מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלכוהולליאור16/04/2008
אני בכיתה י' ושבוע הבא מתקיימת מסיבה שכבתית..
יהיה שם מוזיקה, אלכוהול, וסיגריות..
כל מי שמגיע לשם משתכר ועושה שטויות..אני לא מתחברת לזה כל כך.
מצד אחד מי שלא שם - חננה
מצד אחר אני יודעת שלא ארגיש בנוח כי אני לא רוצה להשתכר..אני אוהבת לשלוט בעצמי!
מה להגיד שישאלו אותי למה לא באתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה המקסימה
ענת זפרני23/04/2008איזה חמודה את!!! אני מבינה אותך מאוד
תראי יש שתי אפשרויות:
א. להגיד את האמת - לא בראש שלי על המסיבה וללכת עם התחושות שלך בגאווה, לדעתי תופתעי לראות שאת לא היחידה - מבטיחה לך!!\
ב. ללכת - להחזיק פחית בירה ביד - ולא לשתות רק בכאילו ואחרי חצי שעה לעוף משם
ספרי לי מה בחרת
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעסקות עם איבר מיןליאור16/04/2008
ביתי בת ה- 7 נוהגת להתעסק עם איבר מינה.
אתמול נכנסתי לחדרה וראיתי אותה יושבת על המיטה עם רגליים מפוסקות ומכניסה טוש לפיפי
נבהלתי ושאלתי אותה מה הוא עושה היא ענתה לי במבוכה רבה "סתם משחק.."
אני עדיין בשוק! בגיל כזה להכניס דברים לאיבר מין?
זו לא הפעם הראשונה שיש לי חשד שהיא מתעסקת עם איבר מינה..
לא מזמן באה אלייה חברה ושתיהן שכבו זו על גבי זו והתכחכו.
אח"כ הן הורידו את התחתונים וביתי ליטפה את איבר מינה של חברתה ושיחקה עם הדגדגן שלה!
כמובן שהן לא ידעו שראיתי צפיתי מהצד.
חשוב לציין שזה לא כל יום..זה פעם בשבועיים.
האם לאסור עלייה להיפגש עם החברה הזו?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר בלי פאניקה
ענת זפרני23/04/2008מיה היקרה
בתך בגיל שבו היא מגלה את גופה ואת ההנאה שניתן להפיק מאוננות
מאוד חשוב לא ליצור אסוציאציה שלילית עם הנאה מינית
לזמן אותה לשיחה
אני רוצה לדבר איתך על הגוף שלנו(שלנו!!) לכל אדם יש איברים מוצנעים (ותדגישי מהם) שהוא נהנה מהם אבל רק בפרטיות בלי לחשוף ובלי לשחק עם חברים או להכניס דברים מסוכנים לתוכו
זהו.
תני לה להפנים את המסר שמותר לה להנות מעצמה בלי לפצוע ובלי לשתף חברים בגיל הזה
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתר אינטרנט ילדה בת 10הגר13/04/2008
שלום
תודה על תגובתך, אני אכן אבדוק עם איש המחשבים
הנושא מדיר שינה מעיני האם לדעתך אני צריכה לומר לבתי שראיתי שהיא חיפשה באתר . או פשוט להתעלם מזה שראיתי ופשוט לשוחח עימה בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגר היקרה
ענת זפרני23/04/2008כרגע להניח לנושא לדבר איתה בהמשך על גלישה בטוחה ועל אתרי מין באופן כללי בלי להאשים
חג שמח
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתרי אינטרנט-בת 10הגר11/04/2008
שלום ענת
בתי בת ה-10 נמצאת הרבה ליד המחשב , מידי פעם אני מגיעה אליה כדי לבדוק ולדעת מה היא עושה , לאילו אתרים היא נכנסת ותמיד היא אומרת לי שהיא משחקת.
היום במקרה ישבתי ליד המחשב וכאשר חיפשתי משהו בגוגל גיליתי שבין רשימת החיפושים נמצא גם אתר "מין מזדמן" , קיבלתי חום , כי הבנתי שהיא משוטטת לה בנוסף למשחקים גם באתרים מהסוג הנ"ל.
