מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה אם ההורים!!ahcreni06/03/2008
שלום יש לי בעיה אם ההורים הם טוענים שאני מתנהג לאמא לא יפה ובאמת יכול להיות שאני מתנהג אבל אני לא שם לב ולפעמים אני לא שולט...ברור שאני רוצה שהם ישמחו למה שהם שמחים אני שמח ורק אני מרוויח אבל לפעמים אני לא שולט על זה יש לך איזה עצה לתת לי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי
ענת זפרני08/03/2008תלמד לזהות את הסימנים הגופניים שלך לחוסר סבלנות, ממש תרגיש איך הפקמנים הקטנים של הקריזה מתחילים לטפס לך לראש ואז
תצא מהבית לרבע שעה
אחר כך כשתחזור
הדיבור יהיה פי מיליון יותר רגוע
נסה וספר לי
בהצלחה
ענתז פרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבא ואניקיוטי04/03/2008
ענת אני בת 16 ולי ולאבא שלי אין שום שיחה גם כאשר אני מנסה להתחיל שיחה הכול מתפוצץ. כי כשאני מדברת איתו אני שמה לב שהוא לא מקשיב .אני לא מליחה להוציא ממנו שום רגשות וזה גורם לי לתיסכול מכיוון שאני מנסה להביע את רגשותי .בפעם האחרונה שדיברתי איתו על זה הוא רק אמר לי שהוא מוציא את רגשותיו במבטים אך אני יודעת שהוא שומר את הכול בפנים .מה לעשות כדי לגרום לו להיפתח ולדבר איתי שיחה הדדית בין אבא לבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עצוב
ענת זפרני08/03/2008הלוואי והיית יודעת כמה קשה אני עובדת בחוגי הורים ובהרצאות מול הורים למתבגרים ומתחננת בפני האבות שיתקרבו לבנותיהן.
המוח של הגבר והמוח של האשה בנוי אחרת
להרבה אבות יש קושי ביצירת תקשורת זורמת בינם לבין בנותיהן לעומת התקשורת עם הבנים (גם זה בהכללה ענקית כי יש אבות שיש להם תקשורת מדהימה עם בנותיהן)
מה שצריך זה לא לוותר!!!!!
תתחילי בקטן
שבי לידו כל יום וספרי לו חוויות מבית הספר ומסדרת טלויזיה או כתבה בעיתון
וחכי
לאט לאט
אבל בטוח
תווצר בינכם תקשורת
ואל תמהרי להחליט בשבילו שהוא לא מקשיב
הוא כן
בהצלחה
ותכתבי לי
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 12-ללא כבוד לי לאימו.004/03/2008
קשה לי מאוד,צועק וכועס על כל שטות.הרבה עונשים-ללא מחשב,ללא חברים וכ'ו.ילד שמקבל את מה שהוא צריך-אהבה תשומת לב לא יותר מידי פינוקים-לא כל מה שהוא לא צריך.ולי אין כוח-בא לי לפעמים לשלוח לפנמיה לא לראות אותו הרבה אולי זה יעזור.ואני בוכה.אני לא יילך ליועץ בטוח.איזה טיפים אוכל לקבל ממך?תודה.בלימודים ממוצע ומטה.חברים-רק בכדור רגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לו
ענת זפרני08/03/2008היי שישי
לדעתי הדרך היחידה היא להיותמסוגלתלהתחבר לקושי שלו
לראות ממה הוא כלכך מתוסכל
לנסות לבדוק איתו מה הדרך שתהיה לכם שהות נעימה בבית
פנימיה זו לא אופציה - עבורם = לזרוק אותם מהבית
איש מקצוע - מומלץ מאוד
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענת שוב ...ליאת-שם בדוי03/03/2008
אני ליאת ( שם בדוי ) , זאת ששאלה לפני כמה זמן על הצעת חברות...
רציתי לשאול , אם זה לא התפקיד של הבנים להציע , כי אצלנו בד"כ הבנים מציעים ...
