מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלירון30/04/2011
שלום. ברצוני להוריד 3-4 קילו מהמשקל שלי.
כרגע אני שוקלת 54 וגובהי 165 ס"מ.
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תפריט דיאטטי שיעזור לי להוריד במשקל.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיה בן אפרים30/04/2011לצערי הפורום אינו נותן יעוץ אישי אלא המלצות בלבד, ולכך אצטרך יותר פרטים אודות יומך ותזונתך כיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה בעייתית
לירון30/04/2011מפני שאני כל פעם מנסה להתחיל בדיאטה וכל פעם נשברת, התזונה שלי לקויה ויש לי הרבה בולמוסים. לצערי הרב נכנסתי למעגל הדיאטות המרושע שנגמר תמיד בבולמוסי אכילה והלקאה עצמית. אני בבעיה ולא יודעת איך לפתור אותה. בסך הכל רציתי להוריד שלושה קילו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל30/04/2011
התחלתי דיאטה לפני חודש וחצי ומבחינת תזונה הכל טוב יפה, אני עושה הכל כמו שצריך. אך שמתי לב שבשבועיים האחרונים המשקל שלי לא השתנה. שבועיים שלמים אני עומדת על אותו במספר וזה ממש לא הגיוני כי אני מקפידה ממש על הכל. הסינה היחידה שעלתה לי בראש הינה צבירת נוזלים. האם זה ייתכן שזה מה שמונע ממני להוריד המשקל ? אם כן, כמה זמן זה נשמר, ? מתי זה אמור "להתרוקן" והאם אני אמורה לראות את זה עליי ? (מבחינה חיצונית). חשוב לציין שאני לא בעודף משקל, אלא בתשקל תקין והדבר שאני מעוניינת בו הוא 2-3 קילו פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה18/05/2011טל שלום
כדי לענות על שאלה מדוע אינך יורדת עלי לדעת בדיוק מה את אוכלת, גילך, רמת הפעילות שלך ועוד פרטים רבים. למה שתצברי נוזלים? לעיתים הגוף "נח" מירידה וצריך לאפשר לו את המנוחה הזאת.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכהאביבה17/04/2011
שלום, האם לדעתכן קבוצת תמיכה יכולה להיות אפקטיבית כמו אימון אישי? איך אני יכולה לדעת מה יותר מתאים לי??
חג שמח ובריא
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה27/04/2011אביבה שלום
באימון מובילים את המתאמן להגשמת מטרות, להורדת חסמים ויצירת שינוי בחיים. קבוצת תמיכה רגילה לא תעבוד לפי תורת האימון.המנחה צריך להיות אדם שלמד אימון. ניתן לאמן גם בקבוצה. הבחירה באימון אישי או קבוצתי או קבוצת תמיכה צריכה להיות לפי אישיותך. האם את טיפוס חברותי ורוצה להקשיב גם לאחרים? לעזור לאחרים? תחרותית? או שאת רוצה סולו? פשוט שאלי את עצמך מה מתאים לך. אם לא תגיעי למסקנה תצטרכי להתנסות.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לצוותליהי03/04/2011
אני בת 35 ולאחר עלייה יחסית משמעותית במשקל (לאחר הפסקת עישון)ועקב כך עלייה בכולסטרול הרע,"שקלתי" לחזור וליטול את תואם הקסניקל,את ה"alli" ,שנמכר בחו"ל ללא מרשם,כפי הידוע.
ידוע לי שהקסאניקל הוא 120 מ"ג לעומת התואם שהוא רק 60 מ"ג ולכן יש להכפיל את הכמות.
הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על הכדור ועל אופן השימוש בהנחה שאקנה את התרופה בחו"ל וכמובן אשלב אותו עם תזונה נכונה וספורט.
והאם ניתן לקחת אותו במקביל לשימוש בלוסטרל.
אודך על התשובה המפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לצוות - תגובה
ד״ר חדוה בן משה05/04/2011ליהי שלום
קסניקל מפריע לספיגת השומן רק ב30 אחוז. כלומר שליש מהשומן שתאכלי לא יספג. ההמלצה כמובן לתפריט דל קלוריות שבו כמות השומן אינה עולה על 30 אחוז מהקלוריות. לדוגמה אם תאכלי 1500 קלוריות, 500 קלוריות יהיו משומן, ואז שליש לא יספג, כלומר כ150 קלוריות. ההשפעה על הירידה במשקל קטנה, אך קיימת לאורך זמן.
