מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה... פסיכוסומטי??אני05/04/2014
בס"ד
שלום. בטעות נתקלתי בפורום הזה ולאחר עיון החלטתי שאנסה לשלוח לכאן את השאלה שלי, אבקש את סליחתכם על האורך...
לאחר ניתוח עם 2 הרדמות התעוררתי עם חולשה קשה בצד ימין וחולשה קלה בצד שמאל (גפיים) MRI ו CT מח תקינים וגם CT עמוד שידרה תקין, לאחר יומיים התחילה לי חולשה קשה בשרירי צוואר ממש לא הצלחתי להחזיק את הראש הוא כל הזמן נפל לי, הנוירולוגים אמרו שזה פסיכוסומטי. העניין הוא שמשהו פסיכוסומטי אמור לחלוף מקסימום תוך חודש אותי זה מלווה כבר 7 חודשים החולשה בשרירי הצוואר חלפה כעבור חודש וקצת, עכשיו אני בטיפולי פיזיו ושיפור שבא והולך רגרסיה והתקדמות מתסכל מאוד!!! אחרי מאמץ פשוט אפילו הליכה או למזוג מיםמבקבוק אני מרגישה את החולשה ביתר שאת. אני מאמינה שעשו לי את הבדיקות הנדרשות בבית החולים ואני כבר בדרך להתחיל טיפןל פסיכיאטרי. אבל אמרתי אני אנסה גם פה...(יש לציין שרופאת המשפחה מתנגדת לרעיון שזה פסיכי...)
שכחתי גם לציין שהיתה לי דלקת פרקים וחשד ללופוס(נוגדנים שלSSA ו SSB) שבאים והולכים כעיקרון אני בודקת אותם רק לפני הריונות בשביל המעקב הקרדיולוגי של העוברים.
מה דעתכם האם התמונה שציירתי מבחינ קלינית מתאימה? או שקשורה למשהו אחר? אולי באמת פסיכיאטרי? איך אפשר לשלולל או לוודא מיאסטניה גרביס?
אודה לכם על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה...
אני05/04/2014שכחתי לציין שהתחילו לי קפיצות בעפעף (בלי צנחה שנשארת) רופא אורטופד שבאי אליו בקשר למשהו אחר שאל אותי אם עשיתי EMG וציין שכדאי לי לעשות. מה זה EMG.? וממה נראה לכם הקפיצות בעפעף יכול להיות שזה רגשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הניג'וס
אני05/04/2014לפעמים אני גם מריירת (קצת דוחה) אבל זה בלי שליטה ממש יוצא לי רוק שקוף ונוזל כמו מים... רציתי לציין שהניתוח היה בהדסה ולמיטב ידיעתי הרטפאים שם טובים מאוד, לקחו לי בדיקות דם רקשאין לי מושג איזה. אתם יודעים איך אפשר לברר את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הניג'וס - תגובה
ערן משה06/04/2014ראשית בדיקות דם מצוינות בפירוט במכתב השחרור אם לא נא לגשת למחלקה ולבקש מחובתם לתת לך אותן.
שנית, קפיצות בעניים יכולות להיות מה שנקרא טיקים אכן זו תגובה רפלקסית בדכ בלתי רצונית המגיעה עם מצבים רגשיים כלשהם אבל לפני הבעיות הרגשיות צריך לבדוק זאתemg זוהי בדיקה של מוליכות השריר דוקרים את השריר ומזרימם לו זרם חשמלי קטן ביותר ורואים את התגובה שלו.
ריור יתר צריך להיבדק עי אף אוזן גרון או רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה... פסיכוסומטי?? - תגובה
ערן משה01/06/2014יכול להיות שזו מיאסטניה ולו בגלל שזה אחרי ניתוח.
אם הרופאה איננה חושבת שזה פסיכוסומטי שלא תיתן טיפול פסיכיאטרי כי זה יכול להחמיר את התסמינים ותשלח אותך לבדיקות דם של נוגדנים לאצטיל כולין ונוגדני Musk.
דא פסיכוסומטי יכול להמשך כל החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי צניחת עפעפייםדורית פלאום04/04/2014
לפניי כשנה וחצי הבחנו כי לבני שהיום בן 18 יש התקפי צניחת עפעפיים. הצניחה מתחילה בעין אחת ואחר כמה ימים יש גם בעין השנייה. כל התקף נמשך בין מס ימים ולפעמים 3 שבועות. בין שני התקפי צניחת העפעפיים האחרונים היה מרווח כל פעם של 7 חודשים שבהם מצב העפעפיים היה תקין לחלוטין.כמו שהופיע ביום אחד כך לפתע חוזר המצב לתיקונו. במהלך ההתקפים אין הבדל במצב העפעפיים במהלך היום וגם לא אחרי מנוחה. בצענו בדיקתsfemg ובדיקות דם כולל נוגדנים לאצטיל ונוגדני musk שהיו תקינים. לפניי כחמישה שבועות אחרי מרווח של 7 חודשים שוב הופיעה צניחת העפעפיים. זהו ההתקף הכי ארוך שהיה לו עד כה. רופא נוירולוג טוען שזו איננה התנהגות התואמת מיאסטניה. האם אכן כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי צניחת עפעפיים - תגובה
משה פיק04/04/2014שלום דורית,
תבצעי לו "בדיקת קרח"
כאשר העפעפיים נפולות, שישכב על הגב ויניח מפית עם קוביות קרח על העיניים העצומות עד שירגיש שהעיניים קרות מאוד (מספר דקות)
אם כאשר הוא יסיר את המפית הקרה מעיניו הוא יראה שהעפעפיים התרוממו לאומת מצבן לפני שהניח את הקרח . . . . . יש לו מיאסטניה .