אודה לך באם תודיעני כיצד עלי לפעול? האם לשוחח עימה? האם להתעלם ולהמשיך לעקוב אחריה?
איני מתמצאת במחשב ואני ממש בהלם ומאוד מוטרדת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב ביותר
ענת זפרני12/04/2008אני מצרפת טלפון של איש מקצוע שמגיע הביתה ונותן הדרכה להורים בנוגע לגלישה בטוחה ומעקב אחרי אתרים והיסטוריה
לדעתי - זו חובה
אני בעד שימוש במחשב כל עוד השימוש תחת כללים מאוד ברורים של מותר ואסור
בהצלחה
ענת זפרני
שם איש המקצוע בני- 050-7203365
חשוב לדבר עם הילדה בעדינות ולא לתקוף כדי לא ליצור קשר בין מין למשהו נוראי
חשוב להסביר שמדובר על סרטים ותמונות לא אמיתיות שאנשים שרוצים למשוך תשומת לב של הגולשים והולכים על איברים מוגדלים וכל מיני תנוחות מוזרות
להסביר לה שמין זה דבר מאוד יפה ומיוחד אבל - של מבוגרים ולא של ילדים וכשהיא תגדל ותמצא לעצמה מישהו שיאהב אותה והיא אותו יהיה להם נעים להיות שם אבל - ותחזרי על זה של מבוגרים!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני בן 12 ואין לו חבריםאמירה10/04/2008
בני בן 12 ואין לו חברים שמתקשרים אליו או באים אלינו וגם הוא לא מתקשר ולא כ"כ רוצה ללכת לחברים זה מאד מדאיג אותי . מה עושים? לציין שבני תלמיד מאד טוב בלימודים ומוערך ע"י המורים . הבן שלי כל הזמן רואה טלויזיה ,משחק במחשב או בלגו ולא יוצא החוצה הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מספיק חברים
חלי ברק שטיין22/04/2008אמירה, אני מבינה שאת דואגת. מה שרציתי לברר אם זה תמיד היה ככה או שזו תופעה חדשה. אם זה ותיק אז אולי יש לו בעיה חברתית וכדאי לפנות לטיפול לברר יותר לעומק מה קורה. אם זה חדש אז הסתגרות מסוימת מאוד אופינית לגיל.
חשוב שתבדקי אם הוא עצמו מוטרד בנושא או רק את, יתכן ואת מוטרדת יותר ממנו.
את יכולה לקרא עוד בנושא בכל ספר על גיל ההתבגרות, וגם בפרק בנושא בספר שלי 'תקשיבו לי רגע' www.hebpsy.net/barak
אשמח לשמוע עוד, בהצלחה חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלישה באינטרנטדניאל08/04/2008
שלום ענת, רציתי לדעת מהי דעתך על גלישה חופשית באינטרנט לילד בן 10, אני לא נמצאת במעקב אחריו כל הזמן, אני מצד אחד סומכת עליו ומצד שני קצת יחוששת כי הוא המון זמן מול המחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכה להורים
ענת זפרני08/04/2008אני מצרפת טלפון של איש מקצוע שמגיע הביתה ונותן הדרכה להורים בנוגע לגלישה בטוחה ומעקב אחרי אתרים והיסטוריה
לדעתי - זו חובה
אני בעד שימוש במחשב כל עוד השימוש תחת כללים מאוד ברורים של מותר ואסור
בהצלחה
ענת זפרני
שם איש המקצוע בני- 050-7203365* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנאותקרן05/04/2008
מעוניינת להשתתף בסדנאות משותפות לאמהות ומתבגרות
אפשר לקבל פרטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושוב תודה על הפנייה
ענת זפרני05/04/2008שתי אפשרויות
1. מזמינים אותי ואני מגיעה לאזור מגוריכם (דרך ועד הכיתה מארגנים אמהות של כיהה או שתיים)
2. נרשמים אצלי ואני מודיעה על פתיחת קבוצה בפתח תקווה
שבת שלום
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 'אמהות-בנות פוגשות את גיל ההתבגרות'עדי04/04/2008
הייתי רוצה לדעת מתי והיכן מתקיימות הרצאות בנושא.
