מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת,אנדריי17/07/2008
כרגע אין לי ארוחות מסודרות, מה שכן אני מנסה לאכול בעיקר אוכל בריא. לחם שחור עם דג סלומון, יוגורטים, פירות, ירקות,גבינות עם מעט שומן, סלטיםקורנפלקס עם מעט צבעי מאכל. אני מחפש תפריט כולשהו שבו יש 2500 קלוריות, אני לא יכול לגשת לדיאטנית היות וההורים שלי לא בבית. כרגע הפעילות הגופנית שלי היא רכיבה על אופניים, אני מנסה לעשות את זה בהילוך גבוה - במשך שעה. אני הולך להוסיף פעילות אנאירובית לתוכנית האימון, כדי לעזור לי לרדת במשקל. אני אגב יודע שהמשקל שלי תקין, אך עדיין יש ילדים בגילי ובגובה שלי שהמשקל שלהם נמוך משלי בכ 5-10 ק"ג, לכן המטרה שלי היא לרדת 5 ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנדריי
ענת אשכול17/07/2008הי אנדריי,
ממה שאתה מספר נשמע לי שהרגלי התזונה והפעילות הגופנית שלך טובים. השתדל לאכול מסודר , כלומר ארוחת בוקר , צהריים, ערב ובניהן ארוחות ביניים. הקפד על שתיית מיים (והמנע משתיית מיצים מכל סוג).
בכל אופן אני שבה ואומרת - תזונה נכונה ופעילות גופנית הינן דבר מבורך וכל הכבוד לך על השינוי! אך שים לב שאינך מתחיל לרדת במשקל בצורה לא מבוקרת היות ואתה במשקל תקין.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההדר17/07/2008
שלום קוראים לי הדר , אני בת 11 וחצי ואני שוקלת 40 קילו. אני רוצה להרזות במשקל בגלל שכל הבנות בכיתה שלי שוקלות 30 קילו ומעלה. רציתי לשאול אם תוכלו להגיד לי איך אני יכולה לרדת במשקל? הדר =).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להדר
ענת אשכול17/07/2008הי הדר,
על מנת שאוכל לתת לך תשובה אשמח אם תכתבי לי מה גובהך ומה את אוכל בדר"כ במהלך יום שלם. בנוסף כיתבי לי האם את עושה פעילות גופנית כל שהיא
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להרזות בחודש??..דחוףרוני16/07/2008
היי ענת אני רוני בת 13 אני קצת מלאה ורוצה להרזות בחודש כמה שיותר אני מנסה לאכול נכון ולפעמים שיוצא לי אני עושה פילאטיס אבל זה לא עוזר אני די נמוכה יחסית ואני פשוט לא מצליחה לרדת במשקל מרוב שיעמום אני ישר אוכלת איך אני יכולה להפסיק את הבעיה הזאת של האכילה ? בבקשה תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרוני
ענת אשכול17/07/2008הי רוני,
קודם כל- על מנת שאוכל להתייחס לשאלתך ולנסות לעזור לך אני צריכה לדעת מה הגובה שלך וכמה את שוקלת. בנוסף כיתבי לי מה את אוכלת במשך יום שלם.
בכל אופן- לא נכון וממש לא כדאי לעשות דיאטה קיצונית שבה יורדים הרבה תוך חודש- זה עלול לפגוע בבריאותך, בצמיחתך לגובה ובעיקר- זה אף פעם לא יעיל ולרוב מביא לעליה במשקל.
אני מחכה לתשובתך ואנסה לעזור לך לבנות סדר יום מאוזן ומתאים למשקל ולגובה שלך.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוני כח עוזרים לירידה במשקל ?תומר15/07/2008
היי מה אתם יכולים להגיד לי על אימוני כח ? הם עוזרים לירידה במשקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתומר
ענת אשכול15/07/2008הי תומר,
אימוני כוח יכולים לסייע בעיצוב וחיטוב הגוף ושילוב שלהם עם פעילות אירובית יכולה לסייע בהורדת מסת השומן, אך יש לדעת כי אימוני כוח למטרת בניית מסת שריר יכולים להביא דווקא לעלייה במשקל היות ומסת השריר גדלה.