צרי איתי קשר טלפוני ונוכל לשוחח בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי צניחת עפעפיים
דורית05/04/2014בעבר ניסינו לעשות זאת מספר פעמים אך זה היה בלתי אפשרי להשאיר את הקרח על העין יותר ממספר שניות משום שזה מאוד כואב להשאיר את הקרח על העין בשל הקור. אולם שאלתי יותר מתייחסת לעובדה שמדובר בהתקפים זמניים ולא במצב קבוע. האם זה מתאים למיאסטניה שכן בשנה וחצי היו שני התקפים וברב הזמן מצב עפעפיו היה תקין לחלוטין. זה מופיע בוקר אחד ונעלם לאחר פרק זמן. ושוב אני מדגישה שאין הבדל בין המצב בבוקר לעומת הערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי צניחת עפעפיים - תגובה
ערן משה06/04/2014לפעמים מיאסטניה מלווה בפלוקטואציות שבאות ונעלמות ללא כל טיפול בד"כ ולרוב זה לא כך. מה שמשה מציע זה רעיון מצוין, מס קוביות קרח בתוך מגבת להניח על העניים כשהן עצומות עד שזה מאד קר או בלתי נסבל ואז להוריד.. אם צניחת העפעפיים נעלמת קרוב לוודאי שזו מיאסטניה.
לפי התיאור שלך אם אכן זו המחלה זה מצג מאד נדיר ותהיה בעיה להסבירו לנוירולוג רגיל צריך מישהו המתמצא טוב טוב ברזי המיאסטניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לערן משהפלוני06/03/2014
רציתי לשאול על הצניחת כפות רגליים במיאסטניה שתיארתה . האם הצלחת ללכת על עקבים ? אני זורקת רגליים בהליכה ימרגישה שההליכה לא טבעית . האם התופעה שתיארתה הצלחתה ללכת על עקבים ועל קצות האצבעות ? תוכל לתאר איך מאבחנים את התופעה ? במה מתבטעת חולשה בשרירים שמחזיקים את כף הרגל וכיצד מתבטא דרופ פוט בהליכה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן משה - תגובה
ערן משה06/03/2014לדעתי דיברנו בטלפון והסברתי כבר וגם ביקשתי משהו בנידון. מי שיכול ללכת על עקבים אין לו מיאסטניה והץבזה נגמר הסיפור בנדון!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד למיאסטניהshuli28/02/2014
בני בן 15.5 סובל מזה 7 שבועות מצניחה מלאה של העפעפיים ללא שום דבר נוסף. עשינו עשרות בדיקות כולל ct, mri, emg ועוד. כולן יצאו תקינות היה מאושפז בהתחלה לבירור. קיבל מסטינון במהלך יומיים באשפוז שלא סייע.
אתמול עשו לא טנסילון שגרם לפתיחה של העיניים וסגירה בחזרה לאחר מספר דקות.
הרופאים אומרים שאולי זה סוג לא מוכר של מיאסטניה.
נשמח לעזרתכם ותובנותיכם בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד למיאסטניה - תגובה
משה פיק02/03/2014"כול הדרכים מובילות לרומא" . . . . זו אותה רומא . . . . . אין רומא אחרת . . . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של 7.8 בבדיקת דם צעידה על המEINATSHAY27/02/2014
על המחלהMG.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה של 7.8 בבדיקת דם צעידה על המ - תגובה
משה פיק02/03/2014בהחלט כן !
אם נדרש הסבר על המחלה, למי לפנות, מה מותר או מה אסור . . . . .
אשמח לעזור ולשלוח חומר אינפורמטיבי בדוא"ל שיסופק לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד למיאסטניה גרביסעופר12/02/2014
שלום,
בן 56 -עד לפני כ חודש בריא לחלוטין, מאז החלו התקפות כאבים למשך כ שעה עד כמה שעות בכל פעם, מעל לעין ימין ומסביבתה מלווה בכפל ראיה.
בין התקפה להתקפה הכאב חולף והראיה מסתדרת.
בוצעו מספר בדיקות CT ואולטרה סאוד של העורקים ולא נמצא דבר.
נשלחתי לבצע SF-EMG ובדיקות דם בהתאם.
שאלותיי הן:
1. איכן ניתן לבצע בדיקת SF-EMG מהימנה?
2. האם התופעות שתיארתי כאן מאפיינות את המחלה?
תודה על הייעוץ,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד למיאסטניה גרביס - תגובה
ערן משה12/02/2014במיאסטניה יותר עייפות של השרירים יכול להיות כפל ראייה ובגללו כאבים בתוך העין.
אני מבין שחיפשו ווסקוליטיס ושללו.
מי שחשב על מיטסטניה יצירתי מיד ו אני מוריד את הכובע.
ניתן לבצע את הבדיקה באיכילוב, וולפסון, בלינסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד למיטסטניה
עופר13/02/2014תודה רבה על התגובה,
אני גם מקווה שישאר בגדר חשש בלבד,
את הבדיקות אני אבצע לפחות בכדי לשלול.
בברכרה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSFEMG- תגובה
משה פיק13/02/2014המלצתי לביצוע בדיקת SFEMG וקבלת דעה על אפשרות למיאסטניה
פרופ. מנחם שדה (ביקור פרטי) סניף אסותא ראשון לציון.
אם תהיה מעוניין בחומר אינפורמטיבי על מיאסטניה אתה יכול לשלוח לי מייל או בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש למיאסטניה
עופר13/02/2014משה,
תודה רבה על התגובה וההמלצה,אני אבצע את הבדיקות לפחות בכדי לשלול.
בברכה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לשלילת המחלה - תגובה
משה פיק13/02/2014עופר,
אפשרות שלילת המחלה אינה קיימת במיאסטניה .
הבדיקות יכולות לאשר קיום מיאסטניה.
אין בדיקות שמאשרות שהנבדק אינו חולה מיאסטניה.