איזור חדרה והשרון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על פנייתך
ענת זפרני04/04/2008שתי אפשרויות
1. מזמינים אותי ואני מגיעה לאזור מגוריכם (דרך ועד הכיתה מארגנים אמהות של כיהה או שתיים)
2. נרשמים אצלי ואני מודיעה על פתיחת קבוצה בפתח תקווה
שבת שלום
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרם חברתישירי02/04/2008
שלום ענת
בביה"ס בו אני עובדת יש חרם על ילדה שנמשך חודשים רבים. האם יש פעילות/סדנא שאפשר להזמין לכיתות כדי לטפל בבעיה ? מדובר בכיתות ו'
אשמח לקבל את תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "להחרים את החרם"
ענת זפרני03/04/2008יש לי סדנא של שלוש שעות
השאלה מאיפה אתם בארץ?
צרי איתי קשר ואעדכן אותך בפרטים
ענת - 050-7928420* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני בן ה13 וחצי.לילי31/03/2008
בני ילד מקסים, נשמה גדולה,אחראי , ועקשן גדול ,כל מה שקשור להרגלי למידה
הוא לוקה בחסר ,הילד לא מתיחס ללימודים כאל משהו רציני ,מזלזל בשיעורי בית,
ובכלל במוסד שנקרא בי"ס ,כמו כן הוא נשאר כיתה(אנחנו גרים בלוס אנג'לס)...
ושלא תטעו אין קשר למעבר גם בארץ הוא זלזל נכון שפחות ככל שהוא מתבגר כך
גם החוסר הרצון ללמוד ולהשקיע.
ניסינו את כל העונשים ,שיחות,מאבקים,מלחמות ...הכל! המורים טוענים שהוא חכם
ומה שהם רואים זה חוסר רצון גדול , אין לו קושי להבין הוא שולט מצויין בשפה
ולמרות שהוא נשאר כיתה עדיין לא חושב לקחת את עצמו בידיים.
יש לציין שהוא מאוד ילדותי . בבי"ס הוא עסוק בלהיות הליצן של הכיתה וכך לקנות את החברים,
הוא מאוד חברותי ויש בו המון קסם אישי ,יש לו חברים ודיי אוהבים אותו.
אני לא מוכנה לריב איתו יותר על הלימודים,בסיטואציות האלו הוא יוצא מדעתו,
ועוד יותר אנטי גם כלפי,אני מנסה להרחיק ממנו את כל משחקי המחשב והטלויזיה
למינהם במשך כל השבוע אז הוא יוצא מהבית לחברים ולא מעניין אותו מה אני מבקשת
או דורשת ,בסוף הוא משיג את שלו ואני יודעת שזו דרכו להתפתר מהמטלות שהו צריך
למלא ,אך שוב אני לא מוכנה להלחם יותר אני נכנעת ופשוט שיתמודד על כשלונותיו
וכך ילמד שיעור גדול בחיים .
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא קיבלתי תשובה?
לילי05/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילי
ענת זפרני08/04/2008כל מי שמכיר אותי יודע שהמוטו הכפול שלי הוא:
א. לימודים זה הפיך יחסים לא!!
ב. אסור להורים להיות שותפים פעילים בנושא הלימודים. מלווים - כן, עוזרים כשצריך - כן אבל לא להיות שוטרים. כך הילד מאבד את יכולתו להרגיש אהוב מוערך וכו' אם אין תוצאות בלימודים
לכן אני בעד הפרד ומשול. להפריד בין לימודים ליחסים כמה שרק אפשר.
אבל
כדאי מאוד להעזר באיש מקצוע על מנת לתת לילד אפשרות בחירה ואחריות על חייו
לקחת שם של איש מקצוע שעובד עם נוער
לתאם פגישה אחת שרק אתם ההורים מגיעים ומתארים את המצב
פגישה אחת שרק הילד נפגש איתו
ופגישה שלישית שבמהלכה מנסחים חוזה - כלומר, מה בדיוק ואיך אמורים החיים להיות בלי שאתם לוקחים אחריות על הלימודים.
