פורום בנות, העצמה נשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוביניזם בעבודה
    שמרית
    12/09/2010

מה עושים נגד מישהו בעבודה שוביניסט שבאופן שיטתי וקבוע גורם לכך שכל הנשים בעבודה יתפטרו מתפקידן על ידי התעללות מילולית והטרדות מיניות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוביניזם בעבודה

הוספת תגובה

• חובה לדווח

אביטל שטרית
    12/09/2010

מתלוננים עליו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוביניזם בעבודה

מורן זיו-אש
    13/09/2010

שלום לך,
    נשמע לא פשוט לעבוד במקום כזה...
    האם הוא הבוס? האם העבודה חשובה לך?
    את יכולה לפנות להתייעצות בארגונים שונים כגון: קו לעובד, נעמת, אתר בשם "עובדות- האתר לזכויות העובדת"... ישנם עוד הרבה ארגונים שתוכלי להעזר בהם.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מי לקבל
    רוי
    01/09/2010

צודקת גם אני חושבת כך אבל אין לי מושג כיציד לאהוב את עצמי אחרי ששלושים שנה אני לא אוהבת את עצמי מאיפה מתחילים

לקביעת תור
    סגירה
    את מי לקבל

הוספת תגובה

• חיזוק רגשי ומנטלי

מורן זיו-אש
    02/09/2010

שלום לך,
    קראתי את פנייתך ואת נשמעת לי מאוד חלשה, עצובה, עייפה ומיואשת. נשמע כאילו את חסרת כוחות ואולי אפילו הפכת קצת לקורבן. אני חושבת שהדרך לצאת מהמצב הזה נמצאת בידייך. עליך לעשות צעדים על מנת להתחזק רגשית ומנטלית ואם יש צורך אף לפנות לתהליך אימוני או תהליך טיפולי. במהלך תהליך זה תוכלי לקבל כלים להתחזק, לעבוד על הדימוי העצמי והביטחון.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לומדים
    רוי
    01/09/2010

איך לומדים להעריך את עצמך שבעצם כל מי שאת מכירה ואוהבת אומר לך שאת לא שווה בעצם כלום שאת לא חושבת לבד לא מבצעת לבד ששולטים בך וגם בעלי שזה האדם הכי קרוב אלי מאכזב אותי ומראה לי עד כמה כולם צודקים

לקביעת תור
    סגירה
    היי לומדים

הוספת תגובה

• קבלה עצמית

אביטל שטרית
    01/09/2010

דימוי עצמי ,הוא דבר שאנו שואבים מתוכנו ,,חשוב שתלמדי לאהוב להעריך ולקבל את עצמך, ללא תלות בסביבה.
    אדם הבטוח בעצמו מתייחס בבטחה גם לאחר והתנהגותו מקרינה על הדרך שבה הסביבה "תופסת" אותו.
    בנוגע לבעלך נשאלת השאלה מדוע הוא ממעיט בערכך ?אולי הוא זה שלא כל כך בטוח בעצמו ולכן הוא "מוריד" "אותך עלמנת לעלות את קרנו , אילו הוא באמת האמין שאת אסון מהלך,
    מדוע הוא בחר בך , מה זה אומר עליו? את שואלת אותי כיצד ללמוד הערכה עצמית, התחילי בקבלה ואהבה ללא קשר לסביבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף
    ..אני
    30/08/2010

אני בחורה חסרת ביטחון עצמי בכללי אבל, למדתי לקבל את זה ולעבוד על זה....
    לפעמים יש מן כאלה רגעים מוזרים שאני מאבדת לגמרי את הביטחון העצמי שלי עם אנשים שאני מכירה הרבה זמן ומדברת הרבה זמן עם זה חברים או עמיתים לעבודה שדיברתי והתנהגתי כרגיל לפתע אני פשוט מרגישה בקושי להביט להם בעיניים והעיניים שלי מופנות למטה או למקום אחר כדי לא לפלוט איזה שטות... הקטע שזה לא קרה לי איתם אף פעם ואתמול זה פיתאום צצ ואני לא יכולה לשלוט על זה ועצוב לי ומדכא אותי להרגיש ככה כי למרות החוסר הביטחון הקיים בי... למראית עין זה אף פעם לא היה נראה כי דיברתי בסמכותיות ובצורה עניינית .. וזה נפל עליי פיתאום ואני מריגשה פשוט חסרת ביטחון בכלל וזה נורא כי אני לא כזאת!!!! אני משתגעת

