מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יין אדוםשני02/12/2007
האם מותר לשתות יין אדום במהלך ההריון?
מה לגבי משקאות אחרים האם הם ידרמו נזק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באופן עקרוני אלכוהול אינו מומלץ
ורד לב02/12/2007במהלך הריון.
יש מחקרים רבים בתחום זה, ואפשר לקרוא על כך.
בתכלס, אם מדובר על 1/2 כוס, כוס פעם בכמה זמן אני מניחה שלא ייגרם נזק.
רצוי שזה יהיה, כמובן, על קיבה מלאה ולא ריקה. כי אלכוהול, כידוע, עובר מהר מאד לדם. אם יהיו לו גורמים מעכבים, זה יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
נועה הופ03/12/2007אלכוהול אינו מותר בהריון בכל כמות בהריון אלא אם כן הוא נמצא בבישול ששם הוא מתנדף
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,שלום!דניאל28/11/2007
אני בשבוע 29 ויש לי 2 שאלות בבקשה
1. במהלך כל ההריון יש לי חשק מטורף לאבוקדו, אני מסוגלת לאכול 3 אבוקדויים ביום. הבנתי שהוא בריא ולכן לא הפסקתי עד עכשיו. אתמול חשבתי שבד"כ כל דבר שמגזימים איתו לא בריא, האם זה נכון לגבי האבוקדו? אשמח לדעת גם מה בריא כל כך באבוקדו...?
2. התחלתי את ההריון במשקל 70 גובה 1.71 , היום ,שבוע 29 עליתי 13 ק"ג. מוגזם לאללה לא?
האם תוכלו להגיד לי מה הממוצע שהייתי צריכה לעלות עד עכשיו כדי שאדע בכמה עברתי אותו?
תודה מראש
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שני
נועה הופ28/11/2007אבוקדו הוא מאוד בריא מכיוון שהוא מכיל חומצת שומן חד בלתי רוויה ( אומגה 9 ) הטובה לבריאות הלב בנוסף מכיל הרבה ויטמינים ומינאלים חשובים אבל !! אבוקדו שייך לקבוצת השומן ולכן במידה ואוכלים אותו בהגזמה הוא יכול להשמין. 3 אבוקדו ביום יכולים לתרום כ- 800 קלוריות !!
העלייה במשקל אכן מעבר לנורמה ולכן צריך למתן אותה מעט .. ממליצה בחום אם תרצי להתייעץ עם דיאטנית להמשך עלייה תקינה במשקל ולהרכבת תפריט מאוזן ובריא.
אשמח לעזור אם תרצי ייעוץ בתחום
נועה הופ
דיאטנית קלינית
05468444457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל תקין?נטע27/11/2007
אני בשבוע ה-6 ואני שוקלת 64 ק"ג. גבהי 163 ס"מ. האם התחלתי את ההריון במשקל תקין לגובהי? האם אני יכולה להקדיש את השבועות הבאים לירידה מתונה במשקל (להגיע אולי ל-60 ק"ג?)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה בטח תתן לך מידע על המשקל
ורד לב27/11/2007לי חשוב לומר לך שהריון הוא ממש לא הזמן להגבלת קלוריות ולירידה במשקל!
גם אם מתחילים הריון במשקל גבוה יותר מהרצוי, אפשר יהיה למתן את העלייה במשקל אך לא לכוון לירידה במשקל.
חשוב ביותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטע
נועה הופ28/11/2007התחלת את ההריון עם משקל תקין - BMI = 24 ( ה- BMI הוא היחס בין המשקל לגובה והוא נע בין 20 ל- 25 . אומנם את מתקרבת לטווח העליון של ה- BMI אך עדיין משקלך ביחס לגובה מוגדר כתקין ואינך נמצאת בעודף משקל ) . בכל מקרה הריון זה לא זמן לדיאטות..ובעקבות שינויים הורמונאלים שמתרחשים בגופך יתכן ותחושי צורך לאכול יותר או גם תסבלי מבחילות והקאות אשר יורידו את התיאבון ויתכן ואף תורידי ממשקלך . אבל כעת אין צורך לנקוט בפעולות מאולצות על מנת לרדת. מה שכן הייתי ממליצה לך בחום להשתדל ולשמור על משקלך לפחות עד שבוע 12 ולדאוג לא לעלות הרבה במשקל בהריון כך לא תשארי עם עודפי משקל אחריו ותוכלי להתחיל לדרת במשקל אף במקביל להנקה שעוזרת לשרוף קלוריות.
