מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיטלאירית18/07/2010
אני מקבל כבר 3 שנים כדורי רסיטל. כל בוקר 2 כדורים. בזמן האחרון בגלל לחץ בעבודה אני בערך פעמיים בשבוע לא מספיק לקחת את הכדור. האם זה יכול להוריד את ההשפעה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל
19/07/2010שלום
כאשר אתה שוכח את המינון של יום או יותר אתה למעשה מקטין את הרמה של התרופה בדם. בהחלט זה יכול להוביל לירידה של ההשפעה של התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקואל ובונסריןרוחמה18/07/2010שלום רב
מזה 3 ימים אני נוטלת 1 כדור סרוואל במינון התחלתי נמוך בערב לפני השינה. כמו כן נוטלת מזה שנים 2 בונסרין בערב לפני השינה ועוד כדור שינה.
היום אני מרגישה חולשה ונמנום. האם השילוה לא מתאים לי? האם כדאי להמשיך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרוקואל ובונסרין
18/07/2010שלום
גם בונסרין וגם סרוקואל יכולים לגרום לעייפות. עליך לעלות בהדרגה. תתייעצי עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות הורמוניםחגית18/07/2010אני לפני הפריה.מטופלת בכדורים פסיכיאטרים זיפרקסה וליתיום.ברצוני לדעת אם זריקות הורמונים יכולות לגרום להרעה במצבי הנפשי?זריקות אלה להגברת הביוץ.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזריקות הורמונים
18/07/2010שלום
עליך לשוחח על זה עם הרופא הגינקולוג שמטפל בך. צריך לדעת את השמות של התרופות שאת אמורה לקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליית מינוןרינה17/07/2010הפסיכיאטר הורה לי להגדיל את הפרפנן שאני נוטל כבר מספר חודשים , מ- 24 מג' ל- 32 מ"ג.
האם גם במקרה זה צריך לחכות מספר שבועות כדי לראות הטבה
כמו בתחילת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתי מעריכים את היעילות של תורפה?
ד''ר חיים שם דוד17/07/2010בכל שינוי מינון צריך לחכות מפשר שבועות עלמנת להעריך את היעילות של התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש תשובהאבי17/07/2010אני מטופל. עברתי סוג של התקף חרדה שנמשך חמישה ימים אני סופל מחרדה ואו סי די ועוד כמה דברים שלא ממש ידועים לי אני נוטל ציפרלק מירו הייתי נוטל רספרדל ההתקף קרה לי שבועיים אחרי שהפסקתי את הרספרדל והתחלתי טופמקס כי נורא השמנתי מאז ההתקף אני כל הזמן במחשבות מי אני ומה קורה איתי ואני מסתכל במראה וניראה לי מוזר לפני כשבוע הרופא החזיר לי את הריספרדל.. אני מפחד להיתקע במצב שאני לא יזהה את עצמי במראה האם ראיתם מצבים כאלה שאנשים לא זיהו את עצמם ואחרי זה זיהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתופעות של חוסר זיהוי
ד''ר חיים שם דוד17/07/2010כן. אמנם המצב שלך אינו הנפוץ אבל לא לגמרי נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה שהשאלה לא הייתה ברורה
אבי17/07/2010השאלה אם אני יצא מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיבה שלא.
ד''ר חיים שם דוד20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש לקבל אינפורמציה לגבי זריקה בשםבן17/07/2010זריקה בשם פלודקאט והשפעותיה עם ריטלין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפלודיקייט וריטלין
ד''ר חיים שם דוד17/07/2010פלודיקיטט היא תרופה נוגדת פסיכוזה שהחומר הפעיל בה נקרא פלופנאזין.
אין מניעה עקרונית בשילוב עם ריטלין אבל כדאי מאוד מאוד להעריך מה הצורך של השילוב הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגות עצבנית ואלימהאלון17/07/2010שלום ,
לפני כשנה וחצי אישתי החלה להתנהג מוזר , מקרים דמיוניים כגון רדיפה ,מעקב ,הזיות וכו .
אני בעלה הפכתי להיות איום מבחינתה , לפני כמספר חדשים לאחר הדרדרות והרעה היא החלה טיפול אצל פסיכיאטר פעם בשבוע חצי שעה פגישה ובנוסף תרופה בשם ZIPREXA .