לקביעת תור
    סגירה
    אוף

הוספת תגובה

• לאופניקית

אביטל שטרית
    01/09/2010

האם קרה משהו לאחרונה,שהשפיע על התנהגותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות ..
    מרים
    28/08/2010

אז ככה, אני מרים בת 15 וישלי שקיות שחורות מתחת לעיניים ואני גם חיוורת בנוסף .
    אני רוצה ללכת לקוסמטיקאית או רופא עור שיבדקו אותי, אם אפשר להעלים את השקיות .
    וזה לא מחוסר שינה ועשיתי בדיקות דם ולא היה משהו מיוחד, גם זה לא גנטי לא לסבתא או אמא שלי יש שקיות שחורות מתחת לעיניים .. הבעיה שלי שאני תמיד שמה איפור להסתיר את השקיות והחיוורון .
    ואני לא יודעת מה לעשות, איך אני אמורה להגיע לרופא עור או הקוסמטיקאית בלי איפור ?
    אני לא יוצאת מהבית בלי ! ואני לא רוצה ללבוש משקפי שמש כי אני אראה מטומטמת ..
    ואמא שלי לא יכולה להקפיץ אותי או משהו .. אני לא יודעת מה לעשות !
    אני כ"כ רוצה לבקר אצל מישהו מיקצועי שיגיד לי איך נפטרים מזה !

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות ..

הוספת תגובה

• ניהול בעיה לעומת בעיה מנהלת

מורן זיו-אש
    30/08/2010

שלום לך,
    על פניו, נשמעת בעיה מציקה ומפריעה מאוד, יחד עם זאת, פשוטה לכל הדעות. למרות זאת הנושא מנהל אותך ונראה כי מעט איבדת שליטה... האם זה הקושי למצוא פתרון טכני או משהו עמוק יותר?
    עולות השאלות הבאות: עד כמה את מעוניינת באמת לפתור את המצב? מה הרווחים שלך מהבעיה? כיצד יראו חייך ללא הכתמים מתחת לעיניים? עם אילו נושאים תאלצי להתמודד אז?
    אני בטוחה שמבחינה טכנית תוכלי למצוא פתרון הולם...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי שם משפחה
    נועה
    22/08/2010

רציתי לשמוע מה דעתכן. אני עומדת להתחתן ולא רוצה לשנות את שם המשפחה. מצד שני גם להוסיף לא נראה לי, זה יוצא ארוך מדי. אני מנגנת וכבר מוכרת בתחום ושינוי השם, אני מרגישה, יפגע בי. מה אתן אומרות?

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי שם משפחה

הוספת תגובה

• אנחנו איתך

אביטל שטרית
    22/08/2010

אנחנו בעדך,עשי מה שנכון לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פה מישהי שלא בעד גלולות?
    שחר
    16/08/2010

