מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם למי שיש כולסטרול גבוה זה אומר שאוראל11/02/2008
האם למי שיש כולסטרול גבוה זה אומר שאסור לו לאכול בכלל דברים עם שומן רווי לחלוטין ?
בתודה אוראל ..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כולסטרול טוב HDL ורע LDL
ד''ר ירון לב אור11/02/2008שלום רב
כולסטרול גבוה הוא סימן ומקור לדאגה
היחס בין הכולסטרול הטוב והרע חשוב מאוד
ככל שהרע גבוה והטוב נמוך הסיכון למחלות לב גבוה יותר
שמתגלה רמות גבוהות של כולסטרול חשוב להתייעץ עם תזונאי ואו נטורופת
להתאמה של תפריט נכון
במקרים חריפים יותר יש נטייה גם לצרוך תרופות ממשפחת הסטטיניים
אני ממליץ גם על צריכה של אומגה 3 במקביל לטיפול התרופתי
בכל מקרה רצוי וחובה להתייעץ עם איש מקצוע ובהחלט לשקול שינוי בפרופיל חומצות השומן
כלומר הורדה של שומן רווי מהתפריט
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירית10/02/2008
האם לנשים בהריון מותר לצרוך ממתיקים מלאכותיים? ומה בנוגע לממתיק סכרין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה בהריון
ד''ר ירון לב אור10/02/2008מירית שלום
על פניו אין מניעה לצרוך ממתיקים מלאכותיים בזמן הריון
למרות זאת כנטורופת אני ממליץ שלא לצרוך חומרים אלו כלל
בטח לא בזמן הריון ואו הנקה
ישנם תחליפי ממתיקים בטוחים ובריאים יותר
למשל ממתיק על בסיס צמח הסטיבייה שהוא מאוד מתוק ובטוח לשימוש
מעט סוכר חום לא יזיק בהריון בתנאי שאת לא סכרתית
סכרין כממתיק הוא לא מהביאים שיש וכלל אני ממליץ להמנע ממנו
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות בקשר לתזונהרז08/02/2008
אני בן 28
193 ס"מ גובה
130 ק"ג משקל (כרגע)
אני מתאמן און & אוף בחדר כושר מגיל 15.5 .
(כרגע בגרייט שייפ כפר סבא המעולה)
בזמנו תוכניות האימונים היו נעשות ע"י המאמנים
אבל עם הזמן עשיתי תוכניות לעצמי
של תזונה + אימון
לפני שנתיים וחצי נכנסתי למשטר של דיאטה ואימונים
במשך חודשיים וחצי ירדתי מ139 ל 117 .
אימונים 7 פעמים בשבוע, שעה אימון כח + שעתיים אליפטי
ומה שאכלתי בזמנו היה :
בוקר - ברנפלקס + חלב
צהריים - בשר עוף + פתיתים, אורז, פירה
ערב - סלט,תפוח ירוק, יוגורט
לפני 3 חודשים לערך התחלתי עם דיאטה
שבגדול אומרת לאכול מסודר, בלי ג'אנק שהייתי אוכל למכביר
בלי לחם כלל
בלי משקאות מתוקים ומוגזים
אפילו במשקאות חמים ביטלתי את הסוכר לחלוטין
לפני חודש לערך התחלתי להתאמן ממש חזק
אפשר לומר שכל יום בחדר כושר, מלבד יום פה יום שם שאני לא הולך, שזה נדיר
כל יום אימון כח + שעתיים אליפטי
התזונה החדשה שלי היא כזאת
בוקר - ברנפלקס + חלב או חביתה מ 2-3 ביצים + סלט + גבינה
צהריים - לעיתים מנת בשר + אורז/תפוחי אדמה/פסטה
לעיתים מנה חמה
לעיתים כלום
ערב - (אחרי האימון בד"כ )
חביתה, סלט, יוגורט, פרי כלשהו
* לפני 3 חודשים הייתי 10 קילו יותר .