ועל כן אם אתה צריך לרדת במשקל הייתי מציעה: 1- לשלב גם פעילות אירובית (כדאי מאוד להתייעץ עם מאמן כושר על מנת לבנות תוכנית אימונים)
2- יש להתאים תזונה שבשלב ראשון תסייע בהפחתת מסת השומן (ירידה במשקל) ובשלב שני תותאם לבניית שריר (העלאת מסת שריר)- לשם כך ממליצה בחום להתייעץ עם דיאטנית.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי.. תודה :-)
תומר17/07/2008אני אלך לבנות לי תכנית אימונים לירידה במשקל למרות שאני 7 קילו פחות, והעצמות במותניים התחילו להציץ וכבר מרגישים אותם .. בכל זתא , תודה רבה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומר
ענת אשכול17/07/2008הי תומר,
אם ירדת במשקל ואתה במשקל תקין יתכן ואין יותר צורך בירידה במשקל - אנא ממך כמו שאמרת התייעץ עם גורם מסמך שייעץ לך.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם רזיתי אבל ..
תומר18/07/2008עדיין יש לי כרס . אני צריך לשקול מקסימום בין 58-60 אז אם העצמות במותניים התחילו לבלוט זה בגלל שהשומן מהמותניים ירד, אבל אני רוצה שכל הכרס תירד . תודה בכל זאת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני צריך לעות קצת במשקלאדיר13/07/2008
שלום,רציתי לדעת אם אני צריך לעלות במשקל הגובה שלי הוא 1.68 ומשקלי 55 עכשיו אני רוצה לדעת כמה אני צריך לעלות ואיך לעלות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאדיר
ד''ר הגר שפר14/07/2008הי אדיר
המשקל שלך אן נמוך יחסית לגובה.
בכדי לבנות מסת שריר כדאי לאכול יותר חלבון : עוף, בקר, ביצים, דגים, גבינות ובכלל מוצרי חלב.
ולעשות פעילות גופנית בונת שריר.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות בקשר לתזונה וכושראנדריי13/07/2008
אוקיי, נתחיל ככה - מאז סיום הלימודים החלטתי להרזות ולהוריד ממשקלי כ-10 קילו(אני שוקל כעת 65 קילו, בן 14 והגובה שלי הוא כ 1.75 מטר- גם אם זה משקל בסדר לגובה שלי יש לי הרבה שומן באזור הבטן), מאז קראתי המון מאמרים שקצת בילבלו אותי לכן החלטתי לשאול כאן. 1. כמה קלוריות בעצם אני אמור לצרוך בכל יום? והאם אתן יכולות לתת לי תפריט מתאים? 2.כמה חלבנים אני אמור צרוך בכל יום וכמה אם אני עושה פעילות גופנית (רכיבה על אופניים)? 3. כמה ליטר/כוסות חד פעמיות של מים אני אמור לשתות בכל יום? 4. מה כדאי לי לאכול אחרי אימון? 5. אני יודע שבשביל להרזות אני צריך לשרוף יותר קלוריות ממה שאני צורך, איך אני יכול לדעת כמה קלוריות אני מבזבז בכל ביום ללא פעילות גופנית? 6. האם כדאי לי לעשות פעילות גופנית בכל יום, אם הפעילות היא רכיבה על אופניים של כ 30-50 דקות? בברכה, אנדריי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנדריי
ענת אשכול15/07/2008שלום אנדריי,
קודם כל - חשוב שתדע שמשקלך תקין לגילך ולגובה שלך (אתה גבוהה ועל כן גם משקלך גבוה). אני מבינה שהחלטת לנצל את החופש הגדול לשינוי בהרגלי הפעילות הגופנית והתזונה שלך - וכל הכבוד על כך- רק חשוב לעשות זאת נכון ומאוזן. אם אתה רוצה אני אשמח אם תכתוב לי מה אתה אוכל במשך יום שלם, כמה פעמים אתה מתאמן ואיזה סוג אימונים ואני אראה אם יש צורך בשינויים.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בוקרגדי12/07/2008