היי. אני קצת אובדת עצות ונראה לי מה שאני צריכה זה דעה רווחת של נשים ולא בהכרח דעה רפואית.
    אני בת 23. מקיימת יחסי מין (מאז פחות משנה) עם חבר אחד ויחיד ובינינו מערכת יחסים נפלאה טפו טפו טפו.
    אנחנו משתמשים בקונדום היות ואני מאוד מאוד לא רוצה לקחת גלולות. קראתי על זה המון- מכירה את היתרונות והחסרונות והסוגיות השנויות במחלוקת. אבל האינטואיציה הנשית שלי פשוט לא תומכת בזה בכלל. אני מאוד לא רוצה להתערב בהרמוניה שלקח לגוף שלי לייצר הרבה מאוד זמן, עד שהתחלתי להבין אותו ולזהות סימנים שונים ומשונים לכל מני תופעות, אני לא רוצה להפר את זה. זו מכונה מדויקת ומאוד לא בא לי להתחיל לשחק איתה. רעבק! אפילו צבעי מאכל אני לא אוכלת! (בודקת מלא לפני שקונה כל מוצר!!!) אז לקחת משהו כמו גלולה?
    היתי אצל שתי רופאות שונות ושתיהן התייחסו אלי כילדה קטנה וטיפשה שלא עושה מה שאומרים לה ומשחקת באש. שתיהן ציינו שקונדום זה לא בטוח כלל ולסיכום כל אחת מהן גם איימה אלי שגרידה זה מסוכן הרבה יותר מגלולות.
    בנוסף, אני מרגישה שבכוח דוחפים לי את הגלולות-הרבה פעמים נתקלתי שעל סיכום יעילות הגלולה חתומה חברת התרופות. המהימנות של זה בעיני פוחתת מיד.
    אני גם מכירה את אמצעי המניעה האחרים (קראתי ספרון שהרופאה הביאה לי) וגם הם לא משכנעים במיוחד.
    אני יודעת שזה מאוד נפוץ, וחברות שלי שלוקחות גלולות תומכות נלהבות- אבל אני חייבת לדעת- האם אני היחידה שמרגישה ככה? אני באמת מגזימה??
    חבר שלי מאוד תומך בי וגם מעדיף שלא אקח גלולות (לא רוצה שאסבול מתופעות הלוואי וגם בעניין ההתערבות המלאכותית הוא מסכים איתי)- בנתיים החלטנו להפסיק לקיים יחסים עד שנקבל החלטה שנהיה שלמים איתה.
    תודה

הוספת תגובה

• תמשיכי להיות קשובה לעצמך!

מורן זיו-אש
    22/08/2010

שלום לך,
    אני חייבת להודות שאני ממש מבינה אותך, לא חושבת שאת ילדותית או מגזימה ואף תומכת בגישתך, במיוחד כי היא מגיעה עם אינטואיציה חזקה!!! תמשיכי להיות קשובה לרצונותיך ולגופך זה עוזר בכל תחומי החיים!!!
    אני לא רופאה כמובן, ולכן זאת אולי לא המלצה רפואית אחראית - אבל מה פתאום להפסיק לקיים יחסי מין?! למה?! תעשו בדיקות מקיפות למחלות מין ותמשיכו בשלכם. אני מניחה שאת עקרונות הביוץ כבר למדתם אז ניתן גם להיזהר יותר בימים אלו. מדובר בסה"כ בשלושה ימים בחודש. (אני מכירה מספר זוגות אחראיים שנוהגים כך)

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימים בטוחים?

בעל ניסיון
    16/09/2010

מורן ,גב' ניכבדה
    איך את יכולה להמליץ על שיטת הימים הבטוחים?
    אין דבר יותר מסוכן מזה,יש הקדמת ביוץ ויש שמירה טובה יותר על הזרע וגם חיות רבה יותר,שיטת הימים הבטוחים מובילה בטוח להיריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר הבהרות!