*האם תוכנית האימונים מתאימה לתוכנית התזונה או שיש דברים שהייתם ממליצים להוסיף או להוריד?
האם ביטול מוחלט של לחם / לחמניות / פיתות וכו' היא תקינה
או כמו שמישהו אמר לי שחייבים לאכול לחם ?
האם זה נכון שבמנות חמות שמכילות מונסודיום גלוטמת , החומר הזה היינו מזיק ?
האם במשקאות קלים מוגזים דיאט, יש חומרים "מסוכנים" כלשהו ?
האם זה שאחרי אימון ולפני השינה אוכל את ארוחת הערב זה משנה מבחינת הרזיה/בנית שריר וכו'?
האם עדיף לאכול את הארוחה האחרונה של היום לפני האימון, שעתיים לפני האימון , ואחריו ישר ללכת לישון ?
איך אני יכול לחשב כמה שומן אני שורף באימון?
כל יום :
סביבות שעה של אימון כח
+ שעתיים אילפטי ,בקצב בינוני עד מהיר, לפי מה שהמכשיר מראה אני שורף בסביבות 700 קלוריות בשעה
האם זה מדוייק?
איך אני מחשב כמה קלוריות אני שורף בזמן אימון משקולות
ושריפה של כמה קלוריות שוות לשריפה של כמה אחוזי שומן
או יותר נכון איך אני יכול לחשב כמה משקל אני אמור לרדת לפי התוכנית אימונים הנ"ל
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט טוב בא עם פעילות גופנית להשלמ
ד''ר ירון לב אור09/02/2008
רז שלום
תוכנית האימונים מתאימה וטובה
אני ממליץ לאכול לפחות 4 פרוסות לחם מלא ביום ולא יותר
במנות חמות יש רכיבים לא ממש בריאים זה נכון
גם משקאות קלים לא הכי בריאים בעולם
אין חשיבת לזמן האכול מול פעלות גופנית , נסה לבצע כושר על בטן ריקה מהמלצה אישית
ישנם שעוני דופק ומאמץ שניתן לחשב את כמות השומן שנשרפת
איך אני יכול לחשב כמה שומן אני שורף באימון?
ישנם מחשבונים העוזרים לחשב את הקצב של הירידה מבמשקל
חשוב ושוב חשוב לשתות המון מיים לפחות 12 כוסות מיים ביום
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי ירון...זיו06/02/2008
היי ירון תודה על כול הדברים שאמרת אבל אתה לא ידוע את הגיל שלי! אני בת 12 והחברות שלי בגובה שלי ואפילו יותר והם יותר רזות ממני וזה מעצבבן!! אותי ואני רוצה לרדת אז למה אתה אומר לי שאני צריכה להעלות במשקל!?.ואני גם אוכלת אומגה 3 ממזן!! אמרתי כבר...
מקווה שתוכל לעזור לי ....
תודה מראש זיו!
נ.ב. תיקנו לי ת'מקלדת אז בגלל זה יש לי רוחח [[[=
בייי ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיו היקרה
ד''ר ירון לב אור06/02/2008יקירה את גם רזה
זה שהחברות שלך רזות זה לא תמיד הכי טוב
יחסית לגיל שלך את עדין רזה
הדרך הנכונה לשמור על משקל תקין הוא לאכול נכון ובריא
לחיות נכון כולל הליכה מהירה שתיייה של מיים וחיוך רחב
זה שאת רוצה לרדת במשקל זה נחמד אבל בשלב זה של
חייך מיותר
עשי פעילות גופנית שתי מיים בלי סוכר ואכלי המון
ירקות פרות ואוכל בריא
בהצלחה
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה משמיןנעמי06/02/2008
האם אכילה מרובה של גמבה אדומה משמינה?
אני אוכלת בערך 2-3 גמבות אדומות ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בריא ולא משמין
ד''ר ירון לב אור06/02/2008נעמי היקרה שלום
זה בסדר לאכול כמה גמבות שאת יכולה ביום
זה לא משמין ובריא
חשוב לשלב לפחות 3 צבעים של ירקות ביום
עם בשר אורז דגים לחם וירקות מבושלים
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?נעמי06/02/2008
לבני בן ה13 יש בעיה רצינית כל היום הוא מתלונן שהוא רעב ומחפש כל הזמן אוכל .
