מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדניאל19/12/2007
שלום
שאלתי היא האם השקים של LECO איכותיים וטובים?
ובכלל אני אשמח לקבל המצלה על שקים טובים ומקומות טובים לקניה,
רצוי כאלה שעושים משלוחים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקי אימון
רוני קליין19/12/2007האתר של המפיץ נראה טוב. התרשמתי.
אבל הפורום הזה אינו עוסק בציוד ספורט וגם לא בפירסום מסחרי.
אגב, כאשר הייתי בתיכון ולמדתי קארטה תפרתי בעצמי מברזנט שק אימונים ומילאתי אותו בחול.
תליתי אותו במקלט של הבניין והתאמנתי.
כך שאני לא אמור להיות בררן בשקי אימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת אומנות לחימהמשה17/12/2007
שלום!!!
אני מחפש אומנות לחימה שלא יקח לי שנים ללמוד כמו קונג פו וכדומה..
משהו שתוך כמה שיעורים אני כבר יוכל להגן על עצמי
ראיתי באינטרנט כתבה על הקפא"פ זה משהו בסיגנון שאני מחפש
אני כמובן מתכוון להתמיד אבל אני לא רוצה לעשות מזה דרך חיים
אומנות לחימה אפקטיבית קלה ללימוד
נ.ב. אני בן 19
מקווה שהבנתם אותי
ישמח לעזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד מזורז
רוני קליין17/12/2007אנא קרא בעמוד זה את השאלה של הגולשת צביה והתשובה של איטל, מנהלת האתר, עם מספר טלפון לבירורים..
אגב, קח בחשבון שכמות הזמן שתשקיע באימוני הגנה עצמית תביא אומנם לתוצאות מסויימות אבל הם יהיו בפרופורציה לרמת התוקף שחלילה יתקוף אותך.
אם קבוצות כדורגל לא היו משוייכות לדרגות של ליגה היית יכול לשמוע לפעמים על תוצאות
כמו 30-0 נכון?
אז בחיים אין סיווג לפי ליגה.
אתה לא יודע מה תהיה רמתו של זה שיתקוף אותך.
סתם חומר למחשבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ללמודשירן16/12/2007
אני רוצה ללמוד ולא יודעת מה לבחור מבין כל התחומים
כיצד אני אמורה לדעת מהי אמנות הלחימה שמתאימה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ללמוד
רוני קליין17/12/2007לא ציינת פרטים חשובים:
גילך, מצב בריאותך ומה את מחפשת.
האם את מעוניינת ללמוד אמנויות לחימה כספורט שיכול לעזור גם במצב של הגנה עצמית, או את מעוניינת רק בהיבט של הגנה עצמית.
האינטרנט הוא המקום האידאלי לאסוף מידע.
כדאי לך גם לעיין בשאלות והתשובות בפורום הזה כי אולי כבר מהם תביני את ההבדלים בין השיטות השונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בושידוסיגל12/12/2007
היי,
מה מייחד את הבושידו והאם זה מתאים לנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בושידו
רוני קליין12/12/2007סיגל, יש לך טעות והיא קיימת אצל הרבה אנשים.
בושידו קשורה לאומנויות לחימה יפניות אבל היא לא סוג של אומנות לחימה כמו ג'ו ג'יטסו או קארטה וכד'.
פירוש המילה "בושידו"ביפנית הוא "דרכו של לוחם".
הכוונה ב"בושידו" שללוחמים הסמוראים ביפן היה קוד אתי שהם היו מחוייבים אליו.
בהתאם לכללי הבושידו הסמוראים התמסרו לחלוטין להשגת שלמות ברמת השליטה שלהם באומנויות הלחימה השונות שהיו נהוגות אז (סיוף, חץ וקשת וכד') והיו מחוייבים לחיים של כבוד ולמוות של כבוד.
במידה והם נכשלו בלחימה או בהתנהגותם באופן שהביא עליהם חוסר כבוד - הם היו צריכים לכפר על כך בהתאבדות בסגנון "חרקירי" (תקיעת פגיון במעיים).