אני ממליצה בחום לפנות לדיאטנית אשר תכוון ותדריך בנושא תזונה נכונה בהריון ובהנקה ותוכל אף להרכיב תפריט מתאים.
במידה ותרצי ייעוץ בתחום אשמח לעזור
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירון25/11/2007
יש דברים שאישה יכולה לאכול בזמן ההריון ושישנו את מועד הלידה. כלומר, יקדימו או יעכבו אותו?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ירון
נועה הופ26/11/2007השאלה שלך מאוד לא ספציפית ומאוד כללית... אם יש לך שאלות לגבי מזונות מסוימים אוכל להבין את כוונתך
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשר הודו בזמן הריוןאיילת21/11/2007
שלום,
זה בטח נשמע מוזר, אני בחודש שישי ולאחרונה כל הזמן בא לי בשר הודו (בעיקר פסטרמה). האם זה בריא? כמה בשר מותר לי לאכול ביום? אני מניחה שבכל דבר אסור להגזים..
אודה לתשובה..
בברכה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת שלום
נועה הופ21/11/2007בשר הודו הוא בשר מאוד בריא, הוא מכיל כמויות גבוהות של ברזל אבל כאשר הבשר הזה עובר תהליכי עיבוד והופכים אותו לנקניק פסטראמה הוא כבר לא כל כך בריא. באופן כללי הנקניקים הללו מכילים כמויות גבוהות של נתרן, וחומרים כגון ניטראטים ( חומרים מאוד לא בריאים )...היו לא מעט מקרים של חיידק הליסטרה ( אינו מסוכן לאנשים בריאים אבל אצל נשים הרות יכול לגרום להפלות )
ממליצה להפחית את הצריכה למינימום מנקניקים מעובדים ולהעדיף את הבשר הטרי מבושל, טחון וכו'
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
ורד לב26/11/2007חשוב לי לומר לך שזה קורה הרבה אצל נשים בהריון שיש חשק למזונות ספציפיים, במיוחד כאלה שהם מרוכזים ועשירים בהרבה רכיבי תזונה.
יש לי הרבה מטופלות שבהריונות מוותרות על צמחונות לעתים לגמרי, ולעתים חוזרות לכך אחרי הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמבו, האם מותר בהריון? או שיש חששbat3120/11/2007
בגלל הביצים (סלמונלה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתה פה שאלה כזו בעבר
ורד לב21/11/2007ומאז קצת בררתי ומסתבר שקרמבו מכינים מאבקת ביצים שעברה ייבוש (בהקפאה או בחום, לא סדיוק זוכרת. הגיוני יותר שבחום) והתהליך הזה הופך את הביצים לבטוחות לאכילה בכל מצב, גם בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נס קפהיעל20/11/2007
בחודש הראשון לפני שידעתי, שתיתי כשש כוסות נס קפה ביום, האם זה יכול להיות בעייתי?
כמה ואם בכלל מותר לשתות נס קפה במהלך ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילית שלום
נועה הופ20/11/2007למנוע את מה שהיה את לא יכולה, מה שכן אני יכולה לעודד אותך שזה קורה המון כי רוב הנשים לא מודעות להריונן בחודש הראשון... אז תקחי זאת בחשבון.
לגבי קפאין מומלץ עד 3 כוסות ביום ולא יותר מזה, קפה שחור מכיל את כמות הקפאין הגבוהה ביותר אח"כ נס קפה ( וגם תלוי איזה סוג ) אח"כ תה שחור ואח"כ תה ירוק.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרקיםמיקי18/11/2007
האם מרקי אינסטנט מכילים משהו שעלול להזיק לעובר?