וגם כשהוא כבר אוכל הוא אוכל ממש מהר נראה שהוא בולע ולא לועס את האוכל האם יש פתרון למצב ולמי אליי לפנות והוא גם מאוד שמן בזמן האחרון ניסתי לדבר איתו אבל זה לא עוזר .
אך שהוא חוזר מבית הספר הוא לא מפסיק לבקש ולחפש מה לאכול מה עושים בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שמן חייב לאכול 3 ארוחות ביום
ד''ר ירון לב אור06/02/2008נעמי שלום
אני מבין את המצוקה שלך
הקפידי שלא לנזוף בו על האכילה שלו
נסי לשים על השולחן לחם מקמח מלא ירקות חיים חתוכים יפה
גבינות רזות בשפע ובכלל אוכל מלא בריא ולא משמין
חשוב שיהיו פרות טריים בבית ומעט ממתקים ואו מיני מתיקה
אפשר לתת לו כסף כיס לממתקים ולא לקנות ממתקים הביתה
ירון
חשוב לחנך לשלוש ארוחות מלאות ולא לנשנש בין הארוחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימותנעמי05/02/2008
רציתי לדעת מה זה פחמימות? ובאיזה מאכלים הם נמצאים?
מה צריך לאכול יותר פחמימות או חלבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחממות טובות מול פחות טובות
ד''ר ירון לב אור05/02/2008שלום שרון
פחממות בעקרון הם דבר טוב חיוני ובריא
פחממות נמצאות כמעט בכל סוג מזון שתכלי
ישנם פחממות טובות וטובות פחות
הטובות הם הפחממות המורכבות , כלומר אלו העשירות חסיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים
הפחות טובים הם הפחממות המזקוקות הכוללות לחם לבן קמח לבן ואחרים
הפחממות הטובות מצוייות בקמח מלא אורז מלא וכל המזונות המלאים
רצוי לצריך מעט פחממות טובות במהלך היום ביחד עם ירקות וחלבונים קרי בשר עוף דגים ועוד
בעקרון צריך לצרוך מעט יותר פחממות במהלך היום מחלבון - אני ממליץ על מנה חלבון ליום
ושלוש מנות פחממה שכוללות 2 פרוסות לחם מלא למנה או 2 כוסות חד פעמיות של אורז מלא
חשוב לצרוך פחממות במידה גם שרוצים לרדת במשקל
הן תורמות להליך הירידה במשקל כל עוד צורכים אותם במידה
הכי חשוב עשי ספורט הליכה מהירה זה מצויין ושתייה רבה של מים
כל טוב
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עצותנעמי04/02/2008
שלום רב,
האם יש לכם כמה עצות למי שנוסעת לסוף שבוע בבית מלון והרי ברור שבבית מלון יש מבחר גדול של אכול וכמובן שזה כולל בוקר צוהריים וערב אז אם יש לכם טיפ אך לשמור על תזונה נכונה ולא להגזים מנפלאות האוכל שבבית המלון אני קצת חוששת אבל מקוהה גם להחזיק מעמד ולא לחטוא יותר על המידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול שפוי בבית מלון
ד''ר ירון לב אור05/02/2008שרון שלום
ראשית תעשי חיים
בנושא האוכל
נסי להמנע מפחממות וסוכרים
למשל אורחת בוקר הרבי בירקות דגני בוקר מלאים פרות ביצים דגים
נסי להמנע ממאפים , מתוקים , בצקים , ועוגות
צהרים
נסי להתמיד באכילה של ירקות בשרים דגים עופות מוקפץ סלטים
המנעי מהקינוחים כעוגות גלידות ומאפים
ערב
הרבי בסלטים ירקות מבושלים מאודים מוקפצים ודגים
נסי להמנע מפסטה אורז תפוח אדמה ומתוקים
אני ממליץ בכל זאת לנסות מנה מתוקה אחת ביום
קבעי מראש שבשעה ארבע תהני מעוגה וקפה
שאר השעות במשך היום המנעי ממתוקים
כמובן לא לשכוח את חדר הכושר במלון
נסי להיכנס לחדר כושר לפחות פעמיים ביום
תהני
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרובים שזיפיםשולי04/02/2008
יש לי 2 שאלות
אני עם סכרת גבולית מנסה לשמור דיאטה ולא כל כך מצליחה, שאני משתוקקת למתוק אני אוכלת 2 חרובים או כמה שזיפים האם זה בסדר מבחינת הסכרת ומבחינת הדיאטה.
