מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת פארפנאן ושימוש בפאקסטכהנא20/03/2017
אני נוטלת קרוב ל6 שנים שתי כדורי פאקסט לבוקר ו8 מ"ג פארפנאן בערב עם שילוב של דקינט נגד תופעות הלוואי של הפארפנאן.
יש לי שתי שאלות .
1. הפסקתי כי נגמר לי הכדור של הפארפנאן כבר 3 ימים לקחת אותו. מה הנזק שיכול לקרות לי.
2. האם זה בסדר לקחת את שילוב הכדורים הללו כבר 6 שנים?
שכחתי לציין שאני סובלת מאוסידי שהיה חמור וחרדות ודיכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב OCD
ד``ר יונתן דוידאור15/04/2017יש להמשיך רגיל.. באם עבר שבוע, יש להתחיל ממינון נמוך ולעלות לאט.
אם אין איזון קליני , עדיף לשקול תרופות בטוחות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי VIEPAX 75mg נגד חולשהדודו17/03/2017
אני 67 סובל מחולשה כללית וחוסר תיאבון והתקפי כאבי ראש חלשים לעיתים, קיבלתי מרופא פסיכיאטר את כדורי VIEPAX 75mg , וכבר ביום הראשון הרגשתי תופעות של חריקת שיניים ורצון לסגור חזק את הפה , מצד שני יותר עירנות
האם לא עדיף לקחת שבוע ראשון רבע כדור ושבוע השני חצי כדור
וכך הלאה , באופן הדרגתי , אולי המינון זה גבוהה עבורי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017יש לרדת ל 37.5 מ'ג
להתחיל כדור אחד בבוקר אחרי אוכל..
לעלות לאחר שבוע ל 37.5 בערב
לעוד שבועעיים
לאחר מכן ניתן לעבור וויפאקס 75 XR - שחרור מושהה על פני 24 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת לוסטרל במקום סרוקסטליאת16/03/2017
שלום רב,
אמי בת השמונים נוטלת סרוקסט כעשר שנים לערך.
לאחרונה בגלל גילה המתקדם והבדידות נכנסה לחרדות.
הוצע לה להחליף את הסרוקסט בלוסטרל.
איך אמורה להיות ההחלפה?להפסיק את הסרוקסט לגמרי ולעבור ללוסטרל 50 מג'? כמה זמן ניתן לעלות ל-100 מג(שזה המינון הטיפולי)
אודה לתגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017הפסקת סרוקסט קשה- חייבים להוסיף נוגדי חרדה..
עליה איטית על פי קליניקה, ליזכור שתרופות ממשפחת SSRI עלולות לסבך קשישים בירידת מלח מסוכנת, לפעמים עד מצב בילבולי ואפילו מוות , אם לא מטופל ..
חובה רופא מלווה מעקב צמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיכאון לאחר ניתוחעוזי16/03/2017
בעקבות לידה שהסתבכה ולאחר מכן מס' ניתוחים בארץ ובחול שלא עזרו אשתי סובלת מדליפת שתן רצינית ומפגיעה עצבית באגן.
בטיפול זיפרקסה הדליפה כמעט ונעצרה לחלוטין אך במקביל העלתה את הסוכר ונאלצנו להפסיק. הפסיכיאטר המליץ על אריפלי אך גם זה מעלה סוכר.
האם קיים טיפול המקביל לזיפרקסה שגם יעזור לדיכאון ויעצור שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EDRONAX
ד``ר יונתן דוידאור15/04/2017ניתן לשקול NRI
אדרונקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למידה עם ירידה קוגנטיביתרותם16/03/2017
שלום, זה לא סוד שלקיחת כדורים פסיכיאטרים לאורך שנים גורמת לירידה קטגנטיבית. רציתי לדעת אם פגשתה אנשים שהצליחו ללמוד גם לימודים אקדמיים למרות הירידה הקוגנטיבית, ובאיזה כישורים קוגנטיבים פוגעים הכדורים: זיכרון, ריכוז וכ"ו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה קוגנטיבית
ד``ר יונתן דוידאור15/04/2017ממש לא חייב לאפיין ירידה קוגנטיבית ( לא מקובל כיום להזניח..) ..
