מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות על טיפול ועל כדוריםבת 3022/11/2008
שלום, כבר תקופה של כחודשיים-שלושה שאני מטופלת אצל פסיכולוגית הרבה לא טוב לי אני עצובה ורגישה להמון דברים נפגעת בקלות כועסת, מתרגזת, חסרת סבלנות, בוכה, נכנסת למצבי לחץ, מוציאה את הדברים מפרופורציות אני חושבת שזה משהו שמלווה אותי כל החיים במינונים מסויימים ויש תקופות יותר שמחות אבל לאחרונה אני מרגישה את זה יותר קיצוני בתחושות. אני רווקה, אין לי חבר כבר הרבה זמן אז הרבה אני מבלה עם עצמי ויש רגעים שהכל בסדר ואני יכולה סתם להנות מערב עם עצמי ויש ימים שכואב לי פיזית בגוף מרוב שאני לבד. ואני לא רואה באופק שום גבר שיגיע וישאר, בטח לא במצבי הנוכחי. אני לא מרגישה שהטיפול עוזר לי בנתיים אבל אני לא רוצה לעזוב כי אני ממש צריכה עזרה ורק המחשבה על הפסקת הטיפול יכולה להכניס אותי למצב של יאוש. אני חייבת לציין שבסך הכל אני בחורה חמודה ותקשורתית עובדת עם אנשים ולכאורה כל נראה בסדר כלפי חוץ, ויש גם רגעים שהדברים בסדר אבל אז דבר אחד קטן מפיל אותי לרצפה, מאוד בקלות זה קורה. לפני שבוע המטפלת הציעה לי להתחיל לקחת כדורים במקביל לטיפול ומאוד נבהלתי מהרעיון וישר שללתי אותו. עכשיו שוב יצאו הדברים מפרופורציות והתחלתי לחשוב על זה שוב: אם אולי כן כדאי לקחת כדורים ואני סתם נלחצת מהרעיון או שלא כדאי להתחיל עם זה. אני מפחדת מהתופעות לוואי, מהתלות בכדור, מהתמכרות, ומהרעיון באופן כללי. השאלה שלי בעצם היא: מה לעשות? להמשיך את הטיפול? להפסיק? לקחת כדורים? אולי יש משהו טיבעי שיכול לעזור לי? אני מרגישה דיי אבודה וחסרת אונים ולכן אני כותבת פה. אשמח לתגובה, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבת 30
ד''ר ערן ואדים הראל23/11/2008אם המטפלת שלך חושבת שנטילת תרופות במקביל לטיפול הפסיכולוגי זה משהו ש יכול להועיל לך אז אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר ולשמוע מה חוות דעתו. הוא גם ייתן לך תשובות לגבי תופעות הלוואי האפשריות וכו'. במסגרת הפורום לא אוכל לייעץ לך מעבר לזה.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירואבי22/11/2008
האם מירו מתאים לטיפול בחרדה? אני לוקח 15 מ"ג מירו לפני השינה ו10 מ"ג ציפרלקס בבוקר האם זה טיפול יעיל לחרדה? האם יש טיפול יעיל יותר לחרדה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאבי
ד''ר ערן ואדים הראל23/11/2008חרדה זה מושג כללי שכולל בתוכו מספר הפרעות שונות. שני הכדורים שהזכרת הינם כדורים שמטפלים גם בהפרעות חרדה אך לא אוכל לענות לך האם הטיפול מתאים למצבך.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדן21/11/2008
שלום רציתי לדעת האם סטרטרה לקשב וריכוז יכולה ליפגוע בלב בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדן
ד''ר ערן ואדים הראל23/11/2008סטרטרה יכולה לגרום לעלייה בלחץ הדם ובדרך זו להגביר גורמי סיכון לתחלואה לבבית. פגיעה ישירה בלב לא ידועה לי. מעבר לכך, סטרטרה הינה תרופה חדשה יחסית ועל כן לא ידוע מה השפעתה ארוכת הטווח.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להפסיק שימוש ברספירדלanonymous20/11/2008
- שאלה נוספת, לגבי המינון הנתון (4מ"ג רספרדל) האם ניתן לקבל אישור להוצאת רשיון נהיגה? - האם יש אפשרות להפסיק עם הטיפול התרופתי לגמרי מבלי שזה יפגע בקצבה של הבטוח הלאומי? - איך אפשר לבקש \ להתעקש מהרופא להפסקת הטיפול בתרופה הזו כאשר מרגישים כי אין צורך ממשי בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להפסיק שימוש ברספירדל
