מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציציליאור20/02/2008
אמרו לי שאם עושים מסאז לציצי הוא גדל יותר זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא!! ממש לא.
ענת זפרני25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתמודדים ?קרין20/02/2008
איך מתמודדים עם ילדה בת 5 שלכל בקשה עונה לא!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הססכמים
ענת זפרני25/02/2008מסכמים איתה מה היא כן מוכנה לעשות
וכל היתר מוותרים
לפעמים , לא שווה לילד לריב כשאין לו פייט בק - כשלא מתעקשים בחזרה
נסי וספרי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלת..קורל19/02/2008
היי ענת,
אני בת 16 וחצי ומאז שאני זוכרת את עצמי היו לי חיכוחים עם אימי סביב נושא אחד- הניקיון!
אני ממש מתוסכלת.. כל יום זה סיוט! אמא שלי חוזרת מהעבודה אחה"צ בסביבות 5 וחצי וגם אני חוזרת די מאוחר בסביבות 3-4, ואני בתקופה ממש לחוצה עם מלאת בגרויות ומבחנים. אני בכל זאת כן מנסה לספק אותה, אבל שום דבר שאני עושה לא ממש מספק אותה. היא לא מבינה שיש לי חיים!!
הבעייה הזאת כ"כ מכבידה עליי וניסיתי לדבר איתה על זה אינספור פעמים וכל פעם המצב חוזר חלילה! נקודה שאני חייבת להבהיר היא שאמא שלי ממש לא מסודרת בעצמה- כל הבית מבולגן ומלוכלך! אפילו שאני כן מנסה לשמור על הסדר אני מתייאשת- כי כולם פשוט בלאגניסטים! נמאס לי כבר, כל שבוע אנחנו רבות על זה.. אני חוזרת מהבי"ס ב-4 מותשת אחרי הליכה של חצי שעה, ופשוט אין לי כוח לסדר את כל הבלאגן שכל הבית הזה עושה.. שהיא נכנסת להתקפי הזעם שלה עליי היא מתחילה לדבר אלי באופן ממש משפיל כמו: "רק לאכול את יודעת" (ההערה הזאת כ"כ מורידה לי את הבטחון והיא יודעת שעניין המשקל שלי מאוד מטריד אותי והיא ממשיכה למרות שאמרתי לה!) או "את מגעילה\ עצלנית\ דוחה\ איכסה.." "כשאני הייתי בגילך הייתי בלה בלה בלה בלה בלה" "יש לי חרא של ילדים" ועוד ועוד. המצב המשפיל הזה גורם לי אוטומטית פשוט לא לדבר איתה וכך אנו ברוגז לשבוע בערך, משלימות ליום וחוזרות להיות ברוגז. אני כבר רואה את השנאה שלה בעניים. איך שהיא מדברת עלי בפני סבתא שלי: "רק הקטנה עוזרת. היא כזאת נשמה ובלה בלה בלה, ולעומתה הגדולה לא מזיזה אצבע" (זה מה זה לא נכון!) או לחברה שלי שבאה אלי: " ***** גם את כזאת עצלנית, לא עושה כלום בבית כמוה?" כ"כ הרבה פעמים ניסיתי לדבר איתה והיא לא הבינה.. הבטחון שלי כ"כ נופל בגללה.. זה כ"כ מעציב אותי אבל אני יודעת כבר שפשוט אין מה לעשות! יש עוד כ"כ הרבה פרטים אבל אני לא ימשיך לחפור לך פה..
עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב ששפכתי את זה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב כואב
ענת זפרני19/02/2008כשאנחנו לא יכולים לשנות את הסביבה, וזה מה שקורה בדרך כלל, אנחנו מתמקדים במה שאנחנו כן יכולים לעשות.
ואת יכולה לקבל החלטה - שאת מסדרת ומארגנת לעצמך סדר יום שכולל גם עזרה בבית - בדיוק כמה שאת מסוגלת לתת וכמה שיש לך כוח באותו היום.