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברות
ענת זפרני04/03/2008אין ספר חוקים להצעת חברות
אם מישהו מוצא חן בעינייך
את מתחילה להתכתב איתו
ומציעה לו לראות סרט עם כמה חברים ואם הוא רוצה משם זה יתפתח
תזרקי רמזים
ותקווי שהוא בעניין
ותזכרי שגם בנים הם רק בני אדם והם מתרגשים בדיוק ממש בדיוק כמו הבנות
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היייבדוי03/03/2008
ענת לפני יומיים הייתי אצל מישהו וישבנו אחד ליד השני. הוא ניסה לנשק אותי והוא עלה עליי !! לא קיבלתי מחזור יכול לקרות משו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ענת זפרני03/03/2008להריון נכנסים רק מקיום יחסי מין מלאים
לא כי הוא עלה עלייך ולא כי הוא נישק אותך
מה שכן-
אני מקווה שאם הוא התנהג בניגוד לרצונך את לא נפגשת איתו יותר?
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריבות על לימודיםמאיה02/03/2008
שלום ענת.
הבת שלנו תלמידה בכיתה י.
יש לנו איתה מריבות בלי סוף על כל מה שקשור ללימודים.עדיין לא ירד לה "האסימון" שבית ספר תיכון הוא כבר לא החטיבה בכל הנוגע לדרישות, עומס וכו'.
היא אינה לומדת למבחנים בצורה רצינית. המחשב פתוח, הצ'טים רצים, כנ"ל הטלפונים והלמידה איננה למידה.
הציונים - בהתאם.
היא לא מגלה מספיק אחריות ובגרות בכל מה שקורה בבית הספר . כשמעירים לה נפתחת ג'ורה מפה עד אמריקה. אנחנו מודאגים!!!!!!!!!!!!!.
את בטח תגידי שלימודים זה דבר הפיך. יחסים -לא.
את בהחלט צודקת.
ובכל זאת- איך עלינו לנהוג?
להחרים את הטלפון? לסגור את המחשב?לעזוב אותה לנפשה?לא לדבר על מבחנים או שיעורי בית?
אנחנו מתוסכלים ואובדי עצות.
נשמח לשמוע את דעתך.
תודה
ענתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית
ענת זפרני03/03/2008לבנות איתה תוכנית בצורה בוגרת ואחראית
לתלות את לוח המבחנים במקום בולט
לתגבר אותה אם אפשר עם תיכוניסטית או סטודנטית שתגיע מספר פעמים בשבוע ותחזק אותה
ובפרוש להעניש
לקחת מחשב לסגור צ'טים וכו' מאוד חשוב לטפל עכשיו שלא יזרקו אותה מבית הספר בסוף השנה
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל02/03/2008
יש לי תאומות בנות 8 וילד בן 13. לאחרונה הילד החל לשלוט בהן בעריצות. הוא אומר להן מה לעשות, מרביץ להן, מזלזל בהן ועוד. דיברתי איתו, צעקתי עליו ולא עזר.
אפשר לקבל טיפים לפתרון הבעיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיטל
ענת זפרני03/03/2008מיטל היקרה
בדרך כלל אני ממליצה לא להתערב בריבים בין אחים
לתת להם להסתדר
אבל
כמו שאת מתארת הוא עושה טרור בבית
ואת זה אסור להרשות
בטח ובטח לא להרביץ
חשוב מאוד לקחת את הילד לשיחות על מנת שיקבל כלים להתמודד עם הכעס בדרכים אחרות
מאוד מאוד חשוב לא לחכות כי ככול שהוא יגדל יהיה קשה לרסן התנהגויות כאלו
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף תשומת לב???מירי27/02/2008
בשיחה השבוע עם המחנכת של ביתי בת ה-6.5 כיתה א' המחנכת טוענת כי ביתי דורשת ממנה עודף תשומת לב, לדבריה קשה לביתי לקבל מעט כי אם היא מתיחסת אליה היא דורשת יותר מידי
אז ככה, ביתי חכמה מאוד כך טוענת גם המחנכת רמת הישגיה גבוהים מאוד לילדה בכיתה א', ביתי טוענת שניגשת למורה המורה אינה מתיחסת (עונה לא כרגע, או תסתדרי לבד, את יודעת כבר לקרוא את ההוראות לבד, את לא צריכה לגשת אליי) המורה אמרה לי כי היא מצפה ממנה בגלל שהיא כבר יודעת לקרוא כי תקרא לבד את המשימה ולא תיגש אליה, הסברתי למורה שגם אם ביתי יודעת אולי זו גם הדרך שביתי רוצה מעט תשומת לב מהמורה וזו דרכה להגיע אליה, ,.