עד היום אנו שומעים מדי פעם על איזה מנהל או שר יפני שנכשל בתפקידו ומתאבד בסגנון "חרקירי".
למרות שהסמוראים כבר לא קיימים ביפן 150 שנים עדיין ההשפעה התרבותית של הבושידו נערצת ביפן.
גם במלחמת העולם השניה הטייסים היפניים המתאבדים שנקראו "קאמיקזה" קיבלו את ההשראה שלהם מהבושידו של הסמוראים.
לפני כמה שנים היתה ליגת היאבקות ביפן שקראו לה "בושידו" והיתה לה הצלחה טלוויזיונית גדולה. אך גם כאן לא היתה זאת שיטת לחימה בפני עצמה, וגם מתאבקים מערביים ניסו בה את כוחם.
כל מתאבק השתמש בשיטת הלחימה שהוא מיומן בה !!!
לסיכום, בושידו זאת לא שיטת לחימה. היא קיימת היום בעיקר בהיבט היפני של ההתמסרות המוחלטת לאומנות הלחימה בה אתה עוסק עד לדרגה של שלמות ביצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושידו
אורן26/01/2008צר לי לאאכזב אותך אבל הבושידו שאת מכירה היה לא אמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
סיגל14/12/2007טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עצמיתצביה10/12/2007
היי,
אני מעוניינת ללמוד הגנה עצמית הכי מהר שניתן.
כלומר לא ללכת לקורס וכו'. האם אפשרי ללמוד מספר תרגילים בשיעור אחד או שניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית: ללמוד מספר תרגילים
רוני קליין11/12/2007צביה שלום,
הדרך הטובה ביותר לדעת הגנה עצמית היא ללכת לקורס לפחות פעמיים בשבוע ולהתמיד בו לפחות כמה חודשים (הכי טוב כמה שנים).
כל זאת כאשר במקביל את תרגילי הכושר את עושה בעצמך על בסיס יומי. לפחות חצי שעה ביום והכי טוב שעה ביום.
אם את, כדבריך, רוצה ללמוד הגנה עצמית כמה שיותר מהר בגלל שאת מאויימת כבר בהווה (ולא כי את עסוקה מדי מכדי להשקיע בקורס מסודר) - צרי מייד קשר 052-3227801
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה עצמית
איטל קלונסקי16/12/2007יש אפשרות ללמוד מספר דברים בסיסיים בזמן קצר
הייתי ממליצה לך להתקשר : 02-6781764 יוכלו לתת לך פרטים על "קורסים" קצרים הכמה מקומות בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאור08/12/2007
שלום
התחלתי ללמוד קפוארה לפני חודש ויש משהו שמטריד אותי
אני כבר בן 23 ואף פעם לא הייתי בכושר
אני לחוץ מבחינת זמן עד כדי כך שאני לא יודע עד כמה כדאי לי להמשיך למרות שאני מאוד רוצה
אני רואה אנשים שהם יותר קטנים ממני שמתאמנים כבר שנים ואני מרגיש שאין טעם שאני אתחיל בגיל כזה מאוחר
אני יודע שהשאלה שלי קצת מטופשת אבל אני מרגיש שאני חייב לשאול-
אני צודק? אני באמת לא יכול להתקדם כל כך מהר?
יש טעם בכלל להשקע שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל מאוחר
איטל קלונסקי09/12/2007אולי זה נראה לך חסר תועלת אבל בהחלט שווה המאמץ וההשקעה שלך בהחלט תישא פרי אל תתיאש ואל תשכח שאחרים כבר לומדים כמה זמן גם להם זה לא בא בהוקוס פוקוס אם זה מה שאתה אוהב לעשות לך על זה עם כל הכח ואני בטוחה שתצליח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יש לי עוד שאלה
ליאור11/12/2007איזה תרגילי חימום עושים בקפוארה?