גם חולה שעבר את כול הבדיקות עם תוצאות שליליות יכול להיות חולה מיאסטניה, הכול תלוי בסימפטומים והשיפור בשימוש תרופות שמקבלים חולי המיאסטניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש למיאסטניה
עופר13/02/2014משה,
שוב תודה, אני אקח לתשמת ליבי לגבי השלילה.
בברכה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחותי אובחנה כחולת מיאסטניה גראביסמוטי08/02/2014
שלום רב!!!
לאחר שאחותי עברה התקף לב, ניתוח מעקפים, בצקת קשה ברגליים, דיאליזות עקב תיפקוד ירוד בכליות שהסתדר ( כמעט חודשיים בבית חולים), עברה לשיקום פיזיוטרפיסטי בבית לווינשטיין, ושם זיהו שאולי יש את המחלה, היא נשלחה לבלינסון ושם אובחנה כחולה במחלה.
עיין אחת סגורה תמיד, קשיי נשימה, צוואר נופל, קשיי בליעה, כול הגוף חלש.
היא קיבלה אינפוזיה של חלבון 5 ימים וכרגע מטופלת בכדור מסויים.
האם מישהו יודע מתי היא תצא מזה ואם מחוייב טיפול תרופתי?
מתי נראה לכם תצא מבית החולים שוב לבית לווינשטיין?
מה קורה אחר כך , מכול הבחינות?
אחותי הובחנה במחלה המדוברת.
עיין אחת סגורה תמיד, קשיי נשימה, צוואר נופל, קשיי בליעה, כול הגוף חלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחותי לוקחת כדור מיסטינון ואסטרואיד
מוטי08/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחותי אובחנה כחולת מיאסטניה גראביס - תגובה
ערן משה09/02/2014הכדורים הם מסטינון וסטרואידים.
אני מאמין שהרופא המטפל בה הוא ד"ר הלמן וניתן לסמוך עליו בעניים סגורות.
חולה מיאסטני במצב של אחותך בעייתי מאד לשיקום פיזיוטרפיסטי כי השרירים נחלשים מהר מאד לכן השיקום עלול להיות ארוך מן הרגיל.
אם לאחותך בעיות נשימה הנובעות ממיאסטניה ולא מבעיות לב אז יש לעבור תפקודי נשימה הכוללים צבירת דו תחמוצת הפחמן ומעבדת שינה או מתן מכשיר ביפאפ לעזרה בנשימה למשך לילה אחד ועל סמך התוצאות שהוא יראה יראו האם היא זקוקה למכשיר כזה בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפורמציה על המחלה- תגובה
משה פיק12/02/2014שלום מוטי,
דוא"ל שמכיל אינפורמציה על המחלה בדרך אלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לתופעות לוואי ל- Vector Plus2neders23/01/2014
שלום לכולם,
האם מישהו מכם מכיר/ משתמש בתרופה Vector Plus להורדת לחץ דם?
אם כן- האם יצא לכם להיתקל בתופעות הלוואי שלה? תוכלו לפרט את ידיעתכם בנושא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לתופעות לוואי ל- Vector Plus - תגובה
ערן משה26/01/2014מורכבת משתי תרופות מה שנקרא בשוק אוקסאר או וולסרטאן ודיזודיאזיד. בדכ יכולה לגרום לירידה ברמת האשלגן בגלל המשתן ( דיזוטיאזיד) כמו כן שיכול יבש ומעצבן לא נתקלתי בתופעות לוואי מיוחדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי תוכלו לעזורטל12/01/2014
שלום רב,
שמי טל ואני בת 39 בריאה בדרך כלל.
בשנתיים האחרונות מסתובבת עם סימפטומים מאוד לא פשוטים שלאט לאט פגעו לי בתפקוד. ההתחלה של זה היתה עם כאב צוואר מאוד חזק שמקרין ללסתות, ללשון, לגרון ותחושת חנק במיוחד בלילה היום כבר גם במשך היום. בהמשך נוספו סימפטומים של תחושת רעד בצוואר, הרגשה של חולשה בצוואר, תחושת חנק בלילה, קפיצות של העיניים, חולשה ביד ימין ורגל ימין שבאה והולכת. ונימולים במקומות שונים. כל הסימפטומים מתגברים לקראת קבלת מחזור ויש הקלה של איזה עשרה ימים בחודש ואז שוב פעם. הכאב הצווארי הקשה התרחש כבר ארבע פעמים או יותר והוא מרגיש כמו ספאזם. בזמן הכאב הלכתי למיון והיה לי ליקוציטים גבוהים בדם. כל הדבר הזה שאני סובלת ממנו מרגיש כמו מחלה אוטואימונית. יש לציין שלפני עשר שנים עברתי בדיקה של c.t חזה והיה ממצא בבולטת התימוס שבדיעבד חשבו שזה שרידים של בלוטת התימוס. בשנה האחרונה עברתי בדיקות אצל רופאת המשפחה וגם הועלה חשד שיש לי טרשת נפוצה שנכון לעכשיו נשללה. הבדיקות הנוירולוגיות שלי סה״כ תקינות למעט החולשה ביד וברגל, אישון בצד שמאל גדול יותר מימין, אניזקוריה, רפלקס בבניסקי אדיש בימין, רפלקסים ערים בימין, מגע ירוד בכף הרגל בימין, קושי קל בטנדם, היפרסטאזיה לתחושת מגע בימין, וממצא בבדיקת oct , הידקקות המקולה בימין ושמאל. השאלה שלי האם מיאסטניה גרביס היא תמיד חמורה מאוד, זאת אומרת תמיד תהיה חולשת שרירים חמורה? כי החולשה שלי ביד וברגל לא חמורה. עיקר הסימפטומים שלי הם סביב הצוואר, כאבים חזקים מאוד שבאים והולכים, תחושת כיווץ, ספאזם בצוואר, בגרון, אפילו באיזור החיך והלשון, הרעד הזה בצוואר, לאחרונה תחושה קלה שקשה לבלוע... האם יתכן שזה יכול להיות מיאסטניה גרביס לפי הניסיון שלכם. והאם יש לכם המלצה מה לעשות? למי לפנות? אודה מאוד מאוד לעזרה.... אני כבר הרבה זמן בסבל הזה ולצערי לא התמזל מזלי לפגוש רופא שמצליח לאבחן בראיה מרחבית את המצב שלי ולהגיע לאבחנה. בברכה, ותודה מראש, טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי תוכלו לעזור - תגובה
ערן משה12/01/2014מה זאת אומרת טרשת נפוצה נשללה לעת עתה- נעשה אמ.אר.אייר ראש ועמוד שדרה בכדי לשלול גם את מחלת דוויק שמאד דומה? האם נלקח נוזל עמוד שדרה? ראי במיאסטניה כמו שמתואר בספרות יש חולשת שרירים אחד הביטויים הנל הוא חולשה של שרירי צוורא תחושה שלא ניתן להחזיק את הראש ואז לעיתים יש כאבי צוואר ושכמות בשל כך אין ספאזם. התמונה שאת מציגה היא מאד דיפוזית עם הספאזם רופא טוב לא ישלול מיאסטניה וגם לא טרשת ללא בדיקות נוספות. מדוע לא לבצע סי. טי חזה חוזר? אם יש ממצא בתימוס ומבצעים גם בדיקת נוגדנים לאצטיל כולין ול- mask ניתן לאבחן מיאסטניה.