אני לוקחת מולטיויטמין וכרום פיקולנט האם כדאי להוסיף גם אומגה 3 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות בריאה ונכונה עם סכרת
ד''ר ירון לב אור05/02/2008שני שלום
אכן בעיה - קשה לשמור על דיאטה
ראשית חשוב לבצע פעילות גופנית
מחקרים מראים שפעילות גופנית משפרת משמעותית את היכולת של הגוף להתמודד עם סכרת
נסי ללכת לפחות 4 פעמים בשבוע הליכה מהירה עד הזעה למשך 40 דקות
בנוגע למתוק - נסי 3 פעמים ביום תפוח ירוק לשיפור תמונת הסוכר בגוף והפחתת התשוקה למתוק
למטופלים שלי אני ממליץ על מציצה של תמר יבש 3 פעמים ביום בין האוכל
מציצה שכזו מפחיתה את התשוקה למתוק כי הסוכר הטבעי בתמר נספג בצורה יעילה לתוך הדם מתוך הפה ללא פרוק בקיבה
את יכולה וצריכה לקחת גם אומגה 3
נסי מוצר בשם אומגה לייף או תריומר במינון של 3 כמוסות ביום
בצהלחה
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
שולי05/02/2008תודה על התשובה המפורטת ועל הפורום המועיל,
אך בכל זאת מה התשובה לגבי החרובים והשזיפים שאותם אני אוהבת האם אני צריכה להמנע לחלוטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיליום- טוב או רעענבל04/02/2008
שלום רב!
לאחרונה ניתקלתי באבקה של קליפות פסיליום.
מה דעתכם על השפעותיו ? האם כדי לצרוח את האבקה לצורך ירידה במשקל? האם קיימים סיכונים ?
תודה
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסליום כמקור לסיבים תזונתיים
ד''ר ירון לב אור05/02/2008שלום ענבל
פסיליום הוא אחד הרכיבים היעילים בהליך הירידה במשקל
בגלל היכולת שלו לספוח נוזלים ולהתנפח
היכולת של פסילויום להתנפח יכולה לעזור בהרגשת שובע מהירה יותר
וילציאות טובות יותר
פסליום לרוב משמש לזירוז יציאות על ידי מתן נפח לצואה
מטופלים הסובלים מעצירות יהנו מלקיחה של פסליום לריכוך הצואה
קחי כפית בבוקר בכוס מיים על בטן ריקה
כל טוב
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בדיאטה
ענבל05/02/2008ירון שלום,
אני מעונינת לעשות דיאטה לצורך ירידה משמעותית במשקל. לאחרונה חזרתי מטיול אשר במהלכו עליתי בכ- 9 קילו (בחודשיים!!!) יצאתי לטיול במשקל של 59 קילו בערך וחזרתי במשקל של 68 קילו.
בנוסף- אני בת 26 וגובהי 1.60
בגלל העלייה הדרסטית אני מעונינת לחזור כמה שיותר מהר למשקלי המקורי ולראות תוצאות מידית
הבעיה שאני מתיאשת מהר. האם קיימת דרך לירידה מהירה?, סוג של ניקוי הגוף?
שמירה של משקל הוא לא בעיה מבחינתי כי איניני נוהגת לאכול אוכל משמין אני פשוט רוצה להוריד מימני את "האדם הנוסף" שיושב עלי.