יש להזהר מעודף שומן בתפריט כיון שאז תסבלי מתופעות לוואי במערכת העיכול. זוהי עזרה להרזייה לא תרופת פלא. יחד עם תזונה נכונה ופעילות גופנית אין לי בעייה להמליץ על קסניקל. היות וזוהי תרופה תחת מרשם, עלייך לשאול רופא על שילובי תרופות. קסניקל עובד על מערכת העיכול ולוסטרל על סרוטונין במוח ולכן לא נראה
לי שיש בעייה לשלב. שאלי רופא.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה לגבי אחוז השומן בתפריט
אהרון20/04/2011ההמלצה על 30% שומן מסה"כ קק"ל בתפריט מתייחסת לשומן זמין לגוף. התרופה גורעת כשליש מן השומן שבמזון, ובמקרה הזה חלקו יורד ל20% בלבד, שזה מתחת להמלצה הסטנדרטית. יתירה מכך, אין אבחנה בין שלושת סוגי בשומן שאת ספיגתם התרופה מונעת, והכוונה לחומצות השומן החיוניות. לשם הסדר הטוב, הייתי ממליץ לך לפרט את תופעות הלוואי של השימוש בתרופה והשפעתה לטווח ארוך על ההרזיה כפי שמשתקפות ברוב המחקרים.
בברכה,
רופא דיאטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה לגבי אחוז השומן בתפריט - תגובה
ד״ר חדוה בן משה27/04/2011תודה על ההערות. ברור שכאשר רופא ממליץ על קסניקל המטופל נמצא בהשגחת דיאטנית ואני משלימה תמיד את חומצות השומן החיוניות ורצוי גם ויטמינים מסיסים בשמן. קסניקל לא נלקח לתקופה ארוכה ואין בעיה לרדת לזמן קצר ל20% שומן בתפריט שהוא מינימום ההמלצה. יש כיום מחקרים הקושרים קסניקל עם סרטן. תמיד עדיפה הדרך הטבעית ללא תוספים. רדוקטיל התגלתה כתרופה מסוכנת ולכן יצאה מהשוק. קסניקל בינתיים עוד כאן עד לחדשות אחרות.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים את זהורדית30/03/2011
שלום, אני בת 52, כל החיים הייתי רזה והחל מגיל 45 התחלתי להשמין,
אני לא מצליחה לבצע כושר גופני באופן קבוע ואני אוכלת המון פחמימות (בעיקר פיתות עם כל מיני דברים בפנים) עקב חוסר זמן.
סדר היום שלי מאוד עמוס ולכן אני לא מצליחה לדחוס אליו גם תזונה נכונה.
אשמח לשמוע לעצתכן בעניין, מאיפה כדאי בכלל להתחיל? ברור לי שהשינוי צריך להיות הדרגתי אבל אני לא יודעת איך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך עושים את זה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה30/03/2011ורדית שלום
לאכול נכון דורש התארגנות ולאו דווקא הרבה זמן. ניתן לבשל למספר ימים ארוחה חמה ולקחת לעבודה או לאכול בערב. אפשר גם לבחור אוכל בריא בחוץ. חשובה אכילת ירקות, פחמימות מלאות וחלבון רזה. התחילי בארוחות מסודרות ושלבי ירקות.אם אכילה בריאה ופעילות יהיו חשובים לך תמצאי זמן. פני ליעוץ אישי. רק עם תמיכה וליווי תוכלי לקבוע מטרות ולעמוד בהם. חשוב להכיר אותך היטב ואת אורח חיים כדי לבנות אורח חיים בריא.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות תמצית הודיהיסמין22/03/2011
שלום,
רציתי לקבל חוות דעת אודות השילוב בין מדבקות תמצית הודייה ודיאטה.