הצעתי היא נוירולוג טוב ובעל ידע רחב לדעתי פרופסור אברמסקי עונה מירושלים הוא הכתובת שלך. ניתן לקבוע תור בשרפ הדסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי טרשת
טל12/01/2014תודה רבה על תשובתך המהירה
לגבי טרשת, נעשה mri מוח לפני כשנה וחצי, נצפו מס מוקדים לא ספציפיים בחומר הלבן, לפני כחצי שנה נעשו mri מוח, צווארי וגבי. לא נצפו מוקדים בחומר הלבן, בצוואר היו בלטי דיסק קלים שלא מסבירים לפי אורטופד את התופעות שלי. לא נעשה בדיקת נוזל מעמוד השידרה. אם הבנתי נכון אתה אומר שספאזם, התחושה הזו שיש לי בצוואר, בגרון, לפעמים בלסתות, חנק בלילה... לא נראה לך מתאים למיאסטניה? אין לי בעיה להחזיק את הראש, החולשה היא לא כזו גדולה. יש לי את הרעד הזה, רעד קל אבל תחושה נוראית וכל כמה חודשים את עניין הצוואר התפוס ממש וכל הזמן את הסימפטומים האחרים של הרעד, החנק, תחושת כיווץ באיזור הצוואר, הלסתות. האמת שלא חשבתי שהממצא לפני שנים קשור ורק עכשיו חשבתי על זה. גם אז סבלתי מכל מיני סימפטומים... בתקופה של ההריונות שלי שזה חמש שנים לא היה לי שום סימפטום. רק בשנה וחצי האחרונות זה החל וממשיך להידרדר. הייתי רוצה להגיע באמת לרופא שמסוגל לאבחן אותי אבל לא כזה שמתמקד בתופעה אחת כי כך אני נשארת ללא מענה. אני בשירותי בריאות כללית, אוכל להגיע לרופא שהמלצת דרך הקופה, או באופן פרטי ומה התמחותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תוכלו לעזור - תגובה
משה פיק13/01/2014שלום טל,
היות ואת "מסתובבת" זמן ארוך עם סימפטומים שונים שאינם מתקשרים יחד לכוון אחד שמציינים סימפטומים למחלה מסוימת, עלול להיות שיש לך יותר ממחלה אחת (במחלות אוטואימוניות זה מצב שכיח) ואם אינך מטופלת כלל (היות ולא אובחנת בהן), סביר להניח שבמשך הזמן המצב הולך ומחמיר (ההחמרה בסימפטומים גוברת ונוספים סימפטומים נוספים).
אישית, אני מציע שתראי נוירולוג בכיר (אולי אפילו שניים) דחוף, שיאבחן אותך ותתחילי לקבל טיפולים .
חולשת השרירים ברגליים ובידיים (ביחוד בתקופת המחזור) + בעיות הבליעה והכאבים בצוואר שיכולים לנבוע עקב חולשת שרירים לייצב את הראש הם סימפטומים שיכולים להיווצר עקב מיאסטניה.
אישון בצד שמאל גדול יותר מימין יכול להצביע על מחלה בשם "תסמין הורנר".
טל, אם תשלחי לי מייל עם יותר פרטים על עצמך . . . . יכול להיות שאוכל להמליץ לך על נוירולוג טוב שעובד עם קופת חולים שאת חברה בו וקרוב למקום מגורייך. אם הנוירולוג יחשוב על מיאסטניה (אפילו כחלק ממחלות נוספות) וישלח בדיקת דם לנוגדנים אובל לשלוח לך במייל חומר אינפורמטיבי רב על מיאסטניה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומייל
טל15/01/2014תודה רבה רבה.
אכן מסתובבת כבר יותר משנה וחצי ואכן המצב מחמיר
אשמח לתת לך עוד פרטים אשלח אליך מייל עם כל מה שאני הצלחתי
להבין ולבדוק. ומאוד אשמח לשמוע המלצה מה ואיך לעשות. מאוד קשה לי
לתפקד ולהמשיך בחיי השגרתיים כך
תודה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיאסטיניה ?פלוני02/01/2014
עברתי בדיקה נוירולוגית שיצאה תקינה אך אני מרגישה במנוחה שהכף רגל נוטה הצידה ויש לי קשיים בהליכה אני מתאמצץ להרים את כף הרגל בהליכה ונוצר כאב בעקב . חוץ מזה הכל רגיל זה סימן למיאסטיניה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאסטיניה ? - תגובה
ערן משה02/01/2014לא נראה כך. הייתי הולך לבדיקת אורטופד בנוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת ומיאסטניהישלי שאלה23/12/2013
מה הקשר שכל חודש בזמן הוסת אני מקבלת "תזכורת מיוחדת" נוספת עם פטוזיס וכל תסמיני המיאסטניה...