21/11/2008מתי להפסיק טיפול תרופתי זה נושא מאוד חשוב לדיון עם הרופא המטפל. צריך לשקול את הנסיבות שהביאו למתן הטיפול, את משך הזמן שכבר האדם חש בטוב, את סוג המחלה, את תופעות הלוואי במידה ויש, ועוד. צריך גם לדעת שכאשר מפסיקים את הטיפול המחלה יכולה לחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטגרטול בסכיזופרניהשבתאי20/11/2008שלום רב אני חולה סכיזופרניה ונוטל 4 סוגי תרופות והם: קלונקס 3מ"ג, סוליאן 1100מ"ג, אטומין 80מ"ג וטגרטול 800מ"ג ליום. כיוון שאני נוטל תרופות אלו כבר חודש ויותר, ואני מאוזן, רק שישנה בעיה קטנה והיא, שעד היום בכל בדיקות הדם שעשו לי רמת הטגרטול בדם לא הגיעה למינימום הנדרש וזה למרות שהעלו את המינון שלו מ400מ"ג ל600מ"ג ואח"כ ל800מ"ג ועדין לא הגיעה למינימום הנדרש. האם זה בעצם אומר שעד היום הטגרטול לא השפיע עלי כלל או שזה השפיע רק 50% או פחות ואז בעצם יוצא שאני נוטל תרופה זו לחינם שהרי אני מאוזן כבר? אודה לכם אם תוכלו לפרט לי מעט תודה רבה על שירותכת הנפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לשבתאי
ד''ר ערן ואדים הראל20/11/2008גם אם התרופה לא הגיעה לטווח שמעל המינימום יש לה אפקט מסויים. קשה לומר מה התרומה של הטגרטול למצבך כעת ועל זה ניתן לענות רק על ידי הפסקתה. היוועץ עם הרופא המטפל.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוריוןדנה20/11/2008היי אני מטופלת בציפרמיל כנגד חרדה ודכאון ןהרופא הביא לי גם לוריוון למקרי חירום.התחלתי להשתמש בתרופה וגיליתי שהיא עושה לי הרגשה יות טובה כשאני לוקחת אותה אז אני כבר כמה ימים לוקחת אותה ברציפות כשאני רואה שחרדה מתחילה להתפתח.אני לוקחת בדר"F כדור האם אני יכולה לעלות לכדור וחצי כדי שההשפעה תיהיה יותר חזקה? מה המינון המקסימלי שניתן לקחת? האם זו תרופה מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לדנה
ד''ר ערן ואדים הראל20/11/2008לוריואן היא תרופה להרגעה מיידית. הבעייה עם נטילתה זה הסכנה להתמכרות. זה אומר שבכל פעם יהיה צורך במינון גבוה יותר על מנת לקבל את אותו אפקט ויהיה קושי להפסיקה. אני ממליץ לך על טיפול ב- CBT לחרדה כתחליף ללוריואן.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעברייניםיואב19/11/2008אישתי עובדת סוציאלית במיקצועה, עוסקת בטיפול בעבריינים המופנים לשרות מיבחן. לאחרונה פתחה קליניקה הממוקמת בביתנו הפרטי. האם הכנסת עבריינים לבית מהווה סכנה? באילו אמצעי זהירות כדאי להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול בעבריינים
20/11/2008ליואב שלום. מצטער אבל הפורום הזה לא מטפל בשאלות שאתה מעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
מיטל13/12/2008שלום רב, אשמח לקבל את עזרתכם,אחי הוא אסיר משוחרר אשר צריך באופן בהול ללכת לטיפול,אני מחפשת קרמינולוג\ית אשר מטפלים באופן פרטי אך לא מוצאת. חושבת שיש צורך שיעבור טיפול אצל קרמינולוג מאשר אצל פסיכולוג,אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו. תודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרטרהדן19/11/2008שלום רציתי בבקשה לדעת אם הטרטרה פועלת כמעת על כל אחד כמו הרטלין שעובדת כמעת על כל אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסטרטרה
20/11/2008לדן שלום