אני החלטתי ללמוד לבד דרך האינטרנט לפני שאני יכנס לקבוצה שזה יקרה עוד חודש
אמרו לי שחייבים לעשות תרגילי חימום ולא מצאתי באיטנרנט
איך אני אמור לעשות תרגילי חימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהאני07/12/2007
אני רוצה להתחיל ללמוד והכי מצא חן בעיניי הוושו, רציתי לדעת איפה אני יכולה להתעניין בלימודים באיזור המרכז.
וכמו כן אני אשמח לדעת אם יש אמנויות לחימה שדומות לוושו בהן אוכל להתעניין.
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד וושו
רוני קליין08/12/2007אני לא מתפלא שהתלהבת מ-וושו.
בשנים האחרונות סרטים סינים נוחלים הצלחה רבה בעולם כשהם מציגים את האקרובטיקה של וושו.
ספורט מרהיב בהחלט !!!
ניסיתי בשביל הסקרנות לבדוק באינטרנט את לימוד וושו בארץ.
לא ממש הצלחתי.
מלמדים כל מיני סגנונות קונג פו אבל דווקא וושו לא מצאתי.
מקווה שתהיה לך הצלחה יותר ממני ותמצאי.
לגבי אומנויות לחימה דומות לוושו - לא מכיר משהו מספיק דומה.
בשיטות היפניות (כולל עם נשק) אין את הבלט האקרובטי של וושו. גם לא באייקידו.
בשיטות סיניות אולי תמצאי משהו שידבר אליך.
נסי אפילו לראות הדגמה של קפוארה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שאלה דומה
ליאור08/12/2007במקום לפתוח נושא חדש :-)
אם אני לא טועה בוושו משתמשים בכלי נשק, אז יש לי שאלה דומה.
אני מחפשת לימודים בכלי נשק
אני לא יודעת עד כמה חשוב לי הריקוד עצמו, אני רוצה ללמוד להשתמש בנשק (ראיתי שיש אומנות לחימה עם חרבות באינטרנט, היה איזה בחור שהוציא חרב ארוכה ועשה איתה כל מיני תרגילים)
אני לא יודעת איך קוראים לזה (אני ממש לא מבינה באמנויות לימה) ואני אשמח אם תעזרו לי לדעת במה מדובר, איך קוראים לזה ואיפה אני יכולה לברר על לימודים כאלו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אני10/12/2007לבסוף אני הולכת על הקפוארה :-)
אני רציתי לדעת אם יש שעורים פרטיים (יהיה לי קצת קשה להכנס ישר לבוצה עקב חרדה)
חיפשתי ברשת אבל אני לא מוצאת כלום :-( יש רק מורה אחד בירושלים, אבל אני בכלל גרה בפ"ת.
אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפוארה
רוני קליין11/12/2007לא יודע איפה חיפשת באינטרנט.
להלן האתר הראשי של השיטה:
http://capoeira-israel.com/
.
בהצלחה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיותנירה06/12/2007
מה משמעות בעלי החיים המשולבים בלחימות השונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי חיים באומנויות לחימה
רוני קליין06/12/2007בסין יש הרבה סגנונות לחימה שונים אשר נקראים תחת שם כללי "קונג פו".
חלק מסגנונות הלחימה האלה אימצו תנועות של בעלי חיים. הסיגנון נקרא על שם בעל החיים המהווה השראה לשיטות תקיפה והתגוננות.
לדוגמא:
סגנון גמל שלמה
סגנון הקוף
סגנון העגור
סגנון הדרקון
וכו' וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבת 1304/12/2007
מישהו יודע איפה יש באיזור "המועצה האזורית חוף הכרמל" אומנות לחימה שיכולה להתאים לגיל שלי? אני מאד רוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה כי כבר למדתי ג'ודו {חמש שנים} וקרב מגע {שנתיים} ואני רוצה להמשיך להתפתח לכיוון הזה. אני מחפשת אייקידו, או נינג'יטסו, אבל אני לא מוצאת באיזור במחיר סביר... למישהו יש רעיון?
