מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זעתראיריס04/01/2011
האם בזעתר יש קלוריות?
אני אוהבת להוסיפו לסלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זעתר - תגובה
ד״ר חדוה בן משה09/01/2011זעתר הוא תבלין ואין בו קלוריות. אם שילבו אותו עם שומשום הקלוריות הן של השומשום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת הרזיה?שירלי27/12/2010
שלום רב,
בת 35, בריאה, צריכה לרדת כ-20 ק"ג שנאספו על פני 11 שנים. לפני כן הייתי בולימית למשך יותר מ-10 שנים וכך "שמרתי" על המשקל.
אחרי ש"נגמלתי" מהקאות עשיתי אין ספור דיאטות, אצל דאטניות, מאמנת, סטודיו סי, לבד וכל פעם בשבועות הראשונים הכל היה נפלא ונהדר ואז אני מתחילה להשתעממם/לאבד סבלנות וחוזרת לסורי - אוכלת הרבה יותר ממה שצריך בעיקר מה שלא צריך...(ממתקים וכיו"ב)
אני חייבת להוריד במשקל כדי שאוכל להכנס שוב להריון (אני 8 ק"ג מעל המשקל בו התחלתי את ההריון הקודם, ולאחר הלידה חזרתי למשקל זה ואפילו פחות אבל כאמור במו פי חיבלתי בהישגים).
אני כבר מתבאסת/מתביישת/לא מאמינה שאצליח ולכן אני לא פונה לדיאטנית (כי מה ישתנה הפעם) ולכן רציתי לשאול בעצתכן - האם קבוצת הרזיה כלשהי עשויה לעזור למישהי כמוני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת הרזיה? - תגובה
ד״ר חדוה בן משה31/12/2010שלום לך
קבוצת הרזיה תומכת מאד בירידה במשקל כיון שמעבר למנחת הקבוצה יש לך שותפים שיכולים לעודד וליצור תחרות חיובית. העדפה לקבוצת הרזיה או ליעוץ אישי תלויה באופי האדם ולכל אחת מהאופציות יש מצדדים רבים. אם לא ניסית אף פעם קבוצה, כדאי לנסות. הסוד בסופו של דבר, הוא לא לרוץ כל פעם ל"פלא" חדש, אלא למצוא דיאטנית שאיתה את מוצאת שפה משותפת, שאת יכולה לשתף אותה במה שעובר עלייך, במישהי שלא מדברת רק על מה אוכלים, אלא על כל החיים ולהצמד אליה לאורך זמן. גם כשאת נכשלת ולא הולך!! אם הצלחת לרדת, השארי תקופה מסוימת למעקב ( הרוב זקוקים למעקב כל החיים) כדי לא לעלות.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן27/12/2010
שלום,האם זה נכון שהתחליף למים המועדף ביותר,הוא מים בטעמים?
והאם זה מתאים לשומרי משקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיה בן אפרים27/12/2010לא, זה מלא סוכר,
אין כמו מים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונן19/12/2010
מה יכול לגרום לנפיחות בבטו:
1. שימוש בחומרים המסייעים ליציאות
2. דילוג על ארוחות
3. אכילת יתר של סיבים
סליחה על השאלון אני פשוט מחפש תשובות ובעיקר פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה19/12/2010רונן שלום
כל מה שציינת יכול לגרום לנפיחות -עודף סיבים, משלשלים ותרופות ואורח חיים לא סדיר עם אוכל לא מאוזן, עודף שומן וסוכר, משקאות מוגזים, מוצרי דיאט וגם מצבים בריאותיים.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת05/12/2010
גובה 1.60 שוקלת 58...
שומרת באופן תמידי רציף וקפדני על דיאטה בגלל ירידה עצומה במשקל...כאמור שומרת על כך כבר מספר שנים מבחינת תזונה+הליכה יומיומית של 40 דקות מהירה.
בשישבת עשיתי הליכה [אתמול+היום] אבל.....מבחינת האוכל שמרתי פחות וזה אומר אוכל+עוגות ומעט קשקושים...הייתה לי מין התפרצות שלא הייתה הרבה זמן.
איך אני יכולה להשכיח מגופי את מה שקרה ביומיים האחרונים?
איך אקזז מחר או בימים הקרובים?וכמה זמן עליי לקזז?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה08/12/2010עינת שלום
ברכותי על הצלחתך לשמור על המשקל במשך שנים.