האם אכן יש השפעה על דיכוי התיאבון בעזרת המדבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות תמצית הודיה - תגובה
מיה בן אפרים22/03/2011שמעתי וקראתי אך לא חוויתי. אני אישית לא מאמינה בדיכוי תאבון למטרת דיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
יסמין22/03/2011מדובר על הפסקת עישון ואני נמצאת במצב של רעב תמידי וכמובן עקב כך עלייה במשקל.אני צריכה משהו שיעזור לי באופן התחלתי בכדי להשיג תוצאות ,בתקווה שהקיבה תצטמצם המשך הזמן.
נוצר בי חלל ענק ורצון לפצות..
יש איזשהו תוסף שאת יכולה להמליץ עליו,למטרה זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre: - תגובה
מיה בן אפרים22/03/2011תהיי חיבת לנשנש לדעתי אז קחי את החטיפים דלי השומן כגון ביגלה ופופקורן לדחוף תוסף זה לא יעזור, הרי הפה משועמם. קחי קצת זמן והכנסי למסגרת שתתחום ותתמוך, זה הפתרון לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמילי17/03/2011
אני רזה בכל מקום בגוף, אך יש לי שומן באזור הירכיים. אני לא יודעת למה. אם אעשה דיאטה השומן בירכיים ירד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיה בן אפרים17/03/2011מה שדרוש בכדי להפחית אחוזי שומן זה לאכול מסודר מהבוקר, כשעה מההשכמה. מבנה זה הינו גנטי אך קיום השומן קשור ישירות לתזונה ואורח חיים. נסי ליצור שעות אכילה מסודרות ולא הפרשי שעות בין ארוחות. מומלץ גם להוסיף לתזונה אימוני כושר כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות למתוקיםמור06/03/2011
שלום לכן, אני יודעת שזה ישמע מוזר, אבל יש לי כל הזמן דחף לאכול דברים מתוקים, החל ממילקי ומעדנים וכלה בחבילות שוקולד שלמות.
לא משנה כמה אני רוצה לשמור על הדיאטה, אני מרגישה שזה חזק ממני... כל היום אני "חוטפת"
מה אפשר לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות למתוקים - תגובה
ד״ר חדוה בן משה09/03/2011מור שלום
דחף למתוק נובע מחוסר איזון גופני ונפשי.אפשר לטפל בכך כמו בכל התמכרות. יש לאזן את הרעב עם ארוחות תכופות וסדירות המכילות חלבונים פחמימות מלאות וירקות. יש לבדוק הבטים נוספים בחיים מבחינת עבודה משפחה וסטרס המשפיעים על מצב נפשי וגורמים לתשוקה למתוק.
כדאי לעבור תקופת גמילה מסוכר ואז לחזור אליו בצורה מבוקרת.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיה בשיטת הנקודותטלי03/03/2011
ניסיתי המון שיטות להרזיה וחברה שלי המליצה לי ללכת על שיטת הנקודות. זוהי שיטה שהוכיחה את עצמה? או שכדאי ללכת על שיטה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה בשיטת הנקודות - תגובה
ד״ר חדוה בן משה09/03/2011טלי שלום
כל שיטה בה תשימי מגבלה לכמות המזון תרדי במשקל. אם תקפידי על ספירת הנקודות תאכלי פחות ותרדי. אם תשתתפי בקבוצות של שומרי משקל שזוהי שיטתם תהיה לך גם תמיכה בהרזיה. החסרון של ספירה הוא שאפשר לאכול גם מזון שאינו בריא ובנוסף יש בזה משהו אובסיסיבי והתעסקות יתר עם האוכל. אני מאמינה בלאכול אוכל ולא נקודות ולהתחבר לתחושת רעב ושובע.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכלסדני24/02/2011
בן 22 עובד לא קל ,משמין יותר ויותר צריך להוריד כ 15 ק"ג. מה אפשרי באזור פ"ת/ר"ג לעניין מעקב צמוד אישי ,לפחות בהתחלה. מה אתם מציעים בבקשה?הואילו לתאר סדר גודל של מחירים ואופן הפגישות,מה האפשרויות?
ואם אפשר לא בכללי מידי, ולא להזמין אותי להרים טלפון ספציפי...:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה האם תוכלי לענות לפניה זו?