הטיפול והתרופות הרגיעו אותה במעט אך לאחר כ 3 חדשים הרופא הפסיק את הטיפול ואת התרופות באופן מפתיע, יחסה אלי היום הוא עצבני ובלתי נסבל, בנוסף איומים לכל משפט שאני אומר על פנייה למשטרה -ללא כל סיבה שהיא,ובאמת ללא כל סיבה.
אציין שהטיפול הופסק זמן קצר לאחר שנפגשתי עם הרופא ושאלתי שאלות כדוגמא האם יש רישום לכל פגישה או למהלך הטיפול ומדוע התרופות רשומות על שם אחר ולא על שמה של אישתי המטופלת .
באציין נוסף, כחודש וחצי לפני הפסקת הטיפול בפגישתי עם הרופא מילותיו היו " אם יש מישהי בעולם שזקוקה לעזרה זו אישתך " .
מה עלי לעשות בכדי למתן את התגובות של אישתי או איך להרגיע אותה לבל תתקוף ?
איך עלי להתנהל \ להתנהג עם אישתי ?
האם עלי לפנות לרופא לשאול מדוע הופסק הטיפול ?
האם יש טעם לטיפול משותף אני ואישתי אצל פסיכיאטר ?
לידה אחרונה של אישתי לפני כ שנתיים וחצי עם תחילת ההתנהגות החריגה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה לעשות?
ד''ר חיים שם דוד17/07/2010שלום לך,
כעת הדבר החשוב ביותר הוא לקחת את אשתך לטיפול ואולי אפילו אצל הפסיכיאטר שהייתה אצלו בגלל שבכל זאת נוצר ביניהם קשר טיפולי
כל שאר השאלות שאתה מעלה אולי הן מענייטנות אותך אבל לא יקדמו את הטיפול באשתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת לקיחת פאקסט -ירידה מבוקרתאורנה17/07/2010שלום,
התחלתי בירידת הדרגתית של נטילת פאקסט. קיבלתי פעם הסבר מפורט מפסיכיאטרית איך לרדת במינון נכון, אך אני כנראה טעיתי ובמקום לעשות כל שלב שבועיים עשיתי שבוע. בקיצור ירדתי מכדור מלא של 20 מ"ג ,לרבע כדור, תוך 6 שבועות. אני מרגישה כעת שתגובות מערכת העצבים שלי גובלות בפאניקה קלה, למשל בעת נהיגה אני פתאם נבהלת מתגובות נהגים אחרים. האם ירדתי מהר מדי? מה כדאי לעשות כעת כשאני על רבע כדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפסקת לקיחת פאקסט -ירידה מבוקרת
19/07/2010שלום
כדי שתשוחחי עם המטפל שלך. יתכן וכדי לך להמשיך ב רבע כדור עוד 2-3 שבועות ואז לעבור לרבע כדור יום כן ויום לא לשבוע ואז להפסיק. זו המלצה כללית, ההמלצה האישית עבורך תבוא מהמטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה מבוקרת בשימוש בפאקסט
אורנה25/07/2010אני מודה לך על התשובה. כך אעשה.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקרוא את אוהליה מקומה לא כאן
מירי22/07/2010היא לא רופאה, פסיכיאטרית, פסיכולוגית, מטפלת מוסמכת, אדם הזוי לחלוטין ששמה לה למטרה למכור כמה שיותר תרופות מצמחיי מרפא, מאמינה ברפואה אלטרנטיבית שלא הוכיחה כלום עד היום בנוגע למחלות נפש, בהצלחה והמון בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור לאון גרינאהוסמעיין16/07/2010שלום רב
אבא שלי חולה במניה דפרסיה כבר 24 שנה כל התקופה הזאת היה מטופל בליתיום היה מאוזן מתפקד עובד בעבודה מסודרת וחי חיים רגילים
אבא שלי בן 52