יש להבין שאם מדי פעם פורצים את השמירה לא קרה דבר. מיום אחד לא תשמיני.
חזרי לשמור רגיל כמו שאת שומרת תמיד והמשקל ישאר יציב.
אפשר תמיד אחרי יום זלילות לעשות למחרת יום שמירה חזק יותר. לא צריך יותר.
רק אם אכלת אלפי קלוריות תצטרכי להפחית קלוריות במשך מספר ימים.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- והאם...אמיל20/11/2010
האם גם שרירים מוסיפים למשקל ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם... - תגובה
ד״ר חדוה בן משה25/11/2010שוב שלום
משקל הגוף מורכב ממשקל הגוף השמן שהוא רקמת השומן ומממשקל הגוף הרזה שהוא עצמות שרירים ומים. המשקלים כיום מודדים גם אחוזי שומן וגם ק"ג של שריר ושומן בגוף.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ...אמיל20/11/2010
אני יודעת שגם שרירים תופסים את מבינה הגוף אצל כאלה שיש להם שרירים ברגליים לדוגמא מפותחים זה מרחיב להם את הרגל שאלתי היא האם אדם כזה למשל מרזה [בלי לפתח את השרירים ] האם השרירים יורדים ? האם קל יותר לישרוף שומן מהשרירים ? אני לא מבינה בזה שאלתי היא ספציפית על שומן ושרירים אשמח לקבל מידע ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ... - תגובה
ד״ר חדוה בן משה25/11/2010אמיל שלום
ירידה מהירה במשקל גורמת גם לאיבוד של מסת שריר. שריפת השומן היא מרקמת השומן. כאשר חסרות קלוריות הגוף ישתמש גם ברקמת השריר כדי לקבל קלוריות.זהו מצב לא טוב כאשר יש איבוד שריר. השריר הוא המנוע של חילוף החומרים ובאיבוד שריר חילוף חומרים יורד ותוכל לאכול פחות.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני רוצה לקבל עצות ..אמיל14/11/2010
הי למומחים באתר אני בת 18 ואני מעונינת לדעת כיצדניתן להוריד את השומן מהיריכיים אני שמעתי על תרומתה האדירה של ההליכה באופן עיקבי לעיצוב היריכיים אך קשה לי
שאלתי האם יש לכם עצות שידוע לכם שעובדות לרוב ושפחות קשה לא להתמיד בהן על מנת להרזות קצת ביריכיים ?
אשמח ליראות עצות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני רוצה לקבל עצות .. - תגובה
ד״ר חדוה בן משה16/11/2010אמיל שלום
אי אפשר לרדת רק במקום מסוים. אם תרזי תפחיתי שומן מכל הגוף, יתכן ומקומות מסוימים בגוף יהיו מלאים יותר וזה נקבע גנטית. לעיתים אלו ירכיים או בטן או חזה וכו.
פעילות גופנית אכן טובה לעיצוב הגוף ולהרזיה ומומחה כושר יתן לך תרגילים במיוחד לירכיים. עדיין צריך להבין שמבנה גוף לא ניתן תמיד לשינוי ( אולי רק באמצעות ניתוחים פלסטיים) וכדאי להתיידד עם מה שיש ולהרגיש טוב עם גופך.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה11/11/2010
האם ישנם תוספי מזון המסייעים לירידה מהירה יותר במשקל.
אני לא מחפש את כל אבקות הבזק האלה, אני לא מאמין בשיקויי הקסם האלה, אני מדבר באמת על תוספי מזון בריאים.
הבן מתחתן עוד 3 חודשים ואני רוצה להוריד 10 קילו כדי להשאיר קצת מקום בתמונות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה16/11/2010שרה שלום
כדי לרדת במשקל יש לאכול פחות. זה כל הסוד כמה שזה פשוט. אם יהיה מחסור באנרגיה הגוף ישתמש במאגרי השומן ותרזי. תרומתם של התוספים היא מזערית. אפשר להעזר בתוספת סיבים שהיא בריאה וגם משביעה. שוב, לא צריך בכדורים, אפשר פשוט לקנות שקית סובין חיטה או קוואקר ולהשתמש בכף שתיים ליום.
עסקי בספורט ואכלי בריא.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?ניר31/10/2010
שלום,
אני בן 33 שוקל 84 ק"ג, מעוניין להשיל ממשקלי בצורה משמעותית.