בתודה מראש=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזור הכרמל
איטל קלונסקי05/12/2007אי לא מכירה ספציפית את האומנויות שאת מחפשת אני מכירה קרב מגע בחיפה והאיזור אני יכולה לתת לך פרטים אם את מעונינת ואני בטוחה שתוכלי למצוא דרך האינטרנט בחיפוש נקודתי של אומנויות לחימה ספציפיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומנויות לחימה לנערות ונשים ברעננהמאיה02/12/2007
היי, ברצוני להודיע על חוג אייקידו שנפתח ברעננה והוא מיועד לנשים ונערות בלבד ...
לפרטים אפשר לפנות למאיה
[email protected]
*** בקרוב יפתח קורס הגנה עצמית לנערות ונשים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוג אייקידו לנשים
רוני קליין02/12/2007מאיה שלום,
לידיעתך, סעיף 5 בתקנות הפורום אוסר על הגולשים פירסום למטרות מסחריות.
אבל כיון שמדובר בנושא כל כך חשוב, וגם הזכרתי כמה פעמים את תחום האייקידו לא אמחוק לך הפעם את הודעתך אם תפרטי לגולשים, ובמיוחד לגולשות, מה מיוחד באייקידו ולמה כדאי ללמוד אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריק02/12/2007
מה מהקרבות שמשודרים בטלוויזיה אמיתי ומה מפוברק? WWF?
K-1?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרבות משודרים בטלוויזיה
רוני קליין02/12/2007קיימות הרבה מסגרות של קרבות משודרים בטלוויזיה.
היו תקופות שצפיתי בהם הרבה אך בשנים האחרונות מצאתי לי עיסוקים אחרים.
הכלל אומר כך:
כאשר הקרבות הם הצגה לקהל אז הם מפוברקים.
איך מזהים הצגה לקהל?
* חלוקה ל"טובים" ו"רעים".
* חביבי הקהל ושנואי הקהל.
* מאמנים שהם חלק מההצגה
* רואים את ה"טוב" חוטף מכות בלי להגיב עד שהוא "מתעצבן" ואז מכה את ה"רע".
בקרב אמיתי אין משחקים. אין פנייה לקהל. הכל מתנהל בצורה עניינית.
בלי רעש וצילצולים.
אשר מישהו מקבל בומבה לפנים (עם היד או הרגל) אתה רואה את הראש שלו נהדף אחורה.
כך גם תדע לזהות בקרבות איגרוף בין ים של מהלומות את המהלומה ש"נכנסה".
ולבסוף, אתה גם רואה עקביות.
או שכל הקרבות במסגרת מסויימת מבויימים, או שכל הקרבות במסגרת אחרת לא מבויימים.
הנה, אריק, עכשיו תראה את קרבות ההאבקות השונים ותדע להבחין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרבות בטלויזיה
איטל קלונסקי04/12/2007עד כמה שידוע לי הקרבות של k-1 הם אמיתיים זו פשוט תחרות קרבות כאשר כל מתמודד מגיע מרקע שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחימה משולבתנילי29/11/2007
שלום,
בני בן ה- 13 רוצה ללמוד לחימה משולבת, זה נראה בעיני ספורט אלים לשם לחימה.
האם זה עשוי לתרום לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחימה משולבת
רוני קליין29/11/2007בהחלט לחימה משולבת תתרום לו בכל הנוגע לספורט וליכולת הגנה עצמית.
לחימה משולבת היא עוד ווריאציה של צירוף אלמנטים מכל מיני אומנויות לחימה.
זהו, כמובן, ספורט אלים כמו ששחיה זה ספורט רטוב.
אבל זה ספורט לכל דבר. זה ישרת אותו עוד הרבה שנים.
שיהיה לו בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפית27/11/2007
לאחר פעילות ספורטיבית במסגרת קורס הגנה עצמית,נפלתי על הרגל ,שמעתי חריקות מכוון הברך הימנית,ולאחר מכן נפיחות כשבוע,האבחנה של האורטופד -קרע במיניסקוס עם טיפול פיזיוטרפי .