המצב גרם לירידה בהכנת המשימות בכיתה מצד ביתי מגיעה איתם הביתה, טוענת שהמורה צועקת עליה המון,פניתי בשיחה למורה ביקשתי שעל מנת לעקוב מקרוב אחר תהליכי הלימידה של ביתי והמשימות שעליה לבצע אשמח מאוד אם תציין במחברת קשר מה היו המשימות או השעורי בית אפילו אחת לשבוע בסוף או ההתחלה, לדברי המורה קשה לה ,היא אומרת והילדים אמורים לרשום לבד מהם שיעורי הבית אין לה זמן לעבור ולסמן!!!, {כעסתי מאוד) ולדעתה ביתי דורשת המון תשומת לב למרות שגם היועצת בבית הספר אמרה לה שביתי בסדר והיא לא רואה משהו חריג.
הדבר גרם לביתי החמרה רצינית בגמגום,בריחת פיפי בלילה יותר מתמיד, איננה רוצה שאדבר עם המורה (לדעתי מפחדת), החלה לזייף את חתימת המורה לגבי שיעורי הבית, מסמנת לעצמה ציון טוב בחוברת או בתרגילים בודקת לעצמה.
האם עליי לפנות שוב למנהלת (פניתי בעבר בגלל שלא הצלחתי להשיג את המורה)לא הצלחתי למצוא פתרון עם המורה לדבריה אין פתרון, ביתי צריכה לקבל את הדברים כמו שהם ותשומת לב יותר בבית (לדעתי לא חסר לה בבית מקבלת די והותר)
אני מעט חוששת להתנגש עם המורה כי זוהי השנה הראשונה והמורה עוד צריכה להמשיך שנה הבאה בכיתה ב' עם ביתי .
להחליף כיתה עם הכיתה השניה , ביתי טוענת שהמורה שם מאוד לא נחמדה.
למרות שקשקשתי המון, אודה לקבלתיעוץ או טיפ מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור לא פשוט
ענת זפרני29/02/2008שלום כיתה א'
מירי היקרה
נתחיל מכך שגם מורות הן בני אדם
ולא תמיד יש כימיה בין בני אדם
אולי הבת שלך באמת מצליחה לעורר בה, כאדם, תחושות של כעס
אבל
זה לגמרי לא רלוונטי
מקצועיות נמדדת על פי היכולת לא לפעול בהתאם לרגש אלא לידע
ולכן
בהחלט בהחלט בהחלט לערב את כולם
יש לך זכות לפנות למנהלת לבקש שיחה בנוכחות המחנכת היועצת והמנהלת
תשתדלי להגיע עם בעלך
זה ממש חיוני- התיחסותם שונה לחלוטין כשמגעים שני ההורים
תביעו את המצוקה לא ברמה של האשמה אישית כלפי המורה
אלא
איך הם כבית ספר נותנים מענה גם לילדים שצריכים קצת יותר תשומת לב אישית
תציינו שמבחינתכם אתם מטפלים בצרכים שלה בבית
ואתם רוצים שבית הספר יהיה חוויה נעימה עבורה
הייתי מציעה לכם לגשת לאיבחון אצל פסיכולוגית של ילדים
ולהגיע עם האיבחון ומסקנותיו לבית הספר
יש לכך אפקט מאוד חזק
בהצלחה ענקית
אשמח אם תעדכני
שבת שלום
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענת!!ליאת-שם בדוי26/02/2008
הייתי בהרצאה שלך במתן! היה מקסים וכל כך נהנתי!!!