יש לי מטופלים רבים, אשר תחת תרופות נוגדי פסיכוזה ומייצבי מצב רוח, הצליחו ללמוד בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי פאניקה ממושכים,נזק גופני?מישהי16/03/2017
אני בת 29 סובלת שנים כבר מדיכאון וחרדות.לפני כמעט חצי שנה החלו לי התקפי פאניקה שמלווים כמעט בכל הסימפטומים :קשיי נשימה,לחצים בגוף,שרירים תפוסים,פעימות מוקדמות,דופן מהיר ולא יציב וכו'.לפני יומיים חוויתי אחד קשה במיוחד,שכלל חזה תפוס וקושי נשימה רציני. אני מטופלת כרגע בפלוטין 20 מיליגרם.
השאלה שלי,האם לא יגרם נזק לגוף מכל אותם התקפים? כיצד זה משפיע על הגוף ואם בכלל?בכל התקף אני בטוחה שעומד לקרות לי משהו זה ממש מפחיד.
אשמח לתשובה,יום טוב ואופטימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק לגוף
ד``ר יונתן דוידאור15/04/2017באם מדובר במצב דחק וסטרס ממושכים, בהחלט ייתכן נזק.
התקף פאניקה בודד , בדר'כ לא מהווה בעיה רפואית ממשית לאדם צעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה,על איזה נזק בדיוק מדובר?
ענבל16/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק
ד``ר יונתן דוידאור16/04/2017יש קשר בין לחץ ממושך, ושינוי בהורמןוני דחק, שינוי מבנה המוח לאחר שנים, נזק לקיבה,מערכת העצבים, סיבוכים לבביים ועוד..
תעשה גוגל לחץ נפשי מחלות גופניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת שינה לאחר הפסקת ריספירדוןמשה16/03/2017
הייתי מטופל ברספרידון 4MG.
לאחר הפסקה של הכדור החלו בעיות שינה של התעוררויות בשעות מוקדמות בלילה ללא יכולת לחזור לישון.
למרות שחזרתי לקחת את הכדור, בעיות השינה לא פסקו.
לאחר מכון, לקחתי כדור בשם זיפרקסיה ואז בעיות השינה נעלמו.
אני מעוניין להפסיק את הזיפרקסיה אבל מפחד שבעיות השינה יחזרו.
מה עלי לעשות כדי לא להכנס שוב למצב של אינסומניה בעת הפסקת הכדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינסומניה
ד``ר יונתן דוידאור15/04/2017הפסקה איטית
שילוב טונייט לשינה- כדור ללא מרשם
דגש על הייגינה של השינה
( פרטים באתר שלי מידע, לבחור מטופלים --> קריאה--> בעיות שינה - דף הסברים והמלצות )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על תרופה אבליפייאייל זה אני15/03/2017
שלום לכולם !!
מזה 25 שנים מתמודד עם הפרעות ומחלות נפשיות עם הטבה חלקית בעיקבות נטילת תרופות ..
כיום אני נמצא באישפוז כשבועיים איזון תרופתח .
התחלתי לקבל היום אבליפיי אשמח לשמוע על התרופה ולהיעזר בזה הפורום .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אייל זה אני16/03/2017שלחתי שאלה דרך ההודעה כעת היכן קוראים את התשובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא חוזרים או עונים לי כאן בפורום??
אייל זה אני17/03/2017אשמח לתגובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על אביליפי
אייל זה אני19/03/2017הי . ותודה על התגובה ..
למה היא נועדה התרופה ? כי אני נוטל המון תרופות בנוסף .
ועוד שאלה בבקשה מה העלות שלה במידה ואני חבר בקופ"ח כללית .
תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהa
אייל זה אני20/03/2017תודה .
השאלה שלי מה ההבדל בין האבילפיי לגנרי שלה ?