שלום . רציתי לדעת מה יותר מומלץ לאכול בארוחת הבוקר . כוס קונפלקס תירס + כוס חלב 1 % או , 2 פרוסות לחם קל 38 קלוריות לפרוסה , מחיטה מלאה + קוטג או גבינה + שוקו ( חצי מים חמים וחלב ) או .. חביתה - ביצה אחת + מלפפון + 2 פרוסות לחם .. מה יותר מומלץ וכדאי לאכול ? ומה יותר משמין ... :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגדי
ד''ר הגר שפר14/07/2008הי גדי
כל הארוחות שנתת מעולות וכדאי לאכול את כולן, כל פעם משהו אחר כי הגוף אוהב גיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני אמור לעשות :[גדי12/07/2008
שלום . עשיתי דיאטה לפני כשלושה חודשים , הורדתי 12 קילו אולם בזמן האחרון אני הורס את הדיאטה . אני אוכל עוגיות , עוגות בכמות גדולה ממתקים , גלידות .. אולם אני ממשיך לבצע פעילות ספורט כל יום במשך שעה ( הליכה ) .. עכשיו אני טיפה יותר שמח במידות של הבגדים .. אבל אני נורא מפחד לחזור למצב שהייתי בו פעם .. לא יודע מה קרה לי , כל מה שאני אוכל אני חושש שהרסתי את הדיאטה , אכלתי עוגייה אחת .. חשבתי שהרסתי את כל הדיאטה ואז התחלתי לאכול ולאכול ואני לא רוצה .. אמרו לי שזה קורה להמון אנשים שהם נמצאים ב" משבר " .. בדיאטה .. - אני שותה רק מים , לפחות 15 כוסות ביום - אפילו יותר ! לפני כל ארוחה 2 או 3 כוסות מים .. ואני מקפיד אבל שאני רואה עוגיות ועוגות קשה לי לעזוב אותם , שהתחלתי את הדיאטה .. שאמרתי לעצמי " אני רוצה להיות רזה " לא נגעתי באף עוגייה או בעוגה .. ועכשיו אני אוכל הרבה וזה ואני נורא מפחד לחזור למידות הגדולות שהייתי פעם .. ואינני יודע מה לעשות .. אני רוצה להוריד עוד 10 קילו לפחות , אני שוקל כרגע 77 .. גובה 1.75 ... אני עדיין מרגיש שמן ולא נוח עם עצמי , השומן שיש לי בחזה ובבטן וברגליים לא יורד ... ואני נורא מתבייש מבעמי למרות שאני לובש בגדים בבמידה קטנה .. האם אני יכול לחזור לדיאטה למרות כל מה שאכלתי במשך השבוע ? ומה אני יכול לעשות על מנהת שהשומן מהחזה ירד ומהבטן .. אני רוצה להנות בחופש ים בריכה .. תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש שלא תענו לי בהודעה הזו
גדי13/07/2008שלום , מבקש שלא תענו לי . שמתי לב שכתבתי כבר את הודעה הזו וראיתי שעניתן לי . תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על דיאטה לגדי
ד''ר הגר שפר14/07/2008הי גדי
אני מבינה את החשש שלך לעלות את המשקל שהורדת.
אני חושבת שאתה צריך להתייעץ עם איש מקצוע - דיאטנית או להצטרף לקבוצת דיאטה של נוער.
בכדי לקבל שיטות איך להפוך את התזונה לאורח חיים ואיך לא להשבר ולא להכנס ללחץ.
אתה יכול להכנס לאתר שלי יש שם המון טיפים או לחפש בגוגל קבוצות באזור שלך.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לתת?אנג'לה09/07/2008
תינוקת שלי בת שמונה חודשים. אני מתכננת להתחיל לעשות לה סדר יום בארוחות. מה התפרים שאתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר ארוחות לבת שמונה חודשים
ענת אשכול15/07/2008שלום אנג'לה,
על מנת שאוכל לסייע לך אשמח אם תכתבי לי מה היא אוכלת היום: האם יונקת?אם כן באיזו תדירות האם שותה מטרנה/ סימלאק? אם כן כמה בקבוקים ובאיזה כמות. איזה מזונות משלימים היא כבר אוכלת? מתי? באילו כמויות?
וכן- אשמח לדעת כמה היא שוקלת.
