מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי אקבל פיצויי פיטורין?סמדר08/12/2008
שלום, הודעתי על אי חזרתי לעבודה חודש לאחר לידת בתי. מתי אני אמורה לקבל את הפיצויים המגיעים לי? חודש מיום הודעת ההתפטרות או חודש מתום חופשת הלידה? תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויים
עו"ד אסף אוסלקה11/12/2008הפיצויים מגיעים לך עם סיום יחסי עובד מעביד , אם הם לא משולמים תוך 15 יום מיום סיום יחסי עובד מעביד באפשרותך לדרוש הלנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מתי מסתיימים יחסי עובד-מעביד?
סמדר11/12/200830 יום לאחר הודעת ההתפטרות או בתום חופשת הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר - בתום חופשת הלידה
שני11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלת ושעת הנקה לאחר חופשת לידהשגית08/12/2008
שלום רב שאלה לגבי חזרה מחופשת לידה 1.אם אני לוקחת חלת של חודש לאחר חופשת הלידה, האם עדיין במקרה והמעביר מפטר אותי לאחר שאני חוזרת מהחלת עליו לשלם 60 יום + 30 יום הודעה מוקדמת (כמו לאחר חזרה מיידית לאחר חופשת לידה)? 2. במקרה ולאחר סיום חופשת הלידה, אני לא חוזרת, אבל לוקחת חודש של ימי חופשה. האם זה נחשב שחזרתי לעבוד מבחינת הותק של שעת הנקה? ז"א כאשר אחזור בפועל תהיה לי שעת הנקה רק ל3 חודשים, כי נחשב בהם החודש שבו לקחתי ימי חופשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חל"ת
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008שגית שלום,
1. במידה ותקחי חל"ת, הרי שחובה יהיה להשיבך ל 60 ימים בלבד (תקופת ההודעה המוקדמת יכולה לחפוף).
2. שעת ההנקה הינה לתקופה נוקשה - ככל שתהיי בחל"ת - זה חופף, ולא מושהה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעות חזרה לעבודה לאחר חופשת לידהלינדה08/12/2008
שלום רב הבנתי שמגיע לאישה שחוזרת לעבודה ועובדת במשרה מלאה לעבוד שעה פחות לתקופה מסויימת האם גם אם שעות העבודה שלי הם 6 שעות (לא משרה מלאה) מגיע לי אולי חצי שעה פחות או שלא קיים דבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008לינדה שלום,
את מתכוונת לשעת הנקה, לה זכאית אך ורק עובדת במשרה מלאה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב חופשת לידה כחלק מותק מקצועיטל08/12/2008
שלום רב, עבדתי במקום פרטי משך 9 חודשים ואז יצאתי לחופשת לידה בת 3.5 חודשים. התפטרתי בתום החופשה לצורך גידול בני. היום, שנה אחרי, התחלתי לעבוד במקום ציבורי, אשר יש בו משמעות לותק המקצועי הקודם שלי. במקום הנוכחי הכירו לי רק בתשעת חודשי העבודה, למרות שבמהלך חודשי חופשת הלידה עדיין הייתי רשומה כעובדת שם. האם הם יכולים לעשות זאת? עד כמה שידוע לי, חופשת לידה אמורה להיחשב כותק מקצועי, כל עוד היא במסגרת אותו מקום עבודה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותק
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008טל שלום,
אכן, חופשת הלידה הינה חלק מהותק.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לקבל רטרואקטיבי הבראה-דחוף
ליהיא08/12/2008הועסקתי במקום עבודה כ-9 שנים וכיום התפטרתי לצורך גידול בני שאלתי היא עכשיו אני לפני מתן הפיצויים ועברתי על כל תלושי השכר וטופסי 106 של כל אותם שנים שהועסקתי וגילתי ש-4 שנים מתוך ה-9 שנים שעבדתי המעביד לא שילם לי הבראה האם כיום אני יכולה לדרוש זאת? שאלה נוספת לאחר כמה זמן שעובד עובד מגיע לו הבראה מהשנה הראשונה להעסקתו או לאחר שנתיים? בתודה מראש ליהי, אשמח אם תענו לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיישנות לעניין דמי הבראה
עו``ד ליאת שטיין11/12/2008ליהיא שלום,
ההתיישנות בנוגע לדמי ההבראה היא מקוצרת, וניתן לתבוע שנתיים אחורה בלבד (אלא אם את עדיין עובדת במקום, ואז ניתן לתבוע 7 שנים אחרונות).
