מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!ארז19/06/2009
שלום,
שמי ארז, בן 26
ביצעתי בדיקת דם של LACTIC ACID והבדיקה מראה על 3.3 ואילו הטווח הוא בין 6 ל 18
האם הבדיקה תקינה??? מה הטווח הנורמלי ומה משמעות הבדיקה???
דרך אגב יש לי כאבים שהתפתחו משברי מאמץ בקרסוליים, כאבים בכל השרירים, המפרקים והרקמות בגוף.....כאב של חם, שורף, דוקר, מציק וכואב כמו מה נראת הבעיה???
אשמח להפגש עם רופא ספורט שינסה לפתור לי את הבעיה סוף סוף.......חצי שנה של טרטור מרופא לרופא.
תודה רבה
ארז
נ.ב. אם אני אעלה לאתר קובץ עם מיפוי העצמות שלי תוכלו לעזור לי אולי??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה נבדק לקטט?
ד''ר נעמה קונסטנטיני21/06/2009סביר כי אין כל ערך לבדיקה, אם כי אתה מציין טווח תקין. תמיד צריך לדעת למה היא נשלחה וכיצד נלקחה. לגבי הכאב השורף-דוקר-מציק, יתכן ומדובר ב CRPS שלעתים מלווה טראומה וחבלות. יתכן והקליטה במפוי לא היתה שברי מאמץ, כי CRPS מלוה לעתים בקליטה במיפוי העצמות - חשוב אבל להתאים בין הקליניקה לבדיקה. התסמונת לרוב מטופלת ע"י מרפאות כאב בקופות החולים/בתי חולים, אם כי אשמח להפגש ולנסות לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין הכאב
ארז21/06/2009מצ"ב מיפוי עצמות מחודש ינואר ומחודש יוני....
אשמח לשמוע את דעתך.
במיפוי ישנם סימנים על כל המפרקים ואילו הכאב הוא כאב חם, שורף, דוקר, מציק, כואב.
האם יכול להיות CRPS בכל הגוף??
ונוספו לי תופעות חדשות של קפיצות שרירים בחודש האחרון לכן שאלתי על בדיקת LACTIC ACID אם היא תקינה.
אשמח לדעתך
בתודה מראש
ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובת הד"ר
ארז17/07/2009ממתין לתשובה.
תודה
ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי שיהיה לך CRPS בכל הגוף
יניב03/10/2009CRPS נובע מחבלה אורטופדית שמשליכה בתצורה של הגברת תחושה עורית מצד אחד והגבלת תנועה במפרק לרוב מצד שני.
כלומר היה עליך לצורך הדיון לקפוץ ממיטת קומתיים ולשבור את הזרת על מנת שתהיה לך חבלה אורטופדית שתגרום לפגיעה עצבית ומשם לבעיה או הגברת ההולכה העצבית למערכת הטקטילית.
אתה יכול להיות CASE STUDY מעניין אבל אני כמעט בטוח שלא מדובר ב CRPS אלא בפקטור על בסיס תזונתי.
תבדוק את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעניין לכאב -ממש חשובה התשובה
ארז22/11/2009שלום ד"ר,
הכאבים שלי שהיו בכפות בקרסוליים משברי מאמץ הפכו לשריפה ואילו הכאבים בברכיים הפכו לכאב מציק עצבי ומשני המקומות הללו זה התפשט בגוף.......ובמיפוי רואים שבשני המקומות הללו יש קליטות מוגברות אז זה נראה דיי ברור שכאב העצבי התפתח משברי מאמץשלא החלימו כמו שצריך.......דרך אגב גם בברכיים יש לי בצקות באיזור מסויים על שני הברכיים וגם בקרסוליים בחלק הפנימי והחיצוני.
עשיתי כבר את כל בדיקות הדם וכל הבדיקות שנוירולוג שלח אותי .......אין ממצא שמשהו גרם לכאב העצבי......!!
לכן אני באמת רוצה לדעת האם יש להיות אפילו באחוז קטן שזה CRPS TYPE 2 !
ישנה אבחנה אחת של ביופסית עור שעשו לי וראו שיש ירידה בעצבים הקטנים ובבדיקת EMG שעשיתי כתבו נוירופתיה!
נוירופתיה יכולה להתפתח מבצקות פנימיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים עצביים
ד''ר שמי שגיב07/10/2009בכל טראומה יש פגיעה פיזית לרקמות ויש פגיעה במערכת העצבית. הפציעה הפיזית לרוב מחלימה תוך מספר שבועות אך מה שנותר זו הפציעה למערכת העצבית. כשאתה נפגעתה והיית בכאבים סביר להניח שהעברתה משקל לרגל השנייה, זה לא משהו שחשבת עליו אלה נעשה באופן אינטואיטיבי דרך מערכת העצבים. דהיינו, מערכת העצבים סיגלה דפוס תנועתי היסתגלותי על מנת שלא תחוש בכאב. גם לאחר חולף הפציעה מערכת העצבית ממשיכה לנהל את הגוף כאילו הפציעה עדיין שם וכתגובה מערכת העצבית ממשיכה לשדר את אותות הכאב.
במצבך יש צורך בשיקום המערכת העצבית על מנת להסדיר מחדש, או לתכנת מחדש, את ההיתנהלות העצבית וזאת כדי להסדיר את הביומכניקה ולאפשר למערכת העצבית להישתחרר מהטראומה.
טיפול בשיטת NETWORK SPINAL ANALYSIS יכול לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר כריתת טחולה13/06/2009
עברתי ניתוח לכריתת טחול לפני 3 שנים האם מותר לי לעשות פעילות גופנית למשל כמו ריצה מעל חצי שעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי
ד''ר נעמה קונסטנטיני21/06/2009בהנחה ואין בעיות רפואיות פעילות נוספות, כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בציפורניים בעקבות ריצהד.13/06/2009
שלום. יש לי בעיה מוזרה במקצת: אני רצה 3-45 פעמים בשבוע כתשעה ק"מ מזה כחמש שנים. בכמה מהאצבעות ברגלים מופיעה שלפוחית תחת הציפורן הגורמת לכאבים ולנפילת הציפורן וצמיחת חדשה. בתקופות בהן לא רצתי התופעה נעלמה וכשחזרתי לרוץ התופעה מייד חזרה. החלפתי אין ספור זוגות נעליים אך ללא הועיל. מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשוף מכאני
ד''ר נעמה קונסטנטיני21/06/2009רק ברגל אחת? סביר שאכן מדובר בלחץ מכאני מהנעל. אולי כל הנעליים שניסית היו במידה קטנה מדי? צריך להשאיר כס"מ וחצי מקצה הבהן עד לקצה הנעל. אולי תראי את זה לרופא עור כשזה קיים, יתכן ויש אבחנה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי בעיה דומה - שטף דם
ליאת03/07/2009חשבתי רק אצלי....
אני עושה הליכה וברגל ימין הבוהן קבלה שטף דם וכל הצבע השתנה ונראה לי שהיא בסוף תיפול..
והנעל? נוחה מאד ואין בעיה בכלל.
יש לי בעיה ספציפית באצבע הזאת והנעלים שלי לא לוחצות ומתאימות לאימום של הרגל...
חשבתי להחליף ל"קרוקס" כדאי? קראתי שספורט תמיד כדאי לעשות עם נעל ספורט .
מה דעתך?
האם בכלל אפשר להפסיק בעיה כזאת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכתף בפעילות אירוביתדני07/06/2009
כשאני רץ הרבה או מעלה רמה באירובי כואב לי הכתף, בדרך כלל פוסק הכאב כשאני מפחית את הקצב, רציתי לשאול האם זה נורמלי ורגיל, או שזה עשוי להצביע על משהו אחר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעת פעילות אינו נורמלי
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009קשה לענות בלי לשמוע את הסיפור במלואו + בדיקה גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנעמה06/06/2009
אני מאוד מתעניינת בלימודים ברפואת ספורט... רציתי לדעת מהם תנאי הקבלה, היכן ניתן ללמוד ומה לומדים במקצוע הזה בצורה מפורטת
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם צריך להיות רופא..
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009לאחר סיום לימודי הרפואה, בד"כ מבצעים התמחות בת מספר שנים במקצועות כגון רפואת המשפחה, אורתופדיה, ילדים וכו' . מעבר לכך, לימודי רפואת הספורט לא קשורים להתמחות, והם נמשכים 3 שנים בביה"ס ללימודי המשך של הפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענפי ספורט מעכבי התפתחותאריאל06/06/2009
שלום,
בני בן 8 ומתאמן בברייקדנס ומבצע תרגילים מורכבים הדומים באופיים לתרגילי התעמלות קרקע, עמידות ידים, סלטות, פליק פלקים וכיו'ב.
שאלתי: עד כמה נכונה האמונה שהתעמלות קרקע ותרגילים מסוג מעכבים את הגדילה והצמיחה של ילדים ? כיצד ניתן למנוע פגיעה בצמיחה שלו? גובהו כרגע מתאים לבני גילו.
תודה,
אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגדול אין פגיעה בצמיחה
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009אנא רק לודא גם תזונה מאוזנת ובריאה ושינה מספקת - 9 שעות בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר נעמהאלי04/06/2009
שלום
בהמשך לשאלתי מיום27.05.09 , עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בברך לפני קרוב לחודש , והרגל נפוחה , הצעת לי ללכת לבדוק אצ רופא משפחה אם יש לי קרישה , הרופא שם את ידו על ברכי ומא רשאין חום אז זה לא קרישה , האם זה הסימן אם יש קרישה או לא ? הנפיחות לפעמים גדולה יעני רגל ימים בהיקף ליד הברך כ5 ס"מ יותר מרגל שמאל ובכף הרגל כ2 ס"מ לפעמים הנפיחות בכף הרגל יורדת לפעמים עולה , שמתי לב כשאני כל הזמן בישיבה עם רגל מורמת אז הנפיחות מצמצמת קצת ובעומס או ישיבה רגילה הנפיחות עולה ? מה זה אומר ? האם אוכל ללכת למיון בלי מכתב מהרופא לבדוק אם יש לי קרישה ? או שיחיבו אותי בתלשום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקת ורידים/קריש דם..
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009הרופא המטפל בבעיות שתארת הוא מנתח כלי-דם - ניתן להתיעץ עמו או אף עם האורתופד שניתח. אפשר לשוב גם אל רופא המשפחה ולתאר שוב בפרוטרוט את תלונותיך.. נהוג לבצע US של ורידי הרגליים כדי לסייע באבחנה.. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם ודופקאני02/06/2009
שלום
אני בת 22, רזה ומתאמנת בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע.
לאחרונה עשיתי בדיקת מאמץ כאשר הגעתי לדופק של 197 וללחץ דם 155/70..
במנוחה הל"ד שלי הוא 96/56 ודופק 53.
האם זה תקין? או נמוך מדי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגדול - תקין
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009יש רק עניין קטן - עליית לחץ הדם הדיאסטולי עלולה לרמז על סיכון מוגבר לפתח יתר לחץ דם בעתיד - האם יש לכם במשפחה? דרכים למנוע זאת הם הצמדות לתזונה מאוזנת, עתירת ירקות, פירות, סידן, ודלת שומן ומלח + פעילות גופנית סדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני07/06/2009תודה על התשובה
בעיקרון בבדיקת מאמץ שמדדו לי לפני לחץ דם אז זה היה 130/70 אבל זה כי התרגשתי או משהו, כי תמיד זה יותר נמוך
הלחץ דם שכתבתי קודם זה מה שיוצא שאני מודדת במכשיר דיגיטלי, לא כמו במבחן...
ובמשפחה אין לחץ דם גבוה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברך - מעל הברך צד שמאליואב02/06/2009
כאבים מעל הברך , בצידה השמאלי החיצוני של הברך ,
כשאני מתכון מעל הברך זה אומר שאם אני יושב ישיבה רגילה
אז הכאבים הם בצד שמאל של הברך למעלה , רק כשנוגעים וממשים / לוחצים, בחיי היום היום או בריצה לא כואב
אני רץ כמה אימוני ריצה בשבוע, 4 /3 כ 5 ק"מ לאימון
מה יכולה להיות הסיבה?
האם להמשיך לרוץ?
תודה רבה
מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ITB
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009סביר שמדובר בדלקת ברצועה שנקראת ITB, אשר חוצה את הברך ומתחככת בזיז עצם שנמצא מתחת. ניתן לפנות לפיזיותרפיה לשם קבלת תרגילים. האם אתה רץ באזור משופע (נניח שולי כביש או חוף ים) - זה גורם סיכון מוכר. כנ"ל רכיבה על אופניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוט ופעילות גופניתמבוהלת01/06/2009
שלום
אני לוקחת רואקוטן כבר 7 חודשים במינון 20 מ"ג ליום. בתקופת הטיפול המשכתי לרוץ כ-40 ק,מ בשבוע. עד לאחרונה הרגשתי מעט חולשת שריר, אבל בחודשיים האחרונים זה הפך לבלתי נסבל ומקשה עליי גם בחיי היומיום אז ביקשתי בדיקת CK. בבדיקה נמצאו רמות של 500!!!
אני ממש בפאניקה. כמובן שהפסקתי, בהתייעצות עם הרופא, את נטילת הכדור ועשיתי הפסקה של הפעילות עד שמינונו בגוף יירד (כעשרה ימים). שאלתי היא האם גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך וכיצד עליי לנהל את שגרת האימונים שלי (כאמור, ריצה יומית ותרגילי בטן) מבלי להוסיף על הנזק שכבר נגרם.
אודה על התשובה כי אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התופעה שפירה ואינה מזיקה
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009עליית CK במטופלי רואקוטן מוכרת וחולפת מעצמה. אין נזק מצטבר עם הפעילות, התיעצי ברופא העור לגבי חידוש התרופה. ניתן לשוב לאימונים בהדרגה ולעקוב אחר CK.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, הרגעת אותי מאוד
גלי13/06/2009אני מטפסת על העצים השבועיים האלו בלי הריצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהאיתן01/06/2009
שלום,
ברצוני לדעת האם ישנו סיכון (חומרים מסרטנים, תופעות לוואי חריגות וכו') בנטילת תוסף התזונה
LIPO6X, שורף שומן.
אני מתאמן קבוע ומדובר בשומן עקשן באיזור הבטן (מעט)
אני יודע שהתוסף משפיע גם על בלוטת התריס ולכן אני פונה לפורום:
120 Liqui-Caps
Supplement Facts
Serving Size2Liqui-Cap
Servings Per Container60
Amount Per Serving % Daily Value*
Synephrine HCL 20mg *
Synthetic 99% Guggulsterones Z&E 1:1 20mg *
Yohimbine HCL 3mg *
Caffeine Anhydrous USP 200mg *
Bioperine®** 5mg *
* Daily Value not established
Other Ingredients
Vegetable Cellulose, Glycerin, Purified Water, Polysorbate 80.
**Bioperine® is a registered trademark of Sabinsa Corp.
This Product Utilized Only Natural Vegetable Capsules That Are Free Of Animal Products.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקחת תוספים
ד''ר נעמה קונסטנטיני01/06/2009ראשית, אין טעם, גם התוספים המוכרים ביותר כמו קריאטין וקפאין מוסיפים רק במעט ליכולת מאמץ. לגבי כל השאר - הטבעיים, החדשים, הצמחיים - לא לגעת. הרי רק לאחרונה הוזהר הציבור מפני 'הידרוקסיקט' עקב קשר עם פגיעות בכבד - למה להסתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה באברי המין רכיבת אופנייםמודאג...31/05/2009
שלום,
רכבתי במשך יומיים על אופניים שאיבם שלי ולא מותאמות לי ב-100%. לאחר הרכיבה הבחנתי בחוסר תחושה באשכים ובפין. עכשיו, כבר בערך יממה לאחר הפעילות עדיין אין תחושה בעיקר בפין. מה ידוע על הנושא? האים המצב הפיך?
תודה,
מודאג מאד :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכר
ד''ר נעמה קונסטנטיני01/06/2009מדובר בלחץ על עצבים באזור.
אם הדבר מתמיד פנה אל רופא המשפחה או ישירות לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ללא שינוי, יש מה לעשות?
מודאג...01/06/2009האם יש סיכוי להתאוששות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה לרופא המשפחה או ישירות לאורולוג
ד''ר גל דובנוב-רז07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ITBSערן30/05/2009
אני סובל מ ITB כבר 4 חודשים. עשיתי הכל (מנוחה, קרח, תרופות, פיזיותרפיה) אבל עדיין יש כאבים אחרי 4-5 ק"מ ריצה. האם אין ברירה וללכת על זריקת סטרואידים או להמתין עוד זמן? האם להמשיך לרוץ במינון נמוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך בדיקה
ד''ר נעמה קונסטנטיני01/06/2009לאחר שעשית "הכל" - האם הפורום הוא הפתרון האחרון? מחמיא לנו מאוד... אך צריך כמובן יעוץ מסודר כולל בדיקה גופנית עם רופא ספורט/אורתופד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה שמאל בעת תרגולשירי27/05/2009
שלום,
מה זמן רב כאשר אני באימון הן שיעור חיטוב, יוגה או הליכה אני חשה בכאבים החזה שמאל זה מרגיש לי כמו כאבי שרירים שגולש לפעמים לבית השחי, בבדיקות סקר לא נמצא כלום לא ממוגרפיה וגם לא באגומטריה. האם זה כאבי שרירים ומדוע דוקא בשמאל
אשמח לתשובתכם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך בדיקה גופנית
ד''ר נעמה קונסטנטיני01/06/2009הבדיקה דרושה כדי למקם את הכאב - אולי שריר, גיד, עצם? כדאי לפנות אל רופא המשפחה/ספורט למיקום מדויק והצעת פתרון אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ברגלאלי27/05/2009
שלום
לפני כחודשיים וחצי נפלתי בהמלך ריצה וברכי נחבלה לאחר מעבר בין כמה רופאים הוחלט בסוף על ארטרוסקופיה בגלל חשד לקרע במינסקוס הפנימי , בניתוח לא נראה שיש קרע והכל תקין , נראה ליגמנטום מוקוזום וזה נכרת, בקיצור האם זה סביר שאחרי חודש מהניתוח רגלי נפוחה ואפילו כף רגלי בצורה מוגזמת ?מה זה יכול להיות , אני לא יכול לישר רגל או לכופף אותה וכשאני יושב אז מתקשה לקום יש כאבים , לא יכול לעמוד ישר ומתקשה מאוד בהליכה ( צולע בצורה מבישה) , האם יכול להיות שיש לי בעיה בפיקה ?הצילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש דם?
ד''ר נעמה קונסטנטיני01/06/2009נפיחות ברגל לאחר ניתוח מעלה אפשרות לקריש דם שמפריע לניקוז הדם מהרגל. האבחנה כאן חשובה מאוד כי יתכן וצריך טיפול. פנה בקדם לרופא המשפחה לשם ביצוע בדיקה גופנית ובדיקות נוספות כגון בדיקת דם ו US של ורידי הרגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)