סטרטרה הינה תרופה דומה ל edronax. היא מאוד שונה לריטלין מבחינת ההשפעות הפרמקולוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivhenu etslibahur19/11/2008depersonalization de realization ve natnu li seroguel ma atem omrim ze meod mafhid oti chehichtagati legamrey veetstareh li hyot al trufot col hahayim ani margish hahidafuk baolam bentayim yesh eze tipim ? eh lehitmoded? huts mehatrufot camuvan? toda raba ve sliha al hactav vehuts mize cshemedabrim iti ze meatsben oti meod velahen ani levad cvar shavua vahetsi
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוקיי המשך
bahur19/11/2008זה נורא מפחיד הדפרסונליזציה הזה אין לי כוח לעשות כלום קשה לי להאמין שאני אצא מזה אני כרגע עוזב את הלימודים מגיע הביתה ומחכה ליום בו אני אמות לדיכאון יש 1000 פתרונות אבל דיפי? אפס מה הדרך להתמודדות? להיות בין אנשים וכולם יצעקו עליך למה אתה מתנהג בצורה כזאת ? ואני בין כה שונא את עצמי מאז הדיפי הזה אני לא מחייך אף פעם ולא יעזור שום חשיבה חיובית כי אני לא מחליט מה לחשוב כי אני לא בעולם הזה בכלל וכבר לא צוחקים איתי אלא צוחקים עלי אני משדר לכל בן אדם עוף מפה בניגוד לרצוני מישו קרוב בא אלי רוצה לדבר קצת אתה רוצה או ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
bahur21/11/2008בבקשה תענו אני סובל הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי המשך
29/11/2008אני ממליץ לך לפנות לגורם מטפל שיאבחן את מצבך ויציע דרכים להתמודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivhenu etsli
21/11/2008תכתוב בבקשה בעברית רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי בעברית רגילה
בחור21/11/2008תתייחס בבקשה רק ל"אוקיי המשך" תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על לקיחת מרוניל ורספירדלהילה רוגוזי18/11/2008אני לוקחת מרוניל 150 מ"ג בשילוב 1.5 מ"ג של RESPIREDAL אני סובלת מחרדה אובססיבית, ילדתי לפני 3 חודשים. ואני בת 44 יש לי כמה שאלות: 1. האם לפי נסיון שלך אשה שנוטלת את התרופות הללו וסובלת מהפרעה דומה מסוגלת לגדל 2 ילדים? 2. האם לספיגה טובה של התרופות הללו דרוש לאכול רק אוכל בריא או שאפשר לאכול גם אוכל רגיל כמו קמח לבן, כמו עוגות, קורסונים וכו',תפוזים 3. אם אכלתי אוכל שיש בתוכו גם יין , כמו בשר עם יין אדום, האם זה יכול להפריע לספיגה של התרופות הללו? 4. אם קיבלתי שלשולים או הקאות סמוך ללקיחת התרופות - האם זה יכול להשפיע לספיגת התרופות הללו? 5.כמה זמן לוקח עד שהשילוב הזה של התרופות משפיע? תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקון לשאלה על לקיחת מרוניל+רספרידל
הילה רוגוזי19/11/2008אני לוקחת מרוניל 150 מ"ג בשילוב 1.5 מ"ג של RESPIREDAL אני סובלת מחרדה אובססיבית, ילדתי לפני 3 חודשים. ואני בת 44 יש לי כמה שאלות: 1. האם לפי נסיון שלך אשה שנוטלת את התרופות הללו וסובלת מהפרעה דומה מסוגלת לגדל 2 ילדים? 2. האם לספיגה טובה של התרופות הללו דרוש לאכול רק אוכל בריא או שאפשר לאכול גם אוכל רגיל כמו קמח לבן, כמו עוגות, קורסונים וכו',תפוזים 3. אם אכלתי אוכל שיש בתוכו גם יין , כמו בשר עם יין אדום, האם זה יכול להפריע לספיגה של התרופות הללו? 4. אם קיבלתי שלשולים או הקאות סמוך ללקיחת התרופות - האם זה יכול להשפיע לספיגת התרופות הללו? 5.כמה זמן לוקח עד שהשילוב הזה של התרופות משפיע 6. מה יכול מהסביבה החיצונית להשפיע לרעה על השפעתן של התרופות הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרוגוזי
ד''ר ערן ואדים הראל20/11/2008עם הפרעה אובססיבית קומפולסיבית ניתן לנהל חיים נורמטיביים אם מטפלים בה נכון. בעיות במערכת העיכול יכולות להשפיע על ספיגה אך מרכיבי התזונה פחות.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הילה רוגוזי20/11/2008שלום, אודה לך מאוד אם תוכל לענות על כל השאלות שלי. כתבת שלמרכיבי התזונה יש פחות השפעה על ספיגת התרופה, אבל עדיין יש? תוכל בבקשה לפרט, כי זה מאוד מאוד חשוב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה באיחור -מתי יבינוli sa18/11/2008מתי יבינו שאנאפרניל זאת תרופה מסוכנת ? מתי יבינו שיעילותה היא בערבון מוגבל מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה באיחור -מתי יבינו
21/11/2008למותשת שלום. אנפרניל תרופה מאוד יעילה. לצערנו יכולה לתת גם תופעות לוואי משמעותיות לכן צריך לבנות מינון בהדרגה ולבדוק אוזו תופעות שליליות מופיעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת כדורים נגד דכאון ועישון חשישרלי17/11/2008שלום.. האם יש סיכון כלשהו כאשר לוקחים תרופות נגד דכאון ומעשנים חשיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?
רלי19/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרלי
ד''ר ערן ואדים הראל20/11/2008חשיש יכול לעיתים לעכב פרוק או פינוי של תרופות ולכן להגביר או להפחית את ריכוזן. מעבר לכך חשיש עלול להחמיר את הדיכאון במקרים רבים ועל כן המלצתי לך היא לטפל בשימוש במקביל.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזייהנטע17/11/2008שלום אני מטופלת בקלופיקסול 150 מיליגרם פעם בשלושה שבועות נגד פסיכוזה. רציתי לדעת אם אני יכולה לקחת בנוסף לתרופה הזו את הצמח קקטוס ההודיה(צמח שמרזה)מפני שהשמנתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהרזייה
20/11/2008לנטע שלום. מצטער אבל לא מכיר את החומר עליו את מדברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת תרופות נגד דיכאון ולשתות אלכוהיאנה16/11/2008שלום רציתי לדעת מה הסיכונים בלקיחת כדור 10 מ"ג של ציטלופארם(נוגד דיכאון)בבוקר ולשתות בלילה כ 4 כוסות וודקה רד בול ,:"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה ליאנה
ד''ר ערן ואדים הראל20/11/2008התרופה יכולה להגביר את ההשפעה של האלכוהול ולהיפך ועל כן ההמלצה של חברות התרופות היא לא ליטול ביחד. יכולים להופיע תופעות כמו blackouts וסחרחורות.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על סרוקוול 100 מ"גקובי15/11/2008אני נוטל סרוקוול 100 מ"ג בערב מתי זה מתחיל להשפיע ולכמה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרוקוול
ד''ר אירנה נתנאל15/11/2008לחוקח בין שבוע ל 3 שבועות עד שההשפעה החיובית תורגש במלואה. משך ההשפעה 6- 8 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי יוסף הצדיק
AVI2816/11/2008דע לך שקראתי בעיון כל מה סיפרתה ורוצה אני להגיד לך שאתה הילד אכי נורמאלי שיש במיוחד בגיל שבוא אתה נימצא כעת. 3 עצות יש לי בשבילך. א.התחבר להורים וספר להם הם אוהבים אותך כי אתה חשוב להם. ב.מצה עיסוק שאתה אוהב רצוי עם חבר/ה הסוד התמדה. ג.למען רפואת הנפש והנשמה.40.יום תומר קריאת שמע על המיטה לפני השינה זה קיים בכל סידור וב"ה תיראה ניפלאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי יוסף הצדיק
קובי17/11/2008אני חילוני וקורא כל ערב בצאת הכוכבים שמע ישראל וגם לפני השינה
ועוד מברך אשר יצר אחרי כל יציאה מהשירותים
וגם קורא פרקי תהילים אם תרצה להתכתב איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)