ממקום של שלמות פנימית יהיה לך יותר קל לא לריב
אז היא תצעק
במילא היא צועקת
כמו שכתבת - בלי קשר למה שקורה
ואת תמשיכי להתנהג כרגיל
בלי לענות ובלי להתווכח
יש כוח ענק לשתיקה
בטח בעת "התקף זעם" כמו שכתבת
נסי כך שבועיים ותכתבי לי איך הולך
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריבה מתמשכתשמואל19/02/2008
בנינו בין 14.5 מתעלם מאיתנו מזה חמישה ימים. מסתגר בחדרו, לא מופיע לארוחות, לא הולך לבי"ס ולא לומד בבית, מגיח בלילות או בהעדרנו מהבית כדי לאכול או להשתמש במחשב וזהו. לא מוכן לדבר איתנו או לשמוע בקולנו.
הדבר קרה כבר לפני כמה חודשים ואז לקח לו שישה שבועות לחזור לחיים נורמליים וגם זה בעזרת תווך של חבר שלנו ששוחח איתו כמה פעמים.
מה את מציע לנו לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
ענת זפרני19/02/2008האם בעקבות ריב?
אם כן - אז לא לדאוג, לוקח זמן עד שהאגו מפשיר והוא מרגיש בנוח לחזור לנורמאלי
אם לא בשל ריב - אלא סתם כך - מיידי לערב איש מקצוע
כי
יכול להיות חלילה מצב לחץ חיצוני שהוא חשוף אליו
יכול להיות ושוב חלילה התקף פסיכוטי
יכול להיות שהוא לוקח סמים
ויכול להיות שאין לו כלים לדבר איתכם
ולכן= בצורה ברורה להציב גבול ולקחת לאיש מקצוע
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתמודדים?רונית18/02/2008
אני לעיתים רואה (בסתר) שביתי מספרת דברים שלא ממש נכונים, אני מניחה שיש לזה סיבות ( מוצדקות או לא...) ואני חוששת שיתיחסו אליה כאל לא אמינה .
אני מניחה שגם חברותיה פה ושם מעגלות פינות ומייפות את המציאות, ולא מתארות אותה כפי שהיא.
הרי אין ספק שמי שאומר שאינו משקר פה ושם כבר שיקר...
מדובר בדברים פעוטים ולא מהותיים כמו שקניתי לה 3 חולצות ובפועל קניתי רק 2 או שהקליטה תוכנית כאשר אין לנו בכלל מקלט...
יש לה חברות נהדרות, אוהבות אותה, היא תלמידה טובה ולא חסר לה דבר מבחינה חומרית ורגשית,
למה זה מטריד אותי ?
האם אכן התופעה נפוצה וידועה ואיך מתמודדים איתה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין הגזמה לשקר
ענת זפרני18/02/2008הבת שלך לא משקרת
הבת שלך מגזימה - מעגלת פינות כלפי מעלה
וזה כל כך מצחיק וחמוד
שאני ממש מבקשת ממך לא להתערב
אם היתה פה בעיה של המצאת מציאות מחדש (דברים שכלל לא קרו והיא מספרת ומאמינה!!) אז הייתי מוטרדת אבל מלהגדיל את הקנייה בחולצה או הקלטה בוידאו וירטואלי - תרגיעי.
יש להם צורך עז ברושם בגיל הזה
יצירת רושם
והיא למדה טריק
כל עוד החברות לא מוכיחות אותה
דעי שגם הן מעגלות פינות כלפי מעלה
זזה הגיל
רק כשהיא מדברת כך מולך 0 את יכולה להעיר לה
כל היתר
שלה
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת....
רונית21/02/2008אני פוחדת שיעלו עליה ויתחייסו אליה כאל לא אמינה ואז תמיד יחשבו שהיא כזו... והיא לא תמיד כזו... רק מידי פעם ואין לי ספק שגם האחרות בטח פה ושם כך
את מקסימה ומרגיעה
ובכל זאת מפחיד אותי... הנושא..
אז -
איך מתמודדים עם זה? איך מסבירים את זה ? הרי המידע שיש לי נעשה גם הוא שלא ב"יושר"...
איך מתחילים עם שיחה כזו שלא תשמע מבקרת ומוכיחה אלא חברית מהלב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ענת זפרני25/02/2008שוב
תני לה לחוות בעצמה את התוצאות של ההתנהגויות שלה
ותשדרי לה כל הזמן שאת סומכת עליה שהיא יודעת איך צריך להתנהג וכמה שאת גאה בה
אל תתני במה לשקרים
ואל תתני לדימויים הקטסטרופליים (מה יגידו יחרימו אותה וכו') לקלקל לך את מערכת היחסים איתה
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..=>18/02/2008
היי ענת.