לפני 5 חודשים בבדיקות דם תוקפתית שכללה תפקוד כליות נתגלה שערך בדיקת הקריטאנין עומד על 1.6 לאחר בירור נפרולוגי ששלל כל סיבה גופנית לרמת הקרטאנין הוחלט שעקב שימוש של שנים רבות בליתיום החלה פגיעה בכליות ויש צורך לעבור לטיפול אחר גם פסיכיאטר בדק והחליט שאין ברירה וחייבים להתחיל טיפול אחר. כאמור לפני כ5 חודשים הופסק הטיפול בליתיום והחל טיפול בלמיקטל אחרי חודש הבחור נפל לדיכאון קשה הטיפול בלמיקטל כטיפול יחיד המשיך חודשיים וללא הצלחה לאחר חודשיים הוסף ציפרלקס 20 מ"ג והטיפול של הלמיקטל והציפרלקס ביחד המשיך עוד חודש ועדיין נכשל (היה נסיון אובדני) אחרי 3 חודשים הופסק הטיפול בלמיקטל והחל טיפול בטגרטול ביחד עם וויפקס 225 מ"ג טיפול זה נמשךחודש ועדיין אין שינוי לפני חודש בנוסף ל 1200 מ"ג טגרטול ו225 מ"ג וויפקס הוסף סרוקול 400 מ"ג ביום כבר חודש וחצי שאבא שלי מקבל גם טגרטול וגם וויפאקס וגם סרווקול ועדין אין שיפור (לפני 4 ימים אפילו היה נסיון אובדני)
אנחנו ממש סובלים ואובדי עצות מה לדעתך עוד אפשר לעשות?
אנחנו ממש מתגעגעים לימים של הליתיום
בבקשה אני כותב ודמעות ממלאות את עיני מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לפרופסור לאון גרינאהוס
17/07/2010שלום
הסוגיה המאוד כועבת שאתה מעלה מופיע לא מעט פעמים כאשר יש צורך לשנות ליטיום עקב תפקוד כילייתי לקוי. אין ממש מחליף לליטיות במצבים אלו. צריך להמשיך לחפס טיפול יעיל חלופי. עם הדיכאון לא מרפא יש לחשוב גל על טיפול ה ECT או גרייה מגנטית כחיזוק של התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת המלצות לפסיכיאטר/ית בירושליםענבל16/07/2010שעובדת עם קופ"ח מאוחדת
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרענבל, המתיני בסבלנות
רוני16/07/2010אוהליה עומדת לחלוף כאן בעוד כמה שניות, היא ודאי תמשיך במתן שירותיה במסירות ובעקביות הידועים ותמליץ לך על כמה מן פסיכיאטרים הנחוצים לך. אם ציפית לקבל מענה מאחד המומחים. מענה מקצועי ואמין - ציפיות שוא. עקב העדרותם הממושכת [הם לא נכנסים לכאן בכלל] הם מינו כנראה את אוהליה כמחליפתם האולטימטיבית ו/או את "באמת"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מחפשת פסיכיאטר/ית בירושלים
joy16/07/2010שעובד במאוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת המלצות לפסיכיאטר/ית בירושלים
17/07/2010שלום
מצטער אבל לא ניתן לתת אינפורמציה כזו בפורום. תתיעצי עם הקופה או הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להחליף בין פלוטין לרמוטיבדוני15/07/2010שלום רב,
אני בת 32 ולוקחת פלוטין כבר 6 שנים וגם תוך כדי 2 הריונות וגם תוך כדי הנקה.
לדעתי התרופה ממש שיפרה את הרגשתי ואת איכות חיי אבל שמעתי שיש מוצר טבעי שנקרא רמוטיב והייתי רוצה להתחיל לקחת אותו
האם ההשפעה של זה כמו של פלוטין?
מה צריך לעשות כדי להתחיל לקחת רמוטיב ולהפסיק פלוטין?
האם כדי לי לעבור מפלוטין לרמוטיב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה ועוד שאלה
דוני16/07/2010את חושבת שכדאי לי המנע לגמרי מהתרופות הפסיכיאטריות?
אבל אם אני ארגיש לא טוב? לא עדיף כבר לעבור למשהו אחר שהוא כביכול פחות מזיק? אני ניסיתי להפסיק את הפלוטין לפני שניכנסתי להריון והייתי ממש במצב לא טוב
אני כבר לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו איזה מלחיצים הקישורים
דוני16/07/2010ליו טיוב
עכשיו אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהליה את פשוט רעה
ספיר16/07/2010אוהליה, כל מה שאני יכולה להגיד לך שכנראה מעולם לא הרגשת מה זה מצוקה נפשית,
ולכן את מאפשרת לעצמך להגיב כמו שאת מגיבה!