עובד זכאי להבראה לאחר שהשלים שנת עבודה מלאה, וכבר עליה מגיע לו תשלום.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום דלק בזמן חופשת לידהאמא מאושרת08/12/2008
שלום רב, ממקום עבודתי קיבלתי רכב ליסינג עליו אני משלמת שווי מס בלבד (דלק ושאר ההוצאות, טיפולים וכד' לא חלות עליי). טרם יציאתי לחופשת לידה לא נאמר לי דבר על התנאים שיהיו בזמן חופשת הלידה והחל"ת (אני מאריכה ב-4 חודשים). בעקבות בירורים שלי ומיוזמתי פנו אליי מהחברה והודיעו לי כי בתקופת חופשת הלידה אני משלמת את השווי מס וכן את הוצאות הדלק ובאם ארצה להשאיר את הרכב בזמן החל"ת אני אצטרך לשלם לחברת הליסינג את דמי הליסינג וכמובן את הוצאות הדלק. בזמן החל"ת אני יכולה להבין...אבל נראה לי שתשלום דלק בזמן חופשת הלידה הינו חלק מתנאי השכר שלי ופגיעה בתנאי השכר, בלי ליידע אותי מראש זה לא חוקי... מחכה לתגובה של מנהלי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכב בחופשת לידה וחל"ת
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008שלום לך,
העניין הזה שנוי במחלוקת, ואין הכרעה ברורה בפסיקה בעניין.
יחד עם זאת, לא אחת מתקבלת טענת המעסיק כי הרכב הינו לצרכי עבודה ומשכך בחופשה אינו מועמד לרשות העובד.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה על התפטרותאירה07/12/2008
כמה זמן לפני תום חופשת לידה יש להודיע למעסיק על הרצון שלי להתפטר לצורך טיפול בילד? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד הודעה על התפטרות
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008אירה שלום,
המומלץ הוא להודיע 30 ימים טרם המועד בו היה עלייך לשוב לעבודה (תקופת ההודעה המוקדמת).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיווח העסקת מטפלתאמא07/12/2008
שאלותיי: אני הולכת לדוחח בביוח לאומי על העסקת המטפלת האם היא נפגעת מזה באישהיא דרך? האם היא נהנת מהטבות כלשהן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיווח על מטפלת
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008מאיה שלום,
עקרונית שתיכן נהנות מזה, שכן הינכן פועלות על פי חוק ולא מסתכנות.
היא אולי תפגע מכך שהיא תצטרך להצהיר על הכנסה זו, דבר שלא בהכרח היתה עושה בנסיבות אחרות, אולם היא נהנית גם מהביטוח שיש לה כעובדת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףדנה07/12/2008
היי 2 ש/אלות: ראשית אומר שעבדתי בעבודה שנתיים ו 9 חודשיים והתפטרתי לצורך טיפול בבני 1.איך אני מחשבת הבראה של שנה שלישית בה עבדתי 9 חודשים? 2.ואיך אני מחשבת ימי חופשה של כל הזמן בו עבדתי כי מעולם לא שילמו לי אם עבדתי במקום בו קיבלתי גם עמלות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008דניאלה שלום,
1. החישוב נעשה באופן יחסי: 3/4 מהסך הכולל, כלומר: 4.5 ימים.