כאלה שמכילים ירקות מיובשים וללא צבעי מאכל אך עם חומרים מונעי חימצון וכמה חומרים מסדרת ה- E, "חומרי טעם וריח טבעיים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לראות באיזה חומר מדובר
ורד לב18/11/2007קיראי תוויות.
ועצה אישית: אם יש שם חומר שאינו מובן לך ("סינית אני קוראת לזה) אל תכניסי אותו לגופך. אינך יודעת בוודאות מהו, אז למה לך?
יש אבקות מרק ומרקי אינסטנט מחומרים טבעיים בלבד ללא תוספים. אם כבר להשתמש, עדיף בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיקי
נועה הופ20/11/2007אין שום איסור שנוגע לאכילת מרקים מוכנים בהריון. אם זאת מרקים אילו מכילים כמות מאוד גבוהה של נתרן ( במנה אישית של מרק כזה הנתרן יכול להגיע לכמעט חצי ממנה שאדם צריך ביום ), דבר שני הם לעיתים מכילים שומנים צמחיים מוקשים שבמילים אחרות זה מרגרינה וזה גם לא בריא וגם מכילים חומר שהנקרא מונוסדיום גלוטמאט שגם נחקר לא מעט על השפעותיו השליליות הקשורות לכאבי ראש, מיגרנות וכו'. הכלל של תזונה נכונה אומר כל דבר במידה ... אם תאכלי זאת פעם ב... לא יקרה שום דבר אבל לא צריך להגזים בזה. מסכימה עם ורד שיש היום אבקות ללא כל החומרים שהזכרתי אבל צריך לקרוא את האותיות הקטנות הרשומות על גבי המוצר.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתיק מלאכותי-אספרטייםיפעת17/11/2007
שלום,
אני בהריון בשבוע 9. קראתי שאסור בהריון להשתמש או לשתות משקאות עם ממתיק מלאכותי מן הסוג של אספרטיים. האם זה נכון? ומה הסכנה לעובר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקרון
ורד לב18/11/2007ממתיקים מלאכותיים במסוג אספרטיים וסוכרלוז נחשבים לבטוחים לשימוש.
כדאי שלא לצרוך סכרין, כי הוא יכול להצטבר אצל העובר.
זה מצד העובדות ומהצד הטבעי שאותו אני מייצגת פה- ממתיקים מלאכותיים אינם נחשבים למשהו שכדאי לצרוך באופן קבוע, לא רק בהריון.
רצוי שהתזונה תהיה מבוססת על מזונות הקרובים ככל הניתן למקורם, ללא כל מיני חומרים מלאכותיים שאינם נחשבים כלל מזון.
כדאי ללמוד להכיר את הטעמים הטבעיים של המזון, ללא מיסוכי המתוק. אולי תגלי שזה טעים לך כך, אחרי שתיגמלי מהמתוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצי דגים- איקרהobb17/11/2007
שלום רב,
אני בהריון בשבוע ה 20 , אכלתי היום איקרה לבנה במיונז- האם יש סיכון בכך לעובר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שידוע לי
ורד לב18/11/2007אין בעיה עם אכילת איקרה בהריון, שכן מדובר בסלט מבושל.
נכון נועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה3גאיה17/11/2007
היי ,אני בת 38 בשבוע ה17 חששתי לקחת אומגה 3 שמעתי שלא הכי כדי לקחת בזמן הריון חוץ מחומצה פולית,שאלתי כך אני נוטלת חומצה פולית "טריקדיה" האם יכולה לקחת עם זה אומגה 3 ואם זה עוד יכול לעזור שאני בשלב מתקדם בהריון?ואיזה חברה היית ממליצה או סוג של אומגה 3.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוב המקרים אני ממליצה
ורד לב18/11/2007כי יש לנו מעט מדיי אומגה 3 בתזונה המערבית שלנו ויש לנו יותר מדיי אומגה 6 שמתחרה עם מעט האומגה 3 שכבר יש לנו.
ממליצה בחום על "אומגה 3 גליל" http://www.omega3galil.com/ ממה שמצאתי עד כה זהו התוסף האיכותי ביותר שקיים בשוק בארץ כיום.
חשוב לשמור אותו בקירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה מרובה של מאכלי יםאורית17/11/2007
שלום לכן.
