מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויה בגרון כתוצאה מרפלקסשלומציון15/07/2011
שלום,
בן 32, סה"כ בריאות תקינה. שוקל 85,גובה 1.80.סובל מכאבי גרון מזה כשבועיים, בעיקר בבליעה. תופעה המזכירה דלקת גרון. בבדיקה אצל רופא א.א.ג התגלתה חומציות רבה וכוויה בגרון והומלץ לי ליטול אומפרדקס 20 מ"ג פעם ביום למשך 30 ימים וכן תרחיף לאף עקב גודש באף.
אחרי מספר ימי טיפול, אני סובל מכאבים עזים בגרון, בעיקר בצד שמאל, שהורסים לי את איכות החיים לגמרי. האם ישנו טיפול כזה או אחר שעשויים להקל ולו במעט את הסבל הזה? כמו כן, האם ישנה חשיבות מתי ליטול את הכדור? בהנחה והטיפול לא יעזור, מה צפוי לי בהמשך?
תודה רבה מראש על המענה.
שלומציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה בגרון כתוצאה מרפלקס - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011יש צורך בבדיקה, לא בטוח שהבעיה היא רק חומציות מהקיבה. בכל מקרה, כדור אומפרדקס לוקחים בבוקר, חצי שעה לפני הארוחה הראשונה. פרט לכך הייתי לוקח כדורים נוגדי כאב במציצה- קלגרון,סטרפסילס. גש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות אולטרסאונד בלוטות רוק, בלוטתענת14/07/2011
שלום.
תשובות האולטרסאונד לא תקינות. אני מאוד מודאגת. מבקשת את הייעוץ שלכם
להלן התשובות:
בלוטות הרוק בגודל ומרקם תקינים
בלוטת המגן בגודל תקין, המרקם הומוגני, הווסקולריות רגילה.
באונה השמאלית קשרית סולידית עם הסתיידות בתוכה, מעט וואסקולרית. גודלה 11*9.5*7 מ"מ: הקשרית מוכרת עם דינמיקה קלה.
בתחנה III- IV מימין, סמוך לוריד היוגולרי, נצפה מבנה היפו-אקואי כנראה סולידי סגלגל בגודל 30*12*7 מ"מ, צירו הארוך במנח סאגיטלי. ללא הסתיידות. עקב הסמיכות לוריד, קשה לקבוע אם קיימת זרימת דם בתוכה. אין לממצא מרכז אקוגני. טיב הממצא אינו ברור. בלוטת לימפה?אחר?
דרושה הפניה לייעוץ א.א.ג על מנת להחליט על המשך הבירור (ביופסיה תחת US?) פרט לכך, לא נצפו בלוטות לימפה מוגדלות או גושים בצוואר הקדמי
האם כדאי במצב כזה לעשות ביופסיה? האם זה לא מסוכן? זה סמוך לוריד...
אני בפחדים איומים מאז שקיבלתי את התשובה וזקוקה לייעוץ מקצועי (אני בת 34) ואגב, אני מרגישה את הגולה הזאת בצוואר בימין כבר שנתיים וחצי לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות אולטרסאונד בלוטות רוק, בלוטת - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011בלוטה בגודל 3 ס"מ בצוואר גם אם היא סמוכה לוריד, צריכה בירור. הייתי מתחיל בניקור תחת סונאר, ככה יהיה אפשר לדעת יותר בביטחה שלא מנקרים את הוריד. האם הממצא בבלוטת המגן נוקר? אם לא יש גם לנקרו. ללא תשובת ניקור קשה לדעת במה מדובר (בלוטת לימפה תגובתית/דלקתית, גידול שפיר וכו').
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מבצע את הפעולה הזאת? א.א.ג?
ענת16/07/2011האם עושים את זה בהרדמה? בבי"ח?
אם זה מתגלה כמשהו לא מסוכן, האם משאירים את זה שם או מוציאים? זה כן גורם לי לכאבים באיזור האוזן ולוחץ והCRP גבוה. האם זה יכול לגרום לדלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מבצע את הפעולה הזאת? א.א.ג? - תגובה
ד''ר רועי הוד18/07/2011עם CRP מוגבר כנראה וזה לא משהו שומני. יכול להיות זיהומי/דלקתי. מי שמבצע את הבדיקה הוא פתולוג (ציטולוג) או מומחה רנגטן אם זה תחת סונאר. גשי לרופא מטפל שיפנה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הממצא הזה יכול להיות שומן?