יש הבדל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביליפי
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017תרופה מדור 3
בהתחלה תופעות לוואי של אי שקט, חובה מרגיענים.
מאוד בטוחה מבחינה מטאבולית.
ולזכור שלפעמים, אביליפי פחות במינון הרבה יותר יעיל ממינון גבוה, דורש סוג של איזון אישי והתאמה אישית של המינון.
כדור מאוד בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר ותודה על תשובתך
אייל זה אני29/03/2017רציתי לשאול איך האבילפי עובדת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבילפי
אייל זה אני03/04/2017הי דר !! ממש כעת חשתי סוג של אי שקט חזק מאוד .
ואני שואל את עצמי האם זה בגלל האבילפי ??
או שבעיקבות אי הבנה יום במחלקה עם המנהלת השפיעה עליי .
נוטל את הכדור האבילפי כבר שבועיים ודווקא חשתי בטוב .
אז מה קורה כעת ??
אשמח לתגובה בבקשה חשוב לי תודה ולילה טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור הרגעה לחרדה ו-OCDחולה OCD14/03/2017
שלום רב ד"ר, בעבר כבר כתבתי בפורום הזה. סובל מאספרגר + OCD מחשבתי קשה, בשנים האחרונות כמעט ללא טכסים אבל עם חרדה קשה בצורה קיצונית שגורמת סבל רב. עברתי אינסוף טיפולי CBT שלא עבד בכלל, אשפוזים ונסיונות תרופתיים רבים שכשלו. כרגע לוקח ציפרלקס + ויפאקס + לוריבן + בונסרין.
כל שנה לפני פסח החרדה מתגברת, כנראה בגלל הפחד מהנקיונות של פסח (אני חרדי ויש לי אובססיה לפירורים של חמץ שאני עלול למצוא). השנה כבר כמה ימים שהחרדה התגברה בצורה קיצונית, בהתחלה זה כאמור חרדה מפסח ואז זה הופך להיות חרדה מהחרדה עצמה, פחד נוראי שאני משתגע ושיאשפזו אותי. תוצאה - סבל בלתי פוסק כל רגע ורגע.
היום הייתי אצל הפסיכיאטרית, מה שהיה לה להציע זה שאקח במשך כמה ימים חצי כדור זיפרקסה (2.5 מ"ג). ניסיתי להסביר לה שכבר ניסיתי זאת בעבר, ניסיתי גם סרקוול, גאודון, אינווגה, מודאל, אביליפיי, אטומין, נוזינן. כל התרופות הנ"ל (נוגדי פסיכוזה) גרמו לי עייפות וחולשה בצורה קשה מאוד (עם רובם היה אי אפשר לתפקד) אבל לא הרגיעו את החרדה בכלל ! חלקם אף הגבירו אותה. היה נראה שהרופאה לא ממש מאמינה לי והיא רק חזרה כל הזמן על המילים "זיפרקסה כן תרגיע אותך". שאלותיי :
1) האם אכן יתכן מצב שבו נוגדי פסיכוזה רק גורמים לעייפות וישנוניות אבל לא מרגיעים את החרדה והמחשבות הכפייתיות ? מה הסיבה שזה קורה ? מדוע רופאים לא נוטים להאמין לזה ?