אודה על תגובתך
תודה
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
ד''ר ירון לב אור06/02/2008ענבל שלום
יש המון אפשרויות ודיאטות בשוק
חשוב לבחור גישה שפוייה השמה דגש על אורח חיים בריא
ותזונה מאוזנת ולא כסאח
שאלי חברות מה מומלץ והקפידי לבחור איש או אשת מקצוע
שאת סומכת עליהם
בהצלחה
ירון
כמובן ששתייה של מיים ופעילות גופנית חיוניים לירידה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענבל אני יכול להמליץ לך כנסי
חגי11/02/2008היי ענבל שלום לך לפי הכמות שאת רוצה לרזות פחות או יותר יש לי את הדיאטה שיכולה להתאים לך כי אני גם משתמש בה וניסיתי המון דיאטות . היה לי אירוע חתונה של אחי ורציתי לרזות גם כמה שיותר מהר ונתקלתי בדיאטת הבזק של רוקח . את יודעת הרוב לא מאמינים לדברים שמפורסמים אבל החלטתי לנסות אותה בכל זאת וזה עבד מצויין זה דיאטה שמורכבת מרכיבים בריאותיים ומומלצת ע"י תזונאים מוסמכים שווה לך לנסות לא יזיק זה בטוח :).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובתי בנוגע לפסליום
ד''ר ירון לב אור11/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהנופר04/02/2008
אני רוצה לדעת איזה גבינה אני יכולה למרוח על לחם קל ?
אני קונה את הגבינה של תנובה שכתוב עליה 3% שומן או את הגבינה של שטראוס שכתוב עליה סימפוניה (גבינת קרם שמנת טבעי 5%) ערך תזונתי ל100 גרם. אנרגיה 104,חלבון10.8
פחמימות4 התכולה שלו 200 גרם האם זה בסדר כי את האמת אני אוהבת את הגבינות האלה אבל אם יש לכם גבינות האחרות יותר טובות אני מוכנה לנסות הכל למען הדיאטה
תודה נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם קוטז 3 אחוז מומלצת
ד''ר ירון לב אור04/02/2008נופר שלום
למטופלים שלי אני ממליץ גם על קוטז' 3 אחוז של טרה
הוא מאוד טעים מזין ודל קלוריות
משום מה הקוטז' של טרה טעים כמו הקוטז 5 אחוז של מתחרים
בכל מקרה הגבינות שאת צורכת טובות ובריאות
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון?נופר04/02/2008
שלום רב,עדנה ולירון,
יש לי כמה שאלות:
האם זה נכון שברנפלקס (פתיתי סובין וחיטה מלאה הוא מקור מצויין לסיבים תזונתיים. האם זה באמת עוזר להרגיש שובע בזמן דיאטה?
האם זה נכון שמעדן תענוג שכתוב עליו 0% שומן הוא באמת 0% שומן?
אני לא יודעת למי להאמין הרבה אומרים לי לא להאמין למה שכתוב במעדנים או בלחם קל או בלחם דגנים ואני כבר לא יודעת למי להאמין
איזה לחם כדיי לי לאכול ?
איזה גבינה כדיי לי לאכול?
בבקשה תענו לי על כל השאלות זה מאוד חשוב לי כדי להצליח בדיאטה לי בתודה נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברנפלקס ללא סוכר תורם לתחושת שובע
ד''ר ירון לב אור04/02/2008היי זה אכן נכון
ברנפלנקס ללא סוכר הוא מקור מצויין לסיבים ותורם לתחושת שובע
תחושת שובע מפחיתה את הרצון לאכול ובכך תורמת לירידה במשקל
בנוגע למעדני דיאט אכן 0 אחוז זה 0 אחוז
אני בכל מקרה מעדיף מעדני דיאט על לא דיאט בגלל תכולת סוכר נמוכה
בנוגע לשאלתך תמיד קני מוצרים של חברות גדוולת אשר אמורות להקפיד
על מה שהם מצהירים
בנוגע ללחם אני ממליץ על לחם מלא עשיר בסיבים תזונתיים ( לפחות 4 פרוסות ביום )
אני משתמש בלחם אנג'ל אדמה הרדוף או דבידוביץ
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי-עדנה-וירון..זיו03/02/2008
אתם-יכולים-להסביר-לי-בבקשה-מה-זה-אומר-תת-משקל??!