אני בת 14 ותחום הפסיכולוגייה מאוד מעניין אותי,אני קוראת הרבה ספרים מאמרים וכו'
רציתי לדעת אם את מכירה אולי מקום לנוער בגילי שבו מלמדים על פסיכולוגיה?
תודה על התשובה,יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענת זפרני18/02/2008איפה את גרה?
כמעט בכל אזורי המגורים בארץ יש קורסים להעשרה שאליהם מגיעים כל מיני אנשים ללמוד תחומים שמעניינים אותם
יש את המרכזים של אשכול פיס - ששם יש חוגי פסיכולוגיה לנוער
יש באוניברסיטאות לימודי העשרה
ויש גם כל מיני הרצאות מזדמנות של מרצים של פעם בחודש הרצאה
למשל - בבית ציוני אמריקה בתל אביב יש פעם בחודש הרצאה של פסיכולוג
תתקשרי ותבררי
בהצלחה
ענת זפרני
נ.ב.
תקראי את הספר של דר' יורם יובל "סערת נפש" - חובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת..
=>19/02/2008תודה על התשובה המהירה,אני גרה בחולון,את אולי יכולה להפנות אותי למקום מסויים? כי כל המקומות שאני ביררתי זה מגיל 16:(
אני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור:-)
אגב,קראיתי את הספר סערת נפש של יורם יובל וגם את מה זאת אהבה....שניהם מדהימים,אבל סערת נפש יותר...חח לא משנה.
יש עוד ספרים שאני יכולה להציע לי?..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ענת זפרני19/02/2008יש את הקתדרה העממית בחולון בבת ים תבררי שם
בנוסף יש בהמשך ההודעות קורס שנפתח בכפר סבא = תסתכלי כמה הודעות קודם
ספרים זו אהבה ענקית בחיים שלי בשמחה אמליץ לך:
1. עמיה ליבליך - סדר נשים - מקסים מקסים מקסים על נשים והכל דרך מקרים
2. ורוניקה מחליטה למות - פאולו קולו - על מה זה בעצם בית חולים לחולי נפש - מומלץ!!!!!
3. תמונות פסיכולוגיות - ניצה אייל - ספר מתנה מרתק מבוסס על מקרים ותובנות בחיים
4. באדולינה - גבי ניצן - על אפסות ורכושנות האדם
5. אייל עמית - כושי בלאנטיס =- על משמעות הקיום והתפקיד שלנו בעולם הזה - חכם מצחיק ושנון
תהני
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
=>20/02/2008תודה.
ובכלל תודה לך שפתחת פורום כזה מקסים,ושאת פה בשביל נוער ומבוגרים כאחד.
המשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדידותקרין18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה קרה??
ענת זפרני18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
קרין20/02/2008אני מרגישה שאני לבד אין לי אף אחד בעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מתוקה..
=>20/02/2008בנתיים עד שנעת תענה לך,אני פה בשבילך..
רוצה לשתף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- את פשוט מקסימה ישר כוחקרין18/02/2008
מחמם את הלב לראות את מידת הרצינות שלךבנסיון לעזור ולפתור בעיות ומצוקות של הנוער ובכלל
ישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשית לי את הערב - תודה לך!!!
ענת זפרני18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה......17/02/2008
אין לי ביטחון עצמי... אני חושבת שאני מכוערת ובנים לא יסתכלו עליי ואני שעירה!
רוצה למות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענת זפרני18/02/2008אז ככה
קודם כל בת כמה את?
למה את חושבת שאת מכוערת?
ומה את עושה כדי להתמודד עם עודף השיער?
לפני שתעני לי אני רוצה שתדעי כמה דברים חשובים:
רוב המתבגרים לא מתים על עצמם.
קחי את מלכת הכיתה, הפצצה הכי מדהימה - תשאלי אותה והיא תגיד לך שיש לה מלא דברים שהיא בשמחה היתה משנה....
כי
בגיל שלכם הגוף משתנה - והשינוי קורה לאט לאט ולא תמיד במקביל : ציצים גדולים וגוף קטן פנים עגולות וגוף רזה וכו' וקשה לכם עם ההורמונים החצ'קונים והשיער.... אז תסתכלי קצת מסביב ותראי שרוב הבנות
ור ו ב ה ב נ י ם!!!!