מורן זיו-אש
    19/09/2010

אדון נכבד!
    אני מנהלת את הפורום כבר זמן רב, אני עונה על שאלות מתוך הבנתי והכשרתי ומתמקדת בנקודות שיש לי בהן ערך מוסף לתת לגולשים. אתה צודק, אינני רופאה ואינני מתיימרת. מי שרוצה לקבל יעוץ רפואי עליו לפנות לרופא ולא להסתמך על תשובותי בפורום, זה גם כתוב במפורש בעמוד הפורום למעלה בצד שמאל.
    לגבי תשובתי המדוברת, שניתנה עבור אותה פנייה ולא באופן גורף, אני ממש לא ממליצה על שיטת "הימים הבטוחים" וזה גם לא נכתב. תשובתי ניתנה ספציפית על סוגיה ספציפית, בהנחה שבני הזוג משתמשים בקונדום, כפי שציינה הבחורה בשאלתה (ואני ממליצה לך לחזור ולקרא את פנייתה). אני עדיין חושבת שזהירות בימים של הביוץ, בתוספת הקונדום זה הפתרון עבור אותה בחורה, כאשר אני משכללת את כל טיעוניה בפנייתה אלי.
    אני בהחלט חושבת שזה עדיף על פני הימנעות מקיום יחסי מין, במקרה הזה.
    ובאופן עקרוני, אני ממליצה תמיד להיות קשובים לגוף ולנפש.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

עינת
    27/11/2010

וואו אני כל כך גאה שיש נשים כמוך וגם גברים כמו החבר שלך. אני עברתי וחשבתי אותו הדבר כמוך. סבלתי מתוצאות לא נעימות של הגלולות (לאחר שנטלתי בניגוד לאמונה שלי) ואני עדיין מנסה לצמצם נזקים מהן, רופאים ורופאות שמזלזלים... . ההחלטה הזו היא חשובה מאין כמוה ומובילה אותנו למקומות טובים יותר, לדוגמה- כאשר מחליטים לקיים יחסים עם החבר אנחנו יודעות שהוא צריך להיות אחראי יותר, רציני יותר ושינינו אוהבים באמת, מדוע- כי לא לוקחים גלולות- הזוגיות הופכת לאמיתית יותר והכי חשוב, את ישנה טוב בלילה, את שלמה עם עצמך. לדעתי הגלולות לא שיחררו את האישה- הן כובלות אותה יותר.

לכי עם העקרונות שלך, תמיד תצפי להתנגדות, וכשזה קורה והבטן עדיין מתהפכת זה אומר שקיבלת את התשובה שלך ואת זו שיודעת מה הכי טוב בשבילך, רק את.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה בקשר לגלולות

בת אל כהן
    06/01/2011

ערב טוב

יש מחליף לגלולות זריקה כול חודש כ3 חודשים נדמי לי מחזיק שנה
    אני שמעתי מחברות שזא מעולי אבל לא חותמת עלב לפי דעתי עדיף קונדומים
    כי הוא מוניע מחלות אני משתמשית בקונדומים מקבא שהעצע שלי יעזור לך להחלית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמשיכי כך!

נטע
    11/01/2011

שלום
    גם אני וחבר שלי משתמשים בקונדום ומאותן הסיבות. אני דווקא לקחתי גלולות במשך כשנתיים והפסקתי כי בימים שלפני המחזור הייתי ממש מתחרפנת.. החלפתי כמה פעמים סוג גלולה ולא עזר. כמו כן, כמוך, הרגשתי שזה פשוט לא טבעי ולא נכון לי. אז הפסקתי, ואז- במשך 10 חודשים!- לא קיבלתי מחזור. רק אחרי 10 חודשים הגוף שלי הצליח להשתקם מהטראומה ועכשיו אני מקבלת מחזור באופן הכי סדיר שהיה אי פעם.. לא מתכוונת להכניס את הרעל הזה לגוף שלי שוב לעולם.
    ישר כח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשיכי כך!

נטע
    11/01/2011

שלום
    גם אני וחבר שלי משתמשים בקונדום ומאותן הסיבות. אני דווקא לקחתי גלולות במשך כשנתיים והפסקתי כי בימים שלפני המחזור הייתי ממש מתחרפנת.. החלפתי כמה פעמים סוג גלולה ולא עזר. כמו כן, כמוך, הרגשתי שזה פשוט לא טבעי ולא נכון לי. אז הפסקתי, ואז- במשך 10 חודשים!- לא קיבלתי מחזור. רק אחרי 10 חודשים הגוף שלי הצליח להשתקם מהטראומה ועכשיו אני מקבלת מחזור באופן הכי סדיר שהיה אי פעם.. לא מתכוונת להכניס את הרעל הזה לגוף שלי שוב לעולם.
    ישר כח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לי להתחיל לקחת גלולות אם אני
    רותם
    12/08/2010