ד״ר חדוה בן משה24/02/2011אני ברעננה. תבדוק בבקשה עם מיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכלס - תגובה
מיה בן אפרים17/03/2011היי דני
בהחלט כדאי שתקבע יעוץ לקבל תדריך ותפריט מתאים לסדר יומך ודרישותיך. בתהליך שאני מלווה דרוש יעוץ ראשוני ולאחריו מעקב צמוד החשוב למסגרת. במהלך התהליך אנחנו בקשר מייל וטלפון עב יומי מה שמקל על הסוגיות וההתלבטויות בדרך. מפגש ראשוני עולה 450 שח ושאר התהליך מבוסס על מס המפגשים שנחליט שדרוש לך. עשרה מפגשים הינם 2800 שח לדוגמא.
התהליך נעים ואף ממכר ומתבצע בשכונת המשתלה בתא, קרוב לקניון רג
צור קשר במידה ומעוניין
0545656680 מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לרזותאבירם23/02/2011
שלום רב.
אני בן 30, מתאמן בחדר כושר 3 פעמים ביום (ריצה בעיקר) כבר חצי שנה, אך אני לא מצליח לרזות. איך זה הגיוני? יכול להיות שאני לא מתאמן כמו שצריך? או שריצה היא לא פעילות שמרזה? אילו הרגלי אכילה אני צריך לסגל לעצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח לרזות - תגובה
מיה בן אפרים23/02/2011חובה לשלב תזונה מתאימה עם אותה הפעילות אם לא תעשה כך לא תראה תוצאות. תזונה משפיעה ב90 אחוז על הירידה. פנה לדיאטנית מוסמכת לבניית תפריט מתאים לצרכיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה נכונהמיקי17/02/2011
שלום רב,
אשמח לדעת מתי כדאי לצרוך חלבונים ומתי פחמימות במהלך היום, ומה הכי כדאי לפני השינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה נכונה - תגובה
מיה בן אפרים23/02/2011כדאי ואף רצוי לצרוך פחמימות בתחילת היום בתוספת חלבון קל כגון גבינה
בצהרי היום מנה חלבונית וכן לפני השינה בכדי לא להכביד , ליצור שובע וכן על מנת לא ליצור תחושת עייפות
בשאר היום מנות פחמימה לא גדולות אך משביעות כגון לחם מלא, דגנים או קטניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה נכונה - תגובה
מיה בן אפרים23/02/2011נענת בתשובה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשלוט ברעבענבל10/02/2011
שלום, אני מרגישה שלא משנה מה אני אוכלת אני ממשיכה להיות רעבה... אני מנסה לשמור אבל זה כמעט בלתי אפשרי. בעבר לא הייתי סובלת מהבעיה הזו... רק בשנה האחרונה, בעיקר בחורף.... אולי זה קשור
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלוט ברעב - תגובה
ד״ר חדוה בן משה14/02/2011ענבל שלום
תחושת הרעב שלנו משתנה מגורמים רבים ביניהם עונות השנה, סטרס, עייפות,שעמום, אכילה לא מאוזנת, מחזור חודשי ועוד ועוד. אם נמצא הגורם לרעב יש לטפל בו, כמו על ידי הורדת מתח, דאגה לשינה והרפיה, אכילה בריאה וטיפים לאכילת חורף. בכל מקרה הראש הוא השולט על התיאבון וברור יש להבדיל תיאבון שהוא חשק לאכול מרעב אמיתי.
פני ליעוץ דיאטטי.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינת30/01/2011
היי שלום אני לא מצליחה להכנס לשירותים כבר יותר מ 4 ימיים
מרגישה כמו בלון
יש איזה משהו שאני יכולה לעשות על מנת לזרז את הכניסה שלי לשירותים??
אולי לאכול דברים מסוימיים או משהו כזה אני לא מעוניינת בכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגני בוקר עשירי סיבים
מיה בן אפרים02/02/2011נסי לקנות פיבר 1 ולאכול עם יוגורט טבעי כשעה לאחר ההשכמה, בתוספת לכוס מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאתי17/01/2011
שלום , האם זה נכון ששמן קנולה הוא שמן לא בריא כלל ואף מסוכן ? האם יש הבדל בין המוצר אצל חברות שונות ? באיזה שמן כדאי לאפות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה20/01/2011שמן קנולה הוא שמן בריא ומומלץ. כדאי לקנות אותו מחברה מוכרת ואמינה. הוא מתאים גם לאפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)