לא נראים כוכבי טלויזיה
לכוווולם יש חצ'קונים שיער מקורזל עודף זיעה ולעיתים גם משקל ורובכם מפוצצים חצ'קונים ושואלים את עצמכם מתי יהיה לי חבר/ה
בנתיים
קני לך שתי חולצות יפות שיושבות עלייך מדהים
שני זוגות מכנסיים/צאית מדליקים
ותקפידי על איפור חפיפה ואביזרים (תיק נעליים צעיף עגילים)
תסתכלי על עצמך בראי ותגידי לעצמך שאת פשוט מדהימה ומי שלא יכול לראות את זה - מפסיד!!
וצאי לעולם כמו ענקית
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתמודדים עם שקרים?אמא מודאגת...17/02/2008
ביתי בת 12, נאה, חכמה ומקובלת בחברה... גם מבחינה חומרית לא חסר לה דבר ואולי אף ההיפך...אולם מהצד אני נתקלת לא אחת בשקרים שהיא מספרת, (גם לנו כהורים אך גם לחברותיה ) ואני לא ממש רואה סיבה מדוע היא צריכה לעשות זאת?
איך אפשר להסביר לה בצורה נכונה, לא בקורתית את הצורך בלשקר פחות?
האם יש מצב שילד משקר ולא מודע לכך שהוא משקר? ואיך ניתן לבדוק זאת ?
לדעתי אדם שייתפס בשקר - אח"כ לא יאמינו לו וקשה יהיה להסתדר איתו מפאת חוסר האמון, חבל כי כעת יש לה שפע חברות.
או אולי אני טועה ונכון הוא - כפי שיש הטוענים - "לשקר זה לא רע" ומי שעושה זאת במומחיות הוא אחד שיודע "להסתדר בחיים" ???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרטי
ענת זפרני18/02/2008בבקשה תפרטי בנוגע לשקרים
לא ברור לי האם מדובר בהגזמות (ראי תשובה קודמת)
או שמדובר בשקרים אובססיביים
אם אכן מדובר במהלך עקבי
יש טיפול
יש צורך לגשת לאיבחון אצל פסיכולוגית קלינית של ילדים ונוער
ולקבל כלים להתמודדות ושינוי הדפוס
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלחתי כתובת מייל שגוייה במייל הקודםרונית16/02/2008
שלום
שלחתי כתובת מייל שגוייה במייל הקודם
אשמח אם תעדכנו
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גבולות קלאסית
ענת זפרני16/02/2008היי רונית
המכתב שלך נוגע ללב
תראי, יש מחקר שמראה שילדים מעזים לעשות מרד כשהם בטוחים באהבת הוריהם
לדעתי - זה נכון ביותר
כלומר - הבת שלכם מרשה לעצמה להגיד לכם משפטים כמו "אנילא אוהבת אותכם" וכו' דווקא ממקום מאוד בטוח אצלכם.
השאלה היא איך אתם מגיבים?
אני מזהה קצת יותר מדי נסיון לרצות
קצת פחות מדי גבולות
אין דבר כזה לשקר!!! לא יהיה יותר!!
פעם אחת שאתם תופסים אותה משקרת (כמו עם המועדונים) תהיה סנקציה של חודש או יותר פלאפון !! אין דרך אחרת מאשר להקפיד על כללים ולשמר אצלכם את תחושת השליטה
כל כמה שזה ישמע הפוך - היא תלמד להעריך אתכם= דווקא מתוך הגבולות צומח כבוד ומשם ניתן להעלות חזרה את היחסים למסגרת הורית יציבה עקבית וסמכותית.
בנוגע להערות שלה - הייתי מציעה לכם להגיב במשפטים כמו"אנחנו ההורים שלך, אנחנו אוהבים אותך, את יכולה לבחור להרגיש מה שאת רוצה כלפינו" וזהו
עשו לעצמכם גראפיטי על המקרר "אנחנו לא נעלבים מהילדים שלנו" - כי בגיל הזה הם מתמחים בלהעליב.
ומצליח לה!!