טיפוס "מרחף"? חשבתי להתחיל לקחת גלולות לסדר את המחזור ולעזור לעור הפנים וכו'... אבל אני כל הזמן מפחדת שאני אשכח לקחת את הגלולה באיזה יום כזה או אחר ואני אתחיל לדלג על גלולות וזה יעשה לי נזק. מה אתן אומרות? לוותר על הגלולות? לנסות אמצעי מניעה אחר?

הוספת תגובה

• מחויבות

אביטל שטרית
    13/08/2010

רותם יקירתי היות ומחויבות היא דבר אישי, את היחידה הרשאית לענות על שאלה זו, האם את מגדירה את עצמך כבחורה אחראית , למרות הריחוף? האם את מסוגלת להתחייב ולעמוד בהתחייבותיך? אני משוכנעת שאם תחליטי כי את מחוייבת לנושא כלשהו את תצליחי לעמוד בהתחייבותך,ייתכן שהגלולות אינן משאת נפשך ולכן תתקשי להתמיד לקחתן, זה רק עניין של החלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא?

סיגי
    14/08/2010

אני בטוחה שאם זה מספיק חשוב לך ובטח אם זה משמש לך כאמצעי מניעה את תעשי הכל כדי לזכור לקחת גלולה כל יום. דרך אגב, את יכולה לשים לך תזכורת בנייד ויש עוד כל מיני אפשרויות לזכור. אני למשל מקבל SMS כל יום בשעה קבועה, זה שירות כזה שנקרא "מזכירונט" שאני מקבלת דרך האתר של הגלולות שאני לוקחת (פמינט), אם תקבלי אותן אז הרופא שלך בטח כבר יספר לך על זה...
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים לא בטוחה בעצמי
    לימור
    12/08/2010

אני מרגישה שלפעמים אני מפגינה חוסר ביטחון. זאת אומרת אני יודעת שאני חכמה, נראית טוב ומוכשרת וכו' וכו' אבל אני יודעת גם שיש כאלה שמכשרות וחכמות ממני ואז אני מרגישה לא מי יודע מה. בן זוגי אומר שעלי להאמיןבעצמי יותר אבל הבעיה היא שאני מרגישה קצת מעל ההמוצע וזה הכל.

לקביעת תור
    סגירה
    לפעמים לא בטוחה בעצמי

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי

מורן זיו-אש
    12/08/2010

שלום לך,
    חבל שלמרות שאת יודעת מה הכוחות והחוזקות שלך, את מושפעת מנשים אחרות עד כדי כך שזה פוגע בבטחונך.
    נשמע כי עליך לחזק ולעבוד על הביטחון העצמי שלך...זה מצריך תהליך מתמשך של עבודה עצמית.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    עדי
    12/08/2010

שלום,
    מה זה אומר - מחשבות טורדניות?
    התחלתי להתעניין בנושא חרדות בכלל וחרדות חברתיות בפרט כי אני חושש שאני סובל מזה ואני שוקל לפנות לפסיכיאטר ולראות אם הוא יוכל לעזור לי.
    באתרים שונים ראיתי אזכורים למושג. אם להיות יותר ספיציפי - הרבה פעמים קורה שאני חושב שמשהו רע הולך לקרות לי או לבני משפחתי, לפעמים זה מחשבות על מוות.
    האם זה נקרא מחשבות טורדניות?
    האם זה סימפטום לחרדות?
    אם זה לא חרדות - לאיזו תסמונת התופעה קשורה והאם יש לזה טיפול? (בעיקר אני מתעניין בטיפול תרופתי כי טיפול פסיכולוגי זה לא אופציה בגלל העלות).
    תודה רבה על עצות

