור כזה או אחר בגוף ואין מגבלה לתנוחות (למשל רק 26 תנוחות כל פעם). גם חשוב לי מאוד להתקדם ובגלל שאני גמישה אני אוהבת אתגרים והייתי רוצה להביא את הגוף שלי ליכולות חדשות (בעדינות ולאט כמובן). אני אשמח לקבל המלצה לסוג יוגה שאינה מגבילה את עצמה למספר מסוים של תנוחות ושכל שיעור יש מערך שונה ואיזה שהוא גילוי חדש. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג יוגה
פסי פייג08/10/2008מצאי לך מורה טוב ובעל נסיון המשלב כעבודתו דיוק והקפדה יחד עם יצירתיות וגיוון.
את נשמעת מאד איטליגנטית ואני מבינה את הצורך הזה שלך בדרך שהיא יותר אינטגרטיבית.
תצטרכי להקדיש לחיפוש הזה זמן וסבלנות. אני בטוחה שתמצאי את המורה שמתאים לך ואת הדרך ההולמת את צרכייך האישיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית05/10/2008
שלום רב, מהי יוגה טנטרה, האם היא מתאימה לגברים ולנשים, ולמה היא טובה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה יוגה
פסי פייג06/10/2008מקור היתה היוגה טנטרה אסכולה שהובילה את ההולך בה דרך תרגול מדיטציה ואסאנה שמטרתם לעורר את הקונדליני, הכח הרוחני הלטנטי הנמצא כולנו. דרך המרכזים האנרגטים,הצ'קרות, עולה הקולה קונדליני שזו השקטי, האנרגיה הנקבית ומתאחדת עם שיוה הנמצא בכתר הראש ומייצג את הכח הזכרי. האיחוד הזה של האנרגיות, זכר ונקבה בתוך הגוף האנרגטי היה מטרת התרגול של טנטרה יוגה. או אז היה זוכה המתרגל בתחושת האיחוד וההארה המובטחים.
בימינו הפך ההאיחוד המקורי לאיחוד מיני בין שני אנשים ונקרא טנטרה יוגה. עוד הוסיפו לזה מיני רעיונות וזו הפכה להיות עוד שיטה. אין בינה לבין הרעיון המקורי שום דמיון.
אגב, היו כאלה שעסקו בפעילות מינית במקדשים בהודו והקריבו תשוקתם לאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיטציה בירושליםמיכל21/09/2008
שלום. אני מחפשת קבוצה או מורה למדיטציה בירושלים? מישהו מכיר ויכול להמליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות מדיטציה
ענת צחור22/09/2008כנסי לאתר של עמותת תובנה, שם תמצאי פרטים אודות קבוצות ישיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחנה16/09/2008
שלום רב, האם ידוע שיוגה יכולה לעזור להפחתת כאבי גב תחתון כרוניים? אם כן, איך היא עושה זאת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ענת צחור16/09/2008תרגול יוגה יקל ואף עשוי לפתור לגמרי בעיות כרוניות של גב תחתון. כמובן שלא כל תרגול!!
יוגה הוא שם נרחב לפעילויות גופניות שונות.
הייתי ממליצה לך לפנות למורה, להציג לו את הבעיה שלך ולקבל חוות דעת שלו.
שימי לב שתרגול עם בעיה דורש תשומת לב מיוחדת לאיזור הרגיש, לכן בחרי לך שיטת יוגה או מורה השם דגשים על מודעות לפרטים בתרגול היוגה.
התרגול עצמו, פותח ומרחיב, משקם ומרגיע, בונה ומחזק ומזרים דם ואנרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיטציה באיזור הוד השרוןשי13/09/2008
שלום רב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מורה טוב למדיטציה באיזור הוד השרון. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה באזור הוד השרון
פסי פייג14/09/2008יש רשימת מורים מוסמכים באתר ארגון מורי היוגה בישראל. בנוסף שמעתי טובות על אלכס ואירינה בכפר סבא. יש מרכז יוגה גדול שנקרא מיוגה כפר סבא. כל מורה מאפשר שיעור היכרות. כדאי לנסות בעצמך ולראות איך אתה מרגיש עם המורה. זאת הדרך הנכונה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה ומדיטציה בהוד השרון
שני זילברשטין30/10/2008ישנם קבוצות לתרגול יוגה ומדיטציה בהנחייתי בסטודיו ברמות השבים...מושב הסמוך להוד השרון אתה מוזמן ליצור איתי קשר לפרטים נוספים [email protected] או בנייד 050-8899142
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן רפויהע.10/09/2008
התחלתי לקחת שעורי יוגה. כששואפים צריך להגדיל את הבטן כמו בלון ולשאוף הרבה אויר - האם הנשימות הללו של היוגה לא גורמות לשרירי הבטן להיות רפויים ומדולדלים וכתוצאה מכך אי אפשר ליצור בטן "עם ריבועים"? תודה רבה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן רפויה
פסי פייג10/09/2008זו צורת פראנאיאמה שמלמדים בשיטות יוגה מסוימות אך לא בכולן.
נשימת יוגה מלא ה מבצעים לא על ידי ניפוח הבטן אלא באופן הבא: שאיפה מהפוביס אל מתחת לטבור בלי לנפח את הבטן, עולים לצידי הצלעות ומרחיבים אותן לצדדים, לצידי בית החזה ומרחיבים והנשיפה גם עם בטן מוחזקת עד שבית החזה שוקע. בכל מקרה אין צורך ליצור בטן עם ריבועים אבל גם לא רפויה. העלית נקודה חשובה ומענינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לקבוצת נערות ברמת גןעדי06/09/2008
שלום, אנחנו מחפשים קבוצת יוגה מומלצת לנערה בגיל 15, באיזורים רמת גן/ גבעתיים. משהו מכיר? ממליץ? (מזהיר?) תודה, עדי, רמת גן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה באזור גבעתיים/רמת גן
פסי פייג09/09/2008תוכלי למצוא רשימת מורים מוסמכים באתר ארגון מורי היוגה בישראל.כל מורה ליוגה מאפשר שיעור היכרות לפעמים בתשלום מועט ולעתים ללא תשלום כלל. כך תוכלי להתרשם מהמורה ולשאול אותו שאלות ענייניות כמו מהי הכשרתו, היכן למד וכ' זו זכותך לשאול ולברר פרטים אלו עם המורה ומאד מומלץ לעשות זאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהkoko06/09/2008
שלום רציתי לדעת אם אפשר לתרגל יוגה בזמן דלקת בדרכי השתן או שיש תנוחות שעדיף לוותר עליהם עד שהדלקת תעבור. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה בזמן מחלה
פסי פייג09/09/2008דלקת בדרכי השתן היא ביטוי לחוסר איזון בגוף. עדיף לבצע פראנאיאמה ותנוחות משקמות ולא אסאנות מאמצות ותובעניות, עד שיושג איזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)