נשים-האם גם אתן מרגישות החמרה,ובמה זה מתבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת ומיאסטניה - תגובה
ערן משה23/12/2013בעיקרון בגלל הוסת יש לפעמים חולשה כללית. פעילות הורמונלית מרובה יכולה להוריד במעט את תנגודת הגוף ולכן התזכורת. מה שחשוב לא להיבהל ולהתחיל טיפולים מיותרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לחולות במיאסטניה - תגובה
משה פיק24/12/2013שלום לחולה,
אם את מעוניינת לפנות לחולות המיאסטניה, את לא בפורום הנכון.
אם את רוצה להגיע לפורום הנכון, שילחי לי מייל לדוא"ל ואכניס אותך לפורום המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נוגדנים2neders14/12/2013
רוני שלום
לא ברור למה משה או ערן עדיין לא ענו לך אולי בגלל הקור אבל הייתי מציע לך לפנות אליהם דרך המייל כי מעל ל-0.5 נוגדנים המצב מראה ש"זכית" כמו כולנו ,אפשר לחיות עם זה אבל צריך טיפול ובהקדם תנסי דרך המיילים שמופיעים בכותרת או בפל' ושיהיה לך בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
רוני16/12/2013תודה מקווה שזו לא הבדיקה הנכונה :-( עדיין מנסה לשמור על אופטימיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נוגדניםרוני13/12/2013
כשבעה חודשים בעיה בעין ימין ככל שהעין עייפה יותר היא פשוט נעצמת ויש קושי בפתיחת העפעף משעות אחר הצהריים מופיעה ראיה כפולה שמתעצמת ככל שהעין עייפה יותר (לפי בקשת רופא עניים צילמתי את העין לאחר שראה את התמונה רשם חשד גבוהה למיאסטמניה גרביס יש לציין שסובלת ממחלת בכצט כ 5 שנים כמו כן כשנה וחצי בעיות בדיבור ככל שמדברת יותר הקול פשוט הולך ונעלם ולפעמים צריכה לנוח על מנת לחזור לדבר בבדיקת נוגדנים יצאה תוצאה של 12.2 (לפי הטבלה צל 6-20)מה אומרת התוצאה האם הבדיקה תקינה?
תודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה לגבי נוגדנים
רוני16/12/2013רופא עניים ביקש בדיקה לנוגדנים השם של הבדיקה שקיבלתי cholinesterase rbc
יכול להיות שזאת טעות בבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאבחון מיאסטניה - תגובה
משה פיק16/12/2013שלום רוני,
איני יודע איזו בדיקה נתן לך לבצע רופא עיניים.
בדיקת גם לנוגדנים שנותן נוירולוג בכדי לאבחן מיאסטניה גרביס נקראת " בדיקת דם לנוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין" ואותה את צריכה לבצע עבור הנוירולוג שחושד שיש לך מיאסטניה.
רופא עיניים אינו יכול לאבחן מיאסטניה אלא אם הוא/היא נויורואופטומולוג/ית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה לגבי נוגדנים - תגובה
ערן משה17/12/2013זו גם סוג של בדיקה הנוגעת לאנזים המפרק את האצטיל כולין. הבדיקה שמשה מדבר עליה היא AchR Ab ויכול להיות שהחליפו את השם. לא עד כמה שאני מבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצטרף להמלצה של אורית על הטיפולעודד13/11/2013
לכל החברים שלום.
אשתי האהובה סובלת ממיאטטניה גרביס זה כ 10 שנים
שעיקר הבעיה היתה בראיה כפולה בצורה חמורה ועקב כך משרד התחבורה שלל ממנה את רישיון הנהיגה והיא הוגדרה כ 100% נכות ע"פ המלצה של פרופ' לניירולוגיה מבית חולים הדסה.
אציין שהיא בת 39 .
אשתי התחילה את הטיפול הצמחי נגד וירוס EBV שהומלץ כאן ע"י אורית
ממליץ לקרא אותו למי שלא קרא.
אני לא רוצה להלאות אותכים יתר על המידה , הטיפול המדהים הזה פתר לה את הראייה הכפולה ומזה גם אנחנו למדים באופן ודאי כי יש קשר בן וירוס EBV לבן מיאסטניה גרביס.
אשתי כבר זה ארבעה חודשים רואה תקין לחלוטין ( אין יותר ראיה כפולה ) והחולשה נעלמה לחלוטין.
אשתי עברה על ידי אין ספור טסטים שבהם אני מניח לה בגינה בחושך מוחלט
נורות שילוט למי שמכיר ויודע מה זה .
אלו נורות לסימון נתיב בגינה ( בית פרטי )
בקשי ממנה לזהות את הנורות ולאחוז בהם - היא עמדה בהצלחה של 100%
בכל המבחנים זאת בניגוד לעבר שהיא היתה מצביעה על דשא בתור נורה.
היא עברה אתמול בדיקת עניים לצורך קבלת רישיון הנהיגה בחזרה
ואני מקווה שזה יקרה לא יאוחר מהשבוע הקרוב.
הטיפול הזה הוא טיפול מדהים הוא ניתן ע"י מטפל אלטרנטיבי רמי מור
חפו בגוגל את האתר שלו ושם יש הסבר על מחלת הנשיקה.
אניתקווה שהמידע הזה יעזור לחולים שאין לי בכלל ספק שהמחלה גורמת להם נזקים כבדים והטיפול הזה נותן תקווה של ממש.
לאורית ישר כח על החשיפה.