האם פציאות כאלה קורות הרבה במהלך אימונים, והאם אוכל להמשיך להתאמן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קרה דר יפה ממחה לניתוח זה
nheu15/12/2008דר יפה ממחה לניתוחי ברכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בברך
רוני קליין28/11/2007הפציעה שתיארת נפוצה בהרבה ענפי ספורט.
לגבי השאלה אם תוכלי להמשיך להתאמן:
על זה רק אורתופד יענה לך.
יש קרע ויש קרע. הנזק משתנה לפי סוג הקרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עצמיתשירה25/11/2007
לפני מספר חודשים התפתח ויכוח ביני לבין גבר שהפריע לי ללכת ברחוב
והוא החל להיות אלים ולתפוס לי את הידיים, ברגע שהוא תפס לי את הידיים קיבלתי כוח בלתי ברור ופשוט התחלתי להכות אותו ללא הפסקה. עד שהוא עזב אותי.
פשוט לא ראיתי בעיניים ולא פחחדתי מכלום רק רציתי להיחלץ ממנו.
אני מפחדת שפעם הבאה אם תהיה חס וחלילה אולי לא יבואו לי הכוחות האלו
אבל זה הפחיד אותי וגרם לי להתרחק מכל דבר שקשור באלימות כי חשבתי שקצת יצאתי מדעתי באותם רגעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית ברחוב
רוני קליין26/11/2007שירה, את נהדרת !!!
פעלת לפי האינסטינקטים הבריאים שלך ועשית זאת מעולה !!!
אכן, גילית משהו חדש על עצמך. משהו טוב.
גם באימוני הגנה עצמית לנשים מלמדים אותן "להתפוצץ" על התוקף.
עשית זאת באופן טבעי ואני מוריד את הכובע בפניך.
מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה ללמוד בצורה מסודרת הגנה עצמית כדי שתהיי עוד יותר יעילה במקרה של איום פיזי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד שירה
איטל קלונסקי27/11/2007בהחלט כל הכבוד לך שירה!!!!
אל תידאגי לא הגזמת, הכל מותר כדי להציל את עצמך!
אם את מעוניינת יש קורס הגנה עצמית בשיטת אימפקט שמאוד יכול להתאים לך, אני לא יודעת מאיזה איזור את בארץ אבל את יכולה להתקשר לטל: 026781764 ושם יתנו לך פרטים לכל המקומות בהם הקורס מתקיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשני מנהלי הפורום
שירה29/11/2007תודה חיזקתם אותי ושימחתם אותי כי נורא נבהלתי מעצמי.
אני אקבל את המלצותיכם ואלך ללמוד הגנה עצמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איטל קלונסקי04/12/2007אני שמחה מאוד לשמוע
שיהיה לך בהצלחה ואם את צריכה יעוץ.....
אני כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אייל22/11/2007
שמי אייל, ואני לומד קראטה כבר 1 שנים.
התחלתי בגיל 4, עכשיו אני בן 14, גובה 1.55, מרים משקולות של 2 קילו לכל היותר, ומתאמן 4 פעמים בשבוע אימונים של שעתיים.
יש בבית הספר שלנו, גאשקו [מחנה אימונים] של 100 רנדורי[קרב חופשי], אניח הייתי כבר בהרבה מחנות, ותמיד שהיו קרבות כיסחו אותי וגם שברתי לא מע דברים בגלל זה.
מה לעשות?
אני ילד דיי קטן, ולעשות יותק מ-100 קרבות - אני אצא מכוסה בדם!
האם לנסות?
או לדחות לשנה הבאה?
תודה רבה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 14
רוני קליין23/11/2007אייל,
קודם כל, כל הכבוד על ההתמדה 10 שנים בקארטה.
בעניין המחנה:
אני ממליץ לך לדחות בשנתיים לפחות את השתתפותך במחנה האימונים.
בעוד שנתיים אתה תהיה בן 16. יותר חזק ויותר גבוה.
תצמצם פערים עם אחרים.
כרגע אתה תהיה שם סתם בשר תותחים.
זה לא שווה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)