ואני-לא-אוהבת-אורז-ולא-טחינה-ולא-חומוס...1!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת משקל זה לא בריא כמו עודף משקל
ד''ר ירון לב אור03/02/2008היי זיו
תת משקל זה אומר שהמשקל שלך יחסית לבנות אחרות בגילך הוא מאוד נמוך
אפשר היום לבדוק ממוצע משקלים של בנות בגילך ולקבוע מה הממוצע לגיל זה
את כיום במצב של משקל נמוך מידי לגילך ואת צרכה להעלות מעט משקל על
מנת להיות בממוצע הנכון והבריא לגילך
משמע הדבר שאת צרכה לאכול יותר מזון בריא ומלא כירקות פרות
נסי להקפיד על קמח מלא בתפריט ופחות קמח לבן
אני ממליץ לך גם לקחת אומגה 3 בכמוסות לחזוק מצב הרוח
תודה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ירון תודה..
זיו04/02/2008היי ירון תודה על כול הדברים שאמרת אבל אתה לא ידוע את הגיל שלי! אני בת 12 והחברות שלי בגובה שלי ואפילו יותר והם יותר רזות ממני וזה מעצבבן!! אותי ואני רוצה לרדת אז למה אתה אומר לי שנאי צריכה להעלות במשקל!?.ואני גם אוכלת אומגה 3 ממזן!! אמרתי כבר...
מקווה שתוכל לעזור לי ....
תודה מראש זיו!
נ.ב. תיקנו לי ת'מקלדת אז בגלל זה יש לי רוחח [[[=
בייי ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטילנופר03/02/2008
תודה לך ירון אבל יש לי עוד שאלה עד כמה זמן יש לה השפעה אם לקחתי את הכדור בשעה 10 בבוקר עד מתיי אני ירגיש תחושה של שובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה של כדור
ד''ר ירון לב אור03/02/2008לילך שלום
מאחר ומדובר על מנגנון כימי הפועל במוח
התהליך לוקח זמן
אני ממליץ לקחת עם הכדור שתי כוסות מים מלאות
אז תחושת השבוע תבוא מהר יותר
ישנו מוצר בשם פסיליום המתנפח בקיבה
ותורם לתחושת שובע אבל דרך פעילות מנגנון מכני
אחר הגורם לקיבה להתנפח ולהרגשת שובע
תודה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטיל?נופר03/02/2008
האם משהו מכיר את הכדורים רדוקטיל הרופא נתן לי אותם ורציתי לדעת האם הם באמת עוזרים אני שומרת על תזונה נכונה וגם משתדלת לעשות 3 פעמיים בשבוע 45 דקות הליכה ורציתי גם לדעת לכמה זמן הוא משפיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדוקטיל תרופה לירידה במשקל
ד''ר ירון לב אור03/02/2008רדוקטיל היא תרופה המיועדת לטיפול בהשמנת יתר , התרופה מגיעה עם תוכנית אוכל ופעילות גופנית להורדת משקל. הטיפול בתרופה מיועד לאנשים עם מדד מסת גוף (BMI) גדול או שווה ל 30, או לאלו הסובלים מעודף משקל (BMI שווה או גדול מ 27) עם גורמי סיכון נוספים (כגון: יתר לחץ דם, סוכרת, דיסליפידמיה).
רדוקטיל תורמת להגברת תחושת השובע מאכילה, וכך גורמת למטופל לאכול פחות, ולהגביר את קצב חילוף החומרים בגוף.
אנשים הנוטלים ר'דוקטיל יכולים להשיג 5 עד 10 אחוזים של ירידה ממשקלם ההתחלתי.
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)