עודד ואורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף להמלצה של אורית על הטיפול - תגובה
ערן משה13/11/2013100% על ראייה כפולה מוזר מאד. מכניין באיזו ועדה אושרו האחוזים הללו. ראייה כפולה קיימת להרבה חולים ניתן לטפל בזה במשקפיים מיוחדים ואין צורך בפסילת אישיון נהיגה ואני מדבר מניסיון אישי כאחד בעל 100% נכות בגלל פגיעה כלל גופית עקב המחלה ולא רק ראייה כפולה.
אז בבקשה הלי סיפורי מעשיות בפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת ?
עודד13/11/2013זה לא היה בגלל ראיה כפולה בלבד שנתנו לה 100% תפקודית
על הראיה נתנו אחוז גבוה ועשו מה שנקרא השלמת אחוזים תפקודית.
את ההמלצה נתן פרופסור רכס .
אז מה אתה מדבר שטויות ממרומי גילך 75 .
מה אתה מרגיש מאויים ?
אשתי מרגישה חלום של החלמה ואתה ניסת לכנע אותי בשיחת הטלפון שהיא לא הבריאה.
יש לי תחושה כמו להרבה אנשים שאתה עוסק במיאסטניה כבריפוי בעיסוק לגיל 75
כי אחרת אין לך מה לעשות מחוץ לכך.
האם פרופסור רכס משקר ?
חוות הדעת שלו שמורה אצלינו ועליה שילמו אלפי שקבלים.
תחשוב פעמיים לפני שאתה מקליד.
כל טוב
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת ? - תגובה
ערן משה13/11/2013עודד, כדאי שתירגע לא דיברתי איתי בטלפון מעולם!!! אז אם אתה לא יודע אם מי אתה מדבר עדיף להתכנס בקונכיה.
אישית אני לוקח את חוות הדעת של רכס בערבון מוגבל כי הוא לא מומחה למיאסטניה לקחת כסף הוא יודע אז....
אם לדעתך אשתך הבריאה אז יופי שתהיה בריאה עוד הרבה שנים. אני מאמין שמשה לא ניסה לשכנע אותך שהיא להבאיאה אלא להסביר מניסיונו העשיר מאד מאד שיש מקרים שהמחלה נסוגה מעצמה.
התלהמות לא תשיג שום דבר. אם אתה רוצה לפרסם את המטפל הנל יש גוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש לך אלצהיימר אז אני לא אשם
עודד13/11/2013שלשום שוחחתי איתך משך 30 דקות בטלפון
זה היה רק שלשום ולא לפני שנה.
אם אתה לא זוכר אז כנראה שאתה חייב בדיקת זכרון ומתוך נימוס אני לא אוסיף מעבר לכך.
אני שוחחתי איתך ואני עודד ממודיעין בעלה של אורנה שהחלימה מהסיוט הזה מיאסטניה גרביס.
בשיחה אתה ניסית לשכנע אותי בכל מעודך שהיא לא החלימה.
רק בדיעבד הבנתי שאת ה מרגיש מאויים שיש משהו שיקח ממך את ההגמוניה של העיסוק במיאסטניה שבוודאות אני אומר לך שזה עבורך לאדם בן 75 מהווה ריפוי בעיסוק .
אם אתה לוקח בערבון מוגבל את חוות הדעת של רכס אז תקח בערבון מוגבל
בלי חוות הדעת הזו היא לא הייתה מקבלת אחוזי נכות 100% תפקודי מהביטוח הלאומי.
ברור השם אחרי ההחלמה שלה היא תוותר על הקצבה ושרק לא תדע יותר את הסיוט של התרופות.
בגילך ממליץ לך לחפש עוד עיסוקים במקום לשכנע חולים שרק טיפול קונבציונלי יבריא אותם, והוא לא מבריא משום מחלה גם לא ממיאסטניה.
אין תחליף בעולם לטיפול שאשתי קבלה ממליץ לקרא את הסיפור של אורית בעמוד הזה.
תהיה בריא
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רמי. הבנו את הפואנטה...
healer14/11/2013אתה יכול להמשיך לפורום אחר של חולים כרוניים ולטעת בהם תקוות שווא, תוך שימוש במילים בוטות ובאלימות מילולית. פה סיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
מיכל15/11/2013מודה אני לא מאמינה בכל הסיפורים האלה...
ניסים קורים באגדות.. ואני בהחלט מאחלת לכם לא לקום בוקר אחד ולגלות שהאגדה נגמרה.
אבל לא בזה הענין..אתה מבקש לא להתלהם???? ראית איך ענית לערן?
אני משוכנעת שדיברת בטלפון עם משה פיק ענית כאן לערן ועוד האשמת אותו באלצהימר..
בסגנון מאד לא ראוי לאיש ובטח לא למי שנמצא כאן לעזרה..
תחשוב על זה.
"נאה דורש נאה מקבל"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל אמת וחרטטנים תמיד יהיו
עודד15/11/2013אין לי בעיה לספר את האמת
אשתי נבדקה וקבלה חוות דעת מפרופסור רכס שהוא ניירולוג
מפורסם וכמו כל דבר בחיים התשלום לפרופסור הביא לחוות דעת רצינית
עבור הביטוח הלאומי.
למי שלא יודע, הביטוח הלאומי מחייב כל מי שמקבל קצבת נכות לדווח
על כל שינוי במצבו הרפואי .
רישיון הנהיגה של אשתי הושעה ( לא נפסל חשוב להדגיש ) בגלל הראיה הכפולה.
עם השינוי במצבה הרפואי בעקבות הטיפול שהיא קבלה כבר לא היה לה סעיף מרכזי
בנכות התפקודית והיה לנו חשש שאם היא תקבל את רישיון הנהיגה בחזרה
ביום מן הימים הביטוח הלאומי באמצעות החוקים שלו עשוי להגיש נגדנו תביעה על קבלת קצבת נכות שלא כדין.