אני בשבוע ה 12 להריון.
עד לשבוע ה 6 טיילתי בחו"ל ואכלתי המון מאכלי ים; סרטנים, שרימפס, סושי...
הייתי מעוניינת לדעת אם יש בכך סכנה כלשהיא.
אשמח לתשובה מאחר וזה מאוד מטריד אותי.
תודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
נועה הופ17/11/2007בהריון לא מומלץ להרבות במאכלי ים וגם אם אוכלים חשוב שיהיו מבושלים היטב . מאכלי ים עתירים בכולסטרול ויוד. בנוסף אסור לאכול מאכלים נאים מהחשש להידבקות במזהמי מזון.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריטיןאיה17/11/2007
שלום רב,
אני בשבוע 13 (צמחונית בדכ אבל עכשיו הוספתי שתי מנות עוף בשבוע ) ובבדיקות נמצא פריטין נמוך 19 למרות זאת ברזל מעל הנורמה והמוגלובין תקין
אני נוטלת כדורי אקטיפרין כל יום
מה המשמעות של פריטין נמוך והשאר גבוהים?
מה ההמלצה התזונתית במקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ17/11/2007פריטין הינו מדד למחסני הברזל בגוף. השיפור בפריטין אינו ניכר מיידית וזה לוקח קצת זמן זאת הסיבה שיתכן שהברזל וההמוגלובין תקינים אך הפריטין עדיין נמוך. בכל מקרה ההמוגלובין זה הדבר האחרון שנפגע מחוסר הברזל בגלל חשיבותו הגדולה להעביר חמצן לכל חלקי הגוף.
ציינת שאת צמחונית... במידה והדבר מסתדר לך חשוב לשלב בתפריט מנות של בקר והודו שעשירים מאוד בברזל !! גם בעוף יש אבל פחות...לצד מזונות עשירים בברזל איכלי פלפל אדום שעשיר בויטמין C המגביר את ספיגת הברזל בגוף.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקשרת לך מאמר שלי
ורד לב18/11/2007בנוגע לתכולת ברזל במזון
http://www.articles.co.il/article/6447/באילו%20מזונות%20יש%20ברזל
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4624
ואכן חשוב לצרף מזונות העשירים בויטמין ב, כדי לשפר את הספיגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לויטמינים טבעייםאנונימי12/11/2007
שלום בהמשך לשאלתי ישנם טבליות המכילות את הברזל וB12 ביחד?
ואם כן האם ישנן טבליות העשויות מרכיבים טבעיים ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
נועה הופ13/11/2007ישנם מגוון של תוספי תזונה בשוק. בטוח שיש חברות שלהן תוספי תזונה המכילים גם ברזל וגם ויטמין B12 . צריך לגשת לרוקחת ולשאול אותה. לברזל יש נטייה לעשות עצירויות אולי כדאי לנסות ברזל עדין. לגבי תוספי טבעיים ... אני גם חושבת שיש ... אבל למעשה זה לא כל כך משנה . הרבה פעמים התוספים המלאכותים נספגים אף יותר טוב מהטבעיים .
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, אני לא מצליחה להתחבר רגיל
ורד לב17/11/2007אז אני עונה בצורה כזו.
מהנסיון שלי, תוספים ממקור טבעי נספגים טוב יותר, כי הגוף מכיר את התרכובות וקל לו יותר לספוג אותן.
תוספים ממקור מלאכותי לעתים עושים יותר תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון כניסה להריון ופירית הדראנה08/11/2007
האם ריבוי אכילה יומי של פירות הדר יכול לפגוע בנסיונות כניסה להריון(אולי מעלה רמת חומציות הגוף ופוגע בסיכויי קליטת הריון)????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא שמעתי על זה.....
נועה הופ08/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות הדר
ורד לב09/11/2007יכולים לעודד יצירת ליחה ואולי זה איכשהו מתקשר עם הפרעה בזרימה האנרגטית בגוף.
אולי זה המקור למידע שהבאת?
לעתים מסתובבות המון שמועות בנוגע למזונות כאלה ואחרים ודברים שהם יכולים לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)