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פסיכיאטריה

מורן זיו-אש
    12/08/2010

שלום רב,
    אני ממליצה לפנות להתייעצות עם פסיכיאטר

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמת דגש רב על מראה חיצוני טוב או לא
    רוני
    05/08/2010

אני בת 23 נראה לי שאני נחמדה ונראת טוב ויש לי מה להציע. לא מזמן חבריי העירו לי על נקודה בחיי. כשאני יוצאת עם מישהו ממש חשוב לי שהוא יראה לי טוב. זא שחברות שלי אמרו לי שהן לא נמשכו לחברים שלהן מייד ורק אחרי שהכירו את האופי שלהם אז התחילה המשיכה. אני חושבת שלא תהיה לי הסבלנות לחכות עד למשיכה כזאת ואני אפרד מהם קודם. הנקודה המעניינת היא כי מאוד חשוב לי להמשך אליהם וגם כדי שמבחוץ יגידו איזה שווה מי שהיא יוצאת איתו. אני לא יודעת אם זה באמת נובע מבטחון עצמי נמוך שדורש אישור מהסביבה...
    אני כן רוצה לשפר כי זה לא נחמד לפסול כל אחד ומהר ולפעמים גם להתחרט....
    רציתי לשמוע לעצתכן אם מאיפה זה נובע ואיך אפשר לפשר

תודה :)

הוספת תגובה

• משיכה מינית וכל היתר

אביטל שטרית
    05/08/2010

רוני היקרה ,את מעלה כאן שתי סוגיות מעניינות, ראשית סיפרת שחשוב לך שחברך ימצא חן בעיניי חברותייך, במידה מבוקרת זאת התנהגות סבירה לחלוטין. מרביתנו שואפים כי האנשים המשמעותיים בחיינו הסתדרו זה עם זה ,] יחבבו זה את זה , לא תמיד זה מסתדר לנו ואנו משלימים עם כך . הדבר הופך לבעייתי רק כשהצורך באישור הסביבה הופך לתלות ופוגע ביכולת לבצע החלטות עצמאיות האם זהו המצב? האם את נזקקת "לאישורים" רק בנוגע לגברים,או שהחלטות נוספות מושפעות מדעותיהם של מכירייך ועד כמה זה מפריע לך?

ובנוגע למשיכה, חשוב להפתח לקשרים שונים ,להעניק הזדמנות לאנשים להכיר ולא לפסול על הסף ובכל זאת במשיכה מינית ישנו יסוד חלקלק, את יכולה לפגוש בחור חכם נבון ואדיב אשר יענה על כל הדרישות הרציונליות שלך ובכל זאת זה לא יהייה זה . הרצון להמשך לגבר עמו את מקיימת מערכת יחסים אינטימית הוא לגיטמי וזה לא הופך אותך לרדודה ושטחית, מתחת למסכות ולבגדים כולנו קצת כאלה, לכולנו יש תשוקות ויצרים וזה לא בהכרח דבר רע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויי התנהגות
    דוריס
    28/07/2010

כשהייתי רווקה הייתי מאד פמיניסטית, דעתנית ובטוחה שלא אוותר לאף גבר שייכנס לחיי. אבל כיום כשאני סוף סוף במערכת יחסים רצינית, אני מוצאת את עצמי מוותרת שוב ושוב גם במטלות הבית, וגם על שאלות של עתיד וקריירה. האם אני במסלול לא טוב או שזה הגיוני לוותר כשחיים בשניים?