ענת17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צווארנועה14/07/2011
לפני כשבועיים בגלל תנועה לא נכונה עם הכתף נתפס לי צד שמאל של הצוואר מאחור
כמו כן כשנתפס הרגשתי זרמים .מאז אני גם מרגישה מין הרגשה לא נוחה בגרון בצד השמאלי כאילו משהו תפוס שם ויש קצת נפיחות בבלוטה אך אני מרגישה כך רק כשהצוואר שוב נתפס כי זה עדיין לא עבר לגמרי.
רופא אף אוזן גרון שלח אותי ל-us צוואר רקמות רכות ובלוטות צוואר.
מה קורה לי אני ממש מודאגת והאם כדאי לבצע בדיקות נוספות.
עלי לציין שאני גם סובלת מיובש בפה ובעיניים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011את מתארת מספר דברים שלא נראה לי קשורים. כנראה שיש לך צוואר תפוס אך הרופא רוצה להיות בטוח שאין סיבה אחרת לכאבים ולכן שלח אותך לסונאר שהיא בדיקה קלה לביצוע ויכולה לתת אינפורמציה חשובה. פרט לכך לא נראה שיש ממה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת תזוזות מוזרות בראשמיכל14/07/2011
שלום, אני בת 27, ובמשך שבוע אני מרגישה מעין תזוזות בראש, לא ממש סחרחורת, יותר הרגשה שכאילו משהו זז בראש , מעיין נענוע של הראש. על מה הדבר יכול להצביע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת תזוזות מוזרות בראש - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011אין לי מושג אך לא נשמע מדאיג, אם ממשיך תפני לרופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל16/07/2011האם ייתכן שתופעה זו של תזוזות ונענוע הראש מצביעה על דלקת באוזן? לעיתים בערב יש לי כאבים ממש קלים באוזן שמאל, הנחיר השמאלי שלי נסתם כשאני הולכת לישון בלילה, לפעמים אני מרגישה גם מעיין נידנוד בהליכה , ריחוף כזה, כמו כן פעם בכמה זמן יש סיחרור קל לשתי שניות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011יכול להיות וקיימת דלקת אוזן תיכונה, בעיקר אם יש אטימות, כאבים, לפעמים סחרחורת, אף סתום וכו'. על כן אני ממליץ ללכת לרופא א.א.ג לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשים בעת בליעת רוקניר14/07/2011
שלום רב,
אני צעיר בן 26 ומזה כ-10 חודשים אני סובל מבעיה כרונית שמטרידה ומחמירה עם הזמן.
מה שהכי מטריד אותי הוא שלאחרונה אני שומע רעשים מאיזור הצוואר התחתון (הושת), עד כדי כך שאני מתעורר לפנות בוקר מכך.. הבעיה באה לעיתים בצירוף של צרבת קשה.
לאחר בדיקת סיב אופטי ואולטרסאונד שהיו תקינות נמסר לי שזה ככל הנראה רפלוקס.
עלי לציין שתמיד הייתי בריא לפני זה ועל כן אני חושש שלא מדובר כאן בצרבת רגילה במיוחד לאור הסממנים החדשים של רעש מאיזור הצוואר שמאד מלחיצים אותי...
האם יש בדיקות נוספות כדי לאשר\לדחות כי מדובר ברפלוקס או כדי להבין את סיבותיו?
הדבר מדאיג אותי מאד,
תודה רבה, ניר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעשים בעת בליעת רוק - תגובה
ד''ר דן גוטמן14/07/2011הרפלוקס אינו אמור לגרום לרעשים בבליעת הרוק. יש לבצע צילום ושט עם חומר ניגוד על מנת לשלול דיברטיקולה ( בעיברית מעין כיס בושט) הגורם לרעשים בבליעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזנייםנועה13/07/2011
כעשרה ימים מרגישה מין גרוי באוזן,לא ממש עמוק בעיקר באוזן ימין.
יש לי בעיות עם מפרק הלסת ולפני שלוש שנים היתה תקופה של הרגשה כאילו האוזן הימנית מלאה נוזל וסתומה.
שני רופאי א.א.ג לא מצאו דבר ועכשיו החלו הגרודים ללא סתימה.
יש לי גם מין קשקשת באזור האוזן.
הייתי אתמול אצל רופא א.א.ג ואמר שיש אודם ורשם בצקת עור של תעלת האוזן
מה זה אומר ןמה הטיפול כי לי אמר שמה שיש לי רק מציק ולא גורם לנזק.
נתן לי בטאקורטן g פעמיים ביום,האם אין מניעה למרוח את זה באוזן ואיך אני יכולה להחדיר את זה,כמו כן זה קורטיזון ואני לא מתלהבת ממשחות כאלו.
מה דעתכם?