האם הוא מוכן לקבל עזרה מסטודנט שיגיע כל יום ויעבור איתו?
האם הוא רוצה לצאת לעבוד?
האם הוא רוצה.... ותנו לו בבקשה להחליט. שהרעיונות יגיעו ממנו.
ועכשיו מילה אישית:
אני ממש מבינה את הדאגה
הילד שלך מאוד מיוחד יצירתי ותקשורתי
אני מאמינה גדולה שהוא ימצא את דרכו
אבל הוא נשמע לי כמו מי שיודע וחשוב לו לנהל את עצמו
ולכן שיטת ההסכמים על פי רוב עוזרת
איש מקצוע מנטרל כעסים והופך הכל ליותר "מקצועי"
אשמח אם תעדכני אותי
ב ה צ ל ח ה!!!
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורים עובדיםליאור30/03/2008
הורי אנשים עסוקים מאוד עובדים המון שעות ביום.
יוצאים ב- 9 לעבודה וחוזרים בשמונה וחצי.
(הם עובדים ביחד)
יום יום כאשר הם חוזרים אימי מכינה ארוחת ערב..אוכלים כולם ביחד ולאחר מכן אימי חוזרת למחשב להמשיך לעבוד.
ואבי לסידורי הבית (שטיפת כלים, כביסה וכו')
פעמים רבות פניתי לאימי ואמרתי לה שתנוח ותראה טלוויזיה או סתם תשב על הספה בסלון או תקרא עיתון.
היא יושבת על המחשב ועובדת ומתעלמת.
לפעמים אפילו מתעצנת עליי.
גם ככה הם חוזרים מאוחר מהעובדה..למה היא חייבת את השעתיים הנוספות האלה לפני שאני הולכת לישון לנצל לעוד ישיבה מול מחשב ועובדה?
זה לא נעים לי ואני לא יודעת מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עצוב
ענת זפרני03/04/2008נורא עצוב לקרוא את המכתב שלך
בואי ננסה רגע לעשות סדר
הורייך עובדים קשה
הם מרגישים שהם משקיעים את מה שהם יכולים לפרנסת וקידום המשפחה
אני כמעט בטוחה שהם מרגישים יסורי מצפון על שהם לא איתך
אבל
לפעמים "נותנים גז" שנתיים שלוש ואז יש כסף ואפשר לעבוד פחות קשה
בואי ננסה ביחד לחשוב על איזה זמן בכל זאת יהיה לכם ביחד
שבתות?
שישי?
מה קורה בחגים
אולי תכנסי את את המשפחה לשיחה ותדברי מהלב על הקושי
אולי יום בחודש אמא או אבא יעבדו חצי יום ויהיו איתך (ועם אחיך?) להמשך היום?
תנסי ותכתבי לי
המון המוןהמון הצלחה
ענת זפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור21/04/2008דיברתי עם אמא ואבא
בימי שישי-שבת וחגים אנחנו מבלים ביחד והם לא עובדים אז זה מפצה על השבוע שאנחנו בקושי מבלים.
גם יש ימי "כיף" שאמא שלי יוצאת מוקדם יותר מהעבודה ואני הולכת איתה לחנויות או שהיא באה הביתה ואני איתה..
סה"כ אני כן מבלה עם הוריי וכן נותנים לי יחס פשוט אני מרגישה שהם מתישים את עצמם יותר מדי!
שאין להם גבול..מתי להפסיק לעבוד. מתי הם צריכים קצת לנוח, זמן לעצמם.
אמא שלי גם אומרת שזה רק תקופה כזאת ועוד שנה- שנה וחצי יהיה להם יותר זמן..
אני מקווה שזה באמת נכון!