אני עובד בעבודה משרדית כך שכל שעות העבודה אני יושב.
חשוב לציין שאני טיפוס דיי "עצלן" וספורט ממש לא מדבר אליי
שאלתי היא: האם ישנו תפריט אכילה ללא פעילות גופני שיכול לעזור לי להרזות או לחילופין האם ישנה שיטה לאחרת לרזות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים? - תגובה
ד״ר חדוה בן משה25/11/2010ניר שלום
כל תפריט בריא שיכלול פחות קלוריות מאשר אתה זקוק יגרום לירידה במשקל ללא ספורט. כשאין לגוף מספיק קלוריות הוא יפנה לרקמת השומן ויקבל ממנה את החסר לו.
ירידה במשקל ללא ספורט יכולה לגרום לאיבוד מסת שריר שאינה רצויה. יתכן גם שהירידה תהיה איטית. לא מומלץ, אבל תרד במשקל.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשמור על תזונהדור24/10/2010
שלום אני בן 23 אני רוצה לדעת כיצד אוכל לשמור על תזונה נכונה...כעת אינני יודע לשמור על תזונה נכונה אני "משתולל עם המזון "ולא יודע לשים לעצמי קווים אדומים
יחד עם זאת אני יוצא יחידה קרבית מובחרת ועושה לפחות 3 פעילויות אירוביות בשבוע כגון ריצה וספינינג אז אבקש את עזרתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמור על תזונה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה31/10/2010דור שלום
נפלא שאת עושה ספורט אבל גם תזונה היא חלק מאורח חיים בריא. קשה להבין מדבריך מה זו ההשתוללות הזו והאם אתה סובל מעודף משקל. תזונה נכונה יש ללמוד ולהשקיע בשינויים המותאמים לאורח חייך. זהו תהליך שאתה ודיאטנית עובדים יחד צעד צעד להשגת תזונה בריאה.התחל בארוחות מסודרות, אכול חלבונים רזים ופחמימות מלאות, הרבה באכילת ירקות, הוסף פירות ואגוזים וכמובן שמנים טובים כמו אבוקדו ושמן זית.המנע מממתקים וגאנק פוד.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עצה.עזרה פליזזספיר20/10/2010
שלום
אני התחלתי בשבוע האחרון לישמור על תזונה בריאה..
אין לי ממש זמן לעשות ספורט מישום שאני לומדת מ8 בבוקר עד 4 ואני מגיעה לבית רק 4 וחצי לפני שאני יוצאת מהבית אני אוכלת יוגורט 1.5%
ואני לא לוקחת איתי ללימודים סנדוויץ אחד עם קוט'ג/פסטרמה/גבינה צהובה 9% וירקות ואוכלת את זה בשעה 10:00 ופרי בשעה :00 12עד השעה 4 וחצי וכשאני מגיעה לבית אני אוכל צהריים פסטה/אורז עם מנת חלבון וירקות ושותה הרבה במשך היום..
מ6 וחצי אני לא נוגעת באוכל ככה במשך כל ימות השבוע חוץ משישי שבת
אני נמנעת ממתוקים ומשמן אני אוכלת הכול מקמח רגיל..
אני יודעת שלהחזיק את עצמי ככה עד 4 וחצי זה לא מספיק
אבקש עצה.דעה מה אתן חושבות
תודה ספיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עצה.עזרה פליזז - תגובה
ד״ר חדוה בן משה22/10/2010ספיר שלום
ברכות על הבחירה בתזונה בריאה. החלטה נבונה.
את יכולה להוסיף גם 2 פירות ליום וכמובן מומלץ להקפיד על לחם מלא וגם תוספות מלאות. תוסיפי בערב סלט עם גבינה וביצה ופרוסת לחם. אם ארוחת הצהריים שלך בכמויות סבירות, את תרדי במשקל גם עם ארוחת ערב קטנה.
תמצאי את הזמן לספורט. אם את נכנסת הבייתה בארבע יש לך את כל אחה"צ והערב וגם סוף שבוע. אפשר למצוא 3 פעמים בשבוע להליכה.
אפשרי לעצמך מתוק קטן מדי פעם כצופר.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותיקי13/10/2010
שלום רב
אני בן 72 . משקלי 75 ק"ג . גובהי 1.69 . לא עובד . צועד מידי יום - חצי שעה בקצב בינוני .