2. חופשה יש לחשב גם מהעמלות, על פי שכר ממוצע של שלושת החודשים שקדמו לתשלום.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין ושמירת הריוןאורית07/12/2008
עבדתי בעבודה קבועה כ-9 חודשים כאשר בחודש האחרון נכנסתי להריון המעסיק קרא לי לשיחה והודעתי לו על הריוני ועל כך שאיני חשה בטוב ורוב הסיכויים שאהיה בשמירת הריון והוא הודיע לי שברצונו לפטר אותי ללא קשר להריון. שבוע לאחר מכן היתי במחלה בביתי (בשל ההריון) ובתום השבוע המעסיק לחץ עלי להגיע לשימוע לפני הפיטורין ואסר עלי לכתוב בדף השימוע על הריוני הגעתי ואמרתי את דברי והוא פיטר אותי. ואפילו לא היה מוכן שאגיע לעבודה במשך ה-15 יום הבאים (בשל הודעה מוקדמת) אלא טען שזה ישולם לי בכל מקרה. אכן אני נכנסתי לשמירת הריון 15 ימים לאחר הפיטורין. וההודעה המוקדמת שולמה לי מראש חודש קודם כדי שלא אטען שעבדתי בחב' במשך שבועיים של הודעה מוקדמת וכדי שלא יהיו ברשותי המסמכים המעידים על הריוני. 1. האם אני רשאית לקבל כסף מביטוח לאומי עבור שמירת הריון?למרות שאין חפיפה ויש הפרש של 15 יום מהיום שפוטרתי ועד ליום שקיבלתי שמירת הריון. פניתי למשרד התמ"ת והם אמרו שלא נתבקשו לאישור ע"יהמעסיק שלי אף אחד לא מעוניין להעסיק אותי בשל הריוני ואני לא יכולה לשקר בראיון עבודה 2. מה אני אמורה לעשות מכאן? אני רשאית לתבוע? לאן לפנות? אנא ענו לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בניגוד לחוק
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008אורית שלום,
על פי דברייך, הרי שהמעסיק ניצל את מצבך על מנת להיחלץ מחובותיו כלפייך תוך שהוא מסב לך פגיעה קשה, ונהיר כי אל לך לעבור על כך לסדר היום, שכן כעת נותרת קרחת מכאן ומכאן, ואינך זוכה לתשלום משום גורם שהוא.
עלייך להגיש תביעה בעניין.
תוכלי לפנות אלי לפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמי לידהדנה07/12/2008
שלום, ילדתי לפני 3.5 חודשים. אני ובעלי התחלקנו בחופשת לידה. אני הייתי בחופשה במהלך 11 שבועות ולאחר מכן חזרתי לעבודה ובעלי היה בחופשה 3 שבועות (שזה המינימום, לא ניתן להתחלק עם הבעל בחופשה בפחות מ-21 יום). חזרתי לעבודה ב-22.10 ושלחתי לביטוח לאומי מכתב ממקום עבודתי לגבי תאריך חזרתי לעבודה. בעלי החל את החופשה ב-21.10. הסיבה שלא חזרתי לעבודה ב-21.10 זה שהיה חג (שמחת תורה). הפקידה מביטוח לאומי הודיעה לי שלא נקבל את דמי הלידה של בעלי כיוון שהייתי אמורה לחזור לעבודה ביום הראשון של חופשת הלידה שלו. כשאמרתי לה שביום הראשון של חופשת הלידה שלו היה חג היא אמרה שהמחשב (!) צריך לספור 21 ימים של חופשת הלידה של בעלי ובגלל שחזרתי יום אחרי היום הראשון שלו, הוא סופר רק 20 ימים וזה לא מספיק.... ממש מתסכל. בסופו של דבר קיבלנו רק דמי לידה חלקיים (עד ה-21.10). מה ניתן לעשות?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה שרירותית - המוסד לביטוח לאומי
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008דנה שלום,
לטעמי זהו טעם טוב להגשת ערר על ההחלטה, אשר על פניה נראית כלא תקינה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרותחסוי05/12/2008
אני כעת בחודש חמישי ועובדת במקום העבודה כבר כשנתיים וחצי. אני כבר יודעת מראש שאני לא מתכוונת לחזור למקום העבודה לאחר הלידה ומאמינה גם שאשאר בבית מעל לחודשי חופשת הלידה. מתי מומלץ להודיע למעסיק על התפטרותי מבלי לאבד את זכויותי השונות ואיך זה יכול להסתדר עם קבלת דמי אבטלה מיד לאחר חופשת הלידה אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד נכון להתפטרות
עו``ד ליאת שטיין08/12/2008שלום לך,
נמומלץ ביותר זה להודיע על התפטרות 30 ימים בטרם המועד בו תרצי שהם ייכנסו לפועל (תקופת ההודעה המוקדמת).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העסקת מטפלתמאיה04/12/2008
שלום, האם יצא לתוקף החזרי מס בגין העסקת מטפלת? מה צריך לעשות? לרשום את המטפלת בביטוח לאומי? כמה משלמים? האם זה לטובת המטפלת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העסקת מטפלת והחזר מס
עו``ד ליאת שטיין05/12/2008מאיה שלום,
עדיין אין פסיקה מחייבת בעניין - העניין נמצא כעת בדיון בבית המשפט העליון, ויש להמתין לפסיקתו בעניין.