האם זה יכול להתפתח לכאב באוזן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011קשה לענות ללא בדיקה. אם יש דלקת של תעלה חיצונית הטיפול הוא בטיפות אנטיביוטיות מקומיות. אם הבעיה היא גרד, המשחה שקיבלת יכולה לעזור.אולי כל הבעיה נובעת ממפרק הלסת? גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר סינוס פרונטליעמית13/07/2011
עקב תקיפה אני סובל משבר בסינוס וכתוצאה ישנו שקע במצח
מה השיקולים לעבור ניתוח,האם רק קוסמטים? יתכנות של דלקות עקב כך שכיחות(במידה ואני לא עובר ניתוח)?
יש אופציה לניתוח ללא חתך?
המליצו לי על ניתוח עם חתך מעל העין (ליד הגבה)והכנסת פלטינה שתיישר את השקע?
ישנן אופציות אחרות?
עברו כבר 10 ימים מאז התקיפה כמה זמן ניתן לדחות את הניתוח והאם מומלץ בכלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר סינוס פרונטלי - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011קשה לי לענות ללא בדיקה שלך ושל ההדמיה שבטח ביצעת. ישנן הרבה אופציות לטיפול, לא ניתן לכתוב את כולן כאן. גש לבדיקת א.א.ג שיתרשם ממך ויציע לך את האופציה הטיפולית המתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אוזנייםאיילת השחר13/07/2011
שלום רב
רציתי לשאול האם אפשר לטפל בדלקת אוזניים פנימית עם טיפות אוזניים? ואם לא - מה הטיפול המקובל בדלקת אוזניים פנימית? ובחיצונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות אוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011בדלקת אוזן פנימית (תיכונה) הטיפול לרב הוא אנטיביוטיקה סיסטמית (דרך הפה או וריד), אם יש נקב בעור התוף ניתן להוסיף גם טיפות מקומיות. הטיפול בדלקת אוזן חיצונית הוא לרב מקומי בטיפות אנטיביוטיות, במידה ולא עוזר ניתן להוסיף טיפול סיסטמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אנדוסקופיתשני13/07/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת איך מתבצעת בדיקה זו??
האם מתבצעת במרפאה???
בתודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אנדוסקופית - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011בדיקה בעזרת סיב אופטי גמיש או קשיח מתבצעת בדר"כ במרפאה עם הרדמה מקומית קלה דרך הפה או האף. אנדוסקופיה של חלל הגרון למשל מתבצעת בחדר ניתוח בדר"כ תחת הרדמה כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?הילה12/07/2011
שלום רב,
ראשית אציין כי אני בשליש הראשון להריוני.
בסופה"ש האחרון ביצעתי משטח מהיר לסטרפטוקוקוס ובמקביל משטח שנשלח למעבדה.
המשטח הרגיל היה חיובי, קרי, פס כחול כהה ופס אדום בהיר ועל סמך הבדיקה התחלתי ליטול אנטיביוטיקה. יצויין כי יומיים היה לי חום גבוה מ39 מעלות ושקדים מכוסים תפליט מוגלתי שגרמו לבליעה לכואבת מנשוא.
היום קיבלתי את תוצאות המעבדה שציינו כי הפלורה רגילה! מה זה אומר? שהדלקת המוגלתית היתה ויראלית ושתוצאות המשטח המהיר היו שגויות?? להמשיך עם האנטיביוטיקה? חשוב לי לברר את מחולל המחלה נוכח העובדה שאני בהריון- מה עלי לעשות? האם יש חשש לCMV?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011זה שיש פלורה רגילה לא אומר שאין חיידק, אולי המשטח נלקח ממקום בו לא היה מצוי חיידק. אם גם היה חום ותפליטים על השקדים הייתי ממשיך אנטיביוטיקה למשך שבוע סה"כ. מקווה שקיבלת אנטיביוטיקה מתאימה להריון(מוקסיפן, אוגמנטין, דלצין וכו'.) לגבי CMV, הבדיקה היא בדיקת דם בה בודקים נוגדנים בדם, את זה יש לשאול את הרופא המטפל או הגניקולוג שמבצע את הבדיקות הללו באופן רגיל במהלך הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכון טוב לבדיקות שמיעהקוקונת12/07/2011
שלום,
קיבלתי הפניות לילדים שלי לבדיקות שמיעה, טימפנומטריה, pvt אקוסטיק רפלקס. התבקשתי לעשות אותן ב"מכון טוב". אני מאזור הצפון (עמק יזרעאל). אשמח לקבל הכוונה למכון שעושה בדיקות כאלו באזורי.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון טוב לבדיקות שמיעה - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011אין לי היכרות עם מכונים טובים בצפון, מכיר את המכון בבית חולים שניידר שנחשב מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינורית דמעות חסומה מלידהברק11/07/2011
שלום.