בכל אופן תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פלסטי לילדאנונימית29/03/2008
יש לי 2 בנים. בני 16 ו-12. בני בן ה- 16 עבר לפני חודשיים ניתוח להצמדת אוזניים במרפאת פרופורציה לאחר התייעצות עם הרופא, בגלל שהיו לו אוזניים בולטות מאוד. הניתוח יצא ממש טוב, ובני מאוד מרוצה.בימים האחרונים החל בני בן ה- 12 להיות מצוברח וטוען שגם הוא צריך ניתוח להצמדת האוזניים , למרות שאצלו האוזניים לא ממש בולטות כפי שהיו אצל אחיו. מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניים
ענת זפרני03/04/2008קחי אותו לאותה מרפאה
יש להם שם צוות המורכב גם מפסיכולוג וגם מכירורג והם כבר יורידו אותו מהעניין
אם המקום אמין הם לא ינתחו סתם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי אוזניים בולטות:
חסוי04/04/2008אני רוצה לעבור ניתוח ואני מפחדת מהזריקת הרדמה זה כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון ומתבגרתמאיה27/03/2008
נודע לנו שבתנו בת 15 עישנה במסיבה .
איך תוקפים את הסיפור הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה נוקבת
ענת זפרני03/04/2008נכנסים אליה לחדר ויושבים בו שעתיים ומדברים ומדברים ומדברים על כמה שמבחינתכם עישון זה חציית גבול ברור.
יש משמעות עצומה לזמן השיחה והרצינות שהיא תתייחס
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורים מתלבטיםדני27/03/2008
אתמול , בני בן ה- 15 ברח מהבית (נסע לצפון לידידה) . הוא השאיר מכתב שהוא אוהב את כולנו ושלא קרא שום דבר , אבל הוא צריך זמן לעצמו . וככה באמצע הלימודים לקח תרמיל ונסע.
במכתב הוא אמר שיחזור ביום ששי .
אחרי נסיונות רבים נוצר קשר טלפוני שבו הוא התעקש שהוא לא חוזר אלא רק ביום ששי.
השאלה האם לנסות להעביר את המקרה ולדבר על ליבו שזה מעשה חמור (שבירת מוסכמות) ואו גם להענישו בחומרה (פלפון , טלויזיה , חוגים , מחשב וכדומה) ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברח?
ענת זפרני03/04/2008לא ברור אם הוא ברח או החליט ליסוע
מי שבורח לא כותב איפה הוא...
אני במקומכם הייתי רואה במעשה שלו איתות חרום
עונש לא מתאים למצבי מצוקה
בבקשה התקשרו לעמותת עלם וקבלו מהם הכוונה יש להם את מיטב אנשי המקצוע שיכולים לעזור לכם כי יש כאן מצב חריג ביותר!! שצריך לטפל בו בעדינות,
אשמח אם תעדכנו אותי
בהצלחה
ענתז פרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לחטיבהzupi26/03/2008
שלום לכולם,
אני בכיתה ו' ואני צריכה לעבור בשנה הבאה לחטיבת ביניים.
אח שלי הגדול בן ה-14 נמצא בבצפר מסוים באזור שלנו ואמא שלי ואבא שלי מכירים רק את הבצפר הזה,לכן הם מתנגדים שאני אלך לבצפר אחר בסיבה,למרות שאני חושבת שהבצפר המסוים שאני רוצה ללכת אליו הוא יותר טוב.
אמא שלי מתנגדת להכיר את הבצפר שאני רוצה ואני לא מבינה את זה,הרי הבצפר של אח שלי הוא לא הבצפר הכי טוב בסביבה.
כל השכבה שלי הולכת לבצפר שאני רוצה וההורים שלי מתנגדים.
איך להסביר לאמא שלי שאני רוצה לבחור את הבצפר ושזו לא היא שהולכת לחטיבה אלא אני?איך להגיע איתה להסכמה בנושא הזה?
אני מבקשת שתענו לי מהר כי מחר אני צריכה להחזיר את הדפי הרשמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענת זפרני03/04/2008סליחה סליחה על האיחור במתן התשובה
אני חושבת שנורא חשוב שאמא שלך בכל זאת תבדוק את בית הספר שאת רוצה
וגם אם כבר נרשמת תמיד אפשר לבקשה עברה
נסי לדבר עם אחת האמהות של החברות שלך ולבקש ממנה לדבר עם אמא שלך
זה ממש יכול לעזור
בנוסף - כתבי לאמא שלך מכתב יפה כמו זה שכתבת לי ותבקשי ממנה לבוא רק כדי לראות ולהתרשם
בהצלחה ענקית
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)