מחכה לתשובתך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהאסי09/07/2008
שלום אני ילד בן 11 מלא גובהי 140 משקלי 42 ואני רוצה להרזות. אני בבוקר אוכל עוגיה או משהו קטן ושותה שוקו בצהרים אני אוכל מנה בשרית ותוספת בערב אני אוכל 2 כריכים עם חביתה או 2 טוסטים או פיצה אני לא אוהב ירקות חוץ ממלפפון. אני לא עושה ספורט חוץ מלרדת עם חברים ושחק במגרש כדורגל או משחקים אחרים תעזרי לי בבקשה לבנות תפריט שאוכל לרדת במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליוסי
ד''ר הגר שפר09/07/2008הי יוסי
המשקל שלך תקין לגמרי
אתה מוזמן לבדוק בעצמך באתר שלי :
www.easy-way.co.il
לגבי התפריט אפשר לשפר אותו:
בוקר: במקום עוגיה תאכל מעדן או יוגורט ותשתה שוקו
בצהרים אני אוכל מנה בשרית ותוספת - לא יותר מכוס תוספת
תוסיף ארוחת ביניים אחה"צ - קרטיב / פרי / מעדן / יוגורט
בערב אני אוכל 2 כריכים עם חביתה או 2 טוסטים או פיצה - תאכל לחם קל ותוסיף 3 מלפפונים
אני לא עושה ספורט חוץ מלרדת עם חברים ושחק במגרש כדורגל או משחקים אחרים
- תדרג לעשות 7 שעות פעילות גופנית בשבוע.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת , כמה מותר ? והאם זה ..גדי08/07/2008
שלום ! רציתי לדעת אם שועית צהובה , וכל מוצרי הירקות הקפואים שמוכרים בחניות .. אפונה , שועית וכו' .. זה משמין ? ראיתי בהריזה של השועית של100 גרם זה 33 קלוריות .. ופחמימות 6.3 , סיבים תזונתיים .. 3.0 .. השאלה שלי כמה מותר לאכול ? כמה כפות , 4/5 ? או שמותר קצת יותר .. ומה עדיף את מוצרי הירקות הקפואים , או תפוח אדמה , ספגטי ארוז וכו' .. נ.ב , האם הלחם שאני אוכל הוא טוב ? לחם עינן קל 38 קלוריות לפרוסה כמה פרוסות מותר ביום ? אני אוכל ביום 6/7 פרוסות .. והאם זה הרבה 38 קלוריות לפרוסה ( לא מצאתי פחות .. ) תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למישהו
ד''ר הגר שפר09/07/2008הירקות הללו מצוינים, חשוב לשלב אותם בתפריט הם מזינים ולא משמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה****08/07/2008
היי הגר\ענת.. רציתי לשאול.. יש מין סימנים כאלה מין פסים כאלה בידייםקצת.. ובבטן קצת.. אני לא יודעת איך להגדיר את הצבע שלהם.. מה זה אומר ?. שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל- ש'
ד''ר הגר שפר09/07/2008שלום לך
הסימינים הללו נקראים סימני מתיחה, הם נוצרים ממתיחה של העור בד"כ כתוצאה מעליה במשקל. בהחלה הם ורודים ואח"כ הם הופכים להיות לבנים.
אין ממש מה לעשות בנידון חוץ מלמרוח קרמים שיזינו את העור ולשתות הרבה מים וכמובן לשמור על משקל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
****09/07/2008תודה רבה. האמת שבתקופה של השנה האחרונה דווקא הייתה לי ירידה במשקל של כ10 קילו.. זו הסיבה היחידה?.. המשך שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להרזותלירון06/07/2008
היי אני לירון בת 13 ואני מלאה לגילי אי רוצה לדעת איזה תזונה ואיזה וכל לאכול כדי להרזות ומה לעשות שאני רוצה מתוק בתודה לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללירון
ד''ר הגר שפר07/07/2008הי לירון
בבקשה תרשמי לי מה את אוכלת, מה את שותה, כמה פעילות את עושה.
אני אעזור לך לבנות תפריט ולרדת במשקל
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני זקוקה לדיאטה?שחר05/07/2008
היי, אני שחר בת 15 וחצי גובה 1.64 משקל 59.5 אני רוצה להוריד כ 5 ק"ג עד סוף הקיץ אבל אני רוצה לעשות את זה בדרך נכונה ובריאה שאני אוכל לשמור על ההישגים אשמח אם תוכלי לתת לי תפריט יש לי מנוי בחדר כושר ואני נוהגת להתאמן פעמיים שלוש בשבוע רציתי לדעת גם כמה קלוריות אני צריכה לאכול על מנת לרזות. התפריט שאני בניתי לעצמי הוא כזה: א.בוקר: פרוסת לחם קל +כף ריבה+ כוס קפה עם כפית סוכר. א.ביניים: פרי (או שזיף או תפוח או 10 ענבים) א. צהריים: 3 כפות פחמימה ומנת בשר או שניצל תירס. א. ביניים: ארטיק קרח. א. ערב: פרוסת לחם קל עם גבינה וכוס קפה עם כפית סוכר. אני לא אוהבת בכלל ירקות וסלטים אז לכן הם לא כלולים...אם יש לך הצעות נוספות אשמח אם תכתבי לי... תודה רבה: שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשחר
ד''ר הגר שפר09/07/2008הי שחר
דבר ראשון המשקל שלך תקין.