כולנו יודעים שתרופות זה לא הדבר הכי טוב....
אבל לפעמים אין ברירה! סבל נפשי הוא בלתי נסבל!
וכמו שאלוקים ברא את המחלות, הוא ברא גם את התרופות!
דעי לך דבר אחת:
אם יש מישהו/יא שנמנע מלקחת תרופות, וממשיך לסבול בגלל התגובות שלך,
אוי לך!
ויבוא יום שתשלמי על זב ביוקר רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להחליף בין פלוטין לרמוטיב
17/07/2010שלום
מדוע להחליף סוס מנצח?
תתייעצי עם הרופא ועל תעשי דברים פזיזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לוקח....?נטלי14/07/2010לסמי הזיה מסוג יאבה ולכדורי מרץ, לצאת מהגוף???
בני נחשף לסמי הזיה יכדורי דיאטה למשך 10 ימים, נכנס מצב מניפורמי וטופל 48 שעות באישפוז כפוי
כשהשתחרר נטל זיפרקסה עוד כשבועים, לפני שבוע , על דעת עצמו הפסיק ליטול את הכדורים שלדבריו לא עשו לו טוב....
עדין... מתקשה לסדר את שעות שהשינה שלו, נרדם לפנות בקר.
עדין יש שעות של כעס והיפראקטיביות והאשמה של כולם ועדין... רואה דמויות אבל הוא מודע לכך
לגמרי והוא אומר שאחרי כמה דקות הדמות נעלמת והוא מעדיף להיות עם אישיותקצת עצבני ת והוזהה
מאשר "מחוק" זה מה שהוא הרגיש כשלקח את הזיפרקסה.
כמה זמן לוקח להשפעה של החומרים הדראקים הללו לפוג?
האם מותר לאבחנו כעת עם הפרעת קשב וריכוז ולטפל בריטלין?
מודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמה זמן לוקח....?
17/07/2010שלום
סמים נמצאים בגוף מספר ימים אבל ההשפעות הביולוגיות שלהן יכולות להימשך עוד הרבה זמן. כל עוד יש לבן שלך "שינויים בחשיבה או בתחושות" הוא לא יצא מהמצב הלא תקין. אין להשתמש בריטלין במצבו. יכול להוביל להחמרה של המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבורדרלייןמ14/07/2010שלום.. אני אחרי יציאה וכניסה מאשפוזים בבתי חולים פסיכיאטרים כבר שנתיים... וכלום לא השתנה אצלי. אני מרגישה בדיוק אותו דבר. אובחנתי עם הפרעת אישיות גבולית ואני לוקחת פרוזאק. כרגע אני מרגישה נורא אדישה ומרוחקת מהכל וזה הרבה יותר קל והרבה יותר קל לי לתפקד ככה אבל רוב הזמן ובעיקר בזמן האחרון אני מרגישה נורא. כל הזמן משתנה לי המצב רוח. היחסים עם האנשים בחיים שלי נוראיים. הכל משתנה כל הזמן. ואני מרגישה נורא אובדנית ורוצה לפצוע את עצמי. אני מרגישה מטומטמת כשאני מדברת עם אנשים וכבר שבוע אני שותקת ולא מדברת כמעט עם אף אחד. אני מרגישה שאני עושה רק רע להורים שלי וזה מעודד אותי לרצות להתאבד. אני לא רוצה להכנס לאישפוז שוב פעם. אני פוחדת. אני מגיעה למצבים של התקפים של בכי כמה שעות ואני צורחת על כולם ומקללת ונמצאת ביאוש ובחרדות. אני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה עוד טיפול פסיכולוגי. זה לא עוזר. אבל אני חייבת משהו. אולי תוכלו להמליץ לי על כדורים שאוכל להתחיל לקחת? או על טיפולים מסוג אחר? הפרוזאק לא עוזר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבורדרליין
17/07/2010שלום
מאוד לא פשוט להתמודד עם החיים כאשר אנו נשלטים בצורה כ"כ קשה על ידי מצבי רוח, כפי שאת מתארת. יתכן והפרוזק שאת מקבלת לא מספיק וכדי לך לבדוק עם המטפלים האם תרופה כמו דפלפט יכולה לעזור לך.