התקשרתי למשה פיק וסיפרתי לו שזה כ 4 -5 חודשים שאשתי כבר רואה רגיל לחלוטין
ואין כל סימפטומים של מיאסטניה בעקבות הטיפול שהיא קבלה.
מה שניסיתי להבין ממנו האם מוכר לו מצב שבו הביטוח הלאומי מבטל קצבת נכות
ותוא לא ?
אני לא הייתי צריך ממנו יותר מזה .
בסך הכל חיפשתי תימוכין אם זה מוכר לו מחולה מיאסטניה אחר.
ואז גיליתי שיש לי כאן עסק עם אדם מאד מאד שמרן שחושש לאבד את ההגמוניה שלו
או את מקור העיסוק שלו במיאסטניה גרביס.
כל השיחה הוא מנסה לשכנע אותי שאשתי לא הבריאה והכל שטויות ואני מדמיין הבראה ומה לא ?
שאלתי אותו אם הוא מכיר את הטיפול שאני מדבר עליו ?
הוא השיב לי שהוא לא מכיר !
אז שוב שאלתי אותו מהיכן אתה קובע שהטיפול לא עזר לאשתי ?
כל מה שהיה לו לומר לי זה גיבוביי שטויות תוך שהוא מציג את עצמו כמבין עניין יותר ממני ורק הוא יודע ויקבע אם אשתי החלימה או לא החלימה ?
כשהתברר לי שמדובר באדם בן 75- 76 אז כבר הבנתי שיש לי עסק עם אדם קשיש עם כל הכבוד שהעיסוק במיאסטניה היא מהות החיים שלו ובלי העיסוק מה כבר יש לו ?
אז אני אומר לכולם כאן בקדושת השבת ( בשבועה ) שהטיפול הזה הציל את אשתי תרתי משמע ואני לא מתלהם ולא נגד אף אדם באשר הוא .
מצד שני, אסור לתת לאדם כזה לחשוב שהוא הפוסק בתחום שהוא לא מכיר
אפשר לחשוב שיש חולה מיאסטניה אחד ואני מדגיש אחד בלבד שרופא קונבציונלי ריפא אותו.
אין חולה אחד שכזה !
אנחנו אנשים אופטימים ומלאי תקווה ואם בעת הזו אשתי מרגישה מה שהיא לא הרגישה שנים רבות זה בזכות הטיפול ולא בזכות משה פיק שיכול להמשיך לשחק בפייסבוק - אפשר לחשוב שהפייסבוק מרפא מחלות.
שבת שלום
עודד
הוא ספר לי על מטפל מוונצואלה שהשד יודע מי הוא ועל
האיש הזה , במשך כל השיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרטטנים - תגובה
משה פיק16/11/2013הצגת את כרטיס הביקור שלך בצורה מרשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט לאט
מיכל16/11/2013תראה אף אחד לא צריך את הגיבוי שלי לא משה פיק ולא ערן...
אבל בתור אחת שקיבלה ועדין מקבלת עזרה ואינפרומציה נראה לי שהגזמת.....[וזה בעדינות].
מיאסטניה נחשבת מחלה אוטיאומונית.
אין איש שנרפא ממחלה כזו..כן יכול להיות שהוא נכנס להפוגה שיכולה להמשך שנים. לך או לאישתך זה ממש לא משנה איך קוראים להחלמה העיקר שעכשיו היא מרגישה טוב...
אבל לצערינו עם עובדות קשה להתווכח.[ואני בטוחה שאם תשאל את פרופ רכס תקבל את אותה תשובה] וזו גם הסיבה שביטוח לאומי לא יכול להוכיח שהיא הבריאה...הוא כן יכול להחליט שהכושר התפקודי שלה השתנה לטובה..
זכותך להחליט כן או לא להתחבר לפיסבוק זכותכם להחליט כן או לא להתיעץ עם משה או ערן..
אבל להגיד דברים בסגנון שאמרת לא ראויים לאיש...ובטח לא לאנשים שרוצים לעזור לך..
תקרא רגע מהצד את הדברים שכתבת....יצאת בכזו הגנה על טיפול שעזר לאישתך [וזה מצוין] אבל היא אחת ממאות חולים...איך בדיוק אפשר להוכיח דבר מכך.?
האמת הדבר שמענין פה איזה אינטרס יש לך?????? בלהוכיח טיפול שעוזר לאיש אחד בנתיים..
לכולנו יש דברים בעד ונגד..וזה ליגטימי.אבל אם אתה רוצה שיכבדו אותך כדאי שתלמד קודם לכבד את האחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טיפול מדהים ולא רעל קונבציונלי
עודד17/11/2013אשתי היקרה היום החלימה בוודאות ואת ההחלמה אני מייחס רק לטיפול המדהים הזה
איזה אינטרס יש לי ?
האינטרס היחיד שיש לי הוא לומר לחולים כי לעולם אסור להתייאש ותמיד חייבים לנסות כל מה שרק ניתן על מנת לשלא לשקוע כל החיים בתרופות קונבציונליות
שהם רעל קשה עם תופעות לוואי חמורות ואני לא יודע מי הכריז עליהם בתור תרופה.
הטיפול נגד וירוס EBV זה דבר מדהים שלא חשבו עליו קודם והתברר שהוירוס הוא הגורם ( מח שמו של הוירוס הזה ) שהציק לאשתי משך 10 שנים עד שהגענו לטיפול
שהראה לו את הדרך החוצה מהגוף.
עודד ואורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמידת שמות
מיכל17/11/2013קודם כל תחליטו איך קוראים לכם..עודד ואורית או עודד ואורנה????או אולי תומר ואורית
ויותר חשוב בדרך להוכיח את יעילות הטיפול אתה חייב לדרוך על אנשים?
אני באמת מאחלת לכם בריאות הנפש והגוף.......