הבן שלי (שנה וחודש) נולד כשצינורית הניקוז/הדמעות שלו סתומה.
כמובן שהוא במעקב ומאז נולד, אמרו לנו תמיד שזה נפוץ בתינוקות ושדרך הטיפול הנהוגה היא להמתין עד גיל שנה או יותר ולקוות שהצינור יפתח מאליו. בין לבין יש להשתדל לעשות לו עיסויים (שהסבירו לנו איך לבצע, אבל זה קשה מאוד להתמיד) ולבוא לביקורת.
הכל טוב ויפה, אלא שכבר שנה ויותר אנחנו מתמודדים עם ילד שיש לו הפרשות קבועות בעין (משתמשים במגבונים מיוחדים לשם כך), דלקות וחוסר ודאות מתי אם בכלל תיפתח הסתימה.
בהתחלה אמרו לנו עד גיל שנה, עכשיו אומרים שנתיים..
הייתי שמח לשמוע דעתך בנושא. ההפרשות הקבועות, הדלקות החוזרות וחוסר הודאות, הפכו למצב מטריד..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינורית דמעות חסומה מלידה - תגובה
ד''ר דן גוטמן14/07/2011ככל הנראה מדובר בחסימת דרכי הדמעות. זוהיא תופעה יחסית נפוצה. בתופעה זו מטפלים רופאי העיניים בהצלחה יתרה. אנחנו רופאי הא.א.ג אינינו מטפלים בחסימת דרכי הדמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמיכל11/07/2011
בעקבות כאבי שיניים ולסת עזים ללא מקור לבעיה מהשיניים נשלחתי לבצע CT ראש וסינוסים. בבדיקה לא נמצא משהו שמסביר את הכאב אבל כן מתואר:
"מבנה תקין של בית הבליעה למעט הסתיידות קטנה בנזופרינקס בקו האמצע .
התעבות קלה של האדנואידים"
הייתי מאוד שמחה לדעת מה זה אומר והאם עליי לפנות עם זה לגורם כלשהו.
לציין שאני בת 28, בריאה בד"כ בילדותי עברתי ניתוח להסרת שקדים ופוליפים באף וכן אני סובלת ממחיצה באף. במשך שנים סבלתי מנזלת כרונית עד לפני כחמש שנים מאז אפי יבש לחלוטין:)
אודה לכם אם תוכלו לסייע לי
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד''ר רועי הוד11/07/2011כנראה וזו שארית קטנה של רקמת אדנואידים מעובה במעט, לא נראה לי שזה גורם לכל כאבייך. כן הייתי ניגש לרופא א.א.ג שיסתכל עם סיב אופטי לאזור המדובר רק לראות שהרקמה נראית תקינה. לא הייתי דואג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בשמיעהחלי11/07/2011
בני בן שנתיים ו-4 חודשים.
לא היו לו בעבר דלקות אוזניים.
יש לו איחור בדיבור (אין צמדי מילים אלא רק מילים בודדות) ויש חשד שזה בגלל נוזלים באוזנים (דו-צדדי).
2 בדיקות שמיעה בשדה חופשי (בתאריכים שונים) הראו על ליקוי שמיעה (45-40 דציבל ספי שמיעה). בדיקת טימפנומטריה הראתה על נוזלים ב-2 האוזניים.
בביקור אצל רופא א.א.ג ביקש לראותו בעוד 3 חודשים ללא ובינתיים לא להתחיל שום טיפול.
מה האופציות העומדות בפננו?
שמעתי על הוצאת נוזלים דרך אש. האם זה בטוח? מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה - תגובה
ד''ר רועי הוד11/07/2011לא מכיר הוצאת נוזלים דרך אש. הדרכים המקובלות הם המתנה של מספר חודשים, ניתוח להכנסת כפתורי אוורור. לכן המתנה כמו שהמליצו לך באה בחשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיעל11/07/2011
יש לי כבר בערך יומיים שלושה פצעים בתוך הפה.. אני לא יודעת אם זה קשור לזה, אבל יש לי גם כאב בגרון החיצוני (לא יודעת איך לקרוא לזה..) בלסת כזה, איפה שהרופא בודק תמיד כשיש כאב גרון.. אבל לא כואב לי הגרון עצמו..
מעבר לזה, קורה לי כל כמה זמן שיוצא לי כדור לבן כזה גבשושי מהגרון אחרי שאני מרגישה משהו מציק ואני רואה לבן כזה על השקדים ואז הוא יוצא אחרי שאני מכחכחת ויש לו ריח מגעיל...
מה כל אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/07/2011מדובר באוכל שנתקע בשקד נרקב ויוצא בצורת גוש לבן. לא מדובר בדלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)