מעונין לרדת כ-5 ק"ג .( קילו בחודש )
כמה קלוריות ליום עלי לצרוך בנתונים ה"נל ?
בברכה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות - תגובה
ד״ר חדוה בן משה21/10/2010יקי שלום
לפי נתוני המשקל , 27 קלוריות לק"ג משקל גוף לגבר בגילך בפעילות קלה אתה אמור לשמור על המשקל. כלומר, ב-2000 קלוריות. כך שאם תרד ל-1500 קלוריות , אתה אמור להפחית חצי קילו במשקלך בשבוע.
הענין הוא שקצב הירידה נקבע ע"י גורמים נוספים כמו חילוף חומרים, מצבך הבריאותי ומידת פעילותך במשך היום כך שתנסה ותבדוק.היות ואתה מצפה לקילו בחודש, נראה לי שלא תתאכזב. עדיף לרדת לאט. אם אתה יורד מהר מדי ב1500 קלוריות הוסף לאט ובחן את הירידה.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן עפ"י הצעתך אנהג
יקי21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצה טובה לדרך חדשהליאת11/10/2010
מיה שלום,
אני בת 33 לאחר שלוש לידות (בחמש שנים האחרונות), אני צמחונית כל חיי, התפריט היומי שלי מסתכם בפחמימות ודברי חלב. אני מרגישה שאני מזיקה לגוף שלי, אני מרגישה נפוחה אני עצבנית מתוחה סובלת ממגרנות ולא לוקחת ויטמינים כיי אני פשוט לא יודעת מה לקחת, אני סבורה שכל הבעיות שלי נובעות מהתזונה האיומה שלי אבל אני פשוט לא יודעת איך לשנות. יש לי5 ק"ג לרדת אבל גם בלי שום קשר למשקל אני רוצה לעשות שינוי, כדי ששינוי כזה יקרה אני צריכה עצה איך ,איך לעשות את זה נכון כדי שאוכל גם "להכניס" את זה הביתה....ולשנות לתמיד!
מאוד מחכה לתשובתך..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעצה טובה לדרך חדשה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה11/10/2010ליאת שלום
חבל לסבול.ברור שתזיקי לגוף רק מפחמימות ודברי חלב. הוסיפי חלבון בצורת סויה, טופו, ביצים וקיטניות. הוסיפי ירקות ופירות. אכלי פחמימות מלאות כמו לחם מלא, אורז מלא, פסטה מלאה, קינואה וכו'. אכלי שמנים טובים כמו שמן זית, אבוקדו, שקדים וטחינה. פני ליעוץ דיאטטי לתפריט מאוזן שתוכלי גם לרדת במשקל.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת לחםיפית11/10/2010
שלום, קראתי באינטרנט תפריט דיאטת לחם מורכבת מאכילה של בין 8-10 פרוסות לחם קל ביום עם ממרחים דלי קלוריות וירקות ללא הגבלה והמלצה לפעילות ספורט 3 פעמים בשבוע ולקחת ויטמין 12B וירידה בשבוע בין חצי קילו בשבוע או שני קילו בהתיחס לכמות השומן העודף בשבילי התפריט מאוד מתאים לי כי אני מאוד אוהבת לאכול כריכים השאלה שלי מה דעתכם על התפריט הזה אני בת 40 משקל 67 גובה 160 כמה אפשר להוריד ממשקלי בשבוע עם שילוב ספורט 4 פעמים בשבוע במשך שעה כול יום,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת לחם - תגובה
ד״ר חדוה בן משה11/10/2010יפית שלום
דיאטת לחם יכולה להיות מאוזנת אם מגוונים את המממרחים ודואגים לממרחים בריאים כמו גבינה, אבוקדו, טחינה, ביצה, טונה, חזה עוף ועוד. 8 פרוסות זה מעט מדי. כדאי לפחות 10 פרוסות, סלט ירקות עם כף שמן זית וגם 2 פירות ואפילו יוגורט.
אי אפשר לצפות כמה תרדי במשקל. זה תלוי בחילוף החומרים שלך, בדרגת המאמץ בספורט, בשמירת הדיאטה, בהסטורית הדיאטות שלך, בבעיות בריאות ועוד.
דיאטת הלחם אינה אורח חיים ומשעממת לאורך זמן.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)