ותקרא שוב את הדברים שכתבת ואולי תבין למה אנשים מסתיגים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי, כדאי שתבדוק אין לך אלצהיימר
pchealer17/11/2013אני כבר ממש מודאג - אתה מתבלבל בעצמך עם השמות הבדויים שאתה בוחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלי מידע אמיתי ולא להתעסק בשטויות - תגובה
ערן משה18/11/2013תקשיב חוכמולוג, אדם שרוצה שיקשיבו לו כדאי שילמד קודם להתבטא.
בכדי לקבל את הטיפול השרלטני שאתה מציע גם אם נניח שהוא נכון אז צריך שאדם יילשף לוירוס הנל, קרי שבבדיקות דם ייראה שיש לו נוגדנים לכל אחרת איך נדע שנחשף ובגלל זה נגאמה מחלה כלשהי - מיאסטניה, טרשת או כל דבר אחר.
אתן לך דוגמא אחת על עצמי, אין לי נוגדנים לא לוירוס הנל ולא לחברו שעושה את אותה מחלת נשיקה, אז שאלתי את הידען הגדול שעושה מחקרים חובקי עולם מאין יש לי מיאסטניה? אולי מוירוס השפעת?.
כעת אחזור לדבר בשפתך... הפורום הזה הוא לא המקום להפיץ את השטויות שלך אז במתוטא ממך חזור לקונכיה ממנה יצאת ולפש מקום אחר להתעלק עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מארגנת כנס וכעת בוחרת לענות לך - תגובה
ערן משה18/11/2013אז זו אורית, תומר, עודד או מי עוד? כשאחד מחולי המיאסטניה שאני מכיר ואני מכיר לא מעט יראה לי תוצאות אוביקטיביות אאמין לו
שבר ביד תוך כדי שינה בגלל אוסטיאופורוזיס נשמע מוזר כמו שאר הקשקושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול הזה זה ההצלה ממיאסטניה גרביס
עודד19/11/2013אני רק עודד .
ואת אורית אנחנו מכירים אני מניח שגם על זה אתה חולק ?
את המידע אני תורם לחברים כאן מתוך ציונות לשמה
אם יש אנשים כמוך שחושבים שאם נתנו להם כותרת
" מנהל פורום " אז זה הופך אותם לברי סמכות להחליט איזה טיפול טוב או לא טוב.
מי אתה בכלל כדי להוות פוסק ?
מה זאת אומרת שיראו לי חולה אחד שהבריא ?
אישתי היקרה לי מכל הבריאה בזכות הטיפול הזה
מה ? אשתי צריכה לעמוד בפני " ועדה שאתה עומד בראשה ?
אני לא מבין , מלבד כותתשל מנהלי פורום אינטרנטי , האם אתה ריפאת פעם מישהו ?
זה הטיפול המציל אדוני.
אנחנו נעשה כנס חולים שהבריאו ונדאג שהוא יצולם לכל מי שצריך לדעת.
סבלנות חביבי זה יקרה .
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול הזה זה ההצלה ממיאסטניה גרביס - תגובה
ערן משה19/11/2013כשזה יקרה, תצלם, תפרסמו מחקר מסודר ואז תפיצו תורתכם בעולם. בנתיים אמרת את דבריך. זהו תירגע. לא נמצאו קליינטים מרובים כאן עבור לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעודד אורית אורנה ולכל שאר השמות.
מיכל19/11/2013מה שמוזר [ואני יוצאת מתוך נקודת הנחה שמאד חשוב לכם להפיץ כדי "לעזור"]..
סיפרתם שיתפתם לא קנו תמשיכו הלאה..
הדבקות שלכם בטיפול מוכיחה שיש דברים אחרים שעומדים מאחור..
ועכשיו תצאו כמובן בהתלהבות שאני הוזה..אז למה לא הסכמתם להכנס לפיסבוק?
התרוץ שחשובה לכם שמירת הפרטיות ממש לא מסתדרת עם יתר הדברים..
אז כבודכם במקומו נשמר...רדו מהעץ ותפסיקו להוציא את הרוח מאלה שבאמת עושים הכל על מנת לעזור לאחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרטטניים בע"מ
2neders11/12/2013מעניין באמת מי החרטטן הגדול ?
זה שמספר מה קרה לאישתו , אורית או נורית ולגמרי לא משנה מה שחשוב זה שאפשר לחשוב על דרך נוספת אפילו מבלי להיות בפייסבוק בניצוחו של המנצח הדגול מר משה פיק
אני חולה מיאסטניה עוד כשהיו בפורום 2 רופאים שענו בצורה עניינית על בעיות של חולים
לוותיקים מביניכם זכורים הימים ההם ומר משה פיק דאג שלא יעריכו ימים בפורום או בקומונה
כי הוא רוצה את הכבוד להכניס או לא לפייסבוק ואם לא תמצאו חן בעיניו הוא יוציא אתכם
מהקומונה או מהפורום או מדף הפייסבוק ואם מישהו רוצה לשמור על פרטיות זה לא מתאים
ל"אדון" אז גם אם יוציא אתכם מהפורום אל תתיעשו אלא תמשיכו לכתוב על הווירוס זה
מעניין ואני בכל אופן אנסה להגיע לפגישה אם אוכל כשתבצעו כזאת או מפגש מכל סוג
אחר נ"ב התבלבלתם עם ערן משה שהוא אח לשעבר רע ואח אמיתי שמבין במיאסטניה
יותר מכולנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרונגטיבית שואלתישלי שאלה27/10/2013
יש לי שאלה:האם יש חולי מיאסטניה ,פוסטיב או נגטיב , שרופאים טוענים שהמחלה לא קיימת ושכלל המצב ה"מיאסטני " הוא תוצאה של בעיות נפשיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרונגטיבית שואלת - תגובה
ערן משה27/10/2013חחחחחח. רוב החולים ככה.
אתצריכה נוירולוג המבין במיאסטניה להביא לו בדיקות רלוונטיות ולדעת את הסיפור שלך.
מה איבחו אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)