התפריט שבנית לעצמך לא טוב, אין מספיק קלוריות, אין כמעט חלבון וחסר גם שומן חיוני וככה את תפגעי בגוף שלך.
תיקונים :
א.בוקר: פרוסת לחם קל +כף ריבה+ כוס קפה עם כפית סוכר. - להוסיף עוד פ' לחם קל + 1/2 קוטג'
א.ביניים: פרי (או שזיף או תפוח או 10 ענבים) להוסיף יוגורט
א. צהריים: 3 כפות פחמימה ומנת בשר או שניצל תירס. - שניצל תירס זה פחמימה לא תחליף בשר.
א. ביניים: ארטיק קרח. - להוסיף מנת פרי
א. ערב: פרוסת לחם קל עם גבינה וכוס קפה עם כפית סוכר. - להוסיף 2 ביצים או 1/2 ק' טונה.
עוד פ' לחם קל ופרי או מעדן לקינוח.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
שחר09/07/2008היי הגר, קודם כל תודה רבה על התיקונים השאלה שלי היא האם זה תפריט לדיאטה מוון שאני רוצה לרדת בערך 3-4 ק"ג בחודש וחצי הקרוב ואם אני אוכלת את התפריט הזה ועושה ספורט 3-4 פעמים בשבוע זה דיאטה? וכמה קלוריות בערך יש בתפריט? תודה רבה: שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדה במשקל + ריבועים בבטןדון קישוט03/07/2008
השבוע נרשמתי לחדר כושר והנתונים שלי הם כאלו: גובה:157 סנט' משקל: 48 ק"ג גיל: 14 ואני רוצה להרזות 5-8 ק"ג והיה לי ריבועים בבטן התפריט שלי הוא כזה: בוקר (בשעה 11): חצי פרוסה עם כפית גבינה או טונה או חומוס + נקניק סלמי / חביתה + קוטג או טונה צהריים (בשעה 14:00 - 15:00): אורז / פירה / קוסקוס / מרק / פתיתים / מקרונים ביניים (בשעה 16:00 - 17:00) : ירק / שוקולד / אגרוף של קורנפלקס (עד 60 קלוריות מקסימום) ערב (בשעה 20:00) : חביתה עם קוטג + טונה + ירק / שקשוקה (כף שמן ואחד ביצה ואחד עגבנייה) + פרוסת לחם 1 / פרוסה עם גבינה / טונה לילה (בשעה 23:00) : לפעמים תה עם 2 כפיות סוכר / חלב עם כפית סוכר השאלה שלי היא שבחדר כושר אני מתאמן על המשקולות וכל השאר וכל אימון אני עושה כ 40 דקות אירובי שזה 400-600 קלוריות שאני שורף אז כמה אני שורף במהלך היום כאשר אני לא עושה כלום (משחק במחשב / רואה טלויזיה) והאם זה מספיק בשביל להגיע למאזן קלוריות שלילי (האם אני צריך להפחית באוכל או להגדיל את הספורט בחדר כושר?) תודה רבה מראש DON
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי
דון קישוט21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדון
ד''ר הגר שפר22/07/2008הי
התפריט שלך מצומצם מידי ועם הזמן אתה אמנת תרד במשקל אבל בעיקר בשריר ופחות בשומן כי אין לך מספיק חלבון בתפריט.
העתקתי את התפריט שלך והוספתי שינויים:
בוקר (בשעה 11): חצי פרוסה עם כפית גבינה או טונה או חומוס + נקניק סלמי / חביתה + קוטג או טונה
תאכל פרוסה שלמה עם 1/2 טונה או ביצה וגבינה - תוותר על הסלמי.
צהריים (בשעה 14:00 - 15:00): אורז / פירה / קוסקוס / מרק / פתיתים / מקרונים
חסר חלבון : חזה עוף / בקר / דג
ביניים (בשעה 16:00 - 17:00) : ירק / שוקולד / אגרוף של קורנפלקס (עד 60 קלוריות מקסימום)
עדיף להוסיף גם יוגורט
ערב (בשעה 20:00) : חביתה עם קוטג + טונה + ירק / שקשוקה (כף שמן ואחד ביצה ואחד עגבנייה) + פרוסת לחם 1 / פרוסה עם גבינה / טונה
בסדר גמור
לילה (בשעה 23:00) : לפעמים תה עם 2 כפיות סוכר / חלב עם כפית סוכר - יותר טוב החלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)