עלייך לדווח על המטפלת למוסד לביטוח לאומי, את חייבת לעשות כן על פי חוק.
התשלום אינו גבוה במיוחד - נקבע על פי גובה שכרה של המטפלת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשה בתשלום לאחר חל"דאיריס04/12/2008
שלום רב! הנני בחל"ד כעת, וצברתי כ-90 ימי חופשה. אני מעוניינת לנצל את כל יתרת החופשה לפני חזרה לעבודה, אך המעביד שלי טוען שאני יכולה לקחת לתקופה כ"כ ארוכה רק חל"ת ואים ברצוני לנצל ימי חופשה הוא יכול לאשר רק עד 45 יום. האים זה חוקי? תודה מראש איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך חופשה בתשלום
עו``ד ליאת שטיין05/12/2008איריס שלום,
מעסיקך צודק ואף בא לקראתך, שכן אינו חייב לאשר לך אף 45 ימי חופשה בתשלום (אלא אם יש הסכם ביניכם המחייב אותו לכך).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חופשת לידהשגית04/12/2008
אני עובדת במקום מסויים מעל 9 חודשים ונמצאת לקראת לידה. הבוס מבקש לדעת אם בכוונתי לחזור לעבודה. 1. במקרה שאתפטר, האם אהיה זכאית לפיצויי פיטורין (כלומר- האם חופשת הלידה נחשבת כוותק כך שיצא שעבדתי במקום מעל שנה) 2. האם בכך שאודיע מראש על כוונתי לא לחזור לעבודה לאחר חופשת הלידה אני מוותרת על פיצויים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד הודעה על התפטרות
עו``ד ליאת שטיין05/12/2008שגית שלום,
תמיד נכון לשמור את ההחלטה עימך, ולהודיע אותה במועד הנכון מבחינתך על מנת שלא ייפגעו זכויותייך.
מומלץ להודיע על התפטרות רק בהתאם להודעה המוקדמת ולא קודם לכן, על מנת לא לפגוע בזכות לפיצויי פיטורייך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראיון עבודה בהריוןיעל04/12/2008
שלום, אני בהריון בשבוע ה 10. אני כבר חודשיים מחפשת עבודה ורק לפני כחודש וחצי הבנתי שאני בהריון. יש לי מספר ראיונות עבודה בשבועות הקרובים. רציתי לדעת האם אני מחוייבת לספר על עצם היותי בהריון בעת הראיון עבודה על פי חוק, אני מפחדת שעקב כך לא ירצו לקחת אותי לעבודה. באיזה שלב מחוייבת אישה להודיע כי היא בהריון במידה ואני מתקבלת לעבודה? תודה מראש, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וראיון עבודה
עו"ד אסף אוסלקה04/12/2008כיוון שלמעביד אסור שלא לקבל אותך לעבודה עקב הריונך אזי אינך חייבת לספר על הריונך אלא מחודש חמישי ואילך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)