מניסיון אני יכול לומר לך שמצבי הרוח הרבה פעמים באים אחרי שהופיע התנגשות בין תפיסה עצמית מסוימת (אני לא חשובה בכלל, אותי לא אוהבים) ומציאות החיים. עליך לחשות איזו מחשבות על עצמך מפריעות לך להתמודד עם החיים הרגילים ומה את יכולה לעשות כדי להקטין את עוצמתם בתוך ה"ראש שלך".
יש לך עבודה קשה לפניך אבל את יכולה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקוול ועלייה במשקליפית14/07/2010אני לוקחת כבר שנה 25 מ"ג סרוקוול בנוסף ל400 מ"ג למיקטל. בחודשיים האחרונים העליתי את המינון עד 200 מ"ג של סרוקוול. אני חושבת שמאז העליתי במשקל. האם אני יכולה לייחס את זה לסרוקוול? (או שמא לתקופת הבחינות המרעיבה)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרוקוול ועלייה במשקל
17/07/2010שלום
עלייה במשקל הינה תופעת לוואי מוכרת של סרוקואל. זה תמיד הולך עם עלייה בתיאבון לכן עם את יכולה לשלוט על כמות הקלוריות ולאכול פחות את יכולה לאזן את המישקל. אחרת צריך לישקול להחליף את התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל
חיים20/07/2010אני לוקח סירקוול 100 כבר שנתיים ולא מצליח לרדת במשקל כ 8 ק"ג עודף האם ההשמנה היא בגלל צריכת הכדורים. ואם כן האם יש כדור מומלץ אחר שיכול להועיל כמו הסירקוול. תודה למשיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית לא לקרוא את אוהליה
מירי22/07/2010היא לא רופאה, פסיכיאטרית, פסיכולוגית, היא אדם מסוכן אין לה שום הסמכה רפואית, היא מביאה מאמרים מיוטיוב שכולנו בעצם דיי מכירים, הפסיכיאטרים כאן הם בעליי הניסיון והידע, בהצלחה ורק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריספונדluisa14/07/2010בת 28
שלום הנני נוטלת פרוזאק כחודשיים וחצי וטגרטול כחודש וחצי.לאחר חצי שנה של ניסוי תרופות שיתאימו לגופי(ציפרלקס,קלונקס,איקסל וכ'ו.)
יש לי הפרעות חרדה ושינויים קיצוניים במצב הרוח,ודיכאון.
יש לי עדיין חרדה איני יכולה לצאת מהבית לבד, ולעשות דברים קטנים.
אני לא עובדת כי אני מפחדת ממסגרת יומית .יש לי התרגשות בערב מיום למחרת מה יהיה.
אני צריכה להתחיל לעבוד בתחילת אוגוסט והרופא נתן לי תרופה שתרגיע לי את החרדות והרעידות בגוף.
תרופה בשם ריספונד 1 מ"ג.
שאלתי היא האם התרופה ממכרת אם למשל אקח אותה חודשיים?
לקחתי אותה יומיים ואני מתה מעייפות זה חולףףףף?
האם התרופה מונעת את הפחדים ,הרגשת חנק, רעידות בגוף וחולשה ברגליים?
אני מפחדת ברגע שאפסיק את התרופה החרדות תחזורנה לי ותהיינה לי פדיחות בעבודה החדשה שאני אמורה להתחיל ,שאני נורא חוששת ממנה ומתרגשת .
בבקשה עיזרו לי תכך שתתנו לי תשובה.
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריספונד
17/07/2010שלום
כאשר מחליטים לקחת תרופות יש צורך לאזן בין היעילות-כמה היא יכולה לעזור- ותופעות הלוואי האפשריות. ריספונד תרופה בשימוש נרחב שבמינונים נמוכים עושה מאט תופעות לוואי. לא ממכרת ואפשר לרדת ממנה ללא בעיות מיוחדות. השימוש שלה היא במיוחד למצבים בהם יש פחדים מוגזמים או ממש עיוותי חשיבה. עם הוא מאוד מעייפת יש להתחיל ב חצי כדור לפני השינה. עליך להיזהר מתאבון מוגבר ומפרעות המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)