כמה היא מאיימת עליכם עם כל ההורים של החברים האחרים
תעשי לי טובה, אינ לא מכירה הרבה הורים קומיקאים
ממש בכוון של "הדשא של השכן" - ואתם משתפי פעולה אקטיבים איתה
בקיצור
אתם זה מה שיש לה
ואתם מדהימים
ככה תשדרו
ככה יקלט
בהצלחה ענקית
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת תודה רבה את נהדרת
רונית17/02/2008ענת
מאוד חיזקת את הרגשתינו
תודה רבה
נפעל בהמלצתך
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציונים נמוכיםגפן12/02/2008
שלום, אני גרוש וגרושתי מטפלת בילדינו בני 13 ו-17 שני ילדי אינם משקיעים בלימודים, גרושתי אינה מתערבת בכלך ואינה עושה כל מאמץ לעזור להם בטענה כי אין מה להילחם בהם, אני חושש שלא יסיימו את בית הספר עם ת. בגרות משום שגרושתי מתעצלת לעבוד איתם, שניהם עובדים, מחסירי ימי לימוד, מאחרים לבית הספר ואיני יכול לעקוב אחריהם כל הזמן, מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שליטה
ענת זפרני16/02/2008שלום גפן
סליחה על עיכוב במתן התשובה
אני חושבת שכשאין שליטה אז אין אפשרות מרחוק לתת הוראות
אולי כדאי להציע לגרושתך טיפול משפחתי על מנת להכניס אדם נוסף שיפקח על המערכת?
דרך נוספת ז ה לשמור על ערוצי תקשורת פתוחים עם הילדים כך שבדרכי נועם תוכלו להגיע לנושא הלימודים בדרך נעימה
מאוד חשוב לזכור שלימודים זה הפיך ויחסים לא
אפשר לעשות בגרו ת בגיל מאוחר ולשקם יחסים קצת יותר קשה....
כתוב לי על כל אחד מהילדים בנפרד שאוכל לתת לך טיפים לתקשורת טובה איתם
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כעסגל10/02/2008
שלום, בתי בת 12 זועפת וכועסת, מהרגע שהיא נכנסת הביתה היא מסתגרת בחדרה, יושבת מול המחשב במסנג'ר ולא יוצאת אפילו לאכול ארוחת ערב, התופעה קיימת מתחילת השנה ואני קצת מודאגת מכך, האם להניח לה או לנסות לשאול עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחזר אחריה
ענת זפרני11/02/2008קשה לה והיא ממדרת אותך
אז נסי למצא נקודות של זמן במהלך השבוע
למשל - שישי אחר הצהריים או איזה ערב
ותיזמי משהו איתה
לראות סרט ביחד בוידאו
לצעוד מסביב לשכונה
סתם להכין עוגה ביחד
ברוב הפעמים משהו גורם להם לרצות להצטרף ואז לספר לה על עצמך מה קורה קשקושים ולאט לאט בקצב שלה לאפשר לה להדבר ולשתף
לאט אבל בטוח
עובד!!!!
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתבגרים שרוצים להצליח בעצמםרחל06/02/2008
בחודש פברואר נפתחת קבוצה מטעם עריית כפר - סבא לאימון אישי עבור מתבגרים שמבקשים להצליח בעצמם בתחום בו הם אינם חווים הצלחה.
הקבוצה תפגש במרכז "בן צבי" במסגרת האקדמיה הצעירה של עריית כפ"ס.
המעוניינים בפרטים יכולים לפנות אלי באי - מייל או בטלפון: 0545300490, או למרכז המידע של הערייה: 097640820
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישר כח!!!! ובהצלחה.
ענת זפרני11/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנאה בין בני זוגשיר04/02/2008
חבר שלי קנאי בצורה קיצונית איך אני יכולה להתמודד עם זה? אני אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו ונדמה לי כי ניסיתי הכל...מהסברים שאני רוצה אותו ורק אותו ועד שלא יהיו לי ידידים ואין כלום לא עוזר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות ברורים
ענת זפרני11/02/2008היי שיר
תציבי לו גבול ברזל
אם אתה רוצה להיות איתי יהיו לי גם ידידים ואם לא מתאים אז יאללה ביי....
אם הוא באמת אוהב אותך
ובאמת רוצה לבנות איתך מערכת יחסים זוגית טובה וחברית
הוא יצטרך ללמוד לסמוך עלייך
ואם לא
והוא לא מסוגל
אז יפה שעה אחת קודם = להיפרד
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)