תודה תודה תודה תודה לך!!
עכשיו לשאלה:
רק בנים יכולים להציע חברות?
אם אני יציע-איך הוא ייקבל את זה?
ליאת(שם בדוי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על בנים ועל בנות
ענת זפרני29/02/2008הי ליאת שם בדוי....
בטח שגם בנות יכולות
נסי לקבל את האייסי קיו שלו
ואחר כך תתכתבי איתו כמה ימים
אחרי שתתיידדו תציעי לו
תכתבי לי איך היה
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהלי26/02/2008
חיךע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
לי26/02/2008ענקית על הרצאה מאלפת בקבוצת הורים בשוהם
אין עלייך!! מצחיקה חכמה יפה ושנונה
התאהבנו!!!!
מעריכים מאוד
כל החבר'ה
ומחכים לקבוצת המשך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה בית ספר לשלוח את הילדגבי25/02/2008
ענת שלום: הננו משפחה שומרת שבת,בני בן ה-11 וחצי לומד בכתה ו' בבית ספר ממלכתי דתי ובשנה הבאה עתיד ללמוד בישיבה תיכונית.הוא התקבל ל-2 הישיבות שנמצאות בעיר מגורינו.ישיבה אחת ותיקה ,מוסד המוני וסטנדרטי. הישיבה השניה חדשה וצומחת,דוגלת בשיטה של 2 כיתות בלבד לשכבה,להגיע לכל ילד בהתאם לצרכיו האישיים,יחס אישי, ילדים מבית טוב. אני מאוד מעונינת שבני ילמד בישיבה ה"חדשה" אך הוא אינו מעונין והטיעון שלו הינו נטו חברתי. הוא טוען שכולם שם "חנונים" והוא אינו רוצה ללמוד בבית ספר זה. אני עוברת איתו מאבקים קשים, אני מרגישה שהוא עושה עלי מניפולציות קשות. בבקשה עזרי לי ואמרי לי: מי צריך להחליט היכן הילד ילמד, הילד או הוריו. אני ממש בוכה מזה יום יום. מאוד חשוב לי שהוא ילמד בישיבה החדשה ונראה לי שאם אוותר לו וארשום אותו לישיבה השניה שבה הוא מעונין, זה יהיה כישלון שלי והוא ינצל מצב זה להשגת דברים נוספים בהמשך השנים. אני נחושה לא לוותר לו. מחר יש לו פעילות לגיבוש של מספר שעות אחה"צ והוא מסרב בכל תוקף להשתתף. עזרי לי, אני מחכה לתשובתך בהקדם. תודה רבה מאוד. הייתי בהרצאתך השבוע בבית דני בתל אביב ונהנתי מכל רגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גבי
ענת זפרני25/02/2008דילמה קשה.
תראי, אני הייתי לוקחת את הילד לשיחה ואומרת לו
שהוא קובע!!!!!!!
אבל
לפני שיקבל החלטה את רוצה
א. שישמע את היתרונות של כל ישיבה
ב. ילך מחר להשתתף בפעילות
ואחר כך - כל החלטה שלו - תתקבל
מנסיוני, ילדים צריכם חברים לפחות כמו בית ספר ולימודים
אם תתחילי באנטי - זה יתבטא גם בלימודים ואז גם תפסידי את הקטע הלימודי וגם את החברים
נסי בטוב
לפעמים בדרכים נעימות אפשר להגיע להסכמים
כמו למשל - תתחיל בישיבה החדשה ואם עד חנוכה תחליט שלא מתאים - נעביר אותך
בהצלחה ענקית
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה גדולהההההה!!!!!!!שיר ומאי24/02/2008
ביום שבת את הרצית במתן ואנחנו ההינו נוככות בהרצאה
אנחנו חייבות להודות ההרצאה הייתה מדהימה אין מה לומר!
בהתחלה אנו וכל שאר הבנות חשבנו שהולכת להיות הרצאה משעממת כמו כל ההרצאות אבל גילנו שזה בדיוק להפך ההרצאה היתה מעניינת ומשעשעת
אנו חייבות להגיד לך תודה אבל יש לנו כמה שאלות אלייך שלא אעזנו לשאול מול ההורים ושאר הילדים :
א.בזמן האחרון לאחת מאיתנו יש כאב ראש אבל לא סתם אלא שהוא בא והולך כל הזמן. אנו רוצות לדעת אם זה סימן כל שהוא או שזה סתם כאבים? אם זה סימן אז למה ?
ב.אני מפחדת מלקבל מחזור ומזה שאולי יגלו את זה בכיתה ואולי יצחקו על זה ! מה לעשות אני לא יודעת?
ג.אם מופיע לי מחזור בקיץ איך אני נכנסת לבריכה או לים?
ד.אני רוצה להיות יותר מקובלת מכיוון שאני מרגישה לא כל כך שייכת לקבוצה שבה אני נמצאת! מה לעשות? (למרות שיש לי מבניהם 2-3 מחברות)
ה. אם קיבלתי מחזור ואני מתביישת בזה אבל לאמא שלי כבר סיפרתי אבל אני חייבת לספר למישהו ואני לא יודעת למי אז למי כדאי לי לספר ולמה?כדאי לי לספר לחברות שלי?
ו.אני מפחדת שבעוד כמה שנים יגלו שאני בטולה?(אני מפחדת שאני יהיה בטולה.) מה לעשות?
ז.אם אני אקבל מחזור איך אני יכולה לספר את זה לאמא שלי ולבקש ממנה תחבושת?
ח.אם מקבלים מחזור וצריך תחבושת אז בהתחלה לא יודעים בדיוק איך לשים אותה למרות כל ההרצאות אז אין מי שיעזור חוץ מאמא אז זה קצת מבייש שהיא תעזור והכל מה עושים? זה לא נעים!?
ט.כשיש מחזור אז בשירותים כשמנגבים אז זה לא כואב? והדם שנהיה על הנייר לא נכנס לפוט?
אז שוב תודה רבה על ההרצאה של אתמול!
נשמח אם תעני כמה שיותר מהר
בתודה מראש מאי ושיר.
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מקסימות אתן!!!!
ענת זפרני25/02/2008עשיתן לי את הערב
גם אני מאוד נהניתי
בכלל, ערב של "בנות אמהות פוגשות את גיל ההתבגרות" הוא הערב של ההרצאה הכי מיוחד בעיני!!
לגבי השאלות:
1. כאבי ראש חייבים לבדוק. אולי צריך משקפיים. אולי יש לחץ מאחד האיברים - חייבים לספר לאמא לגשת לרופא ולבדוק. בבקשה אל תחכו שיעבור. עדיף לבדוק.
2. מחזור הוא אישי. חוץ ממך אף אחד, אני חוזרת, אף אחד או אחת לא צריכים לדעת!!! שתפי את אמא וזהו. יש לנו דברים פרטיים ווסת הוא אחד מהם.
3. בימים של המחזור בדרך כלל בנות נמנעות מלהכנס למים ואם כן הן מקפידות ללבוש מעל בגד הים (שעליו שמים את התחבושת) מכנסון קצר - כך לא רואים ולא נבוכים.
4. אם היתה לי אבקת קסמים למקובלות חברתית הייתי מליונרית..... מה שצריך זה לחפש את האנשים שאוהבים אותך כמו שאת לאהוב את עצמך ולדעת שלמקובלות יש המון עבודה הן כל הזמן צריכות להיות בעניינים ואף פעם לא בטוחות מי רוצה להיות חברה שלהם על אמת ומי רוצה סתם להנות מהמעמד שלהן.... תשמחי בכיף עם שתי החברות האמיתיות שלך ותהיי מקובלת בעיני עצמך ופתאום תראי שגם בעיני אחרים את מקובלת.