2) במצב כזה, מה כן יכול להרגיע ? (לוריבן משפיע במידה מועטה, קלונקס, זנקס וואבן לא עוזרים בכלל).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017חובה תרופה שמעלה סרוטונין
מומלץ נוגד פסיכוזה
מומלץ מייצב מצב רוח
מומלץ תוסף מזון BIO FOLATE ( להגיע למינון של 1000 MCG מינימום )
חובה תחת מעקב והשגחת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פסיכיאטריות קבועות עם נוסידקס של טבע לצינוןלירון13/03/2017
שלום רב ,
יש לי שאלה בבקשה : אני נוטל את התרופות הבאות באופן קבוע : זיפרקסה , מירו , קלונקס, אריפליי, אסטו ,האם יש התנגשות או אינטראקציה עם התרופה נוסידקס של טבע לצינון ? בברכה ותודה לירון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סוג התנגשות
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017דרך השפעה משותפת על קולטן ההיסטמין ( אנטי היסטמין)
סכנה : ישנוניות יתר וחוסר קורדינציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר דוידאור על אבחוןשירי10/03/2017
שלום,
האם בדיקת שתן לחומצות אורגניות יכולה לעזור לעתים לאבחן מצבים פסיכיאטריים ממושכים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017לעתים נדירות
יותר חשדוב בדיקת דם להומוציסטין
( בקרוב אעלה שידור רדיו אחרון שבו אני מסביר זאת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש צוואר וגבדניאל10/03/2017
שלום רב ד"ר
אני כרגע לוקח ציפרלקס 10 מ"ג ליידע כללי עברו רק 10 יום עקב מתח נפשי ומצב רוח ירוד שמלווה בכאבי ראש מרגיש שהכל תפוס לחצים כאבי גב וצוואר קראתי שסימבלטה מטפל בכאבים אלו רציתי לשאול אם לחכות עוד כמה שבועות אם הציפרלקס תעזור לכאבים אלו או לעבור לסימבלטה ואם כן אז אני אצטרך להוריד תמינון של הציפרלקס לפני שאני אקח סימבלטה או פשוט ישירות לקחת מבלי להוריד מינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017אם הכאבים על רקע נפשי - ציפרלקס יעזור
אם הכאב עקב סחבה גופנית, גב, מחלה, או פיברומיילגיה- סימבאךטה יעזור.
ניתן להשתמש בכדורי הרגעה טבעיים, עד השפעת הכדור, קלמנרבין, רלקסין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש שנובעים ממתח ולחץ נפשי.דניאל09/03/2017
שלום רב.
אני סובל מכאבי ראש ולחצים זה מתחיל לי מהגב באזור השכמות ועולה לאזור הכתפיים והצוואר הרופא אמר לי שזה שנובע ממתח נפשי ולחץ אז הוא רשם לי ציפרלקס 10 מ"ג רציתי לשאול אם ציפרלקס עוזר במקרים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד``ר יונתן דוידאור09/03/2017ראשית חובה לברר גורם גופני..
אם מדובר רק בלחץ חרדה שינוי מצב רוח הציפרלקס יכול לעזור
באם יש מרכיב גופני , לפימים עדיף ליריקה או סימבאלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש שנובעים ממתח ולחץ נפשי.
דניאל09/03/2017יש לי לפעמים התקפי חרדה וגם מצב רוח מאד ירוד
עשיתי בדיקות דם mri ct ויצא תקין ב"ה
וגם בהתחלה הרופא נתן לי אתופן 400 מ"ג זה עזר לי קצת בהתחלה ואחרי זה כבר לא ועכשיו הוא הביא לי את הציפרלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של ציפרלקס ונוברינגספיר08/03/2017
התחלתי לקחת ציפרלקס לפני 5 ימים ומהיום השני יש לי הכתמה כמו של מחזור.האם ציפרולקס נוגד תרופות למניעת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר יונתן דוידאור08/03/2017לא אמור להיות בעיה.
במיוחד עם התכשיר מכיל אסטרוגן, אשר יכול לשפר את יעילות התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס ונוברינג
ספיר08/03/2017האם זה נורמלי שיש סוג של מחזור פתאם? האם נתקלת בעבר אצל מישהי בתופעת לוואי כזו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב SSRI ותוסף 5HTPמירב05/03/2017
שלום,
אני לוקחת 50 מ"ג לוסטרל והומלץ לי לנסות להוסיף 5HTP. האם השילוב הזה אינו מסוכן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור
ד``ר יונתן דוידאור06/03/2017לא מומלץ ואפילו מסוכן, יכול להגביר את הסיכון לתסמונת סרוטונין.
עדיף לשים דגש על תזונה, בשר אדום ( רזה), בשר, ביצים, גבינה , טונה, דגים, אפונה, טופו, סויה ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)