לקביעת תור
    סגירה
    שינויי התנהגות

הוספת תגובה

• לא שינוי התנהגות אלא שינוי בתפיסה

מורן זיו-אש
    30/07/2010

שלום לך,
    את נוגעת בדילמה רחבה מאוד הקשורה בזהות עצמית, בשאלה היכן הגבולות שלי, על מה אני מוכנה לוותר ועל מה לא... בעיני המוקד בדילמה זו הוא כיצד את מרגישה בסוף היום, ואיזו חשיבות את מייחסת לויתורים שלך.
    האם את שלמה עם ההתנהלות הזו או לא? ואם לא, האם ישנה דרך לא לוותר על עצמך ועדיין לשמור על האיזון העדין במערכת היחסים? האם ההבטחה שהבטחת לעצמך כאשר היית רווקה פמיניסטית, דעתנית ובטוחה עדיין רלוונטית כאשר צריך לחיות בשניים? האם לדעתך יש דרך אחרת לחיות בזוג- האם מישהו מהצדדים תמיד חייב לוותר? אולי בעצם אפשר ששני הצדדים יהיו מרוצים?
    בעיני כדאי לך קודם לענות לעצמך: מה זה אומר עבורך לוותר? מה זה אומר עבורך לחיות בזוג? וכל השאלות ששאלתי למעלה...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה אנחנו מוותרות?

אביטל שטרית
    05/08/2010

אם אני אכתוב שזה בסדר , יהייה לך קל יותר? אם את זקוקה לאישור ,אז כן זה בסדר לשנות את דעתך ולוותר לפעמים . המעבר לזוגיות דורש הרבה וויתורים ופשרות וכשתהפכו לשלושה , הוויתורים והפשרות רק יגדלו. השאלה היא במינון הוויתורים, עלמה את מוותרת? עד כמה את מוותרת ? כמה זה מפריע לך? האם אלו וויתורים משמעותים אשר משני את מי שאת ?או שמדובר בדברים קטנים שאת מסוגלת לספוג? האם בעוד 10 שנים כאשר תתבונני בחייך , האם תאהבי את מה שאת רואה? חישבי על שאלות אלו ואשמח לענות לך על שאלות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש מתאמנות
    מיטל
    26/07/2010

ערב טוב, אני מעוניינת לאמן נשים - אמהות לילדים שמחפשות איזון בין תחומי חייהן. האם אתן יודעות היכן עלי לפרסם?
    בברכה מיטל

לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש מתאמנות

הוספת תגובה

• בכל מקום שאת יכולה...

מורן זיו-אש
    30/07/2010

באתרים, מפה לאוזן, במודעות בעיתונים ועל לוחות המודעות...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי
    חלי
    19/07/2010

היי בנות, כל הכבוד על הפורום. יש לי שאלה. בן הזוג שלי כל הזמן מתחנן שנעשה אנאלי. אני עדיין לא הסכמתי. השאלה שלי היא: כמה מכן עושות אנאלי?
    תודה רבה מראש לעונות

לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• אני עושה

כרמלה
    29/07/2010

ואף נהנת מזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רוני
    31/07/2010

היי
    בתור אחת שיצא לה לשאול את השאלה חברות מסתבר לי שאני היחידה, אבל זאת לא אמורה להיות השאלה שאת שואלת את עצמך אלא האם את באמת רוצה, אם כן תני לזה נסיון ובאמת שאפשר להנות מזה, אם לא אז את ממש לא חייבת. לפי דעתי אין חוקים בדברים האלה חוץ מהשאלה אם באמת בא לך.

בהצלחה במה שתבחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מדמויות סמכות
    דפנה
    19/07/2010

למרות שבאופן כללי אני בטוחה בעצמי, אני מרגישה שיש לי פחד מדמויות סמכות, כמו למשל בוסים. אני ממש מבוהלת כשאני צריכה לדבר עם מישהו כזה. מה אני יכולה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    פחד מדמויות סמכות

הוספת תגובה

• מספר שאלות

מורן זיו-אש
    20/07/2010

שלום לך,
    מספר שאלות:
    האם זה קורה לך גם עם נשים או שאין הבדל?
    כיצד הפחד הזה בא לידי ביטוי בפועל, איך את מתנהגת בפועל בסיטואציה?
    האם זה משהו שתמיד אפיין אותך או התפתח לאחרונה?
    האם זה קורה לך רק במקום עבודה או בעוד מקומות?
    בת כמה את?

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה