מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחמימות וגזים??מתי06/10/2011
אהלן,
אני מנסה לרזות באמצעות דיאטת פחמימות וסיבים (במקביל לאימון כושר שלוש פעמיים בשבוע) אך מאז שהתחלתי את הדיאטה יש לי גזים נוראיים..... מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות וגזים?? - תגובה
ד״ר חדוה בן משה29/10/2011מתי שלום
אין באפשרותי להגיב רק מהאינפורמציה של פחמימות וסיבים. ממתי אוכלים רק פחמימות? מה עם חלבון ? מה עם שומנים טובים? מה לגבי ירקות?
יש להרכיב לך תפריט בריא ומאוזן ואז גם תרגיש נפלא. אולי העמסת יותר מדי סיבים? עודף סיבים אצל אדם שלא רגיל להם גורם כאבי בטן. יש להרגיל את הגוף בהדרגה.
פנה לדיאטנית לתפריט מותאם לך אישית.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות ירידה במשקלדניאלה27/09/2011
שלום,
האם קיימת בארץ מעין חוות ירידה במשקל? (כמו תוכנית הטלויזיה יורדים בגדול)
רק שלא יהיה בטלויזיה כמובן..
תודה רבה וחג שמח:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות ירידה במשקל - תגובה
ד״ר חדוה בן משה06/10/2011דניאלה שלום
במצפה אלומות ד"ר פנינה בר סלע מקיימת סדנאות ניקוי גוף וירידה במשקל. יש סדנאות דומות גם ביערות הכרמל ובמצפה הימים.
מדי פעם יש יוזמות פרטיות של דיאטניות. תחפשי באינטרנט.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם רוצה לדעת - לגבי חווה צמחונית
אביתר16/10/2011האם יש חווה צמחונית לירידה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגלי אכילה בעייתייםלי26/09/2011
היי, אני זקוקה לתמיכה על מנת לעשות סדר בהרגלי האכילה המאוד בעייתיים שלי. אני לא שמנה ולא מנסה לרזות, אבל יש לי כל מיני issues שקשה לי להסביר עם אוכל. אני לא מחליטה אף פעם לדלג על ארוחות אבל אני כמעט כל יום לא אוכלת המון שעות ומגיעה למצב שאני מרגישה חולשה. אני מחליטה כל יום שהיום אוכל מסודר ואז אני עוד פעם מוצאת את עצמי אוכלת חטיף אנרגיה, ואז אחרי זה עוד איזה משהו, ואז כלום 7-8 שעות. בסוף יוצא שאני אוכלת רק בערב... לא יודעת איך לשנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי אכילה בעייתיים - תגובה
ד״ר חדוה בן משה06/10/2011שלום לי
את מחליטה שתאכלי מסודר אבל ההחלטה לא מספיקה. צריך לבצע. איני יודעת בת כמה את ומהו סדר יומך. אם אינך יכולה לסדר את היום לבד, פני לדיאטנית לעזרה. אפשר לקחת למשך היום סנדביצים, ירקות, פירות יוגורט וכו' ולאכול ארוחה חמה בערב או ארוחה חמה בצהריים. הכל לפי מה שמתאים.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי מעוניינת בקואצ'ינגלורנצו20/09/2011
שלום,
יש לי אשה, בו נומר, קצת עגלגלה,.... מאד אטרקטיבית בעיני אבל היא בטוחה שהיא שמנה והיא נורא רוצה להרזות. אני איטלקי במוצא אז מבשל הרבה בבית, אבל דברים בריאים יחסית פסטות ברוטב עגבניות ושמן זיית ולא הרבה דברים משמינים. לפעמים גם פיצות ודברים עם מוצרלה. אנחנו מדי פעם עושים צעדות בערב והיא משתדלת לשמור אבל קשה לה. החיים די עמוסים כי אני עושה דוקטורט והיא עובדת במשרה מלאה ונותנת גם שיעורים פרטיים. איך כדיי לבצע תהליך הרזייה בריא? או איך לשכנע אותה שהיא לא כל כך שמנה ולא צריכה להרזות?? אני אוהב אותה כמו שהיא! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי מעוניינת בקואצ'ינג - תגובה
ד״ר חדוה בן משה28/09/2011שלום לורנצו
אני בטוחה שאתה אוהב את אישתך כמו שהיא אבל אם לא נוח לה עם עצמה היא תרצה לרזות וזה עניין שלה בלבד. גם אם החיים עמוסים ניתן ליישם כללים פשוטים ולהתחיל לרזות בהדרגה. חשוב לדאוג לארוחות מסודרות ושפע של ירקות. מומלץ תמיכה של דיאטנית כיון שקשה לבד. כדי ליעץ לה כיצד לרזות אני זקוקה להכיר היטב את חייה והעדפותיה.אם אישתך מעוניינת להשתתף בראיון אישי במסגרת הדוקטורט שלי אעניק לה ייעוץ חינם. תוכלו להתקשר לטלפון שלי אם מתאים ואם אתם גרים במרכז.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל יותר מדי אבל מתאמןקוסטה12/09/2011
שלום,
אני בן 23, סטודנט. מאז גיל ההתבגרות יש לי קצת עודף משקל בבטן (כרס כזה). אני מתאמן יחסית הרבה וזה עוזר אבל בגלל שאני סטודנט ולומד הרבה אני כל הזמן עייף ואין לי זמן להכין אוכל נורמלי אז אני כל הזמן אוכל הרבה שטויות ודברים כמו שניצלים ונקניקיות משקית, צ'יפס ושוקולדים. אני ממש מנסה להימנע אבל אין לי זמן לאכול שום דבר אחר. איך אפשר למצוא דרך שאני אוכל לאכול כמו שצריך ולהוריד את הבטן? אשמח אם תענו, תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל יותר מדי אבל מתאמן - תגובה
ד״ר חדוה בן משה18/09/2011קוסטה שלום
אורח החיים שלך עמוס כסטודנט ועובדה שאתה מוצא את הזמן להתעמל. תזונה נכונה דורשת מעט התארגנות ומחשבה ואם זה חשוב לך להיות בריא ובמשקל תקין תצטרך להשקיע בדיוק כמו בספורט. אפשר לקנות אוכל בריא כמו ירקות פירות שקדים יוגורט לחם מלא וכו ולאכול אותם במקום שוקולד וציפס. ניתן גם להעזר באוכל מוכן בריא יותר כמו מאמא עוף סנפרוסט ועוד. כדאי להתייעץ עם דיאטנית לתפריט אישי.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוד קאוצ'ינג ובטןרינת22/08/2011
האם פוד קאוצ'ינג יכול לסייע בהשמנה בבטן? בשאר הגוף אני רזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוד קאוצ'ינג ובטן - תגובה
ד״ר חדוה בן משה30/08/2011רינת שלום
לצערי איני יכולה לענות על שאלתך בלי הכרות יותר מעמיקה. יש אנשים שהשומן מתרכז יותר בבטן בגלל גנטיקה. צריך להבין איך את אוכלת, רמת פעילות, גילך ועוד ועוד.
פני לדיאטנית לייעוץ
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוב ירכייםדנה16/08/2011
שלום רב,
אני מקוה שפניתי לפורום הנכון.
הייתי מאוד רוצה לשמוע עצות לחיטוב הירכיים ובמיוחד לצידן הפנימי. אני נחשבת רזה אבל לטעמי הרגלים שלי קצת רחבות ביחס לשאר הגוף. במיוחד בירכיים הן כאילו מדולדלות בצד הפנימי ליד המפשעות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב ירכיים - תגובה
ד״ר חדוה בן משה17/08/2011דנה שלום
הפני את שאלתך בפורומים של ספורט או מדריך ספורט בחדר כושר. מבנה רחב תמיד ישאר כזה אבל ניתן לחזק שרירים מדולדלים עם תרגילים מיוחדים לשרירי ירכיים פנימיות.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצות פוד קוצ'ינג?סיגלית04/08/2011
שלום,
האם פוד קואצינג מבצע בפגישות אחד על אחד או בקבוצות?
תודה,
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות פוד קוצ'ינג? - תגובה
מיה בן אפרים07/08/2011אחד על אחד בלבד
קלף בטוח ומנצח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוד קואצינג, כמה זמן הוא נמשך?עליזה25/07/2011
שלום,
ניסיתי דיאטות שונות שלא הצליחו לאורך זמן. שמעתי על הפוד קוצ'ינג. אני מעוניינת
לדעת לכמה טיפולים בממוצע צריך להגיע על מנת לראות תוצאות?
תודה,
עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוד קואצינג, כמה זמן הוא נמשך? - תגובה
מיה בן אפרים07/08/2011עליזה הי
התהליך כמובן אינדיווידואלי אבל לרוב נמשך בין 6-12 מפגשים
במהלכם יש פגישות אחת לשבועיים וכל השאר הינו תהליך בו הקשר כמעט יום יומי
זו אינה דיאטה מובנת אלה התאמה אישית לכן, אין לי תשובה חדה
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הם 1000 קלוריות של חלבוןסיבון26/06/2011
נאמר לי ש1000 קלוריות של חלבון הם לא כמו 1000 קלוריות אחרות מה ההרכב של 1000 קלוריות חלבון ליום הכי בריא ומשביע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הם 1000 קלוריות של חלבון - תגובה
ד״ר חדוה בן משה27/07/2011סיבון שלום
אי אפשר לתת 1000 קלוריות רק של חלבון. גם אם ניתן רק מזון חלבוני כמו בשר גבינות וביצים עדיין הם יכילו גם שומן ואפילו מעט פחמימות. לא מומלץ לאכול רק מזון חלבוני! העיקרון של תזונה נכונה ומאוזנת היא לאכול חלבונים שומנים ופחמימות ביחסים הנכונים הנקבעים על ידי תזונאי.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הם המוצרים שמכילים הרבה סידןסיבון20/06/2011
אני רוצה להתחיל דיאטה סידן נאמר לי ש-1000 קלוריות של סידן שונה מ-1000 קלוריות אחרות ,והירידה מהירה מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי הרבה סידן יש בטחינה
תשובה11/07/2011ושלא יגידו לך שיש הכי הרבה סידן במוצרי חלב. שתי כפות טחינה גולמית מלאה שווה פחות או יותר לכמות הסידן בכוס חלב.
תקראי פה:
http://www.beok.co.il/Category/Article/11130
מקורות לסידן: ירקות (כגון כרוב, ברוקולי ובמיה), סויה, אצות ים, אגוזים וגרעינים, מאכלי ים שונים, קטניות ועוד. בתוך רוב הדגנים (חיטה, שעורה, שיפון, אורז, שיבולת שועל, דוחן ותירס) אין כמויות גבוהות של סידן, אלא אם הם מועשרים, אך הם בכל זאת תורמים לגופנו לא מעט סידן מאחר שאנשים צורכים אותם לעיתים קרובות. כמו כן מיצי פירות רבים, משקאות שונים, טופו ודגנים שונים כמו גם דגני בוקר וחטיפים, מועשרים גם הם בסידן.
מספר דוגמאות למקורות צמחיים לסידן:
סויה. סויה עשירה בסידן באופן טבעי, ולעתים קרובות מוצרי סויה מעובדים כגון חלב סויה וטופו מועשרים בסידן נוסף. ב-200 גרם טופו יש קצת יותר סידן מאשר בכוס חלב (כ-200 מ"ג). ניתן למצוא גם מוצרי טופו מועשרים בסידן, המכילים 1,300 מ"ג סידן במנה של 200 גרם.
טחינה. טחינה משומשום מלא עשירה בסידן עד פי שבעה מטחינה רגילה. כמות הסידן בשתי כפות טחינה גולמית מלאה שווה פחות או יותר לכמות הסידן בכוס חלב (כ-200 מ"ג).
זרעי פשתן. בנוסף להיותם מקור מצוין לאומגה 3, בארבע כפות של זרעי פשתן טחונים יש גם 74 מ"ג סידן. בחלק מהקטניות מצוי סידן בכמות נאה, בעיקר בסויה ובשעועית לבנה.
ירקות ירוקים. ברוקולי, כרוב, שעועית ואפונה מכילים כמות סידן משמעותית ביחס למספר הקלוריות, אך יש לצרוך מהם כמות גדולה יחסית על מנת לקבל סידן בכמות מספקת.
סייטן. סייטן הוא מקבילה צמחית לבשר על בסיס חלבון חיטה. ולעיתים היצרנים מעשירים אותו בכמות גבוהה של סידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הם המוצרים שמכילים הרבה סידן - תגובה
ד״ר חדוה בן משה11/07/2011סיבון שלום
אכן מחקרים הוכיחו שירידה במשקל טובה יותר בצריכת הסידן המומלצת.
עליך להגיע ל-1000 מ"ג סידן ביום אם את בגיל 19-50.למרות כל המתנגדים לחלב, 3מנות חלב היא הדרך הקלה ביותר להגיע לצריכת סידן זו.
ללא חלב, ניתן גם להגיע ל-1000 מ"ג אבל צריך להקפיד כל יום על קיטניות, סויה, שקדים, תאנים יבשות, עלים ירוקים, סרדינים וטחינה מלאה. יש לקבל הדרכה מתאימה אצל דיאטנית לפי מה שאת אוהבת לאכול.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה יומיתמעיין26/05/2011
אני שוקלת תקני ואני רוצה להישאר במשקל שלי. כל יום אני אוכלת בננה ותפוח, שני סנדוויצ'ים עם ממרח כלשהו (4 פרוסות לחם מלא), סלט (עגבניה, מלפפון וגזר/גמבה) וארוחת צהריים (קינואה/אורז מלא/תפוחי אדמה) ולעתים בערב קורנפלקס עם חלב. אני בנוסף הולכת כארבעים דקות כל יום ומדי פעם עושה כושר.
האם התזונה שלי נכונה מספיק או שעלי לשפר אותה?
4 פרוסות לחם נחשב לסביר או יותר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה יומית - תגובה
ד״ר חדוה בן משה03/06/2011מעיין שלום
התזונה טובה מבחינת פירות ודגנים מלאים. חסר חלבון בצהריים. מקווה שבסנדביצים את שמה ממרחים טובים כמו אבוקדו, ביצה, גבינה, טונה, טחינה וכו. יש להוסיף מגוון ירקות בכל ארוחה, כל הסוגים, כל הצבעים. קורנפלקס גם צריך להיות מלא.שמן זית לסלט. חסר לי נתונים עלייך ולכן איני יכולה לקבוע כמה קלוריות את צריכה. אם זה מה שאת אוכלת ומשקלך נשאר יציב אז הקלוריות מתאימות לך.4 פרוסות לחם עם תוספת פחמימה בצהריים וקורנפלקס נשמע סביר לשמירת משקל.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
מעיין06/06/2011אני אוכלת את הפרוסות בדרך כלל עם אבוקדו/גבינה או חלבה
אבל באמת כמעט לא יוצא לי לאכול חלבונים, חוץ מסופי שבוע.
הרגשתי מעט עליה במשקל (באזור הבטן)...
מה החלבונים שהכי מומלצים?
אני חשה הרבה פעמים עייפות, בעיקר בשעות הבוקר, לדעתך זה קשור לתזונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה11/06/2011שלום מעיין
חלבונים בצהריים הם עוף הודו דגים ובקר רזה. חלבונים נוספים הם גבינות וביצים.
לגבי עייפות - מה עם רמות בי12 וברזל בדם? תקינות?
אוכלת ארוחת בוקר? ישנה טוב? יש הרבה מה לתשאל כדי לבדוק ממה נובעת העיפות.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, אשמח לייעוץאלונה18/05/2011
שלום,לפני ככמה חודשים התחלתי לבתאמן כדרך קבע בחדר כושר ולהתמיד על תפריט מסויים בשביל להפחית אחוזי שומן ולשפר את הכושר. בחודשים הראשונים היה לי קל מאוד להגיד לא למתוקים ולשמור על כמויות האוכל שהגדרתי לעצמי בתחילת הארוחה.
אך עם הזמן מצאתי את עצמי ממשיכה את הארוחה עם נשנושים גם אחרי שסיימתי לאכול, עם בעבודה מישהו חוגג ומביא עוגות, אני אוכלת הרבה מכולן ואחר כך מרגישה את הכובד של הסוכר והפחמימות המיותרות לאורח כל היום.
בנוסף הופיע תחושה של רצון פשוט לבלוע כל הזמן. גם כאשר אני לא רעבה אני רוצה לאכול בשביל הפעולה עצמה.
אחרי חודשים של התמדה ועבודה קשה אני מוצאת את עצמי משחררת את הרסן יותר מדי, כאשר המטרה לא רחוקה כלל.
אני אשמח מאוד עם מישהו יוכל לייעץ לי על המשך הדרך בלי שאפנה לכל מיני תוספי תזונה מיותרים וכימים.
אני עושה את הדיאטה הזו לבד ולכן גם נורא קל לסטות ממנה, אפילו ניסיתי לרשום מה אני אוכלת כל יום. אבל אחרי זמן כה רב זה מייאש מאוד לשמור בקנאות על התפריט.
אחרי כל מעידה אני אומרת לעצמי שמחר יום חדש ואתחיל רק לשתות בין הארוחות, ולשרום..ושנשאר עוד מעט, עד שעוברים עוד יומיים ואני שוב אוכלת עוגה שלמה בגפי.
אודה מאוד לתמיכה ועצה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, אשמח לייעוץ - תגובה
ד״ר חדוה בן משה29/05/2011אלונה שלום
סופן של כל הדיאטות הקשות להכשל. בתהליך ירידה במשקל אפשר גם לאכול מדי פעם או אפילו על בסיס יומי צופר מתוק שאת אוהבת. אם תמשיכי להתנהל עם המחשבה שכשאת אוכלת מתוק זה חטא גדול וקלקלת את הדיאטה לא תצליחי. הוסיפי מתוק קטן כל יום ואז לא תגיעי להתפרצויות על עוגה שלמה. זה יהיה חלק מהתפריט. חשוב גם לבדוק אם את אוכלת מאוזן ונכון כמו שפע של ירקות שיתנו שובע ואיזון נכון בין חלבונים ופחמימות. נפלא שאת עושה זאת לבד אבל תמיכה של דיאטנית היא עזרה טובה בעת משבר.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם שיפוןקורל11/05/2011
היי אני אוכלת לחם שיפון עגול (הפרוסות הגדולות) ויש אתר שבו מופיע כי בפרוסה 58 קלוריות ל-100 גרם 191
האם זה הגיוני אני חוששת רק מכיוון שהפרוסה גדולה אבל דקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם שיפון - תגובה
ד״ר חדוה בן משה18/05/2011קורל שלום
בדרך כלל פרוסת לחם לפי התחליפים שלנו שווה ל-75 קלוריות. יש לחמים שונים בגדלים שונים. ניתן לחשב את הקלוריות לפרוסה לפי תוית המזון, אבל אם הפרוסות אינן חתוכות שווה ויש בככר העגולה פרוסות גדולות במרכז, ברור שהן תהיינה כפולות בערך הקלורי מהפרוסות בקצה.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת חלבוניםבתי08/05/2011
שמעתי מחברה שהיא הצליחה לרזות 9 ק"ג באמצעות הדיאטה אבל אח"כ החזירה הכל... האם לדעתכם זה קשור לזה שזו הייתה דיאטת חלבונים? איזו דיאטה הכי מומלצת לירידה מהירה?
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת חלבונים - תגובה
ד״ר חדוה בן משה18/05/2011בתי שלום
יש כלל ברור אחד: מה שיורד מהר עולה מהר. ירידה מהירה גורמת לאיבוד נוזלים, ירידה במסת שריר, הרעבה ובולמוסי אוכל לחזרה מהירה במשקל. דיאטת חלבונים גרועה מאד וגורמת לכך.לא מומלצת ירידה מהירה במשקל. ירידה טובה היא בין חצי קילו לקילו בשבוע.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)