5. למי שתרגישי הכי בנוח לשתף וגם אם לא תשתפי אף אחד זה ממש בסדר!!(הנה, שיתפת אותי..)
6. בגילך - את אמורה להיות בתולה. וכשיהיה צורך נדבר על זה שוב בעוד כמה שנים
7. בצורה הכי גלויה- אמא קיבלתי וסת ואני צריכה תחבושות. זהו. אמא שלך לא תהיה המומה - היא כבר קיבלה.....
8. מנסים עם עוד תחבושת ובסוף מצליחהים זה לא קורס באונ יברסיטה פעם פעמיים ואת יודעת
ב ד י ו ק רב איך משמתמשים ממש אל תדאגי. זה קלי קלות.
9. ממש לא כואב וממש לא נכנס לאף מקום.
העונג כולו שלי
להתראות
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקובלות בכיתהאיריס22/02/2008
ענת שלום, השתתפתי בהרצאה שלך בבית דני היה מדהיםםםםםםםםםם
1. הזכרת ספרים בנושא מיניות של בני נוער אשמח לקבל את השם המלא של הספרונים
2. אני זקוקה לסיפור קצר להקריא לילדי כיתה ו' בנושא מקובלות בכיתה/חרם בכיתה/
מלכת הכיתה כל דבר בנושא של מקובל בחברה ונידוי חבר מהחברה/או מהכתה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי איריס
ענת זפרני25/02/2008תודה רבה על המחמאה!!
נעים לי לשמוע שנהנית
לגבי הספרים
"המדריך למתבגר" של דר' עמוס בר ודליה רוזין
יש לפי גילאים
בנוגע לחרם
יש גם את הסידרה של "גלי" של סמדר שיר
וגם את "יד הפלא" שהוא מקסים מקסים ומקסים
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטליןמאיה22/02/2008
היי ענת.
מ
בתי בת ה15 לומדת בכיתה י. לאחרונה נודע לי שהיא מאוד לא שקטה בכיתה. גם ציוניה לגמרי לא בשמיים. היא אומנם מתכוננת למבחנים אך אינה מצליחה לחוות הצלחות.
אבחון שעשינו לה הראה שיש בעיה מסוימת של קשב וריכוז.
מה דעתך על לקיחת long acting ריטלין?
מחד -אני חוששת מהעניין. בעיקר מתופעות הלוואי.
מאידך- אומרים לי שזה מאוד יכול לעזור לה להתמקד, להתרכז, אולי להאמין בעצמה ולהצליח.
אשמח לשמוע את חוות דעתך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בעד
ענת זפרני25/02/2008דמייני שלקחו 4 תחנות רדיו, כל אחת משדרת מוזיקה אחרת וחיברו לך עם אוזניות לראש
יש אפשרות להתרכז?!
התשובה היא לא
ולכן- ריטלין לילדים שיש להם הפרעת קשב וריכוז היא הצלה
צריך ללכת בהתאם להנחיות בהדרגה במינון ולזכור שגם אם ריטלין לא עוזר יש תרופות נוספות מאותה קבוצה כמו הקונצרטה
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין
ש08/03/2008הבן שלי בכיתה ב' ולוקח כדור אחד ביום והתוצאות פשוט מדהימות שזה לא יתואר פתאום כל המחמאות והציונים הכי טובים מתקבלים
יש לציין שהם ילדים מאוד מאוד חכמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת...=>21/02/2008
שאלה קצת לא קשורה..
למה החלטת להיות פסיכולוגית,ולעבוד בתחום החינוךך?
ואיךךךךךךךךךךך בדיוקקקקקקקק אתתתתתת מבבבבבביייינננננננננננההההההההההה אותנו(נוער) כ ל כ ך טוב????????????????????
לילה טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גם לך....
ענת זפרני25/02/2008מי שאוהב אנשים
וסקרן ובאמת מתחבר לאחר
מתאים לפסיכולוגיה
ולי- יש מתנת אל - לעסוק במה שאני הכי אוהבת - גיל ההתבגרות
כנראה שזה